Her er en videoblogg jeg lagde istad, håper dere liker den. I morgen kommer det to skikkelige oppdateringer så gle dere til det! Utenom det så tenkte jeg å spille inn videoen om rumpe øvelsene jeg gjorde før. Dere kan forresten se videoen jeg la ut ut igår som så mange likte HER. Ha en fin fredagskveld videre alle sammen. ♥ Vi snakkes i morgen jenter & gutter (?) 

Hva synes dere om videoen?

*Del* gjerne dette innlegget videre.
.. Jeg kan faktisk ikke fatte å begripe at etter 11 år og 9 måneder i Norge så er min største drøm gått i oppfyllelse!!!!!!!!!!

Jeg føler jeg kan klare alt etter å ha vært igjennom så mye FOR JÆVLIG i livet mitt og bodd i Norge alene siden jeg var 7år - og kommet meg igjennom det. Jeg har vært i vært igjennom tøffe tider, tro meg. Jeg har bla gått igjennom ting som ikke egner seg til å skrive på nett, flere rettsaker, sykehusbesøk, legebesøk, flere besøk på politistasjonen og utalligvis av timer hos psykolog.. Alt dette kun fordi en person gjorde hverdagen min så jævlig og ekkel. Alt føles heldigvis sinnsykt verdt det i ettertid nå som jeg har fått tilbake identiteten min. Før, altså fra mai 2003 til I DAG har jeg hatt to ulike fødtselsdatoer, papirer og pass. I den ene stunden er jeg født i 1995 og i den neste er jeg 2 år yngre.. 

Trykk play på videoen under for å se reaksjonen min på den store nyheten! :-D :-D 

Jeg hadde på følelsen at dette måtte være en stor nyhet siden to viktige damer i livet mitt kom på besøk for å vise meg dette brevet, og satte derfor opp kameraet og filmet selv om jeg kun satt i onepiece og null sminke i ansiktet.. Reaksjonen min var helt redigilous!! Alle bønnene mine er hørt og jeg kunne ikke vært lykkeligere enn det jeg er akkurat nå. Etter videoen ble stoppet trillet tårene som bare det .. *Lykkerus*

Jeg hadde satt veldig stor pris på om DU delte videre dette innlegget!
Jeg var på et møte kl.10 i dag, etter det dro jeg på Elkjøp for å se etter en sånn brikke som man kan sette inn i pcen for å få internet. Dere vet jo som jeg har snakket i vei om at begge lagene mine skal delta på Norgesmesterskap om mindre enn 4uker.

Tenk, det er kun 25 dager igjen faktisk, ææ!!!! Og jeg MÅÅÅ jo nesten ha internet der nede om jeg skal kunne oppdatere dere om hvordan det går med laget mitt og meg, hvilken plassering vi fikk, bilder av WHITE PARTY banketten og mye mer. Er ikke dere enig? Så en slik brikke skal jeg snart få kjøpt sånn at jeg får tatt den med nedover til Tønsberg. 

Her kommer en oppsamling av bilder fra ulike cheerleading treninger. Dere har jo typ sånn mast om det i 2-3 måneder bare.. Fotograf Adelin knipset bilder i vei til bloggen, snilleste. 

Flyeren er Julie, Stine (sidebase), Amalie (hovedbase) og Mari (bakbase)

Rebecca

Flyer (Lina), Thea (hovedbase) Lene (side) og Ella (bakbase)Hanne (Flyer), meg som side, Synne (hoved) og Sofie (Bakbase) Dere er generøse på å kommentere og mesteparten det dere skriver er kjempe koselig å lese! Noen av dere er såklart negative, pirker på alle feil dere kan finne og er uforskammet men jeg fokuserer heldigvis kun på alt det positive uansett! Jeg har de to siste ukene gledet meg som en unge til å logge meg inn på blogg.no å se hva dere har skrevet til meg hver eneste dag. OVERgira sa du hehe? Hvem liker ikke å få positive tilbakemeldinger, skryt og fine ord? Hihiiii! Dere er best, dere vet det sant? 

*Del* gjerne videre innlegget!Nå er det tid for å svare på spørsmålsrunden angående treningen og kostholdet mitt. Om det er noe mer dere lurer på, kommenter gjerne i kommentarfeltet så svarer jeg dere så i et eget innlegg i morgen eller på onsdag.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Bruker du å handle på Iherb?

Nei, men jeg tenker å starte å kjøpe et par produkter fra nettsiden demmes i tiden som kommer. Så da blir det helt sikkert noen innlegg om innkjøpene mine derifra, stay tuned!

Hvordan trener du rumpa di? Den er såå digg!

Takk søte deg!! Jeg kan skrive et eget innlegg om dette eller lage video om dere heller vil det? Det blir kanskje er enklere å vise alle øvelsene på best mulig måte igjennom en video men vi får se. Vil dere at jeg skal gjøre det eller? Leat's be real.. Jeg har faktisk ikke fokusert på å gjøre rumpeøvelser siden ifjor sommer noe som ikke er bra i det heletatt.. Skammer meg nesten litt ettersom rumpa mi ikke er der lengre hehe. Det er ingen andre enn min egen skyld så får vel bare skjerpe meg og starte å gjøre noen squats baby. For en stor, veltrent og rund rumpe er det fineste på en jente etter min mening og jeg er seriøst obsessed av å ha ''bra'' rumpe. 

Kan du lage en video der du viser sunne retter man kan lage og treningsrutine for å komme i form?

Har tenkt litt på akkurat dette siden noen venner av meg har spurt om det samme, så en slik video kan jeg helt sikkert få ordnet! Videoen blir spillt inn iløpet av de neste dagene og så fort den er ferdig redigert kommer den ut på bloggen. Videoen blir en ''lunch edition'' video! Jeg ser allerede frem til å lage den, håper dere blir glade nå! 

Vekten din og høyden din? 

Jeg er ca.1.68-1.70cm og jeg vil helst ikke oppgi vekten min på bloggen siden den ikke er relevant for dere å vite :)Husker hvor klikkings folk gikk da jeg la ut dette bildet på gamle bloggen min hehe! 

