God kveld Det er helt utrolig at jeg skal flytte om noen få dager!! Ikke til hvor som helst heller, men til selveste TRONDHEIM. Jeg våknet kl.7 i går for å reise i 7+ timer med buss for å dra på visning. Ehm, og gjett to ganger hvem som er glad for at hun gjorde dette nå?

Jeg fikk begge leilighetene jeg var på visning til, og takket naturligvis ja til den fineste på flekken hihi. Herlighet så glad jeg er, og jeg kommer såklart til å vise dere bilder av leiligheten etterhvert! Endelig starter ting å falle på plass, og deilig er det! Hvem vet hvordan fremtiden blir? Kanskje jeg flytter til utlandet noe som er den store drømmen min hihi. Men for nå så skal jeg nyte de siste dagene mine i Ålesund og pakkepakkepakke.

Er det noen av dere leserne mine som bor i Trondheim? Anyone heh? Let me know om dere har lyst på en ny venn haha eller bare har lyst til å bli kjent tihiii. Jeg skal bo litt utenfor sentrum, nærmere sagt på RANHEIM. Har jeg sagt at det er en stor strand rett nedenfor leiligheten våres og at jeg skal bo med 2 ''hemmelige'' jenter hihi? Om ikke så har jeg sagt det til dere nå!


''Lik''/Del gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt glad!
Heisann dere! Jeg tenkte bare å titte innom og si ifra om at jeg er i live. Jeg forklarer dere grunnen til fraværet mitt ikveld, så stay tuned. Akkurat nå er jeg i Trondheim hos Ida, og vi skal på Marinen nå. Ha en fin dag dere! Love u all :D

''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
Hei babes :D Etter og ha fått inn en del fine headere så fallt valget på disse to under på bildene. Jeg vil takke for alle headerene som ble sendt inn, tusen takk dere!! Men dere? Nå trenger jeg deres hjelp til å stemme frem deres personlige favoritt. Vinneren av denne lille headerkonkurransen får en overraskelse i posten hihi. Det er lov til å stemme max 1 gang pr.person.

Hvilken header synes dere er finest?

1.

2.

''Lik/Del gjerne innlegget videre!Hei dere :) Mitt lille fravær fra bloggen kommer av at jeg har brukt tid på å skaffe meg leilighet :D Siden jeg flytter vekk fra Ålebyen og til storbyen så vil jeg tilbringe så mye tid med vennene mine som mulig. Men det er bare å glede seg til bedre blogging fremover wihuuu!! Mer sier jeg ikke enda...

I dag har jeg kost meg med jenta mi bare. Vi har grillet, hoppet på trampoline og tatt bilder. Hvordan har dere det mine skjønnheter? Er alt bra eller?
Dette innlegget skrev jeg ? siden. 

Finnes det en definisjon på den perfekte gutten? Isåfall så har jeg mest sannsynlig truffet på han, tror jeg. Jeg skulle gjerne sagt til deg hvor glad du gjør meg. MEN- om du visste følelsene jeg så smått har startet å få for deg - så ville du nok løpe over på andre siden av gaten. Derfor smiler jeg bare og småkniser hver gang vi er i samme rom. Det er som om at vi leker katt og mus. Altså, begge tror de vet hva den andre føler, men ting føles så spennede at de bare holder det hele gående en stund til.. Dere vet hva jeg mener ikke sant hah?

Når du ser bort på meg så føles det som om at du kan se rett igjennom sjelen min. Lese tankene mine. Vite betydningen av blikkene jeg gjør. Men jeg er altfor dårlig på å ta initiativ. Jeg er nok litt gammeldags av meg akkurat der. Jeg lever med den oppfatningen av at det er gutten som skal jage etter jenta som en annen villmann og det er også han som MÅ ta det aller første steget... ''Hvordan skal jeg hinte sånn at han skjønner at jeg er interessert?'' og ''Lurer på hva han tenker om meg''. Alle disse er eksempler på typiske jente-tanker. 

Jeg er en slik person som ubevist går rundt og tenker at ingen liker meg og sier til meg selv at han hotte hunken jeg møtte på byen aldri kommer til å falle for meg. Jeg glir inn i min egen lille boble og finner det umulig og innsè at en person av det motsatte kjønn kan finne meg attraktiv, pen, søt, snill og av kjæreste-materiale. Håper jeg er den eneste som er sånn (?)

I det siste derimot har jeg levd. Vært meg selv. Jeg har levd etter YOLO prinsippet - bokstaveligtalt. Ting som tidligere aldri kunne fallt meg inn skremmer meg ikke litt en gang lengre. I'm on fire baby haha, neida. Fra spøk til alvor. Jeg har sett meg ut den ene personen som jeg ikke trenger og si noe til fordi han allerede kjenner meg. Har jeg forresten fortalt dere at jeg har laget meg en teori på at gutter liker jenter som sprer glede, tørr og vise selvtillit til en viss grad, og som generelt er glad i livet? Og med denne mentaliteten så merker jeg at jeg er blitt en mer ''åpen'' og livlig person. Livet er kun så bra som du gjør det til selv - det har jeg innsett gradvis. Vi får se om jeg tøffer meg opp og sier ting rett ut til denne såkalte hunken som jeg har et godt øye for, hihiii. Hva synes dere om innlegget? Har dere f.eks noen råd til hva jeg burde gjøre med denne saken? Her utnytter vi bloggleserne sine til det fulleste tihi!! Dere er jo så smarte så ja :D

____________________________________________________________________________

Og bare sånn før jeg glemmer det så vil jeg takke alle dere guttene som leser bloggen min!! Jeg blir så glad hver gang jeg får meldinger/kommentarer fra gutteleserne mine hihi! Dere er så sykt hyggelige, takk for alle komplimenter dere gir meg!   
 

 Premien er IKKE sponset

Jeg setter uendelig pris på alle som leser bloggen min og som legger igjen et livstegn i kommentarfeltet. Derfor mener jeg at dere har forjent en awesome konkurranse!

Selv om det noen ganger er vanskelig å få lommeboken til å strekke til, så har jeg bestemt meg for å gi bort et gavekort på 500kr fra NELLY.COM til en heldig leser likevel. Og dere? Det stopper ikke der..

Den som vinner konkurransen får også et gavekort på 500kr som hun kan gi bort til sin aller beste venninne. Noen som er giiiret eller?

 For å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

1. Like facebooksiden min HER & dele dette innlegget på facebook. 

2. Skrive en kommmentar hvor du begrunner hvorfor du og din bestis fortjener å vinne disse to gavekortene. 

♥ ♥ 

Valgfritt, men noe som kan øve vinnersjansene dine er å skrive en kommentar hvor du skriver hvorfor du leser bloggen min, evt hvor lenge du har lest den, hva du liker best med den osv.

 

Jeg vet hvor mye tid flere av dere invisterer i å passe på meg, kjefte på meg når det trengs og være der for meg når livet er vanskelig. Og dere skal vite at jeg alltid kommer til å være her for hver og en av dere. Så, med andre ord: Dette er min måte å gi enda mer tilbake til dere. Håper dere blir glade nå tihi! Lykke til verdens beste lesere

Nelly har så mye fint inne akkurat nå, de har opptil 70% avslag til og med, sjekk ut hele salget HER. ( Adlink )

 ''I love you to the moon and back.'' 
Tenk deg følgende: Din gode venninne komplimenterer det nye skjørtet ditt. Men som vanlig så bortforklarer du enten det hele eller bryter ut i latter og sier ''Nei, denne her? Den er jo skikkelig gammel og stygg''. Det har skjedd oss alle en eller annen gang i livet. Vi er alle 100% like på akkurat dette der. Men hvorfor? Og ikke prøv å nekt på det. Du gjør det du også. Ja, du som leser dette. Og det er greit. Vi er alle sammen slik, men igjen: HVORFOR?Faktumet at så mange mennesker sliter med å ta imot komplimenter er bekymringsverdig. Vi er som oftest vår egen værste kritiker og ser på oss selv fullstendig annerledes enn hva de rundt oss gjør. Sier noen at du er fin på håret så benekter du det helt til den andre personen blir oppgitt og skulle ønske h*un nesten ikke sa noe i det heletatt. Og det samme gjelder når kjæresten sier at du ser fantastisk ut i den nye kjolen du kjøpte deg for litt siden. Samme regla her også: '' Nei, det er ikke jeg, synes du VIRKELIG det?''.

Kanskje hele denne ''jeg trenger konstant bekreftelsee'' og ''det er ikke lov til å skryte av seg selv''-innstillingen i bunn og grunn kommer av at vi er usikre innerst inne. Vi må ha bekreftelse heletiden for å være sikkre på at vi er brae nok og man har ikke lov til å skryte av seg selv av den enkle grunnen at vi lever i Jantelov-Norge. I Norge har vi bestandig hatt Janteloven som kort sagt sier: *Du ikke har noen grunn til å ha troa på deg selv *Du er stygg og du SKAL ha lav selvtillit. Dette langt bak mål etter mine meninger ...

Vi er nødt til å slutte med dette, er dere ikke enig? For du trenger ikke å alltid si til venninnen din ''Nei, du er penere enn meg'' eller ''Alle er flinkere enn meg'' osv osv. Listen på alle eksempler jeg kunne ha brettet frem er laaaang. Hvor ofte har ikke du tatt deg selv i å snakke ned om deg selv - eller gjøre deg selv så liten som overhodet mulig? La oss si du blir oppmuntret til å gjøre det ekstra bra på skolen av foreldrene dine. Lenge før de er ferdige å snakke så bruker din indre stemme muligheten til å fortelle deg at ''Dette klarer ikke du, 6'er i naturfag. Det kan du drømme lenge etter''. Alt for ofte så hvisker stemmen bak i hodet vårt spydige regler som drar oss ned.

Det er heller ikke cocky å synes at man selv er flink til noe. Så neste gang noen sier til deg at du er flink i noe så prøv å si ''Takk''. Ikke noe nja eller et nei. Si: Takk! Personlig så snakker jeg ned om meg selv fordi jeg er stresset for at kanskje andre tenker jeg er FOR selvsikker, mindre pen, har en kvise i panna and so on. Så jeg sier det heller selv før noen andre rekker og poengtere noe negativt om/ved meg. Noen som kjenner seg igjen? Alt for mange bekymrer seg for hva andre synes om de. Det som er viktig er HVA du føler om deg selv, hvordan du fremstiller deg - IKKE hva hun dama bak disken på KIWI mener om deg.

Det jeg mener er at... Vi må bli flinkere til å tenke positivt. Positive ting om oss selv ikke minst.

Så - hvordan kan vi endre på dette?

1. Dette burde nesten vært en selvskreven regel: Si til deg selv at det er lov å skryte av seg selv og det er greit å ta imot komplimenter.

2. Slutt og rakk ned på deg selv.

3. Ha troen på deg selv. Tørr å si det høy

For alt ligger egentlig i ditt eget hode. Du får deg selv til og gjøre hva som helst om du bare går inn for det. Jeg har derfor inngått en pakt med en venninne. For hver gang jeg sier noe usant/stygt/nedlatende om meg selv så skylder jeg hun 1kr. Skal love dere at jeg tenker meg to ganger om før jeg åpner kjeften rundt hun. Vil jo ikke bli fattig heller haha. Håper uansett dette innlegget inspirerte dere litt og husk at dere alltid er bra nok uansett hva andre måtte mene. Klem fra meg!

 ''Lik'' innlegget om du er enig med meg!
Hei dere! Nå er det Anna som blogger. Siden dere likte det forrige gjesteinnlegget fra meg, her er et til:

Men nå lurer dere sikkert på hva jeg pønsker på? Jo, JEG har bestemt for Laurie at nå skal hun kjøre igang en spørsmålsrunde. Og JEG skal svare haha. Spør om hva som helst, eller dere vet hva dere ikke trenger å spørre om da. Versåsnill og spørr spørsmål om gutter osv. Laurie transformerer seg nemlig om til en gal elefant så fort det er snakk om gutter. Håper dere stiller mange spørsmål, for dette blir gøy.

Når jeg først er innom må jeg nesten takke for alle fine ord som dere la igjen på det forrige gjesteinnlegget jeg skrev. Og forresten, så lever Laurie på en rosa sky for tiden. Jenta går bestandig rundt og gliser. Mon tro om at det er fordi bloggen hennes ligger på 44.plass på topplisten i dag?!? Dere aner langt ifra hvor mye hun setter pris på dere! Ps! Laurie fniser (*kremt* grynter) hver gang hun får kommentarer fra dere leserne. Det er nesten nummeret før jeg filmer disse øyeblikkene og sender det inn til Americas Funniest Homevideos selv om vi ikke bor i USA, men i Norge. Hahaha!

Hva lurer DU på?
/ Adlinks / - men ingen av produktene er sponset og jeg får heller ikke betalt for å omtale noen av de.

Dere som leser bloggen min merker forhåpentligvis at jeg styrer unna å skrive et reklameinnlegg i 9,5 av 10 tilfeller. Faktisk, så kan jeg ikke fordra å lese en blogg som skriver slike reklameinnlegg i hytt og pine. Det blir som å misbruke tilliten til leserne sine.. Såklart er det lett for visse bloggere og skrive positivt og den GHD rettetangen som koster flesk (1699,-) om den er sponset.


Jeg har seriøst ikke sittet på rumpen siden i 9tiden i morges. Anyways, så beklager jeg kjempe mye for en SÅ sen oppdatering. Ikveld skal jeg anbefale noen Victoria Secret body mister til dere. Min gode venninne Malene (LINK: Bloggen hennes) gikk med på å teste ut hvert produkt sammen med meg.

Om du ikke allerede har en body spray/mist fra VS så er det på høy tid at du bestiller deg en! De er sånn helt seriøst fantastiske. Om det går ann å si at de forandrer liv så forandrer de livet ditt. Det gjorde de med mitt haha. Neida. Jeg priser faktisk INGEN produkter så høyt opp i skyende, men disse er gode da hihi. Victoria Secret er EKSTREMT kjent for å designe nydelige bikinier, freshe treningsklær og parfymer/bodysprayer.


Akkurat nå så kan dere bestille VS bodymist fra ----> Bangerhead.no <--- med GRATIS FRAKT +2-5 dagers leveringstid.

Bangerhead er dessuten profesjonelle og du får det du betaler for om dere skjønner? Dere finner altså hele VS utvalget HER.SHEER LOVE (Kan kjøpes HER)

Malene: Denne er nok den jeg liker aller best av de jeg har. Jeg synes lukten på denne er så skjønn og frisk. Jeg tror nok det må være denne som går fortest tom for å si det sånn. Terningskast: 6

Laurie: Her er jeg faktisk litt uenig med Malene. Denne duften luktet ok men er ikke en favoritt hos meg, dessverre. Men det spørs såklart på hvilke type lukter DU selv liker, så det er opp til en og hver. Terningskast: 3

MIDNIGHT DARE, fant ikke link

Malene: Denne er også veldig søt når det kommer til lukt, men den kan også slik som sensual blush bli litt for mye. Men den er allikevel litt lettere enn sensual blush sin duft. Den minner meg kanskje litt om mango temptation, men den gjør den ikke til en soleklar 6´ er. Terningskast 5

Laurie: Denne var min absolutt favoritt, den luktet himmelsk og var sykt frisk og fresh. Terningkast: 6
PASSION STRUCK, fant ikke link

Malene: Denne er også veldig søt duftmessig, men den kan også slik som sensual blush, litt for mye noen ganger. Men den er allikevel litt lettere enn sensual blush sin duft. Denne minner meg kanskje litt om mango temptation, men den gjør den ikke til en soleklar 6´ er. Terningskast: 6

Laurie: Da jeg luktet denne for første gang så var det nummeret før jeg dusjet meg i denne body sprayen!! Denne duften må du bare like, den er bare såå frisk. Frister nesten å spraye den på putetrekket mitt sånn at når jeg legger meg hver natt, så kan jeg ligge og lukte den tihi! Terningkast: 6


SENSUAL BLUSH (Kan kjøpes HER)

Malene: Denne har en utrolig god duft, men jeg synes den fort kan bli litt for søt. Synes den lukter en blanding av alle slags frukter så den kan fort bli litt mye. Eneste som er positivt med den er at den ikke går fort tom for du kan ikke ta mye av den. Terning kast 4

Laurie: For min del så luktet denne godt. Er kanskje litt enig i at den kan bli litt ''mye'' men det er det ikke sikkert at alle synes og mener. Terningkast: 4

- Håper denne anbefalingen falt i smak hos dere sjønnisene mine, så nå.. Eier dere og hva er evt deres favoritt VS-bodymist?''Lik''/Del gjerne innlegget videre!
HEEI DARLINGS

I dag har jeg solt meg, vært på besøk hos Ketlyn, hoppet på trampoline og tatt en hel del av selfies heh. Om det hadde vært opp til meg så hadde dette vært en typisk ikke løfte en finger-søndag. Men det var koselig å komme seg ut da!

Ellers, har det kommet en ny sladderblogg. Er det noen av dere som er fast leser av denne nye gossipbloggen? Jeg er selv fast tilhenger.. And I'm kinda addicted.
.. You bet I did! Ikke bare kastet jeg klærne på gårsdagens innlegg men i dag gjør jeg akkurat det samme igjen. Man kan ikke gjøre annet når det er 25+ grader ute. Det er så varmt ute at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Etter gårsdagens siste oppdatering ble det grilling. Biff = Nam. Enough said! Nå skal jeg bort til en venninne, snakkes!Hva gjør dere i dag fininger? Håper dere nyter disse fineværsdagene, slik som jeg gjør! KLEM <3

'' She's got beauty and brains''

''Lik''/Del gjerne innlegget videre :)
Nå som det er sommer og fint vær nesten hver eneste dag, så har jeg lovet meg selv å være flinkere på å poste nye bilder på instagram. Er det kun jeg som suuuuger til dette - og som finner mest inspirasjon i det alle andre enn meg selv legger ut? Personlig så elsker jeg å følge dere lesere på instagram selvom at jeg ikke er så aktiv der selv hiiihi. Skjerpings! Magesmertene tar helt over, så denne lørdagskvelden skal kun brukes til å titte på instagrammene deres :D

Så om du har lyst til at jeg skal følge deg på instagram så må du gjøre følgende:

1. ''Like'' dette innlegget nederst til venstre i innlegget, skrive at du har gjort følgende og legge igjen istaen din.

Høres det bra ut, eller?


Dette bildet la jeg sist ut på instagrammen min heh, det samme som jeg la ut bloggen.

Følg gjerne meg på instagram, der heter jeg så mye som @Laurie Deline eller trykk HER. Og ja, jeg kommer til å følge absolutt hver og en av dere just so you know :-*
Fuck janteloven og fuck alt som sier at det ikke er lov å ha troen på seg selv. Her til lands skal man ikke tro at man ''er noe'' og om du viser et snev til selvtillit så blir du rakket ned så nære at halvparten hadde vært nok. Det er altså strengt FORBUDT og skryte av seg selv tydligvis, så vi driver alle med ''skjult'' skryting. Vet dere hva? Dere er gode nok, dere er fine og flotte alle mann og så la oss bannlyse ordet ''jantelov''.

Og ja, jeg utfordrer alle dere som leser dette innlegget til å ''like'' det om dere er i mot mobbing samt dette fjaseriet som vi kaller janteloven.

'' DU ER FEIT.''

Okei. La oss gå rett på sak:

Hva mener dere? Er kroppen min for stygg til å kunne vises frem?

Mitt ærlige svar må være ja - hvis vi snakker type forsiden på PLAYBOY eller FHM-materiale. Heh, tulla.. Dette er mer et tullespørsmål enn noe seriøse greier. Såklart så har jeg også noen skavanker her og der, og et strekkmerke for mye, og junk in the trunk. Men hva så?? Det kalles å ha former på kroppen folkens, ikke at man er feit. Lær dere forskjellen og slutt og kall meg noe som jeg ikke er. Ja, det er riktig at jeg har muskler i lårene, middels stor rumpe, store armer, brede skuldre og en flat mage.

Meeen kjære deg, når ble det mer akseptert og være slank enn å ha former? Alle kroppsfasonger er fine etter min mening. Å se ut som catwalkmodeller er noen ganger jævlig hot på samme måte som det å være litt større er hot det også.

Senere sammen kvelden fikk jeg en melding over facebook, fra en mor:


'' Har lest den drittkommentaren du hadde fått i kveld. Om det har jeg dette å si:

Kort sagt: Jeg syns at denne personen kan dra dit pepperen gror og se om han eller hun finner seg en bedre blogg der!

Langt sagt: Noen mennesker ser ut til å kjede seg noe fryktelig og dette fører, desverre, til at de ikke har annet å gjøre enn å kritisere andre! Jeg begriper ikke hvorfor noen gidder å bry hodet sitt med å finne på og skrive sånne ting! - Om noen som helst! Det er nesten så jeg lurer på om vedkommende er sjalu på deg. Noen har det med å rakke ned på dem som de synes bedre enn seg selv. Desverre, så er det sånn! Desverre, er ikke verden rettferdig! Du er ærlig og det er ikke alle som tåler. Kansje er det fordi de ikke klarer å være ærlige selv. Janteloven lever, tydelig vis! Ta vare på ærligheten din! Vær den du er! Vær, akkurat så sterk som du vet at du tåler. La ikke negative mennesker bryte deg ned. -den æren, fortjener de bare ikke! ''

WORD.. Jeg kunne ikke sagt det bedre selv så tusen takk til denne fantastiske damen som klarer å lese mellom linjene nok til å skjønne at man ikke trenger å være dum som et brød selvom du kaster klærne i ny og ne. De personene som spytter ut av seg slikt er dødsmisunnelige, noe som betyr at jeg har noe som de ikke har. Jeg kommer aldri til å slutte og ytre meningene mine, mye hets eller ei. Jeg kommer til å smile og holde hodet hevet for det er DERE som er taperne.

Alle bildene i innlegget er forresten tatt i dag - tok de fleste da vi var på stranden istad.Man trenger ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å skjønne at personen bak kommentaren er dobbeltmorralsk. Vel, hvordan kan jeg forsvare meg selv heh? Selv jeg som som oftest har noe å komme med - er jeg nesten tom for ord. For jeg fatter virkelig ikke hva noen mennesker tenker med. Såklart selger ikke man kroppen sin på nett kun fordi man legger ut et bikini bilde. Fytti rakkern så trangsynte noen av dere er.

Dere som mobber meg på nett er de mest patetiske personene som eksisterer på denne jord. Tenk at dere ikke har bedre ting å finne på enn å rakke ned på livet mitt og kroppen min. Om jeg kan gi dere et råd så er det å gå til psykolog eller å finne bedre ting å bedrive hverdagen deres med. Folk som er hatere på nett skulle ikke hatt tilgang til internet. Peace out!
Hei chicas Endelig er fredagen her!! Ikveld skal jeg tipse dere om en DIY sommer snack. Den er dødsenkel og lage og det smaker helt fantastisk godt! Dere er bare nødt til å teste ut denne ''oppskriften'' hihi. 

Du trenger: Jordbær 1 banan Grillspyd pinne En flaske med sjokolade trekk

Slik gjør du:

Kutt opp en hel banan + 10 jorbær

Ta annahver jordbær og banan på spydet

Hell over sjokolda med ønsket mengde

Voila and your finished! <3

Nå hva synes dere søtinger? Var ikke det enkelt vel? 


''Lik''/Del gjerne innlegget videre!


Nå skal jeg ut og gå tur. Hva synes dere om antrekket?
''Jeg kommer til å møte veggen''.

Denne setningen har jeg hvisket til meg selv gang på gang. Når du har vært så langt nede at du har forsøkt og ja, dere vet hva, så blir du faktisk redd for å havne på dette triste stedet igjen.

Jeg er kanskje ikke det perfekte forbildet når jeg forteller dette, men det driter jeg egentlig litt i.

Jeg trenger en pause. Gråte litt. Samle tankene mine..

Jeg har komt til et punkt i livet hvor jeg smiler når jeg er rundt andre, men med idèt jeg lukker ytterdøra bak meg så kommer tårene.

Jeg er skuffet over meg selv. Ikke vet jeg helt hvorfor. Hvorfor får ikke jeg til det som alle andre gjør? Hvorfor er jeg annerledes? Alle prøver og fortelle meg hva jeg burde gjøre med livet mitt. Slik føler jeg det iallefall. Alt er bare så forbanna tungt og jeg er gått lei av å ''fake''. Jeg føler alt går imot meg, til og med her på bloggen så er det mye dritt å få. Det jeg tror mange av og til glemmer er at, selv de sterkeste knekker sammen noen ganger.

Og jeg har nådd mitt bristepunkt . . Jeg er så redd for å si de feile ordene eller skuffe noen. Så jeg har istedet tatt meg vann over hodet.

Jeg har lært meg å smile 2!5!/7 heh. Uansett hvor vanskelig en situasjon er så ''spiller'' jeg glad. Mens når jeg er alene så ligger jeg kun i sengen min og ser i taket. Jeg prater jeg for guds skyld ikke om de vanskelige tankene jeg har inni meg.. 

SÅ - Til alle vennene mine som spør: ''Går det bra med dej?''. Nei, det går ikke bra. Jeg har ikke det bra og det er fint lite noen kan gjøre som vil forandre dette faktumet heller. Folk later som de bryr seg men at the end of the day så er det få som er der for deg. Derfor ringer jeg ingen hvis noe skjer. Dere vet hun gode venninnen din som avbryter deg nærmest den ene gangen du ringer fordi hun vil si: '' Åh, huff. Stakkars deg. Men jeg må gå jeg. Kan vi snakkes en annen dag?''. Denne jenta er såklart også hun som sier du alltid kan ringe henne. Uansett hva.

Og uansett hvor mange ganger jeg har prøvd å forklare folk det, så har jeg skjønt med tiden at mest sannsynlig INGEN i verden kommer til å forstå hvordan det føles å ikke ha familien sin der i 11 av dine 18 leveår. Hvor ensom du føler deg. Følelser man konstant går rundt og bærer på. Sint, knust, bitter og hat er kun ord som kan beskrive hvordan tanker jeg har hatt. Jeg kan ikke bare ta opp telefonen og ringe mammaen min. . . Faktisk så har jeg ikke hørt stemmen til min egen mor siden juli 2012. Og de fleste ungdommer på min alder ''overlever'' så vidt en helg uten sine foreldre..

Jeg får høre nesten hver dag at jeg er ''sterk''. Men hvorfor føler jeg meg svak da?

__________________________________________

Phuh. Der fikk jeg det ut. Et av mine ærligste og mest personlige blogginnlegg EVER. Jeg vil forresten ikke ha sympati. Jeg vil bare bli f.o.r.s.t.å.t.t. bedre. For når flere faktorer klarer å trykke deg så langt ned at du spør deg selv om det er verdt å leve.. Så burde man bli skremt. Tenk over den du, neste gang du bestemmer deg for å kommentere dine kjære ondskapsfulle ord på en blogg. Sånn .. Nå vet alle mine innerste tanker. Uten filter eller redigering.

Elsker dere!

Hilsen Laurie.
Istedet for å si ting som det er?Det er så mange bloggere som prøver og skjule når selvtillitten deres daler, når det blir slutt med kjæresten eller når ting er vanskelig sånn generellt. Noen som er enig?

Hvorfor kan vi ikke bare være ærlige og si ting som det er?

Jeg har f.eks følt meg tung, ekkel og oppblåst de siste ukene. Selvtilliten er ilangt fra den samme, samtidig som jeg prøver og fremstå som en skikkelig glad jente . . I dag dro jeg rumpa mi på treningssenteret med en venninne. Utrolig nok. Men fytti helvete så tungt det var og jeg sjanglet nærmest etter å ha utført 1x8 runder med geriljaintervaller.

Dere får si hva dere vil men det tar meg ca 1 halv kalori å presse ut av meg at det er ikke er galt å ikke føle seg på topp heletiden.

Jeg virker nok som en av de personene som OSER høy selvtillit på utsiden men som har det stikk motsatt inni meg. Jeg får høre av folk at jeg virker kjempe glad men dette er fordi jeg velger å fokusere på det positive. Selv om jeg ikke er fornøyd med strekkmerkene på rumpa mi så er ikke dette verdens undergang. Selv om det noen ganger virker sånn.

Jeg hater å klage og det siste jeg vil er å trekke ned stemningen på bloggen.. Men av og til må jeg si hvordan jeg føler det på innsiden også. For hvorfor gidde å lyve når man kan være ærlig? Jeg gidder ihvertfall ikke sånn falskhet. Jeg er kjempe glad i dere alle og JA, JEG HAR DET BRA! Måtte bare få ut litt tanker heh :)

XOXO Laurie
Vi jenter snakker ofte om hvordan drømmegutten vår burde være... Og i de fleste tilfeller har mange av oss en tendens til å kreve for mye av gutta, synes jeg.

Og jeg vil påstå vi forventer å møte på Prince Charming rett rundt hjørnet.. Den perfekte gutten i dagens 2014 er liksom han som er badboy med samtidig en god gutt, en smule hard to get men fortsatt hodestups forelsket i deg. For å ikke glemme at han MÅ ha utseendet til Taylor Lautner. Det er helt sykt hvor høye krav vi stiller, spør du meg.

Og i dag jenter, skal vi diskutere min smak i gutter hihi! Det er kanskje påtide å ta opp kjærlighetslivet mitt på bloggen ettersom dette er noe jeg ikke har skrevet om før.Jeg vil kalle meg selv en typisk kjæreste jente. Jeg trives best i et forhold men foretrekker å være singel frem for å bare være sammen med noen slik jeg fordi jeg er redd for å være alene. Lurer du på hvordan du kan vinne mitt hjerte heh? Les videre .. Og ja, JEG ER SINGEL - Vet ikke helt hvorfor alle gutter jeg møter tror jeg har kjæreste heh.

Vær deg selv

Aldri vær redd for og være deg selv. Gutter tror ofte jeg er overlegen og de blir derfor redd for å snakke til meg. Men det er jeg absolutt ikke. Det er bare å si hei og komme bort å slå av en prat. Jeg er i kjempe godt humør som oftest og alltid hyggelig mot andre.

Omtenksom & like meg for meg

Det skader heller ikke om du viser at du bryr deg om meg, er litt overbeskyttende og er en ekte gentleman. En annen ting som er viktig er at du liker meg for meg. At du elsker de gode sidene ved meg like mye som de negative. If you can't handle me at my worst you sure as hell don't deserve me at my best - er mottoet mitt hehe.

Humor

Det er et ekstra pluss om du kan få meg til å le. Så humir er VIKTIG, viktig her. Jeg elsker le og bare gå helt balistick så om du er en dønn seriøs person så passer vi nok ikke så godt sammen.

Selvtillit

Jeg liker spesielt godt at du viser at du tørr å være med meg i offentligheten også. For det tyder faktisk kun mot en ting om du først tar kontakt når det begynner å bli mørkt ute. En gutt som tørr å vise at han vil satse på meg er det mest sexye jeg kan forestille meg!

Kompliment

Jeg har alltid vært en person som elsker å få kompliment så om jeg har på meg noe som er ekstra fint en dag så blir jeg såklart glad om du legger merke til nettopp dette. Enkle ting som '' Så fint håret ditt ser ut'', ''Den fargen kledde du'' gjør at en hver jenters hjerte smelter i tusen biter.Måtte jo nesten ha med et bilde av meg selv hvor jeg ser noen lunde grei ut. Annonse: ''Jente 18 søker kjæreste'' HAHA. Neida!

____________________________________________________________________________

Det er veldig viktig for meg å få frem at alt ovenfor IKKE er krav eller en fasit på verken det ene eller det andre. Men med dette sagt så er jeg utrolig svak for en gutt med et hjerte av gull, gutter som har blå/grønne øyne og mørkt hår hihi. Såå, om du ser på deg selv som kvalifisert og tror DU kan være min drømmepartner: Kontakt meg på facebook. Haha!

- Har dere noen ganger tenkt over hvor stort press vi jenter legger over på gutta?


''Lik'' gjerne innlegget om du vil lese flere slike innlegg.
Med det over her som overskrift så forstår vi alle at dette kommer til å bli et juicy blogginnlegg. Heh, just kidding ..

I morgen derimot dere, da kommer det ut et blogginnlegg hvor jeg avslører hva som ''virkelig'' skjer i kjærlighetslivet mitt. Satt og tenkte på at jeg aldri har fortalt dere hvilke type gutter jeg liker, om jeg er singel/i et forhold osv osv. Husk og klikk dere innom bloggen igjen i 21tiden i morgen for å lese aaaaalt.Bortsett fra at jeg var på en kjærlighets berg og dalbane utpå kvelden koste jeg meg virkelig på festival i går. Høydepunktet for meg var da Laleh kom på scenen! Dere vet hun som synger ''Some die young''? Hun er seriøst rågod live, og ja, jeg hadde det sinnssykt bra!

Hva synes dere om mitt festival antrekk?

Håper dere får en kjempefiiin dag alle sammen!
Vel, hvis man ser bort ifra at bloggen ble hacket i går så er humøret på topp! Køøødda. . Såklart, var jeg forberedt på at Anna skulle skrive et lite gjesteinnlegg på bloggen hehe. Jeg ble både rørt og glad om hverandre da jeg leste at flere av dere ELSKET innlegget! Hihii. *Flere gjesteinnlegg er på veeeei..*

Her i huset er det full panick. Dere som har lest bloggen min en stund vet hvor ubesluttsom jeg kan være. I dag finner jeg det umulig å sette sammen et ''perfekt'' festival antrekk.. ''Jeg har faktisk ingen fine klær i klesskapet'' er en settning som går i gjentagelse. Samtidig som jeg prøver å ikke brenne opp håret mitt med rettetanga! Wops!

_________________________________________________________________________________

Vi snakkes når jeg er hjemme igjen fra festival, nyt lørdagen dere, XOXO Laurie!
Hei bloggen♥ Anna her! Noen av dere vil kanskje vite hvordan jeg kjenner Laurie og hvem i alle dager jeg er? Jo, det skal jeg fortelle dere. Her er den utrolig merkelige historien om hvordan vi ble kjent. Det var en mørk vinternatt ..

 

Neida! Jeg og Laurie ble kjent igjennom cheerleadingen for 1,5 siden. Helt siden dag 1 har vi vært gode venner. Laurie ringer meg som regel med èn gang uansett grunn. Enten det gjelder en søt gutt hun fikk øye på eller noe totalt random. Og selv om jeg har nummeret hennes lagret sier hun alltid ''Hei, det er Laurie'', heh.

 

Meg som flyer og Laurie som bakbase


Laurie er en av de personene jeg kan fortelle virkelig alt til, og  likevel være sikker at dette ikke kommer videre. Vet dette er noe mange sier om andre men det er VIRKELIG sant. Laurie ler i tillegg alltid, uansett hvilke omstendigheter hun er i. Selv om vi tuller endel så kan vi være seriøse og snakke om ting som man ikke snakker om til så mange. Og til tross for aldersforskjellen trives vi svært godt sammen.

 

Og nå tenkte jeg å fortelle 8 funfacts som bare Laurie's sine nærmeste vet om henne. Enjoy, og skrik ut hvis dere ønsker flere gjesteinnlegg fra meg.


1. Laurie ELSKER mat!! Laurie elsker omtrent alt som heter mat, rart hun ikke er tjukk! Husker spesielt godt en gang vi var på Moa og hun skulle "spare" pengene sine, men endte opp med en halv kilo yoberry til mellom 100-200kr. I tillegg hadde hun på seg et stramt highwaist skjørt, så dere kan jo tenke dere hvordan det gikk. Hun sier alltid hun skal spare pengene sine og ikke kjøpe mat, men ender alltid opp på bigbite eller en godtebutikk. Det har skjedd at hun sier jeg skal ta fra henne kortet slik hun ikke kan dra kortet mens hun sikler over det hun har lyst på.

2. Hun er veeeeeldig pratsom og har alltid noe å si. Når Laurie ringer til meg, så er det ikke for å si ifra at hun er på vei til meg. Da vil hun gjerne prate i 30-40 minutt om alt fra gutten hun så på gata til den nye genseren hun ønsker seg. Jeg sitter der og sier mhm, ja, ok for hun har så masse å si! Men ikke misforstå, det er underholdende og hun snakker jo om noe som interesserer meg også. Munnen går i ett sett og hun prater til hun omtrent ikke får puste mer, og da begynner hun bare og le.

3. Altfor gavmild. Om hun så må bruke de siste 50 kronene hun har resten av måneden, så spanderer hun. Om det er mat eller sminke betyr ingenting, for hun vil hele tiden betale eller hjelpe til. Gjett om man får dårlig samvittighet når hun vil spandere! Noen ganger må jeg omtrent skrive ned at jeg kan betale selv fordi jeg vil hun skal bruke pengene på seg selv. Det er utrolig morsomt egentlig, for vi står der og diskuterer hvem som skal betale, haha!

4. Gjør akkurat det som passer henne, hvor som helst. Om Laurie plutselig får lyst å twerke inne på Moa mens hun betaler for noe, så gjør hun det. Eller hvis hun vil springe så fort hun kan rundt hele Moa, så gjør hun dette også. Det kan fort skje at jeg står der og lurte på hvor hun ble av, og så jogger hun bortover gulvet mens hun synger. Hun blir ikke så lett flau over sånt, med mindre hun kjenner personene som stirrer på henne. Da begynner hun å le som aldri før!

5. Lager en spesiell pipelyd. Når vi sitter å ser en film eller snakker, så sitter Laurie og piper! Hvis jeg snakker så plutselig skvetter jeg til og ser meg rundt, og så er det bare Laurie som sitter og piper. Hun nynner ikke, hun bare piper som en hund eller noe,haha! Eller når hun kjeder seg piper hun og spreller med beina. Jeg begynner alltid og lure på hva hun holder på med, men når jeg spørr eller ser rart på henne så bryter hun ut i latter! Hahahaha!

6. Snakker om personer som om jeg vet hvem de er. Ofte så sier Laurie foreksempel "Hun er så snill, og hun bryr seg faktisk. Skal møte henne senere. Syntes ikke du også at hun er snill?"  Når samtalen har gått så langt aner jeg ikke hvem det er snakk om, haha! Bare sånn helt ut av det blå kan hun finne på å si "Ja, Maria er snill." Mens vi andre rundt henne klør oss i hodet av fortvilelse, heh! 7. Blir ofte motivert og umotivert ett minutt etterpå. Laurie sitter og sier hun aldri får til ditt og datt. Så er hun sur på seg selv og tror aldri hun får til noe akkurat der og da. Så snakker jeg med henne om det, mindre enn ett eller to minutt etter men da er hun SÅ motivert at hun klarer å slutte og snakke. Husker f.eks da vi satt å venta på bussen for ikke så lenge siden. Da var hun veldig umotivert på å spise sunnere, og sa det funker ikke uansett. Så snakket jeg med henne om det litt, og da begynte hun og komme med masse gode forslag og bablet i ett sett. Det er alltid like gøy å se henne bli glad igjen fordi da er hun seg selv.

8. Dusjer ca 3 ganger om dagen. Når jeg spørr henne om å komme på besøk, så sier hun at hun skal dusje. Så ringer jeg henne 2 timer senere, og da skal hun dusje igjen. Tror hun er redd for bakterier (sånn som meg, haha) siden hun dusjer så ofte! Hun vil alltid være ren. I tillegg bruker hun utrolig lang tid på å ordne seg, for hun er DEN perfeksjonisten! Om håret hennes ikke blir som hun vil, kan hun finne på å hoppe i dusjen en gang til for å få det som hun vil. Liker hun ikke sminken på det ene øyet, vasker hun fort av hele ansiktet kun fordi det ene øyet ikke ble som hun hadde forestillt seg. Og når hun sier hun er klar kl 2 så er hun klar kl 4. For når hun sier hun er "på vei" så har hun akkurat hoppa ut av dusjen.

Var det noe du ikke visste fra før, eller som du kjenner deg igjen i? 

''Lik'' og del gjerne innlegget videre om du likte det!
Er det noe jeg nesten aldri skriver om lengre så må dette være TRENING. Jeg finner seriøst ingen treningsglede for tiden.

Ikke har jeg rukket å stresse så mye over HASHTAG ''sommerkroppen 2014''-helvete, ettersom jeg ikke har orket å løfte en finger på over 1 måned, når det kommer til treningen. Tror jeg bare har godtatt at jeg er en sånn person som ikke helt har sansen for trening hehe :)

Som de sier: Trening skal være gøy - ikke tvang. For meg blir det å ''tvinge'' seg selv til å gjøre noe man misliker. . . Off, nei, jeg prøvde å ta på meg treningsklærne istad men klarte kun å knipse et par bilder i de før de ble tatt rett av igjen . . Det ble derfor heller ingen løpetur på meg, alikevel.

Tok på meg den fiiiine cheerleading sløyfen min i dag. Var ikke den fin vel?

Jeg får la de som er morgenfugler, som er oppe kl.0600 for å løpe 1mil ta seg av treningen. Min kropp er sunn og rask og det er egentlig det som teller. Trening er greit når man gjør det sammen med andre men å begi seg ut på en joggetur på 10KM blir det ikke på meg med det første tihi :D

Håper jeg ikke er alene om å være på latsiden når det kommer til treningsfronten HAHA.
ER DET NOEN AV DERE FINE LESERENE MINE SOM ER FLINK TIL Å LAGE HEADER?

Designet jeg har for øyeblikket skriker etter en header, og det samme gjør vel kanskje flere av dere også vil jeg tro, hehe (?) Eksempler på headere som jeg er INLØW with er TUVAW sin, KENZA og Caroline Maria. / Alle headere kan sendes til Laurie Deline på facebook. /

______________________________________________________________________________________________________

Her er bildene dere kan bruke. Headerstørrelse: WIDTH: 1080PX HEIGHT: 480PX
Fargeønsker: Lyserosa, grå, hvit, lys burgunder svart og lyselilla.

Jeg ønsker meg en header som er sommerlig, og hva passer ikke bedre enn bildene jeg tok her om dagen? :D Teksten på headeren kan gjerne være '' Laurie Deline ''. Jeg EEEELSKER løkkjeskrift forresten. Spesielt sånn som TUVA har.
Dere får først se bilder av de 5-10 fineste headerene - deretter får dere stemme frem headeren jeg tilslutt tar i bruk :D Takk på forhånd!


Siden jeg er helt elendig på å legge ut bilder av de mine nyeste innkjøp tenkte jeg å gjøre det denne gangen. Hva synes dere? Kan sikkert begynne å gjøre dette litt oftere. Men nå legger jeg meg, natta 

''Lik''/ Del gjerne innlegget videre.
TAKK FOR ALLE TILBAKEMELDINGENE PÅ HÅRET MITT!! Dere altså, facebooken min eksploderte seriøst av meldinger og spørsmål angående det nye håret mitt. Jeg setter sykt stor pris på alt dere har å si, tusen takk søttiser! 

Tidligere i dag dro jeg med meg Ketlyn ut på middag. Riktigere sagt på EGON. Selv bestillte jeg kylling og scampi, med grønnsaker i sursøt saus. Mens Ketlyn bestillte Fajitas etter litt overtalelse fra min side. Uheldigvis viste det seg at det ikke var fajitas jeg mente da jeg ba hun om å bestille. . Vi hadde det sykt koselig uansett da!!

Personligheten hennes er bare den beste. Vi har samme type humor og alt er bare helt CRAZY når vi er sammens HAHA! 

Og her ser dere noen snapshots av dagens antrekk:___________________________________________________________________________________________________

Ellers, lurer jeg på å lage et innlegg hvor jeg viser treningsøvelsene som jeg gjør for rumpa (Siden så mange har etterspurt dette). Så det er bare å lene seg bak i stolen og vente, for endelig så har jeg bestemt meg for å lage et slikt innlegg heh. Hva synes dere?
Nok er nok! Nå har det vært en drittperiode. Ferdig snakka! Jeg vil se fremover mot en fantastisk sommer med mye morro. Jeg har planer om å utnytte hver dag av den siste sommeren i Ålesund. I og med at jeg mest sannsynlig skal flytte til TRONDHEIM. 

Jeg er dritt nysgjerrig på hva dere skal i sommer. Har dere noen planer folkens? 

 

Mine planer for sommeren er fortsatt ikke spikret. Skal ikke til syden, og faktisk så skal jeg ikke til utlandet i det hele tatt. Men satser på at en norsk sommer kan bli like gøy! 

Vi var ute og og knipset bilder i solen istad. Avslutter med å vise dere de søte rosa blomstrene jeg kjøpte med meg på vei hjem. - Vinnerne av giveaway konken ble forresten Martine Listhaug og Ina Erichsen.  Gratulerer så mye til jenter. Kontakt meg på e-post dere to som vant. Så tar vi det derifra! Til dere som ikke vant: Ikke fortvil. Jeg lover det vil komme mange, mange flere konkurranser fremover :D


Hei dere! 

Nytt hår, woho!! Før helgen fikk jeg satt på nye extensions. Det føles fabulous. Flere av dere husker kanskje at jeg hadde fletter forrige gang jeg ordnet håret mitt? Denne gangen gikk jeg for slett extensions, i to forskjellige nyanser. Det var min kjære venninne som er utdannet frisør - som skapte denne looken. Siden hun er så talentfull brukte hun bare 1 time. Og det var digg å bli så fort ferdig! 

____________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om den nye looken? Hva var finest, fletter eller slett?''Lik'' og del gjerne innlegget videre!


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits