Hva skjer med meg?

  • 07.05.2017, 15:45

Hei verdens beste lesere!

Dere lurer sikkert på hvorfor dere ikke har hørt ifra meg på en stund... Ja, hva skal jeg si? Bare gi meg litt tid. Så skal jeg fortelle dere så mye som mulig om hva som foregår. I en videoblogg. Som jeg kommer til å poste i morgen. Høres det greit ut eller?

Denne uken har vært sykt hektisk, men fortsatt fin. Med jobb, mye trening og en del vennetid. Jeg må si jeg trives bedre rundt gutter enn jenter. Spesielt om alkohol er innblandet inni bildet haha. Jeg hadde en kjempe fin kveld ute på fredagen. Noe som jeg trengte etter noen tunge uker. Jeg har så herlige kompiser og da jeg sa til de at jeg bare måtte ut for å slippe å tenke på visse saker. Jammen da stilte de opp og ble med ut for min skyld hehe.


Jeg bærer trist nok de ''ekte'' problemene og bekymringene mine på innsiden, og de overfladiske on my sleeve.. Og det begynne å tære på... De rundt meg har startet å merke det og jeg klarer ikke å være tilstede uansett hvor jeg er hen. For tankene mine er så langt borte og jeg føler meg helt tom på innsiden. Uansett, i dag skal jeg bare ligge under dyna og sove så mye som mulig. Før jeg skal ta meg sammen og fortsette å do my thang fra neste uke av! Jeg nekter å la meg knekke av dette her. 

Jeg elsker dere!! 

Del gjerne innlegget videre!

liveterherlig93

07.05.2017 kl. 16:00
så kos:)

14.05.2017 kl. 16:22
Finnes noen gutter som ikke går rundt å voldtar siden du gidd å henge med gutter
Laurie Deline

Hei! Mitt navn er Laurie Deline og jeg er en sprudlende jente på 21år. Her inne på bloggen så får dere et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om meningene mine, mote og legge ut storytimes.

Search

Bloggdesign

hits