SEXTALK : DEN PINLIGSTE SEXEN EVER. HAN GJORDE HVA...?!

  • 23.04.2017, 20:28

Åh, gud. Husker det som om det var i går. Det skjedde helt tilfeldig, egentlig.. Nå skal dere høre boys and girls. Denne flotte historien skjedde faktisk hjemme hos meg selv, når jeg hadde bursdagsfest. Da jeg hadde kastet ut roomiesene mine, og fyrt opp fest hjemme i stua. Etterhvert som festen hadde vart en stund, bestemte vi oss for å invitere noen gutter som jeg aldri hadde møtt før. Den kvelden var første gang jeg fikk øye på "han". 

Jeg merket fra første stund at han der, han er min ladies. Trekk unna.. Jeg er veldig sånn at om jeg er gira på en fyr så sier jeg ifra til jentene. For da er han off limits for dem for å si det sånn. Noen andre som kjenner seg igjen haha? Håper virkelig ikke det bare er meg som er så eie syk, hehe. Så danset vi, snakket en del, og de andre tvang meg til å gi han en lapdance inni det hele... Jeg trodde jeg skulle dø der jeg stod. Han var jo bare så utrolig hot. Hvor skulle jeg gjøre av meg..? Tenk om jeg gjorde noe feil? Eller ikke danset sexy nok. Jeg er mester på å overtenke enhver situasjon jeg havner i.Virket som om jeg var sexy nok da, siden senere skulle han på do tror jeg - og dro meg med seg. Det var der det hele startet. Og jeg husker som om at det skulle vært i går at hver person som var i bursdagen min stod klistret med øret inn mot baderomsdøra, for å høre hva vi gjorde. Og helt plutselig så banket det på.. Plutselig så hørte vi et bank, og jeg visste plutselig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Da klarte jeg selvfølgelig ikke å tenke, noe som ledet til at jeg åpna døren og sa: Unnskyld meg, men han prøver å ta meg bakfra. Hahahahh hva er det jeg tenker med.

Når alkohol inntar kroppen min så kan jeg finne på å si hva som helst. ...

For inne på doen så gikk det hett for seg og alt siden den dagen er historie. Jeg møtte han ofte etter den gangen og han var såklart keen på å gjøre the deed..... Men for at dette innlegget ikke skal bli for langt så må vi spole fram til den kvelden hvor jeg var hos han da alt gikk til helvete. Your girl skulle være sexy og hadde fikset seg som bare det for å møte denne desserten av en fyr.. Vi chillet først før vi la oss i sengen til bestefaren hans. Siden den var svær og han vi var hjemme alene, kan dere vel tenke dere hva som skjedde.. I sengen til bestefaren, joda.

Det vi tidligere hadde gjort, og som alle på festen min visste, altså at han tok meg bakfra, var på vei til å skje igjen. Vel, det skjedde. Bare på ordentlig denne gangen. Men det er ikke poenget. Poenget er at det enda var småkleint mellom oss, i og med at vi ikke kjente hverandre så alt for godt. Jeg lå underst på magen husker jeg, og alt så ut til å virke helt greit. For alt han visste begynte jeg plutselig bare å blø neseblod, men det var ikke helt slik det skjedde. Han hadde nemlig albuet meg i nesen, og det var seriøst dritvondt.

På dette tidspunktet hadde han enda ikke skjønt at jeg blødde neseblod. Når jeg sa det tenkte han ikke så mye over det, og regnet med at det sikkert var bare litt, og han var uten anelse på at det var han som hadde albuet meg. Når vi var ferdige, grudde jeg meg veldig til lysene skulle slås på og jeg skulle reise meg. Dette var jo selvfølgelig fordi det stedet hodet mitt hadde vært, var dekket i blod. Når han skjønte at det var fordi han albuet meg at jeg hadde begynt å blø neseblod, ble han veldig flau, og det ble en helt sykt klein situasjon! Håper ikke blodet trakk gjennom sengetøyet da, for da ble det vel én stk bekymret bestefar for å si det mildt. Den dagen i dag så ler jeg bare når jeg mimrer tilbake på denne kvelden og jeg er god venn med denne kompisen fortsatt.. Takk og lov!

Del gjerne innlegget videre!
 

TINANNA

24.04.2017 kl. 08:17
Haha, huff! Også i sengen til bestefaren da, haha!

Laurie Deline

25.04.2017 kl. 10:45
TINANNA: HAHAHAH #Noshame

24.04.2017 kl. 10:11
hahaha hvor utrolig komisk

24.04.2017 kl. 10:12
elsket denne nye spalten din. keep it up :)

Laurie Deline

25.04.2017 kl. 10:45
Anonym: Tusen takk! Dette blir en fast spalte som kommer ut hver søndag :)

24.04.2017 kl. 10:37
Så jævlig morsomt. Elsker denne spalten!

24.04.2017 kl. 17:16
Skjønne ikke hva som var så pinlig med at han fekk deg til å blø nese blod

Jeg hadde heller blitt irritert enn flau

N

24.04.2017 kl. 20:09
Haha uff klein situasjon😂

Laurie Deline

25.04.2017 kl. 10:44
N: Hahaha oh yes!!

24.04.2017 kl. 21:51
Dette må være det minst pinlige hva gjelder sex, vel? Neseblod liksom, hadde vært noe annet med mensblod...

Laurie Deline

25.04.2017 kl. 10:44
Anonym: True, men heldigvis så handlet denne historien om MEG og ikke deg. Og jeg synes selv det var ganske så flaut.

Katrine

25.04.2017 kl. 04:31
Haha, så sykt pinlig! Heldigvis er dere gode venner i dag da! :-) har du noen gang hatt trekant? jeg det er så artig å høre om slike historier, så håper du fortsetter med denne spalten.

Laurie Deline

25.04.2017 kl. 10:43
Katrine: Hahaha ikke sant? Jeg leeeer.

Tusen takk! Synst det samme selv også. Ny sextalk kommer ut hver søndag fremover :D

Statera Marit Ebeltoft

28.04.2017 kl. 20:20
Haha må jo le litt av deg da :) Du er jo så hjertelig åpen, uten filter.. Håper han sa unnskyld i det minste da ;)

Laurie Deline

29.04.2017 kl. 12:23
Statera Marit Ebeltoft: Hahahha, det gjorde han!
Laurie Deline

Hei! Mitt navn er Laurie Deline og jeg er en sprudlende jente på 21år. Her inne på bloggen så får dere et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om meningene mine, mote og legge ut storytimes.

Search

Bloggdesign

hits