''SOME PEOPLE CHECK ON YOU TO SEE IF YOU'VE FAILED YET.

NAH... I'M STILL WINNING''Tonight's birthday outfit:


Body HER  BH H&M  Skjørt NELLY   Jakke (NELLY /utsolgt)   Choker H&M Sko H&M

Hei hei dere! Er det godt med langhelg eller? Det synes ihvertfall jeg :D Phuh,  i dag så har jeg bare stresset rundt for å rekke alt jeg har på agendaen.

Da jeg kom hjem fra jobb kl.0500 i morges så sovnet jeg med èn gang hodet fallt ned på puta. Jeg tror jeg undervurderer hvor mye søvn jeg trenger for å fungere som et normalt menneske.. Er dere også sånn noen ganger? Jeg tror jeg er en superwoman fra en annen verden og at jeg kan ta små powernaps her og der så er alt fint og flott. Ja, right! Hvem er det jeg prøver å lure haha.. Anyways, ikveld så skal jeg ut og feire bursdagen til verdens beste sjef. Hvis dere får øye på meg så er det bare å hilse. Jeg synes det er like koselig hver gang dere kommer bort og spør ''Er du hun derre L?''.. Haha! See ya på THE MINT! Nå må jeg begynne å ordne meg før trening. Haaade!

Hva er deres planer for denne søndagen? 

Hva synes dere om antrekket?
Warning.. Sterkt innlegg!


 

Kjære deg som la igjen denne kommentaren. Og du som mener at når vi jenter velger å kle oss utfordrende tilsier det samme som å si ''Kom å knull meg'a''. Ja, du. Og alle dere andre som har den samme tankegangen:

Du vet ikke hva du snakker om kjære deg. Din manglende innsikt i hva det vil si å være et voldtektsoffer lyser igjennom din kommentar.. Aner du hvor sårende det du typer er å lese for en som meg? Det er slike som deg som gjør ''skammen'' så mye værre. Hvorfor er det da merkelig at så mange som opplever voldtekt holder munn om det som skjedde dem? Når de blir møtt med ubehagelige spørsmål, som om at det ikke var hardt nok å tørre å snakke høyt om hendelsen in the first place..Jeg lovte meg selv at etter å ha brettet ut om min fortid for 4 år siden, at jeg ikke skulle snakke om dette igjen på nett. Og det løftet har jeg holdt. Helt til i dag. Om dere lurer på hva jeg snakker om å så kan du lese om min historie HER. Responsen sist var ENOOOOORM og jeg nådde ut til flere 100 000 av mennesker...  Og jeg ble kontaktet av hundrevis av unge jenter som hadde opplevd det som aldri skulle skje. Ehm, og ja dette alene forteller meg at dette er et tema som må uti lyset.. Noe som mange sliter med å sette ord på. Jeg vil få andre til å forstå at dere ikke er alene.

Og, dere som er russ. Jeg skriver om dette bevist akkurat nå. For dere. Plis, les det og jeg håper inderlig at det kan hjelpe noen der ute.

Dette kommer til å komme som et sjokk på mange. Så jeg sier det like så godt bare nå. Da jeg var 7år gammel så ble jeg voldtatt av ''pappa''. Jupp, du leste riktig. Jeg bodde i et hjem med daglig vold etter å ha kommet inn i Norge igjennom menneskemugling. Mitt navn var Yorh G***** . Jeg hadde en annen bursdagsdato og måtte holde hemmelig min ekte identitet for alle rundt oss. Og de jeg kom inn i landet med var 3 totalt fremmede personer. Som dere kan forestille dere så var min hverdag et rent mareritt. Jeg vil ikke gå så mye inn på nøyaktig hva som skjedde. Det kan dere lese i mitt mest personlige innlegg, LINK. Der forklarer jeg om den traumatiske barndommen min. Alle rettsakene, skammen, og hvordan jeg kom meg igjennom det som enslig mindreårig i et land som Norge. Hvor over 90% av voldtektssaker blir henlagt... How patetic..

Når du blir seksuelt misbrukt så føler du deg verdiløs etterpå. Du klandrer deg selv, og tenker febrilsk på hva du kunne ha gjort annerledes. Du føler en utenkelig porsjon skam og at det som skjedde på en eller annen fucka måte var din feil. ''Jeg fikk han til å gjøre det mot meg''. Men det er så langt ifra sannheten som det kan bli. Hører dere, jenter? Etter at du har opplevd det værste marerittet av ditt liv, som er å bli voldtatt så er det ingen vei tilbake. Du mister deg selv totalt. Og jeg kan si med hånda på hjertet kjære anonym. At det er ingen jenter som ønsker å bli voldtatt. Så det at du sier at jeg er oppmerksomhetssyk er latterlig. Eller fordommer heter det vel. Og en stor dose uvitenhet.

For hvordan har det faktumet at jeg ble voldtatt som 7 ÅRING, noe å gjøre med hvordan jeg kler meg i dag. 15år senere? Forklar meg det også kan vi diskutere nårtid jeg mener du ble sluppet i bakken som barn.. For hva tjener jeg på å lyve om noe sånt? Når alle rundt meg vet om rettsakene og hvor innmari vondt jeg har hatt det. Flashbacksene fra hva ''pappa'' gjorde mot meg sitter igjen fremdeles. Jeg har den dag i dag mareritt om det ofte og sliter med psyken min.. Jeg har ptsd, angst pga noe som skjedde meg som et lite barn... Heldigvis, så har jeg kommet meg halveis opp av depresjonen og klarer å leve et ''normalt'' liv.

Dette innlegget kommer rett fra hjertet, og budskapet i det er min hjertesak. Jeg må bare skrive ifra meg. Uten å se meg tilbake eller bry meg om hvor dømt jeg kommer til å bli. I dag er min tur. Så kjære dere som er russ nå i mai, kjære unge jenter og gutter, og voksne. Jeg ber dere om å ta dere tiden til å lese hele dette innlegget. Og dele det med de dere kjenner. Jeg føler så innmari sterkt for dette temaet. Tårene triller nedover kinnene mine imens jeg har prøvd å formulere meg best mulig. Jeg rister, og det er vel derfor jeg sa jeg ikke ville ''gjenta'' min historie igjen. For det skaper flashbacks. Det samme gjør det å være rundt noen av det motsatte kjønn, spesifikke lukter, visse tv-programmer og mye annet.

Men du anonym? Som la igjen fullt navn og e-post faktisk... Hvordan har hvordan klesstil man har noe å gjøre med voldtekt å gjøre? Det er det samme som å si at hvis en jente har på seg en kort kjole på fest så ber hun om å bli gjengvoldtatt? Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg kler meg utfordrende. Akkurat slik som mange jenter her til lands. Men betyr dette at hvem som helst bare kan forsyne seg slik som de føler for? Ikke faen...  Ingen fortjener å bli behandlet på en slik måte uansett hvor kort kjole de har på seg. Eller hvor sørpefull de virker. Voldtatt er ikke ok, UANSETT hvor mye jenta drakk eller hva hun hadde på seg.. Kan vi snakke om sånne ting som det her? Istedenfor silikon, fotball og annet piss.

Et nei er et nei. Ikke et kanskje. Jeg synes vi heller SKAL be gutta holde kuken i buksa. Enn oss jenter å kle på oss. I'm sorry men jeg kommer ikke å gå i burka fordi at gutter/menn blir kåte når de ser jenter med lite klær. Det burde ikke dere heller. Så kjære russ, nyt russetiden og party crazy, og skap minner for livet. Og dere? Pass godt på hverandre og aldri føl at dere ikke kan kle dere slik som dere ønsker.

Del gjerne innlegget videre slik at noen som har opplevd dette kan lese det, og kanskje ikke føle seg så alene mer.

Hva synes du om dette?
God morgen! Her om dagen så tikket det inn en kommentar som fikk meg til å tenke.

Kommentaren gjorde meg så provosert at jeg ikke klarer å slutte å tenke på faktumet at folk er så ondskapsfulle og korttenkte.

Det irriterer meg hvordan noen som ikke vet sannheten tror de har retten til å uttale seg.. Om fortiden min. Argh! Jeg er fullt klar over hvordan jeg fremstår men den kommentaren der, den gjør meg forbanna. Enkelt og greit. Derfor tenkte jeg å skrive en respons til denne personen som skrev kommentaren. Siden hun ønsket et svar ifra meg.

- Så ta turen innom senere i dag for å lese om den sykeste kommentaren jeg har fått på leeenge. Det virker for meg som at uansett hva jeg gjør så blir jeg dømt eller hatet. Alt er feil. Forhåpentligvis så vil dere forstå meg bedre etter i dag..


 

Ellers, så føler jeg meg ikke så altfor bra.. Jeg føler meg svimmel, og har enorme smerter i magen. Så jeg prøver å ta det rolig selv om jeg har jobbhelg denne helgen. Når man får så mye underskudd med søvn som det jeg har hatt i det siste så er det ikke rart jeg føler meg svimmel bare jeg reiser meg opp haha. Phuh. Unnskyld for at jeg virker så negativ, men hodet mitt er så fullt for tiden at jeg bare vil ligge i dvale og slippe å måtte gjøre noe. Eller muligens ta en tur til legen min. Nei, huff dere. Ikke hør på meg. Kos dere i helgen, vi skrives etterpå! Tusen takk for at dere holder ut med meg.

A couple snapshots from yesterday ( :
Del gjerne innlegget videre!
FY SØREN SÅ GLAD JEG ER AKKURAT NÅ!!! Dagen i går kunne ikke gått bedre, sånn forreal dere. Shit, dette gikk jo over alle forventninger hehe. Jeg som var så nervevrak at jeg like godt kunne droppet å prøve å få søvn natt til i går...

Elise, Silje og meg

Etter å ha sagt nei til forespørsel ifra VG bl.a til å stille opp som modell så kan dere tenke dere at dette var utenfor min komfortsone. Det er èn ting å ta bilder til bloggen men det å stå foran kamera på en EKTE reklamefilm var helt sick. Jeg lagde garantert grimaser uti det uendelige og feilet så mye at teamet bare lo av meg. ''Åh, jeg gjorde feil. Kan vi gjøre det igjen?'' var en setning som gikk igjen foråsidetsånn. 

Vi måtte møte opp på setet kl.0900, og da jeg kom dit så skrev jeg under kontrakt også hilste jeg på de andre modellene som skulle være med i denne spennende filmen. Alle virket så skjønne, og jeg tenkte bare: Skal jeg være på film i samme scene som de babesa der?! Hjelpes. Where's the door liksom?

Det er så typisk meg og psyke meg selv ned. Dette gikk jo så fint! Hva er det jeg konstant bekymrer meg sånn for? Pshh..  <333


Ehmm.. Nå må jeg trø varsomt her. Hva har jeg egentlig lov til å si og ikke haha? Jeg tror jeg skal la bildene fortelle dere det meste. Jeg har nemlig ikke lov til å avsløre hva reklamen er til. Men om dere følger meg på snapchat så så har jeg lagt ut mange klipp ifra innspillingen der. Et par av de som viser nøyaktig hva det er reklamen er for.. Hihi! LAURIEYEI heter jeg der! 

@Stylistemilieaasen. The makeup artist som gjorde oss alle til noen sassy ladies i går. Hun er verdens søteste, dere må følge hun på insta. Hun legger vipper, negler og alt. Hun er råflink med makeup også naturligvis. Bare sjekk ut instaen hennes så skjønner dere hva jeg snakker om! 

Itillegg så var teamet som produserte filmen veldig dyktige!! Og de var såååå hyggelige, morsomme og forståelsesfulle. Jeg følte meg så komfortabel jeg atte ja. Nå gleder jeg meg sånn til å vise dere resultatet!! Jeg har jo hintet og hintet, uten å kunne si hva dette er for noe greier. Alt jeg kan si er at det blir syyyyykt bra!! Vi får allerede se filmen om 1-2 uker. Så jeg oppdaterer dere naturligvis as soon as it's out :DDel gjerne innlegget videre!

 
Hola dolls! Når dere leser dette innlegget så er sannsynligheten stor for at jeg har hendene fulle med barn som jeg skal lære turn til. Dette er et forhåndsskrevet innlegg, ville bare stikke innom og si hey og vise dere dagens look. Så når dere leser dette så har jeg allerede begynt på jobb. Men dere? Solen har ankommet Trondheim for 2.dag på rad.. Det er nesten for godt til å være sant. Solen skinner seriøst aldri her føler jeg... Grilling, fint vær, gode venner og musikk på stranden. Ah, det må jeg gjøre med girlsa asap! Er det sol hos dere også eller?

Hva synes dere om antrekket?Del gjerne innlegget videre!
''Hvorfor spiller du så mye på kropp?''

''Hva synes den mega kristlige familien din om bloggen?''

Hvor skal jeg begynne? Tro meg. Jeg tenker meg både en, to og fem ganger om før jeg poster et bilde på nettet. Jeg er genuint stolt av hvert innlegg jeg legger ut og jeg er inderlig takknemlig for at dere vil lese om livet mitt! Hehe. Likevel så får jeg kritiske spørsmål og drittslenging her på bloggen. HELETIDEN. Og da ler jeg bare. Men denne gangen derimot. Nei, kan vi heller snakke om det her når mensen hormonene mine har roet seg 20 hakk ned? I can't right now HAHAHAH. Folk blir jo så provosert så fort jeg viser frem lilletåa her inne så om jeg åpner opp om tankene mine nå så blir det ramaskrik. Garantert.

Åh, jeg har glemt å fortelle dere at reklamefilmen jeg skulle være med i ble utsatt. Til i morgen. Wops!

Jeg kan skjønne at folk er sykt nysjgjerrige på hva det er jeg har sagt ja til. Filmen jeg skal være med i er for et råbra og nytt undertøysmerke,dere. Noen av dere vet kanskje hvilket jeg hinter til? Les videre og du vil få enda et hint hihi..
Vi skal spille inn en film i så og si ingen klær, samt andre antrekk også.  Dette er proffe greie med proft filmteam og makeupartist osv. Og jeg lover at jeg er 200% sikker på dette her. Er så spent, nervøs samt redd for morgen dagen! Har noen av dere gjort noe lignende? Fortell meg gjerne om deres opplevelser. Kroppen min er verken slank eller slik som en ''modelkropp'' ''skal'' være. But I still said yes to challenge myself. Og litt for å booste selvtilliten. Senere så er planen å hente nelly pakken som endelig har komt. Også skal jeg på jobb. Wiie! Klem <3

Del gjerne innlegget videre!
 
Hei hei og god solskinnsmorgen. Wassup? Håper alt er bra med dere, her går det jo igrunnen smood vil jeg påstå. Aller først så tenkte jeg å si at jeg kommer til å blogge ca. annenhver dag. Ikke hveeer dag. Så da vet dere det :)) So yes I'm alive. Og solen stråler mer enn på lenge. Det liker vi vettu :D

- Etter at jeg hadde sovet godt og lenge i armkroken på søndagen så tok jeg buss til hallen for å trene cheer hele kvelden. Og trening ble det i går også. Det er så godt å være tilbake fordi at ja, kondisen min trenger det hehe. Når jeg går på to konkurranselag så har jeg 6 treninger i uken - men det går helt fint! I skrivende stund så venter jeg en nydelig pakke fra nelly. Jeg krysser fingene for at den dumper nedi postkassen min i dag *kryss*. Gjett èn gang hvem som gleder seg noe sykt til å få denne pakken?? Me. Hihi. Viser dere såklart hva jeg bestilte når jeg har åpnet pakken.

Have a nice day, og en fin uke! 

''I know there's a million women out there

who look better then me,

which is why I make sure I have more

to offer than just my appearance''
Hva synes dere om antrekket?

Del gjerne innlegget videre!
Åh, gud. Husker det som om det var i går. Det skjedde helt tilfeldig, egentlig.. Nå skal dere høre boys and girls. Denne flotte historien skjedde faktisk hjemme hos meg selv, når jeg hadde bursdagsfest. Da jeg hadde kastet ut roomiesene mine, og fyrt opp fest hjemme i stua. Etterhvert som festen hadde vart en stund, bestemte vi oss for å invitere noen gutter som jeg aldri hadde møtt før. Den kvelden var første gang jeg fikk øye på "han". 

Jeg merket fra første stund at han der, han er min ladies. Trekk unna.. Jeg er veldig sånn at om jeg er gira på en fyr så sier jeg ifra til jentene. For da er han off limits for dem for å si det sånn. Noen andre som kjenner seg igjen haha? Håper virkelig ikke det bare er meg som er så eie syk, hehe. Så danset vi, snakket en del, og de andre tvang meg til å gi han en lapdance inni det hele... Jeg trodde jeg skulle dø der jeg stod. Han var jo bare så utrolig hot. Hvor skulle jeg gjøre av meg..? Tenk om jeg gjorde noe feil? Eller ikke danset sexy nok. Jeg er mester på å overtenke enhver situasjon jeg havner i.Virket som om jeg var sexy nok da, siden senere skulle han på do tror jeg - og dro meg med seg. Det var der det hele startet. Og jeg husker som om at det skulle vært i går at hver person som var i bursdagen min stod klistret med øret inn mot baderomsdøra, for å høre hva vi gjorde. Og helt plutselig så banket det på.. Plutselig så hørte vi et bank, og jeg visste plutselig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Da klarte jeg selvfølgelig ikke å tenke, noe som ledet til at jeg åpna døren og sa: Unnskyld meg, men han prøver å ta meg bakfra. Hahahahh hva er det jeg tenker med.

Når alkohol inntar kroppen min så kan jeg finne på å si hva som helst. ...

For inne på doen så gikk det hett for seg og alt siden den dagen er historie. Jeg møtte han ofte etter den gangen og han var såklart keen på å gjøre the deed..... Men for at dette innlegget ikke skal bli for langt så må vi spole fram til den kvelden hvor jeg var hos han da alt gikk til helvete. Your girl skulle være sexy og hadde fikset seg som bare det for å møte denne desserten av en fyr.. Vi chillet først før vi la oss i sengen til bestefaren hans. Siden den var svær og han vi var hjemme alene, kan dere vel tenke dere hva som skjedde.. I sengen til bestefaren, joda.

Det vi tidligere hadde gjort, og som alle på festen min visste, altså at han tok meg bakfra, var på vei til å skje igjen. Vel, det skjedde. Bare på ordentlig denne gangen. Men det er ikke poenget. Poenget er at det enda var småkleint mellom oss, i og med at vi ikke kjente hverandre så alt for godt. Jeg lå underst på magen husker jeg, og alt så ut til å virke helt greit. For alt han visste begynte jeg plutselig bare å blø neseblod, men det var ikke helt slik det skjedde. Han hadde nemlig albuet meg i nesen, og det var seriøst dritvondt.

På dette tidspunktet hadde han enda ikke skjønt at jeg blødde neseblod. Når jeg sa det tenkte han ikke så mye over det, og regnet med at det sikkert var bare litt, og han var uten anelse på at det var han som hadde albuet meg. Når vi var ferdige, grudde jeg meg veldig til lysene skulle slås på og jeg skulle reise meg. Dette var jo selvfølgelig fordi det stedet hodet mitt hadde vært, var dekket i blod. Når han skjønte at det var fordi han albuet meg at jeg hadde begynt å blø neseblod, ble han veldig flau, og det ble en helt sykt klein situasjon! Håper ikke blodet trakk gjennom sengetøyet da, for da ble det vel én stk bekymret bestefar for å si det mildt. Den dagen i dag så ler jeg bare når jeg mimrer tilbake på denne kvelden og jeg er god venn med denne kompisen fortsatt.. Takk og lov!

Del gjerne innlegget videre!
 
''Er leppene dine ekte?'' Me: ''....''

I dag så tenkte jeg å fortelle dere en liten historie. Da jeg var mindre så var det en stor snakkis om hvor store leppene mine var hvor enn jeg gikk. Jeg tok meg veldig nær av hva fremmede sa. Spesielt når barn på min egen alder pekte på leppene mine og sa stygge ting.

Setningen ''Så store lepper du har'' har jeg nok hørt x1000 ganger. Hvor drøyt er ikke det når man blir mobbet for noe sånt når man går i 1.klasse? Dere kan tenke dere hvor selvbevisst jeg ble.. Jeg hatet hvordan leppene mine så ut. Og dette komplekset ble blåst opp i det fra før av paranoide hodet mitt i årene fremover. Jeg gråt meg i søvn og skulle ønske mer enn noe i verden at jeg bare hadde samme lepper som de norske venninnene mine. Når jeg ser tilbake på den tiden så blir jeg utrolig trist.

Det er ikke fair å bli mobbet hele barndommen fordi man ikke ser ut som ''alle'' de rundt en. Og da jeg gikk på ungdomskolen så ble google min aller beste venn. Eller fiende. Der søkte jeg og leste meg opp på plastisk kirurgi. For å gjøre leppene mine mindre... Komplekset var alt jeg klarte å tenke på. De som stod meg nærmest prøvde å stoppe meg men ikke faen, jeg skulle gjøre noe med disse digre bavian leppene uansett rakkern. Ingenting noen sa kunne hjelpe. Leppene mine var for store. I MITT HODE. Det er helt sykt hvor alene man kan føle seg over noe så lite. Helt seriøst, dere. Vi må tenke oss om før vi kommenterer utseendet til noen andre. Alle har komplekser ved seg selv - og for meg så var mitt downfall at andre barn påpekte det... Gang på gang. Tilslutt så fant jeg ut hvor livsfarlig det er å operere leppene. Jeg fant også ut at man kan miste følelsene i leppene av en slik operasjon.

Noe som skremte meg så mye at det ga meg en real realitycheck. Hvordan kunne jeg vurdere noe sånt? Å operere meg fordi andre mennesker fikk meg til å føle meg som et udyr haha. MEEEEN - hvis vi spoler frem til 2017 da? Hvilken trend er det folk er obsessed over? Hint: Kylie Jenner lip kits!! Ding ding ding *knis*. Nå er det PLUTSELIG inn å ha store lepper. Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget? Kanskje å si at det ikke er verdens undergang å ikke like noe ved seg selv. Vi har alle komplekser og mitt største var uten tvil leppene mine. Og vet dere hva? Den kroppsdelen jeg får mest komplimenter for i dag er my lips... Så, jeg er evig glad for at jeg ikke kastet penger bort på å legge meg under kniven. Nå i dag så liker jeg leppene mine. Phuh. Det tok lang, lang tid. But it was worth it! Så til dere med det samme komplekset som meg eller noe annet - gi det tid. Tid hjelper. Kanskje du endrer mening. Og om ikke. Embrace it! Det var det jeg gjorde og jeg nektet å røre leppene mine. Så de er 200% ekte, ja, til alle som spør. Plastisk kirurgi er ikke fasiten på dine problemer. Jobb med deg selv, snakk med noen og du vil innse at du er super fin slik som du er en dag.

- Hvis noen av dere skulle lure på hva jeg bruker på leppene på bilder så er det de leppestiftene i dette innlegget. Til hverdags så bruker jeg mest nude rosa farger. Til festligheter så bruker jeg de mer sterke fargene. 


Del gjerne innlegget videre!
God morgen!

Det er jammen deilig med helg igjen, that's for sure. Selvom jeg har ligget i sengen hele uka unntatt når jeg var på trening på torsdag ca. Hehe. Hva er deres planer for denne helgen søtinger? Min hoved prioritering er å hvile nok til å komme meg på jobb ikveld. Skal noen av dere ut på MINT/WILDSIDE? Da ses vi kanskje, siden frøkna her jobber der. Deretter, så skal helgen brukes på å spise masse god mat, se på serier og møte folk. Bare det vanlige altså tihi. Jeg begynner endelig å bli frisk igjen btw. Det føles så forfriskende å ikke føle seg tung i kroppen 24/7... Nå er jeg forhåpentligvis på bedringsvei og tilbake for fullt her inne.

Men vet dere hva da,dere? Jeg har glemt av å fortelle dere noe.Det aller første sextalk-spalte innlegget kommer ut i morgen. Woho!! Jeg kan ikke vente til å starte denne spalten <3 Men nå må jeg løpe. Vi skrives senere i dag, dolls! 

Del gjerne innlegget videre!
Hallo fininger! Først og fremst så må jeg si tuuuusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen de siste ukene. Kommentarene deres gjør meg så glad. Dere aner ikke!! Og jeg setter sånn pris på hvor ærlige dere, samtidig som dere er dødssnille mot meg. I går så hadde jeg faktisk leserrekord her på bloggen! Gracias, gracias.

Og siden jeg er så utrolig glad i dere så vil jeg nå holde en konkurranse. Der dere kan vinne et gavekort på 500kr fra NELLY.COM! Okey da. Hvem prøver jeg å lure? Dere har måtte høre på klagingen min om at jeg er syk så da skal jeg spare dere for noen ufreshe selfies av meg selv hehe. Vel, so here's a giveaway fra meg til dere instead:SLIK DELTAR DU:

1. Følg meg på insta HER   @LAURIEDELINE og snapchat @LAURIEYEI

2. Del dette innlegget videre ved å trykke ''liker'' under.

VALGFRITT:

ØK VINNERSJANSENE DINE VED Å:

3. Skriv en kommentar om hvorfor du leser bloggen min/hva du vil lese mer/mindre om.

 

 


HUSK Å LEGGE IGJEN E-POST OG NAVN OGSÅ! Trekker en vinner om 1-2 uker! Lykke til.
Det er flere som ofte stiller meg spørsmål om kostholdet mitt. Om hva jeg spiser, hvordan jeg trener and so on. Og da spør jeg dere: Er dere sikre på at dere vil vite det? For helt ærlig så spiser jeg maks èn gang om dagen - noe som er helt sinnssykt... USUNT!!! Jeg vet jeg vet. Ihvertfall om man er en treningsfreak slik som meg. 

Jeg føler meg som et dårlig ''forbilde'' når jeg sier dette men det er den nakne sannheten. I det siste så har jeg derfor forsøkt å forandre på dette. Så i dag lagde jeg denne gode frokosten på 1-2-3. Og målet er å innta minst et måltid til iløpet av dagen. Det kjedeligste jeg vet om er når man må stå på kjøkkenet i hundre år for å lage seg et måltid. Ain't nobody got time for that!

Anyways, så har formen min forverret seg siden i forgårs.. Kan ikke jeg bare bli frisk? Om jeg må ligge mer i denne svære sengen min så får jeg liggesår hehe. #thirdworldproblems. Plis be for meg. Neida. Senere i dag så skal jeg forhåpentligvis på cheertrening. Hvis jeg føler meg bedre. Hater å føle meg sånn her... Beklager sytingen, dere! Men nå har jeg ligget i sengen i 3 dager straight omtrent. Ønsk meg god bedring'a.

Det dere trenger for å lage denne deilige frokosten er:

1 avokado, litt basilikum/rukkula, 2 knekkebrød, og 1/2 tomat

 
Fuckboy: ''What's up?''

Me: ''My standards. Boy bye''


Julie, Adna

 

Den siste tiden så har jeg lagt enorm energi i feil folk. Eller viet min tid til personer som ikke fortjener den....

Hvorfor gidder jeg å prøve om og om igjen? Det har skjedd utrolig mye i livet mitt i det siste. Jeg har forandret meg drastisk. På både en positiv og negativ måte. - Hvem har jeg gitt oppmerksomheten min til? Jo. F-U-C-K-B-O-Y-S. Why? Om jeg bare hadde visst svaret. De forvirrer oss og oppfører seg ulikt fra dag til dag. Og hadde jeg visst hvorfor jeg trenger en ''bekreftelse'' ifra de så hadde alt vært løst. De veksler mellom å ignorere deg, ringe midt på natten og være ''på''/gira. Noe som er spennende siden man begynner å lure på hvorfor han er keen det ene øyeblikket men care i det neste. Slik var det mellom meg og han forrige jeg var forelsket i. Når han spilte care og hard to get så ville jeg bare ha han enda mer. Og når han var into me så fallt interessen bort på andre gutter. . Det høres jo helt idiotisk ut når jeg tenker tilbake på den tiden. Hvorfor vil vi jobbe for slike gutter? Som at the end of the day bare er ute etter èn ting?

Men om dere er slik som f.eks meg så ønsker dere å være midtpunktet i hans hverdag..

Det fungerer en liten stund men så går han over til the new bitch. Sånne spill ender sjeldent godt så jeg har inngått en avtale med meg selv. Fra og med nå så skal jeg kutte ut alle såkalte fuckboys. Tror dere at jeg klarer det? Only time will show hah. Jeg og jentene diskuterte faktisk dette temaet imens vi var ute og spiste. Og det er jo helt sinnssykt hvor rundlurt man blir av slike gutter. De lover deg gull og grønne skoger. Men under maska så er de bare noen manipulerende drittsekker. Fysj!! Er dere enige eller?Noen snapshots fra kvelden i går. Det var så koselig å samles igjen. Jeg setter så pris på å tilbringe tid med de rundt meg. Det er så kos :D Julie lå forresten over inatt og vi har akkurat stått opp. Det er tid for å komme seg tilbake til hverdagen og jobb. Det blir en smule godt kjenner jeg.Layana, Julie

Del gjerne innlegget videre ved å trykke på ''LIKER'' knappen under.Hvordan har tirsdagen deres vært? Min har vært kjempe fin selv om jeg har jævlig vondt i halsen . . .

 Hehe - nå er Julie og en annen venninne kommet til meg. Vi skal bare freshe oss opp før vi skal ut å spise. Aner ikke hva mer det er å si. Ønsker dere en fin dag videre. Kameraet blir såklart med på slep, sånn at vi får knipset noen bilder som jeg kan vise dere i morgen!


God tirsdag dolls <3 I går når jeg satt og så på serier så fikk jeg et innfall om å spille inn en videoblogg til dere i dag. So I freakin did.
Hvis ikke denne videoen kaprer prisen for årets kleineste video så vet ikke jeg ass. Dør av latter. Hva er det jeg sitter og sier?! Nei, i denne videoen så bjuder jag på en rekke av temaer hehe. Deriblant sex, planene mine for bloggen fremover og noen andre mer spesielle øyeblikk. HAHAHA. Håper dere liker videoen, and if you do. Så lik gjerne dette innlegget ved å trykke på ''liker'' nederst i innlegget. Da hadde jeg blitt glad. For jeg synes helt ærlig det var godt å bare snakke til dere som om at vi er i samme rom. Og bare være meg selv 200% Uten filter. Enjoy!
 
 
Husk å trykk på ''LIKER'' knappen under hvis dere ønsker flere videoer. Og kom med tips i kommentarfeltet her om hvilke videoer dere vil se ifra meg! Da hadde jeg blitt utrooooolig glad. ♥♥Ah, gud som hodet mitt dunker og kjeven strammer seg. Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen - når skal jeg lære? Alkohol er gift for kroppen og er grunnen til at jeg er avholds (Til vanlig hah)

Tankene mine har derfor kun fokusert på å spise, hvile og rydde leiligheten. Senere så er planen å treffe igjen en kompis, det blir så deilig det. Han er en den herligste kompisen jeg har. Han stiller opp uansett hva det skulle være. Og da mener jeg uansett.

''THREE  MAY KEEP A SECRET

,

IF TWO OF THEM ARE DEAD.''

My gurl Kylie slaying

Det var ikke det  dette innlegget skulle handle om so let's move on. For helt siden jeg nevnte at jeg skulle noe viktig og spennende i nærmeste fremtid så har spørsmålene haglet inn. '' Hva skal du? Hvilket prosjekt?'' Hva skal man svare selv om det min feil at dere lurer. Jeg er enda usikker på om jeg vil røpe det helt enda.. Hvorfor? Fordi jeg ikke orker kritikk og hatmeldinger. Ja, jeg har forandret meg men hva forventer folk?

Men siden jeg vil være real med dere og ikke være ''hemmelighetsfull'' så kan jeg avsløre at jeg har blitt spurt om å være modell. I en reklamefilm!!!!! Phuh. Mer sier jeg ikke. Ble dere sjokkerte nå eller? Selv så er jeg helt i sjokk for at jeg i det heletatt ble spurt.

Hva reklamefilmen handler om derimot kommer jeg tilbake til når datoen nærmer seg. 25.04.17 er datoen forresten.

 
Hallo fininger :) Har dere det bra eller? Herre jesus.... Hvor skal jeg starte?

Det skjedde for mye sykt i går som ikke er innafor å dele på en blogg - fordi frøkna drakk AAAAAAALTFOR mye. Jeg tillater meg selv aldri og da mener jeg aldri å gi så f*** i alt. Jeg tror vi alle skjønte allerede på vorset at dette kom til å bli den sykeste kvelden på lenge.. Da var det nemlig syke tilstander, hæler i taket og twerkekonkurranse, drikkeleker og hele pakka. Fy som vi koste oss! Nei, imens formen i dag derimot. Den er så elendig at jeg vurderer å never ever ta en sipp av sprit igjen.....

Akkurat nå så ligger vi (Celina, meg og Ingrid) rett ut som noen slakt i den svære sengen min. Og gjenforteller hverandre det som vi gjorde inatt. Den ene historien er uten å overdrive hakket værre enn den andre og jeg må bare le av hvor hilariouse vi er.. Jeg er så utrolig takknemlig for å ha de beste vennene i universet. Selv om vi er helt crazy noen ganger. Nå er det like før jentene mine reiser hjem igjen til Ålesund og jeg gruer meg til å si hade til de. Så jeg skriver til dere senere i dag når jeg har vasket hele bula okei? Ha en fin dag videre babesa mine :D 

#Hilsenfyllabloggeren

Nyt resten av påskeferien, kos dere masse og vær yolo men ikke like yolo som meg bare hhehe... 
Ah, for en fin kveld jeg hadde i går!! Er evig takknemlig for at jeg dro ut tiltross for at jeg ikke følte for å feste. I dag har dagen gått til å dra seg i sengen så lenge som vi bare klarte. Jeg har endelig fått besøk ifra Ålesund. Av Celina og Ingrid. Fysøren så godt det var å se de igjen. Å få catchet opp litt, samtidig som det såklart ble litt gossip og prat om andre ting. I feel so lucky som har verdens beste venninner.

Vi skal kose oss så mye ikveld, må såklart vise Ingrid og Celina  hva utelivet bartebyen har å by på! Woho! Ellers så har vi vært på GRAFFI og spist middag (frokost) og nå skal vi små starte å pynte oss for vors. Ja nei, jeg vet ikke hva mer jeg skal si. God påske og god helg dere! See ya :))
Ingrid , Celina


 

 
Alone..

Wassup?

Da Indre og Silje kom en tur innom så brukte jeg like så godt sjansen til å knipse antrekksbilder til bloggeeen. Men vet dere hva da? Humøret er på bånn.. Så ikveld skal jeg ut med noen venninner. Tror jeg. Eller, som M sier ''Nå må vi ut! Start å drikk'' Jeg HATER å føle meg nedfor. Så da klistrer vi på et smil og snur om på innstillingen. It's party time! Hvorfor lar jeg andre folk styre følelsene mine så mye? Jeg hater det.. Jaja!

 Oppdaterer dere i morgen. Smask!
Som dere kanskje har hørt så har det gått en del rykter om meg..

Men før jeg forteller om ryktet så vil jeg ønske dere en riktig fin torsdag. Min torsdag har gått til å rengjøre hele leiligheten. For ikveld så kjører snuppene mine oppover ifra Ålesund. For å være hos meg i helgen. Noe som jeg gleder meg som en liten unge til. Ah, det blir godt å se de igjen! Wrææl :D

. . .Mer spesifikt så har folk snakket om at JEG skal være med i neste sesong av Paradise Hotel. Hva skal man si? Aldri si aldri. Hadde jeg passet inn i et sånt program mon tro? Hehe

... Jeg rister på hodet i fortvilelse på hvorfor det er så big deal eller bak mål å være med i et reality program som PH! Vi lever ikke i steinalderen og sex og kropp ser vi overalt vi snur oss uansett. Nei, forget it. Vi bor jo i Norge. Her er det clearly ikke lov til å stikke hodet opp fra sanden uten at man er ''blåst'' eller attentionwhore. Neida. Men sist da jeg og jentene var ute og spise så diskuterte vi akkurat dette. Jentegjengen min er relativt laidback tho og de var all in for at jeg burde melde meg på. Ler. Jeg lovte de å tenke på saken men kjenner jeg meg selv rett så føler jeg meg ikke helt bekvem fremfor et kamera. Eller i den settingen. Samtidig så er jeg en partyqueen uten like, jeg digger å få nye vennskap og er god til å få ting som jeg vil. 

Nå sitter jeg her å funderer på om jeg skal melde meg på neste sesong eller ikke. Tenk, hvor sykt hadde ikke vært?!?! Hahahah. TV3 , plis call me. *blunk*

Og på snakk om PH. Hvem heier dere på i årets sesong?

Jeg er så oppslukt at halvparten kunne vært nok. Det virker så gøy å være med på et slikt tv-program.
Jenter. VI er ondskapen selv spør du meg. Er det mulig å være så jævlig bitter?! Jeg blir så skuffet.

Slik gikk jeg i går ut på byen. Hadde jeg gjort dette rundt visse ''venninner'' så hadde jeg fått skeive blikk og spydige kommentarer tvert. La folk få leve - jeg går sånn og du går slik du vil. Jeg aksepterer din look og outfit. Så jeg ber deg ikke si et ord om mitt.

... Går det virkelig ikke ann å ønske noen andre noe godt her i livet? Det virker nemlig ikke sånn. Jeg har siden høsten kuttet ut enkelte ''venninner''. Fordi jeg bare ikke takler alle de kvalme utsagnene deres. Dere vet hun som f.eks sier: Skal du virkelig gå sånn der? Tror du at DU klarer det der da? Er du heeeeelt sikker på at han ikke ligger med noen andre? Hmmmm... Også gir de deg et stygt Regina George fra Mean Girls blikk haha.

Bitch please. Who is you again???

Det er nesten som om at de har en håndbok der de har skriblet ned spydige og nedverdigende setninger i . Som de plukker opp og spytter ut av seg så fort de føler at du tar spotlighten fra dem. Eller når en av det motsatte kjønn gir deg mer oppmerksomhet enn de. Håper ikke jeg er alene om å ha hatt èn eller to for mange av disse ''venninnene''? Når man har folk som er slik rundt seg så får man en klump i magen rundt de. De forventer såklart at du skal stå på pinebenken for de men så fort du trenger dem så tar de ikke telefonen når du ringer. Etterfulgt av en elendig unnskyldning noen dager senere.

Nei, jeg kjenner raseriet bare flommer rett igjennom meg når jeg skriver dette. Anyways, så kuttet jeg ut flere i vennegjengen min. Girlsa kan fortsatt henge med de men jeg står over.

Nei, sjalusi er noe av det verste jeg vet om - nok er nok. Og vet dere hva det verste er? At hun ene forsvant ut av livet mitt da jeg gikk igjennom tidenes kjærlighetssorg. Forså å komme tilbake nå som jeg har livet på stell, egen leilighet og fire arbeidsplasser å gå til. ''S-T-O-P in your tracks'' var den første tanken min. Bare dropp det. Jeg vil ikke snakke til deg.

Jeg var dum snill før i tiden. Men ikke nå lengre. Ingen burde finne seg i å bli behandlet sånn. Hvis vennskapet vårt kun er viktig for deg når du trenger noe ifra meg så kos deg. Det gidder nemlig ikke jeg. Skulle ønske vi jenter kunne stå sammen, støtte hverandre og være mer girlpower. Slutte å være så jævlig bitre så fort en venninne av seg oppnår noe kult eller annerledes.


Slik jeg egentlig så ut imens jeg tok bilder. Er like før valkene ruller ut av buksa jo hehe.


Jeg ville helst ikke nevne noe om dette. Jeg trengte en pause fra å knipse bilder av det såkalte ''glamorøse'' livet mitt. Men jeg er tilbake for fullt nå. Tusen takk til alle som har kommet bort til meg i byen/på jobb og sagt at de savner å lese bloggen min <33 Det varmer hjertet mitt :)

''Talk this, talk that

You've been surpassed

The pricetag you can't afford is called CLASS''Hei hei dolls! Håper alt er bra med dere alle sammen. Her står det veldig fint til, faen livet er fucking fabulous akkurat nå!!

Jeg hadde virkelig en skikkelig koselig kveld i går. Jeg mener, se på bildene over - de oppsummerer lett hva min kveld innebærte. Ah, jeg kan dessuten ikke beskrive hvordan følelsen av å våkne i denne sengen er. Og hotellfrokosten. Ikke få meg til å starte èn gang. 
 

De av dere som følger meg på snapchat (LAURIEYEI) så sikkert hvor jeg var hen i går?

If you want to know follow me on snap :D Det er alt jeg sier! På mystorien min så deler jeg mye som ikke kommer på bloggen, storiene mine er nærmest hilarious og jeg elsker å snappe ting ifra hverdagen min generelt.. Dersom dere lurer på hva jeg gjør på når jeg ikke har blogget så er det bare å følge meg der. 

Og forresten så var det forrige innlegget jeg posta en sen aprilsnarr. Noe som de fleste heldigvis skjønte håper jeg? Hehe. Trodde noen virkelig på at jeg ville lagt ut noe sånt?
Neida, dere kjenner meg såpass godt til å vite at dette er jo selvfølgelig ikke meg!

Ahh, aldri om jeg ville gjort noe sånt mot noen nå. Utroskap er noe av det kvalmeste som finnes, og desto ennå kvalmere om man lyver om det i tillegg. Tenk å se dama/typen sin i øynene og sverge på at man aldri ville gjort noe for å såre den andre, gjerne ved bruk av "jeg kommer aldri til å såre deg". De ordene som flyr igjennom hodet på denne personen som åpenbart sårer sin kjære, kan være noe sånt som "det hun/han ikke vet, har hun/han ikke godt av".Men hvem er egentlig utro mot kjæresten sin gang på gang? At noen går bak ryggen på den som antagelig elsker dem mest, er helt vanvittig. Hvordan kan man mene at man elsker et menneske, imens man har seksuell omgang med et annet menneske? Samvittighet og lojalitet er ikke-eksisterende her ihvertfall, det kan sies sikkert. Om et forhold kan repareres etter en slik hendelse kan vel spekuleres på, men jeg tror ikke forholdet til nettopp dette forholdet vil vare:

Det har seg sånn at ei jente som lenger ikke kommer til å kalle seg venninna mi, har gjort nettopp det overskriften beskriver. I lang tid har jeg fått høre om hva som skjedde mellom venninna mi og kjæresten til denne toppbloggeren. De fleste kan vel tenke seg til hva som skjedde mellom dem, i tillegg til at venninna mi har fått bilder av denne gutten naken. Det han ikke tenkte på, var at han har tatoveringer som ble med i de bildene som ble tatt. Da jeg skjønte at det var noe jeg kunne bruke som bevis, gikk jeg rett til toppbloggeren og forklarte henne hva som hadde skjedd. Først trodde hun selvfølgelig ikke på meg, men ettersom jeg fortalte om disse bildene, begynte hun å tro mer og mer på meg.. See it for yourself:


Del gjerne innlegget videre ved å trykke på LIKER/DEL under!
''Jeg kommer til å angre HAAAAARDT på dette i morgen'' - var tanken som gikk igjennom hodet mitt da jeg kjøpte det brettet med shots. Dere vil ikke tro hva jeg fant på i går. Etter at vi kom ut så møtte vi Sigrid og noen andre kompiser på WILDSIDE. Der kjøpte vi altfor mange shots før vi dro videre til THE MINT. Som btw er mitt favoritt utested i byen.

Der ble vi servert cava og da var det gjort. Tror dere ikke at når hun her så en fyr som var out of this world hot så bestemte hjernen min seg for at han her, han skal jeg sjekke opp ikveld?!!

 Er det mulig å se så bra ut som de to? Jeg tror ikke det altså. Love you gurls <3 Fyfaen jeg dør av latter når jeg skriver dette. Jeg kunne jo ikke bare gå bort til han right? Jeg måtte kvinne meg opp først. Vi hadde 6 flasker på bordet fremfor oss og kompisen våres overtalte meg til å shote mer enn jeg burde ha gjort. Etter en stund så reiser jeg og Sigrid oss opp for å sjekke opp denne såkalte hotte hunken som jeg hatt øynene for i flere uker. Jupp, jeg studerer hotte guys når jeg er på jobb på MINT/WILDSIDE. Det er en obligatorisk del av jobben... *Ler*.

Det er forresten dønn ærlig verdens beste sted å jobbe på. Når jeg har fri fra jobb så drar jeg alltid ut dit. Alle de ansatte er så hyggelige der og jeg digger dansemusikken der fremfor de andre utestedene i Trondheim. Dette syntes jeg før jeg begynte å jobbe der også. Det er ingen utesteder som er over eller vedsiden.

WILDSIDE/MINT is the place to be om du skulle lure på hva som er det beste utestedene på en fredag eller lørdagskveld.

 Resten av kvelden så danset vi og koste oss ihjel før vi dro på nach et stykke utenfor byen. Ops, jeg glemte å si hvordan det gikk med han hotte hunken. Jo, nei det tørr jeg ikke si faktisk. Kødda. But you know me guys, your gurl did her charm og det gikk smooth for seg. Tiltross for at jeg var driiiitfull. Huff. #NåravholdsfrøknadrikkerNå skal jeg dusje og fikse meg før jeg skal på jobb ikveld. Ha en fin helg dere!

Hva er deres meninger? Er det greit at en jente sjekker om en gutt? Eller blir det helt feil? Er nysgjerrig på deres tanker rundt dette.


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits