Jeg gir opp.. Den sykeste kommentaren

  • 29.04.2017, 10:02

God morgen! Her om dagen så tikket det inn en kommentar som fikk meg til å tenke.

Kommentaren gjorde meg så provosert at jeg ikke klarer å slutte å tenke på faktumet at folk er så ondskapsfulle og korttenkte.

Det irriterer meg hvordan noen som ikke vet sannheten tror de har retten til å uttale seg.. Om fortiden min. Argh! Jeg er fullt klar over hvordan jeg fremstår men den kommentaren der, den gjør meg forbanna. Enkelt og greit. Derfor tenkte jeg å skrive en respons til denne personen som skrev kommentaren. Siden hun ønsket et svar ifra meg.

- Så ta turen innom senere i dag for å lese om den sykeste kommentaren jeg har fått på leeenge. Det virker for meg som at uansett hva jeg gjør så blir jeg dømt eller hatet. Alt er feil. Forhåpentligvis så vil dere forstå meg bedre etter i dag..


 

Ellers, så føler jeg meg ikke så altfor bra.. Jeg føler meg svimmel, og har enorme smerter i magen. Så jeg prøver å ta det rolig selv om jeg har jobbhelg denne helgen. Når man får så mye underskudd med søvn som det jeg har hatt i det siste så er det ikke rart jeg føler meg svimmel bare jeg reiser meg opp haha. Phuh. Unnskyld for at jeg virker så negativ, men hodet mitt er så fullt for tiden at jeg bare vil ligge i dvale og slippe å måtte gjøre noe. Eller muligens ta en tur til legen min. Nei, huff dere. Ikke hør på meg. Kos dere i helgen, vi skrives etterpå! Tusen takk for at dere holder ut med meg.

A couple snapshots from yesterday ( :
Del gjerne innlegget videre!

liveterherlig93

29.04.2017 kl. 10:22
ikke bry deg, de er bare teite :)

Laurie Deline

29.04.2017 kl. 12:23
liveterherlig93: Tusen takk fine du <3

Ida

29.04.2017 kl. 11:42
Vært en fordel om du skrev hvilken kommentar slik at resten av leserne hadde visst hva du snakka om

Laurie Deline

29.04.2017 kl. 12:23
Ida: Om du leser innlegget så skrev jeg at jeg skal fortelle dere hvilken kommentar dette var, i et eget innlegg senere i dag :))

Ha en fin dag! Klem :)

Victoria

29.04.2017 kl. 14:05
Så fint antrekk! .)

Laurie Deline

29.04.2017 kl. 17:07
Victoria: Tusen takk :D Ønsker deg en fin dag videre! Klem fra meg -L-

Jannike Nilsen

29.04.2017 kl. 15:08
Slike ting er ikke å bry seg om. De har det bare vondt med seg selv og derfor trenger noen andre å tråkke på. Gå videre! Smil og vær glad!<3 Du ser fantastisk ut by the way :)
Laurie Deline

Hei! Mitt navn er Laurie Deline og jeg er en sprudlende jente på 21år. Her inne på bloggen så får dere et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om meningene mine, mote og legge ut storytimes.

Search

Bloggdesign

hits