Fuck it

OR FUCK EM’

They need to talk about you to get attention because if

they spoke about themselves no one would give a fuck

 

Phuh. Det er alt jeg har å si om de som tok kontakt privat med meg for å slenge på leppa om videoen jeg la ut. Jeg visste ikke at det var mulig å stupe så lavt. #Fakefriends #Unnskylddegtilnoensombryrseg 

-L-

No caption needed

God kveld!

Just a few snapshots from tonight. Måtte komme meg en tur ut med girlsa. Og jeg klarte det uten å få et sammenbrudd, wihu! Det var innmari deilig å endelig forlate criben min for noen timer. Jeg er helt utslitt i hodet nå tho… Så vi skrives mer i morgen. Natta kjære dere! 


♥ ♥ ♥​


Del gjerne innlegget videre!

VIDEO: JEG HAR LØYET FOR DERE..

Hvordan kan jeg beskrive smerten jeg føler på innsiden? Dette har jeg tenkt på lenge og i dag så sa det stopp. Jeg er lei av å gå rundt å late som at jeg ikke har en eneste bekymring her i verden enn såkalte fuckboys og hvilken sminke jeg skal kjøpe next.. For tro om igjen. Jeg har følelser jeg også. Og da jeg tok frem kameraet og trykket på record knappen så kom tårene med èn gang.

Vær så snill kjære hatere – tenk dere om før dere kommenterer. Og se hele videoen før dere dømmer meg. For som man ser tidlig uti videoen så føler jeg meg alt annet enn meg selv. Hvorfor skal man da bli tråkket på når man allerede ligger nede? Så, vær så snill vis litt respekt. Takk.

Del gjerne innlegget videre!

Hva skjer med meg?

Hei verdens beste lesere!

Dere lurer sikkert på hvorfor dere ikke har hørt ifra meg på en stund… Ja, hva skal jeg si? Bare gi meg litt tid. Så skal jeg fortelle dere så mye som mulig om hva som foregår. I en videoblogg. Som jeg kommer til å poste i morgen. Høres det greit ut eller?

Denne uken har vært sykt hektisk, men fortsatt fin. Med jobb, mye trening og en del vennetid. Jeg må si jeg trives bedre rundt gutter enn jenter. Spesielt om alkohol er innblandet inni bildet haha. Jeg hadde en kjempe fin kveld ute på fredagen. Noe som jeg trengte etter noen tunge uker. Jeg har så herlige kompiser og da jeg sa til de at jeg bare måtte ut for å slippe å tenke på visse saker. Jammen da stilte de opp og ble med ut for min skyld hehe.

Jeg bærer trist nok de ”ekte” problemene og bekymringene mine på innsiden, og de overfladiske on my sleeve.. Og det begynne å tære på… De rundt meg har startet å merke det og jeg klarer ikke å være tilstede uansett hvor jeg er hen. For tankene mine er så langt borte og jeg føler meg helt tom på innsiden. Uansett, i dag skal jeg bare ligge under dyna og sove så mye som mulig. Før jeg skal ta meg sammen og fortsette å do my thang fra neste uke av! Jeg nekter å la meg knekke av dette her. 

Jeg elsker dere!! 

Del gjerne innlegget videre!

MOVIENIGHT

Nå ligger jeg bare i sengen og scroller igjennom instagram. Imens jeg skriver til dere. Jeg holdt på å skrive snakke i et sekund der hah.

Dagen i går var såååå fun, dere. Først dro jeg avgårde på tivoli med noen venner også fikk jeg besøk på kvelden. For meg er det lite som slår pizza i ovnen, masse godis og en god film snurrende på skjermen! Har jeg rett eller hva? Man, som vi koste oss. Det er lenge siden jeg har ledd så mye rundt en person! I missed you pall. <3333

Hvordan går det med dere fininger? Var det hardt å starte på skole/jobb igjen etter en altfor fin langhelg? Det kan jeg tenke meg. Samme sjæl her ass.

Hun angrep meg..

Ingen ord kan beskrive hva jeg føler akkurat nå… Jeg får  ikke til å blogge i dag, dere. Pga denne hendelsen som nettopp skjedde. Jeg er helt sjokkert og vet ikke helt hva jeg skal gjøre. Skal jeg ringe politiet?! Politiet som ikke kommer til å gjøre noe uansett. Selv om det var mange vitner rundt som så hva som skjedde. 

Som dere kanskje skjønner så er jeg rystet og sjokkert over hele denne situasjonen.  Valgte derfor å bli hjemme i senga i går.. Alene. Og jeg klarer uansett ikke så mye som jeg skulle ønske å bare ”late” som at alt er bra ovenfor dere. Jeg skulle ønske, men det klarer jeg ikke :(( Hvorfor må sånn her dritt alltid skje meg?

Jeg kommer sterkere tilbake igjen snart. Håper dere har forståelse for at jeg trenger en pause.. Det siste jeg ønsker er nemlig å skuffe dere. Jeg er så utrolig glad i dere! Stor klem fra meg -L-