Personlig: Jeg ble voldtatt som 7åring av min egen ”far”

!!(Personene som er nevnt i dette innlegget er IKKE min ekte familie. Men de som jeg bodde hos da jeg kom til Norge. Altså, de som jeg kom til Norge med. Jeg hadde et annet pass, navn og identitet. Tenk over det mens dere leser innlegget)!!

Kjære du som leser dette, vær så snill ta deg tid til å lese hele innlegget selv om at det er litt langt 🙂

For mange kommer nok dette som lyn fra klar himmel. Et sjokk… Jeg har både tenkt meg om en og to og tre ganger om jeg skal publisere så mye av privatlivet mitt ut på nettet. Men om jeg ikke gjør dette hvordan skal det ellers bli en forandring?  Ja, det kan hende at det at jeg deler en så sårbar side ved meg selv slår tilbake på meg.. Hvem vet? Men det er ikke det viktig nå. Jeg vil hjelpe andre som er/har vært i samme situasjon som meg. Koste hva det koste ville. Jeg sitter her og skjelver, fryser og føler meg tom innvendig. For første gang så skal jeg forsøke så godt jeg kan å fortelle dere absolutt alt. Grunnen til det er fordi JEG mener at ingen mennesker fortjener å bli behandlet på den måten som jeg ble. Ingen, uansett hvor mye grusomt de har gjort. Jeg har personlig gått igjennom et helvete. MILDT sagt, mer enn de fleste kan forestille seg men skal alle få vite alt. Her er min historie.. Uten noe form for overdrivelse, fantasi eller noe som helst. Dette er hva lille meg har vært igjennom. Den nakne sannheten som vil sjokkere de aller fleste.. Jeg gråter mens jeg skriver dette så om det er noen skrivefeil i teksten så beklager jeg for dette! Min historie er som tatt ut av en traumatisk CSI episode – eneste forskjellen er at dette ikke er en tv-serie. Dette er livet mitt og bagasjen jeg går og sleper på hver bidige dag.

VOLDTATT SOM 7ÅRING AV MIN EGEN ”FAR”

Jeg var 7-8 år første gangen ”pappa” voldtok meg.. Langt inn i drømmeland så kunne jeg kjenne en hånd løfte dynen av meg. Der lå lille meg iført kun en truse og i forsterstilling slik jeg alltid brukte å sovne. Jeg kunne føle hånden til ”pappa” oppover låret mitt, han tok av meg truse men den eneste følelsen jeg følte var forvirrelse. Det og tomhet. Vi hadde ikke sex men ”pappa” påførte smerter på den da lille og spinkle kroppen min. Neste dag dro jeg på skolen, latet som ingenting såklart ettersom jeg hadde blitt truet med at om jeg så mye som fortalte noen min og ”pappas” lille hemmelighet så ville han voldta meg igjen og drepe familien min. Jeg kunne ikke la han skade familien min.. Så jeg holdt tyst hver gang han kom inn på rommet mitt om nettene. Jeg er sikker på at jeg oppførte meg spesielt på skolen, holdt meg litt for meg selv og var ekstra agressiv mot guttene i klassen.. ”Om de bare visste alt” – var en tanke som ofte streifet meg. Men ingen tok handling. Ingen lærere spurte og jeg sa heller aldri noe til noen. Mitt spørsmål er, hva er det som gjør det ”greit” å voldta en barn som er under 8år? Eller en annen person sånn i det heletatt?

Etterhvert begynte ”pappa” å presse meg til å gjøre ting på han, men kun de gangene jeg og han var helt alene hjemme. ”Yorh, gå og lås døren” brukte han å si. Så sta som jeg var nektet jeg jeg hver eneste gang. (Yorh var mitt gamle navn, den andre identiteten min).

”Pappa” ropte plutselig på meg en dag, men jeg tenkte ikke stort over det. Men jeg angrer til den dag i dag på at jeg ikke bare lot som om at jeg ikke hørte han rope. For denne dagen voldtok ”pappa” meg for første gang. Om jeg lukker øynene så kan jeg huske hvor smertefullt hele denne opplevelsen var. Jeg kunne kjenne smerten spre seg igjennom kroppen min, hva faen var dette her liksom? Jeg gråt mens han holdt på, jeg sa gjentatte ganger ”stopp” men han hørte ikke på meg.. Da han var ferdig så lå jeg der på sofaen, splitter naken og følte alt var min skyld. Jeg følte at jeg kunne ha stoppet han om jeg bare hadde skreket litt høyere, eller bitt hånden til ”pappa” enda  litt hardere enn hva jeg gjorde.

Jeg ble etterhvert ”vandt” til de seksuelle overgrepene. De skjedde regelmessig, cirka hver natt. Jeg følte meg som et objekt. En gjenstand som ”pappa” bare kunne gjøre som han ville med. ”Jeg er en ”nikkedukke” brukte jeg å tenke. ”Pappa” kan gjøre hva han vil mot meg og slippe unna med det, og alt er kun min feil” sa jeg ofte til meg selv. Etter en stund så slo ”pappa” meg hver gang jeg ikke gjorde som han sa. Det kunne være alt fra at jeg ikke skylte ned i doen FOR han, eller ikke lagde middag til han. Han fant alltids en grunn til å fysisk slå meg på ryggen, på håndflatene eller i ansiktet. Han brukte også å slå meg og ”broren” min med et belte eller en stor lang kjepp. Noen ganger hvis vi var ekstra rampete så ble vi slått rett på knoklene, fordi håndflatene våre blødde sånn..

Hvis jeg sa nei til å gjøre som ”pappa” sa ga han meg en skikkelig omgang slik at jeg ikke klarte å fysisk ”komme” meg på skolen dagen etter. Mens andre ganger så truet han meg på livet og bandt meg fast til dører eller i badekaret. Hvilken 8åring ville ikke gjort akkurat det samme som meg om de blir bitt fast og vet de ikke kan unnslippe no matter what? For det var nøyaktig det jeg trodde: Jeg trodde jeg ikke kunne komme meg unna overgrepene! Jeg trodde det var lov å voldta et uskyldig menneske helt til hun blør og ikke klarer å reise seg opp fra bakken. Jeg var rett og slett kjempe syk på den tiden.. Og da var jeg 8-9år liksom. Nå i ettertid så har jeg skjønt at dette ikke er greit, ingen har lov til å tvinge seg på noen om de sier ”nei” eller vedkommende ikke ønsker det.

”JEG BLE VOLDTATT AV MIN EGEN BROR”

Etter 2 år (2005) så flyttet jeg og broren min i beredskapshjem etter at vi fortalte barnevernet at det var vanskelig å bo med ”pappa”. Jeg følte meg for første gang 110% trygg, trodde jeg. Plutselig skjedde det noe som jeg aldri så komme..

MIN egen ”bror” begynte å voldta meg, hva er sjansen for det liksom? Han var litt eldre enn meg, sterkere og brukte derfor makt til å få det som han ville. Dere vet, samme regla men truingen osv og jeg var livredd hver natt. Fordi jeg og broren min delte rom OG seng. Hvis jeg sa nei til sex så ble jeg slått. Det var en gang han gikk litt for langt. Jeg stod og kjeftet på han fordi han oppførte seg så slemt mot meg. Vet dere hva han gjorde tilbake? Han kastet en spiss isbit på størrelse med en fotball rett i ansiktet mitt. Jeg begynte å blø fra øyet + øret mens han fikk nada kjeft av de vi bodde hos. Etter en stund så flyttet vi på et barnehjem i Orkdal. Da stoppet broren min å legge henda på meg. Men 3 måneder senere så flyttet vi tilbake til ”mamma” og da var det rett tilbake til det gamle helvete. Heldigvis bodde ikke mamma og ”pappa” sammen på den tiden men ja. Å bli voldtatt er å bli voldtatt tenkte jeg. Det er ingen som bryr seg om meg uansett så jeg fortjener vel at dette skjer med meg . . Jeg vurderte mange ganger å rømme men hvor skulle jeg dra? Jeg var 9år og følte ingen brydde seg om meg.

Siden ”mamma” visste at jeg hadde blitt voldtatt og til og med  da valgte å ikke ringe politiet så tenkte jeg: Hva skal jeg som kun var et barn gjøre? Ingen kom til å tro meg.. Uansett, mamma fikk seg ihvertfall en mannlig venn som oppførte seg svært rart rundt meg. En dag tvingte han meg med hjem til seg selv og ba meg kle av meg.

THREE TIMES A CHARM? JEG BLE KIDNAPPET OG SEKSUELT MISBRUKT

Selv om det kjennes ut som at noen river ut hjertet mitt akkurat nå så vet jeg at det er verdt det hvis dette kan hjelpe noen der ute. Så jeg forteller dere det tredje tilfellet hvor jeg ble utsatt for seksuelle overgrep.

Denne mannlige vennen til ”mamma” hadde satt opp flere kameraer i rommet og begynte raskt å ta bilder av meg. Nakenbilder.. Så bærte han meg inn på rommet sitt og begynte å ”ta” på meg. Kort fortalt da: Vennen til ”mamma” gjorde sitt og kjørte meg hjem igjen.. Jeg så han ikke på en stund men før vi visste om det så begynte ”pappa” og ”trakkasere” mamma. Han ringte ned telefonen hjemme og kom innom og truet med å drepe meg hvis jeg ikke flyttet inn hos han igjen. Da satte ”mamma” ned foten og sa ”Laurie, skal aldri flytte til deg *”. Dette gjorde pappa rasende, noe som igjen førte til at pappa sa ”Jeg skal drepe Laurie før den dagen jeg dør, jeg mener det, hun skal flytte til meg!!”. Vi levde etter den dagen i frykt. Jeg levde i frykt for å bli skutt ned på gata. Og jeg levde samtidig i frykt for å bli voldtatt av både min ”bror” og min egen ”far”.

Noen måneder etter så flyttet jeg i forsterhjem og etter det fikk vi anmeldt både ”pappa” og vennen til ”mamma”. Ikke før i 2006 anmeldte jeg saken. Fostermoren og fosterfaren min troddepå  meg da jeg fortalte om voldtektene, jeg følte for første gang at jeg ble tatt på alvor. Jeg ble sendt til Trondheim på underlivsundersøkelse, i flere avhør rundt omkring og jeg fikk ”endelig” fortalt min side av saken. Men ikke nok med det: Jeg kom såklart ”tilfeldigvis” i klasse med sønnen til voldtekstmannen min i 8.ende….. Så da gikk jeg i klassen med sønnen til ”mamma”sin venn fra 8-10. Det at jeg overlevde DET vil si for meg at jeg kan klare alt jeg vil her i verden. Så lenge jeg aldri gir opp og står for det som jeg mener er rett!

Min fostermor en den sterkeste og mest fantastiske damen jeg vet om!! Hun har lært meg så mye og hun trodde på hvert eneste ord som jeg fortalte hun. Folk som ikke har opplevd det som jeg har opplevd aner virkelig ikke hvor stor frykt man har for å ikke bli trodd. Eller, for å bli fortalt at man la opp til det selv, at man ba om å bli voldtatt.. Hvem er det som går rundt og ber om å bli voldtatt, som om at voldtekt er en ting som bare kommer springende mot en! Nei, en jente ber ikke om å bli voldtatt selv om hun har på seg en kort kjole, eller flørter med deg, eller virker ”seksuell” i oppførselen. Og det er akkurat der folk er så jævla trangsynte? Jeg blir rasende inni meg når jeg tenker på de menneskene som mener at det er voldtektsofferet sin feil at h*n ble voldtatt. All tvil og alle spørsmål rettes mot offeret, ikke han/de som gjorde en straffbar handling. Og det er helt bak mål spør du meg.. For etter min mening så er det ingen mennesker som fortjener å bli voldtatt uansett hva, ferdig snakka! Dette er også grunnen til at så mange voldtektsofre ikke står frem, fordi folk er så fordomsfulle og man blir dømt med en gang man stikker seg ut i mengden.

