hits

Hola!

I dag tenkte jeg å dele et lite mattips med dere leserne mine! Det aller beste jeg vet om er jordbær - spiser det sikkert 2-3 ganger i uken, så jeg tok det like godt med nedi salaten også noe som faktisk smakte bedre enn det kanskje høres ut. Til meg som er ekstremt utålmodig og som vil ha ting unnagjort kjappest mulig - så passer en slik middag eller lunch perfekt for meg. Dessuten er det veldig enkelt og lage og veldig godt! 

- Det du trenger er:

♥ 2 mini tortilla wraps

♥ 1 spise skje rømme

♥ 1 tomat

♥ 4 jordbær

♥ Riviera salat mix

♥ Mais

♥ 1-200gr svinekjøtt- Slik gjør du:

♥ Steg 1: Kutt opp alle grønsakene, maisen og jordbærene og ha alt og oppi en bolle

♥ Steg 2: Stek deretter svinekjøttet i litt margarin eller olje og ha det nedi bollen sammen med alt det andre 

VOILA! Til og med jeg får det til, og det sier litt liksom... Server gjerne med rømme eller kesam på toppen om du ønsker det. :-) Lykke til! ♥ Takk for at dere kommenterer så ivrig for tiden, er kjempe gøy å lese kommentarene dere legger igjen i hvert eneste innlegg! Skal sette meg ned å svare dere alle etterpå. Utenom det så holder jeg på å fikse på designet mitt fordi jeg ble så lei av det forrige hehe. Det vil ta litt tid å ordne alt så bear with me. Ellers var jeg på et event igår kveld, derfor rakk jeg ikke å oppdatere dere mer. Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg kun orket å snakke litt i telefonen med en kompis også lallet jeg meg. Nå må jeg faktisk løpe, for vi skal avgårde til Ulsteinvik, heeeejdå!

Vil dere jeg skal legge ut ulike mat tips sånn av og til?
En helt vanlig tur i dusjen tok en helomvending da jeg stod å vasket håret mitt her en dag. Kan fortelle dere hva som skjedde da. Jeg skjønte at strømmen hadde gått og tenkte bare '' FAAEEEENNG. Skjønte raskt at strømmen hadde gått og gikk derfor å sjekket sikringsskapet. MEN - hvorfor gikk jeg egentlig ut i gangen, var en tanke som streifet meg litt forsent.
Man kan fint spørre seg selv om hva som foregikk inni hodet mitt akkurat der.. For hvem bestemmer seg for å forlate leiligheten sin får å gå ut i gangen når man kun har et håndkle rundt seg. Dessuten måttte jeg vifte med hendene forann meg som en død zombie, for  å ikke kræsje i noe. Uff, skulle ønske jeg tenkte meg om to ganger før jeg gjorde ting. Bare en gang iblant. For jeg eier jo ikke skam heller hahaha, jaja.. Er bra jeg stortsett er høy på selvironi for ellers hadde jeg sikkert sunket ned i bakken i det øyeblikket hvor naboen fikk øyner på meg.. Selvfølelsen min steg heldigvis noen hakk da jeg så at han selv kom ut iført en grå, gedigen shorts med den ølmagen og jeg tenkte bare ''Jaha, er det sånn du ser ut ja.'' Akkurat det der må være noe av det flaueste jeg har opplevd noensinne.. Skjønner dere meg nå når jeg sier at jeg ikke tar meg selv det minste høytidlig, men heller det stikk motsatte?
Vel, på toppen av det gikk strømmen nok en gang da jeg gikk i dusjen etterpå. Karma is a bitch det vet jeg men hvilket slags tull er dette liksom!? Hva kan jeg ha gjort for å fortjene en slik flau livsopplevelse som jeg i ettertid har fått kraftige flashbacks om, og som jeg helt klart sent vil glemme..
Har noe lignende skjedd med noen av dere eller? Tell me, tell me!!
Fotografen min ville helst kun ta headshots av meg haha, men jeg klarte å overtale hun til å ta noen av hele meg også. Stod liksom å diskuterte med hun hvorfor jeg heller ville ha bilder av hele kroppen min enn kun av hodet omtrent.. :-)

*Lik* og del gjerne innlegget videre!Nå tenkte jeg å tipse dere om en super pen jente sin blogg, nemlig: VICTORIAALVIK.BLOGG.NO. Hun blogger for det meste om hverdagen sin men også om outfits, sminke og trening. Hun skriver bra og blogger regelmessig Du kan lese bloggen hennes HER 

Tror jeg har lest bloggen hennes i perioder de siste månedene, men i det siste er jeg blitt hooked hehe. Hun virker rett og slett som en super herlig jente som jeg kunne tenke meg å blitt bedre kjent med. Synes virkelig bloggen hennes er en blogg som fortjener mye oppmerksomhet, hun ligger faktisk på topplisten allerede - Og jeg tipper på at hun vil klarte seg høyre opp på listen etterhvert. Om noen lurer på hvem som har lagd det nye designet hennes så er det jeg! Ikke alt av det men en god del, må jo få  lov til skryte litt av meg selv hehe(?) Uansett, ikke glem å sjekk ut bloggen hennes HER... 

Kommer til å anbefale noen blogger jeg synst er bra i ny og ne, så om du er aktiv i kommentarfeltet så blir det kanskje din blogg som blir anbefalt neste gang! Trekker også månedens leser om 2-3 dager, og aner ikke hvem som skal få vinne giveawayen denne gangen, er noen som vil ha den eller haha?
Nelly.com har gjort det igjen!! Ikke nok med at jeg allerede klikket hjem noen ting derifra i forgårs igjennom Startshopen min, men så får jeg vite at de har 40% på ulike kjoler.. Ahh, hva skal jeg gjøre av meg? Er det andre som er sånn som jeg som ELSKER KJOLER OVER ALT PÅ DENNE JORD? Salget vare KUN til imorgen kl.1300 så hurry up om dere skal slå til!

Øynene mine triller nærmest ut av hodet mitt når jeg blar nedover kjole kategorien på nelly. De har virkelig bare SÅÅ mange fine kjoler inne atm. Ellers så har de mye annet salg også, på blant annet festsko, treningstøy og undertøy. Er lurt å i samme slengen lage seg en Startshop konto så får du igjen penger for å handle klær kjole på nelly. Om du f.eks kjøper en kjole til 299,- så får du igjen cashback på kontoen din og beløpet blir da: ca.20,-.

Altså, til mer du handler til mer penger tjener du på det. På Startshop har du muligheten til å velge imellom 140 ulike nettbutikker og de har ingen aldersgrense. Derfor er dette en smart måte å handle på via nettet! Og det er dessuten helt gratis å melde seg inn. (LINK) Er selv nettopp blitt medlem der!1. HER


2. HER


3. HER. 4. HER 5. HER 6. HER

 
7. HER

 

8. HER

- Alle kjolene over er 40% nedsatt , husk at salget kun varer til 29/1 kl.1300 da dere! Er det andre andre enn meg som skal slå til å kjøpe seg en fin kjole eller hehe?

( Annonselenker )
Hola! Endelig kan jeg sette meg ned å skrive et innlegg til dere! Har holdt på å jobbe med designet til en venninne helt til nå, type 5timer i STREKK, gøy men litt slitsomt haha!

Igår hadde jeg overnattingsbesøk av Eirin, jeg og hun skal jo delta med en dans på UKM så vi brukte hele kvelden igår på den + vi bakte brownies også satt vi på en skrekkfilm. Hvordan i alle daga er det mulig å spise en halv brownies kake om man går på diett??? Jo, det er mulig fordi dietten heter Lauriedietten, den er skreddersydd etter mine behov hehe. Bare tuller. Er streng med meg selv i hverdagene men i helgene så klarer jeg ikke å begrense meg.. Ikke bra... haha! Sånn så jeg ut igår. Jeg skal bli mye bedre på å planlegge og prioritere bloggen i uken som kommer, tenkte å gjøre kun bloggarbeid resten av kvelden så vi blogges!

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre.
Dere som har lest bloggen min siden starten husker sikkert innlegget jeg skrev som het: ''Sparer penger i 10år din feite jævla negerhore. Hvor mye koster det for 20min?'' 

Dette innlegget har vært etterspurt så nå skal jeg svare på de spørsmålene jeg har blitt spurt mest og fortelle litt om hvordan jeg har det. Var først litt usikker på om det var lurt å legge dette ut på bloggen, men samtidig føler dere fortjener å få svar på spørsmålene deres.. Jeg vil jo være ærlig med dere og ikke holde ting hemmelig, so here you go 

HVORDAN TAKLER DU STYGGE KOMMENTARER?

Til vanlig så legger jeg lite merke til stygge eller slemme kommentarer jeg får på bloggen. Jeg kan ikke si nøyaktig hvorfor men jeg snakker skjeldent om det og gir slike kommentarer så lite oppmerksomhet som mulig - med mindre jeg er sammen med venner mens jeg leser gjennom alle kommentarene jeg får da. Slemme kommentarer er liksom bakdelen av det å være blogger, og å eksponere seg selv så mye på nett. Konstruktiv kritikk derimot, det tar jeg til meg med glede :-)

ER DU FORTSATT REDD FOR Å GÅ UTE ALENE?

Noe annet jeg nevnte i innlegget var at jeg var redd for å gå utendørs. På det området har jeg forbedret meg mye siden vennene mine ofte vil ha meg med til byen å shoppe/dra på cafè. Skal si dere at jeg lett blir med på det meste så lenge det er dagslys ute. Jeg blir fortsatt alltid kjørt til og fra om jeg skal besøke en venninne eller om jeg har vært på trening på kvelden. ALLTID! Er fortsatt litt redd og går f.eks ikke utendørs etter kl.8. Men om vi ser bort ifra det så er jeg ikke så mørkeredd eller skvetten av meg lengre.

HVORDAN HAR DU HATT DET ETTER HENDELSEN?

Jeg hadde det kjempe tungt med det første, det skal jeg være ærlig å si. Klarer ikke å få meg selv til å lyve å si at jeg hevet meg over denne kommentaren sånn med engang. Det var rundt denne tiden jeg vurderte å starte hos psykolog igjen, så da jeg fikk desse kommentarene på bloggen knakk jeg helt sammen. Jeg hadde selvmordstanker (...) ofte, sov med en kniv på soverommet og jeg var livredd for å sove alene, hver kveld. Men så heldig som jeg var så hadde jeg veldig mange som støttet meg igjennom denne tøffe tiden. Folk som tok seg tid til å skrive til meg på facebook og på bloggen. En journalist fra Nettavisen kontaktet meg b.l.a osv.

- '' No matter how strong a girl is, she always has a breaking point.''

Jeg hadde et forvrengt kroppsbilde av meg selv... Hver gang noen sa til meg at jeg hadde en fin og veltrent kropp så satt jeg igang historiens lengste latterkrampe. Klarte ikke å tro mine nærmeste og ja, jeg var deprimert og gråt meg i søvn hver kveld. Ærlighet varer lengst og nå vet dere hvordan jeg egentlig hadde det. Håper ikke dere ser på meg som et dårlig forbilde kun fordi jeg ikke liker å pynte på sannheten.. Jeg passer heletiden på hva jeg legger ut og håper for all del ikke dette som jeg skrev nå blir feiltolket eller påvirke noen av dere leserne mine på en negativ måte..

Jeg klarer fortsatt ikke å fatte og begripe hvordan noen kan kalle et annet menneske man aldri har møtt for noe sånt som denne personen kalte meg. Likevel må jeg si at jeg virkelig håper han skaffer seg hjelp, for å sitte over nett å gjøre sånt er lavmål, og derfor gadd jeg ikke å anmelde saken heller. Synes faktisk synd på han som skrev dette og i tillegg la igjen fullt navn... Huff.. Det kunne aldri ha falt meg inn å si noe så slemt til andre verken på nett eller face to face. Hva med dere, kunne dere ha skrevet noe så slemt til noen?

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvis det ikke hadde vært for dere leserne mine så hadde jeg ikke klart å stå opp hver morgen. Det er jeg helt sikkert på. . . Jeg hadde ikke fått muligheten til å ligge på 24.plass på topplisten, fått hatt julekalender på bloggen og jeg hadde ikke fått sjansen til å bli kjent med SÅÅÅ mange herlige mennesker! Det er dere bloggleserne mine som holder meg motivert.  Det er dere som forteller meg at jeg ikke må gi opp og at jeg kan klare alt jeg går inn for å klare! Dere er fantastiske Tusen millioner trillioner takk for at dere fortsatt leser bloggen min

  - Spør under om dere lurer på noe mer!

*LIK OG DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE! 
Jeg lever fortsatt, selv om jeg ikke blogger så mye! Skal skjerpe meg fra i morgen av, promise! Går enda på dietten jeg nevnte for dere, og dag 4 er snart fullført. Var på treningssenteret igår og gjorde geriljaintervaller 1x10 ganger + 7KM på mølla og på kvelden så var jeg på cheerleading trening. I dag har jeg hoppet tau for den store gullmedaljen, så vi får se om det gir noen effekt om et par ukers tid. Skal ihvertfall prøve å hoppe 100-600 hopp hver kveld før jeg legger meg. 

Hva har dere gjort i dag?*Lik* og del gjerne dette innlegget!
Hadde en tung morgen i morges men etter å ha hørt på Julie Bergan sin nyeste singel: Younger så ble automatisk humøret et hakk bedre. Begynte derfor morgenen med å ligge leeenge i sengen, ha den sangen på repeat og bare gråte inn i ''pyse-puten min'', hehehe. Hvor patetisk er ikke jeg vel?! Føler meg litt bedre nå heldigvis.Bortsett fra det så har jeg har jeg vært på posten og hentet to pakker og spist lunch. Men vi skrives ikveld dere, skal prøve å bli litt mer fotogen til den tid (Ser ut som en bavijan for øyeblikket), sånn foreal! Derfor skal  dere slippe å se hvordan jeg ser ut etter jeg har kommet ut av dusjen.. Hehe! SMASK TIL DERE 

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre!
*Lik*  gjerne dette innlegget om dere vil jeg skal legge ut formbilder av kroppen min på bloggen den 3.februar 

''Work hard, and see results!''

Hei hei dere!

