Videoblogg

Her er en videoblogg jeg lagde istad, håper dere liker den. I morgen kommer det to skikkelige oppdateringer så gle dere til det! Utenom det så tenkte jeg å spille inn videoen om rumpe øvelsene jeg gjorde før. Dere kan forresten se videoen jeg la ut ut igår som så mange likte HER. Ha en fin fredagskveld videre alle sammen. ♥ Vi snakkes i morgen jenter & gutter (?) 

Hva synes dere om videoen?

*Del* gjerne dette innlegget videre.

Min største drøm er gått i oppfyllelse og nå er alt avslørt på bloggen..

.. Jeg kan faktisk ikke fatte å begripe at etter 11 år og 9 måneder i Norge så er min største drøm gått i oppfyllelse!!!!!!!!!!

Jeg føler jeg kan klare alt etter å ha vært igjennom så mye FOR JÆVLIG i livet mitt og bodd i Norge alene siden jeg var 7år – og kommet meg igjennom det. Jeg har vært i vært igjennom tøffe tider, tro meg. Jeg har bla gått igjennom ting som ikke egner seg til å skrive på nett, flere rettsaker, sykehusbesøk, legebesøk, flere besøk på politistasjonen og utalligvis av timer hos psykolog.. Alt dette kun fordi en person gjorde hverdagen min så jævlig og ekkel. Alt føles heldigvis sinnsykt verdt det i ettertid nå som jeg har fått tilbake identiteten min. Før, altså fra mai 2003 til I DAG har jeg hatt to ulike fødtselsdatoer, papirer og pass. I den ene stunden er jeg født i 1995 og i den neste er jeg 2 år yngre.. 

Trykk play på videoen under for å se reaksjonen min på den store nyheten! 😀 😀 

Jeg hadde på følelsen at dette måtte være en stor nyhet siden to viktige damer i livet mitt kom på besøk for å vise meg dette brevet, og satte derfor opp kameraet og filmet selv om jeg kun satt i onepiece og null sminke i ansiktet.. Reaksjonen min var helt redigilous!! Alle bønnene mine er hørt og jeg kunne ikke vært lykkeligere enn det jeg er akkurat nå. Etter videoen ble stoppet trillet tårene som bare det .. *Lykkerus*

Jeg hadde satt veldig stor pris på om DU delte videre dette innlegget!

De ”etterspurte” cheerpractise-bildene

Jeg var på et møte kl.10 i dag, etter det dro jeg på Elkjøp for å se etter en sånn brikke som man kan sette inn i pcen for å få internet. Dere vet jo som jeg har snakket i vei om at begge lagene mine skal delta på Norgesmesterskap om mindre enn 4uker.

Tenk, det er kun 25 dager igjen faktisk, ææ!!!! Og jeg MÅÅÅ jo nesten ha internet der nede om jeg skal kunne oppdatere dere om hvordan det går med laget mitt og meg, hvilken plassering vi fikk, bilder av WHITE PARTY banketten og mye mer. Er ikke dere enig? Så en slik brikke skal jeg snart få kjøpt sånn at jeg får tatt den med nedover til Tønsberg. 

Her kommer en oppsamling av bilder fra ulike cheerleading treninger. Dere har jo typ sånn mast om det i 2-3 måneder bare.. Fotograf Adelin knipset bilder i vei til bloggen, snilleste. 

Flyeren er Julie, Stine (sidebase), Amalie (hovedbase) og Mari (bakbase)

Rebecca

Flyer (Lina), Thea (hovedbase) Lene (side) og Ella (bakbase)Hanne (Flyer), meg som side, Synne (hoved) og Sofie (Bakbase) Dere er generøse på å kommentere og mesteparten det dere skriver er kjempe koselig å lese! Noen av dere er såklart negative, pirker på alle feil dere kan finne og er uforskammet men jeg fokuserer heldigvis kun på alt det positive uansett! Jeg har de to siste ukene gledet meg som en unge til å logge meg inn på blogg.no å se hva dere har skrevet til meg hver eneste dag. OVERgira sa du hehe? Hvem liker ikke å få positive tilbakemeldinger, skryt og fine ord? Hihiiii! Dere er best, dere vet det sant? 

