hitsGratulerer med dagen Liberia! 

I den anledning så var jeg en tur på Bik bok på Solsiden hvor jeg kjøpte denne herligheten av en kjole. Den er sååå fin atte jeg har ikke ord. Ikke sant, dere? Money well spent, baaam:D Ellers, hvordan har deres dag vært fininger?

Men dere? Er det drøyt om jeg sier at å oppdage en ny restaurant som får deg til å sikle er en legit hobby? For da er min hobby å oppdage + spise mat der.. Så, etter litt ubesluttsomhet gikk vi for en thai restaurant som heter Benja Siam. Maten der er ufattelig god og jeg trykte i meg så mye at magen min nesten vrengte seg.. Er det mulig hoho? Tydeligvis.. Jeg var der sammen med en venninne og en min fine mannevenn, forresten ^^ Ja, jeg henger mye sammen med han. What are we? Hvem vet tihi? Er jeg singel? Alt jeg kan si er at jeg er veldig lykkelig og at vi har det bra sammen.God morgen!

Det er på dager som denne, vår nasjonaldag, at jeg skulle ønske at dere var her mest mamma. Jeg HATER til vanlig å snakke om dette men i dag pusher jeg meg selv.. For uansett hvor stort savnet etter hele familien min er så sier jeg ''Nja. Er vandt til det'' hvis noen spør meg om jeg ja, savner mamma og de.

Det føles uvirkelig at det er gått 14år siden sist jeg så dere sist. Men dette er min reality og noe jeg har lært meg å leve med. Likevel så skulle jeg ønske dere var her mamma - og feiret nasjonaldagen med meg. Og det gjør så ufattelig vondt å tenke på at jeg ikke kan møte dere.. Eller få se det nydelige smilet ditt hver dag kjære mammaen min.

Dere må ikke misforstå meg nå. Jeg har det absolutt kjempe bra fortiden men på en dag som denne så blir jeg ekstra påminnet på savnet. Og på at livet går videre og jeg kan ikke sitte i senga og gråte en hel nasjonaldag til.

- Iår var det derfor ekstra viktig for meg å feire dagen uansett hva. Planene for dagen er allerede spikret, viser dere hva jeg fant på senere i ettermiddag. Phew, det føles så godt å skrive av seg, og drite i om jeg virker ''negativ''. Livet mitt er langt ifra perfekt and this is just one of those days you know <3

Stor klem fra meg!
YOUR BODY. YOUR RULES.

Do not let SOCIETY

Fuck you up

 


 Hahah. Er det her jeg skal skrive en tekst og forsvare strekkmerkene jeg har på lårene, eller at jeg ikke veier 20 kg mindre? Eller at huden min ikke er perfekt kanskje? Om jeg hadde gitt dette en kalori bare. Men det gjør jeg virkelig ikke, ikke denne sommeren. Tanker rundt den såkalte sommerkroppen eksisterer ikke i hodet mitt og det føles inderlig godt.. Det har aldri føltes så godt å bare gi faen... I ja, sommerkroppen. Det burde dere også gjøre! Kropp er kropp. Og strekkmerkene på lårene mine er noe jeg plutselig ikke går rundt og tenker 24/7 på lengre.

- Betyr ikke det mye mer at man er en god person på INNSIDEN og mot andre, enn å sanke 100 likes på det perfekte lettkledde bildet på insta? Tenk litt på den, dere.

Go G-I-R-L-P-O-W-E-R <3

 


Halla mandag! Ny uke woho :D Hvordan står det til med dere?

Etter denne helgen så håpte jeg ikke på noe annet enn overskyet vær. Kjedelig? Det er for en grunn. Jeg takler ikke å smelte bort mer, så jeg krysser fingrene for at det ikke blir sååå varmt i dag hehe. Noen som kjenner seg igjen? Uansett hva vær det er, så klager jeg. Samma faen, I'm a winy ass bitch...


Nå skal jeg pakke før jeg skal på treningsstudio og deretter dra for å møte en venninne. Vi skrives når jeg er hjemme igjen.

Have a great day!

Andrea <333

Hallo ladies and gents.


Er dere der gutter? ^^ Eller, det var dumt spurt av meg. I know you are, og hvordan jeg vet dette forteller jeg et stykke uti innlegget ^^ Ovenfor ser dere meg og mrs.Kerr og under av Thea og meg.

- Snapshots fra utelivet på THE MINT. 

Alex :D

Først. He-rre-guuud for en kveld! Dagen i går gikk i ett kjør før jeg dro til en venninne i 21 for å vorse/fikse oss. Jeg vil tørre og påstå at kvelden i går var en av de beste EVER. Når jeg er ute så blir det i ny og ne 1.Ikke så gøy som jeg hadde håpet på 2. DRAMA. 3.Gråting og svindyr taxi hjem. #partyfrøkna. Kvelden i går derimot, den var peeeeerf. Møtte mange av dere gjorde jeg og.

King Ali som photobomber bildet vårt som vanlig hihi :*

Det varmer hjertet mitt sånn når dere kommer bort for å hilse på meg. Dere aner ikke!! Ingen ord kan beskrive følelsen jeg får når jeg får en klem ifra dere, eller dere bare vil snakke med meg. Bloggen er blitt som en dagbok for meg, en jeg ikke tenker folk leser tho. Men der tok jeg feil gitt. Det fikk jeg bevis på i går.

Dere er noen fantastiske skapninger som booster motivasjonen min noe enormt hver dag :)) I love you guys! Jeg har innsett at dere følger med og at jeg til og med har noen gutteblogglesere, wie! Hvor kult er ikke det?


Det var det motsatte av hilarious å bråvåkne til en rar lyd på en solfylt dag som denne. Klarer dere å gjette hva jeg våknet til? Oh yas, bråk fra naboen.. 

Naboen hadde hagedugnad han tydeligvis. Jeg våkna av rabalder RETT UTENFOR vinduet til soverommet mitt. Gaaaaahd. Akkurat i det øyeblikket så fikk jeg lyst til å rive meg i håret og løpe ut med en stekepanne i hånda...

Jeg vet jeg vet. Gradestokken har passert 20 celsius men kan vi roe ned 2 hakk med det ''jeg skal lage meg ny hage'' prosjektet deres? Jeees. Hehe, måtte bare få ut en smule frustrasjon nå ass. Har holdt det inni meg i hele dag. Hihi. Og ellers er alt fint med dere òg fininger? Meg også hehe.Uansett, jeg sneglet meg omsider ut av senga langt utpå dagen. For i dag så hadde JEG avtalt med mine fine mannevenn at vi skulle ut å spise indisk. Alt dette konkluderte vi med imens han fortsatt sov.. Dere kan tenke dere hvor tatt på senga han følte seg når jeg sa vi skulle ut dørene om en halvtimestid. Hehehe. "Du sa jo ja. En avtale er en avtale" sa jeg imens han ikke forstod hva jeg pratet om i det heletatt.

Vi lo godt når vi skjønte at han ikke husket en eneste ting av samtalen vår men indiskmat ble det læll. Og det var søren meg så sykt nammis. Vi ble begge stappmette og skal bare ligge rett ut på sofaen resten av kvelden. Det var min dag, peeeeace out! Goodnight <3
''If my husband doesn't cry when I walk down the aisle, ima turn my ass around and walk in again, because OBVIOUSLY that nigga didn't see me.''

''When he says ''You don't need to worry about her.'' And you know because you already killed her :D :D :D

''Funny how boys are meant to be bad at multitasking, but obviously not when it comes to having 3 girls on the go at once''

God tirsdagskveld babes <3

Da jeg så disse 3 sitatene på instagram så kom smilet frem med èn gang. Ikke si jeg er alene om å sitte å le for meg selv av slike quotes? Hahaha. Jeg kan ta meg selv i å bryte uti latter når jeg leser sånt - ah, småe gleder i hverdagen. Dagen i dag har kun gått til å sove ut. Våkna nettopp og er like trøtt som jeg var i morges. Fuck. Jaja, på den positive siden så gleder jeg meg til å spise browniesen som er i ovnen, etterpå. Nam!

Ha en fin kveld videre, dere.

 
TODAY'S LOOK --->
God morgen, dere! Tenk at jeg har vært våken helt fremtil nå. Jeg har hatt sinnssykt lyst til å sove, tro meg. But I couldn't før jeg hadde postet et nytt innlegg til dere :D #Stolt tihi

Kvelden i går var helt AMAZING. Etter at jeg og * kom hjem fra byen så vasket jeg imens han mekka middag til oss. På menyen stod lasagne og den smakte selvfølgelig helt himmelsk. Nøyaktig som alltid. Deretter så vi bare serie etter serie og lo kjempe mye. Han der får meg til å glise mer enn noen andre. Jeg bare digger at vi har så lik humor. Og så fucka som vi er så er vi våkne enda. Kl.11:22. Det er gaaanske sykt det siden jeg ikke er en som liker å døgne, sånn egentlig. Men nå vet jeg at jeg kan klare det hvis jeg bare går inn for det tho haha.I skrivende stund så blogger jeg for dere imens en viss person sover vedsiden av meg. Må nesten sove nå jeg også men vi blogges ikveld fininger. Nataaaaa <3

 
''Hva har skjedd?'' ''Går det bra med meg?'' ''Hvorfor har jeg vært inne i nesten 1 uke?''... Jeg vet dette er noe dere lurer på og det samme gjør mine nærmeste også. Det eneste jeg kan si er at jeg ikke er klar til å snakke om det.. Jeg snakker om det når det føles rett men for nå så vil jeg bare fortrenge det, tenke at det ikke skjedde og gå videre. Jeg forstår bekymringen til alle men samtidig så skjedde det som skjedde.

- Gi meg litt tid bare. Så - forteller jeg dere naturligvis mer om hvorfor jeg har vært borte.. Men akkurat nå. Så vil jeg ikke annet enn å slippe å prate om det mer for en liten stund.

Jeg lover ingenting om hvor mye jeg skal blogge. Jeg tar det som det kommer. Men at jeg skjerpe meg det er sikkert og visst. Tilslutt så vil jeg si tuuuusen takk for all støtten jeg har fått fra alle kanter. For fyfaen så tøft det alt føltes når jeg var midt oppi det.. Dere er de beste <3
Haunted by my own/he's mistake

Hey kjære dere<3 Som dere sikkert har merket så har det vært stille ifra meg siden fredag. Jeg har gruet meg så inni helvete til å logge inn her, fordi jeg føler jeg skuffer dere sånn ved å ikke holde løftet mitt. Slik skulle det IKKE bli, jeg som var og er så full av motivasjon. For å være tilbake. Men noen ganger så skjer det uforutsette hendelser som gjør det nærmest umulig for meg å ta meg selv i nakken og si fuck it.. At noen kan behandle et annet menneske så dårlig er helt mindblowing i mitt hodet. Jeg VAR og er fortsatt sykt nedstemt...Jeg som bestandig har vært 110% åpen med dere men med dette som nå er skjedd så blir jeg usikker. På hvor mye eller hva jeg kan fortelle dere. Hele situasjonen er for sårbart og grovt for meg enda. Likevel så føler jeg et ansvar ovenfor dere til å forklare meg litt i det minste. Halloen. Men ikke enda. Kroppen verker og lyset i enden av tunnelsen finnes ikke inni hodet mitt. Hvor ble den livsglade og bubblye Laurie av? Ikke vet jeg. Jeg har dermed brukt de siste dagene til å hente meg inn igjen på. Bare sovet i den digre senga ''mi'', spist MASSE lasagne og tilbringt tid med han som betyr mest for meg. Såååå jeg har det bedre nå, dere. Og dere hører ifra meg senere i dag for sure. 

- Ta vare på hverandre og behandle de rundt dere slik dere selv vil bli behandlet. Smask :D

Hei hei! Etter et mislykket forsøk på: 1. finne location til å ta outfitbilder 2. at jeg presterte å se ut som er rotte på alle bildene så tok jeg en selfie inne isteden. Det enkleste er ofte det beste, er det ikke det det de sier haha?  Viser dere såklart kveldens outfit i morgen. Akkurat nå så er jeg på besøk hos en kompis. Tenkte bare å titte innom og si hei, håper alt er bra med dere, og at dere nyter sommeren :D Det gjør virkelig jeg!! For et vær det har vært i dag!

Planene for kvelden er å dra på et utested som heter THE MINT (My workplace). Det blir dødsbra siden det blir fullpakket ikveld, skal noen av dere dit? Da ses vi kanskje. God helg, dere <3
Damn, så uvant det er å logge inn på bloggen og starte å skrive. Selvom jeg har vært fraværende i bare noen uker så føles det ut som en liten evighet hehe. Sikkert fordi jeg har savnet dere som er gærning.

Jeg tenker iallefall å blogge hver dag, med 1-2 innlegg pr.dag. Høres det greit ut eller? I hope so. Jeg har som sagt savnet så syyyykt å skrive, og å blogge om temaer og saker dere ønsker dere. Også har jeg en overraskelse til dere som jeg tror dere kommer til å DIGGE hihii. Forteller mer om dette ''hemmelige prosjektet'' iløpet av uken. So enough about that okey?
Ellers da? Hva skal jeg si? Øhh. Livet er så FANTASTISK herlig om dagen, dere. Dere vet når man blir kjent med noen helt sicke mennesker også tenker man bare: Hvor har dere vært hen all my life? Fyy søren, det er nøyaktig den følelsen jeg har inni meg akkurat nå. Og gud så deilig det er å føle at shii, det finnes mennesker som er akkurat like crazy som en og som behandler deg slik som du fortjener å bli behandlet. Føler meg så forbanna heldig og takknemlig. Det er alt jeg kan si! 

- Ønsker dere en flott dag videre fininger så skrives vi eventuelt ikveld eller i morgen tidlig. Klem <3
Ja, hvor skal jeg begynne? Jeg er så oppgitt. Jeg trodde ikke vi levde i en slik verden hvor folk spekulerer 24/7 og lager falske rykter om folk de aldri har møtt. Det er ikke så kos å få slengt opp i trynet "er det sant at..." hver eneste gang man er på fest/møter nye mennesker. Jeg er neppe den eneste som opplever dette. Hvorfor kan ikke vi bare være snille mot hverandre?

- Så, nå skal dere slippe å lure mer, dere får nå vite sannheten. Jeg orker ikke å late som lengre.

Men - først så vil jeg fortelle dere at jeg er baaack. Hvorfor har jeg vært borte tenker dere? Jo, nå skal dere høre. Jeg har ikke hatt internet i leiligheten min på over en måned... Noe som har vært 38+%€3op1'. Det har skjedd SÅÅÅÅ mye siden sist jeg skrev til dere. Jeg har møtt så mange syke folk og hatt opplevelser jeg aldri trodde kom til å skje meg. Alt dette tenker jeg å fortelle dere om en av de neste dagene. JA, JEG HAR SAVNET DERE SÅ FUCKINGS MYE. Jeg gleder meg sånn til å skrive til dere igjen, og gi dere et innblikk i livet mitt igjen.

Med det sagt så tenkte jeg derfor å bare få avklart og svart på ALLE rykter som finnes der ute om meg.

Typ alle ryktene om plastiske operasjoner jeg har tatt, guttedrama, at jeg er bitch and so on. Kjør på meddet dere har hørt om meg så svarer jeg veldig snart. Roast meg så mye dere vil, rykter er så lættis. Kjør :D


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.