Dette provoserer dere sikkert..

For meg er det morsomt å legge bilder som de i dette innlegget – folk får si hva de vil men dette var altså kun på gøy. That’s it 😀 

Og folk som sier at jeg ikke eier skam, har fleskelår, utover mage eller ingen muskler sier det kanskje fordi det er en smule sant. For la oss innsè at: Jo, det er riktig at jeg er på mitt ”tykkeste” akkurat nå og er ikke akkurat i bikiniform. Det er bra dere legger merke til det og er ærlige mot meg haha 😀 Jeg vet folk kommer til å si alt mulig men bildene under var tatt fordi jeg og en venninne spontant gikk ut for å leke på lekeplassen. That’ts it. Tro det eller ei. Ikveld skal jeg bare legge meg godt til rette i sofaen med kosebukse på og trykke i meg alt jeg får tak i. Ikke har jeg en unskyldning til å ”kose” meg fordi det er helg – siden jeg forsåvidt spiser akkurat det som passer meg enten det er lørdag eller onsdag. 

Hva synes dere om bildene? 

Showing off my turnskills 

Det morsomste bildet jeg har sett på leeeenge. haha


Vi tok sikkert 200 bilder kun for å få et der jeg var helt oppe på hendene


*Latterkrampe-modus* ON!

*Lik*/del gjerne videre dette innlegget! 

Mammatilmichelle: Den største overraskelsen noensinne

Les innlegget Anna Rasmussen skrev om meg HER. Jeg vil si tusen takk til pene Anna for et helt fantastisk innlegget, som hun dedikerte til lille meg. Leser DU bloggen til Mammatilmichelle?

Dette innlegget ble skrevet for over 2år siden, helt sykt å tenke på… Herregud som ting har forandret seg. OG som jeg savner denne tiden i livet mitt. Husker denne sommeren var en av de beste og værste sommerne, på samme tid. For etter at jeg meldte meg spontant på en konkurranse hvor jeg endte opp med å få ca.12 – 15 000 stemmer – hundrevis av facebookmeldinger – masse støtte fra alle rundt meg så ble hverdagen min automatisk litt annerledes. På en positiv måte da. Jeg har aldri blitt så overveldet over hvor mange som bryr seg om deg så lenge du faktisk åpner deg. Har ikke telling på hvor mange godhjertede mennesker som enten har komt bort til meg eller skrevet et par hyggelige ord til meg på facebook. Jeg var og er fortsatt takknemlig for den enorme støtten jeg fikk hele denne sommeren.. 

 

– Link til Anna Rasmussen aka Mammatilmichelle HER

Jeg husker jeg blogget på denne tiden og hadde kjempe mange lesere på bloggen hver dag også. Jeg lå på topplisten fast og greier haha.. Det ble mye klein blogging, teite bilder og alt mulig annet kleint dere kan komme på . . . Husker at jeg fikk mange flere hatmeldinger og kommentarer noe som gikk litt inn på meg på dette tidspunktet. Tilslutt forsto jeg at man må prøve tolke stygge kommentarer som en kommentar på noe man kan gjøre annerledes. Ingen er perfektet inkludert meg selv. Så om en person enten kommenterer måten man sminker seg, skrivefeil, utseende eller personligheten din så er det grunn for det. Det er ihvertfall slik min tankegang er – og fordi at jeg tenker slik så går ikke slemme kommentarer inn på meg. Siste dagen av konkurransen så var jeg så spent at jeg holdt på å tisse på meg! E-posten hvor det stod at jeg hadde vunnet 10 000,- fikk meg til å grine i flere timer 😀 😀 Jeg vil si tusen hjertelig takk til alle som stemte på meg, nok en gang. Husker dere denne sommerkonkurransen eller deltok dere kanskje selv? 

*Lik*/del gjerne dette innnlegget videre!

Pop IT off and hit IT hard

Heia bloggen ♥ Det er en flere av dere som har bedt meg om å skrive mer om trening&kosthold på bloggen. Jeg skal prøve mitt beste på å gjøre dette men vit at jeg absolutt ikke er noen treningsguru eller noe i den duren. Men jeg skal som sagt gjøre mitt beste.

Og når vi først er på snakk om trening – så har jeg et godt tips til til alle dere som føler dere ikke ser noen resultater av treningen deres. # Slutt å ta powernaps midt på dagen. Dette ødelegger nemlig mye mer enn man tror. Så når man først legger seg på kvelden så får man ikke til å sove. Og hva gjør vi jenter når vi er kjeder oss og ligger og stirrer i taket? Jo, vi tar frem pcen/mobilen og litt ”nattsnack” right? Nettopp. . Det er der feilen ligger også. Prøv ut dette tipset og oppdater meg gjerne om dette hjalp deg. haha, lol så teit jeg følte meg der. 

Hver fredag jobber jeg fra 10-2, så bruker jeg å vaske hele leiligheten og på kvelden så blir det som oftest tacokveld eller å se film med venner. En standard fredag her i huset altså. Hva gjør dere når det først endelig er helg? I skrivende stund sitter jeg å ser på Bad Girls Club. Jeg skal prøve å blogge litt oftere enn jeg gjør – er bare det at jeg er syk og svimmel heletiden.

Om det er noen av dere som har tips til hva jeg kan gjøre for å bli frisk – kom gjerne med dem! Er seriøst drita, fuuuuckings, ajaohehe lei av å være tappet for energi nå.. ! ^^ ♥ – GOD HELG SØTE DERE  

”Ta bilder til bloggen da” – dagens historie

– Ikke glem å stille meg spørsmål i innlegget 20 spørsmål – jeg svarer 100% ærlig HER

Det blir en ganske sen oppdatering i dag på grunn av at jeg har vært og grillet atmed noen venner. Veldig kaldt men koselig var det! Forresten så gjorde M&M noe av det flaueste noensinne mot meg: Det stod en pro fotograf og tok bilder av solnedgangen vedsiden av der vi grillet. Dere klarer å se for dere det sant? Så bestemte M&M seg spontant for å rope til den ukjente mannen ”Ta bilder av hun venninna vår da”, ” Du må ta bilder av hun til bloggen” og alt mulig i den duren der.. Jiiiises så flau jeg ble..

Begynte såklart å le så jeg ristet, snu meg bort og hele pakka. Jeg gjorde mulig man ikke burde gjøre når noen du absolutt ikke kjenner bare stirrer på deg. Han duden trodde sikkert at vi var seriøse og svarte og smilte mens han knipset bildene han var ute etter. Like etter kom han bort til oss og dette bildene her av meg:

Huff, flaut.. Flaut, flaut..Han knipset et par bilder til men de ble ikke brukbare 😀 hahaha 😀

Sånn ser jeg er ut når jeg skal grille, helt vanlig kledd og uten sminke. Mens de andre bare ”Herregud, som du har pyntet deg” høhø 🙂 Fremover så har jeg mye spennende på tapeten men som er hemmelig fortsatt.. tihiii! Men jeg lover å fortelle dere alt med engang jeg kan okei? Loove you guys, blogges!

20 spørsmål, jeg svarer 100% ærlig: Vri på ukens spørsmål

God tirsdag, kjære blogglesere 

Har dere det bra eller? Rakk ikke å poste ukens spørsmål på søndag derfor kjører jeg heller på med en vri denne gangen. Kort sagt: Dere stiller meg 20 spørsmål som jeg MÅ svare ærlig på uansett hva. Dere kan spørre meg om kjærestegreier/forhold, venner, personlige ting, trening, ja alt. Dere skjønner sant? Her er bilder av dagens antrekk.

 Her i Ålesund har det vært skikkelig knallsol ute, woho! Selv om jeg våknet med hodepine og sår hals ble det likevel trening. Lovte meg selv å utføre 5 økter denne uken – så det var like så greit å få overstått den ene av de. Jeg utførte pushups intervaller på en grusbane rett i nærheten av leiligheten min. I morgen skal jeg på trening med Cassandra og maybe Ingrid. Ha en fortsatt fin tirsdag fine dere! 😀

*Del* gjerne dette innlegget videre!

Den følelsen når..

Hei skjønne <3 Vel, da var NM over for denne gangen og gud for en fantastisk og ikke minst em  minneverdig helg dette har vært.

Et av mine favorittbilder fra NM uten at jeg vet helt hvorfor hehe. Lånt herfra:

Jeg er for fullt tilbake igjen på bloggen nå. Snille Ingrid lot meg til og med få låne Canon kameraet sitt. Vet dere kun leser dette for å få vite hvordan gårsdagen gikk haha. Så jeg skal ikke la dere vente mer.

Cheerlaget mitt fikk 5.plass og vi på dancelaget klatret oss opp til en 3.plass for faen! Og vi har holdt på med cheerdance siden før jul.. DEN følelsen da vi fikk meldingen om at vi hadde fått pokal og hele dritten..Shit, som jeg gråt av glede! Kan sikkert fortelle mye mer senere, og legge ut bildene fra banketten.

Vi fikk ikke med oss premieutdelingen hvor alle lagene sitter i en ring, ber stillt inni seg og håper på å ikke bli ropt opp først da men men. Bilder fra selve konkurransen kommer så fort jeg får tid til å laste de opp. Som dere kan se på bildene så føler jeg meg totalt crappy i dag. Har vært syk hele helgen, tappet av energi og slapp, you name it. Om dette fortsetter så vet ikke jeg hva jeg skal gjør.. Jaja, vi snakkes 🙂

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre!

Vi er videre til finaledagen i NM 2014 – 4.plass og 5.plass foreløpig!!

BEGGE LAGENE VÅRE ER VIDERE TIL FINALEN PÅ NM 🙂 🙂 🙂 🙂


Cheerdancelaget mitt som aldri har vært på NM før ligger på 4.plass og cheerleadinglaget mitt på 5.plass påtross av at gruppen aldri har kjørt værre haha. Tror dommerne tydligvis likte sikkert rutinen våres veldig godt siden vi gikk videre!! Alle de hyggelige kommentarerene kommentarene jeg fikk igår gjorde meg supergira. Men påtross av det klarte jeg ikke å holde stuntene oppe i lufta. Det ble altfor mye nerver, jeg blacket ut delvis i rutinen og blablabla. Long story short så er vi videre til dag 2, som er i dag. Og vi skal kicke ass. Bilder og hele pakka kommer i morgen! Jeg kan ikke vente til jeg får vise dere bilder fra en uforglemmelig helg!!!

Let me know om dere er på NM dere også! Hadde vært sinnsykt koselig å møte noen av dere.


Cheerleading og cheerdance NM i Tønsberg

Heia!

Fikk ikke satt meg ned ett sekund på pcen før nå. Har kjøpt meg en internetstick sånn at jeg får blogget hele helgen, wiii! Akkurat nå sitter jeg, Jasmin, Sara, Victoria og Ingeborg på hytten våres her på OCC (Oslo convention center) i Stokke og chiller. I morgen stiller lagene mine på matten kl.11:58 og kl.16:03. Om dere vil se oss konkurrere så kan dere se alt på TV2 SUMO direkte HER. Det koster seff litt, men hvis dere har venner/en i familien som har SUMO så kan dere jo bruke demmes bruker kanskje (?) Jeg digger dere alle av hele mitt hjerte, obvioulsy! Smask og gonatt jenter og gutter :-*

Ønsk meg lykke til da! 


Svarene på ukens spørsmål #1

Når tok du silikon? Gjorde det vondt?

Du er ikke den første som spør om dette. Jeg må dessverre skuffe deg med å si at jeg IKKE har silikon i puppene. 

Hvor gammel er du? Har du begynt på teorien? Tenker å kjøpe bil/få førekorte når du blir 18 (om du ikke er 18 da)

Jeg er 18 ja. Hadde bursdag i november. Nei, jeg har ikke begynt på teorien og for å være ærlig så er det faktisk ikke noe jeg tenker så mye på. Er mange som spør meg om jeg har lappen, bil osv men jeg er bare ikke into sånne ting helt enda. Høres rart ut I know, men det er sant 🙂

Hvor en buksen ifra? Den er ifra Sorbet.

Hva synes du om deg selv som blogger?

Jeg synes jeg er sånn midt på treet. Jeg blogger ofte om ting dere vil jeg skal skrive om noe som er bra. Og jeg en dønn ærlig og veldig oppriktig og ærlig mot dere. Ehm, jeg setter kjempe pris på alle som leser bloggen min – jeg får ikke sagt det nok!!! Meeen jeg oppdaterer ikke så mye og har kanskje litt mye tekst i innleggene mine noe som ikke er så bra. 

Hvordan er du som person? Du har en bra blogg <3

Først og fremst, tusen takk for det! Jeg vil si jeg er en meget positiv og sprudlende person på samme tid som jeg såklart kan ha en dårlig dag, noe vi alle har en gang iblant. Jeg er for det meste glad og tuller mye noe som kanskje av og til er en fasade (?) Ikke vet jeg, haha. Vanskelig spørsmål det der!

Hvilket proteinpulver bruker du? Jeg bruker et proteinpulver som heter diet protein. Bildet under er lånt fra fine Kristina Andersen sin blogg.

Hvor jobber du? Jobber i en klesbutikk på Moa, Nord i Ålesund.

Hvor høy er du? Jeg er ca.168-170cm

Hvor er jakka kjøpt??? Den er kjøpt på BYoung og kostet 899kr om jeg husker helt feil.

Har du fortsatt planer om å flytte til Oslo? Hva skal du der? Yes I do. Mer info om dette kommer i nærmeste fremtid. 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Hva mer lurer dere på?