Et hemmelig prosjekt

  • 06.07.2017, 17:44

Damn, så uvant det er å logge inn på bloggen og starte å skrive. Selvom jeg har vært fraværende i bare noen uker så føles det ut som en liten evighet hehe. Sikkert fordi jeg har savnet dere som er gærning.

Jeg tenker iallefall å blogge hver dag, med 1-2 innlegg pr.dag. Høres det greit ut eller? I hope so. Jeg har som sagt savnet så syyyykt å skrive, og å blogge om temaer og saker dere ønsker dere. Også har jeg en overraskelse til dere som jeg tror dere kommer til å DIGGE hihii. Forteller mer om dette ''hemmelige prosjektet'' iløpet av uken. So enough about that okey?
Ellers da? Hva skal jeg si? Øhh. Livet er så FANTASTISK herlig om dagen, dere. Dere vet når man blir kjent med noen helt sicke mennesker også tenker man bare: Hvor har dere vært hen all my life? Fyy søren, det er nøyaktig den følelsen jeg har inni meg akkurat nå. Og gud så deilig det er å føle at shii, det finnes mennesker som er akkurat like crazy som en og som behandler deg slik som du fortjener å bli behandlet. Føler meg så forbanna heldig og takknemlig. Det er alt jeg kan si! 

- Ønsker dere en flott dag videre fininger så skrives vi eventuelt ikveld eller i morgen tidlig. Klem <3

livetmitt93

06.07.2017 kl. 20:08
gleder meg til og høre:)
Laurie Deline

Hei! Mitt navn er Laurie Deline og jeg er en sprudlende jente på 21år. Her inne på bloggen så får dere et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om meningene mine, mote og legge ut storytimes.

Search

Bloggdesign

hits