Mine voldtekstmenn fikk aldri noen straff, og vet dere hvorfor? Jo, fordi ingen av vitnene mine ville vitne mot de tre forskjellige personene som voldtok meg. Min bror var for ung til å tiltales så han ble aldri anmeldt … Den saken ble sett på som ”incest” (Politiet trodde fortsatt at vi var helsøsken) og det var det liksom. Og visste dere at 12% av anmeldte overgripere straffes? Hvor motbydelig er ikke det? Og vi lever tydligvis i ”verdens beste land”? Ja, det tror dere vel. Erstatning fikk jeg heller, hvor sykt er ikke det? Ikke at pengene er det viktigste her, men når noen gjør noe sånt mot en menneske og går ustraffet fra hele situasjonen også får ikke jeg ERSTATNING engang.. That’s unreal to me!

HVORDAN DET Å HA BLITT VOLDTATT FØLES UT SOM?

Det å ha blitt voldtatt kan beskrives som å miste en stor del av seg selv. Man føler seg etter en voldekt skyldig som faen! Man føler alt er en egen feil, og man skammer seg. .. Derfor dusjer ofte de fleste voldtektsofrene før de anmelder saken. De føler seg skitten, og vann og såpe er det eneste som kan gjøre de ”rene” igjen. Ellers, tar dine egne tanker totalt over og man føler seg ofte som den største hora på jordens overflate. Og knust. Og ensom. Og alene. Men dette er langt ifra sant og det er den/de som voldtok deg som har gjort noe straffbart. IKKE DU! Husk det! DET ER ALDRI DERES FEIL JENTER, HØRER DERE DET??

Det å bli voldtatt trenger ikke å bety at livet ditt er ødelagt, og over for godt. Jeg kan ta meg selv som et godt eksempel der. Jeg er et levende bevis på at man kan komme seg opp igjen fra bunnen etter å ha blitt seksuelt misbrukt & slått/brukt fysisk voldt mot i TRE JÆVLA ÅR. Da klarer du også å reise deg opp vennen!! Jeg hadde ingen jeg kunne snakke med i flere år. Min EKTE familie bodde og bor fortsatt i Liberia og jeg har ikke sett min EKTE mor siden mai 2003 (Min ekte familie bor i Liberia, Afrika). Jeg hadde absolutt ingen som var der for meg – før jeg flyttet i verdens beste fosterfamilie som virkelig tok grep på saken og gjorde alt de kunne for meg! Det jeg mener er, klarer jeg det så klarer du det. Anmeld voldtekten, få de svina i fengsel og husk at ingenting av det som skjedde er din feil! Uansett hvor tøft det er så VET jeg at du klarer det. Det kommer til å ta en stund før du klarer å stole på menn/gutter men husk bare at du på denne stien ikke tar alle gutter/menn under en kam.. Det finnes fantastiske gutter og menn der ute og du vil en dag finne den ene som respekterer og elsker påtross av hva du har opplevd! Jeg lever da jeg, og pusher meg selv til det ytterste for å smile hver dag som går.

Vi mennesker er sterkere enn hva vi tror, og jeg håper at det at jeg går ut med min historie kan inspirere en ung jente der ute i lille Norge! Jeg vil tilslutt sitere noe som Annijor aka Anniken Jørgensen skrev på sin blogg, for det synes jeg passet meget godt inni her: ”For værsåsnill å husk en ting i livet. Uansett hvor vondt du har det? Aldri tro at du vet hvordan noen andre lever sitt liv. Jeg vet ikke hvordan du som leser dette har det innerst inne, for deg er kanskje mitt innlegg her en liten bagatell i forhold til hva du har opplevd. Men jeg er ikke deg, og du er ikke meg. Jeg har mine problemer, du har dine. Aldri glem det.”

Det å fortelle noen at man er blitt voldtatt er ikke tabu/feil og er på samme måte som alt annet helt lov til å snakke ærlig og åpent om!

Jeg er en av de første bloggerne i Norge som står frem om at jeg har blitt voldtatt, og jeg skammer meg ikke overhode! Jeg har kommet meg sterkt ut av dette, jeg og det er jeg dødsstolt over meg selv for! Jeg ville aldri vært den samme personen foruten disse hendelsene, selv og jeg gjerne skulle ønske jeg slapp belastningen som de har gitt meg. Jeg vil være et forbilde og stemmen til alle voldtektsofre som føler skam fordi de har opplevd å blitt tråkket over.. Jeg er der for dere om dere vil snakke med meg.. Jeg vet hvordan det er…. Jeg har trossalt opplevd dette 3 ganger. Det gjorde meg veldig vondt å åpne meg om akkurat dette temaet siden jeg har holdt det hemmelig siden jeg var 7-8år gammel. Jeg kan kjenne mitt eget hjerte trekke seg sammen, og klumpen i magen var der konstant igjennom hele prosessen av å skrive dette innlegget. Tiltross for det og mye tårer på puten så er det verdt det! Å få det ut, fortelle alle, hjelpe andre som er i samme situasjon som meg selv!

Men dere? For at innlegget mitt i det heletatt skal bety noe i det store sammenhengen, så hadde jeg satt pris på at DU delte det videre på facebook. Så versåsnill du som leser dette, hjelp meg å spre innlegget videre, slik at at noen som er blitt utsatt for voldtekt forhåpentligvis kan lese det og se at det ikke er deres feil at de ble utsatt for dette! Og at de kanskje føler seg bedre av å lese at man aldri må gi opp og at livet alltid går videre!

Så – la oss sammen få lys på en sak som i 90% av tilfellene aldri blir snakket om. Det er nemlig saker som denne de store avisene burde skrive mer om. Ikke sporten, ikke været og ikke fotball. Men dette. Er dere ikke enig enig? For tro meg, det vil gjøre en forskjell hvis hver eneste person som leser dette deler det videre 🙂

Hilsen deres kjære L

Hvis det skulle være noe eller du bare vil dele dine erfaringer med meg så kan jeg kontaktes på [email protected] eller på facebook der jeg heter Laurie Deline. Begge de stedene så svarer jeg på alle henvendelser 🙂

– Følg gjerne bloggens facebookside HER

– Følg meg på instagram HER.

Og del dette innlegget ved å trykke på ”facebook-knappen” på venstre siden nederst i innlegget.

 
328 kommentarer
  1. Noe så grusomt! Jeg vet ikke hva jeg skal skrive… Du er ett stort forbilde! Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort eller hvordan jeg hadde sett på saken om det hadde skjedd meg. Men DU! Du kom deg gjennom det! Bare at du tør å fortelle dette videre viser hvor sterk du er! Med hånda på hjertet, jeg leste hele innlegget. Hver eneste bokstav. Hvert eneste komma. Hvert eneste punktum. Og alt traff! Utrolig sterkt innlegg.

  2. GUD, dette du fortalte nå fikk tårene mine til å trille! Jeg syntes virkelig synd på deg. Ingen fortjener at noe sånt skjer. Og hvertfall ikke av sin egen familie. Jeg er virkelig lei meg på dine vegne. Syntes du har hvert veldig sterk. Med tanke på alt du har gått igjennom. Du har virkelig mere styrke enn mange personer. Det krever mye styrke for å klare å skrive et sånt her innlegg. Dette er nokk et veldig sårt emne for deg. Dette er helt grusomt. Gråter fortsatt jeg!
   Du må stå på. Du har mye styrke. Og du er en nydelig person.

  3. For en sterk historie, og det er imponerende hvordan du har kommet på føttene etter alt dette. Du er en sterk person. Jeg skjønner ikke hva som skjer inne i hodet på folk som behandler jenter slik.

  4. Du er kjempe sterk. Jeg heier på deg! Jeg håper alt går bra med deg nå, du er et levende bevis på at det finnes mentalt sterke og uovervinnelige mennesker der ute. Skal be for at du får alt du ønsker deg, og de som gjorde deg vondt får det som de fortjener til slutt!

  5. Kjære Laurie! Tårene rant fra øyene hver setning du skrev og jeg vil fortelle deg at du er virkelig sterk. Jeg beundrer deg så mye og håper virkelig alt står bra. At gjerningsmennene får straffen sin, nå eller senere. Karma is a bitch. Du er en inspirasjon til andre der ute som har vært gjennom det nesten eller samme som deg! Du er utrolig nydelig, Laurie.. Stå på <3

  6. Har virkelig ikke ord, Laurie! Du e en fantastisk sterk person og e beundra d for den du e! Du e virkelig en av dem snilleste menneska e vet om og d har e syns siden første gangen e møtte d på cheer! Stå på, du e fantastisk<3

  7. Så utrolig sterkt av deg å skrive om dette! ingen som ikke har opplevet noe sånt kan sette seg inn i din situasjon, det er helt umulig. Du har vokst deg ufattelig sterk og er et forbilde for mange som sliter med like ting. Kanskje folk kan bli flinkere til å se hva som skjer rundt seg. Veldig få unge barn tør å fortelle om sånt, spesielt ikke når det skjer i familien. Hvis alle blir flinkere til å passe på de rundt seg så kanskje det kan bli enklere for de det gjelder og fortelle noen om det. Sånt skal IKKE skje med NOEN. Det er helt grusomt! All respekt til deg som har kommet så langt OG som tør å skrive om det!! Inspirerende!!!

  8. Wow… Bare, wow… Dette er helt utrolig, og jeg blir så utrolig imponert over hvor sterk du er! Kan ikke engang tenke meg hvor mye dritt du har gått igjennom, og hvordan det er å leve med. Huff, er så “stolt” og ja, det er bare fantastisk at du har klart deg så bra 🙂 Er SÅ glad på dine vegne, over at du fant en fosterfamilie som hjalp deg gjennom dette. UTROLIG tøft også, å tørre og stå fram, og fortelle alt dette. Ønsker deg alt vel fremover, og håper alt bare blir bedre og bedre for hver dag som går <3

  9. Trist å lese dette hvis det virkelig skjedde akkurat som skrevet? synes det var mye overdrivelser her -.-
   sorry, men ser ut som du vil ha litt oppmerksomhet eller forventer oppmerksomhet etter å ha skrevet dette her.
   etter min forståelse, så kommer du fra en dårlig familie siden de har behandlet deg så dårlig som du har skrevet? men hey, selv om du blir behandlet bedre av forsterfamilien din kanskje fordi dem har mer penger enn der du er fra eller en annen grunn: NEVER FORGET YOUR ROOTS GIRL og familien din vil alltid være familien din! Så ikke la penger og sånt som du sikkert får fra forsterfamilie få deg til å tro at forsterfamilien elsker deg mere enn familien din:)
   ellers er du sterk som deler sååå mye av privatlivet ditt med hele Norge, damn -.-

  10. Kjære vakre deg, du er ei nydelig og sterk jente!
   Du er utrolig tøff og modig som tørr å dele disse vonde tingene.
   Det gjør vondt langt inn i hjerterota å lese alt det vonde du har blitt påført og det gjør meg sint at ingen av overgriperene er i fengsel. Jeg har selv vert utsatt for overgrep og vet hvordan den ufortjente skammen og skylden henger i kroppen. De anonyme idiotene som skriver her at du overdrive, tror dette bare fordi det er så utenkelig for noen som aldri har opplevd overgrep, de er bare ignorante, uvitne og usympatiske drittunger.
   Jeg heier på deg! Mage varme klemmer fra meg<3

  11. overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver overdriver

  12. Æ kjenner ikke deg men det e helt fantastisk at du delte historie din med oss alle..
   Et lite råd til deg fra mæ e å ignorere alle som sier at du overdriver.. Hvis du svara dem så e du bare dum som dem..
   Ingen vet hvordan du har hatt det så ingen ha rett til å sitt bak pcskjermen å snakk dritt..
   Du e kjempe modig kjære dæ <3

  13. ej he egentlig ikkje ord, for noke sånn e de ingen som fortjena å oppleve.. men du e utrulig sterk som tør å dele ditta og ej håpe virkelig at ting he blitt bedre for dej!!

  14. Du er så sterk♡ stå på du hjelper mange med et tabu og grusomt emne vi må få øynene opp for og gjøre noe med. Mørketallene er store og ingen fortjener å oppleve slikt. Og de som kommenterer at du overdriver, hvordan vet de det? Det er bare idioter ute etter å såre og spre dritt. Så fuck them and be strong♡

  15. helt forferdelig å lese! har ikke ord på dette slike folk som holde på sånt burde får totalt stor straff rett å slett dumme i håve. du er modig som tør skrive dette på bloggen <3 veldig bra skrevt meget viktigt tema får slikt kan andre ha det.. Jeg er glad på din vegne at til slutt trudde dem på deg å veldig bra du kommet ut av det du er sterk jenta <3 Om du vil snakke med meg kan du bare ta kontakt på facebook <3 Stå på du er sterke jenta <3 =) klem 😀

  16. Hva f*** vet vel dere som kommenterer “overdriver” osv om denne saken her?
   For gods sake, om denne nydelige jenta virkelig var så desperat etter oppmerksomhet som dere påstår så hadde ho vel strekt seg etter andre ting enn å blottlegge privatlivet sitt på internett som absolutt alle kan lese.
   Dere bør tenke dere om flere ganger før dere uttaler dere om hvor mye hun “overdriver”, for dere vet absolutt INGENTING.. Jeg kjenner jeg blir så ufattelig provusert når enkelte skal begynne å kritisere beinharde, sterke og tøffe kvinner som forteller om fortiden sin til hele Norge. Dere bør heller dra dere selv litt i nakkeskinnet og se på denne jenta som ufattelig sterk og sinnsykt modig som tørr å skrive et så detaljert og forferdelig innlegg som dette, for det står det respekt av!
   Stå på, Laurie. Dette var helt for jævlig å lese og jeg klarer ikke å sette meg inn i den situasjonen engang.. Men, styrke og modighet det er du ialfall full av! Ikke glem det! <3

  17. For det første må jeg bare si at du er kjempe nydelig. Og virker utrolig klok.
   Kjempe trist å lese at du har gått gjennom noe så forferdelig. Men du virker som en sterk jente og derfor vil du oppnå mye bra i livet framm over.

  18. du er vakker,og det er dumt at ei flott jente som deg skal ha måttet gått igjennom så mye vondt 🙁 <3 stå på! du er virkelig sterk 🙂

  19. Kjære Laurie! for ei utrulig sterk historie du skrive om her, noke ej aldri hadde forventa å få høre fra dej. du e en av dei mest nydlige vennindene ej he, å ikkje minst den mest positive å smilande personen ej noken gong he møtt. At du he opplevd noke sånt, kom virkelig som et sjokk for mej og sikkert for mange mange andre også. skal sei du fikk mej til å grine der altso. du e so sterk, å du e en so god person å sjå opp til. ej ser ivertfall opp til dej<3
   stay strong! i love you <3

  20. Stay strong girl. Fantastiskt skrivet, modigt av dig att dela med dig av din historia. ❤️ Sender massa kramar till dig.

  21. Du sterk! Utrolig bra innlegg! Sjønner ikke at folk kan gjøre sånne ting! Har delt innlegge!♡♡♡♡♡♡♡

  22. Utrolig sterk historie laurie, er trist at det finns slike mennesker.. ha alltid tro på deg selv, du virker som en fantastisk jente! you go girl! vær sterk! <3

  23. Syntes historien din er veldig sterk og det virker som at du har vært igjennom et ganske reint helvette, men når jeg var ferdig å lese i historien din så gikk jeg igjennom resten av bloggen din og da fikk jeg litt sjokk. Du tar veldig seksuelle bilder på bloggen din i både bikini og rompe osv… Syntes det er lott rart at rn jente som er blott voldtatt tar så seksuelle bilder av seg selv på bloggen. Sier bare at du burde være litt forsiktig med det siden du sier de folkene som gjorde det ikke er blitt straffet!

  24. Ser her at du har fått noen unødvendige og ikke så vennlige komentarer. Jeg synes du virker som en fantastisk flott jente! Du har opplevd mer en de aller fleste. Du står fortsatt på dine egne to ben, så ikke la disse unødvendige komentarene dra deg ned. Stå på, se frem over. Du har kommet deg gjennon mye, og du kommer til å nå langt, det er jeg sikker på. Måtte du få et fantastisk liv videre! <3
   Mvh, Mari

  25. hvorfor skal hun ikke kunne legge ut de bildene hun vvil? om hun har lyst til det er jo helt opp til henne. å ha vært missbrukt skal ikke bestemme over hennes liv å hva hun legger ut.
   om dere mener hun overdriver. dere var jo ikke der, det er kun hun som har opplevd det.
   å bildene henne legger ut er langt ifra seksuelle. hadde jeg htt sånnn kropp hadde jeg nok lagt ut sånne bilder selv.

  26. du din anonyme helvete,som kaller laurie hore,spørsmåle mitt til deg er hva er en hore? vet du det? nei tvila å visst du ikke vet det så har jeg en god “nyhet” til deg og det heter for internett der du kan gå inn på adressen:www.google.no å søke på:hva er en hore så tror jeg du får helt annet svar en du tenke å tenk å bare komme på å kalle ei som faktisk dele masse av livet sitt med andre for å hjelpe å faktisk ofre rykte sitt for andre også kommer du med usaklig kommentara som du kunne spart deg for,har du hørt om å vise respekt for mennesker før?nei det tror jeg faktisk ikke.. fyfaen så forbanna jeg blir på sanne små drit unger som deg.
   du traff meg virkelig Laurie,stå på så skal jeg prøve å støtte deg visst det er noe,du vet at jeg er her for deg,loveu❤️

  27. Du overdriver så masse at det ikkje går an. pg uannsett så e da ein grunn til du blir voldta når du klær deg ut som hora på alle bildene..

  28. Sorry men ej trur ikkje på dej. Faren din + broren din + vennen til mamma di= kva i helvete?
   Så du gjorte ingenting absolutt INGENTING da de voldtektet dej? Liksom du sa at vennen til mora di tok naken bilder av dej. Stoda du der bare? Og då var du omtrent 10 år sa du. Etter min meining ej trur ikkje på dette . Dette her e ikkje ekte i det heile tatt. Sorry as 😒

  29. sterkt og lese. ingen skal oppleve noe så grusomt:/ skjønner ikke hva mennesker tenker med.
   sender deg masse klemmer <3 du er sterk, som klarer og skirve om dette!<3

  30. Wow! Stå på, du er utrolig sterk og vakker! Det er fantastisk å se hvordan du fortsetter uansett hindringer, og du er så modig som tør å stå frem med dette! Jeg er sikker på at andre folk som har opplevd voldtekt vil finne mot i dette innlegget, og jeg ser allerede opp til deg<3

  31. Respekt skal du ha, for at du tør og skrive om noe som er så forferdelig og så vondt! Voldtekt rammer flere enn vi tror og ofte de vi tror har det helt okei, tror du en en stor inspirasjon for folk som ikke tørr å komme ut med at de har blitt voldtatt, for som du skriver det er ikke din skyld det er voldteksmannen sin! Du er tøff og veldig sterk!
   Syntes det er fantastisk at du nå kan åpne deg og være så ærlig, likte innlegget ditt veldig så blir nå fast leser av bloggen din!
   Stå på vidre, du er en sterk og fantastisk person!

  32. Du må være den sterkeste personen i hele verden, du er et stort forbilde for så mange, vakker er du! Jeg synes det er veldig leit at du har opplevd så mye vondt, men du er et stort forbilde siden du kom deg gjennom alt det vonde. Stå på, aldri gi opp!!

  33. Utrolig sterkt å lese! Syns det er så flott at du deler dette med oss, og mange vil nok finne støtte i dette. Jeg har aldri blitt voldtatt, og håper aldri jeg blir det, men jeg kan forestille meg at det er rimelig hardt.. Du er ei sterk jente! Drit i alle de negative kommentarene!
   Til dere som absolutt må kommentere negativt;
   når personer må kommentere negativt til andre ligger det ofte sjalusi bak. Det faktum at kanskje enkelte av dere er sjalu på noen som er blitt voldtatt er jo bare helt fucked up!
   Og de som spør hvorfor hun ikke gjorde noe da hun ble voldtatt; Hva i faen hadde du gjort hvis du ble voldtatt som 7åring av en person du stolte på? Når jeg var 7 år så trodde jeg på nissen, tannfeen, enhjørninger og alt mulig, så hvis jeg da hadde blitt fortalt at familien min ble drept hvis jeg sa noe, hadde nok jeg holdt kjeft. I tillegg blir du banket av en voksen mann! Hvor sterk var du som 9 åring? Hvor mye hadde du hatt og stille opp med mot en voksen mann? Og om dere ikke tror på dette, eller bare tror det er for oppmerksomhet, det er dere som kommenterer for oppmerksomhet! Vær så snill å bli voksen, hvis du ikke klarer å la være å spre negative kommentarer og holdninger på nett, så er du faktisk ikke moden nok til å være på nett!
   P.S
   Hvis du tror at du kommer unna med nettmobbing tar du feil! Det tar ikke mange sekundene å finne ut hvem som har kommentert, og politiet tar nettmobbing rimelig seriøst 😉

  34. ikke bry deg om hva de teitingene skriver…de vet vel ikke sannheten! du er en utrolig pen jente som er så sterk og modig! ikke la noen knekke deg <3 ihvertfall ikke dumme kommentarer! du har min respekt <3 !!

  35. Herrigud! Noe så grusomt, og jeg som klager over at pappa fikk meg til å ta oppvasken før jeg skulle på skolen. Dette er ti tusen ganger værre. Nei ti milioner ganger værre. Du er fra og med nå et av mine største forbilder😘

  36. “Jeg vil være et forbilde og stemmen til alle voldtektsofre som føler skam fordi de har opplevd å blitt tråkket over..”
   Du har nettopp blitt et stoooooort forbilde for meg, og du kan være stemmen min 😀
   “Karolina
   18.08.2014 kl.16:41
   Du overdriver så masse at det ikkje går an. pg uannsett så e da ein grunn til du blir voldta når du klær deg ut som hora på alle bildene..”
   Hvor dum går det an å bli?? Hun legger ut bilder av seg selv nå, nå som hun er 18 år gammel!! Da dette skjedde var hun bare et lite barn og hadde ikke blogg en gang!! OG DET ER FAEN MEG INGEN UNNSKYLDNING ELLER BORTFORKLARING DU KAN KOMME MED SOM GJØR DET “OKEI” Å FUCKINGS VOLDTA NOEN!!
   Har du ikke opplevd noe lignende selv kan du faen meg bare holde kjeft!!

  37. Du har virkelig opplevd et helvette. Jeg har selv opplevd noe ganske vanskelig i livet, men jeg kan ikke sammenligne det med hva du har opplevd!! Det må ha vært utrolig tøft for deg, og ingen fjortjener dette!
   Det er bra at du tørr å stå frem for hva du har opplevd, slik at du kan motivere andre til å også åpne seg. Du virker som en utrolig herlig jente! Jeg kjenner deg ikke, men du virker utrolig, herlig, dyktig og ikke minst tøff jente! Stå på videre, håper det går bedre med deg nå.
   Hilsen <3

  38. Dem burde straffes skikkelig…alle voldtekt folk burde bli rundjulet eller noe den duren. Kjenner en kamerat som så noen som holdt på å bli voldtatt…La os si fyren kunne ikke gå skikkelig etter kameraten hadde hjelpa personen som var i nød

  39. Hei:) først å fremst må jeg bare si at du er en utrolig sterk person. Skjønner godt hvordan det er, å det er et helvete! Har selv blitt voldtatt av min egen far, og nå bor jeg i fosterhjem. Noe som faktisk er mye bedere.
   Stå på og lykke til videre. Ikke la en liten ting ødelegge deg<3

  40. Du er virkelig en sterk person! Beundrer måten du tørr å stå fra på. Stå på, jente! Du kommer til å komme langt i livet, det vet jeg 🙂
   Husk at politiet kan spore opp IP-adresse på pc’en folk skriver fra.
   Så det er ganske lett å se hvem som sitter å skriver dritt 🙂
   Nettmobbing blir tatt serriøst!
   De tror de er smarte å skriver “anonymt navn.
   Haha, de tenker nok ikke så veldig langt.
   Folk som mener dette er å søke oppmerksomhet har virkelig ikke opplevd å ha det tøft i livet. Det verste man kan gjøre er å stenge inne slike ting, og stenge inne tanker. Så du gjør helt rett Laurie. Norge trenger å høre dette. For det er så utrolig mange der ute som ikke skjønner alvoret med slike ting som dette.
   Drit i de frekke personene. Du er ikke en hore, ikke i det hele tatt! Du er ikke oppmerksomhetssyk og du overdriver ikke. Dette er dine opplevelser, dine ord og dine tanker. INGEN KAN RETTE ELLER PRØVE Å ENDRE PÅ NOE SOM DU HAR OPPLEVD. For jeg tviler STERKT på at noen av de som kommenterer frekt har noe anelse om hvor fortapt man føler seg som et lite barn der voksne har totalt kontroll over deg, og man ikke tørr å si noe. De som kommenterer frekt i dette tilfellet kan ikke ha mye følelser, livserfaring eller realitet. Nei, folk er frekke asså!
   Du er tøff Laurie! 🙂 <3

  41. Jeg må ærlig innrømme at jeg blir svært skeptiske til slike bogginnlegg, jeg har opplevd at en venninne løy om å bli voldtatt og nærmest ”skryter” om det på fest og skole osv. Men dette var utrolig sterkt og ekte! Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive, jeg vil helst bare gi deg en klem og vise deg at jeg virkelig bryr meg. Dette er noe ingen skulle ha godt igjennom. Og jeg syns det var kjempe bra at du delte din historie med oss, det kan/er flere der ute som gjennomgår noe lignende og dette vil jeg få slutt på! Så jeg donerer selv 50 kroner i månden til amnesty som jobber for å få en ny grunnlåv om akkurat dette, voldtekt. Råder dere andre til å gjøre det samme siden 50 kroner i månden er ingenting egentlig (hvis du har regelmessig inntekt) men betyr så mye for amnesty!

  42. Dette er vel det sterkeste innlegget jeg noen gang har lest..Det er vanskelig å beskrive hvor lei meg og opprørt jeg blir på dine vegne. Du er utrolig sterk og jeg blir SÅ stolt av at du klarer å skrive såpass mye om det du har opplevd. INGEN fortjener slik behandling. Jeg håper jenter som selv har blitt utsatt for slike overgrep leser dette innlegget og skjønner at det alltid er håp. <3

  43. kjempe røranes historie, du e modig som klare å skrive dettan i all offentlighet. Stå på! Du e til inspirasjon for mange kan æ tru :’)

  44. flott blogg 🙂 stort av deg å stå frem sånn 🙂
   veit godt åssen du har det.
   vært igjennom mye av det samme.
   om du vil snakke eller høre, så legg meg til på Facebook 🙂

  45. herregud, så ufattelig sterk du er!! sender deg alle hjerteklemmene og styrkeklemmene i verden. og du har så rett i at det aldri er offerets feil. jeg hadde på meg et maxiskjørt og en cardigan, og var på konsert da det hendte med meg, så hvordan i all verden kan det ha vært min feil? uansett, utrolig glad for at du har kommer deg ut av det. stå på ❤️❤️

  46. Jeg må bare si du er utrolig snill og utrolig sterk. Jeg har selv opplevd at kjæresten til søstra mi, kommet på natta og dratt av meg dyna og klærne men han pleide alltid å suge meg, men til slutt ble som en vane og en dag tvang han meg til å lokke opp punn og suge han det var ille. Men jeg syns fortsatt det ikke var så ille. For jeg har aldri hatt kjæreste så får sikkert aldri hatt sex. Så jeg kunne gjerne tenke meg at han kom på nettene og kledde
   Kav meg og sugde meg og putta den

  47. Jeg ble også seksuelt misbrukt av min far hver gang jeg var hos han i 5 år.. Det er helt forferdelig. Jeg tør ikke gjøre noe idag, være ute, gå på bussen, dra ut med venner/familie. Det han gjorde ødela meg helt.. 😔 men du er så utrolig sterk, og jeg håper virkelig du har det bra nå.

  48. Hun er ikke den enste som ble slått og banket opp av famailien sin. Det har mange afrikaner også opplevde inkludert meg. Men når hun sa faren, broren, og en venn av mamma voldteket meg. Er det noen spesiel de ser inn i henne eller jobber og planlegget de alt sammen sammen? For å gjøre dette mot henne. Det går ikke Ann å bli vodtakt av 3 personer. Okey far greit bror greit men plus en til nah det er formye. Og då høres dette bare bullshitt

  49. Dere som kommer med negative kommentarer på dette innlegget er vel dere som har danset på roser hele livet tenker jeg. Det er selvfølgelig lov å være skeptiske på sånne innlegg for det er jeg selv, i og med at det er mange som skriver for oppmerksomhet. Men tror søren meg ikke så mange av dere som har lest hele innlegget. fordi det som står i dette innlegget er veldig troverdig. Jeg blir så provosert å se at det er så mange som kommer med negative kommentarer til en som tør å stå fram og fortelle og prøve å hjelpe andre med hennes erfaring. At noen kan være så trangsynte det sier bare hvordan denne verdenen er. Bare at dere sier henne overdriver.. Hvordan kan DERE vite om henne overdriver? når DERE ikke har opplevd det? og ikke var der når det skjedde?.. Bare tenk hvor vondt det er for et offer og vite at noen ikke tror h*n. Uff nei?. Tenk litt lengre før dere skriver ting..
   Men kjære kjære deg, det du har opplevd er et rent helvete ingen, absolutt INGEN fortjener å gå igjennom dette! Stå på videre!<3 stay strong

  50. Blir jævla irritert på de som sier du ”overdriver” ! HVORDAN I HULESTE KAN MAN OVERDRIVE EN VOLDTEKT`? kan faen ikke sitte der hjemme og leke frøken perfekt som dømmer alle andre. du har rett og slett opplevd et stort helvete som ikke kan forklares halvparten av hvor ille det faktisk var. Det at du står her nå og har mål i livet, ambosjoner og står på videre viser at du er uslåelig. JEg ønsker deg alt det beste. Og håper de svina brenner i helvette. Lykke til videre, du er nydelig <3

  51. Du er SÅ fantastisk flink til å formidle din historie, på en forståelig og troverdig måte!
   -De som sier noe annet, har bare problemer med å ta inn over seg budskapet! Noe som er helt ok, da det ikke er alle som har den evnen. De fleste har ikke opplevd voldtekt og har (heldig vis, for dem!) ikke den ballast som skal til, for å forstå. Noen få, men flere enn vi kanskje tror, har opplevd ting som de ikke klarer og fordøye og kjenner det alt for motbydelig å skulle begynne å grave i gammelt “søppel”!
   Jeg vet at gammelt søppel råtner. Det er litt sånn med følelsene våre også. Om vi gjemmer de “råtne” hendelsene for lenge, kan vi bli syke av de. Det er ikke sunt!
   Så ALLE som har noe “råtten søppel”, burte finne seg noen å betro seg til!
   Jeg foreslår at den som bærer på noe kan teste ut følelsene sine, det sted der de aldri blir gjenkjent. På en lang reise, for eksempel. -Buss, fly tog, hva som helst! Finne noen å snakke med, uten å presentere seg, så man kan bli identifisert senere. Om du finner ut at du vil ha kontakt med vedkommende i fremtide, er det bare å be om tilgivelse for at man ikke sa sitt egentlige navn og presentere seg med riktig navn. om man da, ikke lenger har tillit hos vedkommende, så la vær å gi dem etternavnet ditt! Slik kan man teste ut andres reaksjoner og bli litt tryggere. forhopenlig vis så trygg at man kan fortelle sine nærmeste og politiet hva som har hendt.
   Dessverre er dette en metode som er vanskelig å gjennomføre som barn.
   Som å spise sjokolade. -det er lov å kjøpe/smake, første gang. Men om man ikke liker den, er det lov å kaste den i fra seg! (det var ikke flåsete ment!)

  52. Ignorer de folka som tydeligvis har fått en pinne igjennom hodet-.- (typisk oss jenter å bare tenke på de stygge kommentarene!) Veldig bra at du klarer å stå fram og være åpen! 🙂 du er et stort forbilde!

  53. Hei, jeg har også blitt voldtatt av min “far”. Jeg var rundt 14 eller 15 da det skjedde første gangen. Ingen trodde på meg da jeg sa det, og jeg har fått flere drapstrusler av min egen “far”.
   Jeg vil bare si takk for at du deler en så sterk sak.
   Skulle ønske jeg kunne blogge det jeg opplevde, men “pappa” fant bloggen min og anmeldte meg.
   Jeg har vært hos politiet med historien min, men saken ble forkastet. Jeg holder på å bygge meg opp igjen, jeg vet det tar tid før marerittene går bort, men det blir bedre…
   Sorry for lite sammenheng i kommentaren, dette er bare et emne jeg ikke klarer å uttrykke meg innen.

  54. Du er UTROLIG sterk som tør å stå frem og fortelle oss hva du har opplevd! INGEN fortjener å bli voldtatt, uansett hva. Stay strong <3

  55. Jeg har en lillesøster på 7år og det førte til at jeg ikke greide å lese mer. Så hva enn som har skjedd med deg så håper jeg du får den hjelpen du fortjener. Slike mennesker som din “far” burde blitt henrettet. Ingen fortjener dette. Stå på videre, du er en flott jente!

  56. Nå får faen meg dere som skal slenge dritt gi dere, seriøst, jeg skjønnner ikker hvordan dere kan ha et hjerte til å gjøre sånt? Skal dere skrive sånt til alle som legger ut historiene sine da eller? Jeg syntes ikke hun overdrev i det heletatt, har lest så mange historier om noe lignende så jeg tviler sterkt på at hun overdriver, og hvorfor skulle hun overdrive? Det er helt forjævli og bli voldtatt, visste du det? Herregud, vi lever liksom i lille trygge norge, som nå ikke lenger er trygt, enten så er det terror trusler, eller så er det mobbing på mobbing, trakasering, voldtekter, eller rett å slett mennesker som ikke fortjener å gå ute i det fri. Hver dag kan du lese om narkotika, salg av falske ting, homofile som ikke blir respektert, voldtekter som ikke blir gjort noe med, mennesker som ikke får hjelp av helsevesenet, mennesker som e psykisksyke og blir feil medisinert og ender opp med og ta sitt eget liv, du leser om bil ulykker, fyllekjøring, kapp kjøring, og der sitter faen meg dere og slenger dritt.. Føler dere dere bedre når dere skal slenge dritt? Eller klarer dere ikke å respektere at det har skjedd noe forferdelig med andre en dere selv og dere som slenger dritt vil ha oppmerksomhet? Om dere som slenger dritt klarer å gi meg et fullt å ærlig svar på hvorfor dere slenger dritt, da skal dere få en pokal! Seriøst folkens, nå er det på tide å gi dere, få stopp på all dritten, få stopp på all nettmobbingen, få stopp så vi alle kan få et bedre norge, så vi alle kan få stopp på noe! For vi kommer desverre ikke til å få stopp på alt, men dere som slenger dritt, slutt! Dere kan faktisk få stopp dette! Voks opp, enten så kan dere støtte eller så kan dere gi faen i å kommentere! Værsåsnill..
   Også til deg, kjære laurie!
   Stå på, og vær sterk! Du er ei fantastisk jente, og det du har opplevd fortjener ikke du eller noen andre! Jeg ble selv voldtatt da jeg var 8 år, han som voldtok meg var bare 4 år eldre meg, jeg har slitt og slitt, men den dag i dag, står jeg faktisk her og ser tilbake på det, jeg har måttet vært så sterk at jeg selv dro meg ned på botten, på botten gikk jeg gjennom anoreksi, depresjon, selvskading og selvmordstanker, men jeg bet på nytt tenna sammen, og måtte være enda sterkere, jeg kom meg opp igjen, og den dag idag er jeg lykkelig, selv om alt jeg gikk gjennom gjør så jeg føler meg som en levende død person! Jeg beundrer deg kjær deg! Du e sterk! Faeb meg sterk! Og det skal du være jævli stolt over! Jeg syns det er supert at du faktisk tørr å vil dere historien med hele norge, det er noe vi alle burde beundre, alle som deler sine historier er noe vi burde beundre! For historiene som kommer ut, hjelper en hver person, det er jeg ganske sikker på! Jeg skal stå på, du skal stå på, og til alle andre der ute som har opplevd dette, stå på! Sammen er vi sterke!

  57. Dette var en utrolig trist å lese jeg vet ossen det føles for har vert der selv akuratt samme situasjon som deg ! Du er flink som har kommet deg på bena og du er en vakker jente! Dette fikk meg til å grine det kom gamle minner til bake du er sterk som klarer å fortelle dette ❤️

  58. til dere som skriver at hun “overdriver” hva i helvete vet dere om det? kanskje man skal passe litt på hva man skriver når det er så alvorlig.. man vet ikke hva som er bak “smilet “på en person. pass deres egne saker..
   Synes dette innlegget var utrolig trist 🙁 stå på <3 du var utrolig nydelig, og jeg er helt sikker på at du er ei herlig jente! du står værtfall fram og er åpen <3 fine du!

  59. Du er sterk!
   De som kommenterer her er nok voldtektsmenn selv, og alle vodtektsmenn blir kasta rett ned i helvette når de dør. Men du min venn, du er en uskyldig person, eller kan jeg si engel? Du har en plass i himmelen allerede 🙂

  60. jeg beundrer deg sykt for hvor sterk du er, og at du har klart å reise deg opp etter noe slikt! jeg ønsker deg alt godt, og må bare få med at du er en av de peneste jentene jeg har sett❤️

  61. Har ikke ord. Tårene triller, tenker på min lillesøster som nettopp fyllte 8 år- hvis noen hadde gjort henne noe så vondt. Jeg blir kvalm av tanken, at noen kan gjøre noe sånt. Påføre smerte på et lite, uskyldig barn. Jeg skjønner det bare ikke, det fins så mange umenneskelige individer ute i denne verden at det er nesten ikke til å tro. Du er ubegripelig sterk som klarer å komme deg gjennom noe slikt, jeg ville aldri klart det.
   Ønsker deg alt vel i fremtiden og håper du får et lykkelig liv videre

  62. Folk burde lære seg å holde skjeft! La hu få dele hisorien sin om hu vill. Og dere som slenger drit dere burde skaffe dere et liv.

  63. Jeg klarer ikke å finne ord for hvor sterkt det var å lese dette. Du bør være stolt over deg selv og du er ei utrolig sterk jente som fortjener all min respekt.

  64. Kjære Laurie, ver så snill å anmeld nettmobbingen!
   Det er helt sinnsykt at de kan skrive så onde stygge ting, ver så snill å gå til politiet og anmeld de. De kan ikke komme unna med så motbydelige kommentarer, de ødelegger folka liv, håper virkelig du ikke lar hetsen gå inn på deg! Du er ei så sterk og tapper jente, jeg sender deg masse styrkeklemmer<3
   Og det at noen skriver at de synes det er rart at du legger ut ""utfordrene" bilder, de aner ikke hva de snakker om. Bildene er helt normale for en 18 år gammel jente å legge ut, de at du har vert utsatt for overgrep gjør ikke at du ikke skal få lov å legge ut de bildene du vil og kle deg som du vil. Det er ikke sån at alle jenter som blir misbrukt gjemmer seg, holder seg unna gutter, går i svære klær for å skjule kroppen sin osv. Det er en mye større prosent av jentene som gjør d motsatte, at de kler seg utfordrene, spiller på seksualiteten sin, prøver å få ekstra mye oppmerksomhet fra gutter, DET ER HELT NORMALT. Det er hjernens måte å prøve å bli trygg på seksualiteten sin i gjen. Og jeg blir så jævlig irretert på de som ikke forstår dette, åååh!
   Håper dvirkelig du anmelder de som har kommet med hat kommentarer, masse lykke til videre, du fortjener alt godt<3

  65. !!!!LAURIE: Annmeld de som skriver hore til deg her i kommentarfeltet! Politiet tar dette VELDIG serriøst! Du får 3000 for hver kommentar det står hore i, og politiet finner IP adressen LETT! Pengene er ikke viktig, men at de ungene der ute får seg en lærepenge!

  66. Utrolig bra skrevet! Du er sterk, stå på!
   Kanskje litt “frekt” å kritisere teksten din nå, men sier det likevel og håper at du ikke tar deg nær av det. Men jeg så noen plasser at du skrev at “dere må stå på, JENTER!” Det er faktisk gutter også som blir voldtatt, og det er også noen kvinner som voldtar. Vet at det ikke er like vanlig, men det er likevel ALT for vanlig. Så at du skrev at det finnes fantastiske gutter også, og ikke bare voldtektsmenn, og det er bra at du får med. Men likevel, synes jeg det ble litt for “vi jenter blir voldtatt av dere gutter” hvis du skjønner. Jeg kan nesten vedde på at med så mange delinger, så er det nok minst en gutt som har lest dette, og gått gjennom akkurat det samme. Og jeg tror nok den/de guttene legger merke til det samme som meg! Jeg synes du kritiserte gutter unødvendig. Men så klart, når du skriver en så lang tekst, så må det jo nesten være noe som ikke er perfekt. Vi er mennesker alle sammen, og jeg fikk utrolig stor respekt for deg. Du er jævla sterk, og det er ingen som fortjener det du har gått gjennom.
   Men dere som skriver at hun sikkert fortjente det, kledde seg lett osv.. ER DERE BLINDE? DET STÅR AT HUN VAR 7 ÅR GAMMEL! En 7 år gammel person som blir voldtatt, kan ikke NOE for det! (Mener ikke at det er din feil hvis du er for eksempel 20 år, men da kan du hvertfall ta NOEN hensyn for å slippe. For eksempel dra tidlig fra en fest, gå med et litt lengre skjørt hvis du skal på en bar, osv.. Noen ganger holder det ikke å gjøre det man kan for å unnslippe det marerittet, og det er egentlig værre, spør du meg.) men en 7 år gammel person burde få lov til å gå med skjørt, og hoppe på trampolina, UTEN Å BLI VOLDTATT! En 7 år gammel person burde få lov til å dusje og sove med åpen dør, UTEN Å BLI VOLDTATT! Slike hensyn kan ikke så små barn ta, og da synes jeg det er alt for respektløst av folk å skrive at hun fortjente det.
   Takk for meg, håper at du leser denne, og skjønner poenget mitt. For jeg vil IKKE være frekk på noen som helst måte mot deg, Laurie! Hvis du synes dette var frekt, så har du misforstått. Vil deg alt vel, og har stor respekt for deg!

  67. Du er tøff som står frem. Du har vært utrolig uheldig.. det er vondt å lese.. for jeg å har vært der. Ble voldtatt av min biologiske far fra jeg var ca 5-6 år til jg ble 13… det var ikke din skyld. Alle føler det er våres skyld… stå på videre.. du er tøff jente 💙💙💙

  68. Så trist å høre historien. Håper du har det bra nå, det fortjener du. Kjenner deg ikke, men du virker som en fantastisk og sterk jente! Stå på, lykke til videre i livet!! Klem <3

  69. Courage… Fantastisk sterke, vakre menneske, jeg ble ubeskrivelig tatt av historien din… Dette kalles bare styrke, mot og utenkelig vilje til å fortsette. Vi vil ha flere som deg, dog vil vi jo ha absolutt slutt slike opplevelser… Du er et sant løvetannbarn <3 <3 Lykke til videre. Du skal se hvor lyst det blir fremover nå. Du har virkelig inspirert oss alle her...!

  70. Dette her er så løgn som det går ann å bli… At dere folk virkelig tror på hun? Ingen av dere som skriver “snille” kommentarer som reagerer på hvor mye overdrivelse det er i bilde her? Kansje hun har blitt voldtatt ja, veldig kjipt og trist, men 3 ganger? 1-Faren, 2-Broren 3-Moren sin kompis? Føler at ingenting av dette stemmer i det hele tatt. Må dessverre si at eg ikke tror på dette i det hele tatt.
   Oppmersomhet er kansje det du er ute etter, men det søker du på helt feil måte.

  71. Jeg blir så trist av å lese alt det grusomme som har skjedd med deg. Jeg vet ikke hva jeg skal si. Jeg håper at alt går bra nå. Du er sterk <3

  72. Sterk historie! Jeg tror på hvert eneste ord som blir fortalt! Du er vanvittig sterk som har klart å komme deg igjennom dette det kan jeg trygt si! Fint at du deler denne med fler. Er mange her ute i verden som blir voldtatt, seksuelt trakassert og misbrukt som også kan bli sterkere av å lese dette. Når man er en liten barnekropp er man ikke sikker på hva som er rett og galt og man tør ofte ikke fortelle det som har skjedd. Fordi en en far eller hvem det måtte være, en voksen person ser man ofte opp på og er ikke lett å tro at noen som står deg nær kan gjøre så mye vondt. Et barn er født av en mor og en far og det er de som skal lære et barn og leve og mange små tenker kanskje ja det er riktig det som blir gjort. Og når ovrgriperen forteller at dette må du ikke fortelle så Gjør man gjerne ikke det. Når man står utfor et sånt tilfelle kan man bli stående å ikke klare noen ting. Jeg har Vært utsatt for overgrep da jeg var ca 12 år. Pappan til venninna mi, jeg ble ikke voldtatt men var ikke langt i fra. Mens både venninna mi og moren var i samme hus. Når man kommer vekk fra dette tenker man kanskje hvorfor meg? Man blir taus og tenker dette er ikke noen Bør vite om. I mitt tilfelle prøvde jeg å beskytte min venninne som er veldig glad i pappan sin. Men som trolig har opplevd noe lignende hvor hun kom på barnehjem en måne. Etter denne månen flyttet hun tilbake til mamman og pappaen sin. Så ville ikke la henne få gå igjennom dette igjen. Den neste tiden passet jeg på å ikke være alene med han jeg var obs hele tiden. Men allikevel befølte han meg i bilen på vei til skolen mens venninna mi satt i baksetet. Når man er ung vet man ikke hva man skal gjøre. Jeg la alt fra meg, men ikke for siste gang. Jeg fylte 17 år gikk 2 året på videregående ante fred å ingen fare da et dårlig klassemiljø setter alle tankene i gang igjen. Jeg ble redd for hva han kan ha gjort med min venninne. jeg så for meg hva han hadde gjort mot meg. Kiloen datt av mange så forandring på meg. Jeg hadde det ikke bra. Fortalte alt til læreren og ble henvist til psykolog hvor alt ble en forandring. Saken ble sakt ifra om til barnevernet deretter politiet. Noe jeg ikke ønsket i og med at det var så lenge siden dette hadde skjedd og jeg viste at når politiet og barnevernet ville få greie på dette måtte mamma og pappa informeres og det var det siste jeg ville. Var redd det ville ødelegge forholdet mitt til mamma og pappa og med venninna mi. Etter alt så var det ingen ting som ble ødelagt, saken var foreldet og ingen ting ble gjort. Jeg har prøvd å legge det fra meg nok en gang. Nå er jeg 19 år har kjæreste og bor for oss selv. Men tankene streifer meg ofte. På jobb, jeg er observant og tar meg nær av ting og hendelser som kan vende meg på villspor igjen. Jeg informer jobben og hendelsene slik at jeg kan bli tatt vare på gjennom en arbeidsdag. Det viktigste man kan gjøre er å fortelle det til noen begynn med noen du stoler på. Slik at man ikke står alene i saken. Jeg blir helt fortvilt av å lese innlegget for er helt ufattelig at det finnes slike syke mennesker som gjøre sånne ting mot barn og andre voksne. Syntes det er så tøft at du tør å dele dette! Kanskje de barna som opplever slike ting og som tror det er rett eller ikke har våget å si noe kanskje forteller sine historier. Er et sterkt tema og beundre at du klarer å sette ord på dette ved ditt eget navn og person. Hvis du ønsker å prate er jeg her for deg og andre i slike situasjoner. Jeg ønsker å være anonym men kan kontaktes på mail: [email protected]
   Mange klemmer fra en jente på 19 år!

  73. For å si det slik: Laurie… ANmeld de som er frekke, stygge og går over streken i kommentarene. Jeg har nesten lyst til å spore de opp selv, men det ville være å bryte loven – og strengt talt er det ikke verdt å gjøre akkurat det. MEN, dersom noen av de som går over streken i kommentarfeltet her vil stå for de de sier, så kan de avtale å treffe meg et sted – så kan vi ta en “diskusjon” på om det er ok å skrive slik de gjør. For å være helt ærlig, så kommer de neppe til å gå på egne bein fra et slikt møte – og det er vel i så fall jeg som blir dømt… Men, skitt au!
   Syntes du er tøff som tør i si dette høyt. Haters: Legg igjen en kommentar om hvor og når dere vil møtes – jeg er fleksibel på tid/sted i det meste av Norge!!!

  74. “Hun er ikke den enste som ble slått og banket opp av famailien sin. Det har mange afrikaner også opplevde inkludert meg. Men når hun sa faren, broren, og en venn av mamma voldteket meg. Er det noen spesiel de ser inn i henne eller jobber og planlegget de alt sammen sammen? For å gjøre dette mot henne. Det går ikke Ann å bli vodtakt av 3 personer. Okey far greit bror greit men plus en til nah det er formye. Og då høres dette bare bullshitt”
   Sitat slutt
   JO,de ER VIRKELI mulig å bli voltatt/misbrukt av flere innen samme familie!DESSVERRE! Jeg ble misbrukt av to brødre + mannen til min søster. Og dere som lurer på hvorfor hun “ble med på” fotograferinga….JEG gjorde det i redsel! Var livredd,å våget ikke gjøre annet enn det jeg fikk beskjed om!

  75. Stå på videre vakre jente <3
   Du er sterk som står frem med din historie ! Måtte du en dag få reise hjem å hilse på din ekte familie <3

  76. Kjære, vakre deg. Det gjør meg så vondt du har opplevd så mye vondt av det som burde vært noen av de fine årene i livet du skulle sett tilbake på som tenåring. At noen er så syke i hodet at de kan behandle menesker på denne måten føles helt uvirkelig for meg, og at Norge ikke griper mer tak i voldtekter er skamfullt. Du skulle hatt erstaning for alt du har gått gjennom og disse mennene skulle vært i fengsel for lengst. Jeg blir så ufattelig rørt over hvor sterk du er, som har kommet deg “videre”, selv om de vonde minnene alltid vil sitte i deg. Du er fantastisk fin, og det gjør meg vondt du fikk en barndom så grusom. Håper av hele mitt hjerte at du får møtt din biologiske familie og at alt ordner seg, selv om du gir utrykk for at du har fått en flott fosterfamilie. Du er en inspirasjon for mange offere, og du er sterk som står frem så ærlig og oppriktig!

  77. Wow… Sender tusen klemmer til deg. Helt forferdelig, du er utrolig sterk og jeg håper virkelig du alltid fortsetter å være det så mye du klarer. Det er så klart også lov å ikke føle seg dterk hele tiden. Takk for at du deler – jeg blir sjokkert av hvor mange, eller bør heller si hvor få, voldtekter som er kommet frem i lyset. Stå på, du er mer verdifull enn du aner. Og ja, denne nettmobbinger er helt sinnsyk – om du vil utgjøre enda mer forskjell så kan du jo anmelde dem og selv om det sikkert er vanskelig. Ting må endres..

  78. Du er så sterk skjønne deg! Tusen takk for at du deler dette så kanskje det hjelper andre jenter som ikke tør å anmelde og tenker det er deres feil!
   Du er tøff!

  79. Hallo, alle dere som snakker ned til de som ikke tror på denne historien er like ille selv. Det er opp til hver enkelt hva man skal tro på, og folk har like stor rett på å ikke tro på historien som de som tror på den har. Og de som tror dette er bare for oppmerksomhet, det er deres valg å tro det så hold kjeft om hvor mye det provoserer dere. Hvis denne historien er sann skjønner jeg hvis jenta selv blir provosert, men hun visste GODT hvilke reaksjoner hun koms til å få. Personlig aner jeg ikke om dette er sant eller ikke men det spiller ikke noe rolle på hvem som skal bli provosert. Ytringsfrihet kalles det. Hun har til og med lov til å skrive om dette selvom det ikke er sant. Uansett om dette er en veldig sårende og fæl sann historie eller vill fantasi, stå på Laurie

  80. Vet ikke hva jeg skal skrive. Må Gud være med deg, bare husk å fokuser på det som er foran deg, ikke bak deg. Tiltrekk positivitet så vil du få det: Se filmen The Secret. Den vil hjelpe deg! Mange gode tanker og klemmer til deg, you go girl.

  81. Tusen hjertelig takk for at du la ut dette innlegget! Du hjalp meg masse der! Jeg ble selv utsatt for et overgrep for to år siden og klarte ikke å fortelle det før i sommer. Den skammen er helt forferdelig å ha!!! Ord kan ikke forklare for mye sinne jeg har inni meg! Jeg har lyst til å halshogge han som gjorde det og bare dra ut hele den jævla tungen hans og kaste han på bålet!!!! Jeg vet at han prøvde å ødelegge en vakker ung jente som meg og det klarte han ikke. Han har all skylden på seg nå og må leve med det livet ut. Hahhaha det er jævlig det. Samme med de mennene som voldtok deg! Du er en vakker jente som noen prøvde å ødelegge! Men se på deg nå! De klarte ikke det! Du er en ekte VINNER 🙂

  82. Jeg er en nær venninne av Laurie, og alt hun har beskrevet ovenfor er sannheten. Jeg har fått lese papirene fra rettsaken. Så slutt og si at hun lyver 🙂

  83. Stå på vidre♥ har trua på dæ♥ kjønne ikke at folk orke å være så slemme spesielt ikke til en 7-10åring det er jo helt grusomt får tårer i øynene av bare å tenke på det.
   heier på dæ <3

  84. takk for at du er så tøff frøken. jeg har selv opplevd å bli voldtatt av min biologiske far fra jeg var 4 år til jeg var 12…. det er et helvette som bare vi kan forstå, å jeg syns du er inmari tøff som bretter ut livet ditt på denne måten ! Å til alle de som mener du overdriver; dere aaaaner ikke hva det koster å leve med en slik bagasje! og alle skriver på sin måte å dette var hardt, brutalt å kommer fra sjelen til en jente som har opplevd det største sviket et menneske kan oppleve i livet, det å bli tatt fra seg sin egen kropp av noen man stoler på helt å fullt…
   så all respekt til deg ! jeg kjenner deg ikke, men jeg ser en sterk jente på bildene her; og du stråler selv med helvette i ryggsekken! sterkt !

  85. Jeg leser gjennom kommentarene og ser MANGE fine støttende kommentarer! Det er så fint å se så mange norske ungdommer som bryr seg 🙂 Men…. Jeg jeg legger eksta godt merke til de der det står at du overdriver. Detter er mennesker som aldri har vært gjennom noe tøft. IKKE hør på dem. Jeg har ikke opplevd voltekt men, faren min banket både meg og moren/kjærestene sine. Jeg går gjennom heftig terapi nå for å få en fremtid som ikke blir ødelagt av det som har skjedd. Depresjon og angst er to ting som harrammet meg etter mine hendelser og kan nesten ikke se for meg hvordan du har det! Du er en tøff og sterk jente som deler dette for å hjelpe andre! Du overdriver IKKE. Med mindre så underdriver du. Tusen takk for å ha delt dette og lykke til videre 🙂 <3

  86. Du er en sterk jente! Dine erfaringer har verdt vonde og tunge å bære på, men de har gjort deg sterk! Har lignende erfaringer så jeg har hatt de samme følelsene og tankene som du beskriver. Ønsker deg alt vell!

  87. Det knuser mitt hjerte att dette har hendt med deg♥
   Du er jo så ung å så vakker jente!
   Det gjør at jeg gråter inni meg♥
   Det å ha blitt vlldtatt av sin egen far og bror må våre en forferdelig tanke!
   STAY STRONG GIRL!♥

  88. Stakkar eg vett ikke heilt hva eg skal si men håper dette forandre seg at folk ikke ska jer sånt ♥ men fotball e viktig men sånne saker er viktigare ♥

  89. Det er helt forferdelig det du har opplevd Laurie. Men du er en utrolig sterk jente som tåler sykt mye. Jeg håper du bearbeider dette og får en fin framtid. Lykke til videre!

  90. du er sterk! du kom deg gjennom det! og du skal aldri oppleve det igjen!
   så til alle som skriver overdriver: GÅ Å DRIT FAEN I DET! DU ER BARE EN LITEN UNGE SO IKKE HVET HVA HØFFELIGHET, VENNSKAP OSV. ER! FORSTÅR DU ULIGENS IKKE AT DENNE JENTA HAR OPPLEVD MYE! DU KAN FOR MIN DEL TENKE AT HUN OVERDRIVER, MEN IKKE FAEN SKRIV DET! KJENNER JEG BLE GANSKE SUR PÅ ALLE DE SOM SKREV AT HUN OVERDREV!
   TAKK FOR MEG!

  91. For en sterk historie! At noen kan gjøre noe så grusomt mot en så fantastisk person!! Jeg er virkelig lei meg på dine vegne, og håpet du har det bra nå! Ingen fortjener å bli utsatt for noe sånt. Jeg beundrer deg veldig for at du tør å stå fram og dele din historie!! Jeg blir virkelig trist av å lese sånt og kunne ønske jeg kunne spole tilbake i tid og komme og redde deg, sånn at dette aldri har skjedd. Men på en annen måte jeg tror virkelig at det du nettopp skrev om har gjort deg sterkere og jeg har troen på at du kan klare hva som helst! Lykke til videre <3<3<3

  92. Hei! For en dyp tekst! Det er så trist. Jeg synes flere av de som har blitt voldtatt burde skrive det på nettet sånt at folk får vite at det er menn/gutter/damer som voldtar små uskyldige barn akkurat som deg! Det er så forferdelig. Jeg ble lei meg inni meg når jeg leste det, jeg fikk en klump i magen. Fordi det er ingen som skal ha det sånn, men når det skjer så kan du ikke gjøre noe med det. Jeg håper du har det bedre nå, og at guttene respekterer deg som gutter skal respektere jenter. Det å bli voldtatt 3 ganger og er blitt slått er ikke noe artig. + at du var på 7-9 år gammel. Du er sterk person som deler livs historien din med oss, det betyr veldig mye. Du er også en sterk person som har kommet over det. Det er ikke mange som har det, de fleste tar selvmord eller selvskading. #StayStrong

  93. Hvorfor trur dere at hun overdrive med denne forferdelige saken. Dere må forstå at dette kunne være dere som måtte ha godt igjennom denne saken. Dere kan ikke si noe at hun overdrive. det er jo ikke artig til hun at dere sier at hun overdriver hun kan få det vondt inni seg. Jeg begynte å skrike når jeg leste dette innleget. Hun er veldig sterk som tørr å dele denne saken på nettet.
   Stay strong forever♥♥ stå på jeg heier på deg fremmover

  94. Kjære deg, dette er en hjerte skjærende historie. jeg vil at du skal vite at det er mange her som tror deg og jeg er ett av dem. Jeg vet at jeg ikke kjenner deg men jeg skulle ønske jeg var der for deg. du er kanskje ett av de aller sterkeste menneskene jeg har hørt om.
   And to all the haters back the f*** off. Gå og hat på morra deres istede.
   eller skaff dere et liv eller no sånt. skaff dere noe bedre å gjøre for gods sake.
   🙂

  95. Så utrolig sterkt å høre!
   Jeg synes utrolig synd på deg og håper det kommer til å gå bra med deg<3
   Du er nydelig <3

  96. Trist historie, jeg tror på deg for det er ikke noe umulig men samtidlig så håper jeg at det ikke være sant for det er kjempe vanskelig å tåle så mye. De som tror at det ikke er sant har sikkert et perfekt liv og vet ikke hvor dritt livet kan bli.

  97. Kjenner jeg blir så syyyykt forbanna på de anonyme idiotene som kommenterer dritt her! Det er tydelig at dere som gjør det ikke har noe kunnskap eller respekt for andre mennesker og voldtektsofre. Og ser noen kommentere det med at du legger ut lettkledde bilder. Vis noen mener at man ikke skal gjøre ting man ønsker fordi man har blitt voldtatt er dere bare helt sinnsyke. Men igjen, noen mennesker er gale, det ser vi jo tydelig i historien her. Så hva kan man forvente? Må innrømme at jeg ble sjokkert over noen av kommentarene som ble lagt igjen her uansett.
   Du er sterk, stå på girl <3

  98. Det står STOR respekt av deg for å dele denne siden av deg selv! Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, men du inspirerer og jeg synes at du er et flott menneske<3

  99. har ikke ord. JEG.HAR.IKKE.ORD!!! hvor grusom kan egentlig mennesker være? jeg vet at enkelte mennesker ikke har hjerte. det vet jeg ivertfall nå! hvordan klarer nåen å gjøre noe så grusomt mon en uskyldig, hjelpesløs liten jente?!? jeg er så sint akkurat nå!! om noe sånt hadde skjedd med meg… Om noe sånt hadde skjedd med meg aner jeg ikke hva jeg hadde gjort!!!! hadde sikker rømt eller tatt selvmord om jeg kunne……..
   dette her.. dette var noe jeg ikke kunne komme på i min villeste fantasi! jeg har alltid trodd at du har hadd en normal barndom. gått på skole, i barnehage… hvordan kan man ta SÅ feil??! LAURIE!! DU ER DEN STERKESTE PERSONEN JEG HAR HØRT OM! Jeg vil være som deg… et forbilde for noen… en vakker, flink jente! en som er ærlig og åpen! DU ER FANTASTISK
   for meg var dette en utrolig sterk historie… kommer sikkert til å tenke på dette ofte…
   kommer til å dele dette innlegget på bloggen min sånn at flere kan lese..
   STÅ PÅ LAURIE!!!!!!!!

  100. De som kommenterer negative ting på dette innlegget, fyfaen det kaller jeg dårlig smak.
   De fleste velger å stenge det vanskeligste de har opplevd inni seg og aldri fortelle dette til noen og denne jenta har valgt å åpne seg og fortelle sin historie for å hjelpe andre.
   Det krever virkelig mot, som 5 åring ble jeg selv seksuelt misbrukt av en avlastningsfamilie.
   Jeg visste ikke engang hva det de gjorde var, jeg visste bare at det var utrolig vondt.
   Til dere som sier HVORFOR GJORDE DU IKKE NOE?
   Tenk dere om, ho var et barn, redd og liten og visste sikkert ikke hva det var de gjorde en gang, annet enn at det de gjorde var vondt.
   Så tenk på det værste du har opplevd og at du deler dette med noen og at de kommer og bare sier at du overdrver, eller gjør narr av deg.
   Jeg har så stor respekt for deg, Laurie, du er en stor inspirasjon!!
   Stå på!!

  101. Du er så utrolig sterk! Har helt tårer i øynene etter å ha lest dette. At du tør og stå frem syns jeg er utrolig tøft og ikke minst modig gjort! Jeg vil bare si at jeg syns virkelig ikke at du har fortjent dette. ingen andre heler.
   Du er helt utrolig!
   Har utorlig stor respekt for deg! tror du gir mange motet til å stå frem.
   Så all min respekt til deg :*

  102. jeg tenker på deg. du er så sterk og god. du har en lys fremtid i møte, og jeg håper alt går din vei fremover <3 du er flott

  103. Du er en kjempe sterk jente! et STORT forbilde spørr du meg, stå på og håper du får allt det beste frammover i livet <3

  104. så forferdelig:S du er en kjempetøff jente og sterk jente og burde vere stolt fordi du har klart deg så bra som du har ut av det! keep on fighting!<3

  105. Her kom det ingen tårer, bare oppspinn dette. Men enhver bestemmer jo på hvilken måte de vil ha oppmerksomhet på. Trist at de velger å fakeblogge som det æ akkurat leste!!!!!

  106. Hei Laurie. TUSEN TAKK for at du deler dette med så mange. Jeg er sikker på at det sitter flere rundt omkring som har opplevd noe av det samme, men som ikke tør å søke hjelp. At du skriver et slikt åpent og ærlig innlegg vil kunne hjelpe disse menneskene med å bygge opp selvtillit, og det vil kunne få dem til å tro på at ting vil bli bedre dersom en tør å anmelde. Se bort i fra alle ugjennomtenkte kommentarer over. Dette er bare feige mennesker som skriver slik skitt. Vær stolt av deg selv – for du er både modig og flott! Klem fra Malin

  107. neeei, sitter og nesten griner her får helt vondt! uff, ingen barn skal måtte oppleve dette 🙁 Men det er bra du kom i en bra fosterfamilie, selvom dette skjedde litt sent med tanke på hva som skjedde 🙁 stå på!

  108. Så grusomt! Som du sir så er det rett og slett kvalm om hvor mange som faktisk slipper unna straff. Jeg blir sint bare av å vite det. Men jeg er så glad alt er bedre med deg nå. Ønsker deg lykke til videre,

  109. Du er virkelig sterk! Jeg begynte å gråte mens jeg leste det, jeg fikk vondt i magen og hodet, og jeg synes virkelig synd på deg. Stå på! You are my hero!

  110. Aner neste ikke hva jeg skal si, men føler for å skrive noe allikevel. Ingen ord kan beskrive hvor fælt dette er som har skjedd med deg. Du er utrolig sterk, og jeg håper på at alt bedrer seg nå! Du er forresten utrolig nydelig❤️ Stå på!

  111. Ble psykisk og fysisk (ikke seksuelt) misbrukt av min far alle viste det men ingen gjorde noe før jeg anmeldte det selv pga min lillesøster ville ikke hu skulle oppleve sånt. Du er utrolig sterk alle som skriver stygge ting er sikkert mennesker som kunne funnet på å gjøre slikt selv altså syke i hue. Masse lykke til videre i livet håper alt går din vei nå

  112. HVA FAEN ER DET MED FOLK SOM SIER DETTE ER Å OVERDRIVE??
   Jeg har bare et spørsmål: HVA FAEN ER GALT MED DERE??
   Dette er ikke å overdrive, jeg tror ikke dere vet betydningen av dette ordet. Jeg håper for Guds skyld at dere er små fjortiser som forstår hva voldtekt og misbruk er, og hvor ille og alvorlig det er når dere blir eldre.. Dette er noe som burde ses på TUSEN ganger mer alvorlig enn det gjøres i rettssystemet hvertfall i Norge!! Voldtekt av et barn… Jeg har en 8 år gammel bror.. Noen av dere har vel søsken, hva hadde dere følt hvis faren deres hadde begynt å voldta dem?? Hadde det vært å overdrive å si at det hadde vært grusomt? Skjerp dere! Voks opp! Utdann dere selv! Hvis dere er fremtiden så skremmer det meg…

  113. Du er ei sterk jente og en inspirasjon for de utallige ! Jeg, som veldig mange andre, setter stor pris på at du deler din historie sammen med oss. Det er leit å høre at du har gått igjennom så mye vondt, men det er godt å se at vi et håp for jenter som har gått igjennom det samme. Du er så absolutt fantastisk med en slik pågangsmot !
   Sender deg mange klemmer ! <3

  114. Til deg Marielle .. jeg kjønner ikke hva du snakker om , men jeg tror ikke noen vil gidder å bruke tiden sin å finne på noe eller legge løyn.. Jeg er fra afrika selv, det skjer masse sånne ting der små jenter blir voldtatt av flere menner til og med fra slekten .. så hva får til å tro at når de kommer til Norge at de kommer til å forandre seg. Du er høres bare tilbake stående ut .. Så la meg si deg en ting YOU CAN PUT THAT ROOTS IN YOUR G*D ASS.. HOW ABOUT THAT Bitch .. Anyway Laurie jeg vil bare si til deg go go gurl and do you :* YOU KNOW WHATS BEST FOR YOU:*

  115. Til dere idioter og forkastelige mennesker som bruker tid på å skrive noe så stygt og negativt på et slikt innlegg som dette, jeg syns synd på dere! At dere har det så dårlig med dere selv og i de syke patetiske hodene deres, hvordan kan skrive sånne kommentarer? Hva faen har foreldrene deres lært dere? Jeg er bare utrolig glad for at flertallet av kommentarene er positive og oppmuntrende! If you dont have nothing good to say, shut the fuck up! Ikke bry deg Laurie, just feel the love! Stå på, du er en herlig og kjempe bra jente! Wish you all the best!

  116. Nop, prøvd å zooome så godt min teknologiske mobiltelefon kan.. Men finner ingen arr ellerno fra den fotballstore isbiten det er snakk om 😮 var det egentlig en ball du trodde var isbit kanskje?
   Men fortellingen er no trist & hjerteknusende om det er sant eller ei… Håper for all del dette ikke sant og at du bare har funnet opp dette… Er jo ikke noe en jente eller ett menneske skal gå gjennom!

  117. “Først må jeg bokstaveligtalt få bukke og takke for at bloggen har seilt oppover topplisten, og ligger i skrivende stund på en 24.plass på topplisten!!! (Se for dere meg stå og bukke og prise dere opp i skyene). Dere altså, dere smeltar mitt hjarte! ”
   – dette som er grunnen til at du skrev dette innlegget??? Du vil bare seile deg oppover og nå toppen og tjene cash og dvs?

  118. TIL HUN HJERNELØSE MARIELLE!
   Hva mener du med å ikke glemme røttene sine?
   Om folk er asiatiske, europeiske eller afrikansk, fattig eller rik,
   Spiller det noe rolle da? De e jo menneske de og akk som deg! (MARIELLE),
   de har følelse, hjerte og hjerne det er bare noe få ting som folk ikke er like.
   Man ser ikke folk bare på ut siden og kass land de kommer fra. Og det er ikke fattigdommen eller rikdommen du skal beskrive folk av, de skal se (beskrive) den personen den de virkelig er ikke bare utsende og utsiden. Det er innsiden som er det viktigste.
   Ingen mennesker er på lav eller høy nivå, pga aller mennesker er likt,
   født på samme måte, lever i samme verden og e menneske alle sammen.

  119. Dere som snakker i mot henne. skam dere.
   Uannett om dette er sant eller ikke, så er ikke dette måten og snakke på.
   Jeg skulle ønske jeg var like tøff som henne.
   skulle ønske je turde og dele min historie.
   Og bli voldtatt er grusomt.
   Jeg har selv vært der.
   Jeg var 16 år gammel. Og på den tiden håpte jeg egentlig at de skulle drepe meg, for det hadde spart meg for smerten de påførte meg.
   Jeg håper dere som kommenterer dritt her tenker over hva dere skriver.
   For et overgrep er Faen ikke lett og gå igjennom..
   du går vær dag, hvert sekund og tenker på dette resten av ditt liv.
   Vær sterk og overse disse hersens kommentarene.
   <3 <3 <3 gud være med deg skjønne jente <3

  120. 20.08.2014 kl.02:57
   TIL HUN HJERNELØSE MARIELLE OG NOEN HJERTE LØSE MENNENESKER!
   Hva mener du med å ikke glemme røttene sine?
   Om folk er asiatiske, europeiske eller afrikansk, fattig eller rik,
   Spiller det noe rolle da? De e jo menneske de og akk som deg! (MARIELLE) (DERE)
   de har følelse, hjerte og hjerne det er bare noe få ting som folk ikke er like.
   Man ser ikke folk bare på ut siden og kass land de kommer fra. Og det er ikke fattigdommen eller rikdommen du skal beskrive folk av, de skal se (beskrive) den personen den de virkelig er ikke bare utsende og utsiden. Det er innsiden som er det viktigste.
   Ingen mennesker er på lav eller høy nivå, pga aller mennesker er likt,
   født på samme måte, lever i samme verden og e menneske alle sammen.

  121. Faen ass jeg hadde lett joina farn din og bror de allt, faen er ikke noe dritt synd på deg faen og neger

  122. Meg og Din Far hadde det veldig koselig på byn spesielt ta vi tok en 8åring på gata veldig koselig, trur faktisk jeg har vert med og tatt deg :), men men det var kos det :), men er du forsatt ledig meg og pappan din lure ? :).

  123. Fitta di er vel som å putte pikken ned i en 10 liters bøtte med vann etter at du ble så mye rekt og du må da sikkert enda drite skeiv etter du ble pounda i mellom veggen av alle de mannfolka der, shit ass du er max skitten!

  124. Kjære haters. Se mitt innlegg lenger opp – tilbudet står fremdeles ved lag. Men dere tør vel ikke stå for det, som vanlig… Pingler!

  125. Selvfølgelig er det mulig at jenta her enten overdriver eller lyver, alt er jo mulig. Men til dere som skriver negative kommentarer: tenk dere om det faktisk er sant? Alt dette hun har skrevet? Tenk dere på hvor grusomt det er for henme når hun les deres kommentarer. Dere blir framstilt som verdens største drittsekker. Så hvis dere ikke tror på henne, bare drit i å kommentere i det hele tatt. Hvem blir skadet hvis hun lyver? Ingen. Men det kan bli virkelig stor skade hvis historien er sann og dere skriver disse forferdelige kommentarer. Bare tenk godt om alle sammen før dere skal skrive en kommentar her. Vi alle er mennesker.

  126. Du er sterk som forteller om din historie, vis noen sier at vi som tørr å komme i lyset bare er ute etter oppmerksomhet, ikke hør på dem, jeg har vert der selv, bare jeg var ikke hjemme og kunne ikkje gjøre noe før jeg stakk av… legg meg til på face vis du
   trenger å snakke med noen som kan forstå dine tanker og følelser, grunnen til det er jo at vi som har gått gjennom dette har godt av å støtte hverandre opp uansett hvor i verden vi holder til, og ps: du er en nydelig jente og vet du vil nå langt! Stå på!!

  127. Utrolig trist historie!! Men vil også bare si at jeg har lest flere blogger hvor bloggeren har blitt voldtatt.. <3<3<3

  128. Du må være en av de sterkeste personene jeg noen gang har hørt om! Jeg har ikke ord for hvor MYE respekt jeg har for deg !! Denne historien fikk tårene mine til å trille, klumpen i halsen til å vokse og kroppen min til å skjelve. Jeg skulle gjort så mye for å la deg være foruten denne forferdelige smerten og trakasseringen du har vært igjennom! Skulle ønske jeg kunne holde rundt deg, trøste deg, vært der for deg! Du er en fantastisk vakker og ikke minst sterk jente ! Jeg støtter deg i hvert eneste ord som du skriver <3

  129. Noe så forferdelig. Jeg hadde tårer i øyner. Du er kjempe tøff siden du tørr å ta deg sammen og prøve å leve vanlig liv. Jeg… Jeg vet ikke hva jeg skal si.

  130. du er utrolig sterk! jeg fårstår IKKE hvordan mennesker kan gjøre noe sånt mot noen som helst! verden kan ver jævlige, men du klarte deg. du er et forbilde for mange, STÅ PÅ!!:)<3

  131. Jeg forstår ikke hvorfor folk sier at du overdriver ,jeg tror ikke du kunne ha skrivd de vis du hadde overdrevet

  132. Åååå jeg håper at ikke dette er sant! Hvis det er sant det jeg egentlig tror så er dette forferdelig, håper det går bra med deg nå!! Sånt burde ikke skje jeg er så lei meg!

  133. Sterkt lesestoff. Å det står respekt av deg å blottlegge deg for hele verden, for det er faktisk det du har gjort.. Å dessverre er det ufattelige mange påsegforståere der ute.
   Håper du tenkte vel og lenge igjennom dette før du publiserte det, og forhåpentligvis har du også rådført deg med de voksne i livet ditt.. Jeg vil ikke stå med noen pekefinger, men (ja det kom et men) dette vil følge deg til evig tid, å du vil alltid treffe idioter som vil komme med en slengbemerkning. Det er da du får se hvor sterk du egentlig er. Det koster å skal stå rakrygget å forsvare seg selv å sin ære..
   Men alt i alt – Thumbs up for you <3

  134. Dette var en rørende historie! Jeg beklager for at ingen var der for deg når du trengte det! Men jeg føler at livet ditt skal bli bedre så jeg er glad for du tok deg tid til å fortelle din historie. Måtte all lykke og fred være med deg.
   Mvh sønn av Sparda

  135. Jeg beundrer deg får at du tørr å dele dette.. Jeg vet hvordan du har det siden har vært gjennom det samme, har blitt seksuelt misbrukt og mishandlet av min far i 8 år, jeg ble aldri sett det var veldig tungt får meg.. jeg var redd hele tiden, men kunne ikke gjøre noe.. jeg prøvde å fortelle det til moren min, men da pappa fikk vite det fikk jeg en på trynet..
   Jeg syns det er bra at du deler dette, dette får meg ihvertfall til å føle at jeg ikke er alene om dette..

  136. Kall meg gjerne en idiotisk og trangsynt person med manglende respekt for medmennesker. Min hensikt er overhodet ikke å kritisere deg, men jeg tror deg ikke.
   Jeg har/ har hatt kontakt med volteksofre, som har opplevd mye av det samme som du tilsynelatende har. Nå kjenner jeg ikke deg, overhodet ikke, men bare ved å scrolle nedover (rosa)bloggen din, er det noe som skiller deg fra dem. Ved å oppleve noe slikt du forklarer(..men ikke beskriver) er det flere tanker, følelser, holdninger og ikke minst oppførsel som forfølger deg gjennom livet. Du skriker etter oppmerksomhet, med redigerte bilder av deg selv hvor vinkelen du står i for best frem kroppen din, formene dine. IKKE MISFORSTÅ- at du og andre volteksofre er viser tegn på lykke er IKKE det jeg sikter til. For å ikke snakke om hvor lekende lett du har skrevet dette innlegget, med slengkommentarer over overfladiske ord som eksemeplvis -liksom. Jeg er normalt en svært følsom person, med mye kjærlighet for folk rundt meg. Jeg fikk ikke engang en frysning av innlegget ditt.
   Men for all del, jeg ønsker deg alt godt videre i livet- du må tross alt opplevd ett helvette(..jeg tror bare ikke dette helvette) for å kunne blottlegge en så stor del av deg(?) for hele verden. Jeg håper for din del avgjørelsen ved å publisere dette innlegget er noe du har rådført deg om- og tenkt grundig over (noe jeg helt ærlig ikke tror du har gjort, ettersom det gjennom hele innