hits

I'm back etter en uforglemmelig helg med venner og 5 dager uten internet i leiligheten, hurra! Jeg er klar for å blogge dødsbra for dere denne uken og jeg håper alt står bra til med dere alle?

Sist fredag så var jeg som sagt på den offisielle lanseringen av The Intimate Britney Spears-kolleksjonen. Og som jeg såvidt fortalte noen av dere så var planen at jeg skulle holde ''tale''. Dere kan tenke dere at jeg var stressa og nervøs i forkant, men talen gikk heeeeelt fint til min store forbauelse. Butikken så kjempe fin ut, stæsjet opp, med sprudlevann og sjokolade på bordet og rød løper! Og, i neste øyeblikk så snur jeg glasset mitt opp ned og tømmer innholdet utover gulvet hohoho. ''Jiiiises, hva er det som går av hu der'a?'' tenkte sikkert de andre heh! Neida :)) Altså, jeg ER verdens mest klønete person, jeg rabler og snubler over alt som kan snubles over. Tipper mange av dere ikke visste dette om meg? heh, well now you know. Sååå ja, etter ''talen'' var overstått så går jeg bort til kolleksjonen og knyter opp sløyfene. Jeg kjenner det kribler i magen imens jeg står der. Britney var jo mitt største idol da jeg var mindre. Jeg kunne alle sangene hennes, og ja da mener jeg faktisk alle sangene. Men toxic var favoritten min da, det var den jeg alltid brukte å koreografere danser til HAHAH. Jeg følte meg iallefall overveldet og glad igjennom hele lanseringen, folk var kjempe hyggelige, et par av venninnene mine var der. Så ja, jeg storkoste meg virkelig!!

Ellers, fikk jeg etter litt overtalelse med meg vakre Anette til å stille opp på bloggbilder hihi!

Disse to her hjalp meg i avgjørelsen om hvilket undertøyssett jeg skulle ha med meg hjem. Kjempe hyggelige jenter! Jeg viser dere hvilket undertøy jeg valgte senere!Meg med litt mer sminke enn ellers, vippeextensions og ny øyenskygge. Fargen på øyenskyggen var fin sant?

Jeg er bare så super takknemlig for at jeg får være med på sånt som dette via bloggen!! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for at dere fortsatt følger meg og min hverdag her på bloggen! Så tusen takk for at dere alltid backer meg opp, støtter meg og sier ifra om jeg går over streken. Og, tilslutt så vil jeg takke CHANGE for at jeg fikk lov til å stille opp på lanseringen hos CHANGE Trondheim Torg.
Så ja, hva synes og dere og var noen av dere på lanseringen der som dere bor?
Nå blogger jeg fra sofaen til Madeleine. Dere skulle ha sett blikket mitt imens jeg sitter her og ser på cheegirlsa mine som turner til den store gullmedaljen, på stuegulvet RIKTIGNOK.. Jeg tror vi kan si oss enige i at den ene er en smule gærnere enn den andre HAHAHA. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på sykt leeenge.

Under får dere se noen spapshots fra Britney Spears lanseringen :) Gleder meg til å vise dere resten av bildene. Ahh, livet er så fint om dagen!!! Men nå må jeg nesten gå. Vi skrives mer i morgen :D

Hva synes dere?
Åhh, dere! I dag var jeg hos Salong Fix-It - for å sette på vippeextensions. Dette er første gangen jeg har vært hos fine Siri og jeg må si at jeg er storfornøyd med resultatet! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Med vippeextensions på plass så føler man seg fresh og opplagt 24/7, samtidig som man slipper og bruke tid på maskaraen om morgenen.. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg måtte SÅKLART ''forhandle'' meg til en saftig deal for dere leserene også!

Jeg og Siri har gjort en avtale på at alle dere som leser bloggen min får -25% på vippeextensions hos Salong Fix-It ved å oppgi rabattkoden: LAURIE0408 ved booking av time. Dere kan booke time ved å sende mail til: Salongfixit@outlook.com. Ordinær pris på vipper for studenter ligger på 1290kr men med denne rabatten blir det en hel del billigere, jihuu. Koden går ut 01.10.14, men du kan selvfølgelig bestille en time og dra på selve timen den 15.november liksom. Så lenge du BESTILLER timen før 1.oktober så får du rabatten enkelt forklart. Salong Fix-It holder til i Bratsbergveien 169, Trondheim, og Siri holder dessuten et kurs i vippeextensions og gellac, dette i samarbeid med Negleskolen i Oslo!

Om noen av dere skulle være interessert i å melde dere på et av kursene så kan dere lese mer om dette HER.Jeg forklarte hun at jeg ønsket et mest mulig naturlig resultat og så dyktig og flink som hun er så fikk hun jammen til dette. Se fine vippene mine er blitt da dere, wihuu!

Jeg skal likevel ærlig innrømme at jeg grudde meg skikkelig i forkant av denne behandlingen. For 2år siden hadde jeg en dårlig opplevelse, den gangen gikk jeg til ei som ikke hadde peiling på hva hun gjorde med øynene mine heh.. Det var derfor viktig for meg å gjøre det ordentlig og hos en profesjonell denne gangen. Til min store overraskelse så følte da jeg kom til timen min hos Siri, så følte jeg meg velkommen fra første stund og hun var imøtekommende og supersnill! Vel, vi har jo alle hørt skrekkhistoriene som sier at man mister alle sine egne vipper om man setter på vippeextensions. Dette er langt ifra sannheten, for man skal nemlig IKKE miste masse av sine egne vipper når man har/har hatt på vippeextenions. Vi mister alle øyenvipper med tiden, det er naturlig og helt ufarlig. MEN - greia er den at man er mer obs på dette når man har vippeextensions om dere skjønner hva jeg mener? Så imotsetning til behandlingen jeg tok for 2år siden så følte jeg meg denne gangen både comfy og i trygge hender der jeg lå med et varmt pledd rundt meg. Vippene skal vare i 3-4 uker, påfyll koster 600,- pr.behandling. Det tok 1-2 timer å sette de på, og det var nesten heeelt smertefritt. Sjekk gjerne ut facebooksiden til Salong Fix-It HER for å se FØR og ETTER-bilder! Om dere lurer på noe angående vippeextensions så er det bare å spørre i kommentarfeltet! Også skal jeg prøve å besvare spørsmålene deres så godt som jeg kan :)

Jeg skal uten tvil begynne å gå fast til Salong Fix-It - for dette resultatet ble bare helt stunning, eller hva folkens?

Dere kan bestille time hos Siri på Salong Fix-It ved å sende en mail til salongfixit@outlook.com eller så ved å sende en melding HER. Lik og del gjerne dette innlegget dersom du synes vippene var fine!

- Min behandling er sponset, i samarbeid med Salong Fix-it.
Hei beauties :) Ville bare vise dere en snikktitt på behandlingen som jeg var og gjorde tidligere i dag. Er det noen av dere som ser hva jeg har gjort?

Dagen i dag har vært meget produktiv. Tiltross for lite søvn inatt så spratt jeg opp da alarmen ringte kl.08:30 i morges. Etter at jeg hadde vært og ''fikset'' på utseendet så tok jeg turen innom CHANGE før jeg dro hjem en tur. Hos CHANGE fikk jeg se litt mer av Britney kolleksjonen og herregud, jeg ER herved F-R-E-L-S-T. Nå gleder jeg meg ekstra mye til fredagen kommer!  Men ja, utpå dagen så dro jeg på min hittils dyreste dropintime sånn forreal.. Hadde det ikke vært for vi var så innstillt på at vi SKULLE trene så hadde jeg ikke giddet å betalt så mye for å trene heh! Jeg ble nemlig dradd med på trening av fineste Marthe og Madeleine, og mens de svettet flesket av seg så chillet jeg sånn 3/4 av tiden - OG jeg fikk sett en hel episode av The Kardashians. Er ikke jeg flink på trening så vet ikke jeg ass haha!

Hvordan har dagen deres vært?
Jeg er så heldig å bli invitert til The Intimate Britney Spears lanseringen - som finner sted fredag 26.september kl.1500 hos CHANGE i 2.etasjen på Trondheim Torg. Jeg har itillegg fått æren av stå ansvarlig for den offisielle avdukingen av kolleksjonen, noe som jeg gleder meg veldig til! Hvis dere vil så kan dere gjerne komme å hilse, ta bilder med meg og se på den fine kolleksjonen såklart. Jeg blir kjempe glad hvis dere kommer selv hihi. Og nevnte jeg at de 25 første som kommer får en helt nydelig Britney eske som seriøst er døøødsfin? Wohoo!

Hashtagen dere kan bruke er: Changebritney

The Intimate Britney Spears er kolleksjonenen som CHANGE i samarbeid med superstjerna Britney Spears har skapt. Popdivaen kommer selv personlig til Norge for å lansere sin nye undertøyskolleksjon den 26.september. Og da JEG ble spurt om å stå ansvarlig for avdukingen til kolleksjonen - så satt jeg bare og stirret på pc-skjermen før jeg etter noen minutter forsto hvor kult dette var!! For å ikke snakke om hvor nydelig kolleksjonen er.. O-M-G sier jeg bare!! Kort sagt så består den av nydelige undertøyssett, i alle slags farger og passformer som man kan forestille seg.

Det CHANGE kanskje aller mest er kjent for er at de har undertøy til absolutt alle, fra A-J kupp, 60-100 i omkrets og ansatte som tar seg tiden til å finne riktig størrelse til akkurat deg! For oss med litt større pupper så er det nemlig nærmest UMULIG å finne bher som sitter godt og som ikke er tynne og bestemor-aktige, om vi tar turen innom CUBUS eller H&M f.eks.. Joda, de HAR  bher som går opptil maks D/E cup men that's it - og om man bruker noe større enn dette så må man fint gå å kjøpe undertøy et annet sted. Noen som kjenner seg igjen? Vel, dette er en av grunnene til at jeg er evig takknemlig for at det finnes en butikk som CHANGE! Fordi at de har undertøy som SER bra ut, og som sitter bra på og er behagelig å bevege seg i. Og ikke minst som ikke er så stive i prisen heller.

Tenkte jeg kunne vise dere dagens antrekk i samme slengen. Så here you go:

Lanseringen blir som sagt holdt på førstekommende fredag, kl.1500 på CHANGE (Trondheim Torg). I morgen blir en gøy dag, jeg skal bl.a forandre noe på utseendet mitt.. Jeg har time kl.1000 og kameraet blir såklart med på slep!

Ser jeg DEG der?
ALRIGHT, der fikk vi minnekortet til å funke igjen.. Helt serr, jeg prøver ikke å ta en TCMN her men minnekortet mitt har ikke latt seg samarbeide med meg i dag. Vel, akkurat nå så er jeg hos Ida. Jeg skal sove over hos henne til i morgen og i skrivende stund så sitter vi i sengen, stappmett etter å ha trykt i oss fajitas, smågodt OG grønnsaker og dipp. Yammi! Er det lørdag så er det lørdag! :-D 

Viktig å dokumentere at jeg ikke har mistet fleksibiliteten min over sommeren. Alt *må* jo tas bilde av og deretter deles på bloggen. #Meinaction #Addictedtosweets

Hver gang noen spør meg om jeg har et anstrengt forhold til mat, så ler jeg en høy latter inni meg forså å svare de at nei det har ikke jeg. Det finnes faktisk bloggere som ikke går på periodisk faste eller lavkarbo og som ikke teller hver kalori som de putter i munnen.. Haha! Så ja, vi finnes fortsatt hihi :)

 
TGIF!! Endelig er helgen her igjen, og gud så godt det føles! Som jeg sa på facebooksiden til bloggen så har jeg vært syk omtrent hele denne uken.. Jeg har ikke hatt mye å meddele og dagene har gått mest i å sove, dra på trening, dra hjem, også sove enda mer. Denne helgen så skal jeg gjøre en del styrke og være med en venninne. Og ikveld så har jeg en super konkurranse til dere :) Jeg vil takke for at dere fortsatt klikker dere innom her selv om jeg har vært en RÆVABLOGGER i det siste!

Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut lipbuttere fra NIVEA. Konkurranser ER gøy sant dere? Jeg kommer til å trekke ut 2 vinnere som vinner en av hver type av disse lippbutterene. Altså, lip butterene jeg skal gi bort er raspberry, vanilla & macadamia og bluberry blush. Jeg har hørt mye om at bluberryen er supergod og lukter helt himmelsk! Lykke til alle sammen ♥♥

Dette gjør du for å bli med i konkurransen:

Lik facebooksiden til bloggen HER og legg igjen en liten hilsen i kommentarfeltet. Husk e-post!

Del gjerne innlegget videre også, dette kan bidra til å øke vinnersjansene dine men dette er helt valgfritt! Jeg trekker 2 vinnere den 26.september.
Akkurat nå er jeg inne i en fase hvor jeg egentlig bare har lyst til å sette meg på neste fly til basically hvorsomhelst. Jeg vil ut og reise, oppleve verdenen og ha the time of my life! Jeg har på ett vis aller mest lyst legge igjen alt av ansvar og bekymringer hjemme i kalde Norge - og bare ta meg en ordentlig ferie.. Jeg har alltid vært en av de som som bestandig tilbringer hver ferie i ''vakre'' Norge haha! Til og meg vennene mine har fortalt til meg at jeg burde komme meg litt bort, reise til et sted langt borte og bare ''leve'' litt. Faktisk, så har ikke jeg vært i syden på 8år og sist jeg var i utlandet var julen i 2011. Så akkurat nå så sliter jeg med å holde meg selv i sjakk.. Riktigere sagt så har jeg reisefeber deluxe!! Jeg har SÅÅÅÅÅ lyst til å reise til Paris, New York, Milano, Barcelona, London eller Roma.. Er det andre som føler det som meg?

For litt siden så fikk jeg tilbud om å joine en venninne når hun skal til Paris, en skikkelig jentetur bare meg og hun.

Det er likevel noe som holder meg tilbake fra å dra. Og så ubesluttsom som jeg er så er jeg ikke sikker på om jeg vil reise. Hvor ble det av hun som sa at man burde gripe de sjansene som man får? Vi lever jo trossalt bare en gang, så hvorfor ikke bare hoppe i det? Og tanten til venninnen min bor i Paris så hun har ordnet bosted og alt til oss begge, men ja...  Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva det er men noe er det jo når jeg gruer meg skikkelig liksom. Jeg hadde en ekstremt ubehagelig opplevelse i utlandet for et par år tilbake, det kan være noe det som henger igjen. Men ja, jeg kan da virkelig ikke takke nei til en magisk langhelg i Paaaariiiiss sant? Så jeg må bare get myself together og innfinne meg i at dette her klarer jeg :)

Er det noen av dere lesere som har vært i Paris, og anbefaler dere andre å dra dit? Har dere evt forslag til en annen storby vi burde reise til?
Dina er en av de herligste og mest godhjertede personene jeg noen gang har møtt, noe som er største parten av grunnen til at jeg spurte akkurat henne om å bli med på dette. Vi to fikk en helt spesiell connection med en gang vi ble kjent, og den jenta der er virkelig en av de få som kan få meg til å smile og le til jeg både rister og gråter om hverandre! Og i dag så lagde jeg og hun en video til dere. I videoen får dere får vite hva ''overraskelsen'' er også + dere får høre den uimotståelige, super sexye og mørke mannestemmen min hahah! Hvor kult er ikke det? Å høre sin egen stemme på video/tv ass, ingenting er bedre enn det eller hva? (iroooni)

Enjoy!

Nye CHEERMONDAY episoder kommer ut på mandager! Tilbakemeldingene deres betyr mye for oss, så legg gjerne igjen en kommentar der du forteller osshva du synes om CHEERMONDAY!

''LIK'' & DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!
Hei og god søndagskveld dere! Man må jobbe hardt for å nå dit man vil, det er sikkert og visst. Om man vil ha noe så må man gå og ta det, er det ikke det det de sier?

Vel, dette er enklere sagt enn gjort.. Jeg har alikevel stått på litt ekstra i det siste, og jeg har søren meg allerede oppnådd mye med bloggen! Det lønner seg og jobbe hardt, det har skjønt nå. Her om dagen så fikk jeg en e-post som fikk tårene til å trille.. Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere alt sammen - hater å måtte holde ting skjult for dere, men sånn er nå det med den saken! Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere hva som skjer om dagen og forhåpentligvis så er det ikke lenge til heller.. Og dere? Følg med på bloggen senere ikveld, da skal jeg dele noe litt gøy med dere alle!

Fineste Dina :)

Tilslutt så vil jeg introdusere dere for Dina, som fremover vil komme en hel del med på bloggen.. Så si hei til Dina alle sammen hihii!

Hugs and kisses!
Har lørdagen deres vært fin eller? Elisabet, Maria og jeg gikk ut for å spise på EGON tidligere ikveld, og som vi koste oss!! Og enda gøyere var det at munnene våres gikk i ett sett fra vi satt oss ned til vi da forlot restauranten omtrent. Vi lagde sikkert mer liv enn det EGON noen gang har hatt tilsammen, haha. Kødda, SÅ gale var det ikke men mye latter ble det og jeg følte meg veldig inkludert i samtalene vi hadde! For meg så er det er skikkelig kleint å bli kjent med nye folk.. Jeg GJØR enhver situasjon jeg kommer i klein - eller det er ihvertfall det jeg vennene mine har fortalt meg! 

Her ser dere hva jeg bestilte meg. Herregud så godt det smakte :)


Og her ser dere hva Maria og Elisabet bestillte + en brownie

Uansett, så er det litt ekstra koselig å få ''bekreftet'' at folk er sånn som du trodde at de var, før man ble kjent! Maria og Elisabet er to herlige firecrackers som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med hihi! I morgen skal jeg møte Dina og da skal vi gjøre noe som jeg har gledet meg masse til! Ha en fortsatt fin kveld fininger :-)
Hei hei! Jeg trodde aldri jeg kom til å si dette men det gjorde seg med en liten pause fra bloggen. Hva som har skjedd? Det er en privatsak, og noe jeg ikke vil eller kommer til å utdype noe mer på bloggen. Jeg har aldri lagt skjul på noe men dette her, det vil jeg ikke snakke noe om på en lang, lang stund.. Jeg er heldigvis på et mye bedre sted nå så dere trenger ikke å bekymre dere! Ellers, så har jeg siden sist blitt eier av to råfine skjerf fra BUYHELSE.NO. Jeg har allerede tatt noen snapshots av de, som jeg tenkte å vise dere nå hihi! Jeg tok forresten likegodt og knipset antrekksbilder samtidig som jeg tok bilder av skjerfene.

Finnes det noe mer genialt enn et varm skjerf som du bare slenger rundt halsen på en kald og trist høstdag? Didn't think so :)Slik ser jeg altså ut i dag. Jeg tok til og med på meg Ullebø jakka mi hihi!

Jeg har som de fleste andre prøvd ACNE skjerfene f.eks og jeg synes helt ærlig disse er like gode som ACNE sine. Skjerfene fra BUYHELSE er laget av 100% lammeull - ikke noe angora her i gården altså. Itillegg til at de koster under halvparten av hva et ACNE skjerf koster!

Min egen personlige favoritt må nok bli det lysegråe skjerfet selv om begge skjerfene er klassiske og passer til så og si alt!Dere finner det lysegråe skjerfet HER og det i off white HER

Hvilket skjerf kledde jeg best, det gråe eller det off white? Nå skal jeg spise litt, vi skrives senere søttiser!


/ / Sponset
Hvor mange ganger har ikke vil alle ønsket at vi hadde lange, tette og sterke øyenvipper fra naturens side? Sånne lange øyenvipper som Eva Longoria har på de maskarareklamene på tv heh! Jeg har siden jeg var en liten rampunge villet ha lange øyenvipper og fine, velformede bryn. Pretty wierd men sant. Jeg husker at jeg misunnet de som bare var ''født'' med dette noe helt syyykt.. Derfor, har jeg testet ulike serum, her snakker vi både øyenbrynserum og vippeserum men til ingen hjelp. Og jeg har prøvd vippeextensions også men dette ble svindyrt i lengden (1700kr pr.behandling).. Noen som kjenner seg igjen? Jeg stilte meg lenge kritisk til alle slags ''mirakel'' serumer og forsåvidt produkter som skal gi deg de lange vippene, eller de tykke og fine øyenbrynene som du alltid har drømt om! Det florer jo av serumer der ute men hvilke merker kan man stole på? Og - I og med at jeg har funnet et øyenbryn og et vippeserum som jeg virkelig har troa på så tenkte jeg å skrive om dette i dag. Ingen av disse serumene er testet på dyr, og de er 100% naturlige. Begge produktene kommer ifra Âme Pure og passer perfekt til deg som ikke vil bruke masse penger på et serum, begge serumene koster nemlig kun 399kr as we speak. Før kostet de 699kr så her har dere virkelig muligheten til å gjøre et kupp.

Serumene til Âme Pure skal visst nok være et av de beste serumene på markedet - og de er itillegg ikke så stive i prisen. Du får varene etter 2-3 dager & de har også fri frakt.

Et før og etter bilde etter bruk av Âme Pure Lash Magnifique:

- Âme Pure Lash Magnifique -

Dette serumet påføres på vippekanten hver kveld, og etter 2-6 uker skal man kunne se betydlig forskjell på både tykkelsen og lengden på vippene. Denne kan dere kjøpe HER, den koster ordinært 699kr men den er på salg til kun 399kr akkurat nå. Dette produktet er som sagt IKKE testet på dyr heller!

Âme Pure Brow Magnifique:

Er du en av de som nappet øyenbrynene dine ihjel da du var yngre, og er nå avhengig av å tegne de på for å se sosial akseptabel ut? Yeah, I thought so. De fleste av oss har en eller annen gang vært akkurat der selv haha, men jeg hører at Âme Pure sitt vippeserum skal hjelpe øynebrynene til å bli tykke, sterke og fyldige igjen. Serumet påføres direkte på øyenbrynene hver kveld! Fåes kjøpt HER akkurat nå til -43% (før kostet den 699kr men nå er den på salg til kun 399kr det også).

Bruker du koden ''LAURIE'' når du er kommet til kassen, så får du en gratis velkomstgave sammen med bestillingen din! :)

Sjekk ut www.amepure.com for mer info! Og lik de gjerne på facebook HER.

Innlegg i samarbeid med Âme Pure
Jeg merker det er slitsommere å blogge, men ikke vet jeg helt hvorfor faktisk! Har så lite bloggmotivasjon for tiden at dere ikke aner det engang. Greia er at jeg vil være en superbra blogger som heletiden blogger om ting som er kjempe interessant, og jeg prøver heletiden å blogge så godt som jeg kan. Likevel, så går jeg rundt og har litt dårlig samvittighet fordi jeg vet kan så mye bedre! :))

Så - jeg lurte jeg på om dere har noen tips & forslag til ting jeg kan skrive/videoblogg mer om?

Om jeg får det slik som jeg vil så kommer det også en videoblogg i starten av denne uken som kommer. Jeg har nemlig hatt lyst til å filme en videoblogg til dere, noen som har noen spesielle videoønsker? Sminkevideo er det ikke vits å si bare sånn at det er sagt, for that is not happening haha! Det blir bare aaaaaltfor kleint... Men alt bortsett fra det er jeg med på :)Inatt sov jeg over hos Idami, hos hun lagde vi oss biffsnadder + brownies og koste oss bare resten av kvelden. Takk for alle tips angående hvilken hårafarge jeg burde gå for forresten :D Jeg tror jeg har bestemt meg!
Haha, dagens cheertrening ble gjennomført..Såvidt! Vi gjorde en øvelse som kalles for bear crawls (noe som er den værste treningsøvelsen jeg vet om), etter denne kastet jeg nesten opp. Den øvelsen var litt i bratteste laget for kondisen min for å si det på fint *kremt*. Tror jeg sverget at jeg aldri skulle på trening igjen på et tidspunkt inni der heh! Mens de andre på laget syntes burpeesene vi gjorde var det værste, så nektet jeg tvært og sto på mitt om at bear crawls VAR DØDEN.. Vel, la oss si det sånn: Jeg anbefaler ingen å teste det ut! Anyways... Jeg har et stort problem.. Eller stort og stort. Jeg klarer virkelig ikke å bestemme meg for hvilken hårfarge jeg vil ha, neste gang jeg setter meg i frisørstolen... Jeg er sånn som enten blir dødsfornøyd med håret mitt når det er farget og fikset på, eller misfornøyd og føler meg som en huleboer! Jeg vurderer å gå for rødt hår fra nå og frem til november.. Men tørr jeg det?? Og hva tror dere? Ombre er sååå fint synes jeg, hmm! Brunt er safe, og ser som regel alltid bra ut på meg. Åhhhh... Jeg trenger litt hjelp fra dere noe som dere sikkert har skjønt hihi!

Stem på din favoritt:

HVA SYNES DERE, 1.OMBRE, 2.BRUNT ELLER 3.RØDT? HVA VILLE JEG KLEDD BEST MENER DERE, OG HVORFOR?
Endelig er det supersalg hos Bangerhead. Jeg må bare tipse dere om dette fordi Bangerhead er en av mine favoritt nettsider! Men før jeg  begynner så vil jeg gjøre det klart at jeg IKKE får noe betaling for å skrive dette innlegget. Som dere sikkert har merket så prøver jeg å holde bloggen min unna alt det reklame-greiene i annen hvert innlegg. Derfor takker jeg nei til å skrive annonser for ulike nettsider 9 av 10 ganger! :) Jeg skriver kun om produkter jeg kan gå god for! - Det er helt trygt å handle fra Bangerhead, itillegg til at de har rask leveringstid.
I dag har jeg plukket ut 2 produkter som jeg vil anbefale videre til dere fininger! Are you ready? Lets go! Det første produktet vi skal snakke om er den fantastiske tørrshampoen fra Batiste. Denne er god og ha de dagene man ikke rekker og vaske håret, eller bare vil at håret skal se litt bedre ut enn hva det allerede gjør. Og hvis du er bekymret for at den lukter stramt eller ekkelt så kan jeg berolige deg med å si at denne ikke lukter vondt i det heletatt. Den lukter faktisk godt, det hadde jeg virkelig ikke trodd haha! Det er dessuten ingen hemmelighet at denne tørrshampoen er kommet for og bli, og at den bl.a er storfavoritten til de største toppbloggerne! Den kan du klikke hjem HER til -20%

Varmebeskyttende fra Bangerhead er god om du skal føne, krølle eller stritte håret. Den lukter samtidig godt som den gjør ''jobben'' sin. Den er bestseller, den har 5 av 5 stjerner og kan nå kjøpes til -20% HER. Om du kunne tenke dere å bestille hele Fresh me up kitet som inneholder saltvannspray, varmebeskyttende + tørrsjampo så kan det bestilles HER til -20% det også.

Nå får dere 20% på disse produktene på Bangerhead.no fremtil 7/9. Trykk HER for å komme til resten av utvalget!

Har du testet ut noen av disse produktene?

Adlinks, men ingen av produktene er sponset og jeg får ikke betalt for å skrive om de.
Har du noen gang undret deg over hvorfor så mange nordmenn blir kalt rasister? Les videre..

Jeg vil først legge trykk på at det å kalle noen for rasist er et veldig sterkt ord. Likevel virker det ikke som om at dette stopper folk fra å kalle noen rasist. Kommer en mørkhudet person i en slåsskamp blir det ofte ropt ting som ''Jævla neger'', ''Jævla rasist'', ''Jævla utlending'' og ''Ta å dra deg hjem igjen til det forpulte landet du kommer ifra''.

Dette er kanskje noe av grunnen til at ordet neger er sett på som et skjellsord? Samtidig så blir det galt av oss utlendinger å kalle alle nordmenn for rasister. Det blir feil å ta alle nordmenn under en og samme kam og sette på de et stempel som ''rasister'' uten at vi kjenner de.

På den andre siden av saken så er ''alle'' utlendinger noen jævla griser som ikke fortjener å se solys, dette er iallefall svaret du vil få hvis vi spør flere norske.. Ifølge de så holder også utlendinger på å ta over Norge. Videre så er det er alt for mange av oss i gatene for å ikke snakke om at hver eneste av oss snylter staten. *Kremt*, jeg mener ''Ikke jobber de, ikke betaler de skatt engang sikkert, også får de likevel dødsmye penger av NAV''. Dette er ikke mine ord, det er derimot den oppfatningen flere nordmenn sitter igjen med av oss utlendinger virker det som... Dette er sikkert sant i noen tilfeller men hallo i luken, er det rart man blir sett på som rasist når det er slike ting som blir sagt høyt imens barna er i samme rom? Er det rart det blir mobbing og et raseskille? Er det VIRKELIG så rart barnet ditt mobber noen andres barn på skolen/i barnehagen? Selv om man er annerledes så burde man ikke bli sett ned på eller mobbet. Og det virker det som om at folk glemmer.

Men det er et spesifikt ord jeg vil ta opp, og det er det forbudte ordet NEGER. Er du ikke afrikaner/brunhudet selv MEN så lite smart at du sier ordet neger mens en mørkhudet person er tilstede så skal jeg love deg at det blir krangling.. La oss si at du f.eks forteller en morsom vits til vennene dine på en fest. En vits som handler om mørkhudede personer, også blir den ene mørke personen i rommet kjempe fornærmet og begynner å kalle deg for stygge ting. Selv om du kun mente vitsen som noe litt morsomt på samme måte som at vi alle tuller med ''det var en gang norsken, dansken og svensken''-vitsene. Og har jeg fortstått det rett så er det alle som ikke er afrikanske selv som ikke får lov til å si ''neger''. Hva slags tull er det? Skal alle de gamle besteforeldrene våres som lærte som barn at ordet neger var lovt til å si, slutte å si det kun fordi DU føler deg støtt av det? I 90% av tilfellene så er det ikke slemt ment en gang og bare noe som kommer ut når vi mennesker snakker. Jeg har pr. i dag mistet tellingen på alle gangene venner av meg/folk jeg har møtt har sttå der og unskyld seg fordi de har forsnakket seg og sagt ordet neger, imens jeg har vært tilstede. Hva mener dere?

Burde alle nordmenn være ekstra obs på hva de sier når de er i samme rom som en svarting/utlending/afrikaner/neger/bruning? (Kall det hva dere vil). Jeg tenker slik at så lenge man ikke mener det vondt så er det greit å si neger, hvis man vil. Med andre ord: Det er ikke noe å si unskyld for kjære nordmann - nettopp fordi det ikke finnes noe å unskylde seg for. Vi lever i et av verdens om ikke verdens rikeste land hvor vi har ytringsfrihet. Da burde jo folk også få si akkurat de ordene som de vil, ikke sant? Jeg blir iallefall ikke fornærmet hvis noen sier ordet neger rundt meg. Og det synes jeg ikke andre burde bli heller. For på slutten av dagen så er det kun et ord. Jeg synes likevel det er rart at utlendinger reagerer slik. At folk blir så hårsåre, fornærmet og sint for et ord som i bunn og grunn kun betyr ''svart''. Hvis folk blir så innmari såret av å bli kalt neger så burde det ikke være lov å si hviting, bleikfis eller jævla nordmann heller da!? Noen som er enige? Jeg har ikke akkurat sett alle afrikanerne/utlendingene som har blitt dømt for å kalle en norsk person for ''jævla nordmann'' enda. Kan noen foklare meg hvorfor det da er nordmenn som blir dømt for å kalle noen neger? Dette er bare urettferdig synes jeg.. Likt skal være likt, og det burde isåfall være de samme reglene vise versa.

Det værste argumentet jeg har hørt er: ''Vi har lov til å kalle hverandre for nigga, neger, my nigga men de hvitingene kan ikke kalle oss for det''. Hva sa du akkurat nå!? That don't make any sense nigga?! Jeg synes faktisk synd i alle nordmenn som må gå rundt og føle de ikke kan snakke sånn som de ellers ville ha gjort kun fordi et par hårsåre afrikanere/utlendiger tar seg nær av alt som blir sagt! Er man svart i Norge så må man gjøre mye for å passe inn, jobbe dødshardt for å bli ''godtatt''. Det vet de fleste av oss. Grunnen til dette er fordi det finnes fordommer. Folk forhåndsdømmer før de blir kjent med andre personer. Selv så blir jeg omtalt som norsk og ikke afrikaner i de fleste tilfeller tro det eller ei. Det føles litt rart ettersom jeg er brun på utsiden. Men dette beviser vel bare at hudfarge bare er en farge, det er hva som er på innsiden som teller. Det jeg mener er, nordmenn er et fantastisk folkeslag på samme måte som utlendinger er kjempe vakre de også. Og alle er like mye verdt uansett hvilken bakgrunn de har. Punktum!

Likte du innlegget så setter jeg pris på at du deler det videre.

Eller om DU også er enig i at det burde være lov å si ordet ''neger'' på lik linje som alle andre ord i ''ordboka''.
Hei dere, beklager den sene oppdateringen fra meg, jeg har løpt rundt som en tulling i hele dag!

Dette er så innmari gøy!! Tenk, at jeg gikk videre i IDOL! Katten er endelig ute av sekken og jeg slipper å tie mer. Jeg har jo visst utfallet av min egen audition siden 25.mai mens alle seerne først fikk se alt den 29.august, liksom. Jeg tenkte å gjøre unna litt bloggarbeid, planlegge innlegg for resten av uka. Senere skal jeg se på min favoritt serie Keeping up with the kardashians. Men - først så skal jeg skravle litt mer om IDOL hihii! 
Først, jeg fikk ikke velge hvilken sang jeg ville synge for dommerne. Sang nr.2 som dommerne likte best var den som jeg hadde øvd på i type 4-5 uker. Men da jeg var inne hos produsenten så spurte hun meg veldig pent om jeg ikke kunne bytte låtvalg. DERFOR sang jeg Respect ettersom dette var min reservelåt. So stop the hatin! Det skjer dessuten mye annet bak kullisene som ikke seerne får se skjønner dere. Noe flere kanskje ikke visste f.eksempel er at alle deltakerne som får synge forann dommerne - har vært igjennom !3! ''auditioner''-runder FØR dette :))

Jeg angrer heller ikke et sekund for at jeg meldte meg på IDOL. For min del så kan folk si så mye negativt de bare vil om stemmen min, fordi jeg ikke kunne brydd meg mindre. Og uansett hva som skjer så vil jeg alltid elske å drive musikk uansett hva noen andre sier. Musikk ER meg, Laurie, min personlighet og sjel. Støtten jeg har fått i ettertid er helt enorm, det betyr mye for meg at så mange likte stemmen min og hvordan jeg fremstod!! Men jeg må si jeg lo godt da jeg så hvor mye gråting de fikk klippet inn i de få minuttene jeg ble vist på tv skjermen heh! Det var beyond ubehagelig og kleint og rart og se seg selv på tv. Tusen takk for alle meldinger og gratulasjoner! :)

Og ja, neste gang dere ser meg er på dommerutvelgelsen den 12. og den 17.september :*)LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Mai 2018 · Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.