NO WAY BACK NOW

Nå ligger jeg bare her og tenker på alt og ingenting ..Treningsmotivasjon min har så lenge jeg kan huske gått ekstremt opp og by GoSave” href=”#”>ned.

Jeg blir så ivrig og motivert at jeg helst skulle hatt resultatene i går – og går for hardt ut fra starten. Da blir man lei jævlig raskt.. Andre som har det sånn? Man starter å mistrives i sin egen kropp. Hva skal man gjøre? Jeg har latt det eskalere i lang tid nå og i går så fikk jeg ut fingeren. Jeg traff Camilla i byen, og hun ”meldte” meg bokstaveligtalt by GoSave” href=”#”>inn i Kaliber Treningsstudio by GoSave” href=”#”>igjen.

Vi sto ved skranken og du kunne se meg snu meg i saktefilm bak mot Camilla også bare: ”Camilla, by GoSave” href=”#”>snakk for meg” imens jeg ga hun det redd meg blikket(!!) Sååå – nå har jeg ikke noe valg. Kontrakten er skrevet under og jeg er klar for å jobbe som en helt for å få den kroppen som jeg bestandig har by GoSave” href=”#”>ønsket meg : ) Jeg er lei av å føle meg slapp, misfornøyd og ute av form..


Hehe tja – en helt vanlig dag på trening.. Ho-ho

Marte og Camilla

.. Når jeg er rundt Camilla så gir hun meg selvtillit og styrke til å tørre å være annerledes. Dere vet de vennene som alltid skal dra en ned? Som alltid skal si ”Er du sikker på at du klarer det?” eller ”Og hvorfor vil du det??” i en spydig tone.. De personene er sånne som suger livet ut av meg. Men de får meg på andre siden til å innse hvor utrolig heldig jeg er som har de vennene som jeg har. Camilla har vært der når jeg har vært på bånn, hun har ikke bare stukket av. Hun er også en av mine største forbilder! Love you gurl <3

Og ja, jeg prøver enda å smiske meg til å få vite oppskriften bak bakdelen hennes hihihi. . . Det er min skjulte mission! Og når jeg har funnet det ut så skal dere få være de første som får vite det. Mohahaha #Misunnelig_til_tusen

Hva synes dere om bildene?

Drama,drama

Heisann! Jeg er tilbake igjen. Det har skjedd så mye de siste døgnene at jeg ikke vet hva jeg skal tenke lengre… Noen personer er så ondskapsfulle at jeg ikke fatter det… Tenkte anyways bare å gi en lyd ifra meg før jeg skal løpe ut dørene igjen.

______________________________________________________________________


Topp og Skjørt: Bik Bok Sko: Din sko

På mandagen, da jeg var sjekket ut av hotellet så dro jeg til Oslo S for å møte Kristine. Etter å ha tuslet rundt der en stund og oppdatert dere så kom hun endelig. Før vi møtte hverandre så hadde vi ikke sett hverandre siden sommeren ifjor… Ah, så godt det var å se hun igjen! Gi henne en lang bamseklem!

Da vi hadde inntatt dagens middag så gikk vi rundt og kiket i hovedstaden. Jeg hadde så vondt i beina at det var like før jeg la meg ned på bakken og blei der. Vi gikk iallefall opp til en benk ved slottet. Der satt vi og sang alt ifra JB-sanger til Miley Cyrus og mye annet hehe. Folk smilte når de gikk forbi – og vi holdt på å krepere av latter. De hadde sikkert aldri møtt noen så laidbacke og gærne personer som oss før heh. Skravlet gikk i ett sett fra vi møttes til jeg måtte dra og ta flyet som gikk kl.2200 fra Gardermoen. Vi var innom de ”obligatoriske” temaene som er gossip, gutter og s*x. Fack, så rare vi er… Jeg skulle ha filmet alt det rare som vi gjorde og sa. Dere hadde garantert ledd av oss. Kristine var så snill at hun stillte opp som fotograf for dagens antrekks-shoot også. I’m impressed 😀

Just a day in Oslo

Da har jeg kommet trygt hjem til Trondheim igjen. Sov som en stein inatt. Føler meg uthvilt og motivert til å kicke ass på treningen etterpå. Når jeg var i Oslo så hadde tilfeldigvis cheerlagene Team Norway, Galaxy og Charmers generalprøve. Det er VM om knappe 14dager, og en liten uke til de reiser nedover til Orlando, Florida. Disse lagene skal alle representere Norge i VM, og jeg er grønn av misunnelse… Skulle ønske jeg kunne ha vært med til Orlando og sett på. Har noen av dere vært i USA eller i Orlando før?


Jeg tok naturligvis noen snapshots til dere av hotelrommet mitt. Som blogger så må man jo dokumentere hele livet sitt heh.

Hotellet jeg bodde på heter Thon Hotel Slottsparken og jeg storkoste meg der. Hotellet ligger så nært absolutt alt, de ansatte var hyggelige og rommet jeg sov på var gigantisk. Utstyrt med alt jeg måtte trenge og rommet hadde i tillegg kjøkken 🙂 Var der ifra fredag til mandag.

Resepsjonen:


Jeg legger ved noen snapshots som jeg tok fra generalprøven:

Meg og Charlotte Nordheim, som er en av de dyktigste cheerleaderne i Norge.


♥♥♥♥

– Tenkte bare å oppdatere dere før trening. Vi skrives ikveld vakre dere –

Min opplevelse: Oslo Grand Prix 2015

Siden jeg var så uheldig og glemme igjen laderen til pcen igjen ho M – morgenen jeg skulle til Oslo så ble det ingen oppdateringer på dere gitt 🙁 Beklager dette altså.

Fredag:

Jeg har heldigvis tatt mange bilder som jeg gleder meg sånn til å vise til dere. Hvor skal jeg starte? Har gjort på så mye gøy. Men først så skal jeg fortelle dere om noe som ikke var så morro hihi. Tipper dere til nå har skjønt at jeg er verdens mest vimsete person? For det 1.så rakk jeg ikke flyet mitt som gikk 06:40 fredags morgen. For det 2. , så fikk jeg vite at banken hadde trukket alle pengene som jeg hadde på kortet, og der satt jeg uti gokk uten mulighet til å komme meg til flyplassen… #Badluck. Det ordnet seg etterhvert men da jeg kom meg til flyplassen så var det forseint. Jeg satt der i 5timer før jeg hadde fått pengene tilbake på konto og kunne dra på neste fly til Oslo. For et stress. Er det ikke typisk hun frøkna her? Jupp. Jeg forsov meg ikke, nei banken tømte kortet mitt de HAH. Ler meg ihjel. Det var såklart dritkjipt der og da men sånn er livet.

Det er ingen tvil om at jeg er ekstremt uheldig fortiden. Dette skulle likevel ikke få ødelegge helgen min. Resten av fredagen ble tilbrakt sammen med en spesiell person. Ettersom jeg skulle se på Camilla og Christine konkurrere i Oslo Grand Prix neste dag så ble det tidlig kveld. Som regel så er jeg god til å komme meg frem til steder men ja…Etter 1times gåing, kom jeg frem til Camilla og de sitt hotell. En tur som skulle ta 10-15minutt. oiiida. Også var det påtide å stæsje seg opp før hun skulle konkurrere:


Fineste jenta mi <3En stk gira Camilla på vei til Oslo konserthus

Camilla endte opp på en 5.plass av totalt 24 jenter, er ubeskrivelig stolt av hun!! Christine gjorde det også dritbra, skjønner ikke hva dommerne tenkte på, hun skulle ha vært blant topp 6. Jeg prøvde å ta så gode bilder som jeg kunne selv om jeg satt på rad 34. Håper dere liker bildene.Kan vi ta 1minutts stillhet for rumpa til Camilla? Hohoo for en bakdel. Kanskje påtide å ta de squatsa som jeg alltid utsetter hihi. Er anyways helt blown away av tilstedeværelsen, prestasjonen og utstråling til baben min.. Det er ikke rart hun stiller i fitness, er modell OG deltaker i Miss Universe Norway. Se på jenta da. Hun kommer til å nå langt, ikke sant dere??

Her ser dere Christine på scenen. Hun i blå bikini. Stunning 🙂


Veronica – en av jentene fra Kaliber FFK. Er utrolig imponert av fysikken hennes. Gratulere med 2.plassen Veronica.

Jeg har fått mye større respekt for sporten etter å ha vært med og se på det live og ikke bare på youtube videoer hehe. 

Ekte idrettsglede <3 + 1.plass for Elisabeth fra Kaliber FFK


– Flere bilder kommer i neste innlegg. Nå skal jeg drikke opp smoothien min før jeg skal møte Kristine igjen. Love you all! 

Langt hår igjen (Bilder)

Jeg er vanligvis helt by GoSave” href=”#”>SPINN GÆREN i hårveien, og det er ikke noe nytt. Det kan jeg love dere. Prøvde derimot å begrense meg selv denne gangen. Var innom tanken på å skinne meg helt en gang by GoSave” href=”#”>eller to eller tre he-he. Det hadde tatt seg ut eller hva? Skallet ”rosablogger” HAHA. Men etter å ha diskutert en stund med min kjære frisør så landet valget på en en blanding av svart og brunt.. Vel, jeg likte ikke tanken på striper først. Men etter en god dose overtalelse siden så sa jeg ”Greit da tante. Bare gjør hva du vil du” hah.

Og er du sånn som meg så går det maks 3-4 dager før jeg går lei av det nye håret mitt. Eller så er det noe jeg skulle ha gjort annerledes for å få det ENDA finere. Noen andre som har det slik også? Heldigvis så ble jeg fornøyd. Jeg betalte tilsammen 1 800,- for extensionsene + for å få sydd det på. Ingen familierabatt her i gården altså *kremt* hihi. Såååå, hva synes dere? Ble det fint eller hva?

by GoSave” href=”/index.bd?fa=article.edit&ar_id=46207974″>fredag så skal jeg til Oslo – så tidlig som på 06:55 flyet. Jeg blir der helt frem til mandagskveld. Åh, som jeg skal kose meg! Kan fortelle dere mer om dette senere. Nå skal jeg vaske litt klær før jeg tar kvelden. Natta my beauties <3

BLOGG COMEBACK?

Dere er så helskjønne!! Tusen takk for støtten og alle de flotte kommentarene om at dere savner bloggen min. Man ser ofte ikke hvor viktig det er å ha gode venner rundt seg. Før man er helt på bånn da.. De siste ukene har vært så utholdelig – at ved flere anledninger har revurdert om jeg burde bli lagt inn på psykiatrisk avdeling. Etter en periode med mye tårer, minimalt med søvn og en ”stakkars meg” så har jeg tenkt mye. Og bestemt meg for å starte å blogge igjen. Som bloggeren Stina sa så kan man la en hendelse ta over hverdagen sin. Og forfølge en. Eller så kan man legge det bak seg og gå videre. Jeg har valgt det siste nevnte og gleder meg nå til å blogge kjempebra for dere!

Dagen i dag har kun  gått til å finne ut hva jeg skal blogge om fremover. Sa jeg forresten at jeg har satt på nytt hår? Her ser dere en sneakpeak, viser dere flere bilder senere ikveld:


Del gjerne innlegget videre 🙂