I’m obsessed with smiling

Her kommer noen bilder fra da jeg var på sommeravslutning. Har vært på trening med Sara i dag også – gjett to ganger hvem som er støl som bare det akkurat nå? Jo, meeee. Får vel legge meg til å sove. I morgen så skal jeg møte Helene kl.12 og innom frisøren min en tur. Åå så glad jeg er fortiden. Aner ikke hvofor, hmm.


Malin og meg

Bestisen min :-*Helene og meg:

Synes det er hysterisk morsomt å ta sånne bilder som de over her. Istedenfor sånne oppstillte bilder hvor man ”poser” hehe.

Fra photoshoot til sexy poledancing session (Bilder)

” Nei. Er visst ikke myk by GoSave” href=”#44909964″> den veien by GoSave” href=”#6077335″> der lengre nei…. Jaja.” *Ouch*

Etter at jeg kom til Trondheim rundt kl.15:50 så møtte jeg Camilla for å by GoSave” href=”#92077037″> bli med henne på shoot. Og på kvelden så fikk prøve ut noen kule poledancing tricks..

Jeg satt og så på mens jenta mi was doing her thing if you know what I mean? Hvor er Tyra Banks når man trenger henne? Det virker kanskje kjedelig å sitte å se på en shoot i flere timer men det synes ikke jeg at det var. Spesielt ikke da fotografen ba meg om å kaste mel på Camilla imens hun ble tatt bilder av. ”Mohaha”. Jeg er sikker på at bildene og videoen kommer til å bli råbra. Nettopp fordi hun seriøst er et multitalent. Hun ser fantastisk bra ut. Hun kan å pose, hun kan å gå og ER en satans god modell!!

Før jeg visste ordet av det så stod JEG foran kameraet og poset. Shiiiit så skummelt. Og ble filmet i mindre klær enn normalt.. Tihi 😉

Jeg tror jeg skal by GoSave” href=”#45180241″> vente med å si noe mer om selve shooten – dere får vente å se til når bildene kommer ut : )) Etter at vi begge var dekt av mel fra topp til tå så dro vi mot byen by GoSave” href=”#75528018″> igjen. Det kom ikke som en overraskelse at folk stirra på oss som at vi var noen raringer hehe.

Etter det gikk turen for å møte Cathrine og Rebecka – somjeg tilbragte resten av kvelden med. Cathrine er poledance instruktør og dødsflink. Hun lærte meg noen triks. Ah, jeg som alltid har hatt et ønske om å lære med poledance. – Takker høyere makter for at jeg ikke falt i gulvet og slo nakken da jeg nærmet meg meg stanga. Det er ingen tvil om at jeg skal by GoSave” href=”/index.bd?fa=article.edit&ar_id=46361527#24881781″> prøve dette igjen. For det var skikkelig fun og tungt på samme tid.


No hands 😀 Meg og Cathrine

Syke Rebecka. Credz til de som klarer og kopiere den posen der hihi.


<33333

Hvor morro hadde ikke det vært om jeg hadde begynt å ta poledancing timer? Ååå, det hadde vært noe det.  Da skal jeg love dere at det hadde blitt flere failsvideoer her på bloggen.. Nå skal jeg slutte å skravle og starte å ordne meg. Snx!

”Lik”/Del gjerne innlegget videre om du synes poledancing ser gøy ut og om du mener jeg burde starte med det.

Wine, lipstick and strawberries

Dette innlegget skulle egentlig postes i går men pågrunn av internettproblemer så ble det ikke slik:


I dag har vært en lang dag, med både ups and downs. Kroppen er sliten så tror jeg kun skal ta av sminken og pusse tenna, før jeg stuper til sengs. Vi kom frem til Frosta i 9tiden ikveld og har vært på jakt etter internett siden det. Vi ga tilslutt opp og nå deler jeg bare 4Gen fra mobilen med pcen.

Og som vanlig så stiller flinke M opp for å knipse bloggbilder så da ble det noen bilder å vise til dere også! Heldig jeg er som har så gode venninner som er villig til å hjelpe meg med bloggen.. 🙂

Lørdag: Vi skal være på Frosta til litt utover dagen, så skal jeg hjem en tur, på trening også på et vors ikveld. Hun som skal ha vorset har visst en polestang, så jeg kan love dere at jeg kommer til å tilbringe tid med den ikveld haha. Wihu.

Vi snakkes folkens! <3

Lov å avsløre en hemmelighet?

Hei dere og god fredagskveld! 

Dere kommer aldri til å tro hva jeg har gjort!! Jeg vet ikke hvordan noen av dere kommer til å ta dette. Så derfor velger jeg å holde det hemmelig inntil videre… Jeg vet hvordan folk kan være hvis jeg forteller at JEG har gjort noe sånt. Hun som alltid har gått mot strømmen. Dere klarer sikkert å gjette hva det er da hehe.. ? Anyways😊 

Nå sitter vi i bilen påvei til Frosta. Vi skal ligge over der på en camping, til i morgen. Prøvde å blogge til dere fra pcen men den tror jeg har streika gitt.. Så derfor blir det mobilblogging. Håper likevel at det går bra for dere? 

God helg alle sammen. Vi skrives litt senere igjen 🙂

JEG ER FORELSKETJakke:Sheinside Topp og Skjørt: Bik Bok Sko: by GoSave” href=”#22228838″> Din sko

Ah, jeg tror jeg er forelsket. For en awesome følelse. På bildene i innlegget så ser dere gårsdagens antrekk.

Da jeg gikk forbi dette skjørtet så var det ikke snakk om noe annet enn at det skulle bli med meg hjem. Basta! Jeg tror sånne skjørt passer til kroppen min? De gir en former på de riktige stedene og er behagelige å ha på seg. Jeg ER forelsket. Meeeeen – når skal man egentlig forstå at penger ikke vokser på trær, og stoppe? De tingene som jeg bruker aller mest penger på på en mnd er mat og sminke. Bah! Å spare?? Hva er det for noe? Her er det mer ”må ha den”, ”jeg trenger seriøst den der” og ”dette er det SISTE jeg kjøper på leeenge” (noe som aldri skjer..) – det er ofte det de går i. . Huffa meg altså. Jeg kan iallefall trøste meg med at dette skjørtet og den toppen ikke var verken sminke eller mat da… Uansett. Hva synes dere om skjørtet og antrekket?


Jeg skal snart rigge meg til for å se ukens episode av BLOGGERNE. Skal noen av dere se på det også kanskje?

Loving my life lately


Nydelige Camilla <3

Jeg skal straks joine de andre å trene men først så må jeg bare oppdatere dere fine lesere.  I dag er det cardio som stå for tur. Etter at jeg hadde stått opp imorges så så jeg på min daglige dose av clevver news (Jeg kan vel kalle det min guiltypleasure). For de som ikke vet hva det så er det en youtube channel med masse kjendisnyheter heh. Når jeg tenker over det så har jeg igrunn vært overraskende flink når det kommer til å holde meg unna søtsaker og junkfood den siste tiden. Jeg har fulgt et så stramt program at en liten cheatmeal burde gå bra.

Det er iallefall det jeg fortsetter å si til meg selv hihi. Såå, etter at jeg hadde sparkla ansiktet og kommet meg ut av joggedressen så dro jeg for å møte Camilla, Mina og Theresa i byen. Deretter dro vi til en restaurant & bar som heter Kos hvor vi koste oss gløgg ihjel.


Her er en sneekpeak på dagens antrekk. Viser dere flere bilder i morgen.


Har dere sett noe så digg? *Kremt* Hvem er det jeg prøver å lure? Jeg HATER sushi!!! Sånn er det bare. Å og spise med pinner, det kan vi bare droppe okei..? Og ja, smaken på sushien. Den bare snakker vi ikke om HAHAHA. Bortsett fra at jeg spiste sushi med gaffel, imens jeg holdt meg for nesa så hadde vi det dritgøy!! De andre klarte selvfølgelig ikke å holde latteren inne når jeg satt der og sleit med å fordøye den ene biten med sushi… Det spiller ingen rolle hvor teit jeg ser ut, tenkte jeg. Den biten skal ned, og det fort som faen.

Hva synes dere? Håper dere har hatt en fin dag!

Glamorøst eller ekte? + vinn en shoutout

Hei dere : )) Jeg skulle ønske blogging fortsatt handlet om å vise frem livet slik som det er og at vi mennesker ikke ”faket” så mye. At man slipper og late som. Jeg husker hvor ekte og inspirende blogging var for 4-5 år siden. Aww. #Tider Hva foretrekker dere av disse to:

1. Å lese om det glamorøse livet til en person som reiser mye, opplever spennende ting og har mye penger mellom henda (Et liv som man selv bare kan drømme etter). Ala Fotballfrue. Veldig picture perfect 🙂

2.Eller å lese en blogg hvor man kjenner seg igjen i bloggeren? Hvor bloggeren er akkurat som deg selv, og viser både de gode og triste sidene ved livet. Og viser humoren i hverdagen, skandaler og flauser.

Kommenter ditt svar på de 2 spørsmålene, i dette innlegget også vil jeg trekke 2-3stk av dere som vinner en shoutout til instagrammen sin.


Bilde ifra Global Model Scouting sin xo2u casting i går. Jeg var så heldig å få møte nydelige Kristine Ullebø noe som har vært en drøm jeg har hatt i flere år hihih.

I skrivende stund så sitter jeg på Gardermoen og venter på flyet hjem til Tr.heim. Jeg vet ikke med dere men når jeg blar nedover bloggen så blir jeg smådeprimert. Jeg VET jeg kan gjøre bedre. På flere områder. Føler altfor ofte at jeg ”skuffer” dere når jeg oppdaterer men at ”ingen” leser det som jeg skriver alikevel – og da er det lett å bare droppe å blogge den dagen lisssoom. Skjønner? Dere er så flinke til å legge igjen de søteste kommentarene som smelter hjertet mitt! Og da er pokkers irritrende at denne motivasjonen min ikke er helt stabil om dagen. Det skal likevel sies at det er ingenting som slår de skjønne kommentarene som dere sender inn. Your the best <3

Jeg drømmer om..

Denne helgen har vært by GoSave” href=”#73337589″> den BESTE på utrolig lenge, dere aner by GoSave” href=”#3451453″> ikke. by GoSave” href=”#49150731″> Etter by GoSave” href=”#43294350″> noen uker med by GoSave” href=”#61681762″> flere nedturer så trengte jeg å by GoSave” href=”#19484609″> bare by GoSave” href=”#95288293″> reise bort.. Sannheten er at jeg by GoSave” href=”#27379781″> ikke klarer å kontrollere meg selv. Jeg kan gå ifra å by GoSave” href=”#35289113″> være en solstråle til å være et nervevrak/få et sammenbrudd på null komma niks. Vet by GoSave” href=”#13367052″> ikke hva som skjer med meg, jeeees liksom. Get by GoSave” href=”#90997581″> your shit together gurl haha. Kl.2 så skal jeg treffe by GoSave” href=”#504300″> igjen min kjære Eirin som jeg ikke har sett på snart et år… Og senere i dag så skal jeg og Ida på et by GoSave” href=”#4919531″> event. by GoSave” href=”#30413944″> Men det kan jeg fortelle jeg dere mer om etterpå.

På fredagen så var vi ute og spiste på Hard Rock Cafè og utover det så var vi egentlig kun på hotellet hehe.

Hva har jeg gjort siden sist? For det første så har vært på ALTFOR mange fester… Og trent, feirt 17.mai, planlagt sydentur og slappet av MASSE. Jeg har igjen i dag pluss morgendagen (I Oslo) på å kose meg og treffe folk før jeg skal ta kl.2200 flyet hjem i morgen kveld. I dag så skal jeg møte Eirin og på et event kl.4. Vi skrives mer i morgen. Håper alt er bra med dere søtinger <3

”Ranet for flere tusen og kastet i søpla”

Jeg har innsett at man aldri kan føle seg trygg uansett hvor man er. Selv ikke på dagtid. Dette fikk jeg grufullt erfare i går.

Mitt største ØNSKE er at han som identifiserte gjerningspersonene skal se innlegget mitt og vite at jeg takker han kjempe mye!! Så VERÅSNSILL, jeg ber dere om å dele dette innlegget i håp om at denne personen skal se det og vite at jeg er super takknemlig!

Vi vet alle hvor by GoSave” href=”#”>stor makten bak sosiale medier er, jeg har troa på at sammen så klarer vi og nå ut til han. For da vi gikk tilbake så hadde han dratt så jeg fikk ikke takket han… De så ut som at han drev med friidrett/er trener/far eller noe borte på friidrettsbanen. Det hadde betydd uendelig mye for meg å komme i by GoSave” href=”#”>kontakt med denne mannen og fått takket han personlig. Hadde det ikke vært for han som øyevitne så hadde de skyldige sluppet unna.. Det er jeg helt sikker på. Så, plis, del innlegget videre fine dere <3

DET SOM HENDTE:

Jeg var på idrettsbanen ved Spektrum her i Trondheim i går og filma en videoblogg sammen med Camilla. Vi la fra oss sakene våres på trappene/tribunen og tenkte ikke så mye over det. Da vi var ferdige med filmingen og gikk tilbake så var vesken min borte. Vi tenkte at jeg måtte ha lagt den ifra meg på banen et sted.

Oppi veska så lå den nye by GoSave” href=”#”>samsung S5en min, kontanter, alle kortene mine, cheersko til 1000kr, treningsklær, en rouge til 500kr, mobillader og øretelefoner, en foundation til 420kr og annet dyr sminke..

Vi trodde også speilrefleksen min lå oppi der. Det var helt håpløst å stå der og ikke skjønne hvor vesken min hadde blitt av hen.. Etter at vi hadde letet rundt så gikk vi bort til en mann og en jente. De så ut til å ha sett noen som hadde sittet nærme tingene våres. Jeg var så stressa og forvilet at jeg hyperventilerte og tårene trilte som en foss. Det gjorde vondt å puste, fortvilelsen var så stor… I mange tilfeller så er jeg rolig men der og da så følte jeg meg så krenket, sårbar og DUM.

Imens vi stod og snakket med de så sa mannen plutselig: ”Jeg skal ikke være påståelig men jeg tror kanskje det var de to der som satt ved tingene deres”. Vi bare ”Hææ?” Også snudde vi oss bak og fikk øye på et par som gikk bortover veien, begge med store ryggsekker.


Vi ropte og løp etter de men de så ikke ut til å svare oss eller snu seg bak noe som vi syntes var rart. Tilslutt så kom vi frem til de. Vi spurte om de hadde vært på banen. Om de hadde sett noe. Tårene trilla og jeg var sååååå utslitt at jeg trodde jeg skulle få et anfall. Den ene av de, kunne ikke snakke.. Vi skjønte ingenting. Hva er sjansen for at de er døve liksom? Seriously? Kødder du med trynet mitt nå? Damen var også ”døv” mens han derimot begynte ut av det blå å åpne opp sekken sin for å vise oss at han ikke hadde stjålet noe… Imens vi stod og snakket med de så tok Camilla bilder av de, husket hvordan de så ut og da de gikk videre så ringte hun umiddelbart politiet. Hun reagerte kjapt på at mannen åpnet opp sekken sin uten at vi hadde spurt han om dette. Han visste soleklart noe som ikke vi visste.. Så naiv som jeg er så håpte jeg at de ikke var skyldige. Mannen virket døv/stum så hvordan kunne han vite hva vi snakket om, tenkte vi? Sist jeg sjekket så var tegnespråkskillsa mine like bra som en 2åring sine hehe.

Jeg vil tippe Camilla var i telefonen med politiet i ca en halvtime uten at vi fikk svar på om de kunne spore opp mobilen min eller ikke. Hun forklarte de hvordan personene så ut, hva de gikk kledd i slik at det skulle være enkelt for politiet å finne dem. Jeg visste ikke hva som skjedde og ble sintere for hvert sekund som gikk. Politiet stillte spørsmål som ”Hvorfor tok venninnen din med seg så mye dyrt i vesken?” – og da klikka det nesten for meg. Man kunne se meg koke over der jeg stod. Alt som var viktig for meg var å finne ut om vi kunne spore mobilen min før den ble skrudd av.  Er man blogger så er man blogger. For meg så er det normalt å ha med seg by GoSave” href=”#”>kamera, ladere, sminke og alt i vesken til daglig. Kutt av meg hånda om det er ulovlig liksom haha!

DA POLITIET KOM:

Det føltes ut som at det tok hundre år før politiet kom til der som vi stod og ventet. Det eneste jeg klarte å tenke på var at jeg ville snakke med den ene personen som alltid får meg til å roe meg ned. Politiet var sivile så vi så bare en sølv/grå bil som parkerte nært oss. Ut av bilen og kommer det en satans hot mann som identifiserer seg ved å vise politiskiltet sitt. Akkurat der og da så følte jeg bare for å svime av (Dere vet jo meg, guttegæren som få hihi, neida. joda.) Hvis det hadde vært en pris for hotte politimenn så hadde han her vunnet første by GoSave” href=”#”>premien, helt klart hihi.

Hvertfall da, for at innlegget ikke skal bli super langt så spoler litt frem:  Politiet hadde stoppet de to ”døve” med de store ryggsekkene. Mannen gikk ut av politibilenog  idet han satt seg på bakken så mistet han noe. Jeg så at han mistet et bankkort på bakken og jeg tok det opp 1minutt senere. Jeg kunne føle på meg at bankkortet var mitt og holdt pusten da jeg snudde det rundt. Jeg så på bildet. Blikket mitt stivnet til. Det var kortet mitt. Det var bankkortet mitt for faen!!! Han prøvde også å gjemme mobilen min i baksete på politibilen men ble gjennomskua. Jeg ville ikke vite hvor han hadde lagt den engang. Det jeg vet er at den ikke lå i noen av lommene hans, grøss og gru hehe. De som hadde tatt vesken min VAR døvstumme fant vi ut også… Mannen skrev på en by GoSave” href=”#”>melding på mobilen: ”Hvis vi er ærlige med deg kan du lavære å anmelde?” Jeg svarte med å løfte på skuldrene. Du kunne se den dårlige samvittigheten lyse av han.. Jeg småjogget etter politibilen hele veien bort til Spektrum Idrettshall. Gjerningsmannen gikk ut av bilen, bort til bossdunken og gjett hva han tok ut? Jo, vesken min.. Jeg var såååå lettet. Oppi lå de fleste av sakene mine. Alt bortsett fra Dior roughen min, foundationen min fra Kancomè og et par flere ting.. Damen nektet å si hva hun hadde gjort med det og jeg kjente at jeg ble jævlig forbanna der og da… Nå har jeg faen meg ingen sminke fremover. Argh jeg blir så sint!!

PÅGRIPELSEN, GLATTCELLA OG ANMELDELSE:

Hele situasjonen endte med at de begge erkjente straffeskyld, ble satt på håndhjern og skulle tilbringe natten på glattcella. ”Spørsmålet er om du vil anmelde?” – da det kom så ville jeg bare si !NEI! .. Det var vondt å si at ”Ja, det vil jeg. Jeg vil ikke at de skal gjøre det mot noen hvis de blir sluppet fri”. Politiet fortalte meg at de skulle ringe om de fikk vite noe mer angående hvor sminken min ble kastet. For min del så endte situasjonen godt pågrunn av ET øyevitne. Denne mannen fortjener en pris for å være sååå observant. Jeg føler ofte at nordmenn generellt er mer opptatt med seg og sitt eget enn å bry seg om hva andre gjør. Denne mannen var veldig observant og uten han så hadde jeg sikkert aldri fått by GoSave” href=”#”>tilbake eiendelene mine.

Og tusen takk til Camilla som gjorde en formidabel jobb med å by GoSave” href=”#”>kontakte politiet, samtidig som hun roet meg ned. Hun holdt seg heeeeelt chillaxed igjennom hele hendelsen. Og tusen takk til politiet som handlet så raskt og pågrep gjerningspersonene. Slik det ser ut så får de som gjorde det enten en bot eller fengselstraff ,sa politiet.


