500 LIKES PÅ DETTE INNLEGGET = JEG GIR BORT HELE BLOGGLØNNEN MIN

Den siste tiden har jeg tenkt på at jeg vil gjøre noe for et veldedlig formål. Nå er beslutningen tatt. Hele min blogglønn for bloggmåned juni skal doneres bort til et godt formål. Så nå jeg trenger hjelp fra dere hvis jeg skal gjøre dette.

Vi kan si det sånn at om jeg får 500 LIKES eller DELINGER på dette innlegget så gir jeg bort alt jeg tjener i juni.

Bilder av beløpet jeg har tjent innen 30.juni kommer ut på bloggen.

Er det noe jeg får høre og lese hver dag så er det at ''vi'' bloggere virker som noen hjernedøde barbiedukker hele gjengen.

Noen personer mener tydligvis at vi fremstår som: 1. blåst i hodet, 2. dårlige forbilder og 3. alt annet enn til å stole på. Dette er helt feil. . Personlig synes jeg det er synd at det er den oppfattningen folk har.

For det man leser på en blogg er langt ifra ''virkeligheten''/sannheten. Man trenger ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å skjønne at bloggere kun blogger om det som er bra i livet deres. Iallefall mesteparten av tiden. Og vi kan jo se på hvilke bloggere som blir mest lest. Høres restylane, vippeextensions, duckface, tatoveringer, smilelab, silikon og botox kjent ut? Oh yes! Dette er for det meste det som blir skrevet mer enn nødvendig om på de største bloggene. Og vi leser det jo, og finner det interessant. Men så spør folk seg selv om hvordan i alle dager disse unge toppbloggerne kan ta seg råd til plastiske operasjoner/ekslusive ferier når det er VI som gir de de høye lesertallene dag inn og dag ut (?) . . Det blir litt for dumt spør du meg.

For hva er det som egentlig betyr noe her i livet? Er ikke det at man er frisk og rask, den fine familien din, alle vennene dine og at du bor i freakin NORGE? Dyre merkeklær og annet materalistiske ting betyr ingenting i den store sammenhengen . . :) Det er kanskje fint og ha men that's it. La oss si det slik: Hva vil du bli husket for om du døde i morgen? All den materalistiske lykken som du skrøt av eller kjærligheten du hadde for dine nærmeste . .?

Blogger eller ikke - ALLE kan gjøre en forskjell. En ting er sikkert og visst: Det hjelper ikke å sitte på ræva og vente på at noen andre skal gjøre noe. Det er du som må gjøre noe. Man må selv ofte være forandringen man vil se i verden. Slik er det bare.

Omtrent daglig leser jeg kommentarer på blogger hvor folk gang på gang sier at ''vi'' bloggere kun blogger for pengene sin skyld.

Så ved å gjøre noe sånt som dette nå som jeg tjener litt på å blogge vil nok sjokkere folk. Men vet dere hva? Det er dette som er meg. Jeg lever for å gi andre komplimenter, gaver og gjøre de glad. Jeg kan med hånden på hjertet si at den beste følelsen som finnes er å glede andre mennesker.

___________________________________________________________________________________________________

Det vil påstå og si det finnes nok av fordommer om hjernedøde bloggere. JEG er ingen av dem for å si det sånn. Tvert imot. Jeg håper jeg dere likte innlegget og det hadde vært gøy om dere ''LIKTE'' det slik vi får gjort noe bra for andre ilag. Og - kanskje jeg drar den helt ut og hopper i sjøen for å kick -starte juni, haha. Hvem vet? Om det skjer så skal dere få se ''bevis'', så bare slapp av søttiser. (Hvilket formål pengene vil gå til kommer jeg tilbake til om litt)

EDIT: Såklart hadde jeg gitt bort pengene om jeg fikk 30, 400 eller 250 likes! Det er ikke likes det handler om, men å få frem et budskap . . Engasjere andre rundt meg. So stop the hating :)

HVA SYNES DERE, OG HVA ER INNTRYKKET DERES AV BLOGGERE FLEST?

Hjelp meg å ''lik''/del dette innlegget sånn at flere får lest det! :)
Grunnen til at jeg ikke blogget igår er fordi jeg er syk .. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var syk - så det er vel min tur I guess. Det kjedligste jeg vet er å være slapp, svak og ha hodepine. Det finnes pretty much ingenting som er værre enn det. Bortsett fra å stå i kø og menssmerter da men det telles ikke. Haha.

Bildene er ikke tatt i dag.

Men fra spøk til alvor: Nesen min er tett, halsen svir og hodet mitt dundrer. Er det noen av dere lesere som har tips til hva jeg kan gjøre for å bli fort frisk? Jeg tror jeg har fått en form for halsbetennelse . . Æsj!

Hvis jeg ikke er frisk igjen i morgen så skaffer jeg en gjesteblogger sånn at bloggen blir oppdatetert 1 gang pr.dag ihvertfall. Ønsk meg god bedring cuties!

GOD HELG og ha en fortsatt fin fredagskveld. Nå skal jeg nistirre mer på Paradise Hotel SV, hejdå!''Lik''/del gjerne innlegget videre!
Først og fremst: ikke glem å still spørsmål på spørsmålsrunden som jeg la ut igår. Jeg kommer til å stenge kommentarfeltet om noen få timer - så skynd dere om dere lurer på noe.

Ingrid og Ketlyn har sagt ja til å svare på alle spørsmålene deres over VIDEO. Yey!! Tror de hadde mistanker om at hvis de svarte

 noe annet enn et ja så hadde det blitt rabalder i hjemmet . . HIHIHI!

Jeg blir utrolig glad inni meg av å høre folk si at de synes det er gøy å se meg snakke i ''real-life'' aka i en videoblogg. At de mener jeg virker søt og alt mulig. Åh! Dere er altfor snille! Advarsel: Jeg beklager på forhånd om jeg høres fyllesyk ut på videoen

Jeg vet  jeg mest sannsynlig høres ut som om at  jeger potte tett i nesen. Noe jeg også er. En viss person (Mr.right . . ) presterte faktisk å putte bakterier nedi halsen min da jeg i Trondheim.

Slik gikk samtalen sånn cirka da jeg fortalte en venn at jeg hadde blitt syk:

Meg: Gjett hvem som har fått halsbetennelse da? Faen altså . .

Venn: Hvordan har du fått til det?

Meg: Jeg ble smittet av * da jeg var i Trondheim.

Venn: Hvordan klarte han å få bakterier NEDI halsen din!?!? Det gir jo ingen mening?

Meg: (Holder på å le meg ihjel på dette tidspunktet)

Venn: Var du så nær han at han klarte å smitte deg? KLINTE DU MED HAN!!!?!? Det er iallefall den eneste måten han kunne ha smittet deg INNI halsen.

Meg: Nei! Herregud. Såklart gjorde ikke jeg det . . Æsj! *kremt*

Jauda. Dere ser hvor fokuset ligger iallefall om ikke annet. Sånn går samtalen når jeg prøver å fortelle alvorlige ting til vennene mine. Ghad! Det er jo ingen som tror meg når jeg sier at jeg faktisk kan bli syk jeg òg. HAHA!

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
Hei og hopp! Hvordan har uken deres vært sålangt? 

Solen har meldt sin ankomst her i Ålesund - satser på den er her for og bli og ikke bare en tur innom. Men dere? Akkurat nå tenkte jeg å dele en himmelsk pannekake oppskrift med dere. Oppskriften er så enkel som det går ann å få det. Det hadde vært morsomt om noen av dere ender opp med å teste den ut også. Den er helt seriøst h-i-m--m-e-l-s-k.

 

Slik gjør det du:

- Alt du trenger er en pakke med pannekake røre, bland dette med vann og stek en pannekakene på stekepannen.

- Så topper du pannekaken med friske frukt og bær. Og litt sukker er lov her. 

Hva synes dere om oppskriften? Kommer dere til å prøve den ut?
♥ / Kontakt/Sponsor: Laurieyei@hotmail.no / 

Der har dere dagens antrekk også. You like?

Wooop wooop! Gjett hvem som ligger på topplisten på blogg.no da? Jo, meeeee. Jeg hadde rett under 900 lesere igår - kjempegøy! Tusen millioner takk til alle som har lest og delt innlegget mitt   DRAPSTRUSLER - HVERDAGEN I ETTERID.  

Jeg tror helt ærlig ikke jeg kommer til å ligge like høyt oppe på topplisten de neste dagene, men det er likevel kjekt å se at folk faktisk leser det jeg skriver, deler det videre og kommenterer. 

Dere kan forresten følge bloggen's facebookside HERHERHER. Der kommer jeg til å legge ut ting som ikke kommer på bloggen, direktelink til alle innlegg +++ mer. 

Det kan hende det jeg sier nå er helt teit men det får så være. Etter min mening er viktig å huske på at det å blogge faktisk er en jobb. Iallefall hvis man gjør det seriøst da og ikke bare for moro skyld.

Og i det siste så har jeg jobbet rumpa av meg for å forbedre bloggen ned til hver minste detalj. Why? Jo, fordi jeg er avhengig av å blogge . . Haha. Jeg trives med å skrive, dele tankene mine og fotografere.

Itillegg vil jeg nå ut til flere mennesker. Så hvis jeg hadde sagt at lesertallet ikke betydde noe for meg hadde det vært en løyn. For jo, hell yey, som det betyr noe. Om du har mange lesere har du en større påvirkningskraft, du får inspirere andre og du får itillegg maaange flere sponsorer. Og i bloggverdenen vil sponsorer si: Eksklusive konkurranser, gode samarbeidspartnere og muligheter du trodde ikke fantes. Dessuten elsker jeg å skrive av hele mitt hjerte. Hva er da feil med å si at tilbakemeldingene faktisk betyr noe? Kjenner jeg blir innmari irritert når folk skal hakke på meg fordi jeg sier kommentarer og lesertall er viktig det også.

Jeg ser endel personer allerede HAR skrevet personlige meldinger til meg på facebook. Jeg blir helt satt ut jeg. Har ikke ord . . Begynte å gråte istad fordi jeg ble så sykt rørt. Bare det å tenke på at noen gidder å bruke fritiden sin på å skrive en melding til MEG er helt sinnssykt. Hvor gode er ikke dere? Store klemmer fra meg til dere, awww. Dere er de beste <33 

Nå tenkte jeg å trene litt styrke, ha en fin kveld videre alle sammen. Husk at dere er de beste leserne i hele verden! Og ikke glem å følge facebooksiden til bloggen HER ikke minst hihi. SMASK  
Hei! Nå kommer endelig giveawayen. Det ble endel  kluss med redigeringen så vi ga tilslutt opp haha .. Håper uansett dere gleder dere til å vinne en fantastisk goodiebag fyllt med masse gode produkter. Har gledet meg til å legge ut denne konkurransen for dere. Premien er ikke sponset.

For å delta i konkurransen om denne fantastiske goodiebagen, ønsker jeg at du skal gjøre følgende:

1. Like & Dele dette innlegget på facebook

2. Like Laurie's facebookside til bloggen HER

3. Nevn èn ting du elsker ved bloggen min og en ting du vil jeg skal forandre/som du ikke liker. Ikke glem å legge igjen en kommentar med e-post og fullt navn også da.

Noen som har lyst til å vinne alt dette? Trekker som sagt 2 vinnere. Vinnerne blir trykket om 1-3 ukers tid. Se på videoee under for å se hva dere kan vinne. Natta!

Ikke le når dere ser på videoene. Jeg var skikkelig vimsete den dagen og hadde halsbetennelse på toppen av det hele haha. Okei, jo, bare le. Må le selv hver gang jeg ser begge videoene haha.

 - Husk å lik og del innlegget videre. Jeg sjekker om vinnerne har gjort dette :D
Hey darlings! Alt bra? Mange av dere etterspør flere innlegg om trening. 

Så jeg lurer på hva dere synes om når bloggere skriver om trening? Er dette gøy eller umotiverende? 

Fortell meg DIN mening i kommentarfeltet. Kom gjerne med forslag til ting innenfor trenings jeg kan skrive med også. Til mer jeg tenker over det så blir jeg mer og mer stresset haha. Tiden går så fort . . . Og det er litt skremmende å tenke på at sommeren er rett rundt hjørnet.  Ellers, håper jeg dere liker bildene under her. 


Jeg har innerst inne super lyst til å motivere dere lesere som sliter med treningsmotivasjonen - til å få rumpa i gir. Lovet meg selv at jeg skulle blogge mer om trening - men det er jo ikke vits kanskje, om dere ikke foretrekker dette (?) Det er ikke lett å tidsfredstille alle men noen treningsinnlegg her og der kan jeg få puttet inn altså. Men bare hvis dere vil! 

''Lik''/Del gjerne videre innlegget!
Har dere noen gang tenkt over at de menneskene som kan virke som de mest lykkelige ofte er de som er det stikk motsatte?

Det har jeg . . Vil si jeg selv er en slik person som på utsiden fremstår som en durasellkanin som er svært glad i livet. Men sannheten er at jeg innerst inne føler meg ensom og alene. Dette var kun et eksempel. De siste ukene har livet mitt blitt mye enklere, riktignok. Det jeg mener er de gangene livet har vært harderst. Det er da smilet mitt er størst . . Ironisk nok.

Nå har jeg skrevet ned mine beste tips til hvordan DU kan bli lykkeligere!

_______________________________________________________________________________________________________________

- Prøv å tenk langsiktig og planlegg. Prøv å alltid ha et par ting å se frem til. Som en klassetur, en jentekveld, russetiden, dagen venninnen din du ikke har sett på mange måneder kommer hjem, en konsert, sommerferien osv. Regner med dere skjønner tegninga (?), hehe.

- Kvitt deg med mennesker i livet ditt som drar deg ned, kun er negative eller sjalue. På denne måten slipper du all den negative energien rundt deg hele tiden. En ting som hører med dette er at du må forsøke å kutte ut denne/disse personen(e) litt etter litt. En konfrontasjon ender sjeldent fint så prøv så godt du kan å unngå dette.

- Smil så mye som du klarer hver eneste dag. Det hjelper veldig. Hvis du konstant går rundt med et stein ansikt så vil ikke veldig mange bli kjent med deg, eller i det heletatt snakke med deg. Et smil derimot, er noe som lett smitter over på andre rundt deg og skaper positiv stemning.- Hør på lydbok, se en film/serie eller les favoritt bloggene dine hver kveld før du legger deg. Da slipper du å ligge der med tankene dine, å oppsumere dagen, tenke på alt som er dritt og være lei deg. Bruker selv å lese bak i arkivene til blant annet Fotballfrue, Hedda og Kristina Andersen hver kveld før jeg går til sengs. Det funker som terapi for meg hehe. Neida! Eller av og til så...

- Sett deg selv i respekt. Er det en person i livet ditt som alltid rakker ned på deg/sier '' Og det tror du at du klarer? Øhm, lite sannsynlig spør du meg..''? Kutt hun/han ut umiddelbart. Aldri la noen fortelle deg hvem du er eller hva du er istand til. Liker du ikke jobben din/Mistrives? Si ifra til sjefen din, evt si opp finn deg en ny. Det finnes tusenvis av jobber der ute, du må bare lete litt først.

- Gjør ting som gjør deg glad. Om du f.eksempel liker å ha filmkvelder med venninner, gjør det av og til. Pluss andre ting som gjør deg glad, som å ta ansiktsmaske, dra på cafè eller kino. Muligens så kan du unne deg selv noe godt en gang i blant, om du har fortjent det. Små tiltak som dette hjelper mer enn man skulle tro på humøret.

- Slutt å tenk at du må ha deg noe nytt konstant: Som en ny jakke, en pc, en veske eller hva enn det måtte være du ønsker deg. Vi mennesker er veldig sånn at vi tenker ''Om jeg bare hadde fått ditt eller datt SÅ hadde livet mitt vært komplett ''. Lykke finnes ikke ''kun'' i materaliske ting som canadagoos jakker, mac eller Iphone dere, husk det. Vi må alle slutte å lete etter ting som kunne ha gjort livet bedre, og starte å LEVE livene våres. Sett heller på pris på det du allerede har som forhåpentligvis familien din og de fantastiske vennene dine. Eller hunden din som er verdens beste hund.


- Dere vet når alt virker perfekt, og livet kunne ikke vært bedre? Men så skjer det noe crappy som gjør at alt føles dritt? Japp, hva gjør man da tenker dere. Tror vi alle har kjent på den følelsen der. Det du gjør da er å ignorere at ting ikke har gått din vei 1-2-3 eller 10 ganger den siste tiden. Gi f i det, og tenk at ''gud hvor heldig jeg er egentlig!'' Det hjelper hver gang etter å ha grått litt, synest synd i meg selv og sett en serie. For hva så om ting ikke alltid er perfekt og du ikke får alt dalende ned i fanget? Det er menneskelig å føle seg i ekstase, sint, flau, lei og skuffet. That is just how it all works.

- Vær i aktivitet 1-2 ganger i uken. Om det bare er å gå fast tur med hunden din eller å dra på treningssenteret. Det er bevist at trening gjør oss mennesker lykkeligere, endorfiner som sprer seg rundt i kroppen vår så kanskje det kan funke for deg? Har selv trent i 3-4 uker nå, og er lykkeligere enn noen gang!

- Snakk med venner/familie hvis du er lei deg. Ikke steng inne følelsene dine. Det er alltid noen som har hatt det likedan som deg/Har det sånn fortsatt, som du kan snakke med og få råd fra. Som f.eksempel våre såkalte mødre som alltid '' Vet best'' og '' Maser hull i hodet på oss''. Jeg er helt sikker på at moren din vil være der for deg om du har det vanskelig og trenger noen å snakke med.

- Belønn deg selv en gang i blant.

- Bestem deg ifra det øyeblikket du står opp at '' I dag skal jeg være glad uansett hva''. Ta på deg noe du føler deg vel i og start dagen med en deilig frokost. Det hjelper alltid på humøret mitt i hvert fall.

- Prøv å være lykkelig på andres vegner. Vi jenter har en tendens til at om noen rundt oss gjør noe bra/oppnår noe så hater vi dem for det. Vi må heller prøve å snu om tankegangen vår til at denne personen mest sannsynlig fortjente det hun fikk/oppnådde. Ikke tenk ''Gud så latterlig at hun fikk den jobben, kunne sikkert ha skrevet en mye bedre CV enn hennes''. Jeg mener. Hva hjelper egentlig det? Nada.


_____________________________________________________________________________________________________________________________

Før lot jeg andre bestemme hvordan jeg følte meg . . Om jeg hadde kranglet med kjæresten eller en venninne - så ble jeg slått ned i bakken. Jeg ble lei meg og demotivert. Nå derimot - er det meg selv som er sjefen i mitt eget liv. Jeg har bestemt meg for å aldri la en gutt få bestemme over meg igjen. Jeg har med tiden sakte men sikkert begynt å bli lykkeligere - for som dere vet så var jeg en stund veldig deprimert. Og det eneste som hjalp var å løse problemet. Startet med å spørre meg selv '' Er jeg lykkelig?'' Svaret var nei. Fordi jeg ikke var meg selv lengre. Alle dager er forskjellige og noen er tøffere enn andre. Men det er faktisk så enkelt som å bestemme seg for å VÆRE lykkelig og vips så føler du deg mye bedre. Alt handler om tankegangen din nemlig.

Om JEG klarer å være lykkelig etter å ha vært igjennom et helvete så klarer DU det også. Man trenger ikke alltids å vise hva man føler inni seg - På utsiden. That's the trick! STOR KLEM til dere go'jentene mine :-*

''Lik''/Del gjerne videre innlegget!
Der har dere gårsdagens outfit. En litt girly outfit kanskje? Men det ble fint da synes jeg.Hva synes dere søtinger? Likte dere antrekket?
Det å møte på jenter OG gutter som leser bloggen min er noe av det koseligste jeg vet om. Den rareste følelsen er kanskje de gangene jeg møter gutter som leser bloggen. Alt i alt er det alltid koselig å møte dere lesere - så ikke vær redd for å komme bort og si ''hei'' hihi. Jeg er som regel i sprudlende humør og er hyggelig og sånt.

Bedre bilder av dagens antrekk kommer i morgen.Dagen min startet med trening og deretter spilte jeg inn en video som kommer ut etterpå. Jeg har vært på shopping - og kjøpt inn en goodiebag som to av dere vil stikke av med, så følg med! EDIT: Konkurransen kommer i morgen på grunn av problemer med redigeringen.

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
Beklager tidenes seneste oppdatering.. Men jeg har vært så opptatt i dag at jeg ikke har rukket å skrive noe før nå. Regner med mange lurer på hvordan det gikk på audition i dag? Tror og håper det ihvertfall.. Vennene mine er iallefall dødsnysjerrige. Jeg har pranket de endel de siste dagene - så jeg tror ikke de vil tror meg når jeg sier hva utfallet ble engang. Det merket jeg på grunn av at jeg hadde rundy 10-15  tapte anrop på mobilen i dag. Hahaha. Folk er så insane nysgjerrige :D 

Met eneste jeg tørr å avsløre er at Gunnar Greve er den råeste mannen jeg har møtt på lenge.. Følg med på IDOL 2014 og du vil kanskje finne ut hvorfor..

Så kan jeg vel fortelle at jeg har skrevet under en taushetsplikt avtale med Monster Production. Så jeg kan ikke og har fått streng beskjed om å ikke fortelle om jeg gikk videre i IDOL eller ikke. Dessverre. Men sånn er det.. It's sucks - men det er ikke lenge til programmet kommer på tv-skjermen da. Håper mange av dere vil se på programmet enten jeg kommer med eller ei. Kan også nevne av om denne taushetsplikten blir brutt så kan det skje store konsekvenser - så plis ikke gidd å spør: '' Gikkk du videre??? Si det, si det, si det''. For jeg kommer ikke til å avsløre noe som helst uansett faktisk. Får kun si noe til nærmeste familie og venner.


En lang går mot slutten og jeg merker virkelig på meg selv at kroppen min er utmattet. Jeg har hatt så og si INGEN matlyst i det siste. Har spist fire yoghurter, litt mcdonalds og frukt siden tirsdag.. Det sier seg selv da at kroppen blir sliten.Jeg ser sliten og trøtt ut pågrunn av en blanding av slapphet - mininamal med næring og veske - og MYE tårer og følelser. ÆHHH - Livet mitt har vært så uvirkelig i det siste.Noen av dere som har tenkt å se på IDOL i år eller?

Oggg. Oh yes, til dere som lurer på om jeg fikk snakket med Stian Blipp så gjorde jeg det. Håhå. Nå kan dere være misunnelige jenter, hehe. Tulller. Stian var helt awesome og trøstet meg b.l.a da jeg gråt på venterommet. Tnaw :D Fikk klem med han flere ganger også. Han virker som en morsom og gøy fyr. Akkurat slik som han virker på TV heletiden. 100% ekte og herlig.

Og ja, hils på KRISTINE alle sammen. Hun er min nye bestevenninne hehe. Neida, joda. Hun er den søteste jenten i verden - aww. Jenta synger som en gud og er snill, skjønn og god. Jeg har ikke ord. Åhhh - savner henne allerede tihi. Jeg har blitt kjent med veldig mange kulee folk, jeg er så takknemlig. 

Forresten så skjedde det andre shadye greier i Trondheim også..

Men det kan jeg skrive om i et eget innlegg hehe. OK. Greit. Dere skal få et hint: Det handler om en g***.. Sjokkert? Endelig begynner det å skje ting på kjærlighets-fronten også :) 

''Lik''/Del gjerne innlegget videre! Så flinke som dere er til å ''like'' så håper jeg dere gjør det på dette innlegget. Det hadde betydd mye ihvertfall.
Heiann dere! Håper dere har det bare fint alle mann.

Slik ser hotelrommet mitt ut. Fint, ikke sant? Skal bare være her i 1 natt tror jeg but still. Jeg er så sliten nå at jeg bare tenker å ta meg et laaaaangt bad, lese et blad og se film. Gidder ikke å skrive et ord til haha. Så jeg stikker. Forteller mer om IDOL auditionen senere. Peace out babes :D

Hva har dere gjort på i dag?

Her kommer en rekke heftige selfies som jeg tok av meg selv istad. Håper dere skjønner at jeg bare tuller nå . .


Stygga hehe :)
''Lik/Del gjerne videre innlegget!
Hey!

Ingrid dro akkurat ut døren. Hun har vært her og sett Paradise Hotel sammen med meg. I dag har jeg bare shoppet en god del ting som var nødvendige. Jeg tar forresten kl.0900 flyet til Trondheim. Grugleder meg til å møte alle de andre som er påmeldt i IDOL - og er såklart pissredd for å synge for produsenten bak hele programmet..Nå tenkte jeg å gjøre litt styrke og rumpeøvelser før jeg tar kvelden. Må som sagt opp tidlig i morgen. ØNSK MEG LYKKE TIL PÅ AUDITION DA!

Vi blogges mer når jeg kommer frem til Trondheim. Klem til dere!
Jeg må bare beklage så mye alle sammen. Ehm,  jeg vet at bloggen ikke har vært noe bra i det siste.. Men jeg håper virkelig dere forstår at jeg må fokusere på IDOL. Får dårlig samvittighet hver gang jeg blogger sent på kvelden - eller oppdaterer dere kun en gang pr.dag :(

Vel, i over imorgen drar jeg til Trondheim for å synge for produsenten bak IDOL . . . Gjett om jeg er nervøs da? Jeg bruker hvert eneste minutt på å øve på sangen jeg skal synge. Synger når jeg sitter på do, på jobb, på bussen osv. Og derfor blir bloggen automatisk prioritert i andre rekke. . Nok klaging, tihi :D Misliker å klage på bloggen. Anyways, så håper jeg dere er spente på mine vegner og at dere gleder dere til å lese bloggen mens jeg er ute og reiser.

Dette har uansett vært en skikkelig produktiv dag. Jeg har vært på jobb, bestillt fly billetter og booket rom på hotellet jeg skal bo på og jeg har øvd masse på sangen min. Kom akkurat hjem fra gymmet der jeg fikk unnagjort 6,7 kilometer på tredemøllen også. Er ikke jeg flink vel haha?  Gjorde sånne geriljaintervaller 1x25 ganger. Vanligvis orker jeg kun 8-10 runder før jeg streiker. Fordie det er sykt tungt å løpe på nivå 14.5 hehe.

Hvem vil vel ikke ha stramme lår, flat mage, store pupper og en stram bakdel? Sånn som Kimmy:Belønte meg selv etter treningen med jordbæris og jordebær. Toppet det hele med litt daimsjokolade oppå. Yammi!Jeg er en slik person som hater å trene men som fortsatt ''forventer'' å se fit, stram og markert ut. Men jeg har endelig forstått at det må det jobbes.. Om min bakdel ikke ligner noe ala Kim Kardashian sin rumpe iløpet av sommeren så tar jeg silikon i rumpa. Sånn helt forreal. Hehe. Neida . . Effekten av større rumpe kommer vel mer frem om jeg får slankere lår - noe som er mitt neste mål. Wihu!

Er det flere som digger Kim Kardashian der ute?
Starter fast med å ha 1-2 innlegg i uken som vil hete HOW TO. Litt som en tutorial der jeg tipser dere om alt mulig som faller meg inn :D Høres det bra ut eller?

Ikveld tenkte jeg å vise dere hvordan man kan få fyldigere og større lepper helt uten kirurgi eller restylane. Og jeg skal si dere at det er lett som en lek. Så hvis du vil vite hvordan jeg fikk til å oppnå dette resultatet - så er det bare å lese videre..

Er det kun meg eller sprøyter flere og flere folk restylane i leppene? Store lepper er plutselig blitt POPULÆRT, spesielt de siste årene. Jeg f.eksempel har kjempe store lepper av natur. Og jeg kan ikke fordra det. . . Haha. Om dere faktisk er interessert i å vite hva mitt største kompleks er. There you got the answer, believe it or not. Men for alle dere som ikke er født med naturlige fyldige lepper så finnes det fortsatt tips & triks dere kan følge, som virkelig vil gjøre en forskjell.

Med andre ord: Om dere vil ha større lepper på den naturlige måten så har dere kommet til riktig sted.

Alt dere trenger som dere kan se er en makeup børste, en hvit øyenskygge, en leppestift og en tannkost:

Slik så leppene mine ut før jeg gjorde noe som helst med dem:

Laurie's beste tips for å oppnå dine drømme lepper:

- Start med å skrubbe leppene dine med en tannkost med litt vann på. Ikke gjør dette for hard for da kan leppene begynne å sprekke. Ved å skrubbe leppene så starter du blodsirkulasjonen i gang i leppene - leppene dine ser automatisk mer ''plumped'' ut etter dette.Får ofte spørsmål om jeg har restylane men det har jeg altså ikke.

- Påfør en primer eller litt vaselin på leppene.

- Det neste tipset er at dere gjerne kan bruke en lipliner til å forme leppene. Gjør dette litt utenfor den naturlige leppeformen din. Dette gir nemlig en illusjon av ''større'' lepper.- Deretter tar du på en leppestift i den fargen du ønsker.

- Hvis du har cupids bow lepper (Sånn som Rihanna har) med en V form på overleppen - så vil jeg tipse deg om å tegne en rett strek over den med en lipliner/leppestift. Dette gjør igjen at leppene dine ser større ut. 

- Lipgloss uten på leppestiften gjør de enda mer glossy og plumped.

- Etter du har tatt på leppestift så kan du bruke en sminkekost til å ta litt hvit øyenskygge og plassere dette på midten av overleppen din. Der du har innover form eller en V-form på leppene. Repeter deretter det samme på midten av underleppen din. Oppå selve leppestiften. Just in the center.. :D

- Dette tipset er til dere som er litt mer ekstreme. Og som virkelig vil oppnå det best mulig resultatet: Bruk en brusflaske med litt stor topp. Prøv deretter å suge til deg luften som er inne i flasken. Etter noen sekunder vil flasken dra til seg leppene dine ''inn'' i flasken. Når du har komt til det punktet at leppene dine er stuck inn i flaska, så er det bare å vente i 2-3 min før du drar de ut igjen.

Leppene dine vil forhåpentligvis være MYE større i ettertid. Til lengre du holder på til større vil leppene bli - og de vil holde seg slik lenge. Det lengste jeg har fått leppene mine til å være kjempe store er i 2 timer.

Jeg må faktisk le av meg selv. Shit, leppene mine ble litt for store, sant? Klarer fint å innrømme når noe ser totalt feil ut på meg selv. Fortell meg hva dere synes om innlegget i kommentarfeltet. Jeg kan helt sikkert komme med flere innlegg som dette i fremtiden - om det er noe dere vil?


__________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om tipsene, og har dere tenkt å teste de ut? Er dette noe dere liker at jeg skriver om eller ikke?
''Justin Bieber.'' Hva er den første tanken som streifer deg når du hører dette navnet?

I det siste har det blitt skapt altfor mange rykter om Justin Bieber i media. Før - skrev alle avisene om alt det positive han gjorde. Nå - Stikk motsatt.

Man kan lure på hvorfor? Jeg tror personlig det som selger er sladder og inside information som det kalles. Vel, jeg tror også at over halvparten av alt både TMZ, Dailymails og alle de folka der skriver er fint oppsåpinn. Dere vet hvordan ett fjær blir til 10 høns? Der har dere svaret på hva dette er.. I det ene øyeblikket er paparazziene og media med deg. I det neste er de imot deg plutselig.

For min del er det greit at gutten gjør hva han vil. Om han vil røyke weed så får han gjøre det. Om han vil date søstra til Kardashian's søstrene så gjør han da faen det.. Er det så innmari viktig? Eneste grunnen til at vi egentlig får lese om at noen gutter kastet egg på et hus er fordi det er Justin Bieber det er snakk om. Tror folk noen ganger glemmer å tenke over at det faktisk er snakk om en ung gutt - som er i rampelyset, og som får sitt liv blottlagt på overalt i media. Enten det som blir skrevet måtte være sant eller ei. Det skal sies at det er synd at det er dette verden har snudd seg til å handle om. Det er som om at det er en konkurranse om å henge ut folk!?  Er dere ikke enige med meg?

Etter det inntrykket som jeg har fått av Justin, så er han min favoritt gutt i hele verden hehe. Det går ikke ann å ikke elske han. #BELIEBER

Er det kun meg som synes at Justin ser helt sykt digg ut i denne videoen haha?


Hei dere :D

Har kun brukt dagen på å vaske klær, også har jeg vært i byen. Ketlyn skulle ta navlepiercing så da måtte jeg bli med hun dit. Frister sååånn å ta selv også! Hihi. Nå skal jeg straks på trening. Vi skrives når jeg er hjemme igjen. Er i ekstase atm - hvorfor? Vet ikke hva jeg skal si jeg hehe . . :DMon tro hvorfor kameraet ikke ville fokusere i dag.. Sykt irriterende..
Han som jeg kaller ''Pappa'' i teksten er IKKE min ekte far. Pappa er det jeg måtte kalle han.

/ KOMMENTARFELTET ER ÅPENT /

1.januar i år ga jeg meg selv et løfte om og tørre å gjøre hva JEG selv vil - uten å tenke på hva noen andre måtte mene om meg. Hittil har livet vært en berg og dalbane. That's for sure . . .

Og er det én ting jeg får høre nærmest daglig så er det ''Hvorfor går du ikke på skole?'', etterfulgt av flere spørsmål etter det.. Jeg tror mye av grunnen til at mine nærmeste itillegg til andre spør er fordi de bryr seg. Men av og til kan det bli litt mye. Jeg har aldri fortalt det jeg er på vei til å dele med dere nå, med noen andre enn politiet, barnevernet og noen få venner. - Hvorfor i alle dager er det JEG som skal holde tausheten? Fordi du sa du skulle drepe meg hvis ikke?Som dere allerede vet så kom jeg til Norge uten familie i 2003. Om dere vil lese om det som skjedde fra da jeg var 7-9 år kan dere lese det HER. Les gjerne det innlegg først, så skjønner dere bedre alt sammen.

Da jeg var 9år gammel begynte ''Pappa'' å å true meg på livet. Jeg har aldri vært så redd for å miste livet som det jeg var i denne perioden. Lå oppe om nettene og gråt. Alene.

Denne mannen terroriserte meg hver eneste dag i en periode. På de verste måtene dere kan tenke dere. Han sa bl.a opptil flere ganger ''Jeg skal drepe deg før jeg dør''. Man kan tenke seg hvordan tøft noe sånt er å høre, for en 9 åring. Jeg glemmer aldri den dagen han truet med å komme hjem til hvor vi bodde for å knivstikke meg..  Men sånt kan man ikke skrive på nett, eller kan man det? Uansett, så skriver jeg iallefall det nå .

Sånn som jeg forstod alt så fikk politiet beskjed om at han konstant ringte meg, la igjen trusler på svareren. Det eneste de gjorde var å å sperre nummeret hans fra vår hjemmetelefon. 

Det sies at alle sår leges ved tiden. Jeg har tilslutt måttet akseptere at denne traumatiske perioden i livet mitt forsatt vil være der i mange år ti. 

Til og med den dag i dag så har jeg lukkede gardiner på lyse dagen. Jeg har fortsatt mareritt om natten og jeg går ikke ut etter kl.8-9 på kvelden. Jeg er livredd hver eneste dag. Den eneste som gir meg motivasjon nok til å stå opp er bloggen. Alle dere. Som forventer noe av meg, oppdateringer, innspill og sånn. Dere er de beste i verden!!

Kikker meg over skuldra om jeg er ute. Skjønner dere litt nå hvorfor jeg ikke takler en skolesituasjon hvor man har fag med mange andre elever? Er i kantinen med 800 andre? Får hjelp av en mannlig lærer? Der man sitter å jobber med et prosjekt mens tankene flyr rundt overalt. Bortsett fra på selve prosjektet man jobber med. Jeg vet da at jeg ikke er dum, hallo. Hadde 5'er i nesten alle fag i 10 ende klasse. Så det er ikke kunnskapen det står på. Det er angsten og reddselen for at:

Hva om noe skulle skje meg AKKURAT NÅ? Hva om han kommer og tar meg? osv.


Jeg så lenge på det å være feminin, vise hud og kroppen ellers som noe som var ekkelt og forbudt. Forstå meg riktig. Når du har 1.blitt spyttet på, 2.holdt fast 3.kalt verdiløs av den ene personen som liksom skal være ''Pappaen'' din så føler man seg på bånn. Sånn er det bare. Uansett hvordan du måtte se på det. Enig?

Nå derimot. Så er den kvinnelige kroppen det vakreste jeg vet om. Former eller ikke former spiller ingen rolle. Synes alle er vakre jeg. 

Gjennom årene som blogger så har jeg valgt å legge ut bikinibilder på bloggen for å ta det som et eksempel. De som står meg nærmest har kanskje reagert mest på dette.

Jeg kan få familien min til å gå god for det aller meste. Dette med bikinibilder på nett er derimot en annen sak. De klikker vinkel hver gang jeg måtte finne på å legge ut bilder hvor jeg har på meg magetopp. Jeg har blitt kalt hore, billig, lett på tråden og alle andre ord i ordboken - av folk som jeg er i ''familie'' med. Det jeg har opplevd når det kommer til akkurat dette kjennes faktisk tyngre å bære på enn alle gangene jeg ble: Tvunget til å gjøre ting mot min egen vilje, alle gangene jeg ble slått, kjeftet på OG fikk timeout. Det er litt rart. Jeg vet ikke hvorfor. Dette er noe som tærer meg på innsiden..

Jeg har fått høre så mye dritt om meg selv fra familien min at halvparten skulle vært nok. På det verste så var jeg sengeliggende i fra jan-april. Jeg drakk vann, spiste minimalt, gikk på do - så gikk jeg å la meg igjen. Det ble tilslutt en ond sirkel som jeg ikke kom meg ut av. En dag fikk jeg plutselig varsel i fire fag. På grunn av for mye fravær. 

Uansett, når jeg legger ut bikini bilder på bloggen er det ikke for å ''vise meg frem'' eller for å søke bekreftelse hos noen som helst. Sannheten er at jeg legger ut slikt for å vise han jeg en gang kalte ''Pappa'' at jeg er bedre enn han. Menneskekroppen er ingenting å skamme seg over. Jeg vil vise ''Pappa'' og alle andre at jeg har klart meg. At jeg ikke ga opp. At jeg tørr og by på meg selv. Han trodde sannsynligvis han kunne å syke meg ned med alle truslene, all slåingen men tvert i mot. Ja, alle marerittene er der fortsatt og livet er noen dager kjempe tungt. Likevel så kommer jeg aldri til å bukke under for den drittsekken der.

Jeg fikk ikke til å stå imot presset da jeg var 7 år gammel - da du trykte meg inn i et hjørne.

I dag derimot så er jeg blitt sterk. Og jeg er stolt av meg selv om det er lov å si? Hihi. I det store bildet så er det det som er her og nå som gjelder. Ikke det at ''Pappa'' aldri fikk noen straff, eller avhørene jeg måtte igjennom for ingenting. 

Se på det smilet da hehe :D

På den andre siden føler jeg at jeg på en måte ikke strekker til alltid/ Når ut til folk og at andre bare ikke ''skjønner det''. Dere får stadig vite mer og mer av min livshistorie. Håper flere forstår meg bedre etter dette. Kanskje det ga mer mening hvorfor jeg skippet den matteprøven i 8.ende fordi jeg måtte hjem fordi jeg var dårlig nå. (Som var den gangen jeg var i avhør hos politiet). Følg gjerne facebooksiden til bloggen HER for hyppige oppdateringer. 

Jeg fikk aldri tillatelse til å si nei til deg. Jeg vil ikke utdype dette noe mer, men dere kan tenke dere til resten selv.

De som kjenner meg vet jeg står for handlingene mine og jeg står for det sier. Jeg er ikke redd for å si nei. Jeg er staere enn et esel og har viljestyrke så det holder. Jeg kom meg igjen det helvete som ''Pappa'' skapte rundt meg. Og da klarer jeg å komme meg igjennom det meste her i livet. Og vær så snill jenter: Tørr å si nei. Det er mer enn mer enn OK å si ifra. 

Jeg hadde forresten blitt super glad om dere ''Likte''/ og delte videre innlegget.

____________________________________________________________________________________________________________________

''I want to inspire people. I want someone to look at me and say '' Because of you, I didn't give up''
/ Kommentarfeltet er åpnet /

Hei og god kveld søttiser! Etter mye frem og tilbake så bestemte jeg meg for å spille inn en sangvideo. I første omgang blir det kun en sneakpeak på hvor jeg synger Lorde's - Team. Håper dere liker den - og det er forresten Anna som har redigert videoen. Snilleste henne :-D

Her er en video av meg som synger Team av Lorde. Bare elsker sangene hennes! Håper min cover versjon faller i smak hos dere.

Hva synes dere? ''Lik'' forresten gjerne innlegget.
/ KOMMENTARFELTET ER STENGT /

Dette er tredje forsøket mitt på å oppdatere dere. Nettet her hjemme gjør alt annet enn å samarbeide med meg.. Høhø. Men det går fint nå da. Så lenge jeg får oppdatert dere så er jeg glad hehe. Ketlyn er på besøk nå. Etterpå skal vi på kino tenkte vi. Har egentlig svært lite å meddele atm. Så ja, vi skrives mer når jeg er hjemme igjen.

Ha en fortsatt fin søndag everyoneFine Ketlyn :D


''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
/ KOMMENTARFELTET ER ÅPENT /

De fleste tenkte sikkert: ''Hva i helvete har hun gjort nåda?'', etter å ha lest det forrige blogginnlegget mitt. MEN - jeg vil tippe at det var ingen som så denne komme..

Eller? Såååå om jeg ikke får eksen min tilbake nå så gir jeg faktisk opp. Han klarte ikke å legge skjul på at det eneste han ikke likte ved meg var håret mitt.. Han likte visstnok å se meg med lange extensions hehe. Det tok vel og merke 6mnd før jeg tok på extensions men heeeey. How you like me now? Planen var å spille ''ikke interessert'' forså å strike til meg sidecut og hele pakka. Kødda.. :)

Og da frisøren min slo barbermaskinen på og begynte å barbere av håret  mitt så var det gjort - Ingen vei tilbake.. Selv om jeg hadde yelly legs naturligvis og var en smule nervøs så gikk det okei. Så nå har jeg fått sidecut og greier. Jeg har lenge hatt litt til å freshe opp håret mitt, men ikke visst hva jeg burde gjøre. Bestemte meg allerede på torsdagskvelden for hvordan jeg så for meg resultatet på håret. Etter å ha sett på litt inspirasjonsbilder ble dette resultatet:

Hårtuppene er IKKE klipt rett av sånn som på bildene - dette er noe som derimot skjedde under redigeren mehe. 

''Er du fornøyd med resultatet?'' er et spørsmål altfor mange har spurt meg om iløpet av dagen. Jeg er faktisk ikke fornøyd. Jeg er dødsfornøyd, forbauset og sjeleglad for at jeg gjorde dette. Tenk at jeg stolte på magefølelsen min for en gangs skyld. Jeg har til og med begynt å kalle den ene siden av ansiktet mitt for ''beaty'' og den andre for ''beast'' hihi.

Ellers, del gjerne meningene deres om hva dere synes om håret. Deres meninger er de viktigste for meg - og jeg er SÅÅÅ spent på om den nye meg blir godkjent av mine ''sjefer'' ( Altså dere)

____________________________________________________________________________________________________________________________

''Lik''/Del gjerne innlegget hvis DU likte denne hårfrisyren på meg bedre enn den jeg hadde før. 
/ KOMMENTARFELTET ER STENGT /

Hei og hopp!

Jeg som de fleste andre ungdommer på min alder og yngre ønsker seg forskjellige ting. De tingene som står øverst på ønskelisten min atm er å: Ta tungepiercing, tatovering og vippeextensions. Etter det så har jeg lyst på nye klær, sminke osv... Listen er evig lang rett og slett. Lurer på hvorfor vi er sånn egentlig? Man ønsker seg nesten ALLTID noe nytt og ja, hvem kan vel klandre egentlig oss? Det kommer heletiden mye nytt og verden byr på flere og flere muligheter.

I dag bestemte jeg meg for å gjøre noe helt balistick crazy! Dere kommer til å bli ganske overrasket - når dere får vite det, vil jeg tro. Er hos beste G akkurat nå. Men vi skal snart hjemigjen. Fy søren så redd jeg er akkurat nå.. Jaja, dere får vite alt sammen i morgen ladies and gentleman. Til da, så får dere bare lure litt.. Blogges kanskje mer senere.

Noen som tror de vet hva ''har gjort''? Ikke at det er sånn kjempe stort. Hehe. Her er et lite hint:

''Lik''/ Del gjerne innlegget videre om du kjente deg igjen i noe av det ovenfor.

Follow my blog with Bloglovin
 / KOMMENTARFELTET ER STENGT /Se den fine starbucks koppen min - er helt forelsket jeg. Lagde meg som dere ser en frisk og deilig smoothie istad. Ellers prøvde jeg å komme meg igjen DET NYE bladet mitt. Er sånn som kjøper og kjøper  blad men som aldri får lest igjennom de.. Ikke bra. Før var det faktisk motsatt. Men men. Andre som er sånn også hehe? Etterpå kommer et innlegg om noe spennende.. Vi skrives vakringene mine.

Takk for at dere er så flinke til å ''like''/dele innlegget under forresten!! Dere ROCKER :-D
Om det er én ting jeg ikke takler så er det stirring. Får seriøst klaustrofobi eller hva de kaller det, av det. Du vet du er blogger når du står og knipser bilder av deg selv på lyse dagen med litt for lite klær.. Dumme meg som ikke tenkte meg om to ganger. Jaja, gjort er gjort. Men det stoppet ikke der.Bare sånn for å sette toppen på kransekaken så måtte det gå forbi noen gutter som jeg kjenner. Altså imens jeg stod og gjorde modellposene som jeg har lært fra youtube. Herre Jesus så flaut det var.. De gikk liksom nede på selve veien - men man ser jo verandaen min helt derifra. Først bare frøs jeg som en slags mellomting mellom en kamerun og en statue. I neste øyeblikk gjorde jeg dette, som tilfeldigvis ble med på kamera:Selvutløseren tok bildet idet jeg løp faktisk. Jeg vet du stirrer på valkene mine. Slutt med det .. :( Vet jeg burde spist litt mindre mat og trent litt mer. But I'm working on it.. Kindoff :D hehe

Her spiller jeg candycrush - for at tiden skal gå litt raskere.


Det hele endte med et smil men neste gang så blir jeg heller inne og lar selvbruningen tørke helt. Det var dagens historie. Huff. Gonatt, dere.

/ KOMMENTARFELTET ER STENGT, SÅ TRYKK GJERNE HELLER ''LIKER'' ENN Å PRØVE Å KOMMENTERE. /
 / KOMMENTARFELTET I INNLEGGET ER STENGT, SÅ TRYKK GJERNE HELLER ''LIKER'' ENN Å PRØVE Å KOMMENTERE. /

 Hvem vil se meg bade, wræææl!? For vi vet jo alle mann om denne facebook farsotten som har gått i hodet på minst 80 prosenter av Norges befolkning sant?
Jo, hva skal man si? Igår ble det min tur til å hoppe i havet hihi. Eller, jeg ble utfordret til å gjøre det.. ^^ Dere skal allikevel ikke se bort ifra et par som denne videoblogger her og der inn imellom. Men bare hvis dere ønsker dette såklart? Gi meg en kjapp ''like'' nederst i innlegget isåfall :)

Så var det spørsmålet om hvor sosialt akseptabelt bertete det går ann og bli. Fordi. Jeg er fullt klar over at jeg snart må bytte navn til Laurie The Diva Deline etter denne greia her. Opplevelsen av å høre meg selv snakke altså. Først nektet jeg tvert å bade i det heletatt.. Rett etter så ombestemte jeg meg.. Og tror dere ikke vi måtte kjøre rundt halve Ålesund for å finne et vann hvor jeg turte å i det heletatt touche lilletåa nedi? Jo, vi var på tre ulike plasser vi, hihi. Tilslutt slo jeg ut håret (Som jeg ikke har stort av) og tok på meg big girl pantsa mine.. Stopp! Dere må nesten se videoen selv for å forstå hele greia. Vi lo så SINNSSYKT mye, helt sykt. Rekker en stor takk til deg Anna, for at du redigerte videoen for meg sweetie.  

Og til deg Ingrid: Gjør deg klar til å bade. Eller som jeg sa til henne: ''Du  gjør det Ingrid. Ej skal jo liksom skrive det på bloggen. Og da må du nesten, ellers blir ikke det morsomt. '' Og hun bare '' Okei da, ja sant''. Håper det ikke kun er oss som hopper i vannet for en hundrings eller litt godteri tihi!

''Lik''/Del innlegget om dere også har badet folkens. Jeg vil se hvor mange insane folk det finnes der ute.

/ KOMMENTARFELTET ER STENGT PÅ INNLEGGET, SÅ TRYKK LIKER ISTEDENFOR Å PRØVE Å KOMMENTERE. /LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits