”Er du singel?”

Gratulerer med dagen Liberia! 

I den anledning så var jeg en tur på Bik bok på Solsiden hvor jeg kjøpte denne herligheten av en kjole. Den er sååå fin atte jeg har ikke ord. Ikke sant, dere? Money well spent, baaam:D Ellers, hvordan har deres dag vært fininger?

Men dere? Er det drøyt om jeg sier at å oppdage en ny restaurant som får deg til å sikle er en legit hobby? For da er min hobby å oppdage + spise mat der.. Så, etter litt ubesluttsomhet gikk vi for en thai restaurant som heter Benja Siam. Maten der er ufattelig god og jeg trykte i meg så mye at magen min nesten vrengte seg.. Er det mulig hoho? Tydeligvis.. Jeg var der sammen med en venninne og en min fine mannevenn, forresten ^^ Ja, jeg henger mye sammen med han. What are we? Hvem vet tihi? Er jeg singel? Alt jeg kan si er at jeg er veldig lykkelig og at vi har det bra sammen.

Kjære mamma

God morgen!

Det er på dager som denne, vår nasjonaldag, at jeg skulle ønske at dere var her mest mamma. Jeg HATER til vanlig å snakke om dette men i dag pusher jeg meg selv.. For uansett hvor stort savnet etter hele familien min er så sier jeg ”Nja. Er vandt til det” hvis noen spør meg om jeg ja, savner mamma og de.

Det føles uvirkelig at det er gått 14år siden sist jeg så dere sist. Men dette er min reality og noe jeg har lært meg å leve med. Likevel så skulle jeg ønske dere var her mamma – og feiret nasjonaldagen med meg. Og det gjør så ufattelig vondt å tenke på at jeg ikke kan møte dere.. Eller få se det nydelige smilet ditt hver dag kjære mammaen min.

Dere må ikke misforstå meg nå. Jeg har det absolutt kjempe bra fortiden men på en dag som denne så blir jeg ekstra påminnet på savnet. Og på at livet går videre og jeg kan ikke sitte i senga og gråte en hel nasjonaldag til.

– Iår var det derfor ekstra viktig for meg å feire dagen uansett hva. Planene for dagen er allerede spikret, viser dere hva jeg fant på senere i ettermiddag. Phew, det føles så godt å skrive av seg, og drite i om jeg virker ”negativ”. Livet mitt er langt ifra perfekt and this is just one of those days you know <3

Stor klem fra meg!

”For feit til å gå i bikini?”

YOUR BODY. YOUR RULES.

Do not let SOCIETY

Fuck you up

 


 

Hahah. Er det her jeg skal skrive en tekst og forsvare strekkmerkene jeg har på lårene, eller at jeg ikke veier 20 kg mindre? Eller at huden min ikke er perfekt kanskje? Om jeg hadde gitt dette en kalori bare. Men det gjør jeg virkelig ikke, ikke denne sommeren. Tanker rundt den såkalte sommerkroppen eksisterer ikke i hodet mitt og det føles inderlig godt.. Det har aldri føltes så godt å bare gi faen… I ja, sommerkroppen. Det burde dere også gjøre! Kropp er kropp. Og strekkmerkene på lårene mine er noe jeg plutselig ikke går rundt og tenker 24/7 på lengre.

– Betyr ikke det mye mer at man er en god person på INNSIDEN og mot andre, enn å sanke 100 likes på det perfekte lettkledde bildet på insta? Tenk litt på den, dere.

Go G-I-R-L-P-O-W-E-R <3

 

Black barbieHalla mandag! Ny uke woho 😀 Hvordan står det til med dere?

Etter denne helgen så håpte jeg ikke på noe annet enn overskyet vær. Kjedelig? Det er for en grunn. Jeg takler ikke å smelte bort mer, så jeg krysser fingrene for at det ikke blir sååå varmt i dag hehe. Noen som kjenner seg igjen? Uansett hva vær det er, så klager jeg. Samma faen, I’m a winy ass bitch…


Nå skal jeg pakke før jeg skal på treningsstudio og deretter dra for å møte en venninne. Vi skrives når jeg er hjemme igjen.

Have a great day!

”Skamløsfylla”


Andrea <333

Hallo ladies and gents.


Er dere der gutter? ^^ Eller, det var dumt spurt av meg. I know you are, og hvordan jeg vet dette forteller jeg et stykke uti innlegget ^^ Ovenfor ser dere meg og mrs.Kerr og under av Thea og meg.

– Snapshots fra utelivet på THE MINT. 

Alex 😀

Først. He-rre-guuud for en kveld! Dagen i går gikk i ett kjør før jeg dro til en venninne i 21 for å vorse/fikse oss. Jeg vil tørre og påstå at kvelden i går var en av de beste EVER. Når jeg er ute så blir det i ny og ne 1.Ikke så gøy som jeg hadde håpet på 2. DRAMA. 3.Gråting og svindyr taxi hjem. #partyfrøkna. Kvelden i går derimot, den var peeeeerf. Møtte mange av dere gjorde jeg og.

King Ali som photobomber bildet vårt som vanlig hihi :*

Det varmer hjertet mitt sånn når dere kommer bort for å hilse på meg. Dere aner ikke!! Ingen ord kan beskrive følelsen jeg får når jeg får en klem ifra dere, eller dere bare vil snakke med meg. Bloggen er blitt som en dagbok for meg, en jeg ikke tenker folk leser tho. Men der tok jeg feil gitt. Det fikk jeg bevis på i går.

Dere er noen fantastiske skapninger som booster motivasjonen min noe enormt hver dag :)) I love you guys! Jeg har innsett at dere følger med og at jeg til og med har noen gutteblogglesere, wie! Hvor kult er ikke det?

It’s a date then I guess?Det var det motsatte av hilarious å bråvåkne til en rar lyd på en solfylt dag som denne. Klarer dere å gjette hva jeg våknet til? Oh yas, bråk fra naboen.. 

Naboen hadde hagedugnad han tydeligvis. Jeg våkna av rabalder RETT UTENFOR vinduet til soverommet mitt. Gaaaaahd. Akkurat i det øyeblikket så fikk jeg lyst til å rive meg i håret og løpe ut med en stekepanne i hånda…

Jeg vet jeg vet. Gradestokken har passert 20 celsius men kan vi roe ned 2 hakk med det ”jeg skal lage meg ny hage” prosjektet deres? Jeees. Hehe, måtte bare få ut en smule frustrasjon nå ass. Har holdt det inni meg i hele dag. Hihi. Og ellers er alt fint med dere òg fininger? Meg også hehe.

Uansett, jeg sneglet meg omsider ut av senga langt utpå dagen. For i dag så hadde JEG avtalt med mine fine mannevenn at vi skulle ut å spise indisk. Alt dette konkluderte vi med imens han fortsatt sov.. Dere kan tenke dere hvor tatt på senga han følte seg når jeg sa vi skulle ut dørene om en halvtimestid. Hehehe. “Du sa jo ja. En avtale er en avtale” sa jeg imens han ikke forstod hva jeg pratet om i det heletatt.

Vi lo godt når vi skjønte at han ikke husket en eneste ting av samtalen vår men indiskmat ble det læll. Og det var søren meg så sykt nammis. Vi ble begge stappmette og skal bare ligge rett ut på sofaen resten av kvelden. Det var min dag, peeeeace out! Goodnight <3

Dette gjør meg glad

”If my husband doesn’t cry when I walk down the aisle, ima turn my ass around and walk in again, because OBVIOUSLY that nigga didn’t see me.”

”When he says ”You don’t need to worry about her.” And you know because you already killed her 😀 😀 😀

”Funny how boys are meant to be bad at multitasking, but obviously not when it comes to having 3 girls on the go at once”

God tirsdagskveld babes <3

Da jeg så disse 3 sitatene på instagram så kom smilet frem med èn gang. Ikke si jeg er alene om å sitte å le for meg selv av slike quotes? Hahaha. Jeg kan ta meg selv i å bryte uti latter når jeg leser sånt – ah, småe gleder i hverdagen. Dagen i dag har kun gått til å sove ut. Våkna nettopp og er like trøtt som jeg var i morges. Fuck. Jaja, på den positive siden så gleder jeg meg til å spise browniesen som er i ovnen, etterpå. Nam!

Ha en fin kveld videre, dere.

 

Sleep, what is that?

TODAY’S LOOK —>


God morgen, dere! Tenk at jeg har vært våken helt fremtil nå. Jeg har hatt sinnssykt lyst til å sove, tro meg. But I couldn’t før jeg hadde postet et nytt innlegg til dere 😀 #Stolt tihi

Kvelden i går var helt AMAZING. Etter at jeg og * kom hjem fra byen så vasket jeg imens han mekka middag til oss. På menyen stod lasagne og den smakte selvfølgelig helt himmelsk. Nøyaktig som alltid. Deretter så vi bare serie etter serie og lo kjempe mye. Han der får meg til å glise mer enn noen andre. Jeg bare digger at vi har så lik humor. Og så fucka som vi er så er vi våkne enda. Kl.11:22. Det er gaaanske sykt det siden jeg ikke er en som liker å døgne, sånn egentlig. Men nå vet jeg at jeg kan klare det hvis jeg bare går inn for det tho haha.


I skrivende stund så blogger jeg for dere imens en viss person sover vedsiden av meg. Må nesten sove nå jeg også men vi blogges ikveld fininger. Nataaaaa <3

 

”Jeg vil ikke snakke om det”

”Hva har skjedd?” ”Går det bra med meg?” ”Hvorfor har jeg vært inne i nesten 1 uke?”

… Jeg vet dette er noe dere lurer på og det samme gjør mine nærmeste også. Det eneste jeg kan si er at jeg ikke er klar til å snakke om det.. Jeg snakker om det når det føles rett men for nå så vil jeg bare fortrenge det, tenke at det ikke skjedde og gå videre. Jeg forstår bekymringen til alle men samtidig så skjedde det som skjedde.

– Gi meg litt tid bare. Så – forteller jeg dere naturligvis mer om hvorfor jeg har vært borte.. Men akkurat nå. Så vil jeg ikke annet enn å slippe å prate om det mer for en liten stund.

Jeg lover ingenting om hvor mye jeg skal blogge. Jeg tar det som det kommer. Men at jeg skjerpe meg det er sikkert og visst. Tilslutt så vil jeg si tuuuusen takk for all støtten jeg har fått fra alle kanter. For fyfaen så tøft det alt føltes når jeg var midt oppi det.. Dere er de beste <3

En privatsak

Haunted by my own/he’s mistake

Hey kjære dere<3 Som dere sikkert har merket så har det vært stille ifra meg siden fredag. Jeg har gruet meg så inni helvete til å logge inn her, fordi jeg føler jeg skuffer dere sånn ved å ikke holde løftet mitt. Slik skulle det IKKE bli, jeg som var og er så full av motivasjon. For å være tilbake. Men noen ganger så skjer det uforutsette hendelser som gjør det nærmest umulig for meg å ta meg selv i nakken og si fuck it.. At noen kan behandle et annet menneske så dårlig er helt mindblowing i mitt hodet. Jeg VAR og er fortsatt sykt nedstemt.

..Jeg som bestandig har vært 110% åpen med dere men med dette som nå er skjedd så blir jeg usikker. På hvor mye eller hva jeg kan fortelle dere. Hele situasjonen er for sårbart og grovt for meg enda. Likevel så føler jeg et ansvar ovenfor dere til å forklare meg litt i det minste. Halloen. Men ikke enda. Kroppen verker og lyset i enden av tunnelsen finnes ikke inni hodet mitt. Hvor ble den livsglade og bubblye Laurie av? Ikke vet jeg. Jeg har dermed brukt de siste dagene til å hente meg inn igjen på. Bare sovet i den digre senga ”mi”, spist MASSE lasagne og tilbringt tid med han som betyr mest for meg. Såååå jeg har det bedre nå, dere. Og dere hører ifra meg senere i dag for sure. 

– Ta vare på hverandre og behandle de rundt dere slik dere selv vil bli behandlet. Smask 😀