En unik opplevelse

I’m back etter en uforglemmelig helg med venner og 5 dager uten internet i leiligheten, hurra! Jeg er klar for å blogge dødsbra for dere denne uken og jeg håper alt står bra til med dere alle?

Sist fredag så var jeg som sagt på den offisielle lanseringen av The Intimate Britney Spears-kolleksjonen. Og som jeg såvidt fortalte noen av dere så var planen at jeg skulle holde ”tale”. Dere kan tenke dere at jeg var stressa og nervøs i forkant, men talen gikk heeeeelt fint til min store forbauelse. Butikken så kjempe fin ut, stæsjet opp, med sprudlevann og sjokolade på bordet og rød løper! Og, i neste øyeblikk så snur jeg glasset mitt opp ned og tømmer innholdet utover gulvet hohoho. ”Jiiiises, hva er det som går av hu der’a?” tenkte sikkert de andre heh! Neida :)) Altså, jeg ER verdens mest klønete person, jeg rabler og snubler over alt som kan snubles over. Tipper mange av dere ikke visste dette om meg? heh, well now you know. Sååå ja, etter ”talen” var overstått så går jeg bort til kolleksjonen og knyter opp sløyfene. Jeg kjenner det kribler i magen imens jeg står der. Britney var jo mitt største idol da jeg var mindre. Jeg kunne alle sangene hennes, og ja da mener jeg faktisk alle sangene. Men toxic var favoritten min da, det var den jeg alltid brukte å koreografere danser til HAHAH. Jeg følte meg iallefall overveldet og glad igjennom hele lanseringen, folk var kjempe hyggelige, et par av venninnene mine var der. Så ja, jeg storkoste meg virkelig!!

Ellers, fikk jeg etter litt overtalelse med meg vakre Anette til å stille opp på bloggbilder hihi!

Disse to her hjalp meg i avgjørelsen om hvilket undertøyssett jeg skulle ha med meg hjem. Kjempe hyggelige jenter! Jeg viser dere hvilket undertøy jeg valgte senere!Meg med litt mer sminke enn ellers, vippeextensions og ny øyenskygge. Fargen på øyenskyggen var fin sant?

Jeg er bare så super takknemlig for at jeg får være med på sånt som dette via bloggen!! Dere aner ikke hvor takknemlig jeg er for at dere fortsatt følger meg og min hverdag her på bloggen! Så tusen takk for at dere alltid backer meg opp, støtter meg og sier ifra om jeg går over streken. Og, tilslutt så vil jeg takke CHANGE for at jeg fikk lov til å stille opp på lanseringen hos CHANGE Trondheim Torg.
Så ja, hva synes og dere og var noen av dere på lanseringen der som dere bor?

Snapshots fra Britney lanseringen & jentekveld

Nå blogger jeg fra sofaen til Madeleine. Dere skulle ha sett blikket mitt imens jeg sitter her og ser på cheegirlsa mine som turner til den store gullmedaljen, på stuegulvet RIKTIGNOK.. Jeg tror vi kan si oss enige i at den ene er en smule gærnere enn den andre HAHAHA. Jeg tror ikke jeg har ledd så mye på sykt leeenge.

Under får dere se noen spapshots fra Britney Spears lanseringen 🙂 Gleder meg til å vise dere resten av bildene. Ahh, livet er så fint om dagen!!! Men nå må jeg nesten gå. Vi skrives mer i morgen 😀

Hva synes dere?

Vippeextensions + -25% rabattkode på vippebehandling til dere

Åhh, dere! I dag var jeg hos Salong Fix-It – for å sette på vippeextensions. Dette er første gangen jeg har vært hos fine Siri og jeg må si at jeg er storfornøyd med resultatet! Hvorfor har jeg ikke gjort dette før? Med vippeextensions på plass så føler man seg fresh og opplagt 24/7, samtidig som man slipper og bruke tid på maskaraen om morgenen.. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg måtte SÅKLART ”forhandle” meg til en saftig deal for dere leserene også!

Jeg og Siri har gjort en avtale på at alle dere som leser bloggen min får -25% på vippeextensions hos Salong Fix-It ved å oppgi rabattkoden: LAURIE0408 ved booking av time. Dere kan booke time ved å sende mail til: [email protected] Ordinær pris på vipper for studenter ligger på 1290kr men med denne rabatten blir det en hel del billigere, jihuu. Koden går ut 01.10.14, men du kan selvfølgelig bestille en time og dra på selve timen den 15.november liksom. Så lenge du BESTILLER timen før 1.oktober så får du rabatten enkelt forklart. Salong Fix-It holder til i Bratsbergveien 169, Trondheim, og Siri holder dessuten et kurs i vippeextensions og gellac, dette i samarbeid med Negleskolen i Oslo!

Om noen av dere skulle være interessert i å melde dere på et av kursene så kan dere lese mer om dette HER.Jeg forklarte hun at jeg ønsket et mest mulig naturlig resultat og så dyktig og flink som hun er så fikk hun jammen til dette. Se fine vippene mine er blitt da dere, wihuu!

Jeg skal likevel ærlig innrømme at jeg grudde meg skikkelig i forkant av denne behandlingen. For 2år siden hadde jeg en dårlig opplevelse, den gangen gikk jeg til ei som ikke hadde peiling på hva hun gjorde med øynene mine heh.. Det var derfor viktig for meg å gjøre det ordentlig og hos en profesjonell denne gangen. Til min store overraskelse så følte da jeg kom til timen min hos Siri, så følte jeg meg velkommen fra første stund og hun var imøtekommende og supersnill! Vel, vi har jo alle hørt skrekkhistoriene som sier at man mister alle sine egne vipper om man setter på vippeextensions. Dette er langt ifra sannheten, for man skal nemlig IKKE miste masse av sine egne vipper når man har/har hatt på vippeextenions. Vi mister alle øyenvipper med tiden, det er naturlig og helt ufarlig. MEN – greia er den at man er mer obs på dette når man har vippeextensions om dere skjønner hva jeg mener? Så imotsetning til behandlingen jeg tok for 2år siden så følte jeg meg denne gangen både comfy og i trygge hender der jeg lå med et varmt pledd rundt meg. Vippene skal vare i 3-4 uker, påfyll koster 600,- pr.behandling. Det tok 1-2 timer å sette de på, og det var nesten heeelt smertefritt. Sjekk gjerne ut facebooksiden til Salong Fix-It HER for å se FØR og ETTER-bilder! Om dere lurer på noe angående vippeextensions så er det bare å spørre i kommentarfeltet! Også skal jeg prøve å besvare spørsmålene deres så godt som jeg kan 🙂

Jeg skal uten tvil begynne å gå fast til Salong Fix-It – for dette resultatet ble bare helt stunning, eller hva folkens?

Dere kan bestille time hos Siri på Salong Fix-It ved å sende en mail til [email protected] eller så ved å sende en melding HER. Lik og del gjerne dette innlegget dersom du synes vippene var fine!

– Min behandling er sponset, i samarbeid med Salong Fix-it.

A smile is the best makeup any girl can wear

Hei beauties 🙂 Ville bare vise dere en snikktitt på behandlingen som jeg var og gjorde tidligere i dag. Er det noen av dere som ser hva jeg har gjort?

Dagen i dag har vært meget produktiv. Tiltross for lite søvn inatt så spratt jeg opp da alarmen ringte kl.08:30 i morges. Etter at jeg hadde vært og ”fikset” på utseendet så tok jeg turen innom CHANGE før jeg dro hjem en tur. Hos CHANGE fikk jeg se litt mer av Britney kolleksjonen og herregud, jeg ER herved F-R-E-L-S-T. Nå gleder jeg meg ekstra mye til fredagen kommer!  Men ja, utpå dagen så dro jeg på min hittils dyreste dropintime sånn forreal.. Hadde det ikke vært for vi var så innstillt på at vi SKULLE trene så hadde jeg ikke giddet å betalt så mye for å trene heh! Jeg ble nemlig dradd med på trening av fineste Marthe og Madeleine, og mens de svettet flesket av seg så chillet jeg sånn 3/4 av tiden – OG jeg fikk sett en hel episode av The Kardashians. Er ikke jeg flink på trening så vet ikke jeg ass haha!

Hvordan har dagen deres vært?

My kind of saturday night

ALRIGHT, der fikk vi minnekortet til å funke igjen.. Helt serr, jeg prøver ikke å ta en TCMN her men minnekortet mitt har ikke latt seg samarbeide med meg i dag. Vel, akkurat nå så er jeg hos Ida. Jeg skal sove over hos henne til i morgen og i skrivende stund så sitter vi i sengen, stappmett etter å ha trykt i oss fajitas, smågodt OG grønnsaker og dipp. Yammi! Er det lørdag så er det lørdag! 😀 

Viktig å dokumentere at jeg ikke har mistet fleksibiliteten min over sommeren. Alt *må* jo tas bilde av og deretter deles på bloggen. #Meinaction #Addictedtosweets

Hver gang noen spør meg om jeg har et anstrengt forhold til mat, så ler jeg en høy latter inni meg forså å svare de at nei det har ikke jeg. Det finnes faktisk bloggere som ikke går på periodisk faste eller lavkarbo og som ikke teller hver kalori som de putter i munnen.. Haha! Så ja, vi finnes fortsatt hihi 🙂

 

VINN VINN VINN

TGIF!! Endelig er helgen her igjen, og gud så godt det føles! Som jeg sa på facebooksiden til bloggen så har jeg vært syk omtrent hele denne uken.. Jeg har ikke hatt mye å meddele og dagene har gått mest i å sove, dra på trening, dra hjem, også sove enda mer. Denne helgen så skal jeg gjøre en del styrke og være med en venninne. Og ikveld så har jeg en super konkurranse til dere 🙂 Jeg vil takke for at dere fortsatt klikker dere innom her selv om jeg har vært en RÆVABLOGGER i det siste!

Jeg har vært så heldig å få lov til å dele ut lipbuttere fra NIVEA. Konkurranser ER gøy sant dere? Jeg kommer til å trekke ut 2 vinnere som vinner en av hver type av disse lippbutterene. Altså, lip butterene jeg skal gi bort er raspberry, vanilla & macadamia og bluberry blush. Jeg har hørt mye om at bluberryen er supergod og lukter helt himmelsk! Lykke til alle sammen ♥♥

Dette gjør du for å bli med i konkurransen:

Lik facebooksiden til bloggen HER og legg igjen en liten hilsen i kommentarfeltet. Husk e-post!

Del gjerne innlegget videre også, dette kan bidra til å øke vinnersjansene dine men dette er helt valgfritt! Jeg trekker 2 vinnere den 26.september.

Reisefeber!

Akkurat nå er jeg inne i en fase hvor jeg egentlig bare har lyst til å sette meg på neste fly til basically hvorsomhelst. Jeg vil ut og reise, oppleve verdenen og ha the time of my life! Jeg har på ett vis aller mest lyst legge igjen alt av ansvar og bekymringer hjemme i kalde Norge – og bare ta meg en ordentlig ferie.. Jeg har alltid vært en av de som som bestandig tilbringer hver ferie i ”vakre” Norge haha! Til og meg vennene mine har fortalt til meg at jeg burde komme meg litt bort, reise til et sted langt borte og bare ”leve” litt. Faktisk, så har ikke jeg vært i syden på 8år og sist jeg var i utlandet var julen i 2011. Så akkurat nå så sliter jeg med å holde meg selv i sjakk.. Riktigere sagt så har jeg reisefeber deluxe!! Jeg har SÅÅÅÅÅ lyst til å reise til Paris, New York, Milano, Barcelona, London eller Roma.. Er det andre som føler det som meg?

For litt siden så fikk jeg tilbud om å joine en venninne når hun skal til Paris, en skikkelig jentetur bare meg og hun.

Det er likevel noe som holder meg tilbake fra å dra. Og så ubesluttsom som jeg er så er jeg ikke sikker på om jeg vil reise. Hvor ble det av hun som sa at man burde gripe de sjansene som man får? Vi lever jo trossalt bare en gang, så hvorfor ikke bare hoppe i det? Og tanten til venninnen min bor i Paris så hun har ordnet bosted og alt til oss begge, men ja…  Jeg klarer ikke å sette fingeren på hva det er men noe er det jo når jeg gruer meg skikkelig liksom. Jeg hadde en ekstremt ubehagelig opplevelse i utlandet for et par år tilbake, det kan være noe det som henger igjen. Men ja, jeg kan da virkelig ikke takke nei til en magisk langhelg i Paaaariiiiss sant? Så jeg må bare get myself together og innfinne meg i at dette her klarer jeg 🙂

Er det noen av dere lesere som har vært i Paris, og anbefaler dere andre å dra dit? Har dere evt forslag til en annen storby vi burde reise til?

En liten overraskelse til verdens beste lesere

Dina er en av de herligste og mest godhjertede personene jeg noen gang har møtt, noe som er største parten av grunnen til at jeg spurte akkurat henne om å bli med på dette. Vi to fikk en helt spesiell connection med en gang vi ble kjent, og den jenta der er virkelig en av de få som kan få meg til å smile og le til jeg både rister og gråter om hverandre! Og i dag så lagde jeg og hun en video til dere. I videoen får dere får vite hva ”overraskelsen” er også + dere får høre den uimotståelige, super sexye og mørke mannestemmen min hahah! Hvor kult er ikke det? Å høre sin egen stemme på video/tv ass, ingenting er bedre enn det eller hva? (iroooni)

Enjoy!

Nye CHEERMONDAY episoder kommer ut på mandager! Tilbakemeldingene deres betyr mye for oss, så legg gjerne igjen en kommentar der du forteller osshva du synes om CHEERMONDAY!

”LIK” & DEL GJERNE DETTE INNLEGGET VIDERE!

hemmelighetsfull

Hei og god søndagskveld dere! Man må jobbe hardt for å nå dit man vil, det er sikkert og visst. Om man vil ha noe så må man gå og ta det, er det ikke det det de sier?

Vel, dette er enklere sagt enn gjort.. Jeg har alikevel stått på litt ekstra i det siste, og jeg har søren meg allerede oppnådd mye med bloggen! Det lønner seg og jobbe hardt, det har skjønt nå. Her om dagen så fikk jeg en e-post som fikk tårene til å trille.. Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere alt sammen – hater å måtte holde ting skjult for dere, men sånn er nå det med den saken! Jeg gleder meg sånn til å fortelle dere hva som skjer om dagen og forhåpentligvis så er det ikke lenge til heller.. Og dere? Følg med på bloggen senere ikveld, da skal jeg dele noe litt gøy med dere alle!

Fineste Dina 🙂

Tilslutt så vil jeg introdusere dere for Dina, som fremover vil komme en hel del med på bloggen.. Så si hei til Dina alle sammen hihii!

Hugs and kisses!

Don’t worry – everything is going to be amazing

Har lørdagen deres vært fin eller? Elisabet, Maria og jeg gikk ut for å spise på EGON tidligere ikveld, og som vi koste oss!! Og enda gøyere var det at munnene våres gikk i ett sett fra vi satt oss ned til vi da forlot restauranten omtrent. Vi lagde sikkert mer liv enn det EGON noen gang har hatt tilsammen, haha. Kødda, SÅ gale var det ikke men mye latter ble det og jeg følte meg veldig inkludert i samtalene vi hadde! For meg så er det er skikkelig kleint å bli kjent med nye folk.. Jeg GJØR enhver situasjon jeg kommer i klein – eller det er ihvertfall det jeg vennene mine har fortalt meg! 

Her ser dere hva jeg bestilte meg. Herregud så godt det smakte 🙂


Og her ser dere hva Maria og Elisabet bestillte + en brownie

Uansett, så er det litt ekstra koselig å få ”bekreftet” at folk er sånn som du trodde at de var, før man ble kjent! Maria og Elisabet er to herlige firecrackers som jeg gleder meg til å bli enda bedre kjent med hihi! I morgen skal jeg møte Dina og da skal vi gjøre noe som jeg har gledet meg masse til! Ha en fortsatt fin kveld fininger 🙂