”ALLE HAR ET FORVRENGT SYN PÅ GUTTER?”

Sannheten er at jeg er redd.. Hjertet dunker imens jeg skriver by GoSave” href=”#”>dette og jeg kan føle tårene presser seg frem i øyekroken – sakte men sikkert.. Tanken på å mislykkes nok en by GoSave” href=”#”>gang hunter meg så snart jeg får følelser for by GoSave” href=”#”>noen. Sommerfugler i magen. Jeg blir innesluttet og USIKKER. Hvorfor? Jo, fordi at jeg for 3år by GoSave” href=”#”>siden gikk igjennom en kjærlighetssorg som var så FORJÆVLIG at jeg til den dag i dag by GoSave” href=”#”>ikke har kommet meg over den. Noe som gjør at jeg slipper skjeldent en by GoSave” href=”#”>gutt innpå meg. Jeg klarer ikke å sette ord på hva det er, en spesifikk ting eller en hendelse. Så jeg skriver bare det som jeg tenker fra her og ut. Uten filter.. Hvorfor føler jeg det sånn? Hvorfor er jeg så redd? Og feig. Hvorfor gjør jeg meg selv mindre enn hva jeg er? …Det er en følelse som jeg får inni meg så snart jeg blir by GoSave” href=”#”>close med en by GoSave” href=”#”>gutt.

Jeg blir innesluttet. Så snart jeg by GoSave” href=”#”>begynner å like han ordentlig godt så: 1. FUCKER JEG TIL ALT. 2.Trekker meg unna. 3. Eller så blir jeg miss.overanalysere alt. Og om vi i det heletatt by GoSave” href=”#”>kommer så langt at vi blir kjærester så er jeg raskt ute med å showe off mine psykopat tendenser (Hehe kødda). Ehh, by GoSave” href=”#”>hvordan foklarer man det her da? Dere vet by GoSave” href=”#”>når man blir så glad, avhengig og redd for å miste by GoSave” href=”#”>noen? Alt på samme på tid. Man handler på impuls, sier ting som man ikke burde si forså å angre. Si unskyld. Og er det en ting jeg ikke kan fordra og som gjør meg sint så er det måten vi jenter av og til oppfører oss på mot den som vi såkalt skal være glad i.

Så jeg tenkte dermed å ramse opp situasjoner og scenarios hvor jeg synes vi jenter har gått helt fra forstanden. Lik & del gjerne innlegget om du kjenner deg by GoSave” href=”#”>igjen.
__________________________________________________________________________________

”Ting går alt for bra”

1. Er alt mellom dere FOR bra? Nærmerst perfekt? Det er altfor kjedelig sa du? Da by GoSave” href=”#”>kommer trangen etter å fucke opp alt snikende frem. Det er som om at man føler på seg at noe ”er” fullstendig galt. by GoSave” href=”#”>Når dere i virkeligheten kun har en bra periode uten krangling. Så hva gjør man? Jo, man skaper unødvendig drama kun for å roe by GoSave” href=”#”>ned nervene og den nervepirrende stemmen i bakhodet som sier at karmaen snart snur seg og biter en ræva. Dermed så ender gutten vi liker/kjæresten opp med å bli bombardert med vårt dårlige humør. Og by GoSave” href=”#”>mange by GoSave” href=”#”>spørsmål ikke minst. For man tror at man by GoSave” href=”#”>kommer til å føle seg bra etter at man har lagd en krangel over at han bestandig ser på fotball og er med kompisene, sant? Men så ender man kun opp med å få dårlig samvittighet.. #Haternårdetskjer

”Er alle gutter virkelig by GoSave” href=”#”>playere?”

2. Jenter. Alle gutter er ikke by GoSave” href=”#”>playere. Selvom  80% av jentene der ute allerede mest sannsynlig har forhåndsbestemt seg om at alle gutter er by GoSave” href=”#”>playere, så sier jeg dette alikevel. Å si at man tror at man skal gi by GoSave” href=”#”>noen en sjanse når man innerst by GoSave” href=”#”>inne har bestemt seg for for at ”Han bruker meg sikkert bare uansett” ER bortkastet tid. Faktisk, så er gutter by GoSave” href=”#”>noen simple skapninger. De sier det mest som regel slik som det er, de sier hvilke behov de har og om vi faktisk hører etter på hva de sier så skjønner man hvor A4 gutter faktisk er hehe (Sorry guys, men dere er by GoSave” href=”#”>noen S-I-M-P-L-E vesen hihi) Alle gutter er ulike på lik linje som at alle jenter er forskjellige vi også. The moral of the story er: At vi MÅ slutte å ikke stemple noen som player før du har gitt dem en sjanse.


”Jenter er de værste til å manipulere, lure og leke”
3. En annen sak som nærmest får meg til å sette et spørsmålstegn ved by GoSave” href=”#”>hvordan vi jenter tenker er at vi tror at gutter lever dobbeltliv. Man forteller venninna si at man tror han snakker/flørter med andre jenter og at han lyver til deg. ”Er du helt sikkert på  at han kun er gira på MEG. Ingen andre? Virker det sånn lisssoom??” Jeg har brent meg på den der før. Forså å følt meg dum. For om det er noe vi jenter er gode til så er det å manipulere, tease, si de by GoSave” href=”#”>riktige ordene og å rote med 5 ulike gutter på en og samme kveld. Så ikke kom her og si at det er gutter som er manipulerende og utspekulerte. Såklart, er noen gutter by GoSave” href=”#”>playere. Men langt ifra alle er det.

”Noe er alltid galt”
4. Om det ikke er den ene så er det det andre. Det er alltid noe galt. Det er som om at vi kvinnfolk/jenter nærmest klør i fingrene etter å mase på våre fantastisk menn/gutter. Enten så er at han legger sokkene på gulvet, rydder ikke etter seg, listen fortsetter. Eller så er det at han bruker for mye tid sammen med deg. Eller for lite forsåvidt. Eller så er det at han svarte deg ”feil” eller uengasjerende. Alt dette er bare tull og tøys spør du meg. Ingen er perfekte. Og på slutten av dagen. Hvor mye betyr det egentlig at han la de skitne sokkene sine midt på gulvet? Så lenge dere er sunne, er lykkelig sammen og elsker hverandre – er ikke det det viktigste?

”Oppmerksomhetssyk”
5. Oppmerksomhet. Ja, ladies. Her må vi skjerpe oss noe sinnssykt. Hvorfor gidder vi å finne på noe å krangle om kun for å få oppmerksomheten hans? Finn på noe sammen, prat sammen, se en film. Ikke lag en stor krangel av bagateller, dere. Det er ikke verdt det.


Det som står ovenfor beskriver eksakt hvordan jeg ble som person hvis jeg begynte å følelser for noen.

Riktig nok for 3år siden men uansett. Nå har jeg vært singel i 14mnd og har planer om å være det det en stund til hihi. I bunn og grunn fordi at jeg ikke vil gå tilbake til å være så miserabel som jeg var på slutten av det forrige forholdet jeg var i. Å være sint, knuse bilder i gulvet og tråkke på de pågrunn av at man ikke ser noen annen utvei er langt ifra ok. Det er ikke sånn jeg er. Jeg er en solstråle uten like og det vil jeg så gjerne være i nærvere av en evt kjæreste også. Sååå, så snart kroppen og sinnet mitt tilsier at jeg er klar for å inngå et fast forhold så er jeg back in the game igjen. Men for nå så skal jeg bare jobbe med å jobbe med meg selv. Og finne ut hva som holder meg tilbake.

Kjære alle jenter der ute. Vi MÅÅ virkelig åpne øynene og se hvor herlige, fantastiske gutter er som holder ut med oss selv om vi er noen rare skapninger. Jenter er som en egen rase. En pest noen ganger. Takk for at dere holder ut med oss gutter!

Noen som kjenner seg igjen? Og hva tenker dere om dette?

Lik & del gjerne innlegget videre 🙂

Bra off, hair up, swets on


by GoSave” href=”#”>Dagens lunch. Dagen i dag har vært chill bortsett ifra at jeg sølte yoghurt på vesken min + at jeg nesten endte opp med å brenne ned kjøkkenet istad.

Hvordan da spør dere? Jo, jeg skulle lage meg et standard måltid.. Jeg tipper på at hele huset hadde stått i fyr om ikke Joachim hadde varslet meg om at det kom røyk ut fra kjøkkenet. Vel, dere kan tenke dere dermed hvordan det står til med kjøkkenferdighetene mine .. Håper ikke jeg er den eneste som fort glemmer at jeg står og lager tidenes middag på kjøkkenet, når pcen nærmest ROPER på meg ifra det fjerne.

Vi skrives igjen om litt igjen. Ha en finfin onsdag kjære dere!

Prankcall challenge – Send inn forslag

Selvom jeg dør av innvendige kramper hver gang jeg hører min egen stemme på video/lydklipp så har jeg laget en liten videoblogg til dere. Det er jo kanskje littt gøyere enn å lese by GoSave” href=”#”>tekst heletiden? Jeg ser i ettertid at jeg virker sykt klein og stiv på videoen haha. N-E-R-V-Ø-S-I-T-E-T 🙂 Anyways, enjoy!

Er dette noe dere liker at jeg gjør, og har dere by GoSave” href=”#”>noen forslag til prankcall challengen? Som f.eks å ring 1881 og bestille en burger, eller å ringe noen å fortelle de at de har vunnet i lotto heh

Jeg spiller som sagt by GoSave” href=”#”>inn videoen på førstkommende torsdag. Inntil da, kjør på med alle crazye forslag dere kan komme på 🙂

Hemmeligheten bak den perfekte jeansrumpen.. #Amepure

Hei beauties! Det er så utrolig mange som spør om hvordan jeg trener rumpa, om jeg har implantater eller bare er ”født” sånn. 

Skal man ta slike spørsmål som et kompliment eller en fornærmelse? Haha. For når noen spør om rumpa mi er ”fake” så fniser jeg bare og unngår å svare 90% av gangene. Det er selvsagt hyggelig å høre slikt såklart. Men jeg skjønner ikke hvor det kommer ifra. Og er det noe jeg får oftest spørsmål om her på bloggen, så er det bakdelen min. Sååå – siden så mange av dere er så nysjgjerrige så har jeg bestemt meg for å avsløre noe i dag. Et tips til noe som fremhever rumpa, gjør den større, samtidig som at du får en illusjon av en smalere midje. 

Dersom dere har lyst til å vite ”hemmeligheten” som jeg har øynene opp for: LES VIDERE.

.. Mine bønner har blitt hørt. Etter å ha letet overalt på nettet etter en norsk nettside som selger buttliftere, og tatt turen til Molde og Kristiansund så fant jeg et par på Nelly. Og vet dere hva? Gjett hva de kostet 999,- .. Det synes jeg var svindyrt og way to much å betale for et slikt produkt. Plutselig kom jeg over en nettside som heter WWW.AMEPURE.COM . De selger buttliftere til kun 299,- (LINK). Jeg tok sjansen og trykte på bestill knappen og har etter dette testet dette produktet siden november.

Jeg tok like så godt før og etter bilder av rumpa mi med og uten buttlifteren på i flere ulike plagg. Et tips er å ha den på under litt løsere plagg, da er det mindre synlig at du har på noe under. If you know what i mean 🙂


Også må jeg bare si at jeg fikk buttlifteren etter kun 1 dag.

Det er raskt leveringstid det! Jeg er virkelig kjempe fornøyd og dette er ikke noe jeg bare sier fordi at de er sponsorene mine. Bare se på effekten da, dere. Jeg føler meg SÅ fin når jeg har denne på atte! Det blir som å ha på seg push up bh – litt det samme hvis dere skjønner hva jeg mener? Bare at denne shortsen/trusen løfter opp rumpa. Og visst ser det bra ut også. Det er jo ikke akkurat sånn at folk går rundt og spør om jeg har på meg buttlifter heller hehe. For det er jo rumpa mi, og jeg har aldri opplevd at noen har kommentert noe negativt når jeg har hatt den på meg.

– Det er helt trygt å bestille fra Amepure og de har itillegg gratis frakt

– Leveringstid: 1-3 dager

– Min buttlifter er i størrelse L og sitter kjempe godt på og føles behagelig ut. (Min buttlifter er sponset)

– Det er ingen pads eller stuffing i buttlifteren, det er kun din egen rumpe som blir løftet opp hehe

Før – Etter

 

Før – Etter

Som dere ser så kan man se en betydelig stor forskjell og jeg kan love dere at jeg har blitt hekta på å ha på meg buttlifteren min! Og ja, til større rumpe du har til større vil den se ut når du har på deg buttlifteren. Om dere er interessert så kan den kjøpes HER til -50% rabatt.

Hva synes dere?
 

OOTD

Hei :))

Nå er vi borte hos Ida Sofie. Vi skal til å spise også ordne oss før vi skal på cheertrening. Jeg og Ida Isabel sov over hos Ida Sofie til i dag, sykt gøy. Vi så på bloggerne, hadde livestream og kødderingte til folk til langt på natt heh.
Topp: Bik Bok Bukse:Bik Bok Sko: DIn sko

Leserspørsmål: Avstand fra alkohol?

Får OFTE by GoSave” href=”#”>spørsmål om hvorfor jeg ikke drikker alkohol, om jeg synes det er vanskelig og stå imot presset. Og da må jeg nesten bare si at jeg ikke synes det er tøft i det heletatt. På bursdagen jeg var i igår for å ta et eksempel, så var det driiitkjekt! Selv om jeg bare drakk vann og spiste altfor mye kake.

Jeg har ikke opplevd noe traumatisk når jeg har drukket alkohol, noe by GoSave” href=”#”>mange tror. Det er lett og tro, og det skjønner jeg også. For å være ærlig så synes jeg ikke noe om alkohol, fulle folk eller å drikke sånn generellt. Jeg respekterer de som velger å gjøre det men ja.  Alle vennene mine drikker og jeg sier jeg bare kjør på! Men det å være så sørpefull at man har kjolen midt oppå magen og ikke klarer å gå er det minst atraktive jeg kan tenke meg.. Æ-S-J!Topp, krans og skjørt: Bik Bok Klokke: Michael Kors

Hvordan er jeg og hvordan oppfører jeg meg når jeg er ”full”? Det vet jeg faktisk ikke. Vel. Jeg har aldri vært full før hehe. Kun beruset. Første gangen jeg drakk litt ”mye” ifølge meg selv var på en festival for 2år siden. Kvelden startet med at jeg sa jeg følte jeg var i en lykkerus, at ting gikk rundt og da måtte Ingrid bare le av meg. Hun bøyde seg frem og knakk sammen i latter husker jeg. Herregud! Utover kvelden da hun følte for å spy så ble jeg med hun opp til et stort stup. Der sto vi på vedsiden av hverandre og puttet fingrene i halsen. På gøy bare, for min del heheh. Mens Ingrid derimot, følte seg ganske så kvalm og uggen hah.

 Jeg husker jeg løp rundt på festivalen og smilte fra øre til øre, og oppførte meg som en durasellkanin. Det værste av alt var hvordan jeg oppførte meg da jeg ble hentet. Det lyste igjennom at jeg var beruset, jeg lo meg nesten skakk i hel i baksete av bilen imens venninnen min filmet meg HAHA. Jeg føler ikke presset, og ja folk spør heletiiiden. Hver gang jeg er ute eller i en bursdag/på fest.

Og er det noe vennene mine har funnet ut så er det å lure i meg alkohol. Et triks som de bestandig bruker på meg  er at de sier ”Smak da, Laurie”. De har tydligvis funnet ut at om de maser nok så tar jeg en sup av hva enn det er de drikker (SPRIT) for å få de til å holde munn ho-ho. *Knis*.

Nå er det påtide å vise dere bildene som vi tok fra kvelden i går. Og før noen spør så er det VANN som er oppi glasset mitt. Høhø.
Meg, Siri og Leif

Pepsi eller Champagne? Totally pepsi all the way <3


Meg og bursdagsbarna! The twins :-*

Det jeg mener er, at jeg kan ha det gøy både MED og uten alkohol. Men jeg MÅ ikke ha det for å slå meg løs eller noe sånt. Og hele det drikkepresset er helt idiotisk spør du meg. Det er ikke normalt å drikke seg drita hver helg by GoSave” href=”#”>når du er 14-15 eller 16år. I fylla så gjør man så mye dumt, man skriker/krangler med alle, eller så hopper man opp og danser på bordet. Haha, alle gjør ikke det da men dere skjønner hva jeg vil fremtil.

Uansett. Åhh, som jeg koste meg i går. Jeg klarer som sagt ikke å slutte å smile hvis jeg er dødsglad.

Håper dere likte innlegget, ”lik” det gjerne hvis dere gjorde det.

Hvordan er deres forhold til alkohol? Er dere noen festløver eller helt avholds?

Ha en fin kveld videre, dere!

Bursdagsfeiring & lunch-date

Hei og hopp fine lesere! Vet dere hva jeg har by GoSave” href=”#”>funnet ut? Jo, at uansett hvor mye jeg planlegger disse ”blogge-tidlig hver dag-innleggene mine” – så ender jeg opp med å by GoSave” href=”#”>legge ut innlegget 4timer senere.. I skrivende stund så sitter jeg på kjøkkenet og blogger for dere. Imens alle de andre ler og skravler på stua. #Livetsombloggerass. Hehehe. Men jeg klager by GoSave” href=”#”>ikke, tvert i mot. Det er en fryd og blogge for dere men by GoSave” href=”#”>noen ganger bittelitt kjipt når jeg må prioritere bort andre ting.Her i huset så er det nemlig bursdagsfeiring as we speak. Venninnen min Vanja og tvillingsøsteren hennes Elise fyller 21år og det skal feires, woop woop! Og hvis jeg rekker det så viser jeg dere garantert dagens birthday outfit etterpå. Om ike så skrives vi mer i morgen.Av en eller annen grunn så føler jeg at jeg heletiden skriver at jeg har vært på cafè eller vært ute og spist hihii. I dag var jeg derimot på en ”lunch-date” på PEPPES PIZZA. Det var like koselig som alltid noe dere kan se bare av å se på det by GoSave” href=”#”>store smilet mitt på bildet over her!


– Ønsker dere alle en flott kveld videre, SMASK!

My kind of happiness

Etter at jeg begynte å blogge igjen så har jeg fått mange tilbakmeldinger. 99% positive. Det gjør meg så lykkelig og glad å høre at dere liker måten jeg sminker meg, og den ”nye” øyenfargen min bl.a . Hihii. Jeg blir helt ærlig ekstremt rørt når dere kommer med slike kommentarer! Og siden jeg ikke har blogget om helgen min så kjører jeg på å fortelle dere om den nuuu… Are you ready?

På fredag så dro jeg ut og spiste på min favoritt by GoSave” href=”#”>restaurant – 1001 NATT, sammen med Ida. Ida er den ene venninnen min som bare skjønner meg, vi snakker om alt fra gossip og gutter til problemer som vi sliter med. Jeg kan si alt til henne og vi stoler på hverandre fullt og helt.

Her ser dere hva jeg bestillte. Jees, det smakte helt himmelsk godt som always 😀 Vi satt bare der i sånn 2timer og trykket i oss all maten og lo masse. Sykt koselig!


I går så var jeg hjemme hele dagen. Utover dagen så så vi et episoder av Snodig avhengigheter + Mitt dancecrew. Og på kvelden/natten så kom det en del folk hit. Vi koste oss, lo og snakket til langt på natt. På bildet under så ser dere meg som prøver å tvinge Leif til å joine på et bilde til bloggen hoho.
Og her har dere dagens antrekk. Takk for at du tok bilder av meg Leif.
Jakke: Bik Bok Clutch: Glitter Topp: Cubus Bukse: VILA Armebånd: Bik Bok Sko: Din sko

En evig diskusjon: Med eller uten sminke på trening?

Heisann, dere! Jeg tenkte bare å titte innom og opptarere dere før jeg skal by GoSave” href=”#”>trene. Og det fikk meg til å tenke på noe av det som irriterer meg mest. Som tydligvis viser seg å være folk som skal by GoSave” href=”#”>legge seg oppi hva andre personer gjør. HELETIDEN. De bryr seg om alt andre gjør og de har som regel alltid en mening om absolutt everything. Og dette er intet unntak by GoSave” href=”#”>når det kommer til temaet: ”Sminke når man skal trene?” Selv så presterer jeg minst 10 ganger bedre, om by GoSave” href=”#”>ikke mer når jeg føler meg ålreit, og fin. Hvorfor er det da bestandig by GoSave” href=”#”>noen bedrevitere som skal fortelle en at det tydligvis er ulovlig å ha på seg sminke på trening?

Se for deg følgende: Du står i garderoben og har akkurat skiftet. Du tar opp drikkeflasken din og skal til å gå ut for å trene. Men så roper nærmest en av de som du er sammen med: ”Skal du gå sånn DER??”Etterfulgt av et kritisk blikk. Altså. Unskyld meg men når ble det innført en lov som sa at jeg ikke har lov til å kle meg/se ut sånn som jeg vil på et treningssenter? Det er da ikke DIN eller by GoSave” href=”#”>noen by GoSave” href=”#”>andres sak vel? Jeg er så fed up med folk som aldri klarer å se at det by GoSave” href=”#”>finnes folk som ikke er enig i det samme som de selv.


Er man nødt til å gni av seg sminken og male på by GoSave” href=”#”>noen krigsstriper for å by GoSave” href=”#”>ikke bli sett opp og ned på når man er på trening? Jeg gjør da det samme som alle de andre gjør, gjør jeg ikke? Jeg løfter da markløft, gjør hipthrust med tunge vekter og løper på mølla til jeg blir svimmel. Akkurat sånn som du gjør. Hvorfor er det da så innmari viktig om jeg har på meg sminke by GoSave” href=”#”>eller ikke? For å gå rundt og føle meg støøøgg imens jeg later som om at jeg har det helt fabulous med å løpe den mila på tredemølla er helt uaktuelt. Punktum.Og til dere som by GoSave” href=”#”>kommer til å si at jeg kun har på meg sminke fordi det eller gutter tilstede så tar dere grunndig by GoSave” href=”#”>feil. Jeg gjør det mest for min egen del, for å slippe å føle på usikkerheten.. Jeg dømmer ikke de som går med null sminke og har ansiktet dekt av urenheter. Hvorfor dømmer de da oss som vil se fresh og pen ut selv når vi trener?
Jeg vet ikke lengre jeg. Så lenge man føler seg fin og vel så er det da vel ikke så forbanna nøye by GoSave” href=”#”>hvordan man ser ut når man trener, mener jeg da. Kan ikke folk bare gjøre hva de vil uten at andre skal snuse nasen oppi ting som ikke er deres business? Jeg er så drittlei av by GoSave” href=”#”>dette tullet om at man ikke skal gjøre ditt eller datt.

Kan ikke alle bare gjøre hva f de vil så lenge det gjør dem lykkelig istedenfor?
– Takk for at du leste innlegget, del det gjerne videre om du likte det eller er enig 🙂

Vil du bli linket?

Hallo by GoSave” href=”#”>igjen! Nettet vårt er helt by GoSave” href=”#”>klikkings så derfor by GoSave” href=”#”>kommer denne oppdateringen en god del senere enn planlagt. Anyways da, så tenkte jeg å sette igang en linkerunde. Jeg kommer til å linke 3 blogger, på søndag. by GoSave” href=”#”>Meld deg gjerne på!

Det eneste dere må gjøre for å by GoSave” href=”#”>melde dere på er å:

1. Like facebooksiden min HER også legge by GoSave” href=”#”>igjen en kommentar i kommentarfeltet

_______________________________________________________________________________________________________________________

De to nederste bildene ovenfor her er Andrea sine visitkort faktisk – er de ikke NYDELIGE vel? Hvem kan man unngå å ikke inspirert av bilder som dette sier jeg bare! Før jeg legger meg så skal jeg se på den nyeste episoden av bloggerne. Natti natt venner!