OOTD: Gurl, where your clothes at?

”SOME PEOPLE CHECK ON YOU TO SEE IF YOU’VE FAILED YET.

NAH… I’M STILL WINNING”

Tonight’s birthday outfit:

Body HER  BH H&M  Skjørt NELLY   Jakke (NELLY /utsolgt)   Choker H&M Sko H&M

Hei hei dere! Er det godt med langhelg eller? Det synes ihvertfall jeg 😀 Phuh,  i dag så har jeg bare stresset rundt for å rekke alt jeg har på agendaen.

Da jeg kom hjem fra jobb kl.0500 i morges så sovnet jeg med èn gang hodet fallt ned på puta. Jeg tror jeg undervurderer hvor mye søvn jeg trenger for å fungere som et normalt menneske.. Er dere også sånn noen ganger? Jeg tror jeg er en superwoman fra en annen verden og at jeg kan ta små powernaps her og der så er alt fint og flott. Ja, right! Hvem er det jeg prøver å lure haha.. Anyways, ikveld så skal jeg ut og feire bursdagen til verdens beste sjef. Hvis dere får øye på meg så er det bare å hilse. Jeg synes det er like koselig hver gang dere kommer bort og spør ”Er du hun derre L?”.. Haha! See ya på THE MINT! Nå må jeg begynne å ordne meg før trening. Haaade!

Hva er deres planer for denne søndagen? 

Hva synes dere om antrekket?

”Jenter ber om å bli voldtatt? Mitt svar til..”

Warning.. Sterkt innlegg!


 

Kjære deg som la igjen denne kommentaren. Og du som mener at når vi jenter velger å kle oss utfordrende tilsier det samme som å si ”Kom å knull meg’a”. Ja, du. Og alle dere andre som har den samme tankegangen:

Du vet ikke hva du snakker om kjære deg. Din manglende innsikt i hva det vil si å være et voldtektsoffer lyser igjennom din kommentar.. Aner du hvor sårende det du typer er å lese for en som meg? Det er slike som deg som gjør ”skammen” så mye værre. Hvorfor er det da merkelig at så mange som opplever voldtekt holder munn om det som skjedde dem? Når de blir møtt med ubehagelige spørsmål, som om at det ikke var hardt nok å tørre å snakke høyt om hendelsen in the first place..

Jeg lovte meg selv at etter å ha brettet ut om min fortid for 4 år siden, at jeg ikke skulle snakke om dette igjen på nett. Og det løftet har jeg holdt. Helt til i dag. Om dere lurer på hva jeg snakker om å så kan du lese om min historie HER. Responsen sist var ENOOOOORM og jeg nådde ut til flere 100 000 av mennesker…  Og jeg ble kontaktet av hundrevis av unge jenter som hadde opplevd det som aldri skulle skje. Ehm, og ja dette alene forteller meg at dette er et tema som må uti lyset.. Noe som mange sliter med å sette ord på. Jeg vil få andre til å forstå at dere ikke er alene.

Og, dere som er russ. Jeg skriver om dette bevist akkurat nå. For dere. Plis, les det og jeg håper inderlig at det kan hjelpe noen der ute.

Dette kommer til å komme som et sjokk på mange. Så jeg sier det like så godt bare nå. Da jeg var 7år gammel så ble jeg voldtatt av ”pappa”. Jupp, du leste riktig. Jeg bodde i et hjem med daglig vold etter å ha kommet inn i Norge igjennom menneskemugling. Mitt navn var Yorh G***** . Jeg hadde en annen bursdagsdato og måtte holde hemmelig min ekte identitet for alle rundt oss. Og de jeg kom inn i landet med var 3 totalt fremmede personer. Som dere kan forestille dere så var min hverdag et rent mareritt. Jeg vil ikke gå så mye inn på nøyaktig hva som skjedde. Det kan dere lese i mitt mest personlige innlegg, LINK. Der forklarer jeg om den traumatiske barndommen min. Alle rettsakene, skammen, og hvordan jeg kom meg igjennom det som enslig mindreårig i et land som Norge. Hvor over 90% av voldtektssaker blir henlagt… How patetic..

Når du blir seksuelt misbrukt så føler du deg verdiløs etterpå. Du klandrer deg selv, og tenker febrilsk på hva du kunne ha gjort annerledes. Du føler en utenkelig porsjon skam og at det som skjedde på en eller annen fucka måte var din feil. ”Jeg fikk han til å gjøre det mot meg”. Men det er så langt ifra sannheten som det kan bli. Hører dere, jenter? Etter at du har opplevd det værste marerittet av ditt liv, som er å bli voldtatt så er det ingen vei tilbake. Du mister deg selv totalt. Og jeg kan si med hånda på hjertet kjære anonym. At det er ingen jenter som ønsker å bli voldtatt. Så det at du sier at jeg er oppmerksomhetssyk er latterlig. Eller fordommer heter det vel. Og en stor dose uvitenhet.

For hvordan har det faktumet at jeg ble voldtatt som 7 ÅRING, noe å gjøre med hvordan jeg kler meg i dag. 15år senere? Forklar meg det også kan vi diskutere nårtid jeg mener du ble sluppet i bakken som barn.. For hva tjener jeg på å lyve om noe sånt? Når alle rundt meg vet om rettsakene og hvor innmari vondt jeg har hatt det. Flashbacksene fra hva ”pappa” gjorde mot meg sitter igjen fremdeles. Jeg har den dag i dag mareritt om det ofte og sliter med psyken min.. Jeg har ptsd, angst pga noe som skjedde meg som et lite barn… Heldigvis, så har jeg kommet meg halveis opp av depresjonen og klarer å leve et ”normalt” liv.

Dette innlegget kommer rett fra hjertet, og budskapet i det er min hjertesak. Jeg må bare skrive ifra meg. Uten å se meg tilbake eller bry meg om hvor dømt jeg kommer til å bli. I dag er min tur. Så kjære dere som er russ nå i mai, kjære unge jenter og gutter, og voksne. Jeg ber dere om å ta dere tiden til å lese hele dette innlegget. Og dele det med de dere kjenner. Jeg føler så innmari sterkt for dette temaet. Tårene triller nedover kinnene mine imens jeg har prøvd å formulere meg best mulig. Jeg rister, og det er vel derfor jeg sa jeg ikke ville ”gjenta” min historie igjen. For det skaper flashbacks. Det samme gjør det å være rundt noen av det motsatte kjønn, spesifikke lukter, visse tv-programmer og mye annet.

Men du anonym? Som la igjen fullt navn og e-post faktisk… Hvordan har hvordan klesstil man har noe å gjøre med voldtekt å gjøre? Det er det samme som å si at hvis en jente har på seg en kort kjole på fest så ber hun om å bli gjengvoldtatt? Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg kler meg utfordrende. Akkurat slik som mange jenter her til lands. Men betyr dette at hvem som helst bare kan forsyne seg slik som de føler for? Ikke faen…  Ingen fortjener å bli behandlet på en slik måte uansett hvor kort kjole de har på seg. Eller hvor sørpefull de virker. Voldtatt er ikke ok, UANSETT hvor mye jenta drakk eller hva hun hadde på seg.. Kan vi snakke om sånne ting som det her? Istedenfor silikon, fotball og annet piss.

Et nei er et nei. Ikke et kanskje. Jeg synes vi heller SKAL be gutta holde kuken i buksa. Enn oss jenter å kle på oss. I’m sorry men jeg kommer ikke å gå i burka fordi at gutter/menn blir kåte når de ser jenter med lite klær. Det burde ikke dere heller. Så kjære russ, nyt russetiden og party crazy, og skap minner for livet. Og dere? Pass godt på hverandre og aldri føl at dere ikke kan kle dere slik som dere ønsker.

Del gjerne innlegget videre slik at noen som har opplevd dette kan lese det, og kanskje ikke føle seg så alene mer.

Hva synes du om dette?

Jeg gir opp.. Den sykeste kommentaren

God morgen! Her om dagen så tikket det inn en kommentar som fikk meg til å tenke.

Kommentaren gjorde meg så provosert at jeg ikke klarer å slutte å tenke på faktumet at folk er så ondskapsfulle og korttenkte.

Det irriterer meg hvordan noen som ikke vet sannheten tror de har retten til å uttale seg.. Om fortiden min. Argh! Jeg er fullt klar over hvordan jeg fremstår men den kommentaren der, den gjør meg forbanna. Enkelt og greit. Derfor tenkte jeg å skrive en respons til denne personen som skrev kommentaren. Siden hun ønsket et svar ifra meg.

– Så ta turen innom senere i dag for å lese om den sykeste kommentaren jeg har fått på leeenge. Det virker for meg som at uansett hva jeg gjør så blir jeg dømt eller hatet. Alt er feil. Forhåpentligvis så vil dere forstå meg bedre etter i dag..


 

Ellers, så føler jeg meg ikke så altfor bra.. Jeg føler meg svimmel, og har enorme smerter i magen. Så jeg prøver å ta det rolig selv om jeg har jobbhelg denne helgen. Når man får så mye underskudd med søvn som det jeg har hatt i det siste så er det ikke rart jeg føler meg svimmel bare jeg reiser meg opp haha. Phuh. Unnskyld for at jeg virker så negativ, men hodet mitt er så fullt for tiden at jeg bare vil ligge i dvale og slippe å måtte gjøre noe. Eller muligens ta en tur til legen min. Nei, huff dere. Ikke hør på meg. Kos dere i helgen, vi skrives etterpå! Tusen takk for at dere holder ut med meg.

A couple snapshots from yesterday ( :


Del gjerne innlegget videre!

Behind the scenes: Mitt første modelloppdrag

FY SØREN SÅ GLAD JEG ER AKKURAT NÅ!!! Dagen i går kunne ikke gått bedre, sånn forreal dere. Shit, dette gikk jo over alle forventninger hehe. Jeg som var så nervevrak at jeg like godt kunne droppet å prøve å få søvn natt til i går…

Elise, Silje og meg

Etter å ha sagt nei til forespørsel ifra VG bl.a til å stille opp som modell så kan dere tenke dere at dette var utenfor min komfortsone. Det er èn ting å ta bilder til bloggen men det å stå foran kamera på en EKTE reklamefilm var helt sick. Jeg lagde garantert grimaser uti det uendelige og feilet så mye at teamet bare lo av meg. ”Åh, jeg gjorde feil. Kan vi gjøre det igjen?” var en setning som gikk igjen foråsidetsånn. 

Vi måtte møte opp på setet kl.0900, og da jeg kom dit så skrev jeg under kontrakt også hilste jeg på de andre modellene som skulle være med i denne spennende filmen. Alle virket så skjønne, og jeg tenkte bare: Skal jeg være på film i samme scene som de babesa der?! Hjelpes. Where’s the door liksom?

Det er så typisk meg og psyke meg selv ned. Dette gikk jo så fint! Hva er det jeg konstant bekymrer meg sånn for? Pshh..  <333


Ehmm.. Nå må jeg trø varsomt her. Hva har jeg egentlig lov til å si og ikke haha? Jeg tror jeg skal la bildene fortelle dere det meste. Jeg har nemlig ikke lov til å avsløre hva reklamen er til. Men om dere følger meg på snapchat så så har jeg lagt ut mange klipp ifra innspillingen der. Et par av de som viser nøyaktig hva det er reklamen er for.. Hihi! LAURIEYEI heter jeg der! 

@Stylistemilieaasen. The makeup artist som gjorde oss alle til noen sassy ladies i går. Hun er verdens søteste, dere må følge hun på insta. Hun legger vipper, negler og alt. Hun er råflink med makeup også naturligvis. Bare sjekk ut instaen hennes så skjønner dere hva jeg snakker om! 

Itillegg så var teamet som produserte filmen veldig dyktige!! Og de var såååå hyggelige, morsomme og forståelsesfulle. Jeg følte meg så komfortabel jeg atte ja. Nå gleder jeg meg sånn til å vise dere resultatet!! Jeg har jo hintet og hintet, uten å kunne si hva dette er for noe greier. Alt jeg kan si er at det blir syyyyykt bra!! Vi får allerede se filmen om 1-2 uker. Så jeg oppdaterer dere naturligvis as soon as it’s out 😀

Del gjerne innlegget videre!
 

Todays look

Hola dolls! Når dere leser dette innlegget så er sannsynligheten stor for at jeg har hendene fulle med barn som jeg skal lære turn til. Dette er et forhåndsskrevet innlegg, ville bare stikke innom og si hey og vise dere dagens look. Så når dere leser dette så har jeg allerede begynt på jobb. Men dere? Solen har ankommet Trondheim for 2.dag på rad.. Det er nesten for godt til å være sant. Solen skinner seriøst aldri her føler jeg… Grilling, fint vær, gode venner og musikk på stranden. Ah, det må jeg gjøre med girlsa asap! Er det sol hos dere også eller?

Hva synes dere om antrekket?

Del gjerne innlegget videre!

”Kjære mamma, jeg skal være undertøysmodell i en reklame”

”Hvorfor spiller du så mye på kropp?”

”Hva synes den mega kristlige familien din om bloggen?”

Hvor skal jeg begynne? Tro meg. Jeg tenker meg både en, to og fem ganger om før jeg poster et bilde på nettet. Jeg er genuint stolt av hvert innlegg jeg legger ut og jeg er inderlig takknemlig for at dere vil lese om livet mitt! Hehe. Likevel så får jeg kritiske spørsmål og drittslenging her på bloggen. HELETIDEN. Og da ler jeg bare. Men denne gangen derimot. Nei, kan vi heller snakke om det her når mensen hormonene mine har roet seg 20 hakk ned? I can’t right now HAHAHAH. Folk blir jo så provosert så fort jeg viser frem lilletåa her inne så om jeg åpner opp om tankene mine nå så blir det ramaskrik. Garantert.

Åh, jeg har glemt å fortelle dere at reklamefilmen jeg skulle være med i ble utsatt. Til i morgen. Wops!

Jeg kan skjønne at folk er sykt nysjgjerrige på hva det er jeg har sagt ja til. Filmen jeg skal være med i er for et råbra og nytt undertøysmerke,dere. Noen av dere vet kanskje hvilket jeg hinter til? Les videre og du vil få enda et hint hihi..


Vi skal spille inn en film i så og si ingen klær, samt andre antrekk også.  Dette er proffe greie med proft filmteam og makeupartist osv. Og jeg lover at jeg er 200% sikker på dette her. Er så spent, nervøs samt redd for morgen dagen! Har noen av dere gjort noe lignende? Fortell meg gjerne om deres opplevelser. Kroppen min er verken slank eller slik som en ”modelkropp” ”skal” være. But I still said yes to challenge myself. Og litt for å booste selvtilliten. Senere så er planen å hente nelly pakken som endelig har komt. Også skal jeg på jobb. Wiie! Klem <3

Del gjerne innlegget videre!
 

LIFE ATM

Hei hei og god solskinnsmorgen. Wassup? Håper alt er bra med dere, her går det jo igrunnen smood vil jeg påstå. Aller først så tenkte jeg å si at jeg kommer til å blogge ca. annenhver dag. Ikke hveeer dag. Så da vet dere det :)) So yes I’m alive. Og solen stråler mer enn på lenge. Det liker vi vettu 😀

– Etter at jeg hadde sovet godt og lenge i armkroken på søndagen så tok jeg buss til hallen for å trene cheer hele kvelden. Og trening ble det i går også. Det er så godt å være tilbake fordi at ja, kondisen min trenger det hehe. Når jeg går på to konkurranselag så har jeg 6 treninger i uken – men det går helt fint! I skrivende stund så venter jeg en nydelig pakke fra nelly. Jeg krysser fingene for at den dumper nedi postkassen min i dag *kryss*. Gjett èn gang hvem som gleder seg noe sykt til å få denne pakken?? Me. Hihi. Viser dere såklart hva jeg bestilte når jeg har åpnet pakken.

Have a nice day, og en fin uke! 

”I know there’s a million women out there

who look better then me,

which is why I make sure I have more

to offer than just my appearance”


Hva synes dere om antrekket?

Del gjerne innlegget videre!

Sannheten om leppene mine

”Er leppene dine ekte?” Me: ”….”

I dag så tenkte jeg å fortelle dere en liten historie. Da jeg var mindre så var det en stor snakkis om hvor store leppene mine var hvor enn jeg gikk. Jeg tok meg veldig nær av hva fremmede sa. Spesielt når barn på min egen alder pekte på leppene mine og sa stygge ting.

Setningen ”Så store lepper du har” har jeg nok hørt x1000 ganger. Hvor drøyt er ikke det når man blir mobbet for noe sånt når man går i 1.klasse? Dere kan tenke dere hvor selvbevisst jeg ble.. Jeg hatet hvordan leppene mine så ut. Og dette komplekset ble blåst opp i det fra før av paranoide hodet mitt i årene fremover. Jeg gråt meg i søvn og skulle ønske mer enn noe i verden at jeg bare hadde samme lepper som de norske venninnene mine. Når jeg ser tilbake på den tiden så blir jeg utrolig trist.

Det er ikke fair å bli mobbet hele barndommen fordi man ikke ser ut som ”alle” de rundt en. Og da jeg gikk på ungdomskolen så ble google min aller beste venn. Eller fiende. Der søkte jeg og leste meg opp på plastisk kirurgi. For å gjøre leppene mine mindre… Komplekset var alt jeg klarte å tenke på. De som stod meg nærmest prøvde å stoppe meg men ikke faen, jeg skulle gjøre noe med disse digre bavian leppene uansett rakkern. Ingenting noen sa kunne hjelpe. Leppene mine var for store. I MITT HODE. Det er helt sykt hvor alene man kan føle seg over noe så lite. Helt seriøst, dere. Vi må tenke oss om før vi kommenterer utseendet til noen andre. Alle har komplekser ved seg selv – og for meg så var mitt downfall at andre barn påpekte det… Gang på gang. 

Tilslutt så fant jeg ut hvor livsfarlig det er å operere leppene. Jeg fant også ut at man kan miste følelsene i leppene av en slik operasjon.

Noe som skremte meg så mye at det ga meg en real realitycheck. Hvordan kunne jeg vurdere noe sånt? Å operere meg fordi andre mennesker fikk meg til å føle meg som et udyr haha. MEEEEN – hvis vi spoler frem til 2017 da? Hvilken trend er det folk er obsessed over? Hint: Kylie Jenner lip kits!! Ding ding ding *knis*. Nå er det PLUTSELIG inn å ha store lepper. Jeg vet ikke hva jeg vil med dette innlegget? Kanskje å si at det ikke er verdens undergang å ikke like noe ved seg selv. Vi har alle komplekser og mitt største var uten tvil leppene mine. Og vet dere hva? Den kroppsdelen jeg får mest komplimenter for i dag er my lips… Så, jeg er evig glad for at jeg ikke kastet penger bort på å legge meg under kniven. Nå i dag så liker jeg leppene mine. Phuh. Det tok lang, lang tid. But it was worth it! Så til dere med det samme komplekset som meg eller noe annet – gi det tid. Tid hjelper. Kanskje du endrer mening. Og om ikke. Embrace it! Det var det jeg gjorde og jeg nektet å røre leppene mine. Så de er 200% ekte, ja, til alle som spør. Plastisk kirurgi er ikke fasiten på dine problemer. Jobb med deg selv, snakk med noen og du vil innse at du er super fin slik som du er en dag.

– Hvis noen av dere skulle lure på hva jeg bruker på leppene på bilder så er det de leppestiftene i dette innlegget. Til hverdags så bruker jeg mest nude rosa farger. Til festligheter så bruker jeg de mer sterke fargene. 

Del gjerne innlegget videre!

S*xtalk coming up

God morgen!

Det er jammen deilig med helg igjen, that’s for sure. Selvom jeg har ligget i sengen hele uka unntatt når jeg var på trening på torsdag ca. Hehe. Hva er deres planer for denne helgen søtinger? Min hoved prioritering er å hvile nok til å komme meg på jobb ikveld. Skal noen av dere ut på MINT/WILDSIDE? Da ses vi kanskje, siden frøkna her jobber der. Deretter, så skal helgen brukes på å spise masse god mat, se på serier og møte folk. Bare det vanlige altså tihi. Jeg begynner endelig å bli frisk igjen btw. Det føles så forfriskende å ikke føle seg tung i kroppen 24/7… Nå er jeg forhåpentligvis på bedringsvei og tilbake for fullt her inne.

Men vet dere hva da,dere? Jeg har glemt av å fortelle dere noe.

Det aller første sextalk-spalte innlegget kommer ut i morgen. Woho!! Jeg kan ikke vente til å starte denne spalten <3 Men nå må jeg løpe. Vi skrives senere i dag, dolls! 

Del gjerne innlegget videre!

GIVEAWAY: VINN GAVEKORT PÅ 500KR FRA NELLY.COM

Hallo fininger! Først og fremst så må jeg si tuuuusen takk for alle de fine kommentarene dere har lagt igjen de siste ukene. Kommentarene deres gjør meg så glad. Dere aner ikke!! Og jeg setter sånn pris på hvor ærlige dere, samtidig som dere er dødssnille mot meg. I går så hadde jeg faktisk leserrekord her på bloggen! Gracias, gracias.

Og siden jeg er så utrolig glad i dere så vil jeg nå holde en konkurranse. Der dere kan vinne et gavekort på 500kr fra NELLY.COM! Okey da. Hvem prøver jeg å lure? Dere har måtte høre på klagingen min om at jeg er syk så da skal jeg spare dere for noen ufreshe selfies av meg selv hehe. Vel, so here’s a giveaway fra meg til dere instead:

SLIK DELTAR DU:

1. Følg meg på insta HER   @LAURIEDELINE og snapchat @LAURIEYEI

2. Del dette innlegget videre ved å trykke ”liker” under.

VALGFRITT:

ØK VINNERSJANSENE DINE VED Å:

3. Skriv en kommentar om hvorfor du leser bloggen min/hva du vil lese mer/mindre om.

 

 

HUSK Å LEGGE IGJEN E-POST OG NAVN OGSÅ! Trekker en vinner om 1-2 uker! Lykke til.