Et lite pust i bakken og bursdag

Hei alle sammen..

Jeg tenkte å gi en lyd ifra meg. Ja, jeg lever. Jeg har bare vært travelt opptatt med å trene meg ihjel… Jeg overdriver ikke engang om jeg sier at cheer har tatt over livet. På en god måte såklart 😀 Så dere kan tenke dere hvor lite tid jeg får til å rekke alt annet når jeg er i hallen mandag, onsdag, torsdag, og søndag. Samtidig som jeg er trener for junior, har ekstra treninger OG driver og flytter. Heldigvis så blir ting roligere etter konkurransen vi skal til i Oslo – i helgen er over. GLEDER MEG! <3 Men om vi skal spytte ut sannheten så er den at det er lite fun å blogge når man føler seg stygg.. Og dessverre så har selvtilliten vært litt på bånn i det siste. Men alt begynner å bli bedre nå… Og da blir det vanlig blogging igjen vettu! <3 Tusen takk for at dere er så tålmodige med meg og fortsatt har troa på meg!

Dagen i dag skal brukes til å småflytte inn i nye leiligheten. Og senere så får jeg besøk av en spesiell person. Blir så gøy! 😀 Ønske dere alle en super fin dag!


Noen bilder ifra bursdagen til Martine som jeg var i på lørdag. Fine jenta mi <33 Skal prøve å bli flinkere til å ta med meg kameraet i hverdagen hihi.

Hvorfor skal man være noen annen?

Hei og god mandag kjære lesere! Har dere hatt en fin helg eller? Det har jeg tiltross for at jeg bare har vært på trening, sett serier og hatt overnattingsbesøk. Jeg ligger i sengen og bare ser i taket.

Nå tenkte jeg å vise dere dagens antrekk og ta en liten pep talk samtidig! Unnskyld meg men jeg må bare ta opp en ting…  Har du noen gang opplevd at venner tar avstand ifra deg helt plutselig uten at du vet helt hvorfor? De slutter helt å svare på meldinger eller finner alltid opp en unnskyldning for hvorfor de ikke kan møtes… Når dere engang var veldig close. Men slike venner er kanskje ikke verdt å ta vare på? Om det alltid er du som må ta initiativ til kontakt og så fort du snur ryggen til så sier de slemme ting om deg. Det er min mening ihvertfall. Hvorfor skal man være noen andre når man bare kan være seg selv? Jeg vil ikke være noen andre – jeg tar ikke de valgene jeg gjør for andre folk sin del. Jeg gjør hva jeg selv vil og det som gjør meg lykkelig! Det burde dere også :))

En annen ting er de som heletiden skal pirke på hva jeg legger ut her inne….. Og som synes jeg har på meg altfor lite klær eller for mye sminke. Ja, kritikken hagler inn hver gang jeg stikker hodet opp av sanden. Og det er igrunn leit å tenke på at folk som jeg ser på som nære venner kan si noe sånt som: ”Du kler deg som en hore”, ”Du virker så frekk på bloggen”, ”Hvorfor kan du ikke være slik som du var før?”. For ja, jeg har kanskje forandret meg men hvem gjør ikke det? Bitch please.. Og seriøst, hvem har ikke sett litt hud før.. Er folk VIIIIRKELIG så gammeldagse og konservative? Huff, huff..

Det får meg LIKEVEL til å tenke på om jeg virker slem på bloggen? Enn i virkeligheten? Gjør jeg det, dere? 

Det håper jeg ikke for jeg prøver å virke så ”ekte” som mulig… Som blogger så skal man tåle og få dritten slengt i trynet, og bare ta det imot med et glis. For man ber jo om det såklart om man skriver en blogg. Nei, det er ikke ok og jeg blokkerer hver ENESTE ip-adresse som sender inn drapstrusler eller drittkommentarer. Det er ikke like enkelt å gjøre det samme med de som man er ”venner” med.. De bare ignorer jeg egentlig… Phuh, det var dagens peptalk!

Det er min kjære kompis Øyvind som har tatt bildene i dette innlegget! Han er så talentfull og bildene ble enkle og rene synes jeg. Han er fotograf og jeg ble såå glad da han sa ja til å knipse noen bilder av meg hihi! Ha en fin mandag, så sees vi senere.

The big match

Hei dere!

Ble litt sen blogging i dag men jeg kom nettopp hjem nesten. Hoppet i dusjen før jeg satt meg ned for å skrive til dere. Denne dagen har vært laaaang men morro! Jeg hadde en ”fotoshoot” avtale med min flotte kompis Øyvind kl.2 – noe som gikk veldig bra. Viser dere bildene så fort han har redigert de. Deretter var jeg på EM-kvalik kampen mellom Norge – Hviterussland. Og etter det så trente jeg og noen av de på laget fremtil halv 11… Phuh – deilig å være hjemme i sengen igjen. ”Min” kjære seng. Jeg elsker deg så mye! Haha
Norge vant SÅÅÅKLART kampen forresten! Og heldige laget mitt fikk lov til å stille med show denne gangen også.

– Begge gjennomkjøringene gikk strålende – så noen av dere oss på tv kanskje? Og hva synes dere om kampen?

A girls night in picture

Anne og meg. 

 Malin , Ida Sofie og Julie <33


God kveld everyone! 

Det er ingenting jeg setter mer pris på enn litt kvalitetstid med de nærmeste rundt meg! SOM jeg har kost meg ikveld!! Vi dro til en restaurant som heter Graffi Bar og Grill – ved Solsiden. Jeg hadde på følelsen at dette kom til å bli en GØYGØY kveld og det ble det jammen også. Fikk catchet opp med jentene og vi lo så mye at de rundt oss snudde seg og så litt rart på oss HAHA.

Jeg og Malin bestillte noe som het ”Grillfest”, og det smakte seriøst farlig godt! Det må dere prøve om dere noen gang skulle dra til Graffi! En restaurant med dødsgod mat og hyggelige ansatte. Nå skal jeg ta av sminken og pusse tennene før øynene mine visner hehe.. Sov godt dere!

JEG HAR NOE Å FORTELLE DERE…

Hey dolls! Waiiiiit for it…. 

Da var kontrakten underskrevet og jeg skal endelig flytte til en ny leilighet veldig snart!! YEEEEAH!!! Som de fleste sikkert vet så har jeg vært på leting i flere måneder nå. Jeg har ikke sovet ordentlig siden før sommeren fordi dette med leilighet er virkelig en ond sirkel…. Alle tingene mine har vært på et lager siden juni imens jeg har bodd hos Ida Isabel og familien hennes. Det har vært kjempe koselig å bo her. Misforstå meg riktig. Jeg er kjempe takknemlig for at jeg har fått bodd hos Ida – men kjenner at det blir godt å få sitt eget sted.. 

Og nå lurer dere sikkert på hvor jeg skal flytte hen…. *trommevirvel*.. Jeg skal flytte til et annet sted i Trondheim haha. I sentrum. Gledeshyl!! Så da vet dere det : ) Bildene i innlegget er av gårsdagens antrekk.

Så om dere lurer på hvor jeg har vært de siste dagene så har jeg bare stresset meg ihjel med dette med flyttingen.. Og regninger (SELV OM JEG HAAAAAATER DET), og prøvd å smile meg igjennom det hele. Selv om det er sykt stressende.. Men ting ordner seg nok tilslutt : ) Også har jeg skaffet meg bloggfotograf igjen. Så da blir det forhåpentligvis MYE mer blogging fremover.

Ikveld skal jeg og jentene ut og feire, wiiee. Kameraet blir såklart med på slep hihi 😀

Ha en fin dag mine kjære lesere!