Pink bikini & the beach

Hei og god helg 😀

Åhhh, for en nydelig uke det her har vært. ”Hvorfor må jeg hjem igjen til Norge allerede snart?!” satt jeg og sa her om dagen… Jo, fordi du skal flytte om et par dager Laurie :(( Haha. Life ass!

…Nå sitter hele gjengen på verandaen imens jeg er inne på stua og blogger. I dag så dro jeg, Anja og en kompis på stranden for og bade og chille. Solen stekte, bølgene var enorme, ahh så koselig det var. I morgen så er det hjem igjen til kalde Norge. Men ikveld så skal vi ut og spise på Emerald Garden igjen. Det samme stedet som vi spiste på første kvelden vår her nede : ) Skal nyte de siste timene mine i dette paradiset. Vi skrives everyone.

Toppen jeg har på meg er ifra Vero Moda og bikini trusen er ifra Cubus mener jeg på.

En uforglemmelig kveld…Etter at jeg hadde plasket og dykket og stått på hender i bassenget i nærmere 4timer så var det tid for å pynte seg for kvelden. I forgårs, likt som dagen før så dro vi til Efe Garden Restaurant & Bar. Denne gangen så dro vi dit alle sammen. Og da vi ankom stedet ble vi møtt av dette synet: 

De hadde stelt i stand tidenes romantiske bord til oss. Det hele føltes nesten sånn som på film hehe. Bordet var pyntet med alle slags farger og blomster, åhh så fint det var!Om du  er glad i store porsjoner og knallgode drinker så er dette stedet for deg 😀 Selv så bestillte jeg nr.56, riktigere sagt Argentina Steak som var saftig og godt! Itillegg fikk jeg lov til å stå bak baren og lære å lage en mojito. Ho-ho. Det gikk kjempe fint det og vi koste oss resten av kvelden! 

Just one drink for me he-he

På lørdagen så startet vi dagen med å spise en god frokost før vi la oss ved basseng kanten for å sole oss. Måtte dermed ha på meg solkrem noe jeg nærmest furtet for å slippe å gjøre.. 

Vet jo at det er for mitt eget beste men liker ikke solkrem haha. Grunnen til at vi er her nede er fordi Anja og de, som var fosterfamilien min før har feriehus her nede. Og de var så snille og invitere meg med på jentetur hit. Og som mange av dere sikkert vet så takker jeg ikke nei til en slik invitasjon. Woop woop. Hittil så har jeg ELSKET å være her nede. Ærh, jeg vil ikke tenke på at jeg skal hjem om bare fire dager. Æhh!

Vi bestemte oss for å dra ut og spise på Le Grill som er en restaurant som ligger like bak Oba Star Hotel.. Vi fikk maten våres etter bare 20min og det smakte himmelsk! 

Jeg føler meg velsignet som får tilbringe ferien på en så smellvakker plass som dette. Åååå som vi har kost oss!!! Føler meg sååå heldig og takknemlig.

Jeg slapp meg gjerne løs bak baren sammen med Dogan. My new bestie hihihihi ^^

Etter vi var ferdige å fordøye maten så dro jeg og Anja til en Bar og Restaurant som heter Efe Garden. 

Der kjøpte vi oss en drink hver og satt der utover kvelden. Vi ble fort gode venner med bartenderne som jobber der og har truffet på de flere ganger siden den kvelden 🙂 De fulgte oss faktisk hjem til porten inatt for at vi skulle slippe å gå alene. Synes stemningen som er på Efe Garden er helt herlig. Folka der er veldig inkluderende, har humor og er noen kjekkaser.

Alanya day 1 (badebilder )

…Utrolig irriterende at det skal være så satans komplisert å få nett når man reiser til utlandet.. Jeg har sinnssykt lyst til å blogge ofte, tro meg.  Men når jeg verken finner en internet cafè eller interneten på pcen min til å funke så blir jeg rimelig oppgitt. Og down. Får dårlig samvittighet når jeg ikke oppdaterer bloggen og det vises på utsiden også. Huff haha.

Anyways så har jeg masse bilder og vise dere og mye å fortelle so let’s go!

Den første dagen her nede så var vi for det første veldig slitne fra en laaaang natt på Gardermoen. Og att på til det forsinkelser, 4t i fly og 2timer i buss… Men vi kom frem tilslutt og gud så vakkert det er her!! Jees. Det er min første gang i Tyrkia. De som jeg er her med er fostermoren min, Anja, Fammi (fosterbestemor) og tante Torhild. 

På kvelden så spiste vi middag på Emerald Garden også la vi oss litt tidlig. De har sykt god mat der og de som jobber der er kjempe hyggelige mennesker.

– Anbefaler stedet sterkt til alle som reiser til Oba!!Verandaen – som vi tilbringer mye av dagene våres på.

Anja som svømmer..Har tatt mange bilder som jeg kommer til å legge ut etterhvert. Tror vi avslutter dette innlegget her.

– Ønsker dere en fin dag videre : ))


Blinkskudd sa du? Oh yes 😀

Hva synes dere?

Skal dere på ferie noen steder i sommer? 

NEI! VI ER IKKE BARE DUSKEDAMER I MINISKJØRT!

Endelig så fikk jeg et øyeblikk til å sette meg ned å skrive til dere. Dagene år så fort unna og nå er det en stund siden siste oppdatering gitt. Uken min har vært kjempefin, med mye treninger og attpåtil det en treninshelg i Kristiansund fra fredag til i dag.Vi får håpe at denne dvaske kroppen (KØDDA) er klar for å slikke litt sol for om bare noen dager så reiser jeg sørover. Wuhu! Ellers, så var laget vårt på Spektrum og gjorde en opptreden under landslagskampen mellom Norge og Nederland i dag. Norge vant seff!!

”Cheerleadere er bare oppmerksomhetssyke bitcher som har på seg miniskjørt og magetopper, imens de hopper opp og ned på fotballkamper”

Dette er kun èn av mange av fordommer som jeg ikke har telling på hvor mange ganger jeg har fått høre. Andre ting som jeg ofte hører er: 1.Må man være tynn for å drive med cheer? 2.Må man være myk? 3. Er cheerleading en sport? 4.Hvilket lag heier dere på? Nei man må ikke være tynn for å drive med cheer, og heller ikke myk. Jeg var hverken det ene eller det andre da jeg startet og det gikk helt fint. Og den rareste av de alle, om cheerleading er en sport eller ikke. SERIØST? Såklart er cheerleading en sport på lik linje med –  for eksempel fotball. Hvorfor får vi ikke da den samme respekten som andre sporter? Fordi vi har på oss uniformer som viser magen?

 Hvor mange ganger må man si det? – vi heier ikke på noe annet lag enn vårt eget. Cheerleading er blitt en konkurransesport. Man heier på seg selv? Skjøøøønner?


For nei, cheerlading i virkeligheten er alt annet enn det som vi alle har sett på BRING IT ON filmene. Jeg føler hver gang jeg forteller noen at jeg er cheerleader så tenker de:

Åja, dere er sånne duskedamer som heier på ulike fotballag, right? Forså at de himler med øynene eller ler hånlig. Unskyd meg, men hvor trangsynt er ikke man om man sier noe sånt? There’s a big difference folkens. NFL Cheerleadere som danser i småe ”bher” og bootyshortser er IKKE det samme som konkurranse cheerleading.

Dette er et klassisk eksempel på NFL Cheerleading:


Å stå på en bane og riste på rumpa imens man kaster på håret og leker deilig fremfor et publikum hvor nesten alle er menn – er mer sexy dansing enn cheer. Ikke at det er noe galt i det, tvert imot. Det jeg forsøker å formidle er at man må huske at det ikke er det samme som cheerleading. Du kan ikke stå der og si meg at en rutine med hopp, dans, backfliper/turn, skru i kast og koreografi som varer i 2min og 30sek er det samme som NFL ”cheerleading”? Nei. Så dum er jeg virkelig ikke.

Jeg kunne sikkert skrevet mer men jeg tror vi avslutter det her. Men newsflash.. Er man cheerleader så blir man uheldigvis ofte stemplet som enten en attention whore eller som oppmerksomhetssyk. Sånn er det bare blitt… Det er synd, men sånn er det vel bare. Men jeg gir likevel ikke opp i å prøve å snu tankegangen til flere der ute hehe. Håper dette innlegget kanskje gir litt innsyn til noen som mener at vi cheerleadere kun er duskedamer på sidelinjen på fotballkamper. For sporten vår er virkelig fantastisk, fylt av lidenskap og er verdens beste sport! Hva mener dere?

”Lik”/Del gjerne innlegget videre.

Videoblogg: Et unikt partytriks!

Happy sunday kjære lesere! Gårsdagen var fantastisk herlig tiltross for at jeg var støl i rumpa og at jeg fikk i meg litt for mye ”boblevann” hah. Vi var fem jenter som møttes hjemme hos søte Cathrine, der vi drakk og koste oss fra kl.8 og utover. Dere husker Cathrine ja? Hun som er poledance instruktør og greier! Hun er så sinnssykt morsom og rå!! Man er bare nødt til å smile når man er rundt hun der. Jeg lærte meg også et nytt triks i går – det som dere ser på videoen over her 😀 Dette blir definitivt mitt nye partytriks fremover. 

Hva er deres kuleste partytriks? Jeg vil gjerne høre om deres sine hihi. Så kommenter under hvis du har et kult partytriks hehe.

Inn imellom så hoppet jeg opp og øvde på et triks på stanga. Hiiiihaaa. Jeg vet ikke hva som var værst av de støle knærna til Cathrine – eller alle brannsårene som jeg fikk av å slenge meg rundt på stanga som om at parodierte Miley Cyrus HAHAH. Og da klokken bikka halv 12 så dro jeg og Martine ut på byen. Men på det tidspunktet så var jeg så sliten at jeg dro hjem etter en stund. Jeg hadde uansett den hyggeligste kvelden og natten på lenge og våknet med en smil om munnen imorges.

Hva synes dere om dette trikset? Var det kult? Og hva har dere gjort i helgen?

Til alle gutter/mannfolk der ute

Været her i by GoSave” href=”#29965962″> Trondheim er så ustabilt at jeg likegodt by GoSave” href=”#79021865″> kunne ha bodd på nordpolen hele året rundt..

Uansett da. Så er det ikke derfor jeg har ”tilkallt” dere hit i dag.. Jo, jeg begynner alvorlig talt å lure på hvor folkeskikken til enkelte personer er hen.. Det er ikke første gangen noe som dette har skjedd.. Jeg kan forklare dere hva som skjedde da. Ikke at det var noe suuuper drøyt men for å være ærlig så ble jeg mer kvalm enn sint/redd. Jeg og Marianne stod ute og tok bilder og imens vi gjorde det så kom det ut to mannfolk ut på den ene verandaen. . Jeg la fort merke til dem men lot som ingenting aller først. De så ut til å være i 50-60årene..

Jeg hørte de si ordet photoshoot også begynte de begge å ta bilder av oss.. Ehh? Halloen? Da ble jeg irritert men jeg sa ingenting. Jeg er fullt klar over hvilke signaler jeg kanskje by GoSave” href=”/index.bd?fa=article.edit&ar_id=46380033#2563735″> sender ut når jeg har på meg en shorts og en magetopp men herrejesus da.

Topp: Gina Tricot Shorts: Bik Bok Sko:? Klokke og Lommebok: Michael Kors

Vi lever da for faen i 2015 og ikke steinalderen, gjør vi ikke?

Og om mannfolka ikke tåler å se hud uten å vifte frem med snurrebassen sin eller komme med ekle/sleipe bemerkninger så river jeg meg snart i hodet haha. Nei. Da de ikke stoppet og filme/ta bilder eller hva de holdt på med så ropte Marianne til de at de skulle slutte å fotografere oss. Men de fortsatte bare og tilslutt så gikk vi bare inn. De skjønte tydelig hva vi sa siden de like før snakket norsk til hverandre men nå stod de der og latet som om at de ikke forsto et ord av det som vi sa. Huff.. That is lame man. For om man ikke skal få lov til å kle seg sånn som man vil uten å bli fortalt at man  ”ber” om å både bli antastet eller voldtatt så forteller det meg tydelig at vi lever i en syk verden…

Fra nå av så skal jeg ha på meg termodress hver gang jeg vil pynte meg. Pokker så sleope mannfolk kan være..Jeg vil ikke vite hva de hadde tenkt å gjøre med de bildene/vidooen engang. Æsj!

Hva hadde dere gjort? Var det riktig av oss å si ifra at de skulle slutte å filme oss/ta bilder?

Birthday girl

Eeeendelig er det fredag og helg noe som vil si fullt kjør for min sin del. Dette blir en travel helg men gøy blir det uansett.

I dag har nemlig min gode venninne Marianne bursdag. Gratulere så mye med dagen fina mi! Så akkurat nå så er jeg på bussen på vei til henne. Var på trening istad også var jeg innom Torget for å kjøpe et nytt antrekk til ikveld. Jeg kan sikkert vise dere en sneekpeak av det som jeg skal ha på meg, engang iløpet av kvelden. Dere få ha en fin kveld også skrives vi litt senere igjen : ))


Det ble igjen litt frukt fra gårsdagens så da tok jeg likegodt å spiste det som var igjen til lunch : )


”Lik”/Del gjerne innlegget videre.

Video – Let’s talk about silikon, gutter og botox

Dette blir en annerledes type spørsmålsrunde. Istedenfor at jeg svarer blir det Camilla som svarer på spørsmålene deres. Altså, min kjære partner in crime hehe. Skjønner? 😀

Håper dere synes det er morsomt med videoer hvor dere kan se mer av personligheten min og hvordan jeg er til ”vanlig”. Ikke bare via tekst. Hihi! Uansett da. Dere kan f.eks spørre om ting som blogg, gutter, alkohol, bikinfitness, trening. Ja hva som helst.

”Lik”/Del gjerne innlegget videre.

– Oooog tusen takk til fine Camilla som satt lenge oppe og redigerte videoen!