NIXIES SHOWCASE

Groupstunten miiin: Dina, Amanda, Oda, Øyvind og meg selv

Jeg glemte vel egentlig å fortelle dere om generalprøven til NIXIES – som er laget som jeg går på! Jeg skal prøve å ikke avsløre for mye av showet våres siden alt sånn er hemmelig frem til selve konkurransen som er om 2uker ca hihi.

Dere ser kanskje at jeg skal stille i en annen drakt (jeg gikk på HURRICANES før) enn tidligere, og herregud så UVANT det er.. Så de siste ukene har kun gått til trening, trening og enda mer trening. Og endelig føler jeg meg ”klar” til å konkurrere på matta med verdens beste lag 😀 Jeg gleder meg sååånn til å vise dere video fra NORWEGIAN OPEN som er konkurransen vi skal stille på! Ellers, så gikk generalprøven bra. Eller, vi har slitt med et par skader på laget men alt i alt så synes jeg vi kjørte bra! Merker at jeg bare har lyst til å fortelle dere alt om det nye showet våres men det kan jeg nok ikke gjøre helt enda :))

Mohahaha, neida. Men noe jeg derimot kan avsløre er mixen våres:

Og, her har dere noen bilder fra generalprøven, hva synes dere?

Jeg har ikke blogget fordi nettet forsvant ifra oss tidlig i forgårs og har fallt ut og inn siden.. Akkurat nå funker det greit, så derfor utnyttet jeg muligheten til å skrive dette innlegget til dere.

Photoshoot

– Kan en jente kaste klærna forann kamera uten å bli beskyld for å være hore, løs, oppmerksomhetssyk, usikker og hele den regla der?

I didn’t think so.. Er det virkelig sånn at så fort en jente gjør sin egen ting, som f.eks stiller opp på forsiden for et manneblad så er hun er skam for sin egen familie, en hore og et tværs igjennom ødelagt menneske? For sist jeg sjekket så er man ikke en ”hore” kun fordi man viser kropp. En hore er en person som selger sex for penger. Så lær dere forskjellen alle bedrevitere 🙂 Disse bildene er helt naturlige bilder tatt forann en hvit vegg imotsetning til de ”se på meg mens jeg deier meg”-bildene som du ofte ser på forsidene av ulike magasiner. Alle er like mye verdt, uansett hva de har gjort eller velger å gjøre. Og, helt ærlig så synes jeg at det er bak mål at folk skal bli sett ned på kun fordi de velger å posere i f.eks FHM. På den andre siden så er jeg jo klar over hvordan jeg fremstiller meg selv, og jeg synes ikke det å legge ut bilder som dette er drøyt i det heletatt. Men det er meg. Andre mener noe annet og det er helt greit det også. Så la meg leve livet mitt mens du sitter der og er bitter over at jeg tørr og gjøre noe som du aldri kommer til å ha guts til å gjøre. Og, selv når jeg åpenbart tuller og setter ting på spissen, så er det alltid noen som ikke skjønner at jeg er ironisk.. Og det er sååå irriterende. Grunnen til at jeg tok disse bildene var fordi jeg ville vise dere det utrolige nydelige Britney Spears undertøyet mitt. Jeg fikk dette med meg hjem sist gang jeg var på CHANGE, og jeg er helt frelst! Jeg oppfordrer tilslutt alle dere som leser dette til å se seg selv i speilet hver dag og si minst 2-3 fine ting om seg selv. Gjenta til deg selv at jeg er bra nok, jeg er fin nok og jeg ER smart nok! For ja, jeg kunne ha brukt dette innlegget på å klage på strekkmerket som jeg har på låret men hva hjelper det liksom? Ingenting sant? Nettopp. Dette er meg, dette er sånn jeg ser ut. Jeg forsøker hver dag og akseptere meg selv slik som jeg er uten noen operasjoner, og det samme burde alle dere også!

Det var dagens peptalk, peace out lovelies :))Undertøyet mitt er sponset og er ifra den nyeste Britney Spears kolleksjonen – The intimate Britney Spears

Hva mener dere? Og hva synes dere om undertøyet?

Innlagt på sykehus

Det at jeg såkalt alltid blir fremstillt som hun som er lykkelig, hun som alltid er i et lekent humør og hun som finner på morostreker, har begynt å tære på. For hvordan kan jeg virke så glad når jeg holder på å gå i stykker på innsiden? Jeg vet ikke. Jeg ser stadig vekk at enkelte bloggere velger å sette opp en fasade hvor det virker som at livet bestandig er en dans på røde roser.. Og jeg skjønner de faktisk også 🙂 Som blogger er det ikke alltid like enkelt å brette ut om livet sitt, spesielt om man er en av de som får mye tyn så snart man viser tegn til svakhet. Men jeg er ikke sånn. Litt redd er jeg for å bli dømt men jeg skal likevel innrømme at hverdagen ikke er helt enkel fortiden. En av mine nærmeste er innlagt på sykehuset og etter at jeg fikk vite dette så har jeg grått hver dag siden. Jeg hater og klage og da blir det til at jeg går rundt og føler meg tom på innsiden..

Klumpen i magen er der enda og livet føles så urettferdig skal jeg si dere. Inatt så sov jeg over til en venninne og dagen før der så sov jeg over hos en kompis < 3 Inatt så skal jeg sove helt alene og gleder meg ikke akkurat til dette. For selvom jeg aldri har vært en person setter opp en fasade, så føler jeg meg så svak hver gang jeg viser folk at jeg har det vondt på innsiden. Noe som sikkert er grunnen til at jeg ikke har fortalt bestevenninnen min en gang at en som står meg nær er dødssyk.. Men – jeg skal ikke la meg knekke av dette, tvert imot. Jeg håper likevel på litt forståelse om at bloggen ikke har vært på topp den siste måneden. Jeg elsker å blogge, og utrykke meg, ta bilder og skrive om det jeg ønsker. Så nei, det er ikke bloggen som gjør meg trist. Det som gjør meg trist, utmattet og sliten er faktumet at jeg ikke vet om * vil overleve denne gangen.. < 3 Og dere? Det er virkelig utrolig viktig å ta vare på de rundt seg, fortelle de hvor glad man er i de – fordi ingenting er garantert her i livet.

Outfit of the day:

Det er iallefall lettere å bare klistre på et smil og si at man har det bra enn å si at man trenger en hånd eller en skulder å gråte på. Heldigvis så følte jeg meg tusen ganger bedre da vi var ute og tok disse bildene! Man kan ikke bli annet en glad når vennene dine stiller opp når det trengs 🙂

Topp: Bik Bok Bukse: ONLY Veske og klokke: Michael Kors Sko: Skoringen