Jeg har fått meg leilighet i Trondheim!!!!

God kveld Det er helt utrolig at jeg skal flytte om noen få dager!! Ikke til hvor som helst heller, men til selveste TRONDHEIM. Jeg våknet kl.7 i går for å reise i 7+ timer med buss for å dra på visning. Ehm, og gjett to ganger hvem som er glad for at hun gjorde dette nå?

Jeg fikk begge leilighetene jeg var på visning til, og takket naturligvis ja til den fineste på flekken hihi. Herlighet så glad jeg er, og jeg kommer såklart til å vise dere bilder av leiligheten etterhvert! Endelig starter ting å falle på plass, og deilig er det! Hvem vet hvordan fremtiden blir? Kanskje jeg flytter til utlandet noe som er den store drømmen min hihi. Men for nå så skal jeg nyte de siste dagene mine i Ålesund og pakkepakkepakke.

Er det noen av dere leserne mine som bor i Trondheim? Anyone heh? Let me know om dere har lyst på en ny venn haha eller bare har lyst til å bli kjent tihiii. Jeg skal bo litt utenfor sentrum, nærmere sagt på RANHEIM. Har jeg sagt at det er en stor strand rett nedenfor leiligheten våres og at jeg skal bo med 2 ”hemmelige” jenter hihi? Om ikke så har jeg sagt det til dere nå!

”Lik”/Del gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt glad!

In Trondheim on a mission

Heisann dere! Jeg tenkte bare å titte innom og si ifra om at jeg er i live. Jeg forklarer dere grunnen til fraværet mitt ikveld, så stay tuned. Akkurat nå er jeg i Trondheim hos Ida, og vi skal på Marinen nå. Ha en fin dag dere! Love u all 😀

”Lik”/Del gjerne innlegget videre!

Hvilken header skal jeg velge?

Hei babes 😀 Etter og ha fått inn en del fine headere så fallt valget på disse to under på bildene. Jeg vil takke for alle headerene som ble sendt inn, tusen takk dere!! Men dere? Nå trenger jeg deres hjelp til å stemme frem deres personlige favoritt. Vinneren av denne lille headerkonkurransen får en overraskelse i posten hihi. Det er lov til å stemme max 1 gang pr.person.

Hvilken header synes dere er finest?

1.

2.

”Lik/Del gjerne innlegget videre!

Flytte?

Hei dere 🙂 Mitt lille fravær fra bloggen kommer av at jeg har brukt tid på å skaffe meg leilighet 😀 Siden jeg flytter vekk fra Ålebyen og til storbyen så vil jeg tilbringe så mye tid med vennene mine som mulig. Men det er bare å glede seg til bedre blogging fremover wihuuu!! Mer sier jeg ikke enda…

I dag har jeg kost meg med jenta mi bare. Vi har grillet, hoppet på trampoline og tatt bilder. Hvordan har dere det mine skjønnheter? Er alt bra eller?

If you want it, go for it

Dette innlegget skrev jeg ? siden. 

Finnes det en definisjon på den perfekte gutten? Isåfall så har jeg mest sannsynlig truffet på han, tror jeg. Jeg skulle gjerne sagt til deg hvor glad du gjør meg. MEN- om du visste følelsene jeg så smått har startet å få for deg – så ville du nok løpe over på andre siden av gaten. Derfor smiler jeg bare og småkniser hver gang vi er i samme rom. Det er som om at vi leker katt og mus. Altså, begge tror de vet hva den andre føler, men ting føles så spennede at de bare holder det hele gående en stund til.. Dere vet hva jeg mener ikke sant hah?

Når du ser bort på meg så føles det som om at du kan se rett igjennom sjelen min. Lese tankene mine. Vite betydningen av blikkene jeg gjør. Men jeg er altfor dårlig på å ta initiativ. Jeg er nok litt gammeldags av meg akkurat der. Jeg lever med den oppfatningen av at det er gutten som skal jage etter jenta som en annen villmann og det er også han som MÅ ta det aller første steget… ”Hvordan skal jeg hinte sånn at han skjønner at jeg er interessert?” og ”Lurer på hva han tenker om meg”. Alle disse er eksempler på typiske jente-tanker. 

Jeg er en slik person som ubevist går rundt og tenker at ingen liker meg og sier til meg selv at han hotte hunken jeg møtte på byen aldri kommer til å falle for meg. Jeg glir inn i min egen lille boble og finner det umulig og innsè at en person av det motsatte kjønn kan finne meg attraktiv, pen, søt, snill og av kjæreste-materiale. Håper jeg er den eneste som er sånn (?)

I det siste derimot har jeg levd. Vært meg selv. Jeg har levd etter YOLO prinsippet – bokstaveligtalt. Ting som tidligere aldri kunne fallt meg inn skremmer meg ikke litt en gang lengre. I’m on fire baby haha, neida. Fra spøk til alvor. Jeg har sett meg ut den ene personen som jeg ikke trenger og si noe til fordi han allerede kjenner meg. Har jeg forresten fortalt dere at jeg har laget meg en teori på at gutter liker jenter som sprer glede, tørr og vise selvtillit til en viss grad, og som generelt er glad i livet? Og med denne mentaliteten så merker jeg at jeg er blitt en mer ”åpen” og livlig person. Livet er kun så bra som du gjør det til selv – det har jeg innsett gradvis. Vi får se om jeg tøffer meg opp og sier ting rett ut til denne såkalte hunken som jeg har et godt øye for, hihiii. Hva synes dere om innlegget? Har dere f.eks noen råd til hva jeg burde gjøre med denne saken? Her utnytter vi bloggleserne sine til det fulleste tihi!! Dere er jo så smarte så ja 😀

____________________________________________________________________________

Og bare sånn før jeg glemmer det så vil jeg takke alle dere guttene som leser bloggen min!! Jeg blir så glad hver gang jeg får meldinger/kommentarer fra gutteleserne mine hihi! Dere er så sykt hyggelige, takk for alle komplimenter dere gir meg!   

Vinn gavekort til en verdi av 1000kr hos NELLY til deg og din bestis!

 

 Premien er IKKE sponset

Jeg setter uendelig pris på alle som leser bloggen min og som legger igjen et livstegn i kommentarfeltet. Derfor mener jeg at dere har forjent en awesome konkurranse!

Selv om det noen ganger er vanskelig å få lommeboken til å strekke til, så har jeg bestemt meg for å gi bort et gavekort på 500kr fra NELLY.COM til en heldig leser likevel. Og dere? Det stopper ikke der..

Den som vinner konkurransen får også et gavekort på 500kr som hun kan gi bort til sin aller beste venninne. Noen som er giiiret eller?

 For å delta i konkurransen må du gjøre følgende:

1. Like facebooksiden min HER & dele dette innlegget på facebook. 

2. Skrive en kommmentar hvor du begrunner hvorfor du og din bestis fortjener å vinne disse to gavekortene. 

♥ ♥ 

Valgfritt, men noe som kan øve vinnersjansene dine er å skrive en kommentar hvor du skriver hvorfor du leser bloggen min, evt hvor lenge du har lest den, hva du liker best med den osv.

 

Jeg vet hvor mye tid flere av dere invisterer i å passe på meg, kjefte på meg når det trengs og være der for meg når livet er vanskelig. Og dere skal vite at jeg alltid kommer til å være her for hver og en av dere. Så, med andre ord: Dette er min måte å gi enda mer tilbake til dere. Håper dere blir glade nå tihi! Lykke til verdens beste lesere

Nelly har så mye fint inne akkurat nå, de har opptil 70% avslag til og med, sjekk ut hele salget HER. ( Adlink )

 ”I love you to the moon and back.” 

Følelsen av å aldri være bra NOK..

Tenk deg følgende: Din gode venninne komplimenterer det nye skjørtet ditt. Men som vanlig så bortforklarer du enten det hele eller bryter ut i latter og sier ”Nei, denne her? Den er jo skikkelig gammel og stygg”. Det har skjedd oss alle en eller annen gang i livet. Vi er alle 100% like på akkurat dette der. Men hvorfor? Og ikke prøv å nekt på det. Du gjør det du også. Ja, du som leser dette. Og det er greit. Vi er alle sammen slik, men igjen: HVORFOR?

Faktumet at så mange mennesker sliter med å ta imot komplimenter er bekymringsverdig. Vi er som oftest vår egen værste kritiker og ser på oss selv fullstendig annerledes enn hva de rundt oss gjør. Sier noen at du er fin på håret så benekter du det helt til den andre personen blir oppgitt og skulle ønske h*un nesten ikke sa noe i det heletatt. Og det samme gjelder når kjæresten sier at du ser fantastisk ut i den nye kjolen du kjøpte deg for litt siden. Samme regla her også: ” Nei, det er ikke jeg, synes du VIRKELIG det?”.

Kanskje hele denne ”jeg trenger konstant bekreftelsee” og ”det er ikke lov til å skryte av seg selv”-innstillingen i bunn og grunn kommer av at vi er usikre innerst inne. Vi må ha bekreftelse heletiden for å være sikkre på at vi er brae nok og man har ikke lov til å skryte av seg selv av den enkle grunnen at vi lever i Jantelov-Norge. I Norge har vi bestandig hatt Janteloven som kort sagt sier: *Du ikke har noen grunn til å ha troa på deg selv *Du er stygg og du SKAL ha lav selvtillit. Dette langt bak mål etter mine meninger …

Vi er nødt til å slutte med dette, er dere ikke enig? For du trenger ikke å alltid si til venninnen din ”Nei, du er penere enn meg” eller ”Alle er flinkere enn meg” osv osv. Listen på alle eksempler jeg kunne ha brettet frem er laaaang. Hvor ofte har ikke du tatt deg selv i å snakke ned om deg selv – eller gjøre deg selv så liten som overhodet mulig? La oss si du blir oppmuntret til å gjøre det ekstra bra på skolen av foreldrene dine. Lenge før de er ferdige å snakke så bruker din indre stemme muligheten til å fortelle deg at ”Dette klarer ikke du, 6’er i naturfag. Det kan du drømme lenge etter”. Alt for ofte så hvisker stemmen bak i hodet vårt spydige regler som drar oss ned.

Det er heller ikke cocky å synes at man selv er flink til noe. Så neste gang noen sier til deg at du er flink i noe så prøv å si ”Takk”. Ikke noe nja eller et nei. Si: Takk! Personlig så snakker jeg ned om meg selv fordi jeg er stresset for at kanskje andre tenker jeg er FOR selvsikker, mindre pen, har en kvise i panna and so on. Så jeg sier det heller selv før noen andre rekker og poengtere noe negativt om/ved meg. Noen som kjenner seg igjen? Alt for mange bekymrer seg for hva andre synes om de. Det som er viktig er HVA du føler om deg selv, hvordan du fremstiller deg – IKKE hva hun dama bak disken på KIWI mener om deg.

Det jeg mener er at… Vi må bli flinkere til å tenke positivt. Positive ting om oss selv ikke minst.

Så – hvordan kan vi endre på dette?

1. Dette burde nesten vært en selvskreven regel: Si til deg selv at det er lov å skryte av seg selv og det er greit å ta imot komplimenter.

2. Slutt og rakk ned på deg selv.

3. Ha troen på deg selv. Tørr å si det høy

For alt ligger egentlig i ditt eget hode. Du får deg selv til og gjøre hva som helst om du bare går inn for det. Jeg har derfor inngått en pakt med en venninne. For hver gang jeg sier noe usant/stygt/nedlatende om meg selv så skylder jeg hun 1kr. Skal love dere at jeg tenker meg to ganger om før jeg åpner kjeften rundt hun. Vil jo ikke bli fattig heller haha. Håper uansett dette innlegget inspirerte dere litt og husk at dere alltid er bra nok uansett hva andre måtte mene. Klem fra meg!

 ”Lik” innlegget om du er enig med meg!

Spørsmålsrunde – Anna svarer

Hei dere! Nå er det Anna som blogger. Siden dere likte det forrige gjesteinnlegget fra meg, her er et til:

Men nå lurer dere sikkert på hva jeg pønsker på? Jo, JEG har bestemt for Laurie at nå skal hun kjøre igang en spørsmålsrunde. Og JEG skal svare haha. Spør om hva som helst, eller dere vet hva dere ikke trenger å spørre om da. Versåsnill og spørr spørsmål om gutter osv. Laurie transformerer seg nemlig om til en gal elefant så fort det er snakk om gutter. Håper dere stiller mange spørsmål, for dette blir gøy.

Når jeg først er innom må jeg nesten takke for alle fine ord som dere la igjen på det forrige gjesteinnlegget jeg skrev. Og forresten, så lever Laurie på en rosa sky for tiden. Jenta går bestandig rundt og gliser. Mon tro om at det er fordi bloggen hennes ligger på 44.plass på topplisten i dag?!? Dere aner langt ifra hvor mye hun setter pris på dere! Ps! Laurie fniser (*kremt* grynter) hver gang hun får kommentarer fra dere leserne. Det er nesten nummeret før jeg filmer disse øyeblikkene og sender det inn til Americas Funniest Homevideos selv om vi ikke bor i USA, men i Norge. Hahaha!

Hva lurer DU på?

Første møte med Victoria Secret..

/ Adlinks / – men ingen av produktene er sponset og jeg får heller ikke betalt for å omtale noen av de.

Dere som leser bloggen min merker forhåpentligvis at jeg styrer unna å skrive et reklameinnlegg i 9,5 av 10 tilfeller. Faktisk, så kan jeg ikke fordra å lese en blogg som skriver slike reklameinnlegg i hytt og pine. Det blir som å misbruke tilliten til leserne sine.. Såklart er det lett for visse bloggere og skrive positivt og den GHD rettetangen som koster flesk (1699,-) om den er sponset.

Jeg har seriøst ikke sittet på rumpen siden i 9tiden i morges. Anyways, så beklager jeg kjempe mye for en SÅ sen oppdatering. Ikveld skal jeg anbefale noen Victoria Secret body mister til dere. Min gode venninne Malene (LINK: Bloggen hennes) gikk med på å teste ut hvert produkt sammen med meg.

Om du ikke allerede har en body spray/mist fra VS så er det på høy tid at du bestiller deg en! De er sånn helt seriøst fantastiske. Om det går ann å si at de forandrer liv så forandrer de livet ditt. Det gjorde de med mitt haha. Neida. Jeg priser faktisk INGEN produkter så høyt opp i skyende, men disse er gode da hihi. Victoria Secret er EKSTREMT kjent for å designe nydelige bikinier, freshe treningsklær og parfymer/bodysprayer.

Akkurat nå så kan dere bestille VS bodymist fra —-> Bangerhead.no <— med GRATIS FRAKT +2-5 dagers leveringstid.

Bangerhead er dessuten profesjonelle og du får det du betaler for om dere skjønner? Dere finner altså hele VS utvalget HER.

SHEER LOVE (Kan kjøpes HER)

Malene: Denne er nok den jeg liker aller best av de jeg har. Jeg synes lukten på denne er så skjønn og frisk. Jeg tror nok det må være denne som går fortest tom for å si det sånn. Terningskast: 6

Laurie: Her er jeg faktisk litt uenig med Malene. Denne duften luktet ok men er ikke en favoritt hos meg, dessverre. Men det spørs såklart på hvilke type lukter DU selv liker, så det er opp til en og hver. Terningskast: 3

MIDNIGHT DARE, fant ikke link

Malene: Denne er også veldig søt når det kommer til lukt, men den kan også slik som sensual blush bli litt for mye. Men den er allikevel litt lettere enn sensual blush sin duft. Den minner meg kanskje litt om mango temptation, men den gjør den ikke til en soleklar 6´ er. Terningskast 5

Laurie: Denne var min absolutt favoritt, den luktet himmelsk og var sykt frisk og fresh. Terningkast: 6

PASSION STRUCK, fant ikke link

Malene: Denne er også veldig søt duftmessig, men den kan også slik som sensual blush, litt for mye noen ganger. Men den er allikevel litt lettere enn sensual blush sin duft. Denne minner meg kanskje litt om mango temptation, men den gjør den ikke til en soleklar 6´ er. Terningskast: 6

Laurie: Da jeg luktet denne for første gang så var det nummeret før jeg dusjet meg i denne body sprayen!! Denne duften må du bare like, den er bare såå frisk. Frister nesten å spraye den på putetrekket mitt sånn at når jeg legger meg hver natt, så kan jeg ligge og lukte den tihi! Terningkast: 6

SENSUAL BLUSH (Kan kjøpes HER)

Malene: Denne har en utrolig god duft, men jeg synes den fort kan bli litt for søt. Synes den lukter en blanding av alle slags frukter så den kan fort bli litt mye. Eneste som er positivt med den er at den ikke går fort tom for du kan ikke ta mye av den. Terning kast 4

Laurie: For min del så luktet denne godt. Er kanskje litt enig i at den kan bli litt ”mye” men det er det ikke sikkert at alle synes og mener. Terningkast: 4

– Håper denne anbefalingen falt i smak hos dere sjønnisene mine, så nå.. Eier dere og hva er evt deres favoritt VS-bodymist?

”Lik”/Del gjerne innlegget videre!

en ny gossipblogg?

HEEI DARLINGS

I dag har jeg solt meg, vært på besøk hos Ketlyn, hoppet på trampoline og tatt en hel del av selfies heh. Om det hadde vært opp til meg så hadde dette vært en typisk ikke løfte en finger-søndag. Men det var koselig å komme seg ut da!

Ellers, har det kommet en ny sladderblogg. Er det noen av dere som er fast leser av denne nye gossipbloggen? Jeg er selv fast tilhenger.. And I’m kinda addicted.