*Del* gjerne videre innlegget!

Svar på spørsmålsrunde: Trening

Nå er det tid for å svare på spørsmålsrunden angående treningen og kostholdet mitt. Om det er noe mer dere lurer på, kommenter gjerne i kommentarfeltet så svarer jeg dere så i et eget innlegg i morgen eller på onsdag.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Bruker du å handle på Iherb?

Nei, men jeg tenker å starte å kjøpe et par produkter fra nettsiden demmes i tiden som kommer. Så da blir det helt sikkert noen innlegg om innkjøpene mine derifra, stay tuned!

Hvordan trener du rumpa di? Den er såå digg!

Takk søte deg!! Jeg kan skrive et eget innlegg om dette eller lage video om dere heller vil det? Det blir kanskje er enklere å vise alle øvelsene på best mulig måte igjennom en video men vi får se. Vil dere at jeg skal gjøre det eller? Leat’s be real.. Jeg har faktisk ikke fokusert på å gjøre rumpeøvelser siden ifjor sommer noe som ikke er bra i det heletatt.. Skammer meg nesten litt ettersom rumpa mi ikke er der lengre hehe. Det er ingen andre enn min egen skyld så får vel bare skjerpe meg og starte å gjøre noen squats baby. For en stor, veltrent og rund rumpe er det fineste på en jente etter min mening og jeg er seriøst obsessed av å ha ”bra” rumpe. 

Kan du lage en video der du viser sunne retter man kan lage og treningsrutine for å komme i form?

Har tenkt litt på akkurat dette siden noen venner av meg har spurt om det samme, så en slik video kan jeg helt sikkert få ordnet! Videoen blir spillt inn iløpet av de neste dagene og så fort den er ferdig redigert kommer den ut på bloggen. Videoen blir en ”lunch edition” video! Jeg ser allerede frem til å lage den, håper dere blir glade nå! 

Vekten din og høyden din? 

Jeg er ca.1.68-1.70cm og jeg vil helst ikke oppgi vekten min på bloggen siden den ikke er relevant for dere å vite 🙂

Husker hvor klikkings folk gikk da jeg la ut dette bildet på gamle bloggen min hehe! 

Hva spiser du på en normal dag? 

Jeg kan heller lage et utfyllende innlegg med tekst og bilder angående dette siden det er mange som har spurt om matplanen min og hva jeg spiser i hverdagen. Spiser ganske variert, det går mye i smoothier, ris, salat, kylling osv.

Hvordan kan man raskt miste fett men samtidig beholde muskelmasse?

Gerilja intervaller is the shit! Du spurter i 20 sek på mølla, deretter hopper du av i 10 sek. Gjenta 1×10 ganger. Ellers skader det ikke å gjøre litt styrke på siden sånn at du blir seende thigh og stram ut av: 1. Cardio kombinert med styrke og 2. Et variert og sunt kosthold. 

Hva pleier du som oftest å trene når du trener (utenom cheer)?

Når jeg er på treningssenteret trener jeg mest gerilja intervaller og samt en del kondisjon + litt styrke. Ellers trener jeg jo turn, cheerdance og cheerleading i tilsammen 9t og 45min i uken noe som er kjempe god trening det òg.

Tok det lang tid før du fikk resultater?

Resultatene kom overraske fort egentlig. Jeg ble faktisk litt overrasket ettersom jeg gikk ned 2,6kg de to første ukene bare. Men hvor fort man går ned i fettprossent er helt forskjellig fra person til person. Det samme er om man gjør styrke også. Alle mennesker er såklart forskjellige men for meg var det nærmest lett som en lek å gå ned i vekt, noe jeg aldri hadde trodd det skulle bli.

Hva er du mest / minst fornøyd med ved deg selv? 

Liker ikke å svare på sånne spørsmål siden jeg synes alle burde være stolt over kroppen sin, men jeg må vel bare svare siden dere spør. Øhh, det jeg er minst fornøyd med er lårene og rumpa mi. Det jeg er mest fornøyd med er kanskje kinnbeina mine eller at jeg får raskt muskler om jeg trener styrke 1-2 ganger i uken fast.

Tips for å unngå søtsug?

1. Puss tennene. Når du har gjort det så har du ikke ikke lengre lyst på noe som helst usunt siden alt smaker ekkelt etter du akkurat har pusset tennene. Om dette ikke hjelper, pust inn og tenk at søtsuget er ovr om maks 3-4 minutt, og da har du ikke lyst på søtsaker, brus eller junkfood mer. Det bruker jeg å gjøre og det funker nesten hver gang.

2. Ha noe søtt tilgjengelig som en klubbe eller noen drops. Det er mye bedre å slikke på en kjærlighet på pinne enn å ta beina fatt, gå ned på butikken og hamstre hele godteriavdelingen på nærmeste matbutikk. Er du ikke enig hiiihi?

3. Finn på noe der og da når søtsuget er som værst. Ikke bare sitt i sofaen og tenk ” Åh, gå bort herregud. Jeg gir ikke meg denne gangen. JEG VIL IKKE HA SUKKER eller junk nå.” haha, det funker skjeldent og du ender bare opp med å spise hele kjøleskapet eller gå ned på butikken og kjøpe en stor smågodtpose. Og da er du like langt igjen 🙂 Jeg er nemlig blitt ekspert på mine svake punkter, spesielt om jeg er på butikken og er sulten samtidig. Gud ass! 

Hvordan finner du motivasjon til å trene?

Jeg finner inspirasjon på weheartit, ved å se på treningsvideoer på youtube og ved å tenke at jeg vet jeg kan gjøre så mye bedre enn det jeg gjør akkurat nå. Jeg vil og jeg SKAL klare å nå målene. Ta en liten peptalk med deg selv om hva du vil oppnå med treningen din, om det kun er å drikke mer vann i hverdagen, trene på morgenen før skolen eller å løpe en mil. – Om du har den tankegangen om du kan klare alt du vil her i verden så får du automatisk treningsmotivasjon, tro meg! 

 ______________________________________________________________________________________________________________________

Hva synes dere om svarene? Noe mer dere lurer på?

Dette visste du ikke om meg..

Adlink

Hvis du skriver inn rabattkoden ”PUKKATE” på bestillingen din HER får du 3 for 2 på alle pukkateer på Blush.no ut 24.februar! 

♥ Org.pris på 1 stk pukkate er 49,-  Du får fri frakt og leveringstiden er på 1-3 dager Velg og vrak imellom 20 smaker.


God søndagskveld folkens! Her kommer et innlegg om 16 ting dere mest sannsynlig ikke visste om meg. Er det more med innlegg som dette? Let me know, så skal jeg prøve å ha det oftere. 

♥ Jeg er IKKE adoptert sånn som 90% av alle jeg møter på for første gang tror hahaha. 

♥ Jeg får daglig høre at jeg er overraskende blid, lykkelig og glad påtross av at jeg har vært innom helvete og tilbake for å komme meg dit hvor jeg er i dag. Jeg har opplevd så latterlig mye dritt og traumatisk som de færreste kan forestille seg. Den ene gangen da jeg satt på politikontoret satt politidamen å måpte fordi hun ble så sjokkert av meg. Likevel er jeg lykkeligere enn noen gang og får høre at jeg har et perfekt liv på bloggen og av folk jeg kjenner. Tingen er den at jeg så og si aldri viser smerten jeg har på innsiden før jeg er alene, oppi senga mi med dyna over hodet. Først da slapper jeg av og lar tårene trille hehe, flere som er sånn?

♥ Jeg går uten sminke nesten daglig. Trives mye mer sminkefri enn med men må jo nesten klæsje på meg litt når jeg skal ta bilder til bloggen hehe.

♥ Jeg kan ikke takle folk som prøver å si hva jeg skal gjøre eller som prøver å ”bestemme” over meg.. Det er noe av det mest irriterende jeg vet om. Blir helt sånn ” Bare slutt.. Gå vekk.. Hold kjæft” – modus. Dere kan forestille dere meg som 13-14åring da jeg fikk streng beskjed om at jeg ikke kunne dra på overnatting til kjæresten, eller at om jeg hadde sex så fikk jeg husarrest til jeg var 40år gammel HAHAHA! Sistenevnte er vel den samme ”regelen” de fleste mødre bruker på sine tenåringsdøttre nå til dags.

♥ Du skal lete lenge før du finner en person som er mer overtroisk enn meg. Jeg blir super paranoid om jeg må se Åndenes makt alene selv om jeg vet hele greia bare er ren oppspinn… Jeg ser på ting som Long Island Medium sikkert hver dag på nett, og herlighet så spennende det er! Når jeg går ute i 4-5 tiden på ettermiddagen så tror jeg det gjemmer seg en kidnapper eller drapsmann rundt hvert gatehjørne, huff.. Ja, jeg er ekstrem 🙂

Jeg er opptatt av det de som er rundt meg har det bra og det værste jeg vet om er når noen jeg er glad i har det vondt eller er på bunnen. Så jeg gjør nesten hva som helst for at vennene mine alltid føler seg bra, hater når folk har det vanskelig.

♥ Jeg er allergisk mot melk, kiwi og de fleste pelsdyr som hund, katt og hest osv noe som er dritt irriterende med tanke på at jeg en gang var verdens største melkeholiker.

♥ Jeg var faktisk tynn som en strek da jeg var yngre. Ble kalt ”hun tynne”, ”beinrangelet” og alle andre ord i ordboken som dere kan tenke dere. Nå derimot så er jeg på mitt ”feiteste” om jeg kan kalle det det – og det plager meg faktisk mye mindre at jeg er litt ”større” enn vennene mine nå enn før. Jeg har skjønt at muskler veier litt mer enn fett selv om jeg gjerne kunne tilbrakt noen ekstra timer på tredemølla i uken hehe. Men det var å komme seg på treningssenteret da.

♥ Jeg har egentlig rød/brunt hår. 

♥ Jeg er født i stjernetegnet skorpionen. 

♥ Jeg har veldig mye selvoroni og elsker å tulle å tøyse med vennene mine. Jeg blir altfor skjeldent flau, tror kanskje det mer er vennene mine som blir flaue på mine vegner. Eller jeg tror ikke jeg vet.

♥ Jeg presterer best under press, som f.eksempel om jeg skriver en stil 2 timer før den skal leveres inn så skriver jeg kjempe bra. Får liksom karakter 5 ihvertfall hver gang. Og om jeg ofte gjør den samme feilien på en dansekombinasjon jeg har lært så gjør jeg det ikke bare rett når det gjelder men til og med bedre. Inni hodet mitt tenker jeg bare ”faaackk, jeg er ikke klar nå… åehh” også pang, da var det tid for å enten prestere eller gå og legge seg –  og DA presterer jeg bedre enn noensinne. Er rart dette der men jeg opplever det sikkert ukentlig 🙂

♥ Jeg elsker å få nye venner selv om jeg ofte kan være litt stille og sjenert i begynnelsen når jeg blir kjent med nye mennesker. På facebook snakker jeg nesten daglig med blogglesere. Er bare å skrive til meg der om du lurer på noe eller vil snakke med meg. Svarer på alle spørsmål dere i lik linje som på bloggen selv om jeg helst vil dere skal spørre i kommentarfeltet her på innleggene.

♥ Jeg er et matvrak når jeg først starter å spise men det visste jo kanskje allerede hihi?

♥ Gikk på fotball da jeg var mindre, spilte spiss og elsket sporten av hele mitt hjertet. Men så sluttet jeg å begynte på ballettskole etter å ha gått på fotball i 4år eller noe sånt. 

 

Var det noe du ikke visste fra før av? Har vi noe til felles hva da isåfall?

*Del* gjerne videre dette innlegget! 

Chocolatte

TUSEN TAKK for alle fine kommentarene dere la igjen i kommentarfeltet igår! 

Jeg håper jeg ikke den eneste som ikke liker fisk? Den setningen der kom ut av ingen steder, det jeg prøvde å si er at jeg spiste laks til middag.. Surre hode. Var på Moa (Et kjøpesenter her i Ålesund) med to venninner istad. Vi gikk bare rundt å så i butikker også var vi på Chocolatte hvor vi kjøpte yoghurtis, nammis. Vi klarte ikke å holde oss unna med tanke på at de hadde -30% på alle iser ut dagen. Så drøy som vi er gikk vi tilbake igjen og kjøpte en is til hver… Brukte altså over en hundrings på is 😀 Sunn sa du? Eller at jeg går på diett- unskyldninga? That’s not me. 

Var på turntrening i dag tidlig også. Alt gikk kjempe bra wææ! Jeg øvde på backflip med steps siden det er målet mitt til NM. Fikk 3-4 tommel opp etterfulgt av et ”bra, bra” av turntreneren våres og da tenker jeg jeg gjorde det bra tihi. Trykk HER  for å se video av hva en step backflip er om du ikke allerede vet det.

– Nyt lørdagskvelden så skrives vi om litt dere! 

”Jeg er endelig blitt jente igjen”

.. Hadde vært veldig gøy om dere kommenterte litt mer fine dere! Føler det blir litt mye enveiskommunikasjon fra min side som derfor ender opp i at jeg noen dager ikke blogger i det heletatt.

Det er så mye gøyere å oppdatere 2-3 ganger om dagen HVIS man faktisk får tilbakemeldinger og respons på det man skriver, er dere ikke enige? Jeg vet at altfra 100-800 personer er innom bloggen min hver dag og klør meg i hodet mens jeg spør meg selv hvor i alle dager alle kommentarene blir av. Kanskje dere bare er blitt litt slappe? Sånn som meg hehe. 

Så hva om hvis dere kommenterer mer så lover jeg å oppdatere 2-3 ganger daglig? Høres det bra ut eller? Prøver så godt jeg kan å svare absolutt alle dere som kommenterer, og håper dere vet at jeg tenker på dere bloggleserne mine all the time! For jeg setter virkelig mega stor pris på dere!! Smask og klem fra meg 

– Ordnet til håret mitt litt annerledes i dag også, hva synes dere babes?Ble det fint eller så det bare rart ut? Jeg synst ihvertfall det er sykt uvant å ha ”så” langt hår igjen, er jo blitt vant til å bli forvekslet for å være gutt stadig vekk *kremt*. Gikk helt uten sminke i dag også, så slik ser huden min ut til dere som klager på at jeg ser stygg ut med sminke.. Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk litt lyst på extensions ned til rumpa sånn som jeg hadde før igjen.

Her har dere ihvertfall dagens outfit. Var på Let’s eath dehli og spiste en sen frokost i 1 tiden i dag – ååh, nam så god mat de hadde der. Bestilte sånn varm sandwich med bacon, hvitløksmajones, ost og skinke. Himmelsk! Utenom det sov jeg over hos Ella inatt, hun har vært hjemme alene hele ferien og turte ikke å sove èn natt til alene etter å ha hørt knirking i trappen her en dag. På mørke natten altså riktignok… 

*Del* gjerne videre dette innlegget. 

gjett hvor jeg har fått meg jobb da?!?

Hei skjønninger 😀

Jess, da er jeg tilbake igjen på bloggfronten etter en liten pause. Er fullt igang med å finne info om skoler jeg kan tenke meg å søke på til høsten. Valget står imellom en makeupskole i Oslo eller Adam og Eva frisørskolen. Dere kan sette på på NRK1 kl.18:45 i dag, om dere vil se meg og noen fra cheerlaget mitt stunte og kaste forresten.

Og dere? Dere vil ikke tro meg når jeg sier at jeg har fått jobb på en helt ny klesbutikk her i Ålesund!! Har selv visst om dette i over tre uker faktisk hihi, men nå vet dere også, pjuh. Det er mye spennende som skjer i livet mitt fortiden skal jeg si dere. Og det føles tusen ganger bedre å kunne dele alt sammen med dere som er innom her hver dag. Utelater så og si nada så dere får som oftest vite absolutt alt. Ellers er det kun 32 dager til NM, jeg har tusenvis av ting på agendaen. Gjett om jeg er stressa da? Selv om det er vinterferie for de fleste har jeg trening nesten hver dag denne uken. That’s the life of a cheerleader når det nærmer seg en konkurranse hehe. 

Jentekveld

Nettet har ikke samarbeidet med meg siden søndag så derfor har det ikke blitt noe blogging heller. Tenkte å vise dere bilder fra søndag da jeg og noen venninner var jentekveld hos Sara. Vi bestilte pizza fra pizzabakeren, og så bloggerne. Alt i alt lo vi masse og hadde det super gøy. Selv om de fleste har vinterferie så har jeg fullt kjør med treninger hele uken, men skal nok få rukket og smelle inn 2 oppdateringer hver dag 🙂 Håper alt står til bra med dere! Nå skal jeg sove, natta dere 😀

Ja, der har dere oss haha!

”JEG HATER VALENTINE’S DAY, DETTE ER HVORFOR”

Om du trodde dette var enda et innlegg om hvor fantastisk Valentines day er så må jeg nok skuffe deg å si du tar feil. Årets nest mest meningsløse dag er her.. Uff, hvor skal jeg i det starte?

Valentines day – really?! Nok et dårlig forsøk på å kopiere USA, Norge – just sayin.. Likedan reaksjon går til Hor(e)ween som jeg vil gå som langt som å si er den mest borkasta dagen i året. For hver Horeween er det nemlig tillatt at alle jenter kler seg billig/trashy uten å bli kalt hore. Selv har jeg ikke testet ut denne trenden siden jeg ikke feirer den høytiden men ja, det er vel de som gjør det også.

Flertallet av de som er i et forhold bruker alle sosialemedier til å ”dokumentere”/hva de har fått av kjæresten på Valentines day. Nærmest bombardere. Kanskje de gjør det for å fremstå ”bedre” enn alle de som er single – eller? Personlig kunne jeg fint levd uten å få trykt opp i trynet at kjæresten din gav deg en blomster oppsatts til rett under 200 lappen og en I love you sjokolade som de selger på hver blomsterbutikk ved hvert gatehjørne. Kooom an, gi deg. Er det så viktig å legge ut et bilde av hva du fikk i valentines day gave og skryte som aldri noensinne? Det jeg prøve rå si er at bi mennesker ikke lever ut de fine øyeblikkene før det er frem med Iphonen for å knipse bilder, sånn at vi kan poste det på sosialemedier. Dette gjelder inkludert meg selv, noe jeg synes er kjempe trist egentlig 🙁

For å være helt ærlig så blir jeg kvalm helt nedi magen bare ved tanken på at vi faktisk feirer Valentines day, haha. Hva blir det neste? At vi feirer thanksgivings en gang i året? Er det virkelig ikke nok at vi feirer 17.mai, jul, bursdag, nyttårsaften, valentines, pinse, påske og hor(e)ween? Dessuten, hvor mange gutter tror du ikke det er som tenker ”Uff, må vel kjøpe noen blomster til dama i dag ja, det er den dere dagen.. Hva heter den igjen?” eller som føler presset på at de må toppe fjorårets feiring eller gave til kjæresten? Dette er faktisk slik det er for en del gutter, dette vet jeg fordi jeg har en del kompiser som føler fortvilelsen komme hvert år når det nærmer seg Valentines..

Det er ingen vits å kommentere at jeg er sjalu eller bitter i kommentarfeltet for om det er en person som har hatt kjæreste etter kjæreste non stop de siste årene så er det hun som sitter her. Har feiret denne dagen èn gang, noe som var en gang for mye for meg. En slik dag er bortkasta penger, for hva med de 364 andre dagene i året? Kan noen forklare meg hva som gjør denne ene datoen spesiell? Skjønner at det er fint å vise at man er ekstra glad i typen/dama en gang i blant men vi trenger da ikke en jævla dag for det. Eller å spamme ned internettet pågrunn av det. Butikkene vil bare tjene inn litt ekstra cash uansett, så i et desperat forsøk på det finner de opp slike dager som denne. Pretty smart egentlig, men trenger vi nordmenn EGENTLIG èn ekstra dag i året hvor alle kjærstepar kan få vise verden hvor mye de elsker hverandre? Hva synes dere?

*DEL* GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE! 🙂

Haha, sykt bra bilde. Er helt sant det som står, må si jeg kjenner meg igjen fra det ene året i 6.klasse tror jeg det var, hvor jeg gråt hele dagen fordi jeg ikke hadde en ”date” å feire Valentine’s day med hehe. Minner..