Inatt så fikk jeg nesten ikke sovet. Jeg har opplevd å få trusler, blitt kidnappet, seksuellt misbrukt og fått drapstrusler. Denne hendelsen var minst like traumatiserende som flere av disse greiene. Jeg er en sterk person, det er iallefall det folk sier.. Det å vite at noen hadde samvittigheten til å gjøre noe sånt mot meg får meg til å skjønne hvor grusom verden er. Lille Norge er ikke så trygt som man skulle tro. Det har vært mye tyveri i Trondheim i det siste også. En som vi møtte på hadde fått slått inn ruta på bilen og frastjålet verdisaker. Fyfaen så stygt gjort sier jeg bare… Det eneste man kan gjøre er å se fremover, og ikke gjøre samme feil igjen. Alle er ikke til å stole på. Det er ihvertfall sikkert.
_____________________________________________________________________
Jeg skal oppdatere på hva som skjer videre så fort jeg får vite noe mer. Det betyr som sagt veldig mye for meg hvis jeg hadde fått takket denne mannen som hjalp oss. Så, dere? Del dette innlegget! Og pass på sakene deres uansett hvor dere er. Det skal ihvertfall jeg etter dette. Vil ikke at dette skal skje med noen av dere – følelsen av å føle seg helt hjelpesløs er noe av det værste jeg har følt på noengang.

Har noen av dere vært i samme situasjon eller opplevd noe lignende?

Jenter hater når gutter gjør dette…

Da er vi kommet helt til 1.mai! Shit så fort 2015 har gått wohoo! Natt til 1.mai er som vi alle vet en av de nettene hvor ”alle” drar ut for å drikke seg sanseløse. Evt forgifte kroppen sin med alkohol på en eller annen hjemmefest uti hutti heita haha. Med andre ord så by GoSave” href=”#”>valgte jeg såååklart sistenevnte bare uten alkoholen da. Var på fest hjemme hos Sara og Becka. Det var kjekt selv om jeg var 101% edru haha.. Å holde meg unna alkohol er et valg jeg tok da jeg var yngre og jeg blir ikke sett by GoSave” href=”#”>ned på av den grunn foråsidetsånn. Jeg er like mye oppå borda og danser og helt gal i hodet som de som har drukket MYE alkohol. Jeg får ofte høre at det ikke virker som at jeg er edru og at jeg er gøy å være på fest med høhø – skal man ta det som et kompliment? Anyways. La oss snakke om noe som har irritert meg lenge, jenter.

______________________________________________________________________________________________

Jeg dedikerer dette innlegget til alle gutter som oppfører seg som drittsekker på byen. by GoSave” href=”#”>Listen up guys:

1.Det verste jeg vet om er gutter som går rundt og klasker jenter på rumpa. Det gjør meg gæren, hva faen er det som feiler dere som gjør sånt? Husker en gang jeg var ute på byen og det gikk en gris forbi og grabba meg på rumpa. Fyyyy – som jeg klikka på han. Før jeg fikk tenkt meg om så bare slo jeg til han. #badgirl

2. Jeg hater når gutter stirrer på jenter som at de er et stykke kjøtt, eller oppfører seg som at de er ”all that”. Vet du hva mister? ”Du ser faktisk å så jævlig bra ut som du tror så ro ned trusa” – det er iallefall det jeg tenker inni meg når jeg møter på gutter som oppfører seg sånn. Det går ann å oppføre seg som en normal person, være høffelig og fortsatt få det det som man vil. Men om du oppfører deg som f.eks Lord aka Audun fra Paradise så skal jeg love deg at vi jenter blir turned off.

3. Gutter som spanderer en drink på jenter kun for å få èn ting. Eller skal jeg si skjenker en helt til man ikke klarer og gå. Og når man sier nei til å ha sex med de så blir de furtete og oppfører seg ”care”. HATER GUTTER SOM ER SÅNT! ARGH!

Trenger jeg å si mer? Gutter som later som at de er rike og skryter av det hver bidige sekund, tror de kan de kan få hvemsomhelst. Ja by GoSave” href=”#”>listen er lang. Kanskje jeg skal lage et eget innlegg om dette temaet? For tro meg – jeg har mye på hjertet som jeg må få ut et sted haha. Er du enig i innlegget? by GoSave” href=”#”>Trykk LIKER da vel! <3

Det er ikke alle by GoSave” href=”#”>bilder som blir vist på bloggen. Slik som de under haha. Ikke spør hva jeg driver med haha


Jumpsuiten jeg hadde på meg er ifra Bik Bok, skoene er fra by GoSave” href=”#”>Din sko I think og jakken er fra Sheinside, hva synes dere?