Hva spiser du på en normal dag? 

Jeg kan heller lage et utfyllende innlegg med tekst og bilder angående dette siden det er mange som har spurt om matplanen min og hva jeg spiser i hverdagen. Spiser ganske variert, det går mye i smoothier, ris, salat, kylling osv.

Hvordan kan man raskt miste fett men samtidig beholde muskelmasse?

Gerilja intervaller is the shit! Du spurter i 20 sek på mølla, deretter hopper du av i 10 sek. Gjenta 1x10 ganger. Ellers skader det ikke å gjøre litt styrke på siden sånn at du blir seende thigh og stram ut av: 1. Cardio kombinert med styrke og 2. Et variert og sunt kosthold. 

Hva pleier du som oftest å trene når du trener (utenom cheer)?

Når jeg er på treningssenteret trener jeg mest gerilja intervaller og samt en del kondisjon + litt styrke. Ellers trener jeg jo turn, cheerdance og cheerleading i tilsammen 9t og 45min i uken noe som er kjempe god trening det òg.

Tok det lang tid før du fikk resultater?

Resultatene kom overraske fort egentlig. Jeg ble faktisk litt overrasket ettersom jeg gikk ned 2,6kg de to første ukene bare. Men hvor fort man går ned i fettprossent er helt forskjellig fra person til person. Det samme er om man gjør styrke også. Alle mennesker er såklart forskjellige men for meg var det nærmest lett som en lek å gå ned i vekt, noe jeg aldri hadde trodd det skulle bli.

Hva er du mest / minst fornøyd med ved deg selv? 

Liker ikke å svare på sånne spørsmål siden jeg synes alle burde være stolt over kroppen sin, men jeg må vel bare svare siden dere spør. Øhh, det jeg er minst fornøyd med er lårene og rumpa mi. Det jeg er mest fornøyd med er kanskje kinnbeina mine eller at jeg får raskt muskler om jeg trener styrke 1-2 ganger i uken fast.

Tips for å unngå søtsug?

1. Puss tennene. Når du har gjort det så har du ikke ikke lengre lyst på noe som helst usunt siden alt smaker ekkelt etter du akkurat har pusset tennene. Om dette ikke hjelper, pust inn og tenk at søtsuget er ovr om maks 3-4 minutt, og da har du ikke lyst på søtsaker, brus eller junkfood mer. Det bruker jeg å gjøre og det funker nesten hver gang.

2. Ha noe søtt tilgjengelig som en klubbe eller noen drops. Det er mye bedre å slikke på en kjærlighet på pinne enn å ta beina fatt, gå ned på butikken og hamstre hele godteriavdelingen på nærmeste matbutikk. Er du ikke enig hiiihi?

3. Finn på noe der og da når søtsuget er som værst. Ikke bare sitt i sofaen og tenk '' Åh, gå bort herregud. Jeg gir ikke meg denne gangen. JEG VIL IKKE HA SUKKER eller junk nå.'' haha, det funker skjeldent og du ender bare opp med å spise hele kjøleskapet eller gå ned på butikken og kjøpe en stor smågodtpose. Og da er du like langt igjen :) Jeg er nemlig blitt ekspert på mine svake punkter, spesielt om jeg er på butikken og er sulten samtidig. Gud ass! 

Hvordan finner du motivasjon til å trene?

Jeg finner inspirasjon på weheartit, ved å se på treningsvideoer på youtube og ved å tenke at jeg vet jeg kan gjøre så mye bedre enn det jeg gjør akkurat nå. Jeg vil og jeg SKAL klare å nå målene. Ta en liten peptalk med deg selv om hva du vil oppnå med treningen din, om det kun er å drikke mer vann i hverdagen, trene på morgenen før skolen eller å løpe en mil. - Om du har den tankegangen om du kan klare alt du vil her i verden så får du automatisk treningsmotivasjon, tro meg! 

 ______________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om svarene? Noe mer dere lurer på?
Adlink

Hvis du skriver inn rabattkoden ''PUKKATE'' på bestillingen din HER får du 3 for 2 på alle pukkateer på Blush.no ut 24.februar! 

♥ Org.pris på 1 stk pukkate er 49,-  Du får fri frakt og leveringstiden er på 1-3 dager Velg og vrak imellom 20 smaker.


God søndagskveld folkens! Her kommer et innlegg om 16 ting dere mest sannsynlig ikke visste om meg. Er det more med innlegg som dette? Let me know, så skal jeg prøve å ha det oftere. 

♥ Jeg er IKKE adoptert sånn som 90% av alle jeg møter på for første gang tror hahaha. 

♥ Jeg får daglig høre at jeg er overraskende blid, lykkelig og glad påtross av at jeg har vært innom helvete og tilbake for å komme meg dit hvor jeg er i dag. Jeg har opplevd så latterlig mye dritt og traumatisk som de færreste kan forestille seg. Den ene gangen da jeg satt på politikontoret satt politidamen å måpte fordi hun ble så sjokkert av meg. Likevel er jeg lykkeligere enn noen gang og får høre at jeg har et perfekt liv på bloggen og av folk jeg kjenner. Tingen er den at jeg så og si aldri viser smerten jeg har på innsiden før jeg er alene, oppi senga mi med dyna over hodet. Først da slapper jeg av og lar tårene trille hehe, flere som er sånn?

♥ Jeg går uten sminke nesten daglig. Trives mye mer sminkefri enn med men må jo nesten klæsje på meg litt når jeg skal ta bilder til bloggen hehe.

♥ Jeg kan ikke takle folk som prøver å si hva jeg skal gjøre eller som prøver å ''bestemme'' over meg.. Det er noe av det mest irriterende jeg vet om. Blir helt sånn '' Bare slutt.. Gå vekk.. Hold kjæft'' - modus. Dere kan forestille dere meg som 13-14åring da jeg fikk streng beskjed om at jeg ikke kunne dra på overnatting til kjæresten, eller at om jeg hadde sex så fikk jeg husarrest til jeg var 40år gammel HAHAHA! Sistenevnte er vel den samme ''regelen'' de fleste mødre bruker på sine tenåringsdøttre nå til dags.

♥ Du skal lete lenge før du finner en person som er mer overtroisk enn meg. Jeg blir super paranoid om jeg må se Åndenes makt alene selv om jeg vet hele greia bare er ren oppspinn... Jeg ser på ting som Long Island Medium sikkert hver dag på nett, og herlighet så spennende det er! Når jeg går ute i 4-5 tiden på ettermiddagen så tror jeg det gjemmer seg en kidnapper eller drapsmann rundt hvert gatehjørne, huff.. Ja, jeg er ekstrem :)

Jeg er opptatt av det de som er rundt meg har det bra og det værste jeg vet om er når noen jeg er glad i har det vondt eller er på bunnen. Så jeg gjør nesten hva som helst for at vennene mine alltid føler seg bra, hater når folk har det vanskelig.

♥ Jeg er allergisk mot melk, kiwi og de fleste pelsdyr som hund, katt og hest osv noe som er dritt irriterende med tanke på at jeg en gang var verdens største melkeholiker.

♥ Jeg var faktisk tynn som en strek da jeg var yngre. Ble kalt ''hun tynne'', ''beinrangelet'' og alle andre ord i ordboken som dere kan tenke dere. Nå derimot så er jeg på mitt ''feiteste'' om jeg kan kalle det det - og det plager meg faktisk mye mindre at jeg er litt ''større'' enn vennene mine nå enn før. Jeg har skjønt at muskler veier litt mer enn fett selv om jeg gjerne kunne tilbrakt noen ekstra timer på tredemølla i uken hehe. Men det var å komme seg på treningssenteret da.

♥ Jeg har egentlig rød/brunt hår. 

♥ Jeg er født i stjernetegnet skorpionen. 

♥ Jeg har veldig mye selvoroni og elsker å tulle å tøyse med vennene mine. Jeg blir altfor skjeldent flau, tror kanskje det mer er vennene mine som blir flaue på mine vegner. Eller jeg tror ikke jeg vet.

♥ Jeg presterer best under press, som f.eksempel om jeg skriver en stil 2 timer før den skal leveres inn så skriver jeg kjempe bra. Får liksom karakter 5 ihvertfall hver gang. Og om jeg ofte gjør den samme feilien på en dansekombinasjon jeg har lært så gjør jeg det ikke bare rett når det gjelder men til og med bedre. Inni hodet mitt tenker jeg bare ''faaackk, jeg er ikke klar nå... åehh'' også pang, da var det tid for å enten prestere eller gå og legge seg -  og DA presterer jeg bedre enn noensinne. Er rart dette der men jeg opplever det sikkert ukentlig :)

♥ Jeg elsker å få nye venner selv om jeg ofte kan være litt stille og sjenert i begynnelsen når jeg blir kjent med nye mennesker. På facebook snakker jeg nesten daglig med blogglesere. Er bare å skrive til meg der om du lurer på noe eller vil snakke med meg. Svarer på alle spørsmål dere i lik linje som på bloggen selv om jeg helst vil dere skal spørre i kommentarfeltet her på innleggene.

♥ Jeg er et matvrak når jeg først starter å spise men det visste jo kanskje allerede hihi?

♥ Gikk på fotball da jeg var mindre, spilte spiss og elsket sporten av hele mitt hjertet. Men så sluttet jeg å begynte på ballettskole etter å ha gått på fotball i 4år eller noe sånt. 

 

Var det noe du ikke visste fra før av? Har vi noe til felles hva da isåfall?

*Del* gjerne videre dette innlegget! 
TUSEN TAKK for alle fine kommentarene dere la igjen i kommentarfeltet igår! 

Jeg håper jeg ikke den eneste som ikke liker fisk? Den setningen der kom ut av ingen steder, det jeg prøvde å si er at jeg spiste laks til middag.. Surre hode. Var på Moa (Et kjøpesenter her i Ålesund) med to venninner istad. Vi gikk bare rundt å så i butikker også var vi på Chocolatte hvor vi kjøpte yoghurtis, nammis. Vi klarte ikke å holde oss unna med tanke på at de hadde -30% på alle iser ut dagen. Så drøy som vi er gikk vi tilbake igjen og kjøpte en is til hver... Brukte altså over en hundrings på is :-D Sunn sa du? Eller at jeg går på diett- unskyldninga? That's not me. Var på turntrening i dag tidlig også. Alt gikk kjempe bra wææ! Jeg øvde på backflip med steps siden det er målet mitt til NM. Fikk 3-4 tommel opp etterfulgt av et ''bra, bra'' av turntreneren våres og da tenker jeg jeg gjorde det bra tihi. Trykk HER  for å se video av hva en step backflip er om du ikke allerede vet det.

- Nyt lørdagskvelden så skrives vi om litt dere! 
.. Hadde vært veldig gøy om dere kommenterte litt mer fine dere! Føler det blir litt mye enveiskommunikasjon fra min side som derfor ender opp i at jeg noen dager ikke blogger i det heletatt.

Det er så mye gøyere å oppdatere 2-3 ganger om dagen HVIS man faktisk får tilbakemeldinger og respons på det man skriver, er dere ikke enige? Jeg vet at altfra 100-800 personer er innom bloggen min hver dag og klør meg i hodet mens jeg spør meg selv hvor i alle dager alle kommentarene blir av. Kanskje dere bare er blitt litt slappe? Sånn som meg hehe. 

Så hva om hvis dere kommenterer mer så lover jeg å oppdatere 2-3 ganger daglig? Høres det bra ut eller? Prøver så godt jeg kan å svare absolutt alle dere som kommenterer, og håper dere vet at jeg tenker på dere bloggleserne mine all the time! For jeg setter virkelig mega stor pris på dere!! Smask og klem fra meg 

- Ordnet til håret mitt litt annerledes i dag også, hva synes dere babes?Ble det fint eller så det bare rart ut? Jeg synst ihvertfall det er sykt uvant å ha ''så'' langt hår igjen, er jo blitt vant til å bli forvekslet for å være gutt stadig vekk *kremt*. Gikk helt uten sminke i dag også, så slik ser huden min ut til dere som klager på at jeg ser stygg ut med sminke.. Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk litt lyst på extensions ned til rumpa sånn som jeg hadde før igjen.

Her har dere ihvertfall dagens outfit. Var på Let's eath dehli og spiste en sen frokost i 1 tiden i dag - ååh, nam så god mat de hadde der. Bestilte sånn varm sandwich med bacon, hvitløksmajones, ost og skinke. Himmelsk! Utenom det sov jeg over hos Ella inatt, hun har vært hjemme alene hele ferien og turte ikke å sove èn natt til alene etter å ha hørt knirking i trappen her en dag. På mørke natten altså riktignok... 

*Del* gjerne videre dette innlegget. 
Hei skjønninger :-D

Jess, da er jeg tilbake igjen på bloggfronten etter en liten pause. Er fullt igang med å finne info om skoler jeg kan tenke meg å søke på til høsten. Valget står imellom en makeupskole i Oslo eller Adam og Eva frisørskolen. Dere kan sette på på NRK1 kl.18:45 i dag, om dere vil se meg og noen fra cheerlaget mitt stunte og kaste forresten.

Og dere? Dere vil ikke tro meg når jeg sier at jeg har fått jobb på en helt ny klesbutikk her i Ålesund!! Har selv visst om dette i over tre uker faktisk hihi, men nå vet dere også, pjuh. Det er mye spennende som skjer i livet mitt fortiden skal jeg si dere. Og det føles tusen ganger bedre å kunne dele alt sammen med dere som er innom her hver dag. Utelater så og si nada så dere får som oftest vite absolutt alt. Ellers er det kun 32 dager til NM, jeg har tusenvis av ting på agendaen. Gjett om jeg er stressa da? Selv om det er vinterferie for de fleste har jeg trening nesten hver dag denne uken. That's the life of a cheerleader når det nærmer seg en konkurranse hehe. 
Nettet har ikke samarbeidet med meg siden søndag så derfor har det ikke blitt noe blogging heller. Tenkte å vise dere bilder fra søndag da jeg og noen venninner var jentekveld hos Sara. Vi bestilte pizza fra pizzabakeren, og så bloggerne. Alt i alt lo vi masse og hadde det super gøy. Selv om de fleste har vinterferie så har jeg fullt kjør med treninger hele uken, men skal nok få rukket og smelle inn 2 oppdateringer hver dag :-) Håper alt står til bra med dere! Nå skal jeg sove, natta dere :-D

Ja, der har dere oss haha!
Om du trodde dette var enda et innlegg om hvor fantastisk Valentines day er så må jeg nok skuffe deg å si du tar feil. Årets nest mest meningsløse dag er her.. Uff, hvor skal jeg i det starte?

Valentines day - really?! Nok et dårlig forsøk på å kopiere USA, Norge - just sayin.. Likedan reaksjon går til Hor(e)ween som jeg vil gå som langt som å si er den mest borkasta dagen i året. For hver Horeween er det nemlig tillatt at alle jenter kler seg billig/trashy uten å bli kalt hore. Selv har jeg ikke testet ut denne trenden siden jeg ikke feirer den høytiden men ja, det er vel de som gjør det også.

Flertallet av de som er i et forhold bruker alle sosialemedier til å ''dokumentere''/hva de har fått av kjæresten på Valentines day. Nærmest bombardere. Kanskje de gjør det for å fremstå ''bedre'' enn alle de som er single - eller? Personlig kunne jeg fint levd uten å få trykt opp i trynet at kjæresten din gav deg en blomster oppsatts til rett under 200 lappen og en I love you sjokolade som de selger på hver blomsterbutikk ved hvert gatehjørne. Kooom an, gi deg. Er det så viktig å legge ut et bilde av hva du fikk i valentines day gave og skryte som aldri noensinne? Det jeg prøve rå si er at bi mennesker ikke lever ut de fine øyeblikkene før det er frem med Iphonen for å knipse bilder, sånn at vi kan poste det på sosialemedier. Dette gjelder inkludert meg selv, noe jeg synes er kjempe trist egentlig :-(For å være helt ærlig så blir jeg kvalm helt nedi magen bare ved tanken på at vi faktisk feirer Valentines day, haha. Hva blir det neste? At vi feirer thanksgivings en gang i året? Er det virkelig ikke nok at vi feirer 17.mai, jul, bursdag, nyttårsaften, valentines, pinse, påske og hor(e)ween? Dessuten, hvor mange gutter tror du ikke det er som tenker ''Uff, må vel kjøpe noen blomster til dama i dag ja, det er den dere dagen.. Hva heter den igjen?'' eller som føler presset på at de må toppe fjorårets feiring eller gave til kjæresten? Dette er faktisk slik det er for en del gutter, dette vet jeg fordi jeg har en del kompiser som føler fortvilelsen komme hvert år når det nærmer seg Valentines..

Det er ingen vits å kommentere at jeg er sjalu eller bitter i kommentarfeltet for om det er en person som har hatt kjæreste etter kjæreste non stop de siste årene så er det hun som sitter her. Har feiret denne dagen èn gang, noe som var en gang for mye for meg. En slik dag er bortkasta penger, for hva med de 364 andre dagene i året? Kan noen forklare meg hva som gjør denne ene datoen spesiell? Skjønner at det er fint å vise at man er ekstra glad i typen/dama en gang i blant men vi trenger da ikke en jævla dag for det. Eller å spamme ned internettet pågrunn av det. Butikkene vil bare tjene inn litt ekstra cash uansett, så i et desperat forsøk på det finner de opp slike dager som denne. Pretty smart egentlig, men trenger vi nordmenn EGENTLIG èn ekstra dag i året hvor alle kjærstepar kan få vise verden hvor mye de elsker hverandre? Hva synes dere?

*DEL* GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE! :-)

Haha, sykt bra bilde. Er helt sant det som står, må si jeg kjenner meg igjen fra det ene året i 6.klasse tror jeg det var, hvor jeg gråt hele dagen fordi jeg ikke hadde en ''date'' å feire Valentine's day med hehe. Minner.. 

Hei dere! Bestemte meg for å kåre ukens instagram samtidig som jeg sette igang neste ukens. Vinneren av forrige ukens instagram ble: Thehsk, follow henne gjerne alle sammen :-) Gratulere til deg Hanne Sofie! Grunnen til at jeg valgte denne jenta sin instagram var fordi hun legger ut veldig lyse og vakre bilder. Både av seg selv, venner og andre ting. Bildene hun legger ut inspirerte meg så derfor ble hun valgt. Ble ikke du valgt denne gangen, ikke fortvil. Det kommer en ny sjanse akkurat NÅ! 

1. Like fanpagen min HER.

2. Legge igjen en kommentar med instagram brukernavnet ditt og hvor i landet du kommer ifra. 

 

- Lykke til everyone ♥ Er masse treninger fortiden, bare i dag så har jeg vært på trening i 1 time og skal straks på turntrening. Nytt innlegg kommer etterpå :-) Vi snakkes da.
Mange av dere vet kanskje ikke at jeg elsker å lese? Var en lesehest en gang i tiden, not so much anymore though. Nå leser jeg mest blogger på nett, låner bøker og leser ulike magasiner. Vurderer å starte å abonnere på DET NYE, frister men vi får se. For øyeblikket leser jeg fast bladene Costume, Det nye og shape up for det meste. Da jeg var yngre husker jeg at jeg leste bladet TOPP haha, var helt avhengig en stund! I skrivende stund sitter jeg å spiser baguetter mens jeg drikker kakao og blogger for dere søtinger. Etterpå skal jeg på cheerleading.

Akkurat nå har jeg faktisk et par gode tilbud til dere fra Bladkongen.no :

1. Kjøp 3nr av COSTUME til kun 129kr og få et glominerals øyebrynsett til en verdi av 445kr gratis HER og trykk der det står premietilbud i menyen til venstre. Costume er et blad som byr på mye mote, inspirasjon, ulike trender så om du liker å følge med på moten så er dette et blad for deg. Det tar 2sek å bestille så er det bare å vente på å få bladene dumpet ned i postkassa hjemme hos deg.

2. Kjøp 3nr av DET NYE til 129kr og du vil få en L`eau de Chloe parfyme gratis til over 400,- HER  og trykk på premietilbud i menyen til venstre. Du betaler altså kun 129,-. Det andre tilbudet er det samme bare at du bestiller 5nr og får et pure lash vippeserum med på kjøpet. Med dette tilbudet betaler du 199,-.

Kan kanskje fortelle litt hva bladet er om da: DET NYE er et blad om skjønnhet, reise, reportasjer and so on. Ser at månedens utgave har selveste Kenza Zoutin på forsiden. Tror det er en flersiders intervju med hun som handler om hennes eneste drøm som var å tjene nok penger til å flytte hjemmefra. Hun er en av sveriges største bloggere og en svært dyktig modell. Ellers handler månedens utgave om crossfit, reisetips, slik glemmer du duster fort og mye mye mer.


________________________________________________________________________________________________________________

Du finner mange, supre tilbud på blant annet Topp, ELLE, Stella, iForm, Shapeup, Tara osv inne på Bladkongen. Ha en fantastisk tirsdag, dere! :-* 

Hva er ditt favoritt magasin/blad?


Fina mi 

Etter at jeg hadde gjort litt bloggarbeid kom Ingrid bort en tur. Var helt fantastisk å se hun igjen etter å ikke ha sett hverandre på 2 måneder.. Begge har vært opptatt med sitt og hun har hatt kyssesjuka så vi har liksom ikke funnet på noe sammen siden før jul. Ingrid + Celina ble med meg på cheerdance trening, noe som var utrolig gøy. Tok noen bilder til dere også, hope you like it. 

Vil ellers takke for all støtten jeg har fått etter at jeg skrev DETTE  innlegget. Humøret mitt har vært litt bedre i dag og som dere ser på bildene over så smiler jeg, så deprimert er jeg altså ikke. Jeg er god på å skjule hva jeg føler og selv om jeg i grunn var sykt lei meg før i dag så vil jeg håpe og tro det ikke skinte igjennom da jeg var på treningen istad. Takk for at dere følger hverdagen min selv om jeg ikke har vært den glade jenta jeg normalt er de siste dagene  Kom nesten akkurat hjem, nå skal hoppe i dusjen før jeg skal snakke med en kompis.

- Gonatt alle fine 

 
God kveld alle sammen!

Jeg vet det er mange som har det sånn som meg at på morsdag så føler de det lille ekstra trykket i brystet på dagen som  trossalt er den såkalte mamma dagen hvor alle mødre skal bli behandlet som dronning for en dag. Har personlig vært små deppa i hele dag og savnet familien min mer enn noensinne. Skulle ønske det var så lett som å ta bussen hjem for å gjøre noe spesielt for moren min. Som å kjøpe blomster, sjokolade og en liten gave til deg mamma - kun for å vise hvor mye du betyr for meg sånn som de fleste andre ungdommer, barn og voksne kan. Tårene startet å trille da jeg skrev den setningen der..

Selv om jeg vet du er dødssyk så synes det ikke på mamma. Du er så sterk og vil alltid hjelpe alle andre. Du viser ikke smerten din på utsiden, aldri. Du er et fantastisk menneske mamma *hulk*. Du har lært meg så mye selv om jeg ikke har sett deg siden mai i 2003. Du har tyfus på det aller værste og har operert kjempe mange ganger. Både i magen og inni hodeskallen. Du kom i sykebil til søster Rose sitt bryllup - i 2002 og strålte selv om du hadde operert i hodet. Du altså mamma. Til og med DA var du tøff mamma. *Pust*. Det jeg mest skulle ønske er kanskje at jeg kunne ringe deg å spørre deg om råd, dra på cafè med deg helt alene og å få klemme deg. Alle sier jeg er så lik deg, kan ikke helt si jeg ser det selv men men. Lover å ringe deg snart mamma - er altfor lenge siden vi har snakket sammen. Årsaken til at jeg ringer skjeldent er fordi det gjør vondt helt inn i hjerterota å høre stemmen din. Fordi at jeg ikke takler å være så langt unna deg og KUN høre stemmen din.

For hver dag som går savner jeg deg mer og mer mammaen min. Savner å si ordet ''mamma'' til noen. Hører andre mennesker rundt meg si det hver dag mens jeg på en måte verken kan si mamma, pappa, søster eller bror til noen.. JA, livet her i Norge er kjempe tungt uten deg - de rundt meg er bare ikke klar over dette. Å komme til Norge som 7-8 åring alene uten noen du kjenner var beintøft. Jeg lærte meg flytende norsk på noen uker - fordi jeg måtte det mamma, ikke fordi jeg ''ville'' det. Vet du angrer innmari på at du sendte meg til Norge.. Og det er det som er tyngst - husker første gangen du sa unskyld da jeg fortalte deg alt som skjedde. Jeg har kun sett deg gråte to ganger i mitt liv, som jeg kan huske. Den ene gangen var da vi snakket om ja og den andre var da bestefar døde, du kom hjem fra begravelsen, og gråt så mye at du falt rett i bakken og svimte av.. Du er den tøffeste dama jeg vet om mamma. Du har vært igjennom vanvittig mye. Andre sier det er tøft å få barn når de er 20år, du fikk ditt første av åtte barn da du var ca.14.

Jeg har lært mye om meg selv de 11årene jeg har vært i Norge og selv om jeg sikkert hadde følt meg bedre om jeg var hos alle dere i Afrika - så har jeg mange flere muligheter her i Norge. Både med tanke på forholdene dere lever i og utdanning osv.

Vil tilslutt gratulere alle mødre der ute med morsdagen! Og til dere som kanskje ikke har en mamma eller har null kontakt med hun, stor klem fra meg!! Vet hvordan dere føler dere... Jeg har faktisk aldri følt at Liberia og Norge lå lengre unna hverandre enn det jeg har gjot i dag. Dette er definitivt det tøffeste innlegget jeg har skrevet på bloggen noen gang.. Klarer faktisk ikke å skrive mer nå, for da bryter jeg totalt sammen. Prøver alltid å skjule følelsene mine når jeg snakker om familien min men der har dere sannheten alle sammen, håper dere likte innlegget! 

Ta vare på dere selv og de dere er glad i, vis de at dere setter pris på de og ta aldri noe for gitt. Du vet faktisk aldri når verdenen din blir snudd på hodet og alt raser sammen. 

ELSKER DEG OVER ALT PÅ JORD MAMMAEN MIN! 

Det hadde betydd mye om DU delte videre dette innlegget <3

Hadde som sagt treningshelg igår og i dag i 5timer begge dager. Ryggskaden min gjør kjempe vondt så jeg har bare ligget på magen i noen timer.. Noen som har tips til hva jeg kan gjøre for at smerten skal slippe litt taket? Ellers gjør ikke akillesen min så vondt så satser på at den blir bedre soon. Fremføringen på UKM gikk bra og noe mer enn det har jeg faktisk ikke å fortelle. Jo, takk for at dere ønsket meg lykke til babes :-* - Ikke glem å stille spørsmål på trenings spørsmålsrunden min HER.

Vinnerne av ukens mest aktive lesere i kommentarfeltet ble:

Kaise Elise

Rikke

Veronica Flottorp

Gratulere til dere og takk for de herlige kommentarene deres!! Kontakt meg på Laurieyei@hotmail.no så skal dere få premiene deres. Vinnerene har 48t på å gjøre dette før jeg trekker nye vinnere. Love you guys leserne mine .-) 

''SMIIIIL DA LAURIE'', som dere alltid sier. Fornøyde nå?? :-)*Del* gjerne dette innlegget videre!
Beklager bloggfraværet mitt, dere. Men har faktisk en ''godkjent'' unskyldning denne gangen: Dagene denne uken har gått i surr for meg, jeg har vært svimmel og dårlig, trent i sikker 10timer til sammen denne uken og ikke nok med det så har jeg treningshelg med cheerlaget mitt i tilsammen 8timer i dag og i morgen. Ikveld skal jeg og Eirin delta på UKM i Ulsteinvik, gjett to ganger hvilken ku som klarte å strekke/rive en sen i akillesen sin igår da? Ja, du gjettet riktig. MEG! FUCKINGS MEG. Mens vi var å øvde i dansestudioet med speil gikk strømmen i hele Ulsteinvik 3 ganger OG da den kom på igjen skadet jeg meg.. Applaus til verdens lameste tidspunkt å skade seg på. Uansett hvordan jeg rikker eller beveger meg på så gjør det vondt i dag.. Ønsk meg lykke alle sammen. Håper jeg ikke stryker iløpet av styrke treningen vi sikkert skal igjennom på treningen etterpå.. Noe som forventes når man skal bli trent av han pro'en på videoen under? :

Og takk for alle kommentarene dere har lagt igjen den siste uken. Både de positive, konstruktive og mindre hyggelige hehe. Nå må jeg faktisk løpe om jeg skal rekke alt jeg må før jeg blir hentet.. Rettelse: Halte... :-) ♥ 

ER DERE GIRA PÅ Å SE EN FILM FRA CHEERLEADING TRENINGSHELGEN BTW? SKRIK UT!
Da er det påtide med min aller første spørsmålsrunde på bloggen. Om trening&kosthold riktignok siden det har vært VELDIG etterspurt av dere. Jeg har fått mange nye lesere i det siste så det passer seg perfekt nå. Har ende ikke skrevet noe om verken dietten min, proteinpulveret jeg går på eller matplanenen min så spør gjerne spørsmål om de hvis dere har noen.

Vil også si at jeg så absolutt ikke er noen PT eller fitnessguru men at jeg skal prøve å svare dere så godt jeg kan. Kjør på med masse kreative spørsmål så svarer jeg på video i flere deler hvis det kommer inn mange spørsmål Hadde en periode i desember hvor jeg trente annen hver dag - det skal sies at denne perioden er for lengst over og at jeg kun har satt lilletåa innenfor treningssenteret 1 gang siden nyttår hehe.

I denne perioden hvor jeg trente haugevis med kondisjon, spiste sunt og drakk litervis med vann hver dag, gikk jeg ned 5-6kg på 2-3 uker. Siden da har ikke vekten rikket seg, startet jo på diett som jeg fortalte dere. Venninnen min som jeg går på diett sammen med har gått ned 6kg på 2 uker, og gjett om jeg er misunnelig da?!?! 

Er kjempe stolt av hun! Må ha vært vanskelig å gå fra å være tidenes godtemoms til å være så streng med seg selv. (Skulle ønske hun ga meg lov til å vise dere resultatene sine) For nå får det holde med bilder av mine resultater, vet jeg ikke har spesielt med muskler atm men det skal vi fikse. Og nei, jeg klarte ikke å kle på meg mer denne gangen heller. Følte det ble litt feil å stå i termodress eller burka og ta bilder av fremgangen jeg har fått hehe, sorry guys. Alle har sett litt hud før så what's the big deal anyways? :-) ♥ 

Hadde satt pris på om at DU delte innlegget videre!
God morgen fininger!

Lå oppe en stund inatt og tenkte ut hvordan jeg kan gi tilbake litt til dere som er innom bloggen min hver dag. Har bestemt meg for å ikke kjøre ukens blogg men heller ha ukens instagram fast hver torsdag, siden da kan alle leserne mine delta. Høres det greit ut? Og dere? Selv heter jeg så mye som Lauriedeline på insta, don't forget to follow meee folkens! Jeg trekker første ukens instagram førstkommende torsdag. Om dere hadde orket å også skrive f.eks ''oslo'', ''molde'' osv, altså hvor dere bor i landet sammen i den samme kommmentaren hvor dere melder dere på så hadde jeg blitt veldig glad! - Gleder meg masse, masse til å se igjennom  insta-profilene deres   1. Like facebooksiden sin min HER og legge igjen brukernavnet ditt i kommentarfeltet. 

KRISTINEULLBO min absolutt favoritt instagram. Litt gammelt kollasj men jeg fant ikke et annet.

 *Del* gjerne dette innlegget videre.
God kveld jenter og gutter! Gøy å se at det er noen gutter som leser bloggen min også hehe..

Jeg er totalt målløs av tilbameldingene jeg har fått fra dere og venner. Dere er så snille alle sammen. Merker veldig godt på dere at dere virkelig bryr dere om meg og om hvordan jeg har det! Til og med de som sender inn mindre fine kommentarer er kontruktive, right to the point og hjelpsomme. Har ikke jeg de mest omtenksomme bloggleserne noensinne så vet ikke jeg altså.

Er derfor lei meg for at jeg er nødt til å prioritere cheerleading og dance lagene mine fremover, ettersom vi har Norgesmesterskap den 22.-23.mars.. Altså, noe som betyr at det av og vil bli sene oppdateringersånn som denne. Håper virkelig det går bra og at dere ikke hater meg nå. Om det måtte være noe så kan dere alltids sende mail til: Laurieyei@hotmail.no. Svarer alltid raskt på der siden det er der jeg har alle sponsormails som jeg daglig må svare på.

Har dere noen tips til hva jeg kan skrive om forresten? Temaer, videoblogger, osv? Tar imot alle tips med åpne hender :-)


Dagen i dag startet med frokost på cafè, deretter gjorde jeg litt bloggarbeid før jeg først var på cheerleading trening med laget mitt og deretter ble igjen for å hjelpe til med jr.laget. Utenom om det har jeg spist some en gal, food wreck #1 - that's me.

*Del* gjerne dette innlegget videre.
- Er det kun jeg som er drita lei av å innfinne meg i at janteloven fortsatt eksisterer?

Om en du kjenner oppnår noe stort så er det ren flaks og om en person har en ekstremt fin kropp så er de bare ''født'' sånn. Dere merker vel hvor utrolig bullshit det høres ut, sant? Jeg har begynt å heller innrømme at '' ja, jeg er faktisk litt sjalu..'', og det hjelper faktisk. Uansett til poenget: Alle mennesker har kompekser og ting som de er usikre på ved seg selv. 

For gjett hva dere? Det er kun du selv som tenker over det noe helt insane, for tro det ei men de andre som er rundt deg er mest sannsynlig mer opptatt av hvordan de selv ser ut og gidder faktisk ikke å å bry seg om hvordan du ser ut til enhver tid.

Absolutt alle mennesker har komplekser ved ting på sin egen kropp og visste dere at kun 5% av alle kvinner i verden er fornøyd med utseendet sitt? Mens de 95 andre prosentene av oss er misfornøyd. Skulle ønske disse statistikkene var stikk motsatt, for hva er det vi egentlig klager over? Er så mange andre som har det værre og som til og med ikke har mat på bordet mens du står og studerer deg selv i speilet dag inn og dag ut mens du påpeker den ene feilen etter den andre på deg selv. Om du er så jævla misfornøyd - gjør noe med det. Det hjelper ikke å klage om du ikke vil jobbe for å forandre det du er misfornøyd med. 

Det jeg prøver å si er at vi jenter er alt for dårlige til å gi oss selv komplimenter rett og slett. Dere er kjempe fine alle sammen OK? Fuck janteloven og lev livet, spis akkurat hva dere vil og kos dere. Er det ikke mye viktigere å ha levd livet enn å sitte som 90åring og angre på alt du ikke turte å være med på fordi du var for redd for å hva andre ville syntes? Drit i hva andre synst for en gangs skyld og gjør det som gjør DEG lykkelig og gjør det som DU selv har lyst til. Håper virkelig 2014 blir året hvor alle starter å gi ros til hverandre og skryte litt av seg selv en gang i blant. Amen.

Og ja, det er faktisk lov til å innrømme at du selv ser bra ut eller at du er flink til noe. Ingen burde bli halshugget eller hysjet ned fordi de har god selvtillit i år 2014. BASTA! Om du er enig med meg så del gjerne innlegget videre.

Nå vil jeg at alle sammen som leser dette skal legge igjen en kommentar med 1-3 ting dere er fornøyd med ved dere selv i kommentarfeltet.

*Del* gjerne dette innlegget videre. 
Ble veldig overrasket og glad da jeg logget meg inn på blogg.no og så at jeg hadde over 700 lesere igår, i tillegg til nesten 50 utenlandske og mange unike lesere...! Jeg har mer bloggmotivasjon enn noensinne og skal virkelig step it up med å oppdatere dere 2 ganger pr.dag og variere bildene på bloggen. Er kjempe takknemlig for at akkurat DU leser bloggen min. 

Helt spontant bestemte jeg meg for å kjøpe inn en haug med godteri som jeg skal gi bort til de 3 mest aktive jentene på bloggen denne uken, altså de som kommenterer mest og *liker/deler* innleggene mine. Jeg kunne aldri drømt om en bedre start på denne uken enne denne, dere altså ♥ TUSEN, TUSEN TAKK!

- De 3 vinnerne vil bli annonsert på bloggen den 09/02 og vil få hver sin godteri goodiebag i posten. For å vinne må du kun være aktiv i kommentarfeltet fremover. 


Ettersom jeg har fått en del utenlanske lesere i det siste tenkte jeg å skrive en hilsen til alle de på engelsk:  I just want to say thanks to all you guys who are not from Norway, that is reading my blog. I know that you probably don't even understand a bit of what I'm writing but anyways, thank you! 

Setter pris på om at du *liker/deler* dette innlegget.
Morgenen igår gikk jo som nevnt til å finne en bikinioverdel som jeg kunne ha på meg :-) Fikk tilslutt låne en overdel av M som heldigvis kun var bitte litt for stor. Ble jentetur til Moldebadet på oss igår noe som var like så greit når gutta ikke ville stå opp for å bli med. Vi hadde en konkurranse om hvem som kunne stå lengst på hendene i vannet samt å stappe i seg mest junkfood på kortest mulig tid. Kan skrive under på at jeg herved har skeiet ut som aldri noen gang denne helgen, og om jeg vil vite hva vekten sier, hehe.. Det var det da. Jeg vant i tillegg den stå på henda konken, wi!

I nuet sitter jeg og ber til junkfood gudene om at de skal la meg slippe å legge på meg 10kg etter en helg hvor hjernen min er blitt lagt igjen hjemme... Formbilder til bloggen skal jeg OGSÅ legge ut imorgen, hvordan skal dette gå dere? Uff.. Håper dere ser frem til bilder av en større versjon av Laurie, lenge leve selvironien. Hallelujah at jeg kan le av meg selv noen ganger. Følte meg veldig nude da vi stod og tok bilder til bloggen mens folk stirret på oss men hva gjør jeg ikke for bloggen?

2stk fine bilder av Marianne, meg og Helene

Meg the queen og junkfood på Burgerking:

*Lik* og del gjerne innlegget videre!
Hadde det SÅ sinnsykt naice igår at formen i dag er ræva, er det egentlig mulig? Skulle ut og ta bilder av kjolen jeg hadde på meg igår da jeg nesten besvimte :O

Ikke fordi jeg hadde drukket for mye alkohol igår (Er avholds..) men fordi jeg ikke har fått i meg nok søvn i det siste, også la vi oss i 6-7 tiden i dag liksom.. Har sovet til nå - ble plutselig oppringt av noen og da spratt jeg opp idèt jeg kom på at jeg ikke har blogget i dag!

Alt i alt koste jeg meg dødsmye igår, fikk bekreftelse på at jeg kan å twerke (jeg kan jo ikke det,lol) og jeg ble kjent med mange utrolig koselige jenter som jeg ikke kjente fra før av. To av de jeg ble kjent med var fra Bergen og leste visst bloggen min hver dag så det var ekstra koselig å høre!! Visste ikke at jeg hadde lesere derifra så ja. Etterpå kommer det bilder fra badelandet ut på bloggen so stay tuned for that also!

I dag har Grace baben min bursdag - tenk at du allerede er 18år søta!! Det er helt sykt hvor fort tiden har gått.. :-) Håper du koste deg igår skjønna, og at vi snart finner på noe igjen. Gratulere kjempe mye med dagen og stor klem fra meg! 

Hva synes dere om kjolen, er den ikke bare helt nyyyyydelig eller hva? 

*Lik* og del gjerne innlegget videre!Jeg husker den gode responsen jeg fikk på forrige sangvideo, så jeg tenkte å lag en ny en allerede I MORGEN! Er dere keen på det eller? Hvilken sang skal jeg synge isåfall. Jeg har litt sånn dyp mannestemme just so you know.. :-)

Her er videoen jeg lagde sist som tydligvis falt meget i smak hos flertallet av dere. Kan ikke si jeg hadde øvd så ivrig på forhånd men men:

Her i huset løper jeg rundt som en gal for å finne en fin bikini overdel som jeg passer. Om kun 5 minutt skal jeg til Molde, på et badeland med noen venner. Ikke et kjempe stort et, men et lite søtt et. Ikveld skal vi feire Gracy snuppa mi, så da tar jeg turen til Ørsta med buss i 4 tiden å fikse meg hos hun før festen starter. Satser på å få tid til å blogge til dere enten IMENS vi ordner oss eller etterpå. Ha en fin dag vakringer 


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits