Jeg er nordmann og push-up diskusjonen

  • 22.07.2017, 12:48

God morgen, dere!

Hvis vi ser bort ifra at jeg våknet med århundrets hangover så er dette den perfekte starten på helgen. Nemlig strålende sol, det liker vi hæ? Merk mine ord. Snart så starter jeg å sutre for at det er for varmt.. ''Er ikke du afrikaneren her?'' fikk jeg høre forrige gang jeg klaget på 26 grader.. I går var det vel. Og vet dere hva det verste er? Ifølge meg selv så har jeg blitt nordmann.. Bare le av meg dere men jeg er alvorlig ja hahahah.

Og poenget i det innlegg her frøken Laurie er? Come to the point please.

Øhm... Jo, pushup bher. Kan vi snakke pushup, folkens? *kremt* Jeg kunne personlig ikke levd uten push up bher. De er så meg. De er like mye ''ME'' som det løsvipper er faktisk. So why people hating on bher med puter i? Det er alt det er... Bokstavelig talt.

Er ikke det nøyaktig det samme som å ta på seg extensions for å gjøre håret større? Og ja. Jeg hører sykt ofte den der ''Du har allerede store pupper så hvorfor bruke pushup?'' Som om at store pupper = at man er automatisk fornøyd.. Men faktisk så er puppene mine et av mine største kompleks. Hvorfor klager jeg når jeg clearly har tatt silikon? Ihvertfall ifølge ryktene så har jeg det.

Større er ikke alltid best, tro meg. Phuh, dette var litt moro å snakke om var det ikke? Jeg er helt dilla på skjønnhetsprat og prat om plastisk kirurgi. Føler meg sær ass, men men.

Fortell meg gjerne deres meninger om temaet i kommentarfeltet. Vil gjerne høre hva dere tenker hehe! And have a fantastic day så blogges vi etterpå :D

Er det innafor å bruke pushup bh eller er det helt pointless?

 

livetmitt93

22.07.2017 kl. 12:50
jeg og bruker pushup innimellom:)

Hege Kristin

22.07.2017 kl. 18:05
jeg må bruke push up, jeg har ikke pupper i det hele tatt xD ikke at det hjelper så mye men :p

helenanesset

23.07.2017 kl. 14:31
Så fin kropp! Har du noen treningstips å komme med?😊
Laurie Deline

Hei! Mitt navn er Laurie Deline og jeg er en sprudlende jente på 21år. Her inne på bloggen så får dere et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om meningene mine, mote og legge ut storytimes.

Search

Bloggdesign

hits