Jeg er sta som et esel - og når jeg først har bestemt meg for noe så er det ingen som kan få meg til å endre mening! Denne gangen har jeg bestemt meg for å starte på diett i 6 uker. Har kjøpt inn masse sunne matvarer, frukt, kosttilskudd osv, siden i dag er første dag på dietten. Gleder meg fra topp til tå - til å dele oppskrifter med dere og samt formbilder i håp om at jeg motiverer noen av dere leserne mine til å starte å leve et sunnere liv hehe. Så fra og med i dag den 20.januar skal jeg jobbe beinhardt frem mot å bli den beste versjonen av meg selv! Jeg vet jeg klarer det, og det gjør dere også! Så join meg gjerne om du vil ♥ 


''Believe you can and you're half way there''

Kommer til å update dere ofte på treningsfronten men jeg skal ikke la all treningssnakket ta over hele bloggen. Bloggen min handler i hovedsak om mote, skjønnhet, meningene mine. Og slik skal det forbli, men sånn dere er forberedt på det så kommer jeg også til å skrive en del om treningen min. Ja, jeg har gått ned i vekt til dere som spør så mye. Ut ifra startsvekten min har jeg gått ned 5kg, på under tre uker, noe som er veldig mye på svært kort tid. Om dere ønsker det så kan jeg sikkert skrive et innlegg om hva jeg gjorde og hvordan jeg spiste? Skrik ut i kommentarfelte ihvertfall, om dette er ønskelig.- Om dere måtte lure på noe, ikke nøl med å spørre i kommentarfeltet!

#Diett #Inspirasjon #Trening #FIT #Vekt #Vektnedgang
Hvorfor har laurie plutselig kort hår? :o

Plutselig og plutselig, hun har bare valgt å fjerne extensionen sin, er nok ikke verre enn det. 

Hvordan er det å være venn med hun?

Å være med henne er utrolig morsomt, hun kan finne på å si så mye rart. I tillegg ELSKER hun å prate. Hun prater nok mer enn hun tror selv, og for å være ærlig så faller jeg litt av av og til (beklager Laurie <3). Ellers så er hun veldig oppmuntrende å være sammen med, så hun er en av dem jeg liker best å gå til når jeg har et problem eller noe jeg vil snakke om, for hun er en god lytter. 

Er hun en overlegen person? 

Nei, Laurie er nok den minst overlegne personen jeg kjenner. Som sagt så elsker hun å prate, og særlig med folk det er lenge siden hun har sett. Hun kan smile til hvem som helst, og er veldig åpen for nye vennskap. 

Hva er hennes beste egenskap?

Laurie sin beste egenskap er veldig vanskelig å plukke ut. Hun har jo så mange gode! Men uten tvil så liker jeg at hun er en så god venn. Alle som har en venn som henne er superheldige. Hun lytter, kommer med råd og er oppmuntrende, selv når du ikke har bedt om det. 

Er hun godt likt blant folk hvor dere bor? 

Ja, hun er veldig godt likt faktisk. Hun er så grei og åpen at hun rett og slett ikke kan bli mislikt. Dette er en av grunnene til at hun har så mange venner. Omtrent hver gang vi er sammen, så snakker hun om en ny person. Jeg blir jo nesten helt forvirret. Men selv om hun har så mange venner, så klarer hun å holde styr på det, og det synes jeg er veldig bra og imponerende. 

Trener hun mye?

Ja, hun trener faktisk kjempemye. Det er nesten slik at jeg får dårlig samvittighet overfor hvor mye hun trener i forhold til meg. 

Bryr hun seg virkelig så mye som hun sier om bloggleserene sine?

Ja, det gjør hun absolutt. Hun leser hver kommentar, og sier gjerne til meg: ÅÅÅHH se så koselig denne kommentaren var! Hun setter pris på hver og en som er innom bloggen hennes. Forresten så blir hun veldig glad om blogglesere kommer bort å snakker med henne, og hun sier ikke nei takk til et bilde eller to. 

Hvor mye tid bruker hun på bloggen?

Laurie bruker veldig mye tid på bloggen. Hver gang vi er sammen har hun noe å si om bloggen, jeg tror nesten hun tenker på den hele tiden! Hun passer på å bruke god tid på hvert innlegg, både når det gjelder skrivingen og bildene. Og det gode resultatet på innleggene reflekterer all tiden hun har brukt, synes jeg.

Hvofor slanker hun seg sånn? hun har allerede en fin kropp synes jeg da?!??

Ja, kroppen hennes er helt nydelig. Jeg tror ikke at hun trener og spiser sunt for å slanke seg, men derimot for å ha et sunt og godt liv. Ja, hun har jo ting hun klager over, og som hun gjerne vil fikse på når det gjelder kroppen, men det har vel alle?  

Hva er det hun bryr seg minst om?

Det hun bryr seg minst om er nok mennesker som bare ikke klarer å være greie mot andre. Mennesker som bare må hakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Det er folk Laurie gir blaffen i, folk som rett og slett ikke er verdige til å være en del av livet hennes. Og jeg synes det er kjempebra at hun greier å holde slike personer borte. 

I tillegg bryr hun seg ganske lite om hva andre synes om henne. Som dere kanskje har forstått, så kan hun stoppe midt i gata for å ta outfit-bilder, eller bare ta bilde av seg og vennene sine. Dette gjør hun uansett hvor mange som ser på, for bilder skal det bli uansett. Hun prater også så høyt hun bare vil, for de som vil høre på, kan jo bare høre! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dette var de spørsmålene jeg valgte å ta med. Håper dere har fått vite noe artig om Laurie dere kanskje ikke visste fra før. 

Xoxo Eirin 
Hei og god torsdag fininger 

Fikk mange kommentarer om at dere ville ha livestream da jeg spurte på bloggen før jul. Orker ikke å ha livestream med venner om 2stk ser på bare HAHAHA! Dere skjønner sikkert. Er som sagt litt usikker, så skal jeg eller skal jeg ikke ha livestream? Kommer DU til å se på isåfall? Om jeg skal ha så blir det før søndag en gang.Spiste frokost til rimelig tid, i 10 tiden faktisk. Døgnrytmen min er tilbake til normalen altså, noe den ikke var sist uke for å si det sånn. La meg rundt kl.03-04 hver natt så der har jeg forbedret meg MYE. Vasket også badet, gangen og soverommet istad, ellers har jeg sett jeg på Ellen DeGeneres show. En av favorittseriene mine <3 Ikveld skal jeg på turn, tror jeg bare skal øve på backflip og flikk flakk, som er mine to hovedmål til NM i Cheerleading og Cheerdance.

*Lik* og del gjerne dette innlegget.
 I dag har solen for engangs skyld tatt turen innom Ålesund! Er deilig med litt sol til en forandring, snøen har jo lagt seg på bakken og man går rundt å småfryser konstant når man tar snuten utenfor døra. Det gjør ihvertfall jeg, hakker tenner til og med.. Har hatt problemer med å logge meg inn på blogg.no i hele dag, dette innlegget skrev jeg egentlig i 1tiden men ja. Glad det nå er fikset ihvertfall :-)


Startet morgenen med et god frokost, deretter øvde jeg igjennom en cheerleading-dans som jeg holder på å koreografere til noen jenter (De skal fremføre den på Grand-Prix på skolen sin). Så dro jeg på lunch på Chocolatte siden jeg likevel skulle på et møte der. Nå sitter jeg å undersøker rundt UTVEKSLING I U.S.A. Det høres så SYKT digg ut, er dere ikke enige?! Har enda ikke helt bestemt meg, og det er mye som må sjekkes ut før den tid at jeg kan få klarsignal, men tenk om alt faktisk ordner seg da? Æhh, tørr nesten ikke å drømme om LA, NY eller California fra neste skoleår av.. Har aller mest lyst til å dra til sistenevnte, men vi får se! Sier bare natta jeg da, så blogges vi imorgen søttiser!

Der smilte jeg med tennene, er dere fornøyde nå? Er mange av dere som nemlig har kommentert at jeg er blitt så seriøs i det siste.. :-)
Men dere? kke glem å stille stille spørsmål i DETTE  spørsmålsrunde-innlegget. Svarene kommer mest sannsynlig  i morgen.
Så lenge klarte jeg å holde meg unna bloggen. De to siste dagene har vært noen av de tøffeste dagene i hele mitt liv. Har vært sykt nedfor men likevel smilt hver gang jeg har vært rundt andre.

Jeg tok meg selv i nakken i morges, og bestemte meg for at nå er det nok! Veldig triste ting skjer noen ganger, og med de mest fantastiske menneskene men man kan ikke la det gå utover hele livet sitt for det om. Holder på med et lite prosjekt som jeg satser på vil bli bra, det kommer ut på bloggen ut innen uken er over.

Dere må ikke misforstå. Jeg er er fortsatt veldig trist men vil ikke dra ned stemningen på bloggen og jeg vil stå frem som et eksempel på at man kan ha det veldig tøft men fortsatt gjøre det man ellers gjør, og skjule at ting ikke er bra på utsiden. Såklart må man snakke med noen om ting er vanskelig men ja, dere skjønner hva jeg mener sant? Jeg bor hundrevis av mil unna familien min og har ikke sett de på 11år og kan ikke huske forrige gang jeg gråt over det.... Jeg er sterk på slike områder, men kjente jeg måtte ha en bloggpause etter det som skjedde i helgen. Er tilbake for fullt igjen nå da. Tilslutt vil jeg si tusen takk for at dere er forståelsesfulle og sender meg den ene meldingen etter den andre på facebook. Selv om dere ikke kjenner meg eller vet hva som har skjedd osv. Har fått SÅÅÅÅÅ mange meldinger fra dere leserne, dere er så snille mot meg! ♥- Jeg har definitivt verdens beste blogglesere! ♥ TUSEN TAKK!!

Har dere savnet meg eller?

Var nødt til å ta med dette bildet som dere ser over. Dette er sånn jeg ser ut igjennom imellom hvert bilde når jeg knipser antrekks bilder til dere. Må seriøst kjøpe meg et belte snart. Her kommer noen mer seriøse bilder av dagens antrekk, hva synes dere?


Kåpe fra BYoung Armebånd fra Bik Bok Bukse fra ONLY Topp fra Bik Bok Skjerf fra Glitter

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre!
- Der kan stille spørsmål om meg til Eirin HER, spørrerunden avsluttes imorgen.

Fikk vite en trist nyhet som jeg vil skrive litt om nå. Litt for å tømme hodet for akkurat nå trenger jeg en time-out fra all tenkingen. Det føltes som om at hele verdenen min raste sammen på bare noen sekunder.. Jeg aner ikke hvordan jeg skal komme meg opp på beina igjen, smile og være den glade jenta som jeg er 99% av tiden. Vet at dere mest sannsynlig ikke liker sånne deppe/klage innlegg på bloggen men det viser vel bare at jeg er menneskelig jeg også? Man kan dessverre ikke blogge om det overfladiske noen ganger... Dette er den realiteten og derfor skriver jeg også om den. Vil jo ikke virke falsk heller.

                                                                               ♥♥-

Må innrømme at når noe sånt som dette skjer, så kollapser hele meg helt sammen.. Og det vil nok ta litt tid før jeg blogger helt normalt igjen, gi meg uken som kommer er dere snill. Lover dere å komme tilbake igjen sterkere enn noensinne når jeg har sluttet å grine ut øynene mine, hehe neida, har det OK altså. Akkurat nå må jeg bare fokusere fullt og helt på meg selv og holde meg så busy som mulig, å ikke være så mye alene... Tipper mange av dere har hatt det sånn også, men for nå så vil jeg unngå å skape mer styr og tull.. Når ting roer seg litt ned derimot så lover jeg å fortelle dere hva som har skjedd... Men får nå så vil jeg holde ting litt for meg selv. Om jeg har forstått det rett så setter dere pris på litt mer personlige innlegg, eller? Sånn som DETTE  som jeg skrev for 1-2 mnd tilbake, det var over 150stk som delte det videre. Helt sykt...Vil i tillegg poengtere at jeg IKKE skriver dette for å få sympati og ''Håper det går bra med deg'' kommentarer, men fordi jeg vil vise dere at jeg absolutt ikke er glad all the time sånn som folk sier... Tingen er den at jeg bare ikke blogger så mye om ting som er mindre kjekt fordi jeg veldig gjerne vil inspirere dere. For jeg vil påstå jeg er en av de de mest useriøse personene på jordens overflate, tuller rundt heletiden med venner og tar meg selv lite høytidlig.. Kanskje litt for lite høytidlig av og til hehe. Uansett, så håper jeg at dere forstår at jeg synes det blir feil å late som om at er helt fint i en tung tid som denne! Dere er min rock, uansett hvor klisjeaktig det høres ut. Jeg VET at dere er der å stiller opp for meg MED ENGANG ting er vanskelig og tungt. Setter enormt pris på hver og en av dere!!! Det føles så enormt deilig å vite at dere bryr dere så mye om meg.

Kommentarfeltet ER stengt på dette innlegget 

men kontakt gjerne Laurie Yei Deline på facebook om det måtte være noe, svarer på alle meldingene deres der. Stor klem fra meg til dere, verdens aller beste blogglesere! Dere vet jeg elsker dere sant?  Trenger ikke engang å si hvor ubeskrivelig mye dere leserne betyr for meg! Cause you already know it.. Vi blogges igjen når jeg føler meg litt bedre.

 

- *Lik* og del gjerne innlegget om du støtter meg <3 Med tanke på at det ikke er mulig å kommentere innlegget.
Før jeg legger meg litt nedpå tenkte jeg å komme med en blogganbefaling til dere. Jenta bak bloggen heter Sofie Laxaa og jeg har lest bloggen hennes siden dag en. En ting jeg virkelig beundrer ved Sofie er at hun alltid virker så happy og sprudlende. Hun har en litt mer laidback holdning enn andre jenter jeg kjenner, hun er en av de som som oftest ser det positive i kjipe situasjoner (Istedenfor å bli irritert eller baksnakke andre) og hun blogger f.eks lite om negative ting.

Fra mitt synspunkt vil jeg si hun fremstår som en utrolig skjønn, tværs igjennom god hjertet og vakker jente igjennom bloggen sin! Noe hun såklart også er sånn ellers. JA, jeg kjenner henne i virkeligheten, noe flere har spurt meg om på gata og på bloggen. Vi går begge i samme cheerleading klubb her i Ålesund så ja.

Som de fleste sikkert allerede har fått med seg så ligger Sofie fast på topplisten. Personlig mener jeg at bloggen hennes fortjener en MYE høyre plassering, men ja. Det er vel litt de samme faste som ligger høyest oppe heletiden (?) Bloggen hennes er fengende, hun legger ut store og klare bilder og hun ser ikke minst fabulous ut! Andrea B og Sofie og Krissy er definivt de tre fineste bloggerne jeg vet om! Og ja, om du er en personene som liker å se videoblogger så kan jeg herved forsikre deg om at dette vil du se mye av på bloggen til Sofie. 

Wow, bare se på den figuren da! 

 Dere kan forestille dere at hun er et stort musikalsk talent med tanke på at hun går både på sang, cheerleading og er med i et kor som heter Soul Children. Hun lærer b.l.a. dansekoreografier kjempe raskt og oser av spirit mens hun utfører hver bevegelser lett som en lek. Kjempe fin sangstemme har hun og ikke minst så er hun en meget dyktig cheerleading flyer!

På bloggen skriver hun om hverdagen sin, outfits, cheerleading, innkjøpsvideoer, bilder av seg selv og vennene sine og skriver flittig om sminke&hår. Anbefaler bloggen hennes på det sterkeste!! - Følg SofieLaxaa på instagram, for nydelige og inspirerende bilder og videoer (Noen av videoene der er litt loco, just sayin. Ikke si jeg ikke advarte deg....)  Besøk bloggen til Sofie HER

Har du vært innom bloggen hennes før?

Og noen mindre seriøse bilder.. Synes personlig det er mye gøyere å se bilder av bloggere som ikke tar seg selv så høytidlig heletiden, ikke sant? Sånn som sisteplass f.eks! Hun er rå!!

Og her er den såkalte ''Laxaa-dobbelthake'' posen obviously. Må ikke glemme den hehe :-)


Oj, det er gått over 4 timer siden jeg startet å skrive innlegget. Nå får det være nok, her er et siste bildet :

- Legg igjen bloggadressen din om du vil bli anbefalt neste gang.

*Lik* og del gjerne innlegget.
Heisann! 

 

Som de fleste andre dager, så skal jeg på trening idag også. Søteste Eirin overnattet inatt, og planen var at vi egentlig skulle koreografere en dans. Etter at vi hadde pratet altfor mye i forhold til hvor mye vi danset, fikk Eirin overtalt meg til at det sikkert var lurt at vi fikk i oss litt mat. Eirin var fornøyd med maten, (hun er et matvrak, akkurat som meg) Jeg var også fornøyd med maten, og underholdt samtidig Eirin med høytlesning fra bladet. 

Men nå er jeg klar for dagens trening. Det er turn og cheerdance som står på agendaen, og full avslapning etterpå. Det tror jeg kommer til å bli kjempedeilig, jeg kjenner i alle fall at kroppen min trenger litt ro. 

Ha en god helg, herlige lesere!  


Hei, Eirin her! 

Jeg og Laurie har bestemt oss for at hun skal ha spørsmålsrunde, der det er jeg som svarer. Det tror vi kommer til å bli artig, for jeg er en av dem som vet aller mest om Laurie. Så bruk fantasien godt, jeg ser frem til mange morsome spørsmål. Jeg skal gjøre mitt aller beste for å svare godt. Dere kan stille spørsmål helt frem til søndag kveld, så hurry up! Svarene kommer på mandag, så da snakkes vi :) 

Er det noe du lurer på? Spør i kommentarfeltet ♥ 
*Lik* og del gjerne dette innlegget!
Her kommer ukens Naked-Truth Thursdays temainnlegg. Takk for alle spørsmål og forslag verdens beste lesere!  Fikk ikke publisert innlegget igår pågrunn av at nettet ikke funket. Først å fremst så vil jeg si at innlegget ikke handler om alle jenter men mange av oss.

 Hvorfor hater EGENTLIG jenter hverdandre mon tro? Jeg vil si at grunnen til at jenter hater andre jenter er fordi vi har lært det helt ifra vi var små - Vi er nødt til å være best i alt. Om så det så bare gjelder å være best på en glose-prøve, på fotballbanen, å være smartest eller den mest populære på trinnet. Vi konkurrerer konstant med andre jenter på vår egen alder. Hvis vi tenker oss om så finnes det alltid en nr.1 eller en første plass i så og si alt. I alle typer spill, konkurranser, sporter osv. Det er i våres natur å sammenligne oss med andre og å alltid ville være/bli best i ALT. Så det å si at det bare er å slutte å sammenligne seg med andre, også blir livet enn dans på røde roser blir for dumt.. 

Noen jenter liker å skape drama, fyre litt ekstra under kun for å lage kvalme. Andre føler seg truet og snakker derfor dritt om jenter de er sjalu på - Istedenfor å ta det direkte opp med personen selv. Om det er en ting vi jenter kan lære av gutta så er det at det lønner seg å være mer direkte om noen gjør noe du misliker/Blir lei deg for. Det er mye bedre å gå bort å snakke med personen og forklare hvorfor du ikke liker henne eller hvorfor dere er uvenner, enn å snakke stygt bak ryggen hennes. Vedder 500,- på at de samme som du snakker stygt om hun til går rett tilbake til dem og sier hva som ble sagt - MEN de såkalte ''vennene'' dine får det til å fremstå som at alt var din feil. Og det er herfra alt går nedover...

Det er sååå typisk oss jenter å være misunnelig og å snakke stygt om andre. Det er virkelig synd fordi man må da kunne unne andre fremgang og lykke? Eller si til en venninne at hun er kjempe heldig selv om hun men ikke du får et acne skjerf for eksempel. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg selv flere ganger har blitt blå av sjalusi på jenter som jeg kjenner... Enten fordi de har oppnådd fremgang i noe eller kjøpt seg et veldig fint plagg eller MAC. Det første man tenker er: *Evil-eye* '' That fucki'n bitch...'' .. hahahaha, noen som kjenner seg igjen? 

Skulle ønske at det ikke var så mye ''skjult''-mobbing som det er nå til dags. Frekke kommentarer og bemerkelser på andre som vi kanskje ikke liker så godt. Type: '' Hadde du tenkt å være med oss, sånn seriøst?'' med en spydig tone mens de smiler rundt munnen. Er altfor mye av sånt blant ungdommer.. Spesielt i vennegjenger hvor èn person skiller seg ut fra de andre eller i jentegarderoben på etter gymtimen. 

Vi forsøker å konkurrere med de rundt oss istedenfor å ta tak i våre egne problemer og gjøre noe med de. Er du usikker på kroppen din? Tren og spis godteri max en dag i uken. Er du usikker på om du er en god venn? Vær vennlig mot alle du kjenner, deretter vil folk raskt skjønne at du er kjempe grei å henge rundt og derfor starte å like deg mer og mer. Jeg forstår fullt og helt at det er lettere sagt enn gjort men tenk deg om neste gang du har lyst til å si noe stygt om noen som har oppnådd suksess eller har fått en dyr gave. Dette er et tema som er svært lite skrevet om, så jeg vil gjerne høre DIN mening rundt det.

Hvilket tema skal jeg ta om torsdag?

- Jeg hadde blitt veldig takknemlig om DU hadde *likt* eller delt innlegget.
Kom med forslag til temainnlegg + spørsmål HER

Hallo! Vedsiden av meg sitter det en viss person som er helt inni pcskjermen. Tror han ser på fails-videoer eller noe i den duren. Han sitter ihvertfall å smiler for seg selv konstant, gutter altså... Måtte forresten på et møte etter trening igår så rakk ikke å blogge mer. 

Det er torsdag igjen, kun en dag igjen til helg nå!! Helgen min blir super travel da but still, helg er helg. I morgen så får jeg overnattingsbesøk av Eirin, og på lørdag og søndag skal BÅDE cheerleading og cheerdance laget jeg går på ha treningshelg, samtidig. Ikveld skal jeg på min første turntrening på over 3-4måneder, gruer meg. Gjett om jeg kommer til å være sliten jeg kommer til å bli på slutten denne av uken? Håper dere får en fin torsdag, klem ♥ 


Skjerf og topp fra Cubus Skjørt fra Vero Moda (?)

Prøver å bli flinkere til å publisere outfits oftere, selv om jeg ikke er super kreativ i klesveien, så det er lovt til å si ifra om det blir litt mye. Det er kjempe gøy å lese alle de fine kommentarene dere legger igjen, og jeg synst det er bra at flere av dere mener at bloggen min er blitt bedre den siste uken. - Tusen takk for at dere leser bloggen min!

Hva synes dere?

*Lik* og del gjerne dette innlegget!
Husk å komme med spørsmål og forslag til Naked truth- Thursdays HER

Som bildene under fint avslører så kjøpte jeg meg en ny foundation for et par dager siden. Og den ser ut til å være litt for lys for meg (Såklart ikke i vanlig dagslys), men pågrunn av blitsen på kameraet. Dere må for all del ikke tro at jeg går rundt som en alien, haha.

Regner med de fleste er tilbake på skolebenken etter en deilig juleferie? Det føles sikkert helt jævlig om jeg ikke husker helt feil (?) Selv har jeg noen spennende planer i vente fremover. Prøver jo å få spilt inn en CD som jeg såvidt nevnte for en stund siden og ja, jeg er veldig lykkelig akkurat nå!!! Kan ikke fortelle dere hvorfor eller hva det gjelder helt enda dessverre...... Hater å utelate å si B når jeg allerede har sagt A, men sånn får det bli denne gangen. Kjøpte meg den lilla toppen  jeg har på meg i dag, er ikke den bare sykt fin? Smykket er også nytt, kjøpte det på Cubus til de som lurer. Må snart løpe ut døren igjen, vi snakkes ikveld om jeg rekker å blogge mer!


Del gjerne dette innlegget!
God kveld mine kjære! Tenkte bare å stikke innom for å vise dere dagens antrekk og ønske dere en godnatt. Er så støl i kroppen nå at det nesten er latterlig.. Klarer verken å reise meg fra sofaen så det blir nok å krype seg til sengs ikveld.. Haha. Skulle ikke vært lov spør du meg.. Vi snakkes imorgen dere, love you guys 

Hva syns du om antrekket?

Vinneren av gavekortet på 500,- fra handelsportalen ble Mariam Kebede. Kontakt meg på facebook Mariam så skal du få tilsendt gavekortet ditt på mail. Takk til alle andre påmeldte, kommer mange flere spennende konkurranser fremover, stay tuned!


*Lik* og del gjerne dette innlegget.
Søte Ketlyn er her nå, hun kom bort en tur etter skolen. Har ikke gjort så mye i dag bortsett fra at jeg var på et møte i 1tiden, også har jeg dusjet og tatt bloggbilder.

Men dere? Tenker å starte med noe nytt på bloggen fast 1 dag i uken. Helt ærlig så går jeg ihvertfall litt lei de ''typiske'' rosabloggerne som later som handler om at alt er så rosenrødt heletiden. Bloggere som fremstiller seg selv som at de er mye bedre enn deg som er bloggleser, skriver om alle de dyre veskene/klærne sine og om hvor bra livet er, dag inn og dag ut. Får nesten spy i munnen av å tenke på hvor lei jeg noen ganger blir av sånt.. Er dere ikke enig?

Derfor starter jeg fast hver torsdag med å svare på spørsmål som de færreste andre bloggere ville ha besvart på sine blogger. Vi kan kalle det for Naked truth-thursdays. Som oftest får man ALDRI svar av bloggeren om man stiller et litt vel personlig spørsmål eller type sånn her ''Hvordan vet man at man er 100% klar for.. ja..?'' Man blir oftest sittende å lure på om hun i det heletatt leser over kommentarene sine. Har selv opplevd lignende flere ganger og vil derfor glemme alt det rosenrøde, for ÈN dag i uken: Torsdager. Har blitt dratt mot at jeg har MER vil å inspirere dere på andre måter, enn å bare fortelle om alt som er supert, poste dagens outfit og alt annet overfladisisk.. Det jeg mener er at jeg vil slippe dere inn litt ''Bak-Fasaden''. Vise dere en ny side av meg selv. Høres det bra ut eller? - Kall meg gjerne et dårlig forbilde men vit at dette er MIN blogg og dette er måten JEG velger å kommunisere med leserne MINE på! 

- Fyr løs med spørsmål eller tips til hva noe jeg kan ta opp i førstkommende torsdags Naked truth-thursday. Som f.eks å skrive om mobbing, kroppspress, rasisme osv osv.*Lik* og del gjerne dette innlegget.
Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når dere leser det så ligger jeg enten i en eller annnen yogastilling som er vond som f*** eller så øver vi på ulike hopp som de gjør i dans. Rettere sagt så er jeg på dansetrening med de beste cheerdance girlsa! Tok bilder før jeg løp ut døren og tidsinnstillte innlegget, elsker at blogg.no har den funksjonen.

Nei, jeg klarer ikke å kle på meg mer.. Ikke spør hvorfor Går såklart ikke kledd sånn når jeg GÅR til treninger, men inne så går jeg stortsett rundt i short og sports-bh all the time. Skal treffe en kompis etter trening, så vi blogges sikkert ikke mer i dag. - Ha en fin mandagskveld alle fineLagde meg litt salat med kylling og rømme oppå før jeg dro på trening. Bare for å ikke komme på dit skrubb sulten.

Hva synes dere? 

*Lik* og del gjerne innlegget
Heia søtinger 

I dag har jeg vært på et møte angående noe som foreløpig er topp hemmelig. Haha,just kiddin, var bare noe jobbrelaterte greier. Trenger jo å spare opp veldig mye påtross av at jeg kan søke lån av lånekassen om jeg skal på utveksling osv. Det er mandag igjen og i morgen skal jeg på min første cheerleading trening siden oktober ifjor. Får nesten kramper av at jeg konstant sitter å gliser mens jeg rister haha. Klarer dere å se for dere det?!

Traff også på Thea i byen istad. Snakket litt med hun men med tanke på at hun var på jobb så skal vi snakke mer senere ikveld. Og på torsdag skal vi trene to ganger sammen. En joggetur på dagen og en styrkeøkt på kvelden. Thea er en av de venninne alle ønsker seg. En du både kan snakke med om alt, stole på, som alltid er ærlig og rett fram om det trengst og er veldig snill mot alle rundt seg. Love you so much Thea 

Festen jeg var på på lørdag var gøy bortsett fra at ingen av jentene der inkluderte meg eller snakket til meg.. Hvorfor? Har ikke peiling. Om jeg smilte til det så fikk ikke jeg noe tilbake, var kun hun ene som smilte litt til meg. Så jeg hang med gutta jeg, hele kvelden og forsåvidt natten også. Litt kjipt siden jeg ikke ante hva jeg kunne ha gjort som gjorde at de ikke engang sa hei til meg. Ikke visste noen av de andre det heller.. Men sånn er det vel av og til, eller? Ble litt tid til flørtings før vi dro hjem i 5tiden på morgenen haha. Tror jammen det jeg er forelska... Eller ihvertfall bettatt da!

Likte du dagens antrekk?
...Jeg er redd for å ta et feil valg, og jeg gidder IHVERTFALL ikke å studere noe jeg uansett ikke får bruk for senere, tror det er flere som føler det sånn? Hva jeg skal bli er et spørsmål jeg går og grubler på hver dag. Akkurat nå står livet mitt bare på stedet hvil, og for å være ærlig så hater jeg det. 

Har aldri hatt problemer med å gå på skole, gjøre lekser når jeg kommer hjem, prioritere og øve til prøver. Jeg er en sånn person som enten er elsket av lærere eller det stikk motsatte. Hele ung.skolen og barneskolen var jeg ''favorite-elev'' i mer eller mindre alle fag, og likte godt å høre at jeg var flink i spesielt matte, engelsk og norsk. På ungdomsskolen ble det litt tøffere men jeg kan si at jeg gikk ut med flere 5'ere enn de fleste vennene mine, selv om noen av de fikk opp mot 5,6 i snitt. Etter første halvåret av 1.året på danselinjen ved Fagerlia vgs gikk alt nedover. Jeg ble deprimert etter juleferien, lå i sengen min i 2-3 måneder, fikk varsel i flere fag og måtte ta meg selv i nakken for å fullføre året. Andre året gikk ikke noe bedre og jeg bestemte meg fort for å ta ett pause år. Flere av lærerene mine kalte meg både en latsabb og kom med frekke kommentarer høyt i timene mens alle hørte på. Type '' Regner med du Laurie ikke har gjort matte leksa siden du aldri gjør noe ellers'', '' Du kunne lett ha fått en 6er på denne oppgaven, den var som skapt for deg'' eller '' Jeg er skuffet over deg, du kunne fått 6er på den stilen, du må prøve hardere!''. Kommentarer som dette gjør vondt å få om og om igjen, og ihvertfall når du føler at du skuffer menneker som har troen på deg. Er det mobbing eller normalt at lærere sier sånt til en elev på 16år? Jeg vet ikke jeg, men noen folk skulle ikke ha vært lærere. På samme måte som at mange bussjåfører skulle ha valgt et annet yrke.. Haha!

Må innrømme at det føles vondt å føle at du ''ligger'' etter, og at alle andre vet hva de skal bli men at DU står fast. Heldigvis virker alt mye lysere nå som planen er å dra på utveksling fra høsten av. Krysser fingrene på at alt ordner seg bare.

//Musikk// Har vært innom tanken på å studere musikk i USA eller London men er innmari usikker siden det å leve av å være i musikkbransjen med mindre du er godt kjent er kjempe hardt.. Har fått masse støtte på den fronten, om å satse sang altså men føler at det er type 1 av 10 000 personer som slår igjennom. Hva gjør MEG så spesiell/annerledes? Positiv innstilling sa du hehe? Elsker likevel sterkt å synge og har gjort det siden jeg var liten. Føler det blir helt tåpelig å si '' Jeg skal studere musikk, for å bli artist'' Øhh, eller er det det? Føler andre tenker at jeg er høy på meg selv og selvgod da så jeg snakker aldri om det..

//Idrettsutøver// Den kanskje mest fristende jobben, eller jeg klarer ikke å bestemme meg helt siden jeg VET veldig godt at jeg lett får skader men samtidig føles det kjempe gøy å konkurrere. Er et skikkelig konkurranse menneske. Vet ikke om dere har merket det? EEEELSKER å vinne, og tar det veldig fint om jeg taper også men synst det er kjempe surt da. Uansett. Så har jeg alltid både likt og mestret gym. Kanskje ikke spydkasting men ja (Suger til det -.-). Noen av resultatene jeg har fått på ulike tester på skolen er: Liten ball: 40(+)m, over 1,30m på høydehopp, over 4,5m på lengde med tilløp, over 2,25m på stillestående lengde og 8,7sek på 60 meter'n Og jeg elsker å trene opp mot et mål som jeg har satt meg. Så idrettutøver er noe jeg har tenkt på, lest om og som føles veldig fristende. Men er seffølgelig super ubesluttsom so I really don't know.

//Stylist/Designer// Har også tenkt litt på stylist eller designer siden jeg elsker hår, makeup og klær. Sette sammen antrekk, eksprimentere med masse forskjellige sminkelooks. Men jeg vet ikke igjen.. Det er så forbanna vanskelig å bestemme seg. Jeg kjenner definitivt på presset etter å ha hatt friår siden november 2012. Hvordan skal jeg noengang klare å starte påskole igjen? Blæh, alt er bare kjempe forvirrende.. Har lyst på en jobb hvor man tjener en del i året, som passer godt for meg og som ikke krever 5.7 i snitt eller 8års skole etter vgs. Er redd for fremtiden.. Hva mener dere jeg burde gjøre? Er det noen av dere som er i samme situasjon?

Jeg er rett og slett redd for å kjøre på, å følge drømmene mine. Håper jeg ikke er helt alene om det? Hater å svare på alle spørsmål som har noe med hva jeg vil bli som den typiske '' Hva er drømmenjobben din type spørsmål..'' Det er slitsomt å heletiden måtte hoste frem ett svar eller å bare være ærlig å si '' Jeg aner ikke''. En  liten del av meg har lyst til å slappe av og mener at utdanning kan komme senere. Mens en annen tenker at utdanning er dødsviktig å ha. Du legger grunnlaget for alt om du har det. Og ikke minst så kan du oppfylle drømmer du har ved å ha studiekompetanse etter vgs. Som å dra rundt i verden, kjøpe deg leilighet, gå videre på høyskole osv.

Andre yrker jeg har tenkt på er b.la. politi, frisør, danselærer, PT og back-up danser for. De to sistenevnte har jeg tenkt mer og mer på i det siste. 

HVILKET YRKE TROR DERE JEG VILLE HA PASSET? Hva som helst..

*Lik* og del dette innlegget om du ikke har aner hva du skal bli
Instagram oppdateringene mine er ikke noe å skryte av.. Det kan ha noe med at jeg finner det mer interessant å se på andres videoer og bilder på kanskje? - Enn å faktisk legge ut noe selv. Og for det 1.så tror jeg at jeg var det siste mennesket på kloden som tok igang å bruke denne appen. Og for det 2. har jeg vært for lat til å orke å ta bilder når jeg først gjør på noe spesielt. Andre som er sånn også? Skal uansett skjerpe meg og brette ut livet mitt der også sånn som jeg gjør på bloggen. For det er vel det sosiale medier er til? Heter noe så cooolt som Lauriedeline, følg meg gjerne hvis du vil. Dette innlegget er forhåndsskrevet, så når dere leser det så er jeg på vei mot Trondheim, i en fullstappet bil. Skal prøve å skaffe meg wifi når vi kommer frem. Hadde vært veldig koselig om jeg hadde møtt på noen av dere bloggleserne mine som bor i Trondheim, mens jeg for en gang skyld er her. Vet noen av dere har hatt lyst til å møte meg - og jeg vil gjerne møte dere også <3

Følg meg på insta daaaa (Lauriedeline) - Hva heter du? Skal såklart følge dere tilbake igjen.  Sjekker ut så mange profiler som jeg rekker iløpet av dagen. 


Er det nå jeg skal fortelle om alle nyttårsforsettene mine som er sykt awesome? Men som like etter blir glemt bort? Bare tuller.. Denne gangen er jeg faktisk veldig seriøs angående punktene som er skrevet opp. Skulle ønske jeg også kunne skrive at jeg skal bli supert tææn til sommeren, jobbe hardt på skolen and so on, men det jeg jo ikke.. Buhu, men jeg har likevet skrevet om de tingene jeg kom på. Håper innlegget faller i smak hos dere.

- Jeg skal prøve å stresse mindre. Noen ganger kan det bli litt for slitsomt for det stakkars lille hodet mitt å alltid si ja til absolutt alt. For å ikke snakke om kroppen min. Selv om jeg skulle ønske jeg hadde en superkraft som gikk ut på at jeg kunne reise i tid og være på forskjellige steder til samme tid så må jeg huske på at jeg bare er et menneske jeg også.


// Lånt fra AuroraMohn //

- Finne meg en jobb og starte å spare meg opp penger til å oppfylle drømmen min om å dra til USA i 1år. Hva eller hvor jeg skal er ikke bestemt, oppdaterer dere fortløpende når jeg har undersøkt litt rundt. Plassene som virker kjempe fristerende atm er NY, LA, California og North Carolina, men vi får se. Absolutt ingenting er 100% bestemt som sagt.

- Bli flinkere til å ta imot kompliment fra andre. Bruker liksom å stå der og bortforklare hvorfor ikke genseren min den dagen ser fin ut, om noen sier at den er kledde meg. Eller om noen sier at jeg er flink til noe så ej kjapp med å åpne opp smella og si ''Naaaij, det er jeg ikke.. sånn egentlig...''. Er så dumt å ha en sånn tankegang generellt, så dette blir nok mitt viktigste nyttårsforsett.

- Være mye mer med de i gjengen før vi blir splittet fra hverandre etter sommeren. Gruer meg så mye til det.. Vil ikke tenke tanken på at beste jenta mi snart flytter fra meg.. Kommer liksom ikke til å bli det samme uten hun om dere skjønner?

- Jeg skal bli FIT og få sixpack innen Norges mesterskapet som er den 22.mars 2014. Det at ''alle'' cheerleadere ser fabulous ut året rundt er bare en myte om dere ikke visste det hehe. Det er kun på Bring It On filmene de har sixpack, bein som er toned og stor rumpe året rundt. Sånn er ikke den virkelige verdenen, her må det jobbes for å komme seg i best mulig form før en konkurranse. Sitter her med valkene mine og lurer på om det faktisk finnes en sixpack under alt dette her.. hehe, neida.

Sparket bare opp denne heelen på gøy, var alt annet enn varm da jeg gjorde det sånn at dere vet det :-) 


Sånn ser altså cheerdrakten min ut, elsker spesielt underdelen + diamantene eller rhinestones som det heter.

- Utforske flere klesstiler. Kanskje som å gå mer i maxiskjørt, skinnjakker og tank tops? Det er jo bare så fiiint. 

- Bli kvitt sperren min for å gjøre flikk flakk alene. Jeg kan jo det og det vet jeg kjempe godt. Har gjort det mange ganger før så her må jeg bare stole fullt og helt på meg selv å ikke slutte å tvile på om jeg vil klare det uten en spotter. 

- Ta en tatovering nedover ribbeina om jeg ikke feiger ut nok en gang. Har grublet på hva som kan stå på den i 1,5år. Ubesluttsom? Jepp, det er jeg. Kom gjerne med råd om dere vet om en fin quote eller et dikt som ville passet.- Slutte å sammenligne meg så mye med ''alle'' andre, for det har jeg funnet ut at funker svært dårlig. Blir alltid bare lei meg og nedfor. Begrepet '' Jeg ER bra nok som jeg er.'' - skal jeg skal prøve å si til meg selv mer det kommende året.

- Oppleve mye mer enn det jeg tidligere har hatt gjort. Som å dra på jenteturer, takke ja til muligheter jeg blir tilbydt, dra på konserter og ta flere sjanser enn før. For hva har jeg egentlig å tape på det?

Hva er deres nyttårsforsetter?
Endelig er 2014 her, og det var påtide! Dette året kommer til å bli det beste noensinne! Jeg har satt meg så STORE planer fremover, at det nesten nesten ikke er til å tro! Kommer tilbake til nøyaktig hva senere. Var på et møte tidligere i dag. Etterpå tok jeg en av de ''Tredemølla er min bestevenn* øktene mine på treningssenteret. Altså, jeg løp 8,2KM. Godt å være igang igjen med treningen. Vet ikke hva det er som går av meg, er full av energi heletiden. Fikk blikk med engang da jeg kom inn på treningssenteret med de høyeste hælene jeg eier, en blomster bluse og ja, jeg så kanskje litte granne bimbo ut. ''Dette er helt vanlig i min verden, skjønner ikke hvorfor dere stirrer sånn'' tenkte jeg for meg selv. Hoppet rett etter det i treningsklærna og skrudde på beastmode. Slo rekorden min på 5KM i dag også, wi! Hvordan går det med treningen deres? - Håper dere alle hadde en fin nyttårsfeiring forresten, det hadde ihvertfall jeg. 

Fra det ene til det andre, så bestemte jeg meg for å starte på cheerleading igjen. Dro å hentet drakten min igår, den er så perfekt!! Hands down til Christina og Synne, designet ble mye finere enn jeg hadde forventet. Eneste minuset er at overdelen er litt stram over ''puppa'' på meg. Om jeg løfter opp armene så flasher jeg litt for mye if you know what I mean? Jeg sier ikke at det ikke kommer til å bli utfordrende å komme meg tilbake til hvordan jeg så ut da jeg gikk på cheer. Hadde mer markert mage og muskler i armene da. Men jeg sier derimot at jeg elsker en challenge. Så det at drakten min til nærmere 2 000kr ikke ser ''smashing'' ut på meg gir meg sinnsykt motivasjon!! Tro meg, jeg er full klar over at det vil bli tøft med mye trening fremover. But in the end it's all worth it! Drar forresten til Trondheim imorgen, og skal være der hele helgen. Gleder meg!


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2018 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.