500 LIKES = Jeg donerer bort blogglønnen min

500 LIKES PÅ DETTE INNLEGGET = JEG GIR BORT HELE BLOGGLØNNEN MIN

Den siste tiden har jeg tenkt på at jeg vil gjøre noe for et veldedlig formål. Nå er beslutningen tatt. Hele min blogglønn for bloggmåned juni skal doneres bort til et godt formål. Så nå jeg trenger hjelp fra dere hvis jeg skal gjøre dette.

Vi kan si det sånn at om jeg får 500 LIKES eller DELINGER på dette innlegget så gir jeg bort alt jeg tjener i juni.

Bilder av beløpet jeg har tjent innen 30.juni kommer ut på bloggen.

Er det noe jeg får høre og lese hver dag så er det at ”vi” bloggere virker som noen hjernedøde barbiedukker hele gjengen.

Noen personer mener tydligvis at vi fremstår som: 1. blåst i hodet, 2. dårlige forbilder og 3. alt annet enn til å stole på. Dette er helt feil. . Personlig synes jeg det er synd at det er den oppfattningen folk har.

For det man leser på en blogg er langt ifra ”virkeligheten”/sannheten. Man trenger ikke å være den skarpeste kniven i skuffen for å skjønne at bloggere kun blogger om det som er bra i livet deres. Iallefall mesteparten av tiden. Og vi kan jo se på hvilke bloggere som blir mest lest. Høres restylane, vippeextensions, duckface, tatoveringer, smilelab, silikon og botox kjent ut? Oh yes! Dette er for det meste det som blir skrevet mer enn nødvendig om på de største bloggene. Og vi leser det jo, og finner det interessant. Men så spør folk seg selv om hvordan i alle dager disse unge toppbloggerne kan ta seg råd til plastiske operasjoner/ekslusive ferier når det er VI som gir de de høye lesertallene dag inn og dag ut (?) . . Det blir litt for dumt spør du meg.

For hva er det som egentlig betyr noe her i livet? Er ikke det at man er frisk og rask, den fine familien din, alle vennene dine og at du bor i freakin NORGE? Dyre merkeklær og annet materalistiske ting betyr ingenting i den store sammenhengen . . 🙂 Det er kanskje fint og ha men that’s it. La oss si det slik: Hva vil du bli husket for om du døde i morgen? All den materalistiske lykken som du skrøt av eller kjærligheten du hadde for dine nærmeste . .?

Blogger eller ikke – ALLE kan gjøre en forskjell. En ting er sikkert og visst: Det hjelper ikke å sitte på ræva og vente på at noen andre skal gjøre noe. Det er du som må gjøre noe. Man må selv ofte være forandringen man vil se i verden. Slik er det bare.

Omtrent daglig leser jeg kommentarer på blogger hvor folk gang på gang sier at ”vi” bloggere kun blogger for pengene sin skyld.

Så ved å gjøre noe sånt som dette nå som jeg tjener litt på å blogge vil nok sjokkere folk. Men vet dere hva? Det er dette som er meg. Jeg lever for å gi andre komplimenter, gaver og gjøre de glad. Jeg kan med hånden på hjertet si at den beste følelsen som finnes er å glede andre mennesker.

___________________________________________________________________________________________________

Det vil påstå og si det finnes nok av fordommer om hjernedøde bloggere. JEG er ingen av dem for å si det sånn. Tvert imot. Jeg håper jeg dere likte innlegget og det hadde vært gøy om dere ”LIKTE” det slik vi får gjort noe bra for andre ilag. Og – kanskje jeg drar den helt ut og hopper i sjøen for å kick -starte juni, haha. Hvem vet? Om det skjer så skal dere få se ”bevis”, så bare slapp av søttiser. (Hvilket formål pengene vil gå til kommer jeg tilbake til om litt)

EDIT: Såklart hadde jeg gitt bort pengene om jeg fikk 30, 400 eller 250 likes! Det er ikke likes det handler om, men å få frem et budskap . . Engasjere andre rundt meg. So stop the hating 🙂

HVA SYNES DERE, OG HVA ER INNTRYKKET DERES AV BLOGGERE FLEST?

Hjelp meg å ”lik”/del dette innlegget sånn at flere får lest det! 🙂

derfor har jeg ikke blogget

Grunnen til at jeg ikke blogget igår er fordi jeg er syk .. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg var syk – så det er vel min tur I guess. Det kjedligste jeg vet er å være slapp, svak og ha hodepine. Det finnes pretty much ingenting som er værre enn det. Bortsett fra å stå i kø og menssmerter da men det telles ikke. Haha.

Bildene er ikke tatt i dag.

Men fra spøk til alvor: Nesen min er tett, halsen svir og hodet mitt dundrer. Er det noen av dere lesere som har tips til hva jeg kan gjøre for å bli fort frisk? Jeg tror jeg har fått en form for halsbetennelse . . Æsj!

Hvis jeg ikke er frisk igjen i morgen så skaffer jeg en gjesteblogger sånn at bloggen blir oppdatetert 1 gang pr.dag ihvertfall. Ønsk meg god bedring cuties!

GOD HELG og ha en fortsatt fin fredagskveld. Nå skal jeg nistirre mer på Paradise Hotel SV, hejdå!

”Lik”/del gjerne innlegget videre!

En ”fyllesyk” videohilsen

Først og fremst: ikke glem å still spørsmål på spørsmålsrunden som jeg la ut igår. Jeg kommer til å stenge kommentarfeltet om noen få timer – så skynd dere om dere lurer på noe.

Ingrid og Ketlyn har sagt ja til å svare på alle spørsmålene deres over VIDEO. Yey!! Tror de hadde mistanker om at hvis de svarte

 noe annet enn et ja så hadde det blitt rabalder i hjemmet . . HIHIHI!

Jeg blir utrolig glad inni meg av å høre folk si at de synes det er gøy å se meg snakke i ”real-life” aka i en videoblogg. At de mener jeg virker søt og alt mulig. Åh! Dere er altfor snille! Advarsel: Jeg beklager på forhånd om jeg høres fyllesyk ut på videoen

Jeg vet  jeg mest sannsynlig høres ut som om at  jeger potte tett i nesen. Noe jeg også er. En viss person (Mr.right . . ) presterte faktisk å putte bakterier nedi halsen min da jeg i Trondheim.

Slik gikk samtalen sånn cirka da jeg fortalte en venn at jeg hadde blitt syk:

Meg: Gjett hvem som har fått halsbetennelse da? Faen altså . .

Venn: Hvordan har du fått til det?

Meg: Jeg ble smittet av * da jeg var i Trondheim.

Venn: Hvordan klarte han å få bakterier NEDI halsen din!?!? Det gir jo ingen mening?

Meg: (Holder på å le meg ihjel på dette tidspunktet)

Venn: Var du så nær han at han klarte å smitte deg? KLINTE DU MED HAN!!!?!? Det er iallefall den eneste måten han kunne ha smittet deg INNI halsen.

Meg: Nei! Herregud. Såklart gjorde ikke jeg det . . Æsj! *kremt*

Jauda. Dere ser hvor fokuset ligger iallefall om ikke annet. Sånn går samtalen når jeg prøver å fortelle alvorlige ting til vennene mine. Ghad! Det er jo ingen som tror meg når jeg sier at jeg faktisk kan bli syk jeg òg. HAHA!

”Lik”/Del gjerne innlegget videre!

Easiest pancake recipe

Hei og hopp! Hvordan har uken deres vært sålangt? 

Solen har meldt sin ankomst her i Ålesund – satser på den er her for og bli og ikke bare en tur innom. Men dere? Akkurat nå tenkte jeg å dele en himmelsk pannekake oppskrift med dere. Oppskriften er så enkel som det går ann å få det. Det hadde vært morsomt om noen av dere ender opp med å teste den ut også. Den er helt seriøst h-i-m–m-e-l-s-k.

 

Slik gjør det du:

– Alt du trenger er en pakke med pannekake røre, bland dette med vann og stek en pannekakene på stekepannen.

– Så topper du pannekaken med friske frukt og bær. Og litt sukker er lov her. 

Hva synes dere om oppskriften? Kommer dere til å prøve den ut?

JEG ER PÅ TOPPLISTEN I DAG!!

♥ / Kontakt/Sponsor: [email protected]

Der har dere dagens antrekk også. You like?

Wooop wooop! Gjett hvem som ligger på topplisten på blogg.no da? Jo, meeeee. Jeg hadde rett under 900 lesere igår – kjempegøy! Tusen millioner takk til alle som har lest og delt innlegget mitt   DRAPSTRUSLER – HVERDAGEN I ETTERID.  

Jeg tror helt ærlig ikke jeg kommer til å ligge like høyt oppe på topplisten de neste dagene, men det er likevel kjekt å se at folk faktisk leser det jeg skriver, deler det videre og kommenterer. 

Dere kan forresten følge bloggen’s facebookside HERHERHER. Der kommer jeg til å legge ut ting som ikke kommer på bloggen, direktelink til alle innlegg +++ mer. 

Det kan hende det jeg sier nå er helt teit men det får så være. Etter min mening er viktig å huske på at det å blogge faktisk er en jobb. Iallefall hvis man gjør det seriøst da og ikke bare for moro skyld.

Og i det siste så har jeg jobbet rumpa av meg for å forbedre bloggen ned til hver minste detalj. Why? Jo, fordi jeg er avhengig av å blogge . . Haha. Jeg trives med å skrive, dele tankene mine og fotografere.

Itillegg vil jeg nå ut til flere mennesker. Så hvis jeg hadde sagt at lesertallet ikke betydde noe for meg hadde det vært en løyn. For jo, hell yey, som det betyr noe. Om du har mange lesere har du en større påvirkningskraft, du får inspirere andre og du får itillegg maaange flere sponsorer. Og i bloggverdenen vil sponsorer si: Eksklusive konkurranser, gode samarbeidspartnere og muligheter du trodde ikke fantes. Dessuten elsker jeg å skrive av hele mitt hjerte. Hva er da feil med å si at tilbakemeldingene faktisk betyr noe? Kjenner jeg blir innmari irritert når folk skal hakke på meg fordi jeg sier kommentarer og lesertall er viktig det også.

Jeg ser endel personer allerede HAR skrevet personlige meldinger til meg på facebook. Jeg blir helt satt ut jeg. Har ikke ord . . Begynte å gråte istad fordi jeg ble så sykt rørt. Bare det å tenke på at noen gidder å bruke fritiden sin på å skrive en melding til MEG er helt sinnssykt. Hvor gode er ikke dere? Store klemmer fra meg til dere, awww. Dere er de beste <33 

Nå tenkte jeg å trene litt styrke, ha en fin kveld videre alle sammen. Husk at dere er de beste leserne i hele verden! Og ikke glem å følge facebooksiden til bloggen HER ikke minst hihi. SMASK  

GIVEAWAY KONKURRANSE: GOODIEBAG TIL 1300,-

Hei! Nå kommer endelig giveawayen. Det ble endel  kluss med redigeringen så vi ga tilslutt opp haha .. Håper uansett dere gleder dere til å vinne en fantastisk goodiebag fyllt med masse gode produkter. Har gledet meg til å legge ut denne konkurransen for dere. Premien er ikke sponset.

For å delta i konkurransen om denne fantastiske goodiebagen, ønsker jeg at du skal gjøre følgende:

1. Like & Dele dette innlegget på facebook

2. Like Laurie’s facebookside til bloggen HER

3. Nevn èn ting du elsker ved bloggen min og en ting du vil jeg skal forandre/som du ikke liker. Ikke glem å legge igjen en kommentar med e-post og fullt navn også da.

Noen som har lyst til å vinne alt dette? Trekker som sagt 2 vinnere. Vinnerne blir trykket om 1-3 ukers tid. Se på videoee under for å se hva dere kan vinne. Natta!

Ikke le når dere ser på videoene. Jeg var skikkelig vimsete den dagen og hadde halsbetennelse på toppen av det hele haha. Okei, jo, bare le. Må le selv hver gang jeg ser begge videoene haha.

 – Husk å lik og del innlegget videre. Jeg sjekker om vinnerne har gjort dette 😀

Blogge om trening eller ikke?

Hey darlings! Alt bra? Mange av dere etterspør flere innlegg om trening. 

Så jeg lurer på hva dere synes om når bloggere skriver om trening? Er dette gøy eller umotiverende? 

Fortell meg DIN mening i kommentarfeltet. Kom gjerne med forslag til ting innenfor trenings jeg kan skrive med også. Til mer jeg tenker over det så blir jeg mer og mer stresset haha. Tiden går så fort . . . Og det er litt skremmende å tenke på at sommeren er rett rundt hjørnet.  Ellers, håper jeg dere liker bildene under her. 

Jeg har innerst inne super lyst til å motivere dere lesere som sliter med treningsmotivasjonen – til å få rumpa i gir. Lovet meg selv at jeg skulle blogge mer om trening – men det er jo ikke vits kanskje, om dere ikke foretrekker dette (?) Det er ikke lett å tidsfredstille alle men noen treningsinnlegg her og der kan jeg få puttet inn altså. Men bare hvis dere vil! 

”Lik”/Del gjerne videre innlegget!

HOW TO: How I stay positive

Har dere noen gang tenkt over at de menneskene som kan virke som de mest lykkelige ofte er de som er det stikk motsatte?

Det har jeg . . Vil si jeg selv er en slik person som på utsiden fremstår som en durasellkanin som er svært glad i livet. Men sannheten er at jeg innerst inne føler meg ensom og alene. Dette var kun et eksempel. De siste ukene har livet mitt blitt mye enklere, riktignok. Det jeg mener er de gangene livet har vært harderst. Det er da smilet mitt er størst . . Ironisk nok.

Nå har jeg skrevet ned mine beste tips til hvordan DU kan bli lykkeligere!

_______________________________________________________________________________________________________________

– Prøv å tenk langsiktig og planlegg. Prøv å alltid ha et par ting å se frem til. Som en klassetur, en jentekveld, russetiden, dagen venninnen din du ikke har sett på mange måneder kommer hjem, en konsert, sommerferien osv. Regner med dere skjønner tegninga (?), hehe.

– Kvitt deg med mennesker i livet ditt som drar deg ned, kun er negative eller sjalue. På denne måten slipper du all den negative energien rundt deg hele tiden. En ting som hører med dette er at du må forsøke å kutte ut denne/disse personen(e) litt etter litt. En konfrontasjon ender sjeldent fint så prøv så godt du kan å unngå dette.

– Smil så mye som du klarer hver eneste dag. Det hjelper veldig. Hvis du konstant går rundt med et stein ansikt så vil ikke veldig mange bli kjent med deg, eller i det heletatt snakke med deg. Et smil derimot, er noe som lett smitter over på andre rundt deg og skaper positiv stemning.

– Hør på lydbok, se en film/serie eller les favoritt bloggene dine hver kveld før du legger deg. Da slipper du å ligge der med tankene dine, å oppsumere dagen, tenke på alt som er dritt og være lei deg. Bruker selv å lese bak i arkivene til blant annet Fotballfrue, Hedda og Kristina Andersen hver kveld før jeg går til sengs. Det funker som terapi for meg hehe. Neida! Eller av og til så…

– Sett deg selv i respekt. Er det en person i livet ditt som alltid rakker ned på deg/sier ” Og det tror du at du klarer? Øhm, lite sannsynlig spør du meg..”? Kutt hun/han ut umiddelbart. Aldri la noen fortelle deg hvem du er eller hva du er istand til. Liker du ikke jobben din/Mistrives? Si ifra til sjefen din, evt si opp finn deg en ny. Det finnes tusenvis av jobber der ute, du må bare lete litt først.

– Gjør ting som gjør deg glad. Om du f.eksempel liker å ha filmkvelder med venninner, gjør det av og til. Pluss andre ting som gjør deg glad, som å ta ansiktsmaske, dra på cafè eller kino. Muligens så kan du unne deg selv noe godt en gang i blant, om du har fortjent det. Små tiltak som dette hjelper mer enn man skulle tro på humøret.

– Slutt å tenk at du må ha deg noe nytt konstant: Som en ny jakke, en pc, en veske eller hva enn det måtte være du ønsker deg. Vi mennesker er veldig sånn at vi tenker ”Om jeg bare hadde fått ditt eller datt SÅ hadde livet mitt vært komplett ”. Lykke finnes ikke ”kun” i materaliske ting som canadagoos jakker, mac eller Iphone dere, husk det. Vi må alle slutte å lete etter ting som kunne ha gjort livet bedre, og starte å LEVE livene våres. Sett heller på pris på det du allerede har som forhåpentligvis familien din og de fantastiske vennene dine. Eller hunden din som er verdens beste hund.


– Dere vet når alt virker perfekt, og livet kunne ikke vært bedre? Men så skjer det noe crappy som gjør at alt føles dritt? Japp, hva gjør man da tenker dere. Tror vi alle har kjent på den følelsen der. Det du gjør da er å ignorere at ting ikke har gått din vei 1-2-3 eller 10 ganger den siste tiden. Gi f i det, og tenk at ”gud hvor heldig jeg er egentlig!” Det hjelper hver gang etter å ha grått litt, synest synd i meg selv og sett en serie. For hva så om ting ikke alltid er perfekt og du ikke får alt dalende ned i fanget? Det er menneskelig å føle seg i ekstase, sint, flau, lei og skuffet. That is just how it all works.

– Vær i aktivitet 1-2 ganger i uken. Om det bare er å gå fast tur med hunden din eller å dra på treningssenteret. Det er bevist at trening gjør oss mennesker lykkeligere, endorfiner som sprer seg rundt i kroppen vår så kanskje det kan funke for deg? Har selv trent i 3-4 uker nå, og er lykkeligere enn noen gang!

– Snakk med venner/familie hvis du er lei deg. Ikke steng inne følelsene dine. Det er alltid noen som har hatt det likedan som deg/Har det sånn fortsatt, som du kan snakke med og få råd fra. Som f.eksempel våre såkalte mødre som alltid ” Vet best” og ” Maser hull i hodet på oss”. Jeg er helt sikker på at moren din vil være der for deg om du har det vanskelig og trenger noen å snakke med.

– Belønn deg selv en gang i blant.

– Bestem deg ifra det øyeblikket du står opp at ” I dag skal jeg være glad uansett hva”. Ta på deg noe du føler deg vel i og start dagen med en deilig frokost. Det hjelper alltid på humøret mitt i hvert fall.

– Prøv å være lykkelig på andres vegner. Vi jenter har en tendens til at om noen rundt oss gjør noe bra/oppnår noe så hater vi dem for det. Vi må heller prøve å snu om tankegangen vår til at denne personen mest sannsynlig fortjente det hun fikk/oppnådde. Ikke tenk ”Gud så latterlig at hun fikk den jobben, kunne sikkert ha skrevet en mye bedre CV enn hennes”. Jeg mener. Hva hjelper egentlig det? Nada.


_____________________________________________________________________________________________________________________________

Før lot jeg andre bestemme hvordan jeg følte meg . . Om jeg hadde kranglet med kjæresten eller en venninne – så ble jeg slått ned i bakken. Jeg ble lei meg og demotivert. Nå derimot – er det meg selv som er sjefen i mitt eget liv. Jeg har bestemt meg for å aldri la en gutt få bestemme over meg igjen. Jeg har med tiden sakte men sikkert begynt å bli lykkeligere – for som dere vet så var jeg en stund veldig deprimert. Og det eneste som hjalp var å løse problemet. Startet med å spørre meg selv ” Er jeg lykkelig?” Svaret var nei. Fordi jeg ikke var meg selv lengre. Alle dager er forskjellige og noen er tøffere enn andre. Men det er faktisk så enkelt som å bestemme seg for å VÆRE lykkelig og vips så føler du deg mye bedre. Alt handler om tankegangen din nemlig.

Om JEG klarer å være lykkelig etter å ha vært igjennom et helvete så klarer DU det også. Man trenger ikke alltids å vise hva man føler inni seg – På utsiden. That’s the trick! STOR KLEM til dere go’jentene mine :-*

”Lik”/Del gjerne videre innlegget!

Møte med en bloggleser

Det å møte på jenter OG gutter som leser bloggen min er noe av det koseligste jeg vet om. Den rareste følelsen er kanskje de gangene jeg møter gutter som leser bloggen. Alt i alt er det alltid koselig å møte dere lesere – så ikke vær redd for å komme bort og si ”hei” hihi. Jeg er som regel i sprudlende humør og er hyggelig og sånt.

Bedre bilder av dagens antrekk kommer i morgen.

Dagen min startet med trening og deretter spilte jeg inn en video som kommer ut etterpå. Jeg har vært på shopping – og kjøpt inn en goodiebag som to av dere vil stikke av med, så følg med! EDIT: Konkurransen kommer i morgen på grunn av problemer med redigeringen.

”Lik”/Del gjerne innlegget videre!