Sannheten er at jeg er redd.. Hjertet dunker imens jeg skriver dette og jeg kan føle tårene presser seg frem i øyekroken - sakte men sikkert.. Tanken på å mislykkes nok en gang hunter meg så snart jeg får følelser for noen. Sommerfugler i magen. Jeg blir innesluttet og USIKKER. Hvorfor? Jo, fordi at jeg for 3år siden gikk igjennom en kjærlighetssorg som var så FORJÆVLIG at jeg til den dag i dag ikke har kommet meg over den. Noe som gjør at jeg slipper skjeldent en gutt innpå meg. Jeg klarer ikke å sette ord på hva det er, en spesifikk ting eller en hendelse. Så jeg skriver bare det som jeg tenker fra her og ut. Uten filter.. Hvorfor føler jeg det sånn? Hvorfor er jeg så redd? Og feig. Hvorfor gjør jeg meg selv mindre enn hva jeg er? ...Det er en følelse som jeg får inni meg så snart jeg blir close med en gutt.

Jeg blir innesluttet. Så snart jeg begynner å like han ordentlig godt så: 1. FUCKER JEG TIL ALT. 2.Trekker meg unna. 3. Eller så blir jeg miss.overanalysere alt. Og om vi i det heletatt kommer så langt at vi blir kjærester så er jeg raskt ute med å showe off mine psykopat tendenser (Hehe kødda). Ehh, hvordan foklarer man det her da? Dere vet når man blir så glad, avhengig og redd for å miste noen? Alt på samme på tid. Man handler på impuls, sier ting som man ikke burde si forså å angre. Si unskyld. Og er det en ting jeg ikke kan fordra og som gjør meg sint så er det måten vi jenter av og til oppfører oss på mot den som vi såkalt skal være glad i.

Så jeg tenkte dermed å ramse opp situasjoner og scenarios hvor jeg synes vi jenter har gått helt fra forstanden. Lik & del gjerne innlegget om du kjenner deg igjen.
__________________________________________________________________________________

''Ting går alt for bra''

1. Er alt mellom dere FOR bra? Nærmerst perfekt? Det er altfor kjedelig sa du? Da kommer trangen etter å fucke opp alt snikende frem. Det er som om at man føler på seg at noe ''er'' fullstendig galt. Når dere i virkeligheten kun har en bra periode uten krangling. Så hva gjør man? Jo, man skaper unødvendig drama kun for å roe ned nervene og den nervepirrende stemmen i bakhodet som sier at karmaen snart snur seg og biter en ræva. Dermed så ender gutten vi liker/kjæresten opp med å bli bombardert med vårt dårlige humør. Og mange spørsmål ikke minst. For man tror at man kommer til å føle seg bra etter at man har lagd en krangel over at han bestandig ser på fotball og er med kompisene, sant? Men så ender man kun opp med å få dårlig samvittighet.. #Haternårdetskjer

''Er alle gutter virkelig playere?''

2. Jenter. Alle gutter er ikke playere. Selvom  80% av jentene der ute allerede mest sannsynlig har forhåndsbestemt seg om at alle gutter er playere, så sier jeg dette alikevel. Å si at man tror at man skal gi noen en sjanse når man innerst inne har bestemt seg for for at ''Han bruker meg sikkert bare uansett'' ER bortkastet tid. Faktisk, så er gutter noen simple skapninger. De sier det mest som regel slik som det er, de sier hvilke behov de har og om vi faktisk hører etter på hva de sier så skjønner man hvor A4 gutter faktisk er hehe (Sorry guys, men dere er noen S-I-M-P-L-E vesen hihi) Alle gutter er ulike på lik linje som at alle jenter er forskjellige vi også. The moral of the story er: At vi MÅ slutte å ikke stemple noen som player før du har gitt dem en sjanse.


''Jenter er de værste til å manipulere, lure og leke''
3. En annen sak som nærmest får meg til å sette et spørsmålstegn ved hvordan vi jenter tenker er at vi tror at gutter lever dobbeltliv. Man forteller venninna si at man tror han snakker/flørter med andre jenter og at han lyver til deg. ''Er du helt sikkert på  at han kun er gira på MEG. Ingen andre? Virker det sånn lisssoom??'' Jeg har brent meg på den der før. Forså å følt meg dum. For om det er noe vi jenter er gode til så er det å manipulere, tease, si de riktige ordene og å rote med 5 ulike gutter på en og samme kveld. Så ikke kom her og si at det er gutter som er manipulerende og utspekulerte. Såklart, er noen gutter playere. Men langt ifra alle er det.

''Noe er alltid galt''
4. Om det ikke er den ene så er det det andre. Det er alltid noe galt. Det er som om at vi kvinnfolk/jenter nærmest klør i fingrene etter å mase på våre fantastisk menn/gutter. Enten så er at han legger sokkene på gulvet, rydder ikke etter seg, listen fortsetter. Eller så er det at han bruker for mye tid sammen med deg. Eller for lite forsåvidt. Eller så er det at han svarte deg ''feil'' eller uengasjerende. Alt dette er bare tull og tøys spør du meg. Ingen er perfekte. Og på slutten av dagen. Hvor mye betyr det egentlig at han la de skitne sokkene sine midt på gulvet? Så lenge dere er sunne, er lykkelig sammen og elsker hverandre - er ikke det det viktigste?

''Oppmerksomhetssyk''
5. Oppmerksomhet. Ja, ladies. Her må vi skjerpe oss noe sinnssykt. Hvorfor gidder vi å finne på noe å krangle om kun for å få oppmerksomheten hans? Finn på noe sammen, prat sammen, se en film. Ikke lag en stor krangel av bagateller, dere. Det er ikke verdt det.


Det som står ovenfor beskriver eksakt hvordan jeg ble som person hvis jeg begynte å følelser for noen.

Riktig nok for 3år siden men uansett. Nå har jeg vært singel i 14mnd og har planer om å være det det en stund til hihi. I bunn og grunn fordi at jeg ikke vil gå tilbake til å være så miserabel som jeg var på slutten av det forrige forholdet jeg var i. Å være sint, knuse bilder i gulvet og tråkke på de pågrunn av at man ikke ser noen annen utvei er langt ifra ok. Det er ikke sånn jeg er. Jeg er en solstråle uten like og det vil jeg så gjerne være i nærvere av en evt kjæreste også. Sååå, så snart kroppen og sinnet mitt tilsier at jeg er klar for å inngå et fast forhold så er jeg back in the game igjen. Men for nå så skal jeg bare jobbe med å jobbe med meg selv. Og finne ut hva som holder meg tilbake.

Kjære alle jenter der ute. Vi MÅÅ virkelig åpne øynene og se hvor herlige, fantastiske gutter er som holder ut med oss selv om vi er noen rare skapninger. Jenter er som en egen rase. En pest noen ganger. Takk for at dere holder ut med oss gutter!

Noen som kjenner seg igjen? Og hva tenker dere om dette?

Lik & del gjerne innlegget videre :)Dagens lunch. Dagen i dag har vært chill bortsett ifra at jeg sølte yoghurt på vesken min + at jeg nesten endte opp med å brenne ned kjøkkenet istad.

Hvordan da spør dere? Jo, jeg skulle lage meg et standard måltid.. Jeg tipper på at hele huset hadde stått i fyr om ikke Joachim hadde varslet meg om at det kom røyk ut fra kjøkkenet. Vel, dere kan tenke dere dermed hvordan det står til med kjøkkenferdighetene mine .. Håper ikke jeg er den eneste som fort glemmer at jeg står og lager tidenes middag på kjøkkenet, når pcen nærmest ROPER på meg ifra det fjerne.

Vi skrives igjen om litt igjen. Ha en finfin onsdag kjære dere!
Selvom jeg dør av innvendige kramper hver gang jeg hører min egen stemme på video/lydklipp så har jeg laget en liten videoblogg til dere. Det er jo kanskje littt gøyere enn å lese tekst heletiden? Jeg ser i ettertid at jeg virker sykt klein og stiv på videoen haha. N-E-R-V-Ø-S-I-T-E-T :) Anyways, enjoy!

Er dette noe dere liker at jeg gjør, og har dere noen forslag til prankcall challengen? Som f.eks å ring 1881 og bestille en burger, eller å ringe noen å fortelle de at de har vunnet i lotto heh

Jeg spiller som sagt inn videoen på førstkommende torsdag. Inntil da, kjør på med alle crazye forslag dere kan komme på :)
Hei beauties! Det er så utrolig mange som spør om hvordan jeg trener rumpa, om jeg har implantater eller bare er ''født'' sånn. 

Skal man ta slike spørsmål som et kompliment eller en fornærmelse? Haha. For når noen spør om rumpa mi er ''fake'' så fniser jeg bare og unngår å svare 90% av gangene. Det er selvsagt hyggelig å høre slikt såklart. Men jeg skjønner ikke hvor det kommer ifra. Og er det noe jeg får oftest spørsmål om her på bloggen, så er det bakdelen min. Sååå - siden så mange av dere er så nysjgjerrige så har jeg bestemt meg for å avsløre noe i dag. Et tips til noe som fremhever rumpa, gjør den større, samtidig som at du får en illusjon av en smalere midje. 

Dersom dere har lyst til å vite ''hemmeligheten'' som jeg har øynene opp for: LES VIDERE.

.. Mine bønner har blitt hørt. Etter å ha letet overalt på nettet etter en norsk nettside som selger buttliftere, og tatt turen til Molde og Kristiansund så fant jeg et par på Nelly. Og vet dere hva? Gjett hva de kostet 999,- .. Det synes jeg var svindyrt og way to much å betale for et slikt produkt. Plutselig kom jeg over en nettside som heter WWW.AMEPURE.COM . De selger buttliftere til kun 299,- (LINK). Jeg tok sjansen og trykte på bestill knappen og har etter dette testet dette produktet siden november.

Jeg tok like så godt før og etter bilder av rumpa mi med og uten buttlifteren på i flere ulike plagg. Et tips er å ha den på under litt løsere plagg, da er det mindre synlig at du har på noe under. If you know what i mean :)


Også må jeg bare si at jeg fikk buttlifteren etter kun 1 dag.

Det er raskt leveringstid det! Jeg er virkelig kjempe fornøyd og dette er ikke noe jeg bare sier fordi at de er sponsorene mine. Bare se på effekten da, dere. Jeg føler meg SÅ fin når jeg har denne på atte! Det blir som å ha på seg push up bh - litt det samme hvis dere skjønner hva jeg mener? Bare at denne shortsen/trusen løfter opp rumpa. Og visst ser det bra ut også. Det er jo ikke akkurat sånn at folk går rundt og spør om jeg har på meg buttlifter heller hehe. For det er jo rumpa mi, og jeg har aldri opplevd at noen har kommentert noe negativt når jeg har hatt den på meg.

- Det er helt trygt å bestille fra Amepure og de har itillegg gratis frakt

- Leveringstid: 1-3 dager

- Min buttlifter er i størrelse L og sitter kjempe godt på og føles behagelig ut. (Min buttlifter er sponset)

- Det er ingen pads eller stuffing i buttlifteren, det er kun din egen rumpe som blir løftet opp hehe

Før - Etter

 

Før - Etter

Som dere ser så kan man se en betydelig stor forskjell og jeg kan love dere at jeg har blitt hekta på å ha på meg buttlifteren min! Og ja, til større rumpe du har til større vil den se ut når du har på deg buttlifteren. Om dere er interessert så kan den kjøpes HER til -50% rabatt.

Hva synes dere?
 Hei :))

Nå er vi borte hos Ida Sofie. Vi skal til å spise også ordne oss før vi skal på cheertrening. Jeg og Ida Isabel sov over hos Ida Sofie til i dag, sykt gøy. Vi så på bloggerne, hadde livestream og kødderingte til folk til langt på natt heh.
Topp: Bik Bok Bukse:Bik Bok Sko: DIn sko
Får OFTE spørsmål om hvorfor jeg ikke drikker alkohol, om jeg synes det er vanskelig og stå imot presset. Og da må jeg nesten bare si at jeg ikke synes det er tøft i det heletatt. På bursdagen jeg var i igår for å ta et eksempel, så var det driiitkjekt! Selv om jeg bare drakk vann og spiste altfor mye kake.

Jeg har ikke opplevd noe traumatisk når jeg har drukket alkohol, noe mange tror. Det er lett og tro, og det skjønner jeg også. For å være ærlig så synes jeg ikke noe om alkohol, fulle folk eller å drikke sånn generellt. Jeg respekterer de som velger å gjøre det men ja.  Alle vennene mine drikker og jeg sier jeg bare kjør på! Men det å være så sørpefull at man har kjolen midt oppå magen og ikke klarer å gå er det minst atraktive jeg kan tenke meg.. Æ-S-J!Topp, krans og skjørt: Bik Bok Klokke: Michael Kors

Hvordan er jeg og hvordan oppfører jeg meg når jeg er ''full''? Det vet jeg faktisk ikke. Vel. Jeg har aldri vært full før hehe. Kun beruset. Første gangen jeg drakk litt ''mye'' ifølge meg selv var på en festival for 2år siden. Kvelden startet med at jeg sa jeg følte jeg var i en lykkerus, at ting gikk rundt og da måtte Ingrid bare le av meg. Hun bøyde seg frem og knakk sammen i latter husker jeg. Herregud! Utover kvelden da hun følte for å spy så ble jeg med hun opp til et stort stup. Der sto vi på vedsiden av hverandre og puttet fingrene i halsen. På gøy bare, for min del heheh. Mens Ingrid derimot, følte seg ganske så kvalm og uggen hah.

 Jeg husker jeg løp rundt på festivalen og smilte fra øre til øre, og oppførte meg som en durasellkanin. Det værste av alt var hvordan jeg oppførte meg da jeg ble hentet. Det lyste igjennom at jeg var beruset, jeg lo meg nesten skakk i hel i baksete av bilen imens venninnen min filmet meg HAHA. Jeg føler ikke presset, og ja folk spør heletiiiden. Hver gang jeg er ute eller i en bursdag/på fest.

Og er det noe vennene mine har funnet ut så er det å lure i meg alkohol. Et triks som de bestandig bruker på meg  er at de sier ''Smak da, Laurie''. De har tydligvis funnet ut at om de maser nok så tar jeg en sup av hva enn det er de drikker (SPRIT) for å få de til å holde munn ho-ho. *Knis*.

Nå er det påtide å vise dere bildene som vi tok fra kvelden i går. Og før noen spør så er det VANN som er oppi glasset mitt. Høhø.
Meg, Siri og Leif

Pepsi eller Champagne? Totally pepsi all the way <3


Meg og bursdagsbarna! The twins :-*

Det jeg mener er, at jeg kan ha det gøy både MED og uten alkohol. Men jeg MÅ ikke ha det for å slå meg løs eller noe sånt. Og hele det drikkepresset er helt idiotisk spør du meg. Det er ikke normalt å drikke seg drita hver helg når du er 14-15 eller 16år. I fylla så gjør man så mye dumt, man skriker/krangler med alle, eller så hopper man opp og danser på bordet. Haha, alle gjør ikke det da men dere skjønner hva jeg vil fremtil.

Uansett. Åhh, som jeg koste meg i går. Jeg klarer som sagt ikke å slutte å smile hvis jeg er dødsglad.

Håper dere likte innlegget, ''lik'' det gjerne hvis dere gjorde det.

Hvordan er deres forhold til alkohol? Er dere noen festløver eller helt avholds?

Ha en fin kveld videre, dere!
Hei og hopp fine lesere! Vet dere hva jeg har funnet ut? Jo, at uansett hvor mye jeg planlegger disse ''blogge-tidlig hver dag-innleggene mine'' - så ender jeg opp med å legge ut innlegget 4timer senere.. I skrivende stund så sitter jeg på kjøkkenet og blogger for dere. Imens alle de andre ler og skravler på stua. #Livetsombloggerass. Hehehe. Men jeg klager ikke, tvert i mot. Det er en fryd og blogge for dere men noen ganger bittelitt kjipt når jeg må prioritere bort andre ting.Her i huset så er det nemlig bursdagsfeiring as we speak. Venninnen min Vanja og tvillingsøsteren hennes Elise fyller 21år og det skal feires, woop woop! Og hvis jeg rekker det så viser jeg dere garantert dagens birthday outfit etterpå. Om ike så skrives vi mer i morgen.Av en eller annen grunn så føler jeg at jeg heletiden skriver at jeg har vært på cafè eller vært ute og spist hihii. I dag var jeg derimot på en ''lunch-date'' på PEPPES PIZZA. Det var like koselig som alltid noe dere kan se bare av å se på det store smilet mitt på bildet over her!


- Ønsker dere alle en flott kveld videre, SMASK!
Etter at jeg begynte å blogge igjen så har jeg fått mange tilbakmeldinger. 99% positive. Det gjør meg så lykkelig og glad å høre at dere liker måten jeg sminker meg, og den ''nye'' øyenfargen min bl.a . Hihii. Jeg blir helt ærlig ekstremt rørt når dere kommer med slike kommentarer! Og siden jeg ikke har blogget om helgen min så kjører jeg på å fortelle dere om den nuuu... Are you ready?

På fredag så dro jeg ut og spiste på min favoritt restaurant - 1001 NATT, sammen med Ida. Ida er den ene venninnen min som bare skjønner meg, vi snakker om alt fra gossip og gutter til problemer som vi sliter med. Jeg kan si alt til henne og vi stoler på hverandre fullt og helt.Her ser dere hva jeg bestillte. Jees, det smakte helt himmelsk godt som always :D Vi satt bare der i sånn 2timer og trykket i oss all maten og lo masse. Sykt koselig!


I går så var jeg hjemme hele dagen. Utover dagen så så vi et episoder av Snodig avhengigheter + Mitt dancecrew. Og på kvelden/natten så kom det en del folk hit. Vi koste oss, lo og snakket til langt på natt. På bildet under så ser dere meg som prøver å tvinge Leif til å joine på et bilde til bloggen hoho.
Og her har dere dagens antrekk. Takk for at du tok bilder av meg Leif.
Jakke: Bik Bok Clutch: Glitter Topp: Cubus Bukse: VILA Armebånd: Bik Bok Sko: Din sko
Heisann, dere! Jeg tenkte bare å titte innom og opptarere dere før jeg skal trene. Og det fikk meg til å tenke på noe av det som irriterer meg mest. Som tydligvis viser seg å være folk som skal legge seg oppi hva andre personer gjør. HELETIDEN. De bryr seg om alt andre gjør og de har som regel alltid en mening om absolutt everything. Og dette er intet unntak når det kommer til temaet: ''Sminke når man skal trene?'' Selv så presterer jeg minst 10 ganger bedre, om ikke mer når jeg føler meg ålreit, og fin. Hvorfor er det da bestandig noen bedrevitere som skal fortelle en at det tydligvis er ulovlig å ha på seg sminke på trening?

Se for deg følgende: Du står i garderoben og har akkurat skiftet. Du tar opp drikkeflasken din og skal til å gå ut for å trene. Men så roper nærmest en av de som du er sammen med: ''Skal du gå sånn DER??''Etterfulgt av et kritisk blikk. Altså. Unskyld meg men når ble det innført en lov som sa at jeg ikke har lov til å kle meg/se ut sånn som jeg vil på et treningssenter? Det er da ikke DIN eller noen andres sak vel? Jeg er så fed up med folk som aldri klarer å se at det finnes folk som ikke er enig i det samme som de selv.


Er man nødt til å gni av seg sminken og male på noen krigsstriper for å ikke bli sett opp og ned på når man er på trening? Jeg gjør da det samme som alle de andre gjør, gjør jeg ikke? Jeg løfter da markløft, gjør hipthrust med tunge vekter og løper på mølla til jeg blir svimmel. Akkurat sånn som du gjør. Hvorfor er det da så innmari viktig om jeg har på meg sminke eller ikke? For å gå rundt og føle meg støøøgg imens jeg later som om at jeg har det helt fabulous med å løpe den mila på tredemølla er helt uaktuelt. Punktum.Og til dere som kommer til å si at jeg kun har på meg sminke fordi det eller gutter tilstede så tar dere grunndig feil. Jeg gjør det mest for min egen del, for å slippe å føle på usikkerheten.. Jeg dømmer ikke de som går med null sminke og har ansiktet dekt av urenheter. Hvorfor dømmer de da oss som vil se fresh og pen ut selv når vi trener?
Jeg vet ikke lengre jeg. Så lenge man føler seg fin og vel så er det da vel ikke så forbanna nøye hvordan man ser ut når man trener, mener jeg da. Kan ikke folk bare gjøre hva de vil uten at andre skal snuse nasen oppi ting som ikke er deres business? Jeg er så drittlei av dette tullet om at man ikke skal gjøre ditt eller datt.

Kan ikke alle bare gjøre hva f de vil så lenge det gjør dem lykkelig istedenfor?
- Takk for at du leste innlegget, del det gjerne videre om du likte det eller er enig :)Hallo igjen! Nettet vårt er helt klikkings så derfor kommer denne oppdateringen en god del senere enn planlagt. Anyways da, så tenkte jeg å sette igang en linkerunde. Jeg kommer til å linke 3 blogger, på søndag. Meld deg gjerne på!

Det eneste dere må gjøre for å melde dere på er å:

1. Like facebooksiden min HER også legge igjen en kommentar i kommentarfeltet


_______________________________________________________________________________________________________________________

De to nederste bildene ovenfor her er Andrea sine visitkort faktisk - er de ikke NYDELIGE vel? Hvem kan man unngå å ikke inspirert av bilder som dette sier jeg bare! Før jeg legger meg så skal jeg se på den nyeste episoden av bloggerne. Natti natt venner!
 

I dag har jeg hatt en kjempe fin dag! Ja, selv om jeg ikke rakk bussen og måtte vente i 20 min på neste. FML!! Og såååklart var den bussen stappfull (....) Jeg ble dermed fashionably late i og med at jeg skulle møte min nye bloggfotograf i byen kl.12. Andrea heter hun forresten. Planen er at hun skal hjelpe meg med løfte kvaliteten på bildene her inne noen hakk. Hvem bryr seg om å mase på vennene sine til de får blødende ører, om de ''versåsnill kan ta et bilde til bloggen'', når man kan bare kan skaffe seg en fast bloggfotograf? Tihii. Jeg vil tippe dette er uten tvil en vinn vinn situasjon for både meg å vennene mine sin del. De slipper å bli mast på og jeg slipper å føle at jeg maser heletiden hah.

Andrea er rååå til å ta bilder, jeg har sett noe av arbeidet hennes tidligere and I love it!!! Jeg har troen på at dette blir dødsbra. Jenta er så god og snill, at det ikke føles ubehagelig å ha henne som fotograf. I og med at i dag var første gang vi møttes :)
Topp, bukse og jakke/bluse: Bik Bok Sko: Din Sko

Men for real tho - fyttisatan så kaldt det er ute for tiden. Går man ut så risikerer man både å bli forslått, få blærekatarr og å fryse til is. Hva slags tull er det lissom? Vinter kaller de det vel, fysj'a meg. Da jeg og Andrea gikk rundt for å finne locationen for dagens antrekksbilder så gikk vi rundt i sirkel - vi endte altså opp der som vi begynte. Som at det ikke var nok med at det var ulovlig kaldt da vi stod og tok bilder, så kom det en mann gående forbi oss. Jeg føler meg nesten forpliktet til å fortelle om denne lille episoden. Tror dere ikke han mannen var så frekk at han tok opp mobilen sin og tok et bilde av meg?!? Diskrè som bare de, NOT.. Man hørte tydlig ''klikk'' lyden fra mobilen hans til og med. Jeg mener ikke dette slemt på noen slgas måte - men kan jeg spørre hvor folkeskikken er? Er dere ikke enig? Han var sikkert i 40årene liksom. Groose heh. Jaja, noen mennesker er vel bare slik de hehe. Nå skal jeg spise mat. Snakkes om litt!

Har noen av dere opplevd noe lignende? Og hva synes dere om dagens antrekk?
Hei og god kveld dere! Ikveld tenkte jeg å ta opp et tema som jeg har tenkt endel på i det siste.. Nemlig drømmekroppen.
Som blogger så må man finne seg i å bli sammenlighet med andre bloggere. Og ikke minst kjendiser. Men sannheten er at jeg ikke ser ut som andre bloggere - i bikini. Jeg har mer drunk in the trunk og sånn er det bare. Men såklart er det hardt noen ganger. Å ikke se ut som ''alle'' andre. For presset om at man SKAL se så og si perfekt ut blir kun større for hver dag som går. Man skal trene for å se få den såkalte ''drømmekroppen'' og fikse brynene og vippene 1 dag i uken. Men hva er egentlig drømmekroppen? Hva er det som utgjør at noen har drømmekroppen? For for meg så kan drømmekroppen være så mangt. Alle er unike på sin egen måte, synes iallefall jeg. Jeg har ALLTID drømt om å se ut som Kim Kardashian West. Før så så jeg på dette som uoppnåelig, nærmest umulig. Men med tiden så har jeg skjønt at man kan klare det som man vil, bare man prøver :D Og legger seg under kniven haha, neida.. Joda. Kim er svaret på perfeksjon, og det er forsåvidt resten av søstrene hennes også. Når jeg ser et bilde av hun så er det like før jeg begynner å gråte.. Av missunnelse. Videre så elsker jeg kroppene til Kristine Ullebø f.eks, Iggy og JLo. Høye kinnbein, former, gyllebrun hud stooor rumpe, smal midje = Flawless i mine øyne.

Om du kunne valgt hvordan du skulle sett ut, hvem hadde du valgt? F.eks Cara Delvigne, Beyonce, Taylor Swift osv

_______________________________________________________________________________________________________________________________

I nuet så sitter jeg og ser på Gossip girl. Jeg har vært sammen med en kompis i hele dag, spist take away pizza og vært på shopping. Fra i morgen av så har jeg forhåpentligvis kommet inn i en god bloggrutine. Så da blir det 2 ganger pr.dag og ikke så sene oppdateringer. Det liker vi sant? :)Hei og god kveld!

Jeg kan ikke huske hvor ofte jeg har endt opp med småflekker og andre ganger et rent sminkesøl i veska fordi at jeg har lagt sminke nedi den.. Håper ikke jeg er den eneste som har gjort denne feilen en gang eller to for mye? Dessuten så er jeg en vims når det kommer til å organisere sminken min. Og foretrekker å legge sminken min litt overalt i huset heh.

Jeg ble derfor helt i ekstase da jeg fikk denne fine saken her hjem i postkassen. For nå er problemet mitt løst:

Dette er definitivt en enkel men pen måte å organisere all sminken sin på. Min makeup organizer er ifra Blivakker og kan kjøpes HER. Se resten av utvalget av makeuporganizere HER. om dere er interessert Mange av de er kjempe billige, den billigste er vel på 49kr noe som er gratis nesten heh.
Her ser dere noen av produktene som jeg bruker aller mest til hverdags:

- En slik makeup organizer er et must for deg om du er et like stort vimsehue slik som meg. Da har du alt på et sted, det blir ikke bedre enn det eller hva? Et ord: Perfekt! Blivakker har itillegg fri frakt og kjempe rask leveringstid!

________________________________________________________

Nå skal jeg fortsette å se på gossipgirl, vi blogges mer i morgen okei? Natti natt søttiser <3
Heia dere :)

Selv om formen er helt elendig i dag så angrer jeg ikke på at jeg ble med jentene ut på byen i går. Vi hadde det kjempe koselig, tiltross for at jeg var en smuuule tilbakeholden og ikke ville danse helt i starten på kvelden heh. Uansett da, så ville jeg egentlig bare gi en lyd ifra meg og vise dere antrekket som jeg hadde på meg i går:

Håper dere har hatt en bedre søndag enn meg :D Her har det gått i mye soving og inntak av alt usunt som jeg kunne få tak i

Hva synes dere om antrekket?
Halla babes! Herregud, hvordan kan det være at jeg ikke har skrevet til dere på en evighet? Det føles ut som om at der er 100år år siden sist jeg tok henda fatt i et tastatur. Har dere savnet meg? For jeg har savnet dere noe helt insane, skal jeg si dere!!

Dere har sikkert ledd og blitt pinet imens jeg har gåt i igjennom de ulike fasene som de fleste av oss går igjennom.. Tja, jeg kan vel likegodt ta frem noen eksempel eller hva heh?
Er det noen som husker den perioden hvor jeg gikk i klær med knææsje, og da mener jeg knæsje farger, skinnshorts, oransje/brun leopard topp og iført billige fjærøredobber i alle regnbuens farger som var kjøpt på primark. Jeg gikk i dette fordi at jeg hadde hørt at det var kult og ''in'' HAHA. Noe av det værste og beste med å ha blogg er at det tar deg sånn 2sek å bla tilbake i arkivet og se på bilder fra gamledager, definitivt. Også må vi ikke glemme den seneste fasen som jeg nok er litt i enda: Hvor jeg bare skulle provosere mest mulig, vise hud og alt det tullet der. Jeg har heldigvis vokst litt ifra den biten, og har med tiden innsett at jeg ikke trenger å slenge frem dåsa på nettet for å få folk til å se meg og ville høre/lese hva jeg har å si. For jeg har nemlig mye på hjertet, og har følt til tider på at jeg måtte vise hud for å sette lys på temaer som jeg har syntes har vært vitkige. haha. Men ja, jeg har ikke det samme behovet lengre, altså for å høre hva andre synes om kroppen min eller meg selv forsåvidt. Dermed har jeg bestemt meg for å endre fokuset på bloggen deretter. Litt overfladisk blogging blir det jo såååklart, men jeg har tatt inn en twist hihi.. Hva twisten er skal jeg fortelle dere om senere...

Har dere noen spesielle  tips og ønsker om hva jeg kan blogge om? Skrik ut isåfall <3

LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits