Planen i dag var å stå opp kl.11 og dra på trening med to venninner. Men tror dere ikke jeg klarte å sove meg igjennom 12 tapte anrop, 5 meldinger og ja, slumre alle alarmene mine?? Hvordan er det i det heletatt mulig sier jeg bare.. Bestemte meg etterhvert for å dra til byen å bytte noen julegaver, men bussen kom såklart aldri. Satt nede på busstoppet i 18min og holdt på å bli dø av kuldesjokk. Standard Laurie style på vinteren. Jaja, just my luck. Fikk en telefon fra Ketlyn, så snill som hun er så inviterte hun meg hjem til seg ikveld. Føler meg kjempe heldig som har verdens mest omsorgsfulle venninner! Det føles ekstra godt i disse juletider. Det å både slippe å feire juleaften OG nyttårsaften alene hjelper veldig mye. - Skal forresten spise kalkun og alt annet som man spiser kalkun sammen med med min kjære kl.6. Må fikse meg før jeg blir hentet. SMASK 

Ha en finfin nyttårsaften verdens beste lesere! Klem til dere alle fra meg 
Heia!

Har grublet litt over hvordan jeg kan takke alle dere som er innom bloggen min hver dag og kommenterer mye fint på hvert eneste innlegg. Ligger til og med på topplisten fast fortiden! Dere inspirerer meg til å blogge og jeg skal bli bli MYE bedre på å skrive interessante innlegg fremover. Har satt opp en bloggplan, som jeg satt oppe å skrev til klokken var 03:27 inatt.. Det er hardt å være blogger ass haha. Kommer til å gjøre noen drastiske endringer på bloggen som dere vil merke snart - Men som jeg håper dere alle vil like. Har ihvertfall kommet frem til at jeg vil kjøre månedens leser fast hver måned. Som en liten oppmerksomhet til en leser som er aktiv i kommentarfeltet. Gnåler heletiden om at jeg setter pris på dere, I know. Føler jeg nesten må det også, fordi jeg er så glad i dere ♥ Noen ganger er det ikke nok å bare si ''takk'' synst jeg. Derfor skal jeg prøve å skaffe kule, og ikke minst dyre giveaway premier fremover. Hvis dere fortsetter med den gode jobben dere allerede gjør. Deal? :-)

Månedens leser for desember er Pia Papas. Du lyser opp dagene mine Pia, og jeg har sett at du har kommentert gang på gang på innleggene mine og meldt deg på kjempe mange av lukene i julekalenderen min. Du er helskjønn. Takk for alle fine ord! Du skal vite at jeg har lagt merke til deg, og du er definitivt en av mine aller mest trofaste lesere! Derfor går månedens giveaway som jeg postet for noen dager siden til deg! Kontakter deg på facebook iløpet av kvelden søta 

Vil du bli månedens leser for januar 2014? Da må du gjøre som Pia hehe. Neida. Vær aktiv i kommentarfeltet og merk deg ut så blir det kanskje akkurat DU som blir månedens leser neste gang.

*Lik* og del gjerne innlegget
Meld deg på HER
Kom nettopp hjem fra trening på Stamina med Hurricanes jentene. Er det noen av dere leserne mine som går på cheerleading? Vel, var på butikken istad å handlet inn mat. Fra og med i dag blir det skjerpings på kostholdet og godtestreik. Tilbake til hverdagen kalles det kanskje, hehe. Hvordan skal jeg overleve dere? Dro innom innom Bik bok en tur, og gud så mye fint de har inne. Og ikke minst mye salg. Åhh, hvorfor har jeg ikke penger når jeg trenger det?! Skulle ønske det fantes pengetrær akkurat nå...

Ellers, hvis dere skriver inn rabatt koden ''LAURIEJUL'' får dere 40% rabatt på DETTE vippeserumet fra Swissclinic.NO ut 31.des. Og dere kan fortsatt melde dere på giveawayen min HER, som avsluttes ikveld.Hva synst dere?
Her kommer bilder fra min juleaften. Skulle egentlig legge de ut den 26. men glemte det. Bedre sent enn aldri ikke sant?Jeg hadde en kjempe fin juleaften. Feirte den hos beste Celina og famlien hennes. En annerledes men en veldig gøy jul! Vi spilte sikkert 10 runder (MINST) av kortspillet gris, spiste dessert og åpnet opp pakker. Fikk meg mye fint som dere kommer til å få se på ulike outfits på bloggen fremover. I gave fra bestisen fikk jeg maxi skjørt, noe jeg har gått rundt og gnålet om at jeg ønsket meg i lang tid. Wi! Det hjelper altså å mase litt hehe. De fleste bildene over er tatt av faren til Celina, jeg var ikke akkurat flink til å ta bilder selv. Håper dere alle sammen hadde det kjempe koselig med familien deres på årets beste dag!

Hvordan var deres juleaften?
Ligger rett ut som et slakt på sofaen, har nettopp snakket i telefonen med en kompis og etterpå får jeg besøk. Er forresten gøy å se all responsen på innlegget jeg la ut for to dager siden. Også ligger jeg på topplisten i dag også, wii! Dere er best :-*

Må bare fortelle dere om noe super kleint som skjedde igår. Klarte å plassere meg selv og rumpa mi rett foran herre toalettet etter at jeg var ferdig å synge. Så kom det en mann ut døra rett bak meg, dunket døren i rumpa på meg, og gud så flaut det var.. Han beklaget seg til det ytterste mens jeg bare sto og smålo.. Tihi! Er det mulig å være så dum?! Det værste var at det som jeg skulle legge ned i veska allerede lå oppi den...

Måtte kjøre frem og tilbake fra RUST - der som jeg sang og kulturhuset - hvor det var fest. Stress, men det gikk greit da. Klarte å rekke begge deler, og gud så gøy det var å fremføre for første gang på nesten 1år. Jeg er super takknemlig for at jeg fikk muligheten til dette, men jeg må si at å stå å synge mens du ser på din første ''store kjærleik'' sin familie sitte på fremste rad, var en opplevelse i seg selv. Du leste riktig, hele familien hans.. Haha, trodde jeg skulle knekke sammen i latter der jeg stod oppe på scenen. Det gikk heldigvis bra da! Fikk overveldende mye med applaus, folk som plystret og ropte navnet mitt. Sto konstant og gliste mens jeg heiset på skuldrene mens folk plystret. *knis* Dere skal få se video såklart, slapp av. Må bare laste den opp først. Og da kommer dere til å skjønne hva jeg mener. ¨

*Lik gjerne dette innlegget*
Da er dagen endelig her. Fikk streng beskjed om å ikke skrive om julebluesen på bloggen før i siste liten. De som jeg skal spille med har nemlig tenkt at jeg skal overraske de andre bandene som er der, med å synge sammen med de. Så det er ingen andre enn dere, meg og de fire bandmedlemme som vet om det hehe. Gru gleder meg, for tenk om jeg synger feil da? !Haha, da dør jeg sånn seriøst. Ikveld skal jeg først ha på meg en lilla jumpsuiten, deretter skal jeg ha på meg kjole/jumpsuit tror jeg. Neste på listen nå er lydprøven før ikveld. Håper dere alle får en fin helg! Skal overnatte med en venninne etter festen så blogger med bilder og alt om dagen i dag i morgen når jeg er hjemme igjen.

- Men vi snakkes, ønsk meg lykkelig på konserten da! 


*Lik gjerne dette innlegget*
Vinn fire Iphone 5 deksler HER og sminke fra Coverbrands HER

..Jeg har gledet meg leeeenge til å fortelle dere dette. Og endelig kan jeg avsløre hva jeg har klødd i fingrene etter å fortelle dere.. Dere husker da jeg var i sangstudio for omtrent en måned tilbake sant? Han som eier studioet var super hyggelig, og i ettertid ble vi enige om å spille inn en CD. Ikke med altfor mange sanger. Tror det blir ca.5-7 låter. Er ikke det spennende vel, dere? Jeg eeelsker jo å synge av hele mitt hjertet, så dette passet midt i blinken for meg!! 

Den siste tiden så har jeg skrevet ned masse idèer til sangtekster, siden jeg helst kun vil  ha sanger jeg selv har skrevet på cden. Dette kommer naturligvis til å bli litt dyrt, så jeg er nødt til å finne meg en jobb etter jul tror jeg. Dere har sikkert lurt på hvorfor jeg ikke har oppdatert med 3 innlegg og hele pakken, hver dag de siste ukene, nå vet dere i det minste hvorfor. Har altså brukt mye av dagene på å skrive sanger, finne inspirasjon and so on. 

Imorgen skal jeg synge hele 4 sanger sammen med et band i Ørsta på et utested som heter RUST. I dag hadde vi øving, derfor blogger jeg litt sent. Aldersgrensen på arrangementet er dessverre 20år, så jeg kan liksom ikke invitere venner eller dere til å komme å se på heller! Men jeg skal være flink til å filme og legge ut alt på bloggen på søndagen, om det er ønsker om dette?

Etter konserten/julebluesen skal jeg på en nyttårsfest med noen venninner, noe som jeg satser på at blir super fun! Har ikke møtt jentene mine på evigheter faktisk.. Nyttårskjolen min er kommet også.  Satser på å få dratt å hentet den i morgen på dagen. Skal forsøke så godt jeg kan å være flink blogger i morgen, men nå må jeg lalle meg. Natti natt dere <3

Tenkte jeg kunne svare på litt leserspørsmål iløpet av helgen også. Om dere har noen spørsmål så kan de stilles her i dette innlegget! 

*Lik* gjerne dette innlegget
Her om dagen satt jeg og tenkte over noe. Får jo stadig vekk spørsmål og komplimenter på at jeg virker lykkelig absolutt heletiden. Spesielt på bloggen. Sannheten er at jeg tenker veldig mye, bekymrer meg over ting. Det er dager her hjemme som er så crappy at jeg kunne ønske jeg kunne teleportere meg selv fra stua her hjemme, til mamma sin armkrok langt ned i Afrika. Jeg har b.l.a vært igjennom flere rettsaker. Jeg har flyttet fra den ene fosterfamilien til den andre i årevis, og jeg tidligere gått hos psykolog.. Ikke har jeg sett familien min på 11år, som betyr at jeg har vært totalt alene i et fremmed land helt siden jeg var 7-8år. '' Det er IKKE mulig '' bruker folk som akkurat har blitt kjent med meg å si. Men vet dere hva?

Jeg har lært utrolig mye om meg nettopp fordi jeg har vært igjennom det her - Jeg er blitt sterk og hardhudet på grunn av det - Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg er takknemlig for at var akkurat jeg som ''måtte'' dra til vakre Norge. Selv om jeg måtte dra uten alle søskenene mine og mamma. Har hendt noen andre ting som jeg ikke får lov til å snakke fordi det har med politiet å gjøre, håper dere har forståelse for det. Alt dette hadde du kanskje aldri trodd om meg, bare ved å se på bildene på bloggen min, eller? Poenget mitt er: Om JEG klarer å være lykkelig etter å ha gått igjennom SÅ mye så klarer DU det også. Man trenger ikke alltids å vise hva man føler inni seg - På utsiden. That's the trick! 

Med hjelp av noen enkle tips klarer jeg å være lykkelig hver eneste dag. Her er tipsene jeg bruker:


- Tenk langsiktig og planlegg. Prøv å alltid ha et par ting å se frem til. Som en klassetur, en jentekveld, russetiden, dagen venninnen din du ikke har sett på mange måneder kommer hjem, en konsert, sommerferien osv. Regner med dere skjønner tegninga (?), hehe.

- Kvitt deg med mennesker i livet ditt som drar deg ned, kun er negative eller sjalue. Så slipper du all den negative energien rundt deg. En ting som hører med dette er at du må forsøke å kutte ut denne/disse personen(e) litt etter litt. En konfrontasjon ender sjeldent fint så prøv så godt du kan å unngå det.

- Smil så mye som du klarer hver eneste dag. Det hjelper veldig. Hvis du konstant går rundt med et stein ansikt så vil ikke veldig mange bli kjent med deg, eller i det heletatt snakke med deg. Et smil derimot, er noe som lett smitter over på andre rundt deg og skaper positiv stemning.

- Hør på lydbok, se en film/serie eller les favoritt bloggene dine hver kveld før du legger deg. Da slipper du å ligge der med tankene dine, å oppsumere dagen, tenke på alt som er dritt og være lei deg. Bruker selv å lese bak i arkivene til blant annet Fotballfrue, Hedda og Kristina Andersen hver kveld før jeg går til sengs. Det funker som terapi for meg hehe. Neida! Eller av og til så...

- Sett deg selv i respekt. Er det en person i livet ditt som alltid rakker ned på deg eller sier '' Og det tror du at du klarer? Øhm, lite sannsynlig spør du meg..'', kutt hun/han ut umiddelbart. Aldri la noen fortelle deg hvem du er eller hva du er istand til. Liker du ikke jobben din/Mistrives? Si ifra til sjefen din, evt si opp finn deg en ny. Det finnes tusenvis av jobber der ute, du må bare lete litt først. 

- Gjør ting som gjør det glad. Om du f.eksempel liker å ha filmkvelder med venninner, gjør det av og til. Pluss andre ting som gjør deg glad, som å ta ansiktsmaske, dra på cafè eller kino. Muligens så kan du unne deg selv noe godt en gang i blant, om du har fortjent det. Små tiltak som dette hjelper mer enn man skulle tro på humøret.

- Slutt å tenk at du mååå ha deg noe nytt konstant. Som en ny jakke, en pc, en veske eller hva enn det måtte være du ønsker deg. Vi mennesker er veldig sånn at vi tenker '' Om jeg bare hadde fått ditt eller datt SÅ hadde livet mitt vært komplett  ''. Lykke finnes ikke ''kun'' i materaliske ting som canadagoos jakker, mac eller Iphone dere, husk det. Vi må alle slutte å lete etter ting som kunne ha gjort livet bedre, og starte å LEVE det. Sett heller på pris på det du allerede har som familien din og de herlige vennene dine. Eller hunden din som er verdens beste hund.

- Husk at å være lykkelig er noe du bestemmer deg for å være, ikke noe skjer iløpet av natten. Du må kanskje jobbe litt med deg selv, finne ut hva som hindrer deg i å være i godt humør også ta det derfra. 

- Dere vet når alt virker perfekt, og livet kunne ikke vært bedre? Men så skjer det noe crappy som gjør at alt føles dritt? Japp, hva gjør man da tenker dere. Tror vi alle har kjent på den følelsen der. Det du gjør da er å ignorere at ting ikke har gått din vei 1-2-3 eller 10 ganger den siste tiden. Gi f i det, og tenk at gud på hvor heldig du egentlig er! Det hjelper hver gang etter å ha grått litt, synest synd i meg selv og sett en serie. For hva så om ting ikke alltid er perfekt og du ikke får alt dalende ned i fanget? Det er menneskelig å føle seg i ekstase, sint, flau, lei og skuffet. Det er bare how it all works.

- Vær i aktivitet 1-2 ganger i uken. Om det bare er å gå fast tur med hunden din eller å dra på treningssenteret. Det er bevist at trening gjør oss mennesker lykkeligere, endorfiner som sprer seg rundt i kroppen vår så kanskje det kan funke for deg? Har selv trent i 3-4 uker nå, og er lykkeligere enn noen gang!

- Snakk med venner/familie om du er lei deg. Ikke steng inne følelsene dine. Det er alltid noen som har hatt det likedan som deg/Har det sånn fortsatt, som du kan snakke med og få råd fra. Som f.eksempel våre såkalte mødre som alltid '' Vet best'' og '' Maser hull i hodet på oss''. Jeg er helt sikker på at moren din vil være der for deg om du har det vanskelig og trenger noen å snakke med. uu

- Prøv å være mer sosial, omgås med folk du går godt sammen med. 

// Alle bildene er lånt fra Caroline sin blogg //

- Bestem deg ifra du står opp at '' I dag skal jeg være glad uansett hva''. Ha på deg noe du føler deg vel i og start dagen med en deilig frokost. Det hjelper alltid på humøret mitt i hvert fall. 

- Prøv å være lykkelig på andres vegner. Vi jenter har en tendens til at om noen rundt oss gjør noe bra/oppnår noe så hater vi dem for det. Vi må heller prøve å snu om tankegangen vår til at denne personen mest sannsynlig fortjente det hun fikk/oppnådde. Ikke tenk ''Gud så latterlig at hun fikk den jobben, kunne sikkert ha skrevet en mye bedre CV enn hennes''. Jeg mener. Hva hjelper egentlig det? Nada. 

*Lik og del* gjerne dette innlegget hvis du likte det.Vil først beklage for fraværet mitt i det siste. Ingen ord kan beskrive hvor dårlig samvittighet jeg får når jeg ikke blogger/blogger lite... Vel, fra og med nå blir det mye bedre blogging. Bloggen ligger nå øverst på min prioriteringsliste, sånn at dere vet det. Lå våken til kl. 04:30 i morges og skrev innlegg til dere. Alt jeg gjør for bloggen altså. Skrev ferdig et innlegg om mine nyttårsforsett, hvem jeg anser meg selv som i venneflokken og et om ****** * fenomenet. Har til sammen 12 innlegg på listen min, så dette er kun 3 av de hihi. Gle dere til mye spennende blogging fremover! 

Tenkte jeg skulle vise dere dagens antrekk også. Jeg og Rikke (Lille søsteren til Celina) har vært ute og tatt bilder, hun holdt på å blåse bort der hun stod. Lille stakkaren. Aner forresten ikke hvor flekken på genseren kommer ifra haha, genseren er aldri brukt, så ja.. Ikveld skal jeg og Celina være sammen med et par venninner av henne, I think. Skal se om jeg klarer å få overtalt de andre til å bli med på bilder til bloggen hihi. Men nå skal jeg hoppe i dusjen. 

Hva synst dere?
Hei, og god jul dere! I dag deler jeg ut ett valgfritt produkt fra Coverbrands. Som en liten oppmerksomhet til alle dere trofaste og beste leserne som har fulgt meg de to siste månedene. Setter uendelig pris på dere, det skal dere vite!!!! ♥ Dagens kalenderluke er forresten ikke sponset. Håper dere har likt å at jeg har hatt julekalender på bloggen, for alle første gang.

Slik melder du deg på:

1. Lik facebooksiden min HER

2. Legge igjen en en kommentar i dette innlegget med tallet på produktet du vil vinne blant de som dere på bildet under.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Vinnersjansen din øker kanskje hvis du *liker* OG deler dette innlegget, men det er helt valgfritt. Trekker 1 vinner blant alle de som har likt siden min den 03.01. Det er også bare å melde seg på julekalender lukene HER, HER og HER som ikke enda, hvis du vil. Har skaffet en rabattkode på 40% til dere på DETTE  produktet også, den varer ut 31.desember. 
HOLA chicas!

Har dere sjekket ut julesalget til NELLY eller? Har seriøst bladd opp og ned på siden deres i hele kveld. Er så mye fint som er på salgt fortiden! Endte tilslutt opp med å klikke hjem en helt nydelig kjole. Bare tanken på at den kjolen snart er min gjør at det kribler i beina. Hvilken kjole jeg bestilte får dere lure på i noen dager til. Legger såklart ut bilder her av den asap! Utenom det har jeg forhåndsskrevet noen innlegg til dere og svart på sponsormailer. Ooog sett filmen After Earth. To dager igjen til jul dere, og jeg har fortsatt ikke fått julestemning.. Ææ, begynner å bli stresset. Skal forresten feire jul hos en venninne iår, så jeg tar båten til henne imorgen på dagen. See ya tomorrow! 

Ellers la jeg merke til at jeg ligger på topplisten i dag også, tusen hjertelig for det dere! Ikke glem å meld dere på giveawayen jeg har HER.

Var ute i dagslyset og knipset noen bilder til bloggen før det mørknet istad også. Det skal bli deilig nå som sola snur! Mye lysere om dagen og sånn.

Husk giveawayen til en heldig leser, som befinner seg en plass inne i videoen!

Sangvideoen er her, som lovt! 3000 minutter senere rettere sagt. Jeg elsker hvor sakte youtube laster opp videoer.♥ ♥ ♥ Har lurt inn en liten giveaway til en av leserne mine en plass i videoen også tihi. Så husk å meld deg på! Om ikke min lite seriøse og kleine personlighet skinner igjennom i min aller første videoblogg så vet ikke jeg ass - haha. Jeg tørr ihvertfall å være meg selv, det skal være sikkert og visst.. Håper dere blir positivt overrasket, og ikke helt satt ut. 

*Lik* gjerne innlegget om du: 1.Vil ha flere sangvideoer på bloggen 2.Ble litt trown back på starten av videoen hehe.
Har tatt frem shaken min, og blandet den ut, sett på treningsbilder og hatt på meg treningsklær. Alt i håp om at hodet og kroppen min skal samarbeide med hverandre. Etter at jeg har trent skal jeg bare slappe av og kose meg. Vil tilslutt bare si takk for at hundrevis av folk har vært innom og lest DETTE  innlegget. Det betyr enormt mye for meg at dere er innom å leser bloggen min!! 

Har på meg Hurricanes sports-bhen min. Er ikke den fiiin vel? Starter mest sannsynlig på cheerleading igjen i januar, men det kan jeg skrive mer om senere.

#Trening #Fitness #Motivasjon
I dag skal dele ut et par øreplugger, en mobilveske + 2 øreplugger med mikrofoner. En heldig vinner vil stikke av med denne premien som er ifra Teleportalen.no

Alt dere må gjøre for å vinne er å legge igjen en kommentar med e-post+ fullt navn. Good luck!


- Vinn premie til en verdi av 1600,- HER

Det er virkelig synd at samfunnet har utviklet seg til å nesten kun handle om utseende. Utseendet er ''alt'' og det eneste som betyr noe virker det som. Om du ikke har det rette utseendet så er ikke du bra nok - Om dere skjønner hva jeg mener? Vi blir daglig bombardert med alle slags kjendis og modell bilder som er ekstremt retusjerte i et butikkvindu, på tv, i et magasin og ja, i media generellt. Jeg personlig kjenner på presset hvert minutt av hver dag som går, og gud så slitsomt det er! Er det rart vi er blitt mindfucked hele gjengen eller? 

Ta bloggeren Kristine Ullebø som et eksempel. Kristine er et av mine største forbilder innenfor bloggverdenen!! Nettopp fordi denne jenta er råflink til alt hun gjør, hun virker både jordnær, sprø og herlig på samme tid. Det at noen kan stemple henne som både anoretiker og et dårlig forbilde for unge jenter er helt absurd. Dette blir bare helt feil i mitt hode. Jenta har en tynn og slank kropp, ja det kan jeg si meg enig i. Men betyr det automatisk at hun skal få kjempe masse hat av den grunn? Nope. Ingen kan bestemme selv om de skal få superhøy forbrenning eller hvor høye de skal bli. Karakter kortet hennes fra 10.klasse er dessuten som få andres unge 15-16 åringer sitt vil jeg påstå. Hun har kinnbein til å dø for, blogger utrolig bra, later ikke som om at hun lever på en rosa sky og legger ut norges fineste bloggbilder. Etter min mening. Hvorfor gidde å gå berserk over at hun har på seg en kort shorts eller skriver at hun har spist 3kg godteri folkens? Hva er vitsen? Skjønner ikke at folk virker GIDDER.. De har et fritids problem, som de kaller det nå til dags..

Bildene er lånt fra bloggen til Kristine HER.

Bloggeren Cristina Wardorf skrev DETTE innlegget  som het '' Det er ikke greit å være feit. Feite lyger til seg selv. Gi faen, du er ikke deilig. '' Skriver ikke det her for å henge ut noen som helst men synst nesten det burde nevnes. Jeg satt å måpte mens jeg leste igjennom innlegget. Fytti h*****e så slemt sagt. Beklager språket.

Hun presterte også å si: '' Feite mennesker har absolutt ingen grunn til å verken være stolte av eller vise frem kroppen sin. Eier dere ikke skam i livet? Ikke engang et bittelite snev av selvrespekt? En liten stemme i bakhodet som sier "Du ser forjævlig ut, se nå for faen å dekke deg til"?'' Synst det rett og slett blir barnslig gjort å synke så lavt at man skal ta igjen på alle ''tjukkasene'' som hun kaller det, fordi at de skriver det samme om de som er ''tynne''. 

 

Ikke misforstå. Jeg har personlig ingenting imot Cristina. Leser selv bloggen hennes fast jeg. Bare synst vinklingen hennes i dette innlegget ble helt usaklig og rett og slett: Ondskapsfullt. Hvordan forandrer det verden at hun sitter og sier at fleskelår og pupper på ryggen er uakseptabelt? Hvorfor i det heletatt stå frem og utale seg om noe sånt? Jeg mener, verden blir ikke akkurat bedre av at vi henger ut de såkalte fitness''folka'', ''folka med litt ekstra kilo'' eller ''fashion-modellene''. Så hvorfor ikke bare droppe alt sammen? La folk være folk, og konsentrere oss om oss selv istedet.. Jeg blir så oppgitt.

Hva du veier eller om du bruker XS,S,M,L,XL,XXL,XXXL burde ikke definere deg som person. Er dere ikke enige? I mine øynene er alle kroppsfasonger fine. Enten man er 40, 60 eller 140kg. 


Dagens press på å se best mulig ut er overveldende. Som blogger forventes det av deg at du ser bra ut 24/7, byr på deg selv og at du tåler hars kritikk. Du skal helst gå med det nyeste på moten, ha en veltrent kropp og en stor vennegjeng. Jeg har innsett at uansett hvordan du endrer utseendet ditt, sulter deg, eller legger på deg så vil folk alltid finne noe nytt å hakke på eller kommentere. Har ikke dere lagt merke til at hvis en person jobber hardt for noe enten det måtte være for å gå ned/opp i vekt eller å skaffe seg en bra karriere/jobbmulighet så får de automatisk kritikk, bemerkninger slengt etter seg eller stygge blikk? Det er virkelig synd at vi mennesker ikke kan være glad på andres vegne lengre.. Blir faktisk oppgitt over hele menneskeheten noen ganger. Tenk hvor mye mer positiv verdenen hadde vært om vi hadde gitt hverandre ros og komplimenter?

Istedet er vi bittre og har vanskelig for å si ''Så heldig du er da!!'' eller '' Gratulerer, dødsbra jobbet.''. 

Hva er din mening rundt dette temaet?

*Lik* og del gjerne innlegget om du er enig med meg.
For de fleste skole elever og studenter så betyr 20.desember: JULEFERIE!!  Husker selv hvor møkka lei jeg brukte å være fra midten av november hvert skoleår. Hjernen min gikk i dvalemodus fra da og frem til det offisielt ble juleferie. . Tror det er noe veldig mange andre kan kjenne seg igjen i etter mye hard jobbing KUN for å få best mulig karakterer på karakterkortet!

Flytter dagens treningsøkt til imorgen (Siden jeg er verdens mester i å utsette ting) - For ja, det er jo trossalt helg, haha. Best excuse ever! Om en times tid skal jeg til byen og ikveld skal jeg kanskje på fest. Har ikke bestemt meg helt enda.  
Torsdagen er her, og imorgen er det heeelg, woho! Nå kommer det en sneakpeak av kjolen jeg skal ha på meg på julebordet. Gleder meg. Kanskje ekstra mye til å spise meg god og mett på julemat. Meg+mat= Et matvrak. The Biggest Loser Show - Here i come. Trillende. Hehe, neida. 

Akkurat nå holder jeg på å øve inn sangen jeg skal fremføre på julebordet. Det skal KLART OG TYDELIG være sagt at jeg ikke har sunget eller fremført siden januar i år. Så dette kan bli i-n-t-e-r-e-s-s-a-n-t. Om jeg skal være ekstra vågal så tar jeg med speilrefleksen og filmer hele greia. Vi får se! I dag har jeg treningsfri. Utførte gårsdagens økt som var å løpe 8,1KM også gjorde jeg gerilja intervaller på 1x10 ganger på nivå 12-14 + på 18. Byttet litt om på nivåene. Siste nevnte, altså nivå 18 var mest gøy å løpe på. Følte meg som superwoman der jeg løp *knis*. Merker at det er mye gøyere å trene når man gjør det sammen med venner. Må gjentas B<3. Og ja, ikveld kommer det et temainnlegg ut på bloggen. Remember to check it out!

- Ha en fiiin torsdag alle sammen :-)
God kveld blogglesere!

Ikveld trenger jeg deres hjelp til å velge ut hvilke TO videoer jeg skal spille inn de neste dagene. Begge videoene vil bli lagt ut innen nyttårsaften, det er garantert. Akkurat når er jeg ikke sikker på. Tror den første kommer ut til helgen. Kan si ifra når jeg har spillt den inn!

Istedenfor å lage en video som ikke faller i smak hos dere, så har dere nå muligheten til å få velge hvilken video jeg skal lage. Under kan dere velge mellom 6. videoblogg alternativ. Hvilken TO er DINE favoritter?

Imorgen skal jeg på julebord på kvelden. Skal bruke resten av kvelden før jeg legger meg på å velge ut et fint antrekk. Det kan ta sin tid.. Sov godt alle sammen :-)

Jeg hadde satt veldig stor pris på om DU hadde kommentert under hvilken 2 videoer jeg burde lage!
Hei dere :)

Nå tenkte jeg å fortelle dere om juleballkvelden min, som var sist fredag. Før ballet tok jeg et bevisst valg på at jeg ikke skulle drikke noe som helst før ballet. Så jeg droppet vorset som var før ballet, sånn at jeg fikk bedre tid til å fikse meg. Like så greit. Siden ting alltid blir blåst opp når alkohol er inni bildet.. Anyhow, så hadde jeg det helt greit på ballet, ikke supert men gøy alikevel. Musikken var ikke bra i det heletatt. Uff, herregud men men..  Jeg og vennene mine kom bort fra hverandre så jeg endte opp med å tilbringe mesteparten av kvelden med andre jeg kjente. 

Møtte forresten sikkert 15-20 blogglesere den kvelden!! Det er veldig koselig at dere kommer bort og snakker til meg når dere ser meg. Ble stadig vekk stoppet når jeg gikk forbi noen som leste bloggen min. Veldig uvant men utrolig gøy å vite at sååå mange kjente meg igjen fra bloggen (L) Omtrent 90% helt ukjente mennesker jeg aldri hadde møtt før - Og de fleste kom løpende mot meg og skrek for full hals (over musikken): '' Er du hun Laurie?!? Jeg elsker bloggen din!!!!! ''. Søøøtt! Er alltid moro å møte folk som leser bloggen din.

Gikk rundt med en av leserne mine som het Ingrid, danset og snakket om alt mulig. En utrolig snill jente. Tok dessverre ikke så mange bilder fra selve ballet, selv om jeg hadde kameraet i hånden hele kvelden. Surret båndet rundt hånden til og med *sukk* Dumme meg -.- Kjole fra BYoung // Øredobber fra Glitter // Sko fra Bik Bok

Valgte å ha på meg kort kjole siden alle venninnene mine valgte det også. Angrer litt i ettertid på at jeg ikke tok en fotsid kjole. Det ser så mye mer elegant ut enn en kort kjole du går rundt og drar ned hele kvelden, fordi du vil unngå å flashe hele baken.. Haha, uff. Jeg lærer virkelig aldri. 

Bildene over er lånt av Jhonatan Kalsnes aka Kjendistegneren som de fleste kaller han, hadde tegnet en tegning av Linni, og gud så rørt hun ble da hun fikk se den. Gutten er den mest talentfulle tegneren jeg noen gang har sett eller møtt. Gikk på videregående med Jhonatan i 201/2012 og han virker som en veldig hyggelig gutt! Han kommer til å nå langt, det er jeg helt sikker på :)

Gråt som bare det da INNA var på scenen, hun var utrolig flink til å både synge og danse. Etter at de hadde vært på kom hun ned til oss som stod fremst ved scenekanten og sa hei og hilste. DET imponerte meg. Snakket til meg og de 3 jentene som stod og hylgråt mens hun sang gjorde hun også, aww. Opptil flere ganger. Hun hadde forresten med seg to flotte mannfolk som var backup dansere. De imponerte stort da de kom inn igjen og løp over scenen og tok backflips, araber flikk og hjul uten hender. Galninger hehe! 

Har dere vært på juleball iår?
Heia!

Jeg kom nesten nettopp hjem fra årets lille julegaveshopping. Håper jeg ikke er alene om å alltid gjøre alt i siste liten. Nok en gang.. Tiden flyer virkelig avgårde. Planen var opprinnelig å handle inn alle julegavene på rundt 1 time men ja. Det tok lenger tid enn forventet, og derfor ble det sen oppdatering i dag. 

Halsen min er ikke helt bra, den svir og klør som bare det. Uff. Har hatt vondt siden fredagen nå, og om natten så får gjør det vondt når jeg puster. Gi meg gjerne råd om dere vet om noe som kan gjøre for å bli frisk raskt. Takker på forhånd for alle råd og tips!

Er dere igang/ferdig med julegaveshoppingen?


Klarte ikke å si nei til å en Big bite etter å ikke ha spist kylling i karri på nesten to måneder... Gud, så godt det smakte hehe.
 

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.
Tenkte bare å stikke innom for å si gonatt til dere. Er sliten etter en travel dag. Mange av dere har etterspurt et tema- innlegg til meg på melding på facebook, og det skal jeg få fikset innen torsdagen tenker jeg. Om dere har forslag til hva innlegget kan handle om, så kan dere komme med ønsker i kommentarfeltet. Ellers så har jeg ikke så mye mer å komme atm, bortsett fra at dere må sette på tvnorge kl.2200 om dere vil se Norges premieren på den serien Revolution. Gonatt alle sammen, see ya tomorrow! 
Da var jeg ferdig med å ordne treningsplanen for denne uken. Herregud så sliten og støl jeg kommer til å være når uken er over. Men jeg liker tanken på å ha skrivd det ned og lagt det ut på bloggen, no excuses this time around rett og slett. Enten så går man fullt inn for det, eller så lar man være. Har dere hatt en fin mandag så langt eller?

Var ute for å ta outfitbilder og gud så ekkelt det er når folk står og glaner på deg og gir deg en ekkel følelse av at du gjør noe galt. Dere skjønner hvilken følelse jeg mener sant? Uff, jaja. Prøvde uansett bare å ignorere blikkene til de som gikk forbi, mens jeg *poset* haha. Vet mange av dere har ønsket antrekksbilder på bloggen i lang tid, so here you go. Nå skal jeg lage meg litt middag før jeg tusler avgårde på årets aller siste cheerdance trening med jentene mine! Snakkes senere folkens! 
Hva synst dere om antrekket?
Heisann!

Jeg har spart denne kalenderluken til i dag fordi hvor mye bedre ble ikke denne mandagen nå som DU har mulighet til å vinne en kjempe fin og dyr kalenderpremie (Swiss lashes vippeserum) fra swissclinic.no? Og ikke nok med det. Så snille som de i swiss clinic er så har de i tillegg gitt meg muligheten til å dele ut en 40% rabattkode til alle leserne mine. Skriv inn ''LAURIEJUL'' på bestillingen din og få 40% avslag på DETTE , swiss lashes vippeserumet. Altså nesten ca. 300,- mindre å betale siden produktet originalt koster 795,. Koden varer ut 31.desember. 

Slik melder du deg på:

1. Ta et bilde av deg selv, hvor du smiler, post det på instagramprofilen din og hashtag #swissyourself under bildet. Husk e-post + fullt navn sånn at jeg kan kontakte deg om du vinner da!Ulrikke Lund har uttalt, quote om dette vippeserumet: '' Jeg har brukt SWISS LASHES vippeserum på mine øyenvipper og bryn lenge. SWISS LASHES gjør underverker som får dem til å vokse ut med ultraspeed. ''

 

HildeChristina (Youtuberen) sine meninger om dette produktet: '' Øyenvippeserum som fungerer! Mange har spurt meg om å teste denne type produkter, og jeg har helt ærlig talt vært skeptisk og tenkte at det er en svindel. Nå har jeg brukt SWISS LASHES i tre måneder, og det er definitivt ikke juks! '' Flere omtaler rundt produktet som Kristina Andersen og Lene Orvik sin kan du lese HER hvis du ønsker.

Lykke til alle fine, gleder meg til å sjekke ut bildene til alle påmeldte etterpå. De vil bli trukket 2 vinnere som vinner hvert sitt swiss lashes vippeserum.

 

// Reklame. Jeg får IKKE betalt for å skrive dette innlegget, alt er 100% mine ærlige meninger //

 
Hæ?! Er det søndag allerede? Hat elsk forholdet mitt til søndager forsvinner visstnok aldri. Denne søndagen her ELSKER jeg, vet ikke helt hvorfor. Her kommer ihvertfall en oppsummering av lørdagen og i dag. Juleballet som var på fredag skal jeg skrive om senere tenkte jeg.

Lørdag:

Vi la oss engang mellom 0500 og 0530 på lørdagsmorgen, så dere kan tenke dere hvor trøtt jeg følte meg da jeg ''måtte'' stå opp igjen rundt 12. Etter jeg og jentene mine som sov over stod opp i 12tiden så bestemte vi oss for å dra på burgerking. Der bestillte alle de andre hamburgermeny mens ''sunne'' Laurie kjøpte seg en liten softis og litt chips hehe. Prøver å være sunn her okei? Ikke at verken is eller chips er så veldig sunt, men akkurat der og da føltes det ut som sunt inni mitt hode.

Da vi hadde spist ferdig gikk vi rundt på senteret bare. Kjempe koselig! Så måtte Karoline, Silje og Pernille ta bussen hjem igjen til Volda . Silje og Karoline er forresten fostersøskenbarna mine, tror jeg ikke har nevnt det på bloggen  før (?)


På kvelden leide jeg og B<3 filmen Mama, den var faktisk sykt bra! Ble litt overrasket, ahh, eeeelsker skrekkfilmer. Taco til middag ble det også, skikkelig lørdagskos. Vi byttet ut godteskålen med sunn snacks og dipp, yammi! At småe forandringer i kostholdet gjør store forskjeller har lagt merke til. Om du ikke har sett filmen Mama, se den! Lover deg at du kommer til å like den.


Søndag:

I dag tok jeg meg selv i nakken og dro på treningssenteret. Har hatt 2 dagers pause fra treningen på grunn av et stort gnagsår på foten. Det er alltid viktig å lytte til kroppen sin - Ikke kjøre på om du ikke føler det bra. Jeg hadde først 10min oppvarming på level 10, også løp jeg intervaller 30sek på og 1min av - 1x20 ganger ca. Alt i alt fikk jeg unnagjort litt over 1mil og er super fornøyd med det. Svetten rant da jeg var ferdig etter 1t og 28min på tredemølla. Lå foroverbøyd over mølla etterpå, men gud så deilig det føles å kjenne at du har brukt kroppen din!


Ellers har jeg ryddet litt på rommet mitt siden alle klærne mine ikke lå i klesskapet for å si det sånn. Uff, så lite gøy det er å rydde. Spesielt å brette klær og legge de sammen i skapet igjen. 

Fikk også noen spørsmål på hvordan jeg bruker å trene når jeg er på treningssenter, hva jeg spiser, motivasjonstips og et innlegg om det + kostholdet mitt kommer iløpet av neste uke. Spør også i vei under om det er noe annet dere vil ha svar på, så tar jeg med det også i innlegget bare.
Jeg vet dere er her inne og leser bloggen min. Og det er jeg kjempe takknemlig for, ikke misforstå meg nå. Det er alltid noen som vrir og vrenger på alt jeg sier men jeg sier det alikevel:

Bloggmotivasjonen min de to siste ukene har vært så og si på bånn... Har prøvd så godt jeg kan å kommet meg igjennom begge ukene med minst to oppdateringer hver dag. Jeg vil så gjerne blogge dødsbra for dere heletiden, men jeg føler ikke jeg når fram til dere på en måte, om dere skjønner? Fordi jeg ikke vet om dere vil ha hverdagsinnlegg, roomtour, lese om kjærlighetslivet mitt (...), videoblogger, innlegg om mobbing/kroppspress, trening eller noe totalt annerledes. Også er det alt fra 2-600 innom hver dag og veldig få kommentarer på hvert innlegg.

Jeg jobber med innlegg til bloggen i sikkert 5-7 timer hver dag og når jeg da får slengt i fjeset at '' Det synes at du har lagt på deg ja..æsj'' eller '' Du ser bare helt utrolig stygg ut'' eller '' Du er feit'', så mister jeg litt lysten til å dele så mye av meg selv på nett som jeg gjør. Tåpelige og useriøse kommentarer tar jeg ikke meg nær av men mister jo litt inspirasjon når jeg føler jeg ikke er '' Bra nok '' på en måte. Håper dere ikke oppfatter dette som et klageinnlegg, ville egentlig bare dele mine innerste tanker for øyblikket.

Alle leserene mine er absolutt ikke sånn og jeg prøver ikke å dra alle under en kam. For jeg vet hvor mange utrolig nydelige og snille, og fantastiske personer som leser bloggen min. Det har jeg fått erfare i flere uker nå, men det føles på en måte som at dere ''er her'' men på en annen måte ikke. Dette er fordi dere ikke gir meg så mange tilbakemeldinger og konstruktiv om hva jeg kan gjør bedre/hva jeg allerede gjør bra. Hadde uansett blitt glad om dere kommenterte litt mer <3

Så jeg spør dere: Hva skal jeg blogge om folkens? Ikke si sånn: Videoblogg. Skriv heller hvilken type videoblogg osv. Utdyp svaret deres :)

Jeg håper DU som ellers aldri ville ha kommentert på en blogg men som er en trofast og fast leser av bloggen min legger igjen en kommentar på dette innlegget. 

- Rams opp alle forslag til ting jeg kan skrive om/videoblogge om/tema jeg kan ta opp, som dere kommer på! 
I dag gir jeg bort et gavekort på 500,-  fra Handelsportalen.no. De har forresten 50% rabatt på Iphone 4S deksler på hele nettsiden HER, så sjekk ut det! De har masse masse rabatter gående akkurat nå, du finner veldig mye til under en hundrings. Trykk HER for å bestille.

Som dere sikkert har lagt merke til så kjører jeg dobbel luke på julekalender, sånn at flere får mulighet til å melde seg på hver gang. Men det kommer jeg ikke til å gjøre i dag Så dere har kun frem til ikveld kl.00:00 på å melde dere på, så hurry up søttiser! 

Slik melder du deg på:

1. Lik facebooksiden min HER

2. Legg igjen en kommentar der du skriver hvem du er, hvorfor akkurat DU leser bloggen min og hvor lenge du har lest den. 1-2 setninger er nok men om du skriver mer så kan det øke vinnersjansene dine :) Husk fullt navn og at det er du som vinner sitt ansvar for å kontakt MEG innen 48timer hvis du vinner.

Vinneren av et x-lash vippeserum er Mia Urke og vinneren av en personlig almanakk ble Viktoria Øie Mek. Gratulere til dere! Ikke fortvil om du ikke har vunnet hittil, det vil komme flere sjanser senere. 

 

85,- HER

79,- HER


85,- HER
Hei fine lesere!

Da holder vi på å fikse oss før ballet som starter kl.2200. Det blir helt vilt og crazy å være sammen med 4-5 000 andre samtidig, bare danse, ha det gøy og ikke minst se INNA live for første gang! Regner med de fleste vet hvem INNA er, så jeg slipper å forklare hehe.

Detngen andre enn selveste Linni Meister skal være dommer for prisene: Ballets konge & dronning, danseløve, ballets antrekk osv. Linni er en av de skjønneste skapningene som finnes så jeg ser frem til å se henne! Krysser fingrene for å få knipset et bilde sammen med henne, *ber en bønn til gud stille inni meg* haha, lol.

Det blir trangt når så mange jenter skal ordne seg samtidig det skal være sikkert. Vi klarte på en fin måte å finne ut hvem og hvem som skal få sminke seg forann speilet først osv. Haha! Herregud som jeg gleder meg til vi skal kjøre til ballet etterpå. 

Artistene/Gruppene som skal spille er Italobrothers, the united, Erlend Hefner, DJ Øyvind og tislutt INNA. Sistenevnte er den artisten jeg gleder meg aller mest til å se live. INNA skal på kl.01:30 rett etter kåringene, så hun skal på sist da. Spørs om jeg ikke må få smuglet med meg inn speilrefleksen på ballet sånn at jeg får knipset bilder til dere. Vi får se! Lol, så teit jeg er noen ganger haha. Håper uansett kvelden blir vellykket til tross for at det er fredag den 13. i dag. 

Ønsker dere alle en fantastisk fredagskveld, da drar vi, hejdå! <3
Tror jeg har glemt å fortelle dere at jeg i siste liten skal dra på juleball iår?! Ikveld rettere sagt. Iiiik, gleder meg som en unge!! For øyeblikket så skal Marianne og Katrine akkurat til å ta taxi til byen. De kom bare innom en liten tur før de skal videre til noen andre venner. Jeg venter nytt besøk igjen. Denne gangen av Grace, Karoline, Silje og Pernille. Vi skal nemlig ordne oss hjemme hos meg før ballett. Før i dag var jeg på biblioteket og leverte inn noen bøker + på XXL for å se på proteinpulver. Ellers har jeg tatt den ukentlige leilighetsvasken mens jeg danset rundt som en gal og skrek for full hals :)
Hei og god kveld! :) Jeg ser skjeldent på tv men denne serien vekket interessen min for litt tv titting med engang. Serien har gått på FOX i USA, og er endelig kommet til Norge også.
Kort fortalt så handler tvserien Revolution om at en gruppe revolusjonærer konfronterer et autoritært regime 15år etter en øyeblikkelig global avstenging av alle elektriske produkter, bedre kjent som '' The Blackout''. Også skjer det masse spennende som jeg såklart ikke kan avsløre siden jeg har lest en del om serien allerede.
Revolution ble kåret til den mest sette nye serien i USA i sesongen 2012-2013! Det sier ganske mye bare det! Hjertet mitt banker fortsatt etter å ha sett sneakpeak av hva vi i Norge kan vente oss. Premieren er den 16.desember, og jeg må si det kribler litt i bena akkurat nå tihi. Den kommer til å gå på TVNORGE til de som lurer. 
I serien vil dere blant annet komme til å se skuespillerene:
- JD Padro som spiller Nahuel i Twilight Breaking Dawn part 2
- Elizabeth Mitchell ( Juliet fra tv-serien LOST)
-  Giancarlo Esposito (Gus fra Breaking Bad) 
- Billy Burke (Han som spiller faren til Bella i alle twilightfilmene)
Sjanger: Sience fiction, drama og Action/Eventyr
Produsenten bak serien er den velkjente J.J Adams. Han er produsenten bak filmene Mission Impossible 5 og Star Trek Into Darkness om jeg skal nevne noen.
Vel, er det noen av dere som har tenkt å se den 1.episoden eller?
// Reklame//Heei! Hadde det ikke vært for den sterke vinden så hadde jeg kanskje orket meg opp og ut for å jogge imorges. Kom nettopp inn igjen fra verandaen, holdt seriøst på å bli blåst bort. Værmeldingene viser at det ikke vil bli stort bedre vær de neste dagene heller - Heldigvis snur sola snart og da blir det forhåpentligvis litt lysere om dagene og bare det hjelper mye. Hvordan er været hos dere?

Selv om jeg aldri har vært glad i å spise mat rett etter jeg har stått opp så prøver jeg alltids å få/tvinge i meg noe. Dagens frokost eller lunch om du vil kalle det det, ble rett og slett en smoothie bare. Bra for magen er den, lett og lage og ikke minst sunn! Om en liten stund skal jeg ta bussen for å treffe en venninne. Etter det skal jeg mest sannsynlig gjøre en av Cassie sine workout videoer.   

Andre som er glad i smoothie?

LAURIE DELINE
Kontakt/Sponsing: Laurieyei@hotmail.no

Jeg heter Laurie Deline men dere kan bare kalle meg for L. Jeg ser på meg selv som en sprudlende jente men som sier det som det er enten du liker det eller ikke. Her på bloggen vil dere få et innblikk i hverdagen min. Jeg kommer til å blogge om mote, kjærlighet, storytimes i hovedsak. >


Legg meg til som venn
Arkiv


· Juli 2017 · Mai 2017 · April 2017 · Mars 2017 · Oktober 2015 · September 2015 · Juni 2015 · Mai 2015 · April 2015 · Mars 2015 · Februar 2015 · Januar 2015 · November 2014 · Oktober 2014 · September 2014 · August 2014 · Juli 2014 · Juni 2014 · Mai 2014 · April 2014 · Mars 2014 · Februar 2014 · Januar 2014 · Desember 2013 · November 2013Kategorier


· Hverdagsliv · Tanker og meningerSøk i bloggen
LenkerDenne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på
blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits