Jeg trenger vel ikke å si så mye, og kan for en gangs skyld la bildene fortelle hvor herlig jeg herlig jeg hadde det i går:
Maaaijlen and me

Fine Maiken og meg

Verdens kuleste trener Mari, meg og Julian (Coachen vår som er ifra California) På dette bildet så skulle vi se fierce ut haha. Ikke spør meg hva Mari holder på med ho-ho.Det som jeg bestillte, naaam naaam! Smaker like himmelsk HVER gang :)Malin, Sol og Erle

Hvorfor fortalte ingen meg at vi skulle sitte 74meter over bakken og spise og kose oss som om at vi ikke risikerte livet bare ved å sitte der?? Holdt på å frike ut da jeg skjønte at vi faktisk skulle opp så høyt over bakken *knis*. Men det var kos da. Og LITT skummelt..
I går så løp jeg rundt som en hodeløs kylling og fikk gjort nada før klokken slo 5. Da tok jeg bussen til byen og til Egon Tyholttårnet for å møte resten av cheergirlsa. Her er antrekket som jeg hadde på meg da vi var ute og spiste. Viser dere flere bilder fra kvelden før jeg skal avgårde på dansetrening og etter det på turntrening ikveld..


HAHAH

Meg: Hva gjør du på? Du må trykke ned knappen for å ta bilde

Hanna: Det er det jeg gjør!?Kjole: H&M Sko: Bik Bok

Ha en fin torsdag også skrives vi igjen før jeg drar på trening. Stor klem til dere!
Treningen i går med han coachen fra California var freaking incredible!! Vi fikk gjort en hel del men med min uflaks så klart jeg å bli slått i ansiktet 2-3 ganger, begynte å blø naseblod OG jeg fikk et sammenbrudd i garderoben.. Blood, sweat and tears er noe man må regne med når man holder på med cheerleading på høyt nivå. Det er jo så gøy å drive med dette at jeg er totalt avhengig :)) Såå - i dag har jeg kun tatt det helt med ro for kl.halv 7 så skal jeg på cheertrening igjen hihi. Det kommer ikke på tale at jeg skal ligge inne og hate på livet. Jeg slo nemlig hodet rett i glattisen på vei hjem i går.... Opsi, føler meg svimmel. Kanskje jeg burde dra til legevakta?

________________________________________________________________


For å lette stemningen her inne så tenkte jeg å anbefale dere en blogg som jeg har lest leenge. www.maddekk.blogg.no heter den. Jenta bak bloggen heter Madeleine, hun er 18år og bor i Oslo. Hvis dere ikke har funnet svaret på perfeksjon så kan jeg si dere at hun her ikke er langt unna. Hun er så bangin hot at det ikke er litt moro engang. For en flott og utrolig hyggelig jente. Sjekk ut bloggen hennes, dere! Det hun skriver om er mote, hverdagen sin og trening. En superfin blogg som jeg virkelig anbefaler videre :))
Har noe av dere lest bloggen til Madeleine før?

Hvordan har mandagen deres vært?
I kjent bloggerstil så sitter jeg som vanlig foran pcen og skriver for dere.. Jeg burde egentlig gjøre meg klar til trening men men. Menne ja. Jeg var våken i hele natt, hurra for kun 2 timers søvn. I MORGES. hihi.

Som dere sikkert har skjønt så var jeg ute i går. Og om jeg skal oppsummere gårsdagen med et ord så må det bli: UBESKRIVELIG! Det skal ikke mye til for å røre meg til tårer, sånn for real. Og da en superskjønn bloggleser kom bort til oss da vi var ute så smelta nesten hjertet mitt. Jenta jeg snakker om het Martine og var såå hyggelig og søt! Vi har møttes en gang tidligere og hun leser tydligvis bloggen min fast (ææh). Jeg blir så satt ut og glad når dere leserne mine kommer bort og sier ''hei'' eller slår av en prat! Jeg ser frem til å bli bedre kjent med deg nydelige Martine :-*

Superflotte Martine <3

Sara og MartineDet har vært mye treninger i det siste og i dag så får cheerlaget mitt besøk av en trener ifra California. Han er fra favorittlaget mitt - la oss ta 1minuttts stillhet for det! Det er helt INSANE at han kommer for å trene MITT lag... Ingen ord kan beskrive hvordan det føles haha. Han skal trene oss de neste 2ukene, I'm gonna freakin love this!!!Me and fine Rebecca

:)

Hva synes dere om bildene? Hadde dere en fin kveld i går?


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits