For meg er det morsomt å legge bilder som de i dette innlegget - folk får si hva de vil men dette var altså kun på gøy. That's it :-D 

Og folk som sier at jeg ikke eier skam, har fleskelår, utover mage eller ingen muskler sier det kanskje fordi det er en smule sant. For la oss innsè at: Jo, det er riktig at jeg er på mitt ''tykkeste'' akkurat nå og er ikke akkurat i bikiniform. Det er bra dere legger merke til det og er ærlige mot meg haha :-D Jeg vet folk kommer til å si alt mulig men bildene under var tatt fordi jeg og en venninne spontant gikk ut for å leke på lekeplassen. That'ts it. Tro det eller ei. Ikveld skal jeg bare legge meg godt til rette i sofaen med kosebukse på og trykke i meg alt jeg får tak i. Ikke har jeg en unskyldning til å ''kose'' meg fordi det er helg - siden jeg forsåvidt spiser akkurat det som passer meg enten det er lørdag eller onsdag. 

Hva synes dere om bildene? 

Showing off my turnskills Det morsomste bildet jeg har sett på leeeenge. haha
Vi tok sikkert 200 bilder kun for å få et der jeg var helt oppe på hendene*Latterkrampe-modus* ON!
*Lik*/del gjerne videre dette innlegget! 
Les innlegget Anna Rasmussen skrev om meg HER. Jeg vil si tusen takk til pene Anna for et helt fantastisk innlegget, som hun dedikerte til lille meg. Leser DU bloggen til Mammatilmichelle?

Dette innlegget ble skrevet for over 2år siden, helt sykt å tenke på... Herregud som ting har forandret seg. OG som jeg savner denne tiden i livet mitt. Husker denne sommeren var en av de beste og værste sommerne, på samme tid. For etter at jeg meldte meg spontant på en konkurranse hvor jeg endte opp med å få ca.12 - 15 000 stemmer - hundrevis av facebookmeldinger - masse støtte fra alle rundt meg så ble hverdagen min automatisk litt annerledes. På en positiv måte da. Jeg har aldri blitt så overveldet over hvor mange som bryr seg om deg så lenge du faktisk åpner deg. Har ikke telling på hvor mange godhjertede mennesker som enten har komt bort til meg eller skrevet et par hyggelige ord til meg på facebook. Jeg var og er fortsatt takknemlig for den enorme støtten jeg fikk hele denne sommeren.. 

 

- Link til Anna Rasmussen aka Mammatilmichelle HER

Jeg husker jeg blogget på denne tiden og hadde kjempe mange lesere på bloggen hver dag også. Jeg lå på topplisten fast og greier haha.. Det ble mye klein blogging, teite bilder og alt mulig annet kleint dere kan komme på . . . Husker at jeg fikk mange flere hatmeldinger og kommentarer noe som gikk litt inn på meg på dette tidspunktet. Tilslutt forsto jeg at man må prøve tolke stygge kommentarer som en kommentar på noe man kan gjøre annerledes. Ingen er perfektet inkludert meg selv. Så om en person enten kommenterer måten man sminker seg, skrivefeil, utseende eller personligheten din så er det grunn for det. Det er ihvertfall slik min tankegang er - og fordi at jeg tenker slik så går ikke slemme kommentarer inn på meg. Siste dagen av konkurransen så var jeg så spent at jeg holdt på å tisse på meg! E-posten hvor det stod at jeg hadde vunnet 10 000,- fikk meg til å grine i flere timer :-D :-D Jeg vil si tusen hjertelig takk til alle som stemte på meg, nok en gang. Husker dere denne sommerkonkurransen eller deltok dere kanskje selv? 

*Lik*/del gjerne dette innnlegget videre!


Heia bloggen ♥ Det er en flere av dere som har bedt meg om å skrive mer om trening&kosthold på bloggen. Jeg skal prøve mitt beste på å gjøre dette men vit at jeg absolutt ikke er noen treningsguru eller noe i den duren. Men jeg skal som sagt gjøre mitt beste.
Og når vi først er på snakk om trening - så har jeg et godt tips til til alle dere som føler dere ikke ser noen resultater av treningen deres. # Slutt å ta powernaps midt på dagen. Dette ødelegger nemlig mye mer enn man tror. Så når man først legger seg på kvelden så får man ikke til å sove. Og hva gjør vi jenter når vi er kjeder oss og ligger og stirrer i taket? Jo, vi tar frem pcen/mobilen og litt ''nattsnack'' right? Nettopp. . Det er der feilen ligger også. Prøv ut dette tipset og oppdater meg gjerne om dette hjalp deg. haha, lol så teit jeg følte meg der. 

Hver fredag jobber jeg fra 10-2, så bruker jeg å vaske hele leiligheten og på kvelden så blir det som oftest tacokveld eller å se film med venner. En standard fredag her i huset altså. Hva gjør dere når det først endelig er helg? I skrivende stund sitter jeg å ser på Bad Girls Club. Jeg skal prøve å blogge litt oftere enn jeg gjør - er bare det at jeg er syk og svimmel heletiden.

Om det er noen av dere som har tips til hva jeg kan gjøre for å bli frisk - kom gjerne med dem! Er seriøst drita, fuuuuckings, ajaohehe lei av å være tappet for energi nå.. ! ^^ ♥ - GOD HELG SØTE DERE  
- Ikke glem å stille meg spørsmål i innlegget 20 spørsmål - jeg svarer 100% ærlig HER

Det blir en ganske sen oppdatering i dag på grunn av at jeg har vært og grillet atmed noen venner. Veldig kaldt men koselig var det! Forresten så gjorde M&M noe av det flaueste noensinne mot meg: Det stod en pro fotograf og tok bilder av solnedgangen vedsiden av der vi grillet. Dere klarer å se for dere det sant? Så bestemte M&M seg spontant for å rope til den ukjente mannen ''Ta bilder av hun venninna vår da'', '' Du må ta bilder av hun til bloggen'' og alt mulig i den duren der.. Jiiiises så flau jeg ble..

Begynte såklart å le så jeg ristet, snu meg bort og hele pakka. Jeg gjorde mulig man ikke burde gjøre når noen du absolutt ikke kjenner bare stirrer på deg. Han duden trodde sikkert at vi var seriøse og svarte og smilte mens han knipset bildene han var ute etter. Like etter kom han bort til oss og dette bildene her av meg:Huff, flaut.. Flaut, flaut..Han knipset et par bilder til men de ble ikke brukbare :D hahaha :-DSånn ser jeg er ut når jeg skal grille, helt vanlig kledd og uten sminke. Mens de andre bare ''Herregud, som du har pyntet deg'' høhø :) Fremover så har jeg mye spennende på tapeten men som er hemmelig fortsatt.. tihiii! Men jeg lover å fortelle dere alt med engang jeg kan okei? Loove you guys, blogges!
God tirsdag, kjære blogglesere 

Har dere det bra eller? Rakk ikke å poste ukens spørsmål på søndag derfor kjører jeg heller på med en vri denne gangen. Kort sagt: Dere stiller meg 20 spørsmål som jeg MÅ svare ærlig på uansett hva. Dere kan spørre meg om kjærestegreier/forhold, venner, personlige ting, trening, ja alt. Dere skjønner sant? Her er bilder av dagens antrekk.

 Her i Ålesund har det vært skikkelig knallsol ute, woho! Selv om jeg våknet med hodepine og sår hals ble det likevel trening. Lovte meg selv å utføre 5 økter denne uken - så det var like så greit å få overstått den ene av de. Jeg utførte pushups intervaller på en grusbane rett i nærheten av leiligheten min. I morgen skal jeg på trening med Cassandra og maybe Ingrid. Ha en fortsatt fin tirsdag fine dere! :D

*Del* gjerne dette innlegget videre!
Hei skjønne <3 Vel, da var NM over for denne gangen og gud for en fantastisk og ikke minst em  minneverdig helg dette har vært.

Et av mine favorittbilder fra NM uten at jeg vet helt hvorfor hehe. Lånt herfra:

Jeg er for fullt tilbake igjen på bloggen nå. Snille Ingrid lot meg til og med få låne Canon kameraet sitt. Vet dere kun leser dette for å få vite hvordan gårsdagen gikk haha. Så jeg skal ikke la dere vente mer.Cheerlaget mitt fikk 5.plass og vi på dancelaget klatret oss opp til en 3.plass for faen! Og vi har holdt på med cheerdance siden før jul.. DEN følelsen da vi fikk meldingen om at vi hadde fått pokal og hele dritten..Shit, som jeg gråt av glede! Kan sikkert fortelle mye mer senere, og legge ut bildene fra banketten.

Vi fikk ikke med oss premieutdelingen hvor alle lagene sitter i en ring, ber stillt inni seg og håper på å ikke bli ropt opp først da men men. Bilder fra selve konkurransen kommer så fort jeg får tid til å laste de opp. Som dere kan se på bildene så føler jeg meg totalt crappy i dag. Har vært syk hele helgen, tappet av energi og slapp, you name it. Om dette fortsetter så vet ikke jeg hva jeg skal gjør.. Jaja, vi snakkes :)

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre!BEGGE LAGENE VÅRE ER VIDERE TIL FINALEN PÅ NM :) :) :) :)


Cheerdancelaget mitt som aldri har vært på NM før ligger på 4.plass og cheerleadinglaget mitt på 5.plass påtross av at gruppen aldri har kjørt værre haha. Tror dommerne tydligvis likte sikkert rutinen våres veldig godt siden vi gikk videre!! Alle de hyggelige kommentarerene kommentarene jeg fikk igår gjorde meg supergira. Men påtross av det klarte jeg ikke å holde stuntene oppe i lufta. Det ble altfor mye nerver, jeg blacket ut delvis i rutinen og blablabla. Long story short så er vi videre til dag 2, som er i dag. Og vi skal kicke ass. Bilder og hele pakka kommer i morgen! Jeg kan ikke vente til jeg får vise dere bilder fra en uforglemmelig helg!!!

Let me know om dere er på NM dere også! Hadde vært sinnsykt koselig å møte noen av dere.

Heia!

Fikk ikke satt meg ned ett sekund på pcen før nå. Har kjøpt meg en internetstick sånn at jeg får blogget hele helgen, wiii! Akkurat nå sitter jeg, Jasmin, Sara, Victoria og Ingeborg på hytten våres her på OCC (Oslo convention center) i Stokke og chiller. I morgen stiller lagene mine på matten kl.11:58 og kl.16:03. Om dere vil se oss konkurrere så kan dere se alt på TV2 SUMO direkte HER. Det koster seff litt, men hvis dere har venner/en i familien som har SUMO så kan dere jo bruke demmes bruker kanskje (?) Jeg digger dere alle av hele mitt hjerte, obvioulsy! Smask og gonatt jenter og gutter :-*

Ønsk meg lykke til da! 

Når tok du silikon? Gjorde det vondt?

Du er ikke den første som spør om dette. Jeg må dessverre skuffe deg med å si at jeg IKKE har silikon i puppene. 

Hvor gammel er du? Har du begynt på teorien? Tenker å kjøpe bil/få førekorte når du blir 18 (om du ikke er 18 da)

Jeg er 18 ja. Hadde bursdag i november. Nei, jeg har ikke begynt på teorien og for å være ærlig så er det faktisk ikke noe jeg tenker så mye på. Er mange som spør meg om jeg har lappen, bil osv men jeg er bare ikke into sånne ting helt enda. Høres rart ut I know, men det er sant :)

Hvor en buksen ifra? Den er ifra Sorbet.

Hva synes du om deg selv som blogger?

Jeg synes jeg er sånn midt på treet. Jeg blogger ofte om ting dere vil jeg skal skrive om noe som er bra. Og jeg en dønn ærlig og veldig oppriktig og ærlig mot dere. Ehm, jeg setter kjempe pris på alle som leser bloggen min - jeg får ikke sagt det nok!!! Meeen jeg oppdaterer ikke så mye og har kanskje litt mye tekst i innleggene mine noe som ikke er så bra. 

Hvordan er du som person? Du har en bra blogg <3

Først og fremst, tusen takk for det! Jeg vil si jeg er en meget positiv og sprudlende person på samme tid som jeg såklart kan ha en dårlig dag, noe vi alle har en gang iblant. Jeg er for det meste glad og tuller mye noe som kanskje av og til er en fasade (?) Ikke vet jeg, haha. Vanskelig spørsmål det der!

Hvilket proteinpulver bruker du? Jeg bruker et proteinpulver som heter diet protein. Bildet under er lånt fra fine Kristina Andersen sin blogg.

Hvor jobber du? Jobber i en klesbutikk på Moa, Nord i Ålesund.

Hvor høy er du? Jeg er ca.168-170cm

Hvor er jakka kjøpt??? Den er kjøpt på BYoung og kostet 899kr om jeg husker helt feil.

Har du fortsatt planer om å flytte til Oslo? Hva skal du der? Yes I do. Mer info om dette kommer i nærmeste fremtid. 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Hva mer lurer dere på?
Still spørsmålene deres HER
Da var jeg tilbake igjen på bloggen etter en kort pause. Håper dere har savnet meg for jeg har ihvertfall savnet dere noe helt syyyykt!! Hvordan har deres uke vært så langt?

Jeg har sånn forreal løpt rundt som en gal for å rekke jobb, cheertrening og dancetrening denne uken.  Og forsåvidt de siste ukene før denne også. Vi har hatt 3timer med trening på mandag + jeg var på jobb. Igår hadde vi trening fra 4-6 og generalprøve fra 6-8.. Kroppen min er helt ærlig DØD NÅ.. Vet ikke om jeg har nevnt dette på bloggen før. Men jeg har helt siden jeg gikkk i 4.klasse hatt problemer med magen min. Jeg opererte inni magen da jeg var mindre også. Likevel går jeg rundt og føler magen min gjør vondt konstant, og jeg føler meg aldri uthvilt fordi kroppen min aldri får ro. I tillegg overtenker jeg absolutt alt jeg gjør, jeg møter nesten aldri vennene mine, jeg overtrener kroppen min og ja, jeg suger noen ganger til å oppdatere bloggen. For jo, det ER slitsomt å trene dobbelt opp når jeg vanlighvis har 5 treninger i uken. Men hva er det jeg klager over? Alle smertene og tårene kommer til å være glemt så snart  jeg står på matta på Norgesmesterskapet som er den 21.-23.mars. Det skal være sikkert og visst. Jeg elsker det jeg gjør av hele hjertet mitt og jeg vil håpe det vises (?) Jeg kunne aldri tenke meg å byttet livet mitt mot noen andres selv om jeg av og til holder på å gå på veggene fordi jeg er lei alt haha. Jeg mener ikke å være negativ nå. Bloggen min er en fantastisk plattform som jeg har muligheten til å få skrevet ned tankene mine på. Er vanskelig å være falsk og late som at jeg er superwoman når jeg i virkelighetn er så sliten at jeg bare har lyst til å legge meg ned på bakken og skrike hihii. Håper dere skjønner 

Hvis det er noe spesielt dere har lyst til å lese om/vil jeg skal skrive om til helgen, så er det bare å kommentere det i kommentarfeltet! Jeg har allerede noen innlegg på lur men jeg vil gjerne høre deres forslag & tips også. Har ordnet det sånn at jeg får 3G og kan få oppdatert bloggen både fredag, lørdag og søndag!
Heeiii babes ♥ Siden jeg har fått såpass mange nye lesere så tenkte jeg å kjøre på med ukens spørsmål hver søndag fremover.

Tror og mener på dere nye leserne mine lurer på litt av hvert? Nå har dere sjansen til å spørre om alt fra A til Å. Som f.eks: Kjærlighet, blogging, jobb, venner og trening. Som alltid så svarer jeg 110% ærlig - og husk at ingen spørsmål er dumme. Spør i vei, så svarer jeg senere ikveld, hihi. Nå skal jeg kose meg med smoothie og tv. Ha en knall søndagskveld dere!

____________________________________________________________________________________________________________________

Still spørsmålene i kommentarfeltet, så svarer jeg på alt fortløpende 

*Lik* og del gjerne innlegget videre!

Favorittbuksa Malene, meg og Andrea. Anna var også tilstede men hun og Helene var fotograf hehe.
Hei og god lørdagskveld kjære bloggleser 

Vet dere hva?? I dag var min mest usunne dag på en evighet. Etter 2 harde timer med dansetrening dro jeg for å kjøpe yoghurtis TO GANGER for altfor mye penger..*Klapp på skulderen til meg selv* Før det spiste jeg en baguett, muffins og sjokomelk til frokost. JEG  FÅR  IKKE  NOK  AV  JUNK NOEN  GANGER.. Dere sier: '' Du er så sunn Laurie, hvordan klarer du det?'', mine matvaner sier det motsatte hihi. Å holde seg helt unna godteri i to uker var nok for meg. Og den såkalte ''NM-kroppen 2014'' kan gå og legge seg - for jeg kommer til å bli en bolle før neste fredag for å si det sånn. Oppdaterer dere senere om jeg har noe mer å meddele. Haaade 

_______________________________________________________________________________________

Sliter DU også med å holde deg unna søtsaker og brus?
Får ofte spørsmål om hvorfor jeg klipte håret mitt kort so here's the story:

På ren impuls klipte jeg av alt håret mitt i slutten av sommerferien ifjor.  Vet ikke hvorfor. Følte vel bare for det. Klipte ihvertfall av alt med vanlig saks av alle ting. Snakker vi en typisk ting man finner på i fylla? Jeg skal si dere at det værste er at jeg var edru.. huff.. Tingen er at egentlig, så trives jeg godt med kort hår men extensions er og vil alltid være mer meg føler jeg hehe. Jeg skal til frisøren min enten i morgen tror jeg, så jeg trenger deres hjelp med hvilken hårfarg jeg burde velge. I mine øyner er ombre det fineste som finst eller dipdye, eller en blanding av mørke og blonde striper. ÅHHH, HVORFOR MÅ JEG ALLTID VÆRE SÅ UBESLUTTSOM?!

Slik så håret mitt på denne tiden ifjor..

Tilslutt, bare litt kort om hårhistorien min: Jeg har hatt lilla, rødt, oransje, brunt, svart, blondt, striper og resten av hårfargene dere kan ramse opp. Alikevel er jeg like usikker og skjelven hver gang jeg skal fikse håret mitt. Det eneste jeg har bestemt meg for er at jeg SKAL ha extensions helt ned til rumpa denne gangen. That's it hihi! Vi får se om dette faktisk skjer da..

Hvilken farge mener dere jeg burde kjøre på med? 
Hei og hå dere!! Hvem er verdens beste blogglesere? Dere er såklart!

- Det kommer derfor ut en awesome bloggkonkurranse på bloggen en av de neste dagene hvis jeg når 500 eller flere lesere før kl.12 ikveld. Så, klarer vi å nå 500, eller? 

Go crazy på liker/del-knappen på innlegget: Den ekte sannheten bak fasaden: Nå slipper jeg det ut innlegget mitt HER  som allerde har fått mange klikk og delinger. Til flere likes jeg får der eller på det innlegget her, dess større og dyrere blir premien i konken :-D :-D Noen som er spente på hva premien blir?

Fikk helt sjokk da jeg så på statistikken istad og fikk se at over TO tusen personer har vært innom bloggen min de siste dagene. Flere hundre har lest innlegget mitt: Den EKTE sannheten bak fasaden: Nå slipper jeg det ut noe som kom over all forventning!! Jeg ligger i dag til og med blant de mest leste bloggene på topplisten i Norge. Jeg har i tillegg fått ca.20-30 meldinger på facebook fra folk som har sagt at innlegget har hjulpet dem, ååhh så skjønne dere er! Jeg er helt rørt.. wow, man skulle ikke tro at folk som ikke engang kjenner meg kunne være så fantastisk omtenksomme og hyggelig 

Ble hjemme fra jobb på grunn av magesmerter og hyppige turer på toalettet haha! Mange liker å ligge i senga og bare sove når de er syke men det blir for kjedelig synes jeg. Et lite tips er å stå opp selv om du er syk og ihvertfall spise en god frokost og stelle deg. For om ikke så går man rundt å føler seg som et dass hele dagen, andre som er enige?

* Ikke glem å del videre innlegget om du vil ha en super bloggkonkurranse på bloggen i morgen eller på lørdag!
Hei søttiser! Jeg stikker kun en kjapp tur innom for å ønske mine fine lesere en fin onsdag ♥ Som dere kanskje ser så har jeg forandret hverdagssminken min en del i dag.

(Prøvde i sminke meg litt mer anstendig enn til vanlig for dere hihi) Jeg har prøvd ut en ny foundation - håper den fargen som jeg har på meg nå passer bedre enn den forrige? Var så mange av dere som klaget på at den forrige foundation jeg brukte var altfor lys i fargen. Latet bare som at jeg ikke merket noe av det selv og levde i noen uker med et alien ansikt, huff.. Hadde på høy ISO så sminken ble mer fremhevet enn ellers, i virkeligheten er foundationen like lys som resten av kroppen min. 

Ellers har jeg tatt på meg Ullebø jakken min i dag. JEG ER FRELST, den er bare helt PERFEKT! Fikk den av fineste Kristine Ullebø, har bare glemt å nevne det på bloggen!!!  ♥ ♥ Hva synes dere om bildene? 

Når jeg kjeder meg mens jeg tar bilder så står jeg å danser sånn som dette:

*Del* gjerne innlegget videre!
Tommel opp for null hudsminke :)


Dere kan tro vinden blåste oss nærmest bort der vi stod og tok bilder! #Elsker været her på vestlandet ass. NOT! 


Det er like før jeg klikker mongo og kaster pcen ut av vinduet.. Jeg har internet ca. annen hver dag og når det først funker så går alt stortsett supertreigt -.- Prøvde mitt beste på å blogge igår da jeg kom hjem fra jobb og tre timers dance trening men nok en gang så begynte dataen å konfiguere seg, off haha!

Fikk ihvertfall besøk av beste Ingrid tidligere i dag. Hun ringte plutselig på, så entret hun inn i min bombaderte hule av en leilighet.. Det ser ikke ut her inne så da måtte vi på butikken å kjøpe salo med engang. I skrivende stund skjer det ikke noe mer spennende enn at jeg spiser nudler mens jeg halveis tar på meg skoene før jeg må ut døra igjen her hjemme.  

Vi skrives etterpå når jeg er hjemme igjen fra cheerleading som blir i 7-8tiden. Hejdå!
Jeg velger å skrive en brøkdel av min livshistorie og publisere dette i bunn og grunn av at om det vil hjelpe bare èn person, så er det verdt det. Folk skal få ytre meningene sine så det synger etter men jeg håper innerst inne at vi kan unngå haugevis av hatmeldinger for det orker jeg seriøst ikke akkurat nå. Del også gjerne innlegget videre - da blir jeg veldig glad!

- Det er påtide å fortelle sannheten og det er enda mer påtide at folk slutter å tro på de patetiske ryktene de har hørt om meg.. 

Jeg var 8-9 år da det hele begynte.. Han bannet til meg. Sa jeg var ubrukelig, verdiløs og at jeg kunne dra til Afrika igjen for alt han brydde seg. Om jeg gjorde noe galt eller himlet med øynene så ble jeg slått 10 ganger i håndflaten med et belte laget av pigger, en stor pinne eller håndflaten hans. Dere skjønner sikkert at dette var en ustabil hjemmesituasjon å bo i så liten som jeg den gang var. Jeg vil tippe at nada av vennene mine som jeg gikk på barneskolen visste dette fra før (?) Selv om jeg hadde det bra på skolen ble jeg fra dag èn mobbet i friminuttene, noe som gjorde alt bare mye værre enn de allerede var. Folk sa slemme ting til meg, jeg fikk ikke lov til å leke med de andre og de i klassen ertet meg  pågrunn av hudfargen min.

På kveldene/nettene brukte K (En random bokstav i denne sammenhengen. Alle i teksten er anonyme så jeg skriver kun han/henne, K,S osv) å komme inn på rommet mitt . Husker det syntes dette var så ubehagelig at jeg får tårer i øynene av å taste på tastaturet. Jeg gråt meg i søvne hver natt etter at han tilslutt forlot rommet mitt. Det samme skjedde cirka hver natt. Jeg kan huske jeg alltid var livredd og tenkte '' Hva blir det neste?'' Nøyaktig hva som skjedde de gangene han listet seg inn på rommet mitt kommer jeg nok aldri til å skrive på nett. Det blir utenfor min komfortsone og litt for sterkt for mine nærmeste å lese, så alt det som står her er kun ''overflaten'' av hvor problemene startet.. For jeg regner med dere skjønner en del om dere leser mellom linjene :) Jeg fortalte etterhvert litt om det som skjedde hjemme til noen venner men ingen hjalp meg.. Dette var først sikker 1-2 år etterpå, siden det var først da jeg følte meg klar for å snakke om alt. Jeg tok tilslutt saken i mine egne hender og gikk ned til barnevernskontoret og fortalte de alt. Alt om at passet mitt var falskt, det falske navnet mitt og pretty much hele sannheten om hemmeligheten jeg hadde holdt inni meg i flere år.


... Da jeg trodde jeg hadde kommet meg bort fra K ble den jeg bodde med kjent med en ny voksen mann i 40årene som jeg skulle ønske jeg aldri hadde møtt. Vi kan kalle han S. Lang historie kort: S kidnappet meg en helt random vårdag hvor jeg var på vei hjem. Vi var i stuen hans husker jeg, og han satt opp kameraer i rommet rundt meg. Raskt etterpå kjente jeg at jeg ble blendet av et sterkt lys: Det var blitsen på kameraene som reflekterte. Mer enn det vil jeg ikke gå inn på siden dette er og forblir en privatsak. Kanskje jeg skriver en bok om det en dag? Hvem vet? Hehe, bare tuller! I mellom 2006 og 2007 ble saken politianmeldt av fosterfamilien min og meg selv. EDIT! De som var der ved min side hvert sekund av veien var min kjære fostermor. Jeg vil ikke at folk skal misforstå hvem det var som gjorde disse tingene mot meg.

- Det var IKKE de jeg bodde hos som er the bad guys, men det var de som hjalp meg med å få saken anmeldt <33

S ble utrolig nok kun tiltalt men IKKE dømt fordi det manglet øyenvitner eller videoopptakk av hendelsene som jeg beskrivde i avhør. Som den syke psykoen han er nektet han straffeskyld og bortforklarte alle anklagene, så han ble frikjent. Da alt dette hendte dro jeg på skolen og hadde det ''bra'' fremfor alle. Vi fikk ordnet besøksforbud mot han og en kontrakt på at han måtte holde seg 100m unna meg ved alle tidspunkter. Likevel tok han gjevnlig kontakt med meg, prøvde å flørte og snakket med til og med til mine nærmeste. Men tror dere politiet gjorde noe da de fikk beskjed om dette? Nei.. De unnskyldte det hele bare bort og tok ikke meg seriøst i det heletatt.

Jeg startet etterhvert i 8ende klasse sammen med de som er født i 1995. Jeg var først glad, men da jeg fikk vite at jeg hadde blitt plassert i samme klasse som sønnen til S  som hadde gjort meg så mye vondt ble jeg skuffet, sint og lei meg på samme tid. Holdt deretter den hemmeligheten i 3år og til den dag i dag. Nå vet jo alle dere leserne mine det da men dere skjønner sant? Såå, det var kun lærerne mine, forsterforeldrene mine og eksen min som visste alt. Sønnen til S som utsatte meg for disse urettferdige handlingene fikk aldri vite hva som hadde skjedd. Hvorfor byttet jeg ikke bare klasse tenker dere. Jo, vi prøvde men de to andre klassene var stappfulle.

Dere som leser bloggen min sier jeg alltid virker så glad og lykkelig og grunnen bak det er at jeg hver dag velger å stå opp med en positiv attitude. Såklart er livet beintøft til tider men ikke faen om jeg skal gi meg nå!! :-) Jeg har kommet kjempe langt og noe sånt som dette skal ikke få knekke meg. Før var jeg miserabel, deprimert og ville ta livet mitt - Nå er jeg lykkeligere enn noensinne. Det eneste jeg skulle ønske var at det var strengere straffer på dette. Selv om jeg ikke vil gå i for mye detaljer i  innlegget så vil dette kanskje hjelpe noen som føler seg alene og ensom. Og som har opplevd vold og misbruk hjemme. 

Se hvor glad jeg ser ut på dette bildet. Dette bildet ble tatt i en av de tungeste periodene i livet mitt. Et stort påklistret smil kan skjule veldig mye. 

Jeg er lei av å skjule meg iblant alle i mengden. For tro det eller ei: De fleste norske bloggere skriver dag inn og dag ut om dyretesting, pelsindustrien, dyremishandling and so on. Men bare et spørsmål: Hvem er det som skriver om menneskemishandling? Ingen. Eller, det er ihvertfall sånn det føles. 

Noe jeg alltid har vært flink til er å være hyggelig mot alle jeg møter, uansett alder, utseende eller bakgrunn. Jeg passer alltid på å si hei til gamle mennesker, gir tiggere penger og jeg er heller ikke hevnfull eller en ond person. Iløpet av årene var jeg også den eneste venninnen til enten mobbeofferet, emojenta eller outsideren på skolen. Jeg fortjente aldri det som skjedde med meg og det vet jeg, dere. MEN - det er og vil i lang tid være ufattelig tøft å fatte at jeg fortsatt er her etter alt som er skjedd. Selv om jeg har hatt det jævlig, hatt selvmordstanker og vært nær bristepunktet så har alt sammen formet meg til å bli en ufattelig viljesterk og sterk person. Før prøvde jeg å pakke inn alt å late som om jeg ikke har hatt det vondt forann venner og på bloggen - men jeg følte det var rett å dele historien min nå. Og dere? Husk at dere aldri er alene. Snakk med noen eller skaff hjelp. Om det hjelper så er JEG her for DEG. Skriv til Laurieyei@hotmail.no om du snakke med meg.

Ting som skjer er ikke alltid rettferdige men sist jeg sjekket så er du ikke garantert noe som helst her i livet. Ta vare på dine nærmeste, følg drømmene dine og la aldri noen fortelle deg hvem du er. Jeg var nervøs og på gråten da jeg begynte å skrive denne teksten men nå føler jeg meg bare lettet. Skal unngå å prøve å ta den dere at det kun er å snakke med noen og vips så lever du en dans på røde roser, for sånt tull tror jeg ikke på. Visse hendelser må bearbeides men ingenting vil forandre seg før DU velger å gjøre noe med de. Det er kun DU som kan endre på noe og til lengre du venter dess vanskeligere blir ting. Del gjerne din historie med meg, hvis du har opplevd noe lignende i kommentarfeltet eller send mail til Laurieyei@hotmail.no. 


JEG HAR ET SPØRSMÅL TIL DERE SOM AKKURAT LESTE INNLEGGET MITT:

Hadde DU trodd jeg hadde vært igjennom noe av det som du akkurat fikk lese kun ved å se på bildet ovenfor her? 

Jeg vil tippe en hundrings på at du akkurat ristet på hodet eller tenkte nei inni deg. Har jeg rett? Det er fordi jeg smiler ikke sant? That's what i thought :) 

*LIK OG DEL* GJERNE INNLEGGET VIDERE!
Hei hei verdens mest tålmodige lesere. Dere har sikkert merket at jeg har vært borte fra bloggfronten, grunnen til det er fordi jeg ikke har klart å logge meg inn på blogg.no før istad, argh!! Også var nettet nede i hele Møre og Romsdal, både mobilnettet, alle tv-kanalene mine og datanettet var borte i timesvis tidligere i dag -.- Men nå funker alt som normalt heldigvis :-)

Er det kun jeg som synes det er stress forsøke å spise ''sunt''? Har nemlig lagt merke til at jeg alltid enten er sammen med venner, blogger, trener eller gjør på noe annet som gjør slik at det å spise sunt i hverdagen er blitt mer og mer nedprioritert. Ikke bra. Det å lage seg en god lunch, matpakke eller middag er blitt et ork hver eneste dag haha - håper jeg ikke er den eneste som føler det sånn? 

Derfor tenkte jeg å vise dere 8 enkle og sunne lunchtips som dere bare MÅ teste ut! Dette innlegget er spesielt for deg som sliter med å spise sunt og variert og til deg som er på leting etter litt inspirasjon i matveien. Vet jeg sa jeg skulle lage en matvideo først men sånn blir det ikke denne gangen dessverre. Dere vet jeg alltid setter pris på tilbakemeldingene deres så remember to comment below and let me know om DU vil ha flere slike matinnlegg en annen gang :-) ♥

____________________________________________________________________________________________________________________________

♥ Svinekjøtt og salat med mini wraps: Stek 100-200g kjøttdeig eller svinekjøtt og bland med tomat, jordbær, paprika, mais, riviera salatmix. Server gjerne med mini tortilla wraps og lett rømme på siden.


♥ Tacoskjell med nammis opppå: Stek kjøttdeig og legg det på1-2 tacoskjell som er delt på midten. Bland så alle grønnsaker du måtte like og topp med hotsauce eller rømme til. Voila!


♥ Musli crunch frokost mix: Her trenger du litt mager kesam og musli crunch og vips så har du en enkel og sunn lunch. Denne frokostblandingen smaker himmelsk ikke minst mettende på samme tid. Kan fint spises med bær på toppen.


♥ Skive frokost: Skive med majones, skinke, agurk, paprika og egg er også noe som er lett og enkelt å lage om du er i farta.


♥ Musli med bær: For å lage denne gode herligheten på bildet under trenger du jordbær, blåbær, vanilje kesam og musli.


♥ Bacon salat: tek raskt litt bacon og legg dette oppi en skål. Kutt deretter opp ulike grønnsaker som agurk, tomat eller paprika og legg noen terninger med fetaost på toppen.

♥ Bringebær smoothie: moothie må være min favoritt drikk. Her trenger du en blender, litt yoghurt eller juice som du blander sammen med friske bær. 

♥ Baguetter som du får kjøpt i fryseavdelingen på f.eks coop obs til mellom 30 og 40kr.

_____________________________________________________________________________________________________________________________
Våknet fra en kort powernap og tenkte jeg måtte oppdatere dere litt. I dag var min første dag i ny jobb og alt gikk supert! Noe som er langt ifra supert dereimot må være at jeg har følt meg veldig svimmel hver dag i over en uke.. Og i dag svir øynene mine som aldri noensinne, jeg løper til og fra do som om jeg skulle ha vært med i 200m sprint i OL, og jeg føler meg tappet for energi.

Jeg misliker sterkt å være syk (selv om jeg enten er 100% frisk eller ligger helflat ut på senga) og om det er noe jeg liker mindre enn dette så er det når jeg ikke blogger så bra som jeg burde ha gjort. Lover å komme sterkere tilbake fra og med i morgen, håper det går bra! Uansett da, så ville jeg bare titte innom for å si at jeg er syk men at jeg kommer til å slå til med ett av de der'e tankeinnleggene mine etterpå. Se forresten reaksjonen min da jeg fikk vite at den største drømmen i livet mitt hadde gått i oppfyllelse HER.

____________________________________________________________________________________________________________________

Hvordan har dagen deres vært? :-) 
Få -15% på ett valgfritt produkt på blivakker ved å bestille igjen denne linken HER

En ting dere ikke visste om meg er at jeg alltid har ønsket meg 1, 2, eller 5 tatoveringer. Tatoveringer må være noe av det hotteste jeg vet om fordi det for de første ser helt nydelige ut synes jeg, spørs såklart hvor på kroppen. Før jeg fortsetter innlegget så må jeg si at jeg ikke oppfordrer noen som helst til å gjøre det samme som meg og at dette er en noe jeg har fundert og tenkt på siden de siste 15mnd. Har heletiden vært bombesikker på at jeg helst foretrekker å ta en tatovering langs ribbeina. Om jeg blir å gjøre det så blir det sikkert om 2-4 uker tipper jeg. Hvis det er noen av dere som har tatovering som leser dette så tar jeg imot alle tips og råd fra dere.

Ellers så er det gasnke fint med tatovering rett under brystet, bak i nakken eller bak øret. Hva mener dere? Burde jeg ta tatovering eller ikke? 

Jeg har på en måte lyst på en ny start på det nye livet mitt som jeg føler endelig har startet. Vet ikke om jeg har sagt det enda men i morgen starter jeg pååå ... den nye jobben min og gud som jeg gleder meg til min første dag i arbeidslivet! Neste uke eller uken etter skal jeg få på extensions igjen og jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg ser frem til å våkne opp hver dag med hår helt ned til rumpa, aaah! 

Tenk at fra den ene morgenen til den andre så er får du plutselig et brev om at du er 18 år på papiret også, hva blir det neste sprøe som skjer i livet mitt mon tro? haha.  Jeg trenger virkelig alle tips jeg kan få nå, derfor spør jeg dere bloggleserne mine. Har dere tips til hva som kan stå, helst to korte setninger eller en  som er lang? *Lik* og del dette innlegget om du synes jeg burde ta tatovering!
Bestisen <3

Ble sagt noe morsomt som fikk meg til å ta helt av. Ingrid benyttet såklart situasjonen til å ta et av de styggeste bildene hun kunne av meg..

 

Nattmat..

Det ble en vellyket feiring av 20 års bursdagen til Adriane igår!! Vi hadde så sinnsykt gøy hahaha... Jeg ble b.l.a kjent med mange super hyggelige, godhjertede og åpne jenter som seriøst smeltet hjertet mitt. De var ALLE veldig imøtekommende og selv om jeg kjente typ ingen av de andre jentene så kom de bort og snakket til meg igjennom hele kvelden/natten. Folk som sitter og nipper på vinen, med beina i kryss og nekter å snakke med andre mennesker på fest er noe av det værste jeg vet om. Om man likevel skal oppføre seg på den måten kan man like godt droppe å komme synes jeg da. Håper noen av dere også er enig med meg :)

Du vet du er ''litt for'' edru når de andre rundt deg er over gjennomsnittet høylytte, uttaler navnet ditt feil ihvertfall tusen ganger og er helt gal i hodet hehe. Vi kan si det sånn: Det er en grunn til at jeg ikke fikk lov til å legge ut bilder på bloggen av den beste bursdagsjenta Adriane hihi. Litt utover natta ble jeg hentet, de andre dro videre på et utested mens lille meg dro hjem for å legge meg._______________________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om bildene?


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits