Slik ser jeg ut ikveld. Bedre bilder av kjolen kommer imorgen. Når dere leser dette innlegget så er alle gjestene forhåpentligvis kommet og vi er godt i gang med kvelden. Igår ble det kjøpt playstation 3 + et nytt dansespill som vi skal teste ut etterpå. 

Håper dere får en super kveld! :-*

Hva synes dere?
Må bare fortelle dere noe hehe. To venninner av meg som heter Anna og Indianne var så snille at de kom hjem til meg i dag. Med en bursdagsgave jeg aldri hadde forventet. Jeg lurte lenge på hva pakken inneholdt.Jeg gliste så og si fra øre til øre og hoppet opp og ned da jeg skjønte at jeg nettopp hadde fått en pc! Er ikke det bare den søøøteste gaven noensinne? Aww - Takk Indianne og Anna! Dere er de beste <3 Dette trengte jeg virkelig!

Nå er jeg akkurat ferdig med å ordne til de siste tingene til festen min. I tillegg til å gjøre alt i siste liten så klarte jeg å prestere å glemme å kjøpe løsvipper. Ettersom gjestene kommer hit halv 8 rekker jeg neppe å dra innom butikken en gang til. Pågrunn av at jeg alltid bruker latterlig lang tid på å dusje, ordne meg og kle på meg. 

Anna og meg

Nå må jeg fortsette med å blåse opp ballonger og pynte litt. Om litt starter jeg vel med å lage til fajita av 2kg kylling. Ja, du leste riktig. 2kg kylling. 

- Tenkte å ta bilder av kjolen jeg skal ha på meg etterpå btw. Stay tuned for that.
Nå tenkte jeg å tipse dere om noen julegavetips siden et slikt innlegg ble etterspurt. Det tok meg nesten 2 timer å skrive dette innlegget så jeg håper dere liker det. Alle produktene er produkter jeg selv liker veldig godt. Ingen av produktene koster over 400,- btw. Direktelink til alle produkter er under hvert kollasje, enjoy!

 1. Til søster;

Øyenskygge: HER Foundation: HER Highlighter HER  Treningstopp: HER Neglelakk: HER Spikes bh: HER

2. Til venninne;Pudder: HER Parfyme: HER  Parfyme: HER Shorts: HER Sovemaske: HER Leppeskrubb HER

 3. Til mamma;

Duftlys: HER Sminkemappe: HER Primer: HER Sminkemappe: HER Øredobber: HER Gavesett: HER

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ønsker dere samme type innlegg som det her men bare om gavetips til kjæresten, bror og pappa?
*LIK* dette innlegget hvis du vil ha julekalender op bloggen i HELE desember.

Hvis mange har lyst på det så skal jeg skaffe mange bra premier. Om jeg så må kjøpe hver eneste selv. Type klær fra sheinside, sminke fra kicks, iphonedekslker, smykker, skjerft, ting fra coverbrands og sånt.

Om det høres bra ut *LIK* dette innlegget. På den måten får jeg et hint om at dette er ønskelig og kan kjøpe inn premier og snakke med sponsorer osv.

I dag ligger bloggen min på 24.plass blant de mest leste bloggene i hele NORGE. Tenk at lille meg har oppnådd noe sååå stort. Det føles helt uvirkelig... Nesten 200 stykk har delt innlegget mitt om nettmobbing hittils, helt sykt. 


HER

Jeg føler definitivt presset som flere av de større toppbloggerene har nevnt tidligere. Men kun på en god måte altså. Dere er noen fantastiske mennesker. VIRKELIG!! 


(Et bilder fra i sommer. Savner å ha langt hår...)

Dessuten liker jeg svært godt å møte blogglesere hvor som helst. Så om dere bare vil si hei eller snakke med meg så er det bare å komme bort om dere ser meg. Og dersom speilrefleksen ligger i veska så skal du ikke se bort ifra at det havner bilder av deg på bloggen også. Kleine blikk og peking blir bare akward. Kom heller bort og si ''hei'' eller noe. 

Et godt eksempel jeg lenge kommer til å huske er de fire jentene jeg så istad. Du kunne se godt at de leste bloggen min. De pekte, kviskret og smilte mens de så på meg. Obvious much sa du? hahaha

 - TAKK FOR AT AKKURAT DU LESER BLOGGEN MIN! 
Hola chicas!

Det er like vanskelig å komme seg opp og dra på treningssenteret så og si hver gang, men i dag klarte jeg det! Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt. Jeg er vel ikke alene om å føle at det er natt døgnet rundt? Noe som igjen ikke hjelper på treningsmotivasjonen min hehe. Men nå blir det skjerpings!

Sånn ser jeg ut akkurat nå. Vil påpeke at jeg har på meg shorts på bildene. Jeg vurderer å bare legge meg på sofaen og se filmene Brides Maides og What happens in vegas. Har sett begge en million ganger før men jeg syns fortsatt de er like bra hver gang. Er det noen av dere som har sett noen av de?

Høres senere dere :-*
Da er det tid for min en spørsmålsrunde. Still alle spørsmål dere vil ha svar på i dette innlegget så svarer jeg kanskje på video om 2-3 dager.

 

Jeg har fått høre rykter om at nettavisen har prøvd å få kontakt med meg i dag. De har linket innlegget mitt om nettmobbing blant annet. Skal sette meg ned å sende en mail til de nå. 


Hva lurer du på?


Hei babes!


Som dere vet så er jeg fortsatt litt redd for å være alene. Derfor prøver jeg å komme meg ut så mye som mulig. For å unngå at jeg skjermer meg helt fra omverdenen. Heldigvis har jeg mange som er der for meg. Noe jeg SÅKLART setter kjempestor pris på! I dag har jeg vært med Glorija. Designet er forresten under oppusing, so beare with me.


Peneste Glorija mi :-*Jakke fra Lindex // Genser fra BYoung // Bukse fra ONLY // Sko fra Eurosko
I nuet ser jeg på den nyeste av videoen hennes. Jeg kom over denne kanalen mens jeg surfet rundt på nettet. Etter å ha sett kun é n video var jeg frelst! Vi, altså meg og hun har så og si samme humor. Det er kanskje grunnen til at jeg syns hun er latterlig morsom?

LatoyaForever heter youtuben hennes. Direkte link her. Latoya laster opp videoer fast flere ganger i uken. Innholdet i hver video er en suprise fra gang til gang. Hver av videoene hennes når opptil flere 100 000'ner av seere. Humøret hennes kan dessuten få enhver til å smile fra øre til øre. Dersom du ikke tror meg sjekk ut selv under.

Her er mine topp 3 Latoya videoer:

Nå blir det bare å slappe av resten av kvelden. Snakkes i morgen. Hva er din favoritt youtubechannel? 
Wæææ, så mange som delte forrige innlegg!! Dere kan lese det HER. Dette var over alle forventninger. Dere er bare så utrolig fine! Tusen millioner takk til dere som tar dere tid til å sende meg en melding i innboksen på facebook-kontoen min. Skal såklart forsøke å svare hver og en tilbake.   


Startet dagen med dra til byen for å se rundt i butikker. Jeg skal feire 18-årsdagen min til helgen og ''føler'' jeg trenger en ny kjole.

Selv om jeg har nøyaktig 37 kjoler fra før av... En jente som forguder kjoler kan aldri ha for mange, hihi. I morgen skal jeg ta turen innom Vila og se om jeg finner en kjole der. Krysser fingrene på at det ordner seg.

 

Jeg må innrømme at jeg i det siste har vært redd for å gå utendørs. Pågrunn av ting som har skjedd i fortiden. Frykt, raseri og angst. De tre tingene ble utløst iløpet av få sekunder. Riktigere sagt etter å ha lest denne kommentaren på bloggen. 

Like etter hendelsen fikk jeg fjernet nummeret mitt fra nettet. I tillegg har jeg fått opp lystette gardiner i leiligheten, noe som også hjelper på. Det sjokkerer meg fortsatt hvor mye skade en stygg kommentar på nett kan fåføre en person. 

Velger å ikke poste avsenderes fulle navn på bloggen. Om dere er interessert så finner dere bloggen hans HER.

Norge er et fritt land hvor alle kan si og mene akkurat det man vil uten å straffes for det. Det vet jeg. Jeg mener derimot at om man ikke har noe fint å si så burde man ikke si noe i det heletatt.

Spørsmålet mitt er: Hvorfor forsøker vi ikke mer på å stoppe nettmobbing? Hvorfor bruker vi ikke ytringsfriheten som vi alle er gitt til å kjempe for en sak som denne? Har ikke dere også lurt på dette en gang eller to? Eller 100 sånn som meg.

Noen dager etter den første kommentaren fikk jeg en ny: '' Hei alle sammen. Svart hore slikker seg ren til middag under bordet. Adjø og farvel.'' Fra samme avsender som sist. Det absurde ved det hele er at han som sendte kommentaren skriver en nazi-blogg. 

Hvem er egentlig denne personen til å stemple meg som feit eller en hore? Kroppen min er absolutt ikke perfekt men jeg er langt ifra feit. Skjønner virkelig ikke hvordan noen kan ha en slik oppfatning av meg som person. Håper jeg ikke fremstår sånn på bloggen?!

Realiteten er: Alle mennesker er forskjellige. Slik ser da jeg ut. Jeg har større lår enn de fleste. Rumpe og pupper som aldeles ikke er perfekte de heller. Magen min ser ikke ut som et vaskebrett heller. Men hva så?


Tviler sterkt på at du er 100% perfekt. Vet du hvordan jeg vet det? Jo, fordi du sitter over nett og kaller andre stygg, udugelig, hore og gud vet hva annet. Det at mennesker som deg bruker tiden sin på å rakke ned på andre er patetisk spør du meg. Du blir ikke en bedre person selv ved å kalle noen andre feit. 

Jeg skulle ønske nettmobbing ble mye hardere slått ned på. Mediene skriver ofte om det men hva skje? Nada.. Alikevel blir det funnet opp nettsteder hvor man kan skrive dritt anonymt uten at noen får vite hvem som står bak. Hvorfor? Hvorfor gjøre en slik ressurs tilgjengelig for folk som verken har nettvett eller normal folkeskikk?Jeg vil så gjerne gjøre en forskjell. På folks tankegang. Ville uansett bare poste dette innlegget for å vise alle dere der ute, som tror dere er alene. Jeg vet hvordan det føles. Du er aldri alene om å føle deg ensom. Aldri glem det. Om det hjelper noe så vet jeg akkurat hvordan den føles når du føler at ''Ingen bryr seg, at du kun er en byrde.''
Fy som jeg mislikte slutten .. Det føltes ikke ut som om den varte i 2 og en halv time. Tiden gikk sinnsykt raskt. Til dere som ikke skjønner hvilken film det er snakk om så er det ingen annen enn den berømte Hunger Games Catching Fire jeg mener. 

Igår var jeg på kino sammen med beste Glorija og Amalie. Anbefaler alle å dra på kino og se den. Før kinoen dro vi på Narvesen og kjøpte godteri, og så klønete som jeg er så klarte jeg å miste brusflasken min på gulvet i kinosalen, og den trillet såklart nedover i salen siden det var nedover bakke og jeg måtte reise meg opp midt i filmen og lete etter den haha. Type veeeldig flaut sa du? Oh yes! Akkurat i det øyeblikket hadde jeg bare lyst til å fordufte fra jordens overflate.

Har noen av dere vært  på kino og sett den?
Er det bare jeg som synes det er dødsgøy å se på *må gjøre videoer* av bloggere som gjør kleine ting og driter seg loddrett ut eller?

Nå er det bestemt. Jeg og en venninne av meg som heter Ketlyn skal spille inn en må gjøre video til bloggen, og da trenger vi forslag til ting vi skal gjøre. Videoen blir mest sannsynlig spillt inn iløpet av morgen dagen. Æhh, så kleint det kommer til å bli hahaha..
Send inn forslag till oss på ask-profilen min HERHERHERHER. Evt anonymt ved å huke av på *spør anonymt* hvis dere ønsker det.
Igår fyllte jeg 18år og nå tenkte jeg å fortelle dere litt om dagen igår.

Jeg stod opp i 9 tiden og dro rett på treningssenter og trente der en times tid. Senere på dagen fikk jeg besøk av fire venninner. Gjett hva de hadde med seg til meg da? 

Gaver, penger, kake, brus og godteri. Jeg har seriøst verdens snilleste venner. Det føles veldig deilig å vite at du har venner som gjør hva som helst for at du skal føle deg vel. Ah, så heldig jeg føler meg hihi! Før jeg glemmer det så må jeg si at ingen gjettet riktig på gjettekonken jeg hadde for litt siden så da blir det ingen linking denne gangen. Men ikke fortvil: Dere kan alltids vinne smilelab strips heer

 
Hei skjønninger :)

Da er dagen kommet, i dag fyller jeg 18år!! Tenk det dere, iiiiik! I den anledning lovte jeg dere en bloggkonkurranse og jeg prøver å alltid holde det jeg lover.

Kort forklart så stikker en heldig leser av med 1x14smilelab strips, kanskje det blir akkurat DEG? All smisking som søte kommentarer funker fett på meg så om jeg ser at samme personen kommer tilbake og kommenterer om og om igjen på blogginnleggene mine så øker det alltids vinnersjansene til den personen hehe. Jeg bobler jo bokstaveligtalt over når jeg logger meg inn på bloggen og finner ut at en av leserene mine har lagt igjen en hyggelig kommentar!

Bildet er lånt fra krisssy.blogg.no

Slik deltar du:

1. *Lik* dette innlegget nederst til venstre i innlegget. Jeg dobbeltsjekker alltid at vinneren har delt innlegget så ikke glem å gjør det.

2. Skriv hvorfor akkurat DU burde vinne, det trenger ikke å være noe langt, to setninger holder i massevis. + mailadresse da men det visste dere vel allerede hehe?

 -Good luck ;-*
Sitter i senga og ser på gamle bilder på mobilen mens jeg spiser sushi. Argh, føler meg som verdens værste blogger for øyeblikket . . Og for å gjøre det bra igjen tenkte jeg å holde en konkurranse som kommer ut på selveste bursdagen (21.nov), så gle dere til det folkens. 

Bare si ifra om det er noe spesielt dere vil vinne så ordner jeg det!


Tenkte å gjøre noe litt morsomt nå: Ha en gjettekonkurranse. Imorgen skal jeg på en kostymefest, der man må kle seg ut som noe kult. Som alltid er jeg sent ute med et kostyme og fant derfor nettopp ut hva jeg skal kle meg ut som. 

Men spørsmålet er om dere klarer å gjette hva jeg skal gå utkledd som? Rett svar vinner en link. 


Lik innlegget om du liker å kle deg iblandt.
Hellu!

Endelig helg igjen! På mandag var jeg i musikkstudio, noe som var veldi gøy og annerledes. Jeg og han som eier studioet tenker å starte et på et prosjekt. Hint: CD. Dette er ikke 100% sikkert så det er alt dere får vite for nå. Stay tuned på det området så kommer jeg tilbake med mer info når det nærmer seg.. 

Ville egentlig bare stikke innom for å si at jeg er i live. Jeg beklager for null blogging dere.. Jeg er utrolig lei meg for det. Lover bedre blogging spesielt i helgen som kommer.


Lunchen min. Og sånn så jeg ut på mandag:

Hei. Laurie er for øyeblikket på oppdrag i studio, og har gitt meg frie tøyler for dette innlegget. Jeg har da tenkt å legge igjen en fortsettelse på funfact innlegget hennes, rett og slett bare for å gi henne en liten overaskelse. Håper det ikke blir så altfor grusom.

Laurie er over gjennomsnittlig fasinert over bein. En kommer kjeldent uten en "Å herregud, se pene bein hun der i den røde buksa har!" på en shopping tur, noe som jeg aldri greier å la være å le av.

 

Laurie er veldig gavmild av seg, og har ingenting i mot med å fôre vennene sine med mye mat når vi stikker innom, eller å dele det hun har.

 

Jeg tror Laurie lett kunne kapret førstesplassen på flest ord i minuttet.

 

Laurie har moteriktig stil, men har svørt sterke meninger om hva hun synes er fint og ikke.

 

Laurie er kjemperedd slanger, noe som kom ut gjennom en hysterisk telefonsamtale.

 

Hun er veldig glad i å eksperimentere, så i fjor investerte hun i fargelinser i ulike øyenfarger. Synd at hun er kjempe klønete når det gjelder å ta dem på, så det var en jobb jeg måtte ta meg av.

(tidenes pose)


 

Hun har tidenes største raseri mot folk som har gjort noe mot en av hennes veninner. Så om du vil føle deg litt bedre vist du er sint på for eksempel en gutt, er hun den beste å gå til.

 

Laurie er alltid  i sisteliten, likevel er det sjeldent hun ikke får tid til det hun skal.

 

 

Musklene og styrken hennes er noe alle burde se på med beundring, og selv om hun påstår noe annes selv, er hun sykt flink i alt hun prøver på av sport.

 

Det er alltid kjempe fasinerede og se hva Laurie har tålmodighet til og ikke, det er så mange rare ting som går henne på nærvene, mens mye annet har hun full forståelse for.

 

Laurie er kjempe kreativ når det gjelder å lage og viderelære dans. Hun gir ikke opp!!

 

Om det er noe hun først blir gira på, er hun ustoppelig. Hun kan godt droppe alt av nattesøvn for å finne ut mer om den nye interessen sin.

 

 

Stor kjem Fra Ingrid <3

Love u!!

 

 

 

 


Igår bestemte jeg og Helene oss for å leie den siste twilight filmen, BD part 2. Vi kjøpte i tillegg såklart litt snop, og snakket å koste oss resten av kvelden. I dag sto jeg ikke opp før jeg skulle spise middag og har så og si bare slappet av siden det. Her er dagen min i bilder:

Jeg må forresten si tusen takk for at dere er innom og leser/kommenterer bloggen min!! Det betyr veldig veldig mye! Ligger allerede på 5.plass på topplisten i Ålesund noe som er utrolig gøy etter kun tre dager med blogging.

Liker dere også å bare slappe helt av på søndager?
Jeg har lest sånne fun facts og ting dere ikke visste om meg innlegg på andre blogger og tenkte å fortelle dere noen ting om meg selv siden jeg vet hvor morsomt jeg selv synes det er å lese slikt på andre blogger.

- Jeg er veldig overtroisk av meg. Dermed tror jeg veldig på klarsynte/mediumer og kan f.eks finne på å sitte oppe til langt på natt kun for å se den ene dokumentaren som handler om et hjemsøkt hus/etforsvunnet barn eller lignende.

- Hver gang jeg er helt alene så snuser jeg på mine egne armhuler og pirker meg i nesa.

- Om du trodde på punktet over så er du utrolig lettlurt. Såklart holder jeg ikke på sånn i en alder av snart 18 hehe.

Jeg kan finne på å få (HØYLYTT) latterkrampe i de mest upassende situasjoner/steder. Som for eksempel i en begravelse, på bussen, på toalettet osv osv. Dere skjønner tegninga tror jeg nå. Håper ikke jeg er helt alene om å føle meg latterlig i slike situasjoner..?

- Jeg takler ikke når folk legger ut nytt profilbilde også skriver de *midlertidlig* eller *så stygg jeg ser ut*. Det er noe av det mest irriterendes jeg vet om.

- Når jeg konsentrerer meg eller er veldig fokusert på noe så ser jeg ut som en mann. Altså, ansiktet mitt liksom.

- Jeg er en sånn person som er utrolig redd for å snakke om døden eller innsè at fakta: Alle dør èn dag. Enten bråter jeg ut i gråt eller så blir jeg helt fortvila. Noen andre som har det sånn også?

- Jeg tar meg selv ofte i å avbryte noen forså å si hæ når de sier ``greit, bare si det du ville si du``. Min definitivt værste uvane, fy fy.

- Jeg er i all hemmelighet (eller ikke nå som jeg skriver det offentlig på nettet) forelsket i Alena Shiskova. Jenta ser så og si perfekt ut og jeg er dødsmisunnelig på utseendet hennes! Vet forresten at hun har fikset på litt her og litt der men det spiller ingen rolle. For ja, la oss innrømme folkens, det er faktisk ikke mulig å se sååå pen ut. Bare se på henne da:
- Jeg klipte av meg alt håret på impuls og angrer egentlig ikke et eneste sekund selv om jeg vurderer å sette i extensions igjen snart.

- Jeg er over gjennomsnittet til normalt paranoid og tror noen er ute etter å drepe meg hver gang jeg går ut ytterdøra bokstavligtalt

 

 

- Om jeg er stresset eller veldig ivrig har jeg en tendens til å snakke veldig fort.
- Jeg er altfor glad i å gå rundt i leiligheten min uten noe som helst av klær. Helt sant. Bare spør mine nærmeste venninner og kompiser. De har måtte oppleve meg som smyger meg inn på rommet/badet idèt de har kommet inn i leiligheten min og ropt `` lukk øynene. Jeg er kliss naken`` haha. Nå fortiden er jeg blitt flinkere til å i det minste ha på meg one piecen min eller bh og en joggebukse.
- Konkurranseinstingt kunne vært mellomnavnet mitt. Jeg har nemlig et konkurranseinstingt uten like. Spesielt når det gjelder sport og konkurranser der det er om og gjøre å være raskest.
Har vi noe til felles. hva isåfall? Nå er det deres tur til å fortelle meg EN funfact om dere selv.Endelig er det lørdag igjen! Først og fremst må jeg si tusen takk for alle fine kommentarer i innlegget under! De mindre hyggelige er bare å ignorere eller oversè.

Denne lørdagen skal jeg slappe av for det meste, kanskje møte en venninne også leier jeg vel meg en film til kvelden som jeg kan bruke som en unskyldning for å sluke i meg en boks med smågodt. Tihi! Våknet forresten brått opp fra den sykeste drømmen istad, men trenger ikke å si noe mer om det haha! Tipper på ingen av dere vil høre om den uansett eller hva? 


Jeg heter Laurie Deline og ble født den 21. - november 1995. Da jeg var 7år flyttet jeg til Norge sammen med tanten min.

Min store lidenskap her i livet er nødt til å være å drive med sang og dans, definitivt. Å få drive med de to tingene er et must for meg! Utenom det bedriver jeg min fritid til å gå på cheerleading og cheerdance også er jeg så mye som mulig med venner.

Om jeg skal beskrive meg selv som person så er jeg for det første veldig snill mot alle rundt meg, også er jeg veldig sprudlende og har ikke minst så har jeg en god del selvironi selv om jeg synes vennene mine noen ganger går litt for langt med vitser om meg.Kan vel også legge til at jeg opprinnelig er ifra Liberia men er for øyeblikket bosatt i Ålesund hvor jeg har bodd de 2 siste årene. Samme året som jeg flyttet hit begynte jeg på en danselinje men måtte slutte pågrunn av skade. Nå fortiden så har jeg friår frem til jeg finner ut hva jeg vil holde på med videre enten det blir jobb eller skole.


- Håper at akkurat du vil følge meg videre. Følg ekstra godt med de neste dagene for da kommer jeg med en stor announcement! Stay tuned sier jeg bare..Du vil angre om du går glipp av det .


LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits