Jeg kom nettopp hjem igjen fra et par dagers opphold i fine OSLO. Håper at dere kan tilgi meg for at jeg har vært en ræva blogger i det siste. Følte for å ta en pause på grunn av mye tull og dritt. Greit, jeg skal holde kjeft og slutte og klage HAHA. 

Trykk play på videoen under for å se hvem som er månedens leser . . . . .

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Det er og har alltid vært en fryd og blogge for dere!! Jeg vil dermed bruke dette innlegget til å takke alle som leser bloggen min. Dere betyr uendelig mye for meg!! Jeg blir MYE mer motivert når dere forteller meg hva jeg kan forbedre and all that STUFF. . En annen ting jeg elsker er som nevnt alle dere jentene mine! Jeg kan rett og slett ikke skjønne at det finnes så mange gode mennesker der ute! Skulle ønske jeg kunne gi en stor bamseklem til dere hele gjengen!  

Trykk gjerne LIKER om du likte videoen og har lyst til å bli månedens leser for JULI.

Det blir stillt flere og flere spørsmål om hva jeg fordriver dagene mine med, og nå er det kanskje på tide å gi dere noen svar. Når dere ikke ser ansiktet mitt her på bloggen er det med god grunn og et gyldig fravær. Jeg dropper nemmelig ikke dere lesere for hva som helst

Likevel har en jo behov som de færreste av oss kan tilfredsstille bak dataskjermen. I mitt tilfelle har jeg vært kjempe heldig som får tilbringe hverdagen min her på Boys Of Europe. Det er altså her jeg jobber for livets kostnader og gjør en innsats for å være en god samfunnsborger (det er vel lov og gjøre seg selv litt viktig i blant).

Slik ser butikken vår ut, fra utsiden. Den ligger på Moa kjøpesenter, rett vedsiden av VILA.

Hils på Marie alle sammen. Det er denne vakre jenta jeg ofte tilbringer vaktene mine sammen med.

Her får dere en liten smakebit av mitt liv uten om de vanlige bloggoppdateringene. Som dere sikkert ser er jeg i full aksjon og har som erfaring at dagene går mye raskere når en har mye å gjøre, greier og holde effektiviteten opp og sist men ikke minst, når en har et stort smil om munnen. Selv om en har en fin jobb kan dagene noen ganger blir lange, og da hjelper det jo med en liten oppmuntring. Som denne boksen med frozen yoghurt, bær og et lite dryss med godteri.

Litt latter må en tillate seg selv på jobb. Og om jeg på dette bildet er jungelenskonge eller partyprinsesse er kanskje litt vanskelig å si, men jeg kan vertfall understreke at jeg trives godt både med gjengen jeg jobber med og med det jeg gjør!! Så med begge disse faktorene i boks så er det jo bare for meg å gjøre mitt beste for at  kollegaene mine og kundene skal få en best mulig opplevelse på BOYS OF EUROPE.Og for dere som spør om hvor ofte jeg trener rumpa så er jo svaret selvfølgelig hovedsaklig styrketrening. Men det skader jo ikke å ha en jobb som inneholder fysisk aktivitet. En liten squat for å komme ned til de laveste hyllene er jo trossalt en squat nærmere sprettrumpa, hehe.


Og om dere tror at en jobb som har som formål å gjøre folk penere er en løsning på å unngå stygge tilfeller er dette beviset på at dette ikke er sant. Lenge leve hardt arbeid, for selv om ikke alt ser like vakkert ut underveis (bare se på meg) så er det på den måten man oppnår et virkelig godt resultat! *slengkyss*

Håper dere der ute trives med det som opptar dere, og legg gjerne igjen en kommentar om hva dere bruker tid og energi på!

-Laurie
.. I dag har hun dratt kortet igjen.. Når man svir av rett under 2 000kr på under 48timer så vet man at man er shoppegal! Håper inderlig ikke jeg er alene om dette hihi ...?

 

Det er ikke måte på hva jeg kan finne på å bruke penger på nemlig. Selv om jeg ikke fant SÅ mye fint så endte jeg opp med noen nydelige skatter. Sånn kan det gå altså - og i dag har frøkna her gjort nøayktig det hun er best til. Etter jobb dro jeg på grilling og deretter dro jeg lynraskt til kjøpesenteret hihii. Jeg kan helt sikkert vise dere innkjøpene senere, hvis dere vil?

Har dere hatt en fin torsdag søtinger? I morgen skal jeg jobbe fra 1-8 så da kommer jeg til å blogge på kvelden. Natti natt :)


''Lik'' gjerne innlegget!


De siste dagene OG ukene har bare gått i ett sett.. Hadde håpet på å få mer tid til bloggen men det blir det dessverre ikke tid til når jeg jobber så mye. Av og til strekker bare ikke tiden til. Men jeg lover gode oppdateringer når jeg først gir lyd fra meg ihvertfall.

Jeg HATER nemlig når det blir stille her inne og jeg ikke oppdaterer bloggen haha! Tror jeg skal begynne å forhåndsskrive innlegg som jeg kan poste de dagene jeg er lenge på jobb. Neste helg så skal jeg noe helt amazing, kult, awesome - så da blir det bra blogging hihi! 

I LOVE U ALL - som dere allerede vet! Nattaklem fra en jente som digger leserne sine!!
Kommentarfeltet blir stengt kl.22.00 i morgen.

Har vært ute og knipset snapshots til bloggen, og vært på jobb i dag. Må fortelle dere hva som fallt meg inn i går. Og er det en ting jeg vet dere digger så er det å se på videoblogger. Hva skal jeg si?

I en alder av 18 år har jeg bestemt meg for å lage en såkalt PRANK CALL VIDEO! Spiller inn videoen på fredag/lørdag. Jeg har jo en tendens til å være smågal, men denne videoen er helt på sin plass mener da jeg!! Hiiihaaa!

Om du vil le litt på min bekostning: Kom med forslag til ting jeg kan kødderinge om. Se forresten videoen under:

 - Beste prankcall tipset vinner en liten overraskelse! Dere kan komme med forslag i kommentarfeltet på dette innlegget, ja, da gjenstår det kun og si: KJØR PÅ fine mennesker!

''Lik'' gjerne innlegget!
Hei dere! Er dere klar for en ny uke? Uken min begynte ikke bra på grunn av ulike ting men humøret er på topp fordiom. Når livet er tøft så har jeg lært meg å se fremover. Og forsøke å ikke stenge alle ute.. Jeg velger med vilje å være åpen om de stundene som ikke er like lette..

- Man kommer seg langt med et smil om munnen og jeg har egentlig nada å klage over. Jeg vet det er mange som har det mye værre enn meg selv f.eksempel.


Dette sitatet er ett av de fineste jeg vet om: ''When life puts you in tough situations, don't say: ''why me''. Say: '' Try me''.  Nå sitter jeg å ser på en episode av The Kardashians. - Ønsker dere en fortsatt fin mandag!

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
Jammen ble kvelden i går helt fantastisk!! Jeg skal si meg fornøyd med kvelden ettersom at venninnen min fikk melding av vakten på utestedet vi var på, med spørsmål om navnet mitt hehe. Han sa også at han synes jeg var fin . . Kanskje ikke så rart så stivpyntet som jeg var.Jeg skal helt ærlig si dere at jeg hater å drikke alkohol. Etter min mening så er det å drikke alkohol å forgifte kroppen sin - og de ekstra kiloene vet jeg nøayktig hvor kommer til å legge seg . . Vet dere hva? Jeg har drukket 1stk rusbrus helt siden desember 2013. På snakk om rusbrus. I går var det totalt andre baller . .

Først! Må jeg selvfølgelig vise dere outfiten fra igår. Fine Celina mi var så snill at hun knipset noen antrekksbilder som dere får resultatet av under:

En ting jeg synes blir uhøflig er å sitte med henda i kryss og nekte å smake på alkohol en hel kveld. Ihvertfall når man har venner som er så snille og tilbyr seg å dele drikken sin med deg. I starten ble det en del nekting - '' jeg vil bare  ha vann'' svarte jeg. Utover kvelden ble det bånnski, styrting og mye latter på meg, opsi!

For om det er en ting vi alle kan skrive under på så er det at jeg synes alkohol er noe dritt men gøy på fest, det er jeg faen med altså!

Heldigvis så er det bare en skjelden gang jeg er ute så derfor gjør det fint lite at jeg gikk barbeint hjem inatt. Hjem til Celina, riktignok.


Ellers, lo jeg så jeg nesten fallt ned fra sofaen (på vors) og jeg møtte på noen super herlige blogglesere som gjenkjente meg hihihi. Det koseligste jeg vet om er å møte på dere blogglesere! Miriam, Sara og Benedicte het de tre jentene.

Det er bare å komme bort og hilse om dere ser meg en plass! Man kan ikke bli annet en glad når noen nærmest skriker til deg: ''Er du hun Lauriiiiee??!?!!?''

Bare synd jeg må ut og løpe av meg noen kalorier etter gårsdagen, hehe. . . Vi skrives når jeg er hjemme igjen fra løpeturen. XOXO Laurie!

Hva synes dere om antrekket?

______________________________________________________________________________________________________________

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
Følg fanpagen til bloggen HER for hyppige oppdateringer og mer!

Jeg knakk sammen før jeg i det heletatt hadde sunget for dommerne. Jeg kan fortelle dere hva som skjedde i forbindelse med IDOL auditonen min i Trondheim - but from the beginning. . (Pass på å les den delen hvor jeg forteller om jeg gikk videre eller ikke..)

Det hele begynte med at jeg klarte å glemme lommeboken min igjen hjemme. På selve audition morgenenen selvfølgelig. Gjett om jeg var stresset, forbanna og sur på samme tid?? Der har altså svaret på hvordan frøken Deline blir om ting ikke går hennes vei . . Hihi. Flyturen gikk greit den, og etter en time var jeg på plass på Royal Garden Hotel. Visste ikke hvor jeg skulle gå først men etter litt fikk jeg øye på en flokk med hundrevis av personer, og gikk i full fart bort til dem.


Siden jeg hadde en avtale med IDOL-redaksjonen fikk jeg gå forbi alle som sto i køen (fun..), rett inn på selve hotellet. Der fikk jeg varmet opp litt og snakket med folk.

Vel, det gikk ikke lenge før kløna aka meg selv presterte å snuble med kofferten, vesken, kameravesken nedover trappen.

Heldigvis fallt jeg ikke men folk stirret jo og det var kleint nok bare det. Så jeg stod der bare og kremtet til meg selv mens jeg tenkte '' Fy faen så dum du er Laurie, skjerp deg''. Timene gikk og vips var det min tur til å gå inn til produsenten og synge. Følte meg en smule nervøs da hun dama sa '' Laurine? Da er det din tur''.

Det er ikke hemmelig at jeg gikk direkte videre fra både precast OG audition med produsenten. Det har jeg lov til å si til folk - selv om jeg ikke har gjort dette. Til så veldig mange, akkurat.

Selvom jeg på forhånd visste at det kom til å bli slitsomt, og mye kø på auditionen før vi skulle inn å synge for dommerne så visste jeg ikke at det kom til å bli SÅ slitsomt.

Litt senere på dagen da dommerne kom inn i rommet begynte jeg å hylgråte.. Tenk, jeg knakk sammen bare av å se dommerne- hvordan skulle dette gå? Nok om det, skal spole frem til intervjuet med Blipp, sånn at dere slipper å lese mer enn nødvendig hehe.

 . . Der sitter jeg og bare stirrer på mobilen når Stian Blipp og flere kameraer kommer bort og begynner å filme meg. Stian spør om hva jeg heter og sier deretter at navnet mitt i seg selv er vakrere enn Lana Del Ray sitt artistnavn. Jeg er sikker på at jeg ble helt rød i ansiktet i sånn 1sekund før jeg sa '' Tusen takk''. Det var alt i alt hyggelig å snakke med han.

.. Plutselig snudde han seg og kom bort til meg og klemte meg og alle bare ''awwwww'' haha. Jeg følte meg som verdens heldigste jente som fikk snakke med Blippern og greier. Dessuten, luktet han helt himmelsk hihiiii. Bortsett fra det følte jeg meg nervøs og var pissredd for å si noe galt og sånn. Tårekanalene åpnet seg dessuten for fullt og jeg bare gråt og gråt.

Ellers, ble jeg intervjuet fra min ''beste'' vinkel oppe i et svart rom og inni The confession box sammen med Kristine. Det var gøy - La meg si det slik: Vi fikk snakket nok om de hotte IDOL-guttene haha!! Oss altså :D

Helt ærlig så ble jeg dritt lei utover dagen. Man kunne ikke gjøre noe annet enn å smøre seg med tålmodighet. Liv ble med meg da, så hun og noen av de andre jentene holdt meg med selskap i 8timer . . Du vet den følelsen du har når du blir usikker på deg selv? Jeg begynte plutselig å tvile på meg selv. Spørsmål som '' Er jeg god nok?'' , ''Kommer dommerne til å like stemmen min?'' gikk på repeat i hodet mitt. Man føler seg ganske liten der man sitter og ser at en etter en IKKE har gått videre til neste runde.

Hvordan skal DU selv da klare å få en gullbillett? Skal innrømme jeg hadde en elendig holdning til meg selv hele audition dagen - følte meg ræva og langt unna flink til å synge.. Haha!

Jiiiiis så jævlig det føltes å sitte der og vente og vente og vente. Til lengre jeg ventet til mer usikker ble jeg. I 4tiden på ettermiddagen var det min tur å gå inn til dommerne. Knærne mine skalv og jeg bet negler. .

Før jeg gikk inn fikk jeg snakke litt med Blippern igjen og han spurte bl.a om jeg var nervøs. Hell yeah - var nærvøs som f jeg. Så var det min tur til å gå inn i studiot hvor dommerne satt bak en vegg. Fikk hørt på de 2-3 deltakerne som var før meg selv. Ingen av de gikk videre noe som gjorde meg mer engstelig. '' Da kan du gå inn når du er klar'' hørte jeg en stemme si. Hjertet mitt dunket. Jeg trodde helt seriøst at nå dør jeg. Like etter så sa jeg ''Hei hei'' til dommerne og smilte stort . . . Hvordan det gikk inne på selve auditionen har jeg ikke lov til å fortelle.

Hva tror dere, er jeg med eller ikke med i årets IDOL sesong? Comment below and let me know :)

Når det gjelder hva dommerne sa, så kan jeg heller ikke avsløre dette. Dere må dessverre smøre dere med tålmodighet til slutten av august  . . Da kan dere se alt sammen på TV! Jeg ser svært iallefall frem til å se på IDOL til høsten og det håper jeg dere gjør også! Håper innlegget fallt i smak, og jeg blir også glad for alle tilbakemeldinger!

_______________________________________________________________________________________________________________

''Lik''/Del gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt kjempe glad!
First of all, klikk dere innom fine Amalie sin blogg HER, den er SÅ fiiin, sjekk den ut  Leser den hver eneste dag. Amalie er forresten hun som er flyer på alle bildene under:

Jeg skal innrømme at jeg har en ekstremt dårlig uvane . .

Jeg er flink til skape meg et inntrykk av folk som viser seg å være helt feil . . Jeg forhånds ''dømmer'' på en måte folk til ditt og datt, og i dag fikk jeg en smekk i ansiktet. Alle disse jentene er jo så herlige!!! ♥ Tenk, så feil kan man ta gitt - men jeg innrømmer jo  det iallefall hihiii. Andre som kjenner seg igjen, eller?
Måtte bare legge ut dette bilde hehe Fineste gjengen 
Thea og Sara 


Det er vel ikke bare jeg som elsker når det er sol ute? Alt er bare så mye herligere når det solen skinner. Etter en stund begynte jeg og jentene og twerke til en sykt morsom sang, gud som jeg lo!! Det var tydligvis flere som hadde sett dansevideoen jeg la ut her om dagen HAHAHA . . . Denne dagen har bare flydd forbi. Sånn er det når man har det gøy. Ønsker dere en fin mandagskveld, så skrives vi litt senere. 

____________________________________________________________________________________________

Håper dere liker at jeg legger ut cheerbilder, og hva synes dere om bildene? 

''Lik/Del'' gjerne innlegget videre!
Jeg har et skikkelig elsk hat forhold til søndager. På den ene siden så elsker jeg søndager fordi det er en slik slappe av to the maximum dag. På den andre siden er jeg hjerteknust (omtrent) fordi det er mandag dagen etterpå. SÅ - Fordi søndager ofte er ''kjedelige'' så tenkte jeg å gjøre noe gøy nå. Har dere hørt om en #TAG som heter Would you rather?

Hele greia går ut på å besvare vanskelige spørsmål. Synes det er gøy å høre meningene deres om ting! Håper mange av dere vil svare meg i kommentarfeltet tihi. Let's go:

Ville du helst levd med å kun dusje i iskaldt vann sovet en time mindre enn det du har behov for for å føle deg uthvilt?

Ville du helst vært tankeleser hatt evnen til å se fremtiden til alle rundt deg?

Ville du helst blitt friendzoned av den du er forelsket i at din aller beste venn er forelsket i deg?

 

Ville du helst stinket 24/ ikke hatt hender?

Ville du helst kunne stoppe tiden hatt muligheten til å spole tiden bakover?Denne søndagen tok en helomvendig da jeg fikk en mail jeg har ventet på en stund på . . #Gleder i hverdagen. Det er forresten merkelig å tenke på at vi allerede er kommet til juni, noe som vil si sommerferie, sol, is, bading og for min del også spennende planer og en del trening.

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
God kveld mine kjære!

Alright, dere.. Er stappmett her jeg sitter. Spiste litt for mye taco kjenner jeg. Utenom det så var det gøy på kino - elsker Angelina Jolie!! I nuet så har vi satt på en tredje film. Vi blogges mer i morgen, my darlings! Ønsker dere en riktig fin lørdagskveld. Hejdå!
Synes det er lavmål å fyre igang en slik heksejakt fordi dere ikke har noe bedre å gjøre på . . Det lyser sjalusi av kommentarene deres, og dere er rett og slett patetiske :)

Jeg vil at min blogg skal være et positivt sted å klikke seg innom så fra og med i dag kommer jeg til å anmelde de værste kommentarene som kommer inn. Jeg skal gå med hodet hevet og smile stort. Mens jeg ler av dere tapere som snakker bak ryggen min. Jeg kommer ikke til å gidde å gi advarsler. Punktum.

Det som står på agendaen er og dra en tur på kino. Vi skal se filmen Maleficent. Ville bare titte innom og si hei, og vise dere dagens antrekk. Ha en super lørdag dere & god helg sweeties! 
Nå er jeg så utrolig oppgitt..

Kommentarer som: ''Når har du tenkt å donere bort fitta di'' og ''..tidenes styggeste hore, kan du si meg hofor du blogger? du er fittestygg. ingen har lyst til å se trynet ditt. slutt og vis deg frem!!!! '' - er kommentarer som har blitt sendt inn til bloggen den siste uken.


Den gamle Laurie ville ligget i sengen sin i forsterstilling og vridd seg i fortvilelse på grunn av kommentarer som disse to. Den jenta jeg er i dag derimot kan fint le av noen frekke kommentarer en gang i blant. Men de siste ukene har det tatt helt av.. Vel, håper dere forstår jeg må ta opp dette på bloggen? En plass går grensen og nå er den nådd.. Det er skjeldent jeg blir forbanna for noe men nå er det rett før jeg slår hodet inn i veggen ..


Her kan dere se noen av kommentarerene som har kommet inn på bloggen de siste dagene:

Tør jeg å spørre hvor folkeskikken deres er? Eller, om dere i det heletatt har hørt om ordet f.o.l.k.e.s.k.i.k.k? Fy faen så slemme dere er.. En annen ting jeg lurer på er: Hvor er foreldrene deres? Jeg hadde likt å sett reaksjonen demmes om de visste hva dere holdt på med på nettet! Forstår dere virkelig ikke hvorfor jeg spurte folk om å ''like''-innlegget? Likes=høyere lesertall som igjen = at jeg tjener MER penger som jeg kan gi bort -.- Tenk bitte litt da folkens :)


For hvis det er slik det er å være toppblogger for en dag kan den som står bak meg i køen fint få min topplisteplassering.

Det er synd at det å være toppblogger også = å være et mobbeoffer. Provoserer jeg dere virkelig til å skrive slike ting til meg? Selv de sterkeste blir lei seg noen ganger, og jeg skal innrømme at slike ting går innpå meg også. Kommentarene på bildene er kun et fåtall av de som har tikket inn i det siste. Så hvis folk lurer på hvorfor jeg ikke har blogget så har dere grunnen der.


Men for all del, fortell meg gjerne hvor feit jeg er neste gang jeg poster bikinibilder. Eller at jeg er tidenes største hore om dette bidrar til at du får høyere selvtillit.

Det går vel så langt at jeg lar være å kjøpe den cheeseburgeren på Mc Donalds men at jeg tar beina fatt og løper 1mil på tredemøllen, istedet. Vel, det er ganske synlig at jeg er større enn de fleste bloggere. Likevel, mener jeg at jeg ikke har provosert noen som helst til å gå så langt som å sende drapstrusler eller spørre om når jeg skal donere bort fitta mi. Hvis jeg har gjort dette vil jeg isåfall høre den gode grunnen..

Er det en ting jeg ikke er så er det feit, det vet jeg. Men - man begynner fort å se seg en ekstra gang i speilet for å se om man har for store hofter, en kvise i ansiktet, stygge legger eller en flat nok mage. Mitt største mareritt er å gå tilbake til å være mobbeofferet jeg en gang var. Og slike kommentarer bidrar ikke til at jeg føler meg stort bedre akkurat.

_______________________________________________________________________________________________

Jeg er ikke ute etter å være en som tilfredsstiller alle og en hver og dette trenger man heller ikke å være for å være en god blogger. Jeg går likevel med en konstant klump i magen. For meg føles ut som at det er JEG som har gjort noe galt . . . Det jeg sier er, jeg føler meg som en skuddskive for sjalue drittunger. Om det føles vondt? Det gjør det. Det er natrulig å bli trist når man gjør sitt beste for å være et godt forbilde men får slike kommentarer slengt i fjeset . . . Bloggen er alt for meg, og dere leserne er alt for meg. Takk for at du leste innlegget.


- Setter pris på om DU ''Liker''/Deler innlegget videre.
.. Hadde aldri trodd at 500 personer kom til å dele innlegget mitt som heter  500 likes = jeg donerer bort blogglønnen min. Jeg er helt speachless.. Gud for noen fantastiske mennesker dere er . . . Selv om jeg neppe kommer til å ligge på 30.plass på topplisten lenge så har det vært gøy så lenge det varte!!! Har btw bestemt meg for hva pengene skal gå til hihi.

Et bilde fra helgen som var.

Jeg er en slik person som har sterke meninger og det virker det som om at dere liker også (?) Det kan virke som at jeg er cocky men det er jeg absolutt ikke. Jeg får ofte høre jeg virker omsorgsfull og godhjertet, og det er jeg faktisk ganske enig i. Det er skjeldent jeg er direkte ondskapsfull mot andre/frekk. Jeg er som regel en solstråle påtross av at livet mitt er alt annet enn perfekt.

Må jeg si jeg blir rørt når jeg ser at nye lesere legger igjen kommentarer. Dere er så snille og gode. Jeg blir imponert når jeg ser dere forsvarer meg i kommentarfeltet ikke minst. Dere er de beste leserne EVER! Ordnet forresten en konkurranse til dere i dag ..

Som dere mest sannsynlig allerede vet så digger jeg dere. Jeg hadde ikke vært hvor jeg er hen i dag uten dere. Når man får en del lesere er det ofte lett å glemme hvem som har vært med siden starten. Jeg vil derfor si takk til de trofaste dere som har fulgt bloggen min siden jeg startet den!!

Og siden dere har mast hull i hodet på meg om å lage en dansevideo - så har jeg filmet noen klipp de siste dagene hvor jeg danser, til dere :D 

Videoen viser nøyaktig hvordan jeg er som person: Tullete, sprø og rar. Håper dere tar ironien og forstår at jeg ikke er så veldig seriøs når jeg for det første går uten sminke, blåser opp ansiktet mitt og synger med en børste hahaha . . . Og før dere nevner det , så vet jeg at jeg ikke kan å twerke. Min twerking er sånn ca like bra som Miley's for å si det mildt..

Tilslutt. Tusen takk for at dere aldri slutter å overraske meg! LOVE U GUYS!

__________________________________________________________________________________________

Fortell meg gjerne hva dere synes om dansevideoen folkens!

''Lik''/Del gjerne dette innlegget hvis dere vil ha flere dansevideoer i fremtiden hehe.
Jeg anbefaler en sjelden gang en blogg til dere lesere. Men nå skal jeg å gjøre nettopp dette. Har dere noen gang vært innom WWW.MADDEKK.BLOGG.NO? Selv har jeg lest den i en evighet. Her snakker vi type 2år eller noe.

♥ Madeleine ♥ 17 år ♥ Oslo 

Husker den første gangen jeg las bloggen til Madeleine - det var en gang tilbake i 2012, på den tiden hun la ut gode matoppskrifter og en hel haug med fitnessbilder. Jeg ble kjempe inspirert og så sånn opp til henne der hun lå på topplisten hehe.

Madeleine er en slik person som du bare må digge!! Sånn føler jeg det ihvertfall. Ikke bare er hun dyktig i å skrive gode tekster, men hun har også en rå klesstil. Dere vet hvor ærlig jeg er, jeg sier som regel ting rett ut og ville aldri anbefalt noe som ikke var bra til dere. Så jeg lover dere herved at dere kommer til å elske bloggen til Madeleine, haha! Hun er virkelig en jente som fortjener mange flere lesere! 
Når det er mangel på treningsinspirasjonen - så er Madeleine sin blogg jeg titter innom asap. Hvordan kan man lavære når jenta har en killer body liksom? De kaller det perfeksjon hihi. Bloggen hennes har ligget på topplisten en stund og jeg mener den virkelig fortjener MASSE mer oppmerksomhet som sagt. 

  Anbefaler dere på det sterkeste å ta en titt innom Maddekk (<-- Link) 

____________________________________________________________________________________________________

Om du vil jeg skal anbefale din blogg neste gang så må du 1. Like facebooksiden til bloggen min HER  2. Legge igjen bloggadressen din kommentarfeltet.

 . . Hei dere!

Tenkte bare å vise dere et bildedryss av bilder av min beste Ingrid + to bilder av hun og Thatianny. De er på avslutningsfest as we speak. Så jeg får vel bare sitte å stirre ut i luften - fremtil Ingrid kommer bort hit igjen :) 

Jeg må si jeg setter enormt pris på engasjementet deres og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med en toppliste plass blant de mest leste bloggene i Norge!! Men dette fortjener et eget innlegg hihi . . Altså, dere gjør meg til den lykkeligste jenta i verden om dagen trossalt! Og jeg hadde vært en snørrunge om jeg ikke hadde vist min takknemlighet tilbake til dere alle sammen :))

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
Hey lovelies :D

Drev å tullet rundt med Ingrid og vi fant ut at vi skulle lage krøller i håret mitt. Her er resultatet, så hva synes dere? Kledde jeg krøller eller liker dere håret mitt best når det er stritt?''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
 Er det kun jeg som irriterer meg grønn over når en gutt og en jente er kjærester, så er gutten utro men så det er likvel jenta han var utro med hun blir sur på?

Altfor mange aksepterer utroskap i stedet for å gå sin vei. . Kanskje tanken på å bli ''alene'' skremmer deg mer enn tanken på å bare gjøre det slutt. Noen ser på utroskap som å snakke med en jente (Setter det litt på spissen her men dere skjønner sant?), andre mener man må ha sex med en annen for å ha vært utro and so on. Listen er lang. Grunnen til dette er fordi alle mennesker er ulike.

Min mening er at man burde ha mer respekt for seg selv enn å la noen andre bruke en til en dørmatte som de bare kan gå  rett over. Diskusjonen om hva man burde gjøre hvis kjæresten er utro får vi ta igjen en annen gang. Jeg tenker at alle mennesker må få velge selv hva de har lyst til uten og bli ''dømt'' fordi om. Kommentarer som ''Du kan aldri være helt sikker på at han ikke gjør det samme igjen'' er rett og slett unødvendig og si. Hakket være må være den klassiske ''du fortjener SÅ mye bedre'' kommentaren. Tror ikke dette er det venninnen din vil høre om hun akuratt har tilgitt kjæresten i å være utro.. Hehe :)

Don't cheat. If you're not happy, just leave.

Hva mener dere er værst? Er det fysisk utroskap eller psysisk utroskap?

Jeg tror de fleste vil komme til å oppleve en av delene en gang i livet. Enten det å være den som er utro/ eller den som blir bedratt.

Visste dere at nesten 50% av alle mennesker er utro? Det er helt hårreisende hvor høye tallene er. Sykt! Det som er mest overraskende er kanskje det at 28% av de som er over 50 år er utro. Mens kun 24% av de mellom 18-34 år er det. Uansett, så synes jeg personlig all utroskap er helt uakseptabelt! Uansett om det er psykisk altså følelser med inni bildet eller fysisk. Jeg vil si at psykisk er værst, det og snike seg rundt og rote, tekste, ha sex/kysse en annen person enn sin egen kjæreste. Jeg synes det er kjempe kvalmt og blir dårlig bare av tanken på det.t. Hva mener dere?Å være helt sminkefri is the shit!Utenom å gruble på hvor grensen når det kommer til utroskap går og sånt, så har jeg vært på stranden. Måtte selvfølgelig catche opp med Ingrid og gossipe om helgen og alt som har skjedd i det siste. Ingridbesti er den herligste jenta jeg vet om!! Hun er alltid ekstremt snill og jeg kan si alt til henne. I skrivende stund så ser vi på MEAN girls faktisk hihi. Ha en fin kveld videre darlings!

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!


God søndagskveld fine mennesker!

Ok da. Jeg har utrolig nok fint lite og meddele men jeg ville bare titte innom for å si hei til dere og vise dere bilder fra da jeg var i byen. Kjøpte jeg meg en softis på Stuen også tok vi bilder til bloggen. Nå blir det litt avslapping før jeg skal lalle meg. I morgen er det jobb fra 10-2 - gleder meg sånn til å være tilbake på jobben igjen. Hva har dere gjort denne helgen? Tell me :D

Stor klem fra en jente som digger leserne sine! ''Lik''/Del gjerne innlegget videre.
Hvor skal jeg begynne? Tror aldri jeg har vært så høy på livet som hva jeg er nå .  . Jeg er KJEMPE LYKKELIG fortiden!! Selvom formen ikke er noe å skryte av (jeg har fått influensa) så er dette ingenting å klage på mener jeg. Den positive attituden min har mest sannsynlig noe å gjøre med at jeg er forelsket hihiii. Det er rart hvordan en annen person kan endre tankegangen din og gi deg sommerfugler i magen, KONSTANT.

Vet dere, alt er bare perfekt! Og det føles innmari deilig å smile igjen. På ekte. Og mene det :)

Har lenge lett etter motivasjon til å dra ut og ta kreative outfitbilder - endelig orker jeg det. Nei guri land.. Det er ikke ofte dere ser frøken Deline i en slik kjole som den som jeg har på meg i dag. Til de som lurer, kjolen er fra afrika faktisk. Jeg har ikke brukt den før i dag. Synes den satt veldig fint på og viste frem midjen min på en litt annerledes måte. Og tilslutt men ikke minst: Hvor freshe er ikke fargene? I just love it :DSolen varmer og da kan jeg ikke gjøre noe annet enn å slikke sol og kose seg maks. Håper dere får en super søndag! Vi blogges senere. ♥ Hva synes dere om dagens antrekk? 

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits