Hallo dolls :D Går det bra med dere eller?

Ahh for en fin dag det er i dag! Litt kjølig men ellers fint vær... Vi dro derfor ut og knipset noen bilder til dere og nå sitter vi og venter på to venninner. Jeg og Ida altså. Planen ikveld er at vi skal se en skrekkfilm og sluke i oss masse usunt hihi. Og er det èn ting jeg EEEEEELSKER så er det skrekkfilmer!! De er så morsomme og underholdende : ) Er jeg den eneste som synes det? hehe.... De jeg ser de med synes bestandig at de er skitskumle. Men det fatter jeg ikke faktisk.. I mine øyner så er skrekkfilmer noe av det beste som finnes!

Jeg ville egentlig bare stikke innom og vise dere dagens outfit før besøket kommer. Sjekk bloggen senere ikveld for nok en oppdatering! Ha en fin dag videre dere <3
Se hvem som har blitt fresh på håret da? PÅTIDE, right? For meg så er alt som har med håret mitt  å gjøre kun et ork... Så da jeg dro til salongen til tante på mandag så datt jeg rett ned i stolen og sa:

''Tante, bare gjør hva du vil med håret mitt. Jeg takler det ikke mer!''. 


Tante er en av de få som bare ''forstår meg'' . Som vet hva jeg vil ha.. Fra kvaliteten på håret, til fargen og måten det blir fikset på. For som dere vet så har jeg verdens rekord i å være ubesluttsom haha... Og da er det godt å ha en person som bare vet hva man ser for seg. Og som kan hjelpe deg å velge det riktige!

Hva skal jeg si? Gud så fornøyd jeg er! Resultatet ble tusen ganger bedre enn jeg så for meg!! Ååå - så deilig det er å føle seg fin på håret igjen! Sååå - hva synes dere?
Merket jeg har er Brazilian Extensions. Lengden er 22inches eller 55,8cm på norsk hehe. Håret har ufattelig god kvalitet - og varer i 2år om man pleier det godt. Supersmart og et godt valg for lommeboken. Nå skal jeg legge fra meg pcen, og snakke med de andre. Senere blir det trening. Vi skrives :D
LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits