”TRUST ME YOU CAN DANCE” – VODKA

God fredagskveld dolls 😀 Tenkte bare å stikke innom og si hei før vi skal avgårde for å møte noen andre venner ute på byen.

Sara er her nå – og hun er endelig blitt singel. Ingenting er som å feste til langt på natt med sin beste venninne. Spesielt nå som vi begge er single and ready to mingle heh. Denne her skrivingen min altså. Jeg skriver til dere som om at vi skulle hatt en muntlig samtale. Anyways – slik ser jeg ut ikveld!

Kameraet blir forresten med på slep (Gud, plis la meg ikke miste det i gulvet ute på byen). SMASK!Jeg har holdt det hemmelig helt til nå..

In my head: ”Dear god. You can stop sending me fuckboys now. I learned my lesson. AMEN.”

 Okei.. Jeg klarer ikke å holde dette inni meg i et sekund til. Jo – jeg må.. Det er like før jeg sprekker.

Fingrene mine kribler etter å fortelle dere hva som har skjedd but I can’t.. Blæh.. Det jeg kan si da, er at jeg har tenkt meg nøye og lenge om før jeg takket ja til dette prosjektet. Dette er så ulikt meg at jeg ikke vet hva reaksjonene til dere kommer til å være.

Herregud, ja jeg vet hva dere tenker når jeg skriver om dette. Hvorfor nevne noe om man ikke kan røpe alt? Jo, fordi at jeg ikke klarer å holde kjeft og er bare nødt til å nevne for dere at det skjer ting bak kulissene. Soooorry. Jeg lover dere får vite absolutt alt så fort prosjektet er 100% spikret. Jeg gleder meg sånn atte jeg såvidt får nattesøvn heh. 

 Men over til noe annet. Etter videobloggen som jeg la ut tidligere i uken så har det kommet mange ulike tilbakemeldinger. De fleste på privaten og ikke her på bloggen. Jeg setter pris på at dere kontakter meg men jeg vil ikke kommentere om jeg er seriøs eller ikke i videoen. Folk skal få tro det de vil. Men at jeg er hjernedød – som noen uttalte. Det er så langt ifra sannheten som man kan få det! Folk altså. Er det mulig å være så uforskammet? Clearly it is. – Nå skal jeg jobbe videre før en venninne kommer på besøk. Håper fredagen deres har vært like fin som min.

Bomberjacket og en revurderingGod kveld! Her har dere dagens outfit. Det var nærmere ubehagelig å stå der og posere når omtrent hver person som gikk forbi stirret som bare faen… *KNIS*. Det fikk meg til å revurdere dette såkalte bloggcomebacket mitt. Før så brydde jeg meg fint lite om blikk men i dag så var det litt sånn: Kan du se på noe annet eller? Har dere aldri hørt om fotografering eller blogging før haha. Det var like før jeg sa det rett ut til enkelte. Folk er så.. Argh! Nysjgjerrige haha.

Jeg har ellers akkurat kommet inn døren i leiligheten. Etter at jeg møtte Stine så dro jeg rett på jobb og nå skal jeg bare spise pizza før jeg må hive meg rundt å dra på jobb igjen. Ha en fin kveld videre kjære dere. 

Hva synes dere om antrekket?

”Første gang jeg hadde sex, kristlig bakgrunn og min svakhet”

Hallo! I dag tenkte jeg å avsløre noen sære og juicy faktaer om meg selv. 

Eller – egentlig så skulle dette innlegget handle om hva jeg har gjort i denne lange bloggpausen min. Hva er vitsen? Jeg har ingen bilder å vise dere og da er det ikke like morro å mimre tilbake på året 2016. Uansett da, så håper jeg dere setter pris på dette innlegget. Gi det en ”like” om dere gjør det ‘a 🙂 Så får vi heller ta igjen det ”Hva har du gjort siden sist- innlegget”. I skrivende stund så sitter jeg på cafè med Stine. Vi har vært ute og tatt antrekksbilder som kommer ut på bloggen litt senere i dag.

– Dere kommer garantert til å le hardt når jeg forteller dere denne første faktaen om meg selv. Dere vil ikke tro det, tro meg. Vel, here you go. 

Jeg kommer fra den mest religiøse familien dere kan se for dere. Jeg har 3 brødre, og de er alle prester. Ikke nok med det. I tillegg så er svogeren og onkelen min prester også. Imens jeg derimot….. Mamma har for lengst

gitt opp å prøve å få meg til å dra i kirken hver søndag så det sier vel sitt. Jeg er ikke så kristen av meg da – jeg er vel riktigere nok familiens sorte får. Den gærne i søskenflokken, som ikke passer inn, og nekter på å ha på meg konservative plagg. I’m the wild child. Bokstaveligtalt. Så imens familien min ber 3 ganger om dagen så er jeg mer opptatt av når den neste episoden av ”PH” kommer ut hehe. Her har vi prioriteringene på plass.

Min syke avhengighet. Hva er bedre enn å binge watche krimserier om uløste mord og kannibaler? Når jeg ikke er på jobb eller på cheertrening så er det omtrent alt jeg gjør. Jeg føler meg syk i hodet som utsetter meg selv for slikt. Men det er jo så sinnnssykt spennende. Jeg kan lett se 8 episoder på rappen. Her snakker vi hardcore krimfan.

FUCKBOYS TAKEOVER. Jeg spør herren der oppe hva jeg har gjort for å fortjene denne her. Livet mitt er enkelt og greit en tragisk, humoristisk og en smule pinlig realityserie hvor jeg brenner meg gang på gang på såkalte fucboys. De smyger seg inn på en som snegle og sier alt enn måtte ønske seg å høre som den tradisjonelle ”Jeg er svært kresen på jenter men du, du er helt sykt nydelig”. Eller den ” Jeg er ikke fuckboy. Jeg bare synst du er jævlig pen og vil kose. Eksen var utro så er ikke klar for dame akkurat nå!” Høres det kjent ut jenter? Off course it does. EEEEER så jævlig lei. Når skal vi vokse opp sier jeg bare?

Når vi først snakker om gutter..


Første gang jeg hadde sex. Jeg tørr nesten ikke å skrive om dette temaet. Er så redd for å få hat for det eller at folk skal misforstå. Man kan vel si at fosterforeldrene mine fant ut av det og det ble månelyst i hjemmet den kvelden. Jeg fikk husarrest i 6mnd bl.a og jeg har helt ærlig aldri vært så redd i hele mitt liv. But let’s leave that story for another day. Vet ikke om dette er noe dere er interessert i å høre om? Si ifra isåfall HAHAHAHAH. Eller er det innafor å skrive om sånt på en blogg da?!

Avhengig av tannkrem. Og å dusje. Begge deler er de to tingene jeg ikke kan få nok av. Jeg kan dusje i evigheter og jeg får helt paranoia om jeg ikke har med meg tannbørsten overalt. Frøkna her får nærmest et panikkanfall om hun ikke kan pusse tenna 24/7 nemlig. 

Jeg dømmer ingen. Hvis noen forteller meg ”Du burde ikke henge med hun eller hun fordi at hun er sykt phony og ikke til å stole på” , så hører jeg ikke på de at all. Jeg foretrekker å bli kjent med folk selv. Uten å ta innover meg såkalte rykter eller meninger om en person. Jeg dømmer absolutt ingen. Og er det en kvalitet ved meg selv jeg virkelig liker så er det evnen jeg har til å ikke dømme andre personer… Jeg er like snill mot deg uansett hvem du er. Fremtil du gir meg en grunn til å tro annerledes om deg. 

I just can’t say no. Jeg er ekstremt dårlig på å sette grenser for meg selv. Eller rettere sagt, på å si nei til andre mennesker. Jeg sier bestandig ja til absolutt alt. Om ikke så får jeg dårlig samvittighet. Så i mitt lille hode så er det enklere å bare slite meg selv ut ved å prøve å strekke til overalt. Det går såklart til en viss grad – men tilslutt så blir man utslitt ikke sant? Dette er noe jeg har prøvd å jobbe med den siste tiden hehe.

Svenske gutter. Er det noe jeg ikke kan motstå så er det en gutt som snakker svensk. Det er forreal elsk!! Så fort jeg finner ut at en jeg er bitelitt gira på er svensk så er jeg solgt. HAHAH. Er jeg den eneste som er sånn? Hvor sykt er ikke det. Det er egentlig sykt merkelig. Men det er vel bare noe jeg liker ved personligheten til svenske gutter. Så, da vet dere det også om meg. Hør på hu’a hih.


Jeg droppet ut av videregående. Faktisk, så gikk jeg aldri 3.året på videregående. Jeg gikk danselinjen og etter en jæææævlig periode i livet mitt som sugde all motivasjonen ut av meg så sluttet jeg på skolen. Literally. Jeg lå i sengen i sikkert 3 mnd. Nei, jeg vet ikke hva mer jeg skal si uten at jeg blir helt trist. Skole, utdanning osv er et sårt tema synes jeg. Heldigvis, så ble det noe av ”dumma” som droppet ut. Jeg ER lykkelig nå flere år senere og har kommet meg inn i arbeidsbransjen. Så – til alle som sa jeg kom til å bo på gata og aldri bli noe, fuck dere. Neida. Etter så mye drittslenging som jeg har fått så er det så satans deilig å kunne se tilbake på alle de årene og vite at jeg tok det riktige valget for MEG. Skole er ikke for alle. Og sånn er det bare.

Er vi like på noen av disse punktene? Hvilken? 

Sannheten.. Derfor MÅTTE jeg legge meg under kniven

Hei. Det føles så rart å logge seg inn på bloggen etter over 1,5 år men i dag er dagen. . .
 
Jeg vet hva folk kommer til å tenke etter å ha sett denne videoen. Men sannheten må ut. Og ja,på grunn av at jeg vet mange av dere kommer til å gå bananas i kommentarfeltet så vil jeg minne dere på at dette er min kropp, mine penger og mitt utseende. Altså, jeg kan gjøre hva jeg vil med min egen kropp og sånn er det med den saken. Jeg skjønner ikke hvordan folk kan la seg provosere over noe sånt men noen tar seg vel tiden til sånt også 🙂 
 
Man kan ikke kalle seg en ekte blogger før man har tatt restylane eller silikon uansett. Det er trossalt utseendet som er viktigst her i livet, ikke hva som er på innsiden. Ikke sant?
 

Hva er deres meninger om plastisk kirurgi? Er det OK å operere seg så mye man vil om man ikke er fornøyd eller skal man være ”all natural”? Del gjerne videre.