Et lite mattips

Hola!

I dag tenkte jeg å dele et lite mattips med dere leserne mine! Det aller beste jeg vet om er jordbær – spiser det sikkert 2-3 ganger i uken, så jeg tok det like godt med nedi salaten også noe som faktisk smakte bedre enn det kanskje høres ut. Til meg som er ekstremt utålmodig og som vil ha ting unnagjort kjappest mulig – så passer en slik middag eller lunch perfekt for meg. Dessuten er det veldig enkelt og lage og veldig godt! 

– Det du trenger er:

♥ 2 mini tortilla wraps

♥ 1 spise skje rømme

♥ 1 tomat

♥ 4 jordbær

♥ Riviera salat mix

♥ Mais

♥ 1-200gr svinekjøtt

– Slik gjør du:

♥ Steg 1: Kutt opp alle grønsakene, maisen og jordbærene og ha alt og oppi en bolle

♥ Steg 2: Stek deretter svinekjøttet i litt margarin eller olje og ha det nedi bollen sammen med alt det andre 

VOILA! Til og med jeg får det til, og det sier litt liksom… Server gjerne med rømme eller kesam på toppen om du ønsker det. 🙂 Lykke til! ♥ 

Takk for at dere kommenterer så ivrig for tiden, er kjempe gøy å lese kommentarene dere legger igjen i hvert eneste innlegg! Skal sette meg ned å svare dere alle etterpå. Utenom det så holder jeg på å fikse på designet mitt fordi jeg ble så lei av det forrige hehe. Det vil ta litt tid å ordne alt så bear with me. Ellers var jeg på et event igår kveld, derfor rakk jeg ikke å oppdatere dere mer. Da jeg kom hjem var jeg så sliten at jeg kun orket å snakke litt i telefonen med en kompis også lallet jeg meg. Nå må jeg faktisk løpe, for vi skal avgårde til Ulsteinvik, heeeejdå!

Vil dere jeg skal legge ut ulike mat tips sånn av og til?

” Stod med shampoo i håret i dusjen da strømmen gikk..”

En helt vanlig tur i dusjen tok en helomvending da jeg stod å vasket håret mitt her en dag. Kan fortelle dere hva som skjedde da. Jeg skjønte at strømmen hadde gått og tenkte bare ” FAAEEEENNG. Skjønte raskt at strømmen hadde gått og gikk derfor å sjekket sikringsskapet. MEN – hvorfor gikk jeg egentlig ut i gangen, var en tanke som streifet meg litt forsent.
Man kan fint spørre seg selv om hva som foregikk inni hodet mitt akkurat der.. For hvem bestemmer seg for å forlate leiligheten sin får å gå ut i gangen når man kun har et håndkle rundt seg. Dessuten måttte jeg vifte med hendene forann meg som en død zombie, for  å ikke kræsje i noe. Uff, skulle ønske jeg tenkte meg om to ganger før jeg gjorde ting. Bare en gang iblant. For jeg eier jo ikke skam heller hahaha, jaja.. Er bra jeg stortsett er høy på selvironi for ellers hadde jeg sikkert sunket ned i bakken i det øyeblikket hvor naboen fikk øyner på meg.. Selvfølelsen min steg heldigvis noen hakk da jeg så at han selv kom ut iført en grå, gedigen shorts med den ølmagen og jeg tenkte bare ”Jaha, er det sånn du ser ut ja.” Akkurat det der må være noe av det flaueste jeg har opplevd noensinne.. Skjønner dere meg nå når jeg sier at jeg ikke tar meg selv det minste høytidlig, men heller det stikk motsatte?
Vel, på toppen av det gikk strømmen nok en gang da jeg gikk i dusjen etterpå. Karma is a bitch det vet jeg men hvilket slags tull er dette liksom!? Hva kan jeg ha gjort for å fortjene en slik flau livsopplevelse som jeg i ettertid har fått kraftige flashbacks om, og som jeg helt klart sent vil glemme..
Har noe lignende skjedd med noen av dere eller? Tell me, tell me!!
Fotografen min ville helst kun ta headshots av meg haha, men jeg klarte å overtale hun til å ta noen av hele meg også. Stod liksom å diskuterte med hun hvorfor jeg heller ville ha bilder av hele kroppen min enn kun av hodet omtrent.. 🙂

*Lik* og del gjerne innlegget videre!

BLOGGANBEFALING

Nå tenkte jeg å tipse dere om en super pen jente sin blogg, nemlig: VICTORIAALVIK.BLOGG.NO. Hun blogger for det meste om hverdagen sin men også om outfits, sminke og trening. Hun skriver bra og blogger regelmessig Du kan lese bloggen hennes HER 

Tror jeg har lest bloggen hennes i perioder de siste månedene, men i det siste er jeg blitt hooked hehe. Hun virker rett og slett som en super herlig jente som jeg kunne tenke meg å blitt bedre kjent med. Synes virkelig bloggen hennes er en blogg som fortjener mye oppmerksomhet, hun ligger faktisk på topplisten allerede – Og jeg tipper på at hun vil klarte seg høyre opp på listen etterhvert. Om noen lurer på hvem som har lagd det nye designet hennes så er det jeg! Ikke alt av det men en god del, må jo få  lov til skryte litt av meg selv hehe(?) Uansett, ikke glem å sjekk ut bloggen hennes HER… 

Kommer til å anbefale noen blogger jeg synst er bra i ny og ne, så om du er aktiv i kommentarfeltet så blir det kanskje din blogg som blir anbefalt neste gang! Trekker også månedens leser om 2-3 dager, og aner ikke hvem som skal få vinne giveawayen denne gangen, er noen som vil ha den eller haha?

SALG PÅ NELLY: 40% PÅ KJOLER KUN I DAG!!!!

Nelly.com har gjort det igjen!! Ikke nok med at jeg allerede klikket hjem noen ting derifra i forgårs igjennom <a href="/klikk%20her“>Startshopen min, men så får jeg vite at de har 40% på ulike kjoler.. Ahh, hva skal jeg gjøre av meg? Er det andre som er sånn som jeg som ELSKER KJOLER OVER ALT PÅ DENNE JORD? Salget vare KUN til imorgen kl.1300 så hurry up om dere skal slå til!

Øynene mine triller nærmest ut av hodet mitt når jeg blar nedover kjole kategorien på nelly. De har virkelig bare SÅÅ mange fine kjoler inne atm. Ellers så har de mye annet salg også, på blant annet festsko, treningstøy og undertøy. Er lurt å i samme slengen lage seg en Startshop konto så får du igjen penger for å handle klær kjole på nelly. Om du f.eks kjøper en kjole til 299,- så får du igjen cashback på kontoen din og beløpet blir da: ca.20,-.

Altså, til mer du handler til mer penger tjener du på det. På Startshop har du muligheten til å velge imellom 140 ulike nettbutikker og de har ingen aldersgrense. Derfor er dette en smart måte å handle på via nettet! Og det er dessuten helt gratis å melde seg inn. (LINK) Er selv nettopp blitt medlem der!

1. HER


2. HER


3. HER. 4. HER

 5. HER 6. HER

 
7. HER

 

8. HER

– Alle kjolene over er 40% nedsatt , husk at salget kun varer til 29/1 kl.1300 da dere! Er det andre andre enn meg som skal slå til å kjøpe seg en fin kjole eller hehe?

( Annonselenker )

Gårsdagens antrekk

Hola! Endelig kan jeg sette meg ned å skrive et innlegg til dere! Har holdt på å jobbe med designet til en venninne helt til nå, type 5timer i STREKK, gøy men litt slitsomt haha!

Igår hadde jeg overnattingsbesøk av Eirin, jeg og hun skal jo delta med en dans på UKM så vi brukte hele kvelden igår på den + vi bakte brownies også satt vi på en skrekkfilm. Hvordan i alle daga er det mulig å spise en halv brownies kake om man går på diett??? Jo, det er mulig fordi dietten heter Lauriedietten, den er skreddersydd etter mine behov hehe. Bare tuller. Er streng med meg selv i hverdagene men i helgene så klarer jeg ikke å begrense meg.. Ikke bra… haha! 

Sånn så jeg ut igår. Jeg skal bli mye bedre på å planlegge og prioritere bloggen i uken som kommer, tenkte å gjøre kun bloggarbeid resten av kvelden så vi blogges!

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre.

QAA på ”SPARER PENGER I 10ÅR DIN FEITE JÆVLA NEGERHORE. HVOR MYE KOSTER DET FOR 20MIN?”

Dere som har lest bloggen min siden starten husker sikkert innlegget jeg skrev som het: ”Sparer penger i 10år din feite jævla negerhore. Hvor mye koster det for 20min?” 

Dette innlegget har vært etterspurt så nå skal jeg svare på de spørsmålene jeg har blitt spurt mest og fortelle litt om hvordan jeg har det. Var først litt usikker på om det var lurt å legge dette ut på bloggen, men samtidig føler dere fortjener å få svar på spørsmålene deres.. Jeg vil jo være ærlig med dere og ikke holde ting hemmelig, so here you go 

HVORDAN TAKLER DU STYGGE KOMMENTARER?

Til vanlig så legger jeg lite merke til stygge eller slemme kommentarer jeg får på bloggen. Jeg kan ikke si nøyaktig hvorfor men jeg snakker skjeldent om det og gir slike kommentarer så lite oppmerksomhet som mulig – med mindre jeg er sammen med venner mens jeg leser gjennom alle kommentarene jeg får da. Slemme kommentarer er liksom bakdelen av det å være blogger, og å eksponere seg selv så mye på nett. Konstruktiv kritikk derimot, det tar jeg til meg med glede 🙂

ER DU FORTSATT REDD FOR Å GÅ UTE ALENE?

Noe annet jeg nevnte i innlegget var at jeg var redd for å gå utendørs. På det området har jeg forbedret meg mye siden vennene mine ofte vil ha meg med til byen å shoppe/dra på cafè. Skal si dere at jeg lett blir med på det meste så lenge det er dagslys ute. Jeg blir fortsatt alltid kjørt til og fra om jeg skal besøke en venninne eller om jeg har vært på trening på kvelden. ALLTID! Er fortsatt litt redd og går f.eks ikke utendørs etter kl.8. Men om vi ser bort ifra det så er jeg ikke så mørkeredd eller skvetten av meg lengre.

HVORDAN HAR DU HATT DET ETTER HENDELSEN?

Jeg hadde det kjempe tungt med det første, det skal jeg være ærlig å si. Klarer ikke å få meg selv til å lyve å si at jeg hevet meg over denne kommentaren sånn med engang. Det var rundt denne tiden jeg vurderte å starte hos psykolog igjen, så da jeg fikk desse kommentarene på bloggen knakk jeg helt sammen. Jeg hadde selvmordstanker (…) ofte, sov med en kniv på soverommet og jeg var livredd for å sove alene, hver kveld. Men så heldig som jeg var så hadde jeg veldig mange som støttet meg igjennom denne tøffe tiden. Folk som tok seg tid til å skrive til meg på facebook og på bloggen. En journalist fra Nettavisen kontaktet meg b.l.a osv.

– ” No matter how strong a girl is, she always has a breaking point.”

Jeg hadde et forvrengt kroppsbilde av meg selv… Hver gang noen sa til meg at jeg hadde en fin og veltrent kropp så satt jeg igang historiens lengste latterkrampe. Klarte ikke å tro mine nærmeste og ja, jeg var deprimert og gråt meg i søvn hver kveld. Ærlighet varer lengst og nå vet dere hvordan jeg egentlig hadde det. Håper ikke dere ser på meg som et dårlig forbilde kun fordi jeg ikke liker å pynte på sannheten.. Jeg passer heletiden på hva jeg legger ut og håper for all del ikke dette som jeg skrev nå blir feiltolket eller påvirke noen av dere leserne mine på en negativ måte..

Jeg klarer fortsatt ikke å fatte og begripe hvordan noen kan kalle et annet menneske man aldri har møtt for noe sånt som denne personen kalte meg. Likevel må jeg si at jeg virkelig håper han skaffer seg hjelp, for å sitte over nett å gjøre sånt er lavmål, og derfor gadd jeg ikke å anmelde saken heller. Synes faktisk synd på han som skrev dette og i tillegg la igjen fullt navn… Huff.. Det kunne aldri ha falt meg inn å si noe så slemt til andre verken på nett eller face to face. Hva med dere, kunne dere ha skrevet noe så slemt til noen?

———————————————————————————————————————————————————————————

Hvis det ikke hadde vært for dere leserne mine så hadde jeg ikke klart å stå opp hver morgen. Det er jeg helt sikkert på. . . Jeg hadde ikke fått muligheten til å ligge på 24.plass på topplisten, fått hatt julekalender på bloggen og jeg hadde ikke fått sjansen til å bli kjent med SÅÅÅ mange herlige mennesker! Det er dere bloggleserne mine som holder meg motivert.  Det er dere som forteller meg at jeg ikke må gi opp og at jeg kan klare alt jeg går inn for å klare! Dere er fantastiske Tusen millioner trillioner takk for at dere fortsatt leser bloggen min

  – Spør under om dere lurer på noe mer!

*LIK OG DEL GJERNE INNLEGGET VIDERE! 

”Smittet” av duck-face syndromet

Jeg lever fortsatt, selv om jeg ikke blogger så mye! Skal skjerpe meg fra i morgen av, promise! Går enda på dietten jeg nevnte for dere, og dag 4 er snart fullført. Var på treningssenteret igår og gjorde geriljaintervaller 1×10 ganger + 7KM på mølla og på kvelden så var jeg på cheerleading trening. I dag har jeg hoppet tau for den store gullmedaljen, så vi får se om det gir noen effekt om et par ukers tid. Skal ihvertfall prøve å hoppe 100-600 hopp hver kveld før jeg legger meg. 

Hva har dere gjort i dag?

*Lik* og del gjerne dette innlegget!

Reading ELLE magazine

Hadde en tung morgen i morges men etter å ha hørt på Julie Bergan sin nyeste singel: Younger så ble automatisk humøret et hakk bedre. Begynte derfor morgenen med å ligge leeenge i sengen, ha den sangen på repeat og bare gråte inn i ”pyse-puten min”, hehehe. Hvor patetisk er ikke jeg vel?! Føler meg litt bedre nå heldigvis.Bortsett fra det så har jeg har jeg vært på posten og hentet to pakker og spist lunch. Men vi skrives ikveld dere, skal prøve å bli litt mer fotogen til den tid (Ser ut som en bavijan for øyeblikket), sånn foreal! Derfor skal  dere slippe å se hvordan jeg ser ut etter jeg har kommet ut av dusjen.. Hehe! SMASK TIL DERE 

*Lik* og del gjerne dette innlegget videre!

.. Starter på diett og formbilder (?)

*Lik*  gjerne dette innlegget om dere vil jeg skal legge ut formbilder av kroppen min på bloggen den 3.februar 

”Work hard, and see results!”

Hei hei dere!

Jeg er sta som et esel – og når jeg først har bestemt meg for noe så er det ingen som kan få meg til å endre mening! Denne gangen har jeg bestemt meg for å starte på diett i 6 uker. Har kjøpt inn masse sunne matvarer, frukt, kosttilskudd osv, siden i dag er første dag på dietten. Gleder meg fra topp til tå – til å dele oppskrifter med dere og samt formbilder i håp om at jeg motiverer noen av dere leserne mine til å starte å leve et sunnere liv hehe. Så fra og med i dag den 20.januar skal jeg jobbe beinhardt frem mot å bli den beste versjonen av meg selv! Jeg vet jeg klarer det, og det gjør dere også! Så join meg gjerne om du vil ♥ 


”Believe you can and you’re half way there”

Kommer til å update dere ofte på treningsfronten men jeg skal ikke la all treningssnakket ta over hele bloggen. Bloggen min handler i hovedsak om mote, skjønnhet, meningene mine. Og slik skal det forbli, men sånn dere er forberedt på det så kommer jeg også til å skrive en del om treningen min. Ja, jeg har gått ned i vekt til dere som spør så mye. Ut ifra startsvekten min har jeg gått ned 5kg, på under tre uker, noe som er veldig mye på svært kort tid. Om dere ønsker det så kan jeg sikkert skrive et innlegg om hva jeg gjorde og hvordan jeg spiste? Skrik ut i kommentarfelte ihvertfall, om dette er ønskelig.

– Om dere måtte lure på noe, ikke nøl med å spørre i kommentarfeltet!

#Diett #Inspirasjon #Trening #FIT #Vekt #Vektnedgang

Svar på spørsmålsrunden av Eirin

Hvorfor har laurie plutselig kort hår? 😮

Plutselig og plutselig, hun har bare valgt å fjerne extensionen sin, er nok ikke verre enn det. 

Hvordan er det å være venn med hun?

Å være med henne er utrolig morsomt, hun kan finne på å si så mye rart. I tillegg ELSKER hun å prate. Hun prater nok mer enn hun tror selv, og for å være ærlig så faller jeg litt av av og til (beklager Laurie <3). Ellers så er hun veldig oppmuntrende å være sammen med, så hun er en av dem jeg liker best å gå til når jeg har et problem eller noe jeg vil snakke om, for hun er en god lytter. 

Er hun en overlegen person? 

Nei, Laurie er nok den minst overlegne personen jeg kjenner. Som sagt så elsker hun å prate, og særlig med folk det er lenge siden hun har sett. Hun kan smile til hvem som helst, og er veldig åpen for nye vennskap. 

Hva er hennes beste egenskap?

Laurie sin beste egenskap er veldig vanskelig å plukke ut. Hun har jo så mange gode! Men uten tvil så liker jeg at hun er en så god venn. Alle som har en venn som henne er superheldige. Hun lytter, kommer med råd og er oppmuntrende, selv når du ikke har bedt om det. 

Er hun godt likt blant folk hvor dere bor? 

Ja, hun er veldig godt likt faktisk. Hun er så grei og åpen at hun rett og slett ikke kan bli mislikt. Dette er en av grunnene til at hun har så mange venner. Omtrent hver gang vi er sammen, så snakker hun om en ny person. Jeg blir jo nesten helt forvirret. Men selv om hun har så mange venner, så klarer hun å holde styr på det, og det synes jeg er veldig bra og imponerende. 

Trener hun mye?

Ja, hun trener faktisk kjempemye. Det er nesten slik at jeg får dårlig samvittighet overfor hvor mye hun trener i forhold til meg. 

Bryr hun seg virkelig så mye som hun sier om bloggleserene sine?

Ja, det gjør hun absolutt. Hun leser hver kommentar, og sier gjerne til meg: ÅÅÅHH se så koselig denne kommentaren var! Hun setter pris på hver og en som er innom bloggen hennes. Forresten så blir hun veldig glad om blogglesere kommer bort å snakker med henne, og hun sier ikke nei takk til et bilde eller to. 

Hvor mye tid bruker hun på bloggen?

Laurie bruker veldig mye tid på bloggen. Hver gang vi er sammen har hun noe å si om bloggen, jeg tror nesten hun tenker på den hele tiden! Hun passer på å bruke god tid på hvert innlegg, både når det gjelder skrivingen og bildene. Og det gode resultatet på innleggene reflekterer all tiden hun har brukt, synes jeg.

Hvofor slanker hun seg sånn? hun har allerede en fin kropp synes jeg da?!??

Ja, kroppen hennes er helt nydelig. Jeg tror ikke at hun trener og spiser sunt for å slanke seg, men derimot for å ha et sunt og godt liv. Ja, hun har jo ting hun klager over, og som hun gjerne vil fikse på når det gjelder kroppen, men det har vel alle?  

Hva er det hun bryr seg minst om?

Det hun bryr seg minst om er nok mennesker som bare ikke klarer å være greie mot andre. Mennesker som bare må hakke ned på andre for å føle seg bedre selv. Det er folk Laurie gir blaffen i, folk som rett og slett ikke er verdige til å være en del av livet hennes. Og jeg synes det er kjempebra at hun greier å holde slike personer borte. 

I tillegg bryr hun seg ganske lite om hva andre synes om henne. Som dere kanskje har forstått, så kan hun stoppe midt i gata for å ta outfit-bilder, eller bare ta bilde av seg og vennene sine. Dette gjør hun uansett hvor mange som ser på, for bilder skal det bli uansett. Hun prater også så høyt hun bare vil, for de som vil høre på, kan jo bare høre! 

——————————————————————————————————————————————————————————————————-

Dette var de spørsmålene jeg valgte å ta med. Håper dere har fått vite noe artig om Laurie dere kanskje ikke visste fra før. 

Xoxo Eirin