Den brutale sannheten og plastisk kirurgi

Det skulle ikke bli slik. Det var aldri intensjonen min å logge av, stenge alle følelser ute og å være borte…

Uten å forklare dere grunnen bak valget jeg tok. . Når jeg ser tilbake var det et tiltak jeg måtte gjøre for min egen helse og psyke. Fordi angsten og plastisk kirurgi var alt som stod i hodet på meg. Jeg får vondt i hele meg den dag i dag av å tenke på hvor på villspor jeg var og hvor feil jeg tenkte ifjor.

Husk gjerne å lik innlegget om du er enig i budskapet mitt.

Bilde fra et restaurantbesøk med to venninner på onsdag.

Bare les videre så vil dere kanskje forstå hvorfor jeg tok det valget jeg tok.

Vi mennesker er like på flere måter enn vi kanskje vil innrømme. Vi ønsker så gjerne å få til alt, være med på alt som skjer og å higer etter å være den beste versjonen av oss selv. 24/7. Uten pauseknapp. Vi streber ”desperat” etter det perfekte konstant. Enten dette vil si å få 6er på den forbaska matteprøva, eller å være wifeygoals for kjæresten. Eller det vil si å klare å trene 5 ganger hver eneste uke for the rest of our lives. Haha. Men vet dere hva?

Av og til så klarer man ikke alt. Når kroppen sier stopp, ja da MÅ man stoppe og lytte etter. Det er ikke skamfullt i det heletatt (Lettere sagt enn gjort, jeg vet). Jeg er ufattelig dårlig på å si nei f.eks men dette er noe jeg jobber med fortiden. Det jeg prøver å formidle er at det er ok å ikke være miss perfekt. Det er faktisk greit at du stopper og tar et pust i bakken når man kjenner at dette her går ikke mer.

Noe som var akkurat det jeg gjorde da alt rundt meg raste sammen. Jeg kastet inn håndkleet og sa fuck it. Dette her orker jeg ikke før tankesettet mitt er forandret sa jeg til meg selv. I disse dager derimot – så føler jeg bare bloggverdenen trenger en motvekt. Det er altfor mye plastic fantastic og fremstillinger av livene til personer som jeg vet er falskt som bare f..

Det kjennes vannvittig smertefullt og godt på samme tid å skrive ned det jeg tenker oppi hodet. Jeg bare skriver akkurat det jeg tenker uten filter jeg. Kanskje jeg vil angre på det senere men mest sannsynligvis ikke. Det her trenger å bli sagt.

Hadde noen spurt meg om jeg trodde jeg ville begynne å blogge igjen for nesten 1 år siden så hadde svaret vært: ”ALDRI! ”. På den tiden hadde jeg nemlig bloggen, alt det overfladiske, kroppspresset, drama opp til under haka.

På slutten før jeg sluttet å blogge så mistet jeg meg selv mye. Jeg følte ikke at jeg passet inn, og jeg vurderte til og med å spare opp penger til 2 plastiske inngrep. Hvorfor? Fordi kanskje inngrepene ville gjøre meg ”mer som de andre” bloggerne. For om man titter på den øverste delen av topplisten så ser man hva som selger/gir klikk. Hvor sykt er ikke det at jeg som 21 åring vurderte å legge meg under kniven fordi jeg så gjerne ville bli ”godtatt”?? Og ikke skille meg så mye ut lengre. Hvilke inngrep jeg ville ta vil jeg ikke si da det er irrelevant og bare tøys.

Det at jeg vurderte kirurgi er ufattelig trist spør du meg. Hva slags verden er det vi lever i egentlig? Huff….

Og å da lese om bloggere som skriver at det er foreldrenes ansvar og ene sin feil hva barna deres blir påvirket av…Øhh – Unnskyld meg, men ta nå å få rumpa deres ut av ræva og hør på hva det er dere sier. I mine øyner er det ingen tvil om at ”vi” bloggere PÅVIRKER leserene våres. På samme måte som at vi mennesker blir noe påvirket av magasiner, hva man titter på på tv-skjermen, de rundt oss osv. Halloen, ta nå litt ansvar. Jeg blir rett og slett forbauset av å høre slikt piss, for uansett hvem du er så blir du påvirket av verdenen rundt deg. Og spesielt av forbildene våres/personer du liker godt. Er ikke dere enige med meg?

Og vet dere hva annet som er synd? At det er så mange som ikke bruker stemmen sin riktig i denne bransjen. Derfor er jeg nå tilbake for å være en motvekt, som tørr å være brutalt ærlig og say it like it is. Jeg nekter å la haterne vinne, og jeg nekter å la meg bli skjøvet ut eller å føle meg ”dårlig”. Bare fordi jeg ikke veier 45kg og lever i en boble hvor livet er rosa bobler og skyer 24/7.

Fuck kroppspress, fuck at den nye ”trenden” er å operere seg fra topp til tå så fort du ikke er fornøyd med noe ved deg selv. Jeg er 100% naturlig og slik skal jeg forbli.  Denne gangen er jeg her for å bli! GUUUUD, som jeg har savnet dere, hyyyl. Kan ikke vente med å catche dere opp om hva som har foregått i livet mitt siden sist.

Nytt innlegg kommer ut ikveld 🙂 Ha en fin dag, dere!

Siste innlegg