Slutte å blogge for godt?

– ”Hadde noen brydd seg om jeg la bloggingen på hylla for godt?” – ”Skal jeg bare slutte uten å si noe? ” – ”Hvordan i helvete skal jeg komme meg igjennom denne perioden?”

Jeg har tenkt i flere uker på om jeg skal poste dette innlegget eller ikke.. Jeg bestemte meg tilslutt for å si ting som de er. De som leser bloggen min aner ikke at jeg bruker mellom 4 – 8 timer på gjøre bloggarbeid (skrive innlegg, svare på mails/kommentarer, forhåndsskrive innlegget ) nesten hver dag. Skulle ønske jeg bare kunne slutte å late som om alt er bra 99% av tiden, slappe av nyte livet. I stedet så blir jeg lei meg for den minste ting og tenker alt for mye. Bloggen er jo alt for meg, dere er alt for meg så hva er problemet? Jo, jeg føler ingen leser det jeg skriver og at jeg ikke får respons på det som jeg har lagt ned masse arbeid i. Er jeg virkelig så kjedelig? Please vær ærlig. 

..Som dere vet så har jeg slitt med bloggmotivasjonen en stund nå.. Føler jeg gjentar meg selv og har derfor skrivd mest tankeinnlegg osv. Tingen er at jeg IKKE vil gi slipp på bloggen i det heletatt. Men jeg føler meg stygg konstant – hver gang jeg ser et kamera så vil jeg ta beina fatt og løpe i den motsatte rettningen. Ja, og ikke nok med det. Ofte når jeg logger meg inn på blogg.no har det komt inn kommentarer på de feite lårene mine, håret mitt eller noe annet som ødelegger humøret mitt. Tror ikke dere jeg vet jeg ikke er ”perfekt” ,om det i det heletatt finnes noe som heter perfekt? Det å heletiden få høre alt som er feil ved deg hjelper ikke akkurat på selvbildet. Og det er ikke sunt eller greit å ikke føle seg bra nok. 

Av og til føler jeg meg usynlig. Både i bloggverdenen og på ”ekte”. Føler jeg på en måte har venner men på samme tid ikke. Og sånn er det med bloggen også. Jeg har såvidt vært innom tanken på å slette hele bloggen – og bare ta en pause fra alt. Ikke vet jeg. Det eneste jeg vet er at det ikke er like gøy å blogge lengre.

På sammetid som alt føles feil, dritt, urettferdig og jævlig – så er det en liten del av meg som ikke vil gi opp. Fordi en del av meg så gjerne vil bli sett. There you go, jeg innrømmer det. Hvem vil ikke bli sett og lagt merke til liksom? Hihiii. Føler at når jeg har brukt 7timer på ett blogginnlegg forså å få 3 kommentarer så er ikke det verdt alt arbeidet. Selv om 500stk da har vært innom bloggen så er det TILBAKEMELDINGENE som sier meg hva jeg kan gjøre bedre og sånn. Den logikken skjønner dere også sant? Så kommenter mer om dere vil jeg skal blogge mer. Jeg ser dere er innom, men jeg vet ikke om dere henger med på det jeg skriver om dere forstår? Hvis dere kommer med bloggtips, så lover jeg å forbedre meg 😀

Før var alt mye enklere. Jeg hadde færre bekymringer og var mer vågal av meg.  Jeg turte og dele alt, uten filter. Om jeg hadde gjort det samme i dag så hadde jeg fått masse hat. Det skal jeg love dere. Så jeg tørr på en måte ikke å blogge om alt mulig kødd og sprell som jeg har i meg. Prøver å være så ærlig som mulig nå. Ver så snill ikke misforstå meg hehe <3

Har nok alltid vært sånn at JEG har er/har vært det sorte fåret i familien. Den som alle ikke helt klarer og temme og som de er ”flaue” over.. Slik har det alltid vært og det gjør egentlig ikke noe. Slik er jeg og de som ikke kan akseptere det fortjener ikke å min tid & oppmerksomhet. Sitter her og tenker på alle minnene jeg har av de gangene jeg har lagt ut noe ”drøyt”, også blitt tatt for det og fått den kjeeeefta høhø. *Skammer meg* – NOT! 

Og når vi snakker om minner så er en av de beste tingene med å ha blogg – at du forhåpentligvis har samlet deg opp 1000 vis av bilder fra tidligere år. Her kommer et par bilder fra de siste to årene jeg har delt min interessante hverdag på nett. Håper det letter stemningen på dette ellers depressive innlegget haha 🙂 Ting er bare altfor tungt fortiden, håper alt blir bedre om en stund.

På besøk hos Amalie. Husker vi turnet i hagen hennes 🙂

Bodde på Volsdalsberga den sommeren kan man si. Søte Amalie våget seg uti vannet, men så pysete som jeg er, turte jeg kun å dyppe lilletåa nedi vannet (brrr)

Elsker denne kjolen – det triste er at jeg ikke har sett den på sånn type 4-5 måneder.. buhu!


Treningsnarkoman perioden som varte i sånn 3uker hehe. Husker jeg postet et treningsinnlegg på bloggen og greier..


Meg og Ingrid bestis for sånn 1 1/2 år siden tror jeg (?)

Tøy og bøy

Jugend med girlsa mine <3

Stine ville så gjerne bli med på ALLE bloggbildene til denne dagens bloggpost 

Må innrømme jeg savner å ha laaaangt hår når jeg ser på bildene over her

Jentekveld med cheerlaget

 
Tok masse tullebilder som jeg la ut på nett – og spiste en hel haug med is


Det var en gang en jente med rødt hår og krøller.. *Dør* Kledde jeg ikke fargen sinnsykt godt? haha

Løyn: Hadde nettopp fått extensions fra california hair i posten Sannhet: Hadde på meg lua for å skjule at halve hodet mitt var skallet, fordi jeg bestilte for lite pakker med hår

– Vet ikke når jeg kommer tilbake, eller om jeg skal slutte å blogge. Må i tankeboksen i noen dager. Sier ifra når jeg har tatt en beslutning. 

Hva mener dere? Vet ikke om jeg burde slutte eller ikke.

xoxo

Laurie

”Lik/Del gjerne innlegget videre”

”Anoreksi synes jeg bare viser selvdisiplin..”

Du skal slippe å lese en lang innleiing, så jeg går bare rett på sak: Jeg mener uttalelsene til Christer Falck er noe av de mest absurde jeg noengang har hørt:

– ” Det jeg vil si til Eirin er at de første ti kiloene er de vanskeligste å bli kvitt. Det er nå det virkelig gjelder…å jobbe seg under 40-kilosstreken, det er da man virkelig kan skryte. Når du jobber som modell gjelder uttrykket «jo tynnere, jo bedre». Anoreksi synes jeg bare viser selvdisiplin.

– ” Noen mener at skjønnhet kommer innenifra, men det er bare en slogan som tjukke mennesker har skapt. Skjønnhet er markerte kneskåler og utstående ribbein.

– ” Betennelser går jo over. Men å bli husket som «hun tykke modellen» henger ved deg resten av livet , sier han. ”

Her snakker han om en Top model Norge deltaker. Håper det ikke er kun meg som blir helt forbauset over at en voksen mann kan si noe sånt? Anoreksi er en SYKDOM og ikke noe man tuller med. Mannen må jo være syk i hodet når han kan stå å si noe sånt.. Eirin er da ikke i nærheten av FHM-chubby, som han kaller det. Å si noe så dumt som at anoreksi viser selvdisiplin er det sykeste jeg har hørt. Anoreksi er en kamp mellom liv og død. En psykisk lidelse. Anoreksi er ikke noe man spøker med…

Les innlegget til en Vigdis om anoreksia og hvordan dette påvirket hverdagen hennes. Hun skrev ned noen ord direkte rettet til Christer HER. Bildet under er av henne, lånt herfra.

Ja, bildet over er av henne.

Etter min mening så er det mennesker som han som skaper og forverrer kroppspresset som er. Ikke uskyldige jenter som f.eks bloggeren Kristine Ullebø. Jeg blir lei meg og oppgitt hver gang jeg ser all hetsen som hun får. Bare les det her f.eks:

Synes det blir helt feil at du, med den kroppen du har, skal skrive om dette. Du har selv sagt at drømmekroppen for de fleste og kroppen mange strever etter er en slank og veltrent kropp, noe du har. Da er det sefølgelig lett for deg å skrive i vei om at de med noen ekstra kilo på kroppen bare må drite i det og overse blikkene. Har du noen gang fått slike blikk kanskje? Tviler! Det hadde vært mye mer interessant å lese fra synsvinkelen til en som føler seg for feit til å gå i shorts!”

Stakkars deg som ikke har noe tegn til rumpe. Heldigvis finnes det gutter som liker skinn og bein”

”Vet du hva? Jeg pleide å se opp til deg Kristine. Du virket alltid så sykt hyggelig og grei og forståelsesfull. Mange jenter der ute ser opp til deg, og når du sier at det er feil å være litt kraftig reagerer jeg. Alle er like fine, uansett som de er. Det er ikke normalt å veie så lite når man er like høy som en sjiraff. Beina dine stikker ut over alt, du ligner jo på et beinrangel! Å si at skjønnetsidealet er sånne tynne anoreksia jenter som deg er helt feil. Alle vet jo at det er sexy med former, ikke utstikkene ribbbein og tynne fyrstikk armer… 

Personlig så ser jeg ikke en forskjell på det som Christer Falck presterer å ha ut av seg og det som folk kommenterer på skjønne Kristine sin blogg. Det jeg vil få frem, er at komplekser kommer i alle størrelser, stor eller ei.  Kristine er noe av det nydeligste jeg har sett, hun er så skjønn på alle måter, jobber kjempe hardt med bloggen sin og virker helt fantastisk! Kristine er dessuten mitt største forbilde! Hun er en jente som mange ser opp til, og måten hun takler alt hatet på kunne ikke vært bedre.

Selv om man er ”tynn”/slank/spinkel (kall det hva enn dere vil) – så betyr ikke automatisk at man har GOD selvtillit og lever et liv fri for bekymringer. Tvert imot.. Selv synes jeg det er minst like vakkert med med former som det er å være helt slank. Folk blir sjokkert når jeg sier det. Sikkert fordi jeg har noen kilo for mye, og burde da automatisk hate alle som er tynnere enn meg. Eh? Så det er slik det funker: Hat alt og alle som ser bra ut og som har oppnådd noe du skulle ønske du selv kunne oppnådd? FEIL. 

Dagens press på å se best mulig ut er overveldende. Som blogger forventes det av deg at du ser bra ut 24/7, byr på deg selv og at du innfinner deg kritikken du får. Så jeg skjønner virkelig ikke at dere kan sitte å si at bare fordi Kristine har en ”drømmekroppen” så vil det si at hun er overfladisk, høy på pæra og immun mot stygge kommentarer? Jenta gjør nok sitt aller beste. Synes det bare er bra hun ikke er en people pleasere jeg. Og hun er kanskje et forbilde for mange unge jenter. Det skal jeg si meg enig i – Men hun er ikke forelderen til noen og har ikke tatt på seg rollon som ”englebarn”. (Noe det virker som at folk tror) Det er den stygge kommentaren som DU skrev som ikke hører hjemme noen plass. Ikke det at Kristine poster et bilde av seg i shorts i mars. SÅ i stedet for å be hun om å gå og ta seg en burger så burde du anonym kanskje ta deg en tur på gymmet. Man har ikke anoreksia selv om man har høy forbrenning og er 1.75cm. Det er deg det er noe galt med, som orker å bruke tid på å skrive dritt til andre. 

Mitt tips er å se på deg selv. Fokusere på ditt eget liv – før du kritiserer noen andres. Sitter du og baksnakker andre som du ikke kjenner, sender slemme blikk og er grønn av sjalusi? Shame on you.  

Bildet lånt fra www.krisssy.blogg.no

Helt ærlig så er det virkelig synd at samfunnet har utviklet seg til å nesten kun handle om utseende. Utseendet er ”alt” og det eneste som betyr noe virker det som. Om du ikke har det rette utseendet så er ikke du bra nok – Om dere skjønner hva jeg mener? Vi blir daglig bombardert med alle slags kjendis og modell bilder som er ekstremt retusjerte i et butikkvindu, på tv, i et magasin og ja, i media generellt. Jeg personlig kjenner på presset hvert minutt av hver dag som går, og gud så slitsomt det er! Er det rart vi er blitt mindfucked hele gjengen eller? haha, det var alt jeg hadde å si, håper innlegget falt i smak.

”Lik/Del” gjerne innlegget videre, da hadde jeg blitt glad!

Jeg kan ikke tro at JEG fikk det til.. (VIDEOBLOGG)

Victor: ” Congratulations with doing araber salto after over a year…….. 

Meg: Takk .. *haha*

(Et lite fitspo eller hva de kaller det type bilde) Ble du inspirert hehe? Kødda:

Må bare dele noe med dere.. Æhh, i dag hadde vi turntrening oppe i hallen, på airtracken. Ut av det blå prøvde jeg ut araber backflip og araber flikkflakk og fikk det til! Glede på jord! 

Jeg har hatt en sperre for å gjøre andre ting enn hjul i flere år haha. Litt overdrevent men ja. Dere tar poenget sant? Men de siste ukene så har jeg pushet meg selv sykt mye.. Helt til jeg har begynt å gråte fordi jeg har vært så frustrert. Dermed lot jeg ikke meg selv slippe unna min store skrekk i dag. Satt ned foten og utførte med glans det som dere ser på videoen under. (Med glans for å være meg hihi) Neste trening skal jeg prøve alt sammen på bakken (gruer meg..) Dere vet den følelsen hvor du bare vet du kommer til å dø? Hehe. Den fikk jeg spesielt før videoen fordi jeg ikke hadde prøvd en backflip på forhånd. Smarta. Videoen under viser min første gangs utførelse av araber backflip, jeg vet den er laangt ifra perfekt.. tihi. Har fortalt at jeg kan backflip på bakken, med og uten spotter. Kan flikk og da.. hehe. Araber salto er alikevel å dra det til en helt ny level. ( Som er mitt største mål).

Hva sier dere? Er det gøy med annet en vanlige blogginnlegg?

 

Stiften min. Må si den var litt hemmet i dag da hahaha. Burde legge ut en egen failvideo på stiften min. 

”Lik/del” videre dette innlegget om du vil jeg skal legge ut videoblogger oftere.

Blivakker kjører -20% på HELE butikken

// Adlinks //

Ikveld tenkte jeg å tipse dere om at det er 20% på alle produkter på Blivakker.no! Wuhu! Me like. 

Hallelujah! For det er ikke til å stikke under en stol – at produkter fra Blivakker.no er og forblir en av favorittene hos de største ”toppbloggerne”. Når dette er sagt, så ville jeg aldri ha reklamert for et produkt kun for ”pengene sin skyld” om det jeg anbefalte videre til dere var dårlig. Jeg skriver som dere vet ganske sjeldent innlegg som dette. Nettopp fordi jeg vil unngå så mye reklame på bloggen som mulig.

For meg er det mye viktigere å ikke miste tilliten dere har til meg enn å reklamere for ting som man selv kan se er crappy as hell. Cus at the end of the day så er det dere leserne mine som betyr alt for meg, ikke de materialistiske tingene eller pengene. Bare sånn at det er sagt 🙂

 

 Bestill de populære REDKEN shampoo og balsam HER til -30% avslag. 

 ♥ Primeren som dere ser på bildet over finner du HER også til -30%. Har hørt den er veldig bra men har ikke prøvd den selv.

♥ Selv er jeg stor fan av BARE MINERALS. Har prøvd forskjellige produkter derifra, som b.l.a foundationen min derifra som er i fargen dark medium. Den er kjempe bra og anbefales på det sterkeste. Du føler du ikke er ”sminket” på en måte noe som er supert. Den mest populære foundationen kan du se HER. Resten av utvalget blant foundation finner du HER

♥ 20% på SMILELAB HER

♥ Hårsprayen fra BEDHEAD til en billig penge HER. Denne også til -30%. Den er en av bestselgerne og det sier jo en del bare det. Anbefales helt klart!

♥ Og HER er TIGI BEADHEAD shampooen til de som liker de. Såklart til -30% de òg.

 Sjekk ut hele utvalget deres HERHER KAN DU GJØRE ET KUPP, GO NUTS!

Sende inn søknad til et norsk tv-show??

… Det blir sagt det er bedre å gjøre noe man drømmer om/har lyst til og angre seg i ettertid enn å ikke gjøre det i det heletatt. Enig? Jeg har fundert på en ting i det siste.. Jeg har faktisk en åpen mulighet til å oppfylle et av mine største drømmer akkurat NÅ. Men jeg tørr på en måte ikke.. Jeg vet kan høres rart ut. Men jeg er ikke redd for å si at jeg er skeptisk, redd/usikker. Jeg er trossalt menneskelig som alle andre. Er like usikker som alle dere andre og om jeg var selvsikker eller ”cocky” så hadde dette valget vært tatt for lengst.. Slik er det dessverre ikke 🙂

Spørsmål som: Hva om jeg ikke gjør det bra? Hva kommer andre til å si om meg? Er dette det rette tidspunktet? – and so on. Disse tingene er en del av det jeg tenker på HELETIDEN.

Burde jeg ta en sjanse? Det er det som er spørsmålet.. Av og til skulle jeg ønske at noen kunne ta valg for meg/bestemme hva jeg burde og ikke burde gjøre. Husker dere hva min aller største nyttårsforsett var? Jo, å oppleve mer enn jeg tidligere har gjort. Tørre å ta sjanser og si ja til muligheter jeg blir tilbudt. 

Mitt dilemma er altså om jeg skal sende inn en søknad til dette tv-showet eller ikke? And can you guess which one? Er så sykt pysete av meg at jeg sikkert ikke kommer til å tørre engang..

” Success is the best revenge”


Lånt herfra

2014 føles ut som MITT år. Alt føles rett. Problemet er kun at jeg overtenker absolutt alt. Denne muligheten er jo noe jeg har hatt lyst til LENGE. Og da skulle det vel ikke være så vanskelig å ta et valg? Uansett, dere skjønner sikkert ikke hva jeg prøver å si.. E.R U.S.I.K.K.E.R. Var uansett godt å få ut alt jeg har på hjertet. Elsker dere, nå tar jeg kvelden. –Takk for at dere tok dere tid til å lese alt! Forhåpentligvis så kan dere kan gi meg noen gode råd også 

Du er en engel om du gidder å ”like/dele” innlegget videre. Da hadde jeg blitt superglad!! 

Moteshow med Charlotte Thorstvedt som konfransier og DJ i dag!

Hei beauties! Fra og med i dag starte Amfi Moa trenddagene. Kl.1700 starter moteshowet med Charlotte Thorstvedt som konfransier og DJ! Charlotte er både storkjendis, programleder, modell og hele pakka. SICK!!

Butikken jeg jobber i har -30% på alle ordinærvarer ut dagen. Løp og kjøp sier jeg bare.

 For butikken vår skal Martin, Martin og Martin gå på catwalken haha. (Fikk beskjed om å ringe alle jeg kjente som het Martin).. Jeg kommer vel til å traske rundt omkring, litt backstage og litt uti publikumet. Er bare å si hei om DU møter på meg :))

Det som skjer på trendager er kort forklart: Mye gøy som ulike konkurranser, i dag er det f.eks et moteshow kl.5. Butikkene kjører forskjellige tilbud/avslag og det er konserter osv. Jeg skal selv på jobb fra 4-8 i dag, altså på seinvakt. Og om dere måtte være innom senteret så er det bare å komme å hilse på meg. Dere finner BOYS OF EUROPE hvor jeg jobber – der med Dolly Dimples og Vila. Fikk høre at de har -20% på HELE butikken på Vila buhu. Hvor er lønna når jeg trenger den? Hehe. Til dere som har penger derimot: Stikk innom og se alle de fine plaggene de har der.

Klarte ikke å lavære å slenge til med et vakkert bilde av min vakre sjef og venninne Silja. 

Sjekk ut alle tilbudene de ulike butikkene kjører HER. Du er helt sprø om du ikke utnytter de neste dagene til å finne deg noe fint. 

Når: I dag. Moteshowet starter kl.17.00

Sted: Amfi Moa kjøpesenter, Ålesund

Langåpent, så vi har åpent frem til kl.2200

SKAL DU PÅ MOTESHOWET I DAG?

Sangvideo med skjønne Synne? – Dere bestemmer!!

Da har jeg og venninnen min Synne så og si bestemt oss for å spille inn en video til bloggen.. Ikke en hvilken som helst video heller – men nemlig en SANGVIDEO. 

Nå gjenstår det å bare spørre sjefene mine (deeere) om dette høres ut som en god plan? Så hva sier dere? Skal vi kjøre på eller ikke? Kom med massevis av sangforslag isåfall. Meg og Synne har begge kraftige altså mørke stemmer så ikke foreslå en sang som Over the rainbow f.eks hehe. Link til min forrige tullesangvideo HER. Dør innvendig hver gang jeg hører folk sier at de trodde det var sånn jeg snakker til vanlig…

OM DERE VIL VI SKAL SPILLE INN EN SANGVIDEO I LØPET AV UKEN: SKRIV ET ”JA” I KOMMENTARFELTET..

Noen som er spente/gleder seg?

c-h-e-e-r practise

Beklager for sen oppdatering, men jeg har vært opptatt i hele dag. Anyblog, mange av dere har spurt om jeg ikke kan blogge mer om cheerleading. Dette har vært tricky ettersom jeg selv er med å turner, stunter, danser og hopper. Ja, dere skjønner? Folkens, i dag derimot, er lykkedagen deres. Just sayin. Er ikke ofte frøken Laurie orker å drakse på speilrefleksen til trening hehe. Jeg fikk æren av å trene jr2 laget vårt igår og i dag var jeg så heldig å få være ”coachen” til det ene juniorlaget våres: Exlusive. Det blir en del bilder her på en gang men det liker vi sant? ^^

Sååå der fikk dere litt bilder fra beste Exlusive sin trening. De var ganske få i dag så det ble litt blanding på gruppene. Hva synes dere?

”Lik/del” gjerne innlegget videre!

Verdens beste smoothie: Laurie’s recipe

VINN TOO FACED SMOKEY EYE COLLECTION HER

God tirsdagskveld fra sofaen her hjemme!

Som dere sikkert er klar over så er jeg veldig glad i smoothie. Etter trening så orket jeg ikke å mekke opp noe stort – altså, da endte det opp med en kjapp smoothie. Måtte selvfølgelig knipse noen bilder i samme slengen. Digger forresten at så mange har lest innlegget mitt om mobbing. (LINK) Har ikke annet å meddele atm så da blogges vi mer i morgen. Da skal jeg rocke med en sånn diger rockering haha. 

– Ønsker dere en riktig god natt 🙂