Video av rutinen til cheerlaget mitt

Heei 😀 Nå tenkte jeg å dele en video av rutinen til laget mitt – fra helgen som var. Vi tok en 3.plass, og guuuud så stolt jeg er!!! Det føltes helt ubeskrivelig deilig å holde pokalen i hånden, og ha medaljen rundt halsen! Ingenting kan sammenlignes med den følelsen, jeg kunne ikke annet enn å juble da jeg fikk gå opp hente pokalen. Samtidig som jeg gråt da såklart tihi!

Det var så mange fantastisk lag som stillte at det å ta meg seg bronsepokalen hjem føltes helt surrealistisk for flere oss! Knallbra jobbet COED, jeg digger dere alle sammen :)) Nå skal jeg legge meg, natta!

Hva synes dere?

Kan man ha det gøy på fest uten alkohol?

God mandag, søte lesere <3 Da var vi hjemme igjen fra en fantastisk helg i Lillestrøm.

Men alt dette skal jeg fortelle dere mer om ikveld, såklart… De siste ukene har gått til mye trening og hardt arbeid for å nå målene som jeg har satt meg. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har svettet så tårene renner. Og med ekstra mye trening og mange tanker som surrer så har bloggmotivasjonen vært på bånn. Men nå er den finally tilbake igjen, wihu!!

En ting som jeg har tenkt på er følgende: Kan man ha det gøy på fest uten alkohol?

For når det kommer til akohol så har dette vært noe som jeg bestandig har vært forsiktig med. Jeg liker ikke å utsette kroppen min for alkohol, noe de rundt meg ikke ser ut til å forstå hihi. Jeg kan drikke en sjelden gang men jo, det hadde hyggeligere å dra ut om jeg ikke ble bombardert med spørsmål om hvorfor jeg ”hater å drikke” hehe. Men sånn er det vel nesten nå i 2014? Alle ”SKAL” starte og drikke før de er 14år, ha sex før de er 16 og bli gravide som 17åringer? Nå dro jeg den litt ut for at folk skal skjønne meg. Presset på å være en av de første på kullet eksperimenterer med å drikke alkohol er blitt helt ENORMT stort. Det er synd at det skal være et sånt ”gruppepress” på slike ting. Folk burde få velge selv hva de måtte ønske å gjøre uten å bli ”dømt” av andre. Og man burde slippe å skryte av hva man gjorde helgen før for å få annerkjennelse av den ”kule” gjengen i klassen.

MEN – er det noe jeg viiirkelig digger så er det høy musikk, dansing og sprell med venninnene mine. Men jeg har mine grenser og de går ved å kysse noen, bli full eller ja. Og hvis det gjør meg til en kjedelig person så får det så være. Jeg respekterer andre mennesker sine valg og meninger, og da burde de respektere mine også, mener jeg da. Temaet alkohol er viktig å ta opp synes jeg, hva mener dere om denne saken? Kan man ha det gøy på fest uten å drikke alkohol? Eller er man nødt til å være sanseløs drita før man tørr å sette foten ut på dansegulvet og riste seg løs?
Meg og Becka <3

Men, det er alltid gøy å dra ut med Sara og Becka i helgene – det hjelper meg på en måte til å glemme hvor vanskelig livet ellers er. De dømmer meg aaaalldriii og har ingenting vondt i seg. Noe av det beste et menneske kan ha er et hjerte av gull, og det har virkelig Sara og Becka :)) Alle bildene i innlegget er fra Becka sin bursdag forresten. 

Ønsker dere en fortsatt strålende mandag, så skrives vi litt senere.

How bad do you want it?

Jeg har vært på farten konstant siden vi kom hit men nå fikk jeg endelig tid til å sette meg ned å skrive til dere! Jeg må bare fortelle dere om den syyyykeste dagen ever, men vi tar det fra starten okei?


.. Etter en 8timers busstur nedover til Oslo så kan jeg garantere dere at de færreste av oss var i i hundre. De fleste var derimottrøtte og slitne da vi endelig kom frem til hotellet her i Lillestrøm. Men så rastløs som jeg er så blir det ikke 10 sekunders ro på meg om jeg har nerver og er nervøs for noe. Så jeg holdt det jo gående natten lang, og sovnet først i halv 5tiden i morges, altså to timer før vi skulle opp og spise frokost haha!

Og som forventet så var jeg dautrøtt i morges men kviknet fort til da jeg fikk øye på et par hotte gutter på innmarsjen før konkurransen hehe. Guttegal jeg sa du? Neh, jeg vil ikke helt innrømme det selv men det er venninnene mine meget uenig i. Anyhow da, laget mitt konkurrerte i level 5 Coed Elite og vi fikk en sterk 3.plass, noe som kom helt uventet for oss!! Da laget vårt ble ropt opp som bronsevinnere så fikk jeg og den andre kapteinen på laget gå opp og hente pokalen og herregud så stas det var!

Ord kan ikke beskrive hvor stolt jeg er over laget vårt, ILMT!!
Hva synes dere om bildene? Går noen av dere på cheerleading?