Todays makeup and outfit

Hallo dolls 😀 Går det bra med dere eller?

Ahh for en fin dag det er i dag! Litt kjølig men ellers fint vær… Vi dro derfor ut og knipset noen bilder til dere og nå sitter vi og venter på to venninner. Jeg og Ida altså. Planen ikveld er at vi skal se en skrekkfilm og sluke i oss masse usunt hihi. Og er det èn ting jeg EEEEEELSKER så er det skrekkfilmer!! De er så morsomme og underholdende : ) Er jeg den eneste som synes det? hehe…. De jeg ser de med synes bestandig at de er skitskumle. Men det fatter jeg ikke faktisk.. I mine øyner så er skrekkfilmer noe av det beste som finnes!

Jeg ville egentlig bare stikke innom og vise dere dagens outfit før besøket kommer. Sjekk bloggen senere ikveld for nok en oppdatering! Ha en fin dag videre dere <3

Feeling like barbie – My new hair

Se hvem som har blitt fresh på håret da? PÅTIDE, right? For meg så er alt som har med håret mitt  å gjøre kun et ork… Så da jeg dro til salongen til tante på mandag så datt jeg rett ned i stolen og sa:

”Tante, bare gjør hva du vil med håret mitt. Jeg takler det ikke mer!”. 


Tante er en av de få som bare ”forstår meg” . Som vet hva jeg vil ha.. Fra kvaliteten på håret, til fargen og måten det blir fikset på. For som dere vet så har jeg verdens rekord i å være ubesluttsom haha… Og da er det godt å ha en person som bare vet hva man ser for seg. Og som kan hjelpe deg å velge det riktige!

Hva skal jeg si? Gud så fornøyd jeg er! Resultatet ble tusen ganger bedre enn jeg så for meg!! Ååå – så deilig det er å føle seg fin på håret igjen! Sååå – hva synes dere?
Merket jeg har er Brazilian Extensions. Lengden er 22inches eller 55,8cm på norsk hehe. Håret har ufattelig god kvalitet – og varer i 2år om man pleier det godt. Supersmart og et godt valg for lommeboken. Nå skal jeg legge fra meg pcen, og snakke med de andre. Senere blir det trening. Vi skrives 😀