døgnrytme come at me

I dag har jeg tilbragt dagen sammen med en god kompis som er dratt helt ifra Ørsta (9timer med buss) for å treffe meg! Det føles ut som en eeevighet siden sist vi så hverandre.. Anyways, nå sitter jeg og blogger mens han sitter vedsiden av meg, og etterpå så skal vi bare kose oss!! Og som jeg forsåvidt nevnte kjapt her om dagen så skal jeg på audition/uttak for et cheerlag her i Trondheim I MORGEN! Nå er det ordtaket GO HARD OR GO HOME som gjelder! Dere får ønske meg lykke til, og krysse fingrer og tær for meg heh! Jeg håper ellers dere alle har hatt en fin helg, med fint vær og fine mennesker! PS! Ja, jeg har fått minimal med søvn i det siste, noe som vises på ansiktet mitt.. Yes, jeg tror jeg skal legge meg tidlig ikveld ja 🙂

Frøken Deline i sitt rette element

God kveld kjære leser!

Husmoren i meg slår til atter en gang! I dag har jeg brukt så og si dagen på å vaske, støvsuge og gjøre det fint til her i hjemmet. Før jeg begynte så hev jeg alle ut av huset. Deretter satt jeg musikken på full guffe, og danset litt rundt mens jeg holdt på! Jeg er en skikkelig rotekopp og det kan de som bor med meg skrive under på (jeg legger ifra meg ting seriøst OVERALT i leiligheten)

Dette = frøken Deline i sitt rette element (NOT!)


Nå skal jeg bare mekke frem noe snacks og pottis før IDOL snurrer på tv skjermen kl.8 😀 Jeg skulle ønske jeg auditionen min slapp å bli best på tv, iik! Noen som gleder seg? Dere får ha en riktig fin fredagskvelds folkens, c ya!

Hvorfor gråt jeg på tv?

I dag er ansiktet mitt så opphovnet at det ikke er litt gøy engang.. Altså, bare SE PÅ ANSIKTET MITT DA.. Jeees, det hjalp visst ikke å oversminke seg i dag gitt…

Men tilbake til det dette innlegget egentlig skulle handle om.. Jeg har lenge visst om at jeg mest sannsynlig kom til å komme på TV men HERREGUD som jeg gruer meg.. Jeg så meg selv nettopp på reklamen for IDOL og helt ærlig så stakk det litt i magen.. Er det noen av dere som har sett reklamen eller? Til dere som ikke har sett den så viser den et kort klipp hvor jeg bryter ut i tårer. Hvorfor tenker dere kanskje? Det kan jeg ikke fortelle. Enda! Men dere? Med det sagt så er jeg å se på TV2 kl.20:00 i morgen! Jeg vet om samtlige av dere som har gledet dere til dette øyeblikket, selv så gruer jeg meg mest egentlig…

Skal du se på og kjenner dere noen som er med i IDOL kanskje?

Slik får du bedre selvtillit

For noen dager siden så fikk jeg en melding av en leser som lurte på om jeg kunne skrive et innlegg om selvtillit. Og det tenkte jeg å gjøre nå. Helt ærlig så er det virkelig synd at samfunnet har utviklet seg til å nesten kun handle om utseende og penger. Om du ikke har det rette utseendet så er ikke du bra nok tydligvis. Du skal ha de dyreste klærne, for å ikke snakke om acneskjerf i tre ulike farger, michael kors veske, canadagoose, drømmekroppen, en stooor vennegjeng og ikke minst mange likes på facebook og instagram! Med andre ord, dagens press på å se best mulig ut er overveldende, og gud så slitsomt det er. I dette innlegget skal jeg gi deg noen tips til hvordan du kan få bedre selvtillit.

Tip number 1:

The art of not giving a fuck! Det første tipset jeg skal gi dere er så enkelt som det går ann få blitt: Man må lære seg og gi en god faen i hva andre mener om en selv. For hvorfor i all verden skal noen andre få fortelle DEG hva klær DU skal gå i, eller hva DU skal gjøre med livet ditt? Right? Så fra og med i dag – slutt og bry deg om hva andre forventer av deg og synst du burde gjøre, og lev livet ditt på din egen måte istedet!Tro at du er bra nok, for det er du virkelig, og drit i hva alle andre synes og mener. Du må aldri la noen få dra deg ned og si hva du er – vis dem!

Tip number 2:

Everything takes time! Å få god selvtillit er noe som skjer over tid. Så med andre ord så våkner du ikke opp i morgen og føler deg som Kim Kardashian. Det med å få bedre selvtillit skjer gradvis, start med å si 5 positive ting om deg selv mens du står forann speilet hver kveld. Selv ble jeg mobbet så og si hele barneskolen og om det er en ting jeg har lært så er det at det er OK å føle at man ikke passer inn. Og det tok tid før jeg fikk bygget opp igjen selvbildet mitt.

Etter 5år med blogg har jeg fått høre alt ifra at jeg er prostituert, en hore, stygg og feit til at jeg er tynn, kjempe pen og har drømmekroppen.. Forvirrende? Oh yes! Men jeg lar ingen tråkke over meg og jeg gjør akkurat det som måtte passe meg! For hva så om noen mener jeg er horete fordi jeg legger ut bikibilder? Det angår vel ikke de hva jeg gjør gjør det vel? Nettopp! Jeg er forresten fullt klar over at folk kommer til å gå berserk i kommentarfeltet nå, men dette er mine meninger, og jeg ber heller ikke andre om å være enig med meg. Og det koster meg ca 1 kalori og si det! 😀 Folk kommer alltid til å prøve å knekke deg om de ser tegn til på selvtillit, sånn er det bare. Dessverre! Men du kan derimot bestemme deg for om dette skal få dra deg ned eller ikke. Og vi har alle dårlige dager hvor vi føler oss mindre bra og mindre vært. Jeg har selv flere komplekser for min egen kropp men det betyr ikke at jeg skal ha på meg burka hver dag.. Man må bare lære seg å leve med det i bunn og grunn 🙂

Jeg tenker også slik at så lenge du vet at du er en god person som er snill mot alle og enhver hvorfor bry seg om hva noen andre mener om deg? Såklart burde dere høre på hva deres nærmeste sier, men utover det så er det kun sunt og gi litt faen!

Tip number 3:

Confidence is the key! Det er riktig jenter! Selvtillit er rå sexy, men det finnes måter på hvor høyt man kan skryte om at man elsker seg selv! Jeg har alltid vært sånn som virker selvsikker på utsiden, men som i virkeligheten sliter med å akseptere meg selv – på innsiden. Er jeg ute blant folk så er smilet påklistret, for hvem liker å være med folk som er triste, sure og frekke? Mange jenter gjør alt for å passe inn men det de glemmer på veien er at INGEN ER PERFEKTE, og at en dyr canada goose ikke vil gi deg den langvarige selvtilliten som du håpte på! Så kjære alle jenter der ute som føler seg usikre: Alle er unike på sin måte og jeg vil tippe noen beundrer deg for de fregnene som du har,det lange håret ditt som du alltid klager på, eller de muskuløse leggene dine. Det viktigste er å være trygg på seg selv, og akseptere seg selv for den man er, canada goose eller ei!

Hva er viktigst? Å gjøre det som gjør deg selv lykkeligst eller å gjøre hva andre synes man burde gjøre bare fordi man vil ”passe” inn?

Tips til serier?

First of all – har dere forslag til noen serier som jeg bare er nødt til å se? Second off all – det er ikke vits å foreslå Vampire Diaries, Pretty little liars, GG, Orange is the new black og alt innenfor den kategorien der.. Jeg hater sånn seriøst hver og en av de seriene! I know, ro ned trusa! Jeg er sær akkurat der så ikke foreslå slikt ?tull?. Serier som faller i smak hos meg er serier som The Kardashians, Revenge, Bad girls club,Toddlers og Tiaras! Såå, hvis dere har noen gode serier å anbefale så er det bare å kommentere under!

Jeg er ikke kjent for å være den som bryr seg så mye om nattesøvnen, noe som ser ut til å ha gått utover døgnrytmen min. I dag la jeg meg kl.0600 og sto opp halv 3 tihi! Vet dere hva som holder meg våken om nettene? Jo, realityserier haha! Eller, serier oooog en spesiell person som jeg relativt har en ting for for tiden hihi!

I helgen som var fikk jeg forresten endelig det nye bankkortet mitt, så da har jeg både fått norsk pass og nytt visa kort i orden wihuuu!

Trøttetryne og veldig lite sminke haha! Bare sånn at dere vet det assaaaaa hihii

beastmode on

Eat, sleep, cheer, repeat!

Hei hei darliiings!

Da var jeg tilbake i Trondheim igjen, og godt er det! Som jeg har sagt tidligere så har jeg et elsk hat forhold til trening. Jeg kan få meg selv til å trene insane mye i 3-4 uker, opptil to ganger om dagen men så sier det bom stopp.. Så gjett om jeg kommer til å føle meg dø de første gangene jeg setter foten innom treningssenteret igjen da? For fra og med denne uken starter hardkjøret.. Nå er det beastmode on til jul og knallhard jobbing for å nå dit jeg vil med treningen min.

En ting jeg har holdt litt hemmelig som jeg tenkte å si nå er at jeg skal starte på cheerleading igjen. Til helgen så skal jeg på audition/uttak for en av de beste cheerleading lagene i Norge! Når man er slik som meg så utsetter man alt til siste liten så jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har gjort en backflip eller toe touch på hele sommeren.. DERFOR har jeg trent en del styre nå i det siste, håper virkelig jeg kommer med på dette laget!! Jeg må stole på seg selv og ha troen på seg selv for å klare å prestere MITT beste på uttaket i helgen, og det skal jeg nok klare også!

Finn en feil

Hei og god kveld alle sammen! Å ja, jeg klipte meg forresten kort igjen.. I wish I had the courage to do it again! Men ja, idag har jeg hatt så vondt i bena at jeg bare ha ligget pladask på sofaen haha! Men tilbake til hva dette innlegget egentlig skulle handle om. Er det noen som klarer å se en feil på bildet under?

Klarer du å finne en feil på bildet under? Hva da isåfall, kommenter?

Jeg avslører min favoritt instagrammer..

Hei! Alle må se på LIVESHOW med meg og Ida Sofie kl.20:30 i dag!! Hihi, LINK: http://www.ustream.tv/broadcaster/15963223

Endelig er torsdagen her og i morgen braker det løst med JUGENDfestivalen.. Cant wait!! Men først vil jeg vise dere min favoritt instagram: @Camillaellinor heter hun. Denne instagrammen tilhører en av de fineste og hyggeligste personen jeg noensinne har møtt.. Kort fortalt om Camilla: Halvt brasiliansk Model Sanger og blogger.

Hun har det perfekte utseendet, etter min mening, SAMTIDIG som hun har den beste personligheten i verden! Aww, dette er en jente som bare har det. The w.o.w factor og hun legger ut mange fine bilder så sjekk ut instaen hennes HER & follow henne hvis dere vil 🙂 Og ikke minst så har vi skikkelig lik humor haha!  Faktisk så møtte løp jeg på Camilla for en liten stund tilbake her i Trondheim og jeg hun var like hyggelig som hun virker på bloggen og like pen om ikke penere i virkeligheten enn på bilder 🙂

Følg henne på instagram og sjekk ut bloggen hennes HER folkens! Og kommenter, da ville hun blitt kjempe glad tror jeg 😀

 

Følg meg på @Sosiale medier + hemmelig facebookgruppe

Nå er det jammen påtide å sette seg ned å blogge litt 🙂 I dag har jeg sovet leeenge og tenkt en del.. Dette innlegget kom jeg på å skrive etter at mange har spurt hva jeg heter rundt omkring på ulike sosiale medier. Dere kan faktisk følge meg på både instagram, ask, facebook, og bloglovin.

Etter at jeg fikk maaaaange nye venneforespørsler fra lesere som vil bli venn med meg på facebook, har jeg laget en facebookgruppe der de som vil kan bli medlem!

På den private facebooken min godtar jeg omtrent kun folk jeg kjenner godt, så følg meg heller på denne facebookgruppen 🙂 Der vil det også blir enklere å skrive til meg og følge bloggen videre. Dere vil kunne se alle innlegg som kommer ut på bloggen ++ mer!

Instagram: @LaurieDeline eller trykk HER for å følge meg

Bloggfanpage på facebook: Følg meg HER

Ask: HER

Min sin private facebookgruppe til de som vil følge meg der: www.laurie.blogg.no heter denne.

Bloglovin:

Facebook-privat: Laurie Deline

Så istedenfor å legge meg til som venn på facebook så kan dere nå bli medlem av facebookgruppen til bloggen. ÅHH – Et bilde av meg og bestisen min <333 Savn! Ute er det surt og kaldt.. #Missingthesummer 🙂

Ha en fin kveld videre!

Hva heter dere på instagram? Jeg kan helt sikkert se igjennom instagrammene deres og followe noen av dere!

Q&A – Svar på spørsmålene deres

Hei! Håper det går greit at spørsmålsrunden kom et par dager forseint? Jeg har hatt så mye å gjøre at jeg ikke har fått tid til å besvare dem alt nå kl.2 på natten heh.Tok med færre spørsmål og prøver heller å svare utfyllende på de fleste av de 🙂 Enjoy!

KJÆRLIGHET/VENNSKAP/FAMILIE:

Har du vært veldig forelsket i noen før? Er du forelsket i noen nå?

Hva skal man si? Vennene mine mener jeg er over gjennomsnittet gutte gærn men jeg er litt uenig med de. I det siste har jeg snakket med flere gutter men det blir liksom ikke noe mer enn det. Men ja, jeg har en spesiell fyr i kikkerten… Hihii! Samtidig som jeg skulle ønske han visste det som jeg føler så vil jeg ikke fremstille meg selv som en desperat person heller #Loveishard #Complicated

Kjæreste?

Nei. Jeg er 100% singel og jeg trives ganske godt med dette også. For en tid tilbake så trodde jeg at jeg var klar for et forhold men det har jeg skjønt at jeg ikke er. Med mindre

PERSONLIG:

Hvor mange har du delt deg med? (sex)

Flere lurer vel sikkert på dette – og det skjønner jeg hehe, neida. Jeg synes ikke dette er noe noen har noe med å gjøre så derfor tar jeg et valg om å ikke besvare dette spørsmålet.

Bare lurer, er du ikke redd for at de som har voldtatt deg oppsøker deg igjen?

Vet dere hva? Det er jeg egentlig ikke så bekymret for.. Eller, hvem prøver jeg å lure? Som nevnt tidligere så hadde alle disse personene en ”kontroll” over meg, noe som fortsatt sitter igjen i meg den dag i dag. Jeg er totally paranoid, har nede persiennene, jeg har av lys i alle rom både på dagen/kvelden/natten og jeg går aldri ut når det er mørkt omtrent.. Jeg er såklart redd men jeg kan ikke legge meg i sengen og bli der i evigheten heller.. Så jeg prøver å komme meg ut av leiligheten selv om jeg naturligvis går rundt og er redd for å møte på en av de personene som utsatte meg for så mye dritt og vondt.

Jeg skjønner at enkelte lurer på dette, så selv om dette spørsmålet ikke ble spurt i spørsmålsunden så tok jeg det alikevel med.

Lurer på hvorfor du har prikker på halsen? Et langt arr på magen? Har du operert?

1. Solskade… Tok for mye sol da jeg gikk igjennom min værste fjortisperiode 🙂 2. Jeg fikk det arret etter en navlebrokksoperasjon som jeg gjorde da jeg var ca.10år.

Hei! Jeg bare lurte på hvorfor du har navle piercingen på undersiden av navelen og ikke over som de fleste gjør now days? Ps: du er drit pen, aldri la noen knekke deg for den du er! Som sagt, er det bedre å bli ikke likt for den du er enn å bli likt for den du ikke er!

Jeg har navlepiercingen nedenfor navlen av den enkle grunnen at jeg ble rådet til det, fordi jeg har et arr på oppsiden av navlen 🙂 Enkelt og greit, da vet dere det også siden flere av dere har spurt 🙂 Ps: du er skjønn <3

BLOGG::

Hvordan er det å være på topplisten? Føler du et konstant press eller er det kun gøy?
Jeg synes det er kun koselig jeg. Såklart kan man føle på presset nå og da, men etter denne lile uken som jeg har ligget på topplisten så har det gått fint, liksom 🙂
Favorittbloggen din?
Gjett to ganger da? Were talking WWW.KRISSSY.BLOGG.NO. Denne jenta er den fineste og tøffeste jenta jeg ”kjenner” og hun er i tillegg en av de bloggerne jeg ser mest opp til. Jeg elsker hvordan hun gjør sin egen greie, kjører på med shorts på vinter f.eks. Hun ser itillegg ut enVictoria Secret model, helskjønn er hun :-* Jenta virker bare god tvers igjennom og slike personer faller jeg lett for 🙂


+ Noen spapshots fra tidligere i dag:

 

Turtelduene i fremsetet ^^

Det er bare å spørre i kommentarfeltet hvis dere lurer på noe mer!

Nå skal jeg sove, natta 🙂