Team bonding at Egon Tyholttårnet

Jeg trenger vel ikke å si så mye, og kan for en gangs skyld la bildene fortelle hvor herlig jeg herlig jeg hadde det i går:
Maaaijlen and me

Fine Maiken og meg

Verdens kuleste trener Mari, meg og Julian (Coachen vår som er ifra California) På dette bildet så skulle vi se fierce ut haha. Ikke spør meg hva Mari holder på med ho-ho.


Det som jeg bestillte, naaam naaam! Smaker like himmelsk HVER gang 🙂


Malin, Sol og Erle

Hvorfor fortalte ingen meg at vi skulle sitte 74meter over bakken og spise og kose oss som om at vi ikke risikerte livet bare ved å sitte der?? Holdt på å frike ut da jeg skjønte at vi faktisk skulle opp så høyt over bakken *knis*. Men det var kos da. Og LITT skummelt..

Yesterdays outfit

I går så løp jeg rundt som en hodeløs kylling og fikk gjort nada før klokken slo 5. Da tok jeg bussen til byen og til Egon Tyholttårnet for å møte resten av cheergirlsa. Her er antrekket som jeg hadde på meg da vi var ute og spiste. Viser dere flere by GoSave” href=”#”>bilder fra kvelden før jeg skal avgårde på dansetrening og etter det på turntrening ikveld..


HAHAH

Meg: Hva gjør du på? Du må trykke ned knappen for å ta bilde

Hanna: Det er det jeg gjør!?


Kjole: H&M Sko: Bik Bok

Ha en fin torsdag også skrives vi igjen før jeg drar på trening. Stor klem til dere!

Jeg falt og slo hodet i isen

Treningen i går med han coachen fra California var freaking incredible!! Vi fikk gjort en hel del men med min uflaks så klart jeg å bli slått i ansiktet 2-3 ganger, begynte å blø naseblod OG jeg fikk et sammenbrudd i garderoben.. Blood, sweat and tears er noe man må regne med når man holder på med cheerleading på høyt nivå. Det er jo så gøy å drive med by GoSave” href=”#”>dette at jeg er totalt avhengig :)) Såå – i dag har jeg kun tatt det helt med ro for kl.halv 7 så skal jeg på cheertrening by GoSave” href=”#”>igjen hihi. Det by GoSave” href=”#”>kommer by GoSave” href=”#”>ikke på tale at jeg skal ligge by GoSave” href=”#”>inne og hate på livet. Jeg slo nemlig hodet rett i glattisen på vei by GoSave” href=”#”>hjem i går…. Opsi, føler meg svimmel. Kanskje jeg burde dra til legevakta?

________________________________________________________________


For å lette stemningen her by GoSave” href=”#”>inne så tenkte jeg å anbefale dere en by GoSave” href=”#”>blogg som jeg har lest leenge. www.maddekk.blogg.no heter den. Jenta bak bloggen heter Madeleine, hun er 18år og bor i Oslo. Hvis dere by GoSave” href=”#”>ikke har funnet svaret på perfeksjon så kan jeg si dere at hun her ikke er langt unna. Hun er så bangin hot at det ikke er litt moro engang. For en flott og utrolig hyggelig jente. by GoSave” href=”#”>Sjekk ut bloggen hennes, dere! Det hun skriver om er mote, hverdagen sin og by GoSave” href=”#”>trening. En superfin blogg som jeg virkelig anbefaler by GoSave” href=”#”>videre :))
Har noe av dere lest bloggen til Madeleine før?

Hvordan har mandagen deres vært?

Boys, boys, boys

I kjent bloggerstil så sitter jeg som vanlig foran pcen og skriver for dere.. Jeg burde egentlig gjøre meg klar til by GoSave” href=”#”>trening by GoSave” href=”#”>men by GoSave” href=”#”>men. Menne ja. Jeg var våken i hele natt, hurra for kun 2 timers søvn. I MORGES. hihi.

Som dere sikkert har skjønt så var jeg ute i går. Og om jeg skal oppsummere gårsdagen med et ord så må det bli: UBESKRIVELIG! Det skal by GoSave” href=”#”>ikke mye til for å røre meg til tårer, sånn for by GoSave” href=”#”>real. Og da en superskjønn bloggleser kom bort til oss da vi var ute så smelta nesten hjertet mitt. Jenta jeg snakker om het Martine og var såå hyggelig og søt! Vi har møttes en by GoSave” href=”#”>gang tidligere og by GoSave” href=”#”>hun leser tydligvis bloggen min by GoSave” href=”#”>fast (ææh). Jeg blir så satt ut og glad by GoSave” href=”#”>når dere leserne mine by GoSave” href=”#”>kommer bort og sier ”hei” by GoSave” href=”#”>eller slår av en prat! Jeg ser frem til å bli bedre kjent med deg nydelige Martine :-*

Superflotte Martine <3

Sara og Martine


Det har vært mye treninger i det by GoSave” href=”#”>siste og i dag så får cheerlaget mitt by GoSave” href=”#”>besøk av en trener ifra California. by GoSave” href=”#”>Han er fra favorittlaget mitt – la oss ta 1minuttts stillhet for det! Det er helt INSANE at by GoSave” href=”#”>han by GoSave” href=”#”>kommer for å by GoSave” href=”#”>trene MITT lag… Ingen ord kan beskrive by GoSave” href=”#”>hvordan det føles haha. by GoSave” href=”/index.bd?fa=article.edit&ar_id=46002965″>Han skal by GoSave” href=”#”>trene oss de by GoSave” href=”#”>neste 2ukene, I’m gonna freakin by GoSave” href=”#”>love this!!!


Me and by GoSave” href=”#”>fine Rebecca

🙂

Hva synes dere om bildene? by GoSave” href=”#”>Hadde dere en fin kveld i går?