Kveldens kjole

Slik ser jeg ut ikveld. Bedre bilder av kjolen kommer imorgen. Når dere leser dette innlegget så er alle gjestene forhåpentligvis kommet og vi er godt i gang med kvelden. Igår ble det kjøpt playstation 3 + et nytt dansespill som vi skal teste ut etterpå. 

Håper dere får en super kveld! :-*

Hva synes dere?

Typisk meg..

Må bare fortelle dere noe hehe. To venninner av meg som heter Anna og Indianne var så snille at de kom hjem til meg i dag. Med en bursdagsgave jeg aldri hadde forventet. Jeg lurte lenge på hva pakken inneholdt.

Jeg gliste så og si fra øre til øre og hoppet opp og ned da jeg skjønte at jeg nettopp hadde fått en pc! Er ikke det bare den søøøteste gaven noensinne? Aww – Takk Indianne og Anna! Dere er de beste <3 Dette trengte jeg virkelig!

Nå er jeg akkurat ferdig med å ordne til de siste tingene til festen min. I tillegg til å gjøre alt i siste liten så klarte jeg å prestere å glemme å kjøpe løsvipper. Ettersom gjestene kommer hit halv 8 rekker jeg neppe å dra innom butikken en gang til. Pågrunn av at jeg alltid bruker latterlig lang tid på å dusje, ordne meg og kle på meg. 

Anna og meg

Nå må jeg fortsette med å blåse opp ballonger og pynte litt. Om litt starter jeg vel med å lage til fajita av 2kg kylling. Ja, du leste riktig. 2kg kylling. 

– Tenkte å ta bilder av kjolen jeg skal ha på meg etterpå btw. Stay tuned for that.

Julegavetips; Mor, søster eller venninne

Nå tenkte jeg å tipse dere om noen julegavetips siden et slikt innlegg ble etterspurt. Det tok meg nesten 2 timer å skrive dette innlegget så jeg håper dere liker det. Alle produktene er produkter jeg selv liker veldig godt. Ingen av produktene koster over 400,- btw. Direktelink til alle produkter er under hvert kollasje, enjoy!

 1. Til søster;

Øyenskygge: HER Foundation: HER Highlighter HER  Treningstopp: HER Neglelakk: HER Spikes bh: HER

2. Til venninne;

Pudder: HER Parfyme: HER  Parfyme: HER Shorts: HER Sovemaske: HER Leppeskrubb HER

 3. Til mamma;

Duftlys: HER Sminkemappe: HER Primer: HER Sminkemappe: HER Øredobber: HER Gavesett: HER

————————————————————————————————————————————————————–

Ønsker dere samme type innlegg som det her men bare om gavetips til kjæresten, bror og pappa?

NORGES 24. MEST LESTE BLOGG!! ÆÆÆHH, 7 300 LESERE!!

*LIK* dette innlegget hvis du vil ha julekalender op bloggen i HELE desember.

Hvis mange har lyst på det så skal jeg skaffe mange bra premier. Om jeg så må kjøpe hver eneste selv. Type klær fra sheinside, sminke fra kicks, iphonedekslker, smykker, skjerft, ting fra coverbrands og sånt.

Om det høres bra ut *LIK* dette innlegget. På den måten får jeg et hint om at dette er ønskelig og kan kjøpe inn premier og snakke med sponsorer osv.

I dag ligger bloggen min på 24.plass blant de mest leste bloggene i hele NORGE. Tenk at lille meg har oppnådd noe sååå stort. Det føles helt uvirkelig… Nesten 200 stykk har delt innlegget mitt om nettmobbing hittils, helt sykt. 


HER

Jeg føler definitivt presset som flere av de større toppbloggerene har nevnt tidligere. Men kun på en god måte altså. Dere er noen fantastiske mennesker. VIRKELIG!! 


(Et bilder fra i sommer. Savner å ha langt hår…)

Dessuten liker jeg svært godt å møte blogglesere hvor som helst. Så om dere bare vil si hei eller snakke med meg så er det bare å komme bort om dere ser meg. Og dersom speilrefleksen ligger i veska så skal du ikke se bort ifra at det havner bilder av deg på bloggen også. Kleine blikk og peking blir bare akward. Kom heller bort og si ”hei” eller noe. 

Et godt eksempel jeg lenge kommer til å huske er de fire jentene jeg så istad. Du kunne se godt at de leste bloggen min. De pekte, kviskret og smilte mens de så på meg. Obvious much sa du? hahaha

 – TAKK FOR AT AKKURAT DU LESER BLOGGEN MIN! 

Film next

Hola chicas!

Det er like vanskelig å komme seg opp og dra på treningssenteret så og si hver gang, men i dag klarte jeg det! Trening har alltid vært en viktig del av livet mitt. Jeg er vel ikke alene om å føle at det er natt døgnet rundt? Noe som igjen ikke hjelper på treningsmotivasjonen min hehe. Men nå blir det skjerpings!

Sånn ser jeg ut akkurat nå. Vil påpeke at jeg har på meg shorts på bildene. Jeg vurderer å bare legge meg på sofaen og se filmene Brides Maides og What happens in vegas. Har sett begge en million ganger før men jeg syns fortsatt de er like bra hver gang. Er det noen av dere som har sett noen av de?

Høres senere dere :-*

Spørsmålsrunde: Hva lurer du på?

Da er det tid for min en spørsmålsrunde. Still alle spørsmål dere vil ha svar på i dette innlegget så svarer jeg kanskje på video om 2-3 dager.

 

Jeg har fått høre rykter om at nettavisen har prøvd å få kontakt med meg i dag. De har linket innlegget mitt om nettmobbing blant annet. Skal sette meg ned å sende en mail til de nå. 


Hva lurer du på?Loving my friends

Hei babes!


Som dere vet så er jeg fortsatt litt redd for å være alene. Derfor prøver jeg å komme meg ut så mye som mulig. For å unngå at jeg skjermer meg helt fra omverdenen. Heldigvis har jeg mange som er der for meg. Noe jeg SÅKLART setter kjempestor pris på! I dag har jeg vært med Glorija. Designet er forresten under oppusing, so beare with me.


Peneste Glorija mi :-*Jakke fra Lindex // Genser fra BYoung // Bukse fra ONLY // Sko fra Eurosko

Favoritt youtube channel

I nuet ser jeg på den nyeste av videoen hennes. Jeg kom over denne kanalen mens jeg surfet rundt på nettet. Etter å ha sett kun é n video var jeg frelst! Vi, altså meg og hun har så og si samme humor. Det er kanskje grunnen til at jeg syns hun er latterlig morsom?

LatoyaForever heter youtuben hennes. Direkte link her. Latoya laster opp videoer fast flere ganger i uken. Innholdet i hver video er en suprise fra gang til gang. Hver av videoene hennes når opptil flere 100 000’ner av seere. Humøret hennes kan dessuten få enhver til å smile fra øre til øre. Dersom du ikke tror meg sjekk ut selv under.

Her er mine topp 3 Latoya videoer:

Nå blir det bare å slappe av resten av kvelden. Snakkes i morgen. Hva er din favoritt youtubechannel? 

Jeg er sjokkert

Wæææ, så mange som delte forrige innlegg!! Dere kan lese det HER. Dette var over alle forventninger. Dere er bare så utrolig fine! Tusen millioner takk til dere som tar dere tid til å sende meg en melding i innboksen på facebook-kontoen min. Skal såklart forsøke å svare hver og en tilbake.   


Startet dagen med dra til byen for å se rundt i butikker. Jeg skal feire 18-årsdagen min til helgen og ”føler” jeg trenger en ny kjole.

Selv om jeg har nøyaktig 37 kjoler fra før av… En jente som forguder kjoler kan aldri ha for mange, hihi. I morgen skal jeg ta turen innom Vila og se om jeg finner en kjole der. Krysser fingrene på at det ordner seg. 


”Sparer penger i 10år din feite jævla NEGERHORE. Hvor mye koster det for 20min?”

Jeg må innrømme at jeg i det siste har vært redd for å gå utendørs. Pågrunn av ting som har skjedd i fortiden. Frykt, raseri og angst. De tre tingene ble utløst iløpet av få sekunder. Riktigere sagt etter å ha lest denne kommentaren på bloggen. 

Like etter hendelsen fikk jeg fjernet nummeret mitt fra nettet. I tillegg har jeg fått opp lystette gardiner i leiligheten, noe som også hjelper på. Det sjokkerer meg fortsatt hvor mye skade en stygg kommentar på nett kan fåføre en person. 

Velger å ikke poste avsenderes fulle navn på bloggen. Om dere er interessert så finner dere bloggen hans HER.

Norge er et fritt land hvor alle kan si og mene akkurat det man vil uten å straffes for det. Det vet jeg. Jeg mener derimot at om man ikke har noe fint å si så burde man ikke si noe i det heletatt.

Spørsmålet mitt er: Hvorfor forsøker vi ikke mer på å stoppe nettmobbing? Hvorfor bruker vi ikke ytringsfriheten som vi alle er gitt til å kjempe for en sak som denne? Har ikke dere også lurt på dette en gang eller to? Eller 100 sånn som meg.

Noen dager etter den første kommentaren fikk jeg en ny: ” Hei alle sammen. Svart hore slikker seg ren til middag under bordet. Adjø og farvel.” Fra samme avsender som sist. Det absurde ved det hele er at han som sendte kommentaren skriver en nazi-blogg. 

Hvem er egentlig denne personen til å stemple meg som feit eller en hore? Kroppen min er absolutt ikke perfekt men jeg er langt ifra feit. Skjønner virkelig ikke hvordan noen kan ha en slik oppfatning av meg som person. Håper jeg ikke fremstår sånn på bloggen?!

Realiteten er: Alle mennesker er forskjellige. Slik ser da jeg ut. Jeg har større lår enn de fleste. Rumpe og pupper som aldeles ikke er perfekte de heller. Magen min ser ikke ut som et vaskebrett heller. Men hva så?


Tviler sterkt på at du er 100% perfekt. Vet du hvordan jeg vet det? Jo, fordi du sitter over nett og kaller andre stygg, udugelig, hore og gud vet hva annet. Det at mennesker som deg bruker tiden sin på å rakke ned på andre er patetisk spør du meg. Du blir ikke en bedre person selv ved å kalle noen andre feit. 

Jeg skulle ønske nettmobbing ble mye hardere slått ned på. Mediene skriver ofte om det men hva skje? Nada.. Alikevel blir det funnet opp nettsteder hvor man kan skrive dritt anonymt uten at noen får vite hvem som står bak. Hvorfor? Hvorfor gjøre en slik ressurs tilgjengelig for folk som verken har nettvett eller normal folkeskikk?

Jeg vil så gjerne gjøre en forskjell. På folks tankegang. Ville uansett bare poste dette innlegget for å vise alle dere der ute, som tror dere er alene. Jeg vet hvordan det føles. Du er aldri alene om å føle deg ensom. Aldri glem det. Om det hjelper noe så vet jeg akkurat hvordan den føles når du føler at ”Ingen bryr seg, at du kun er en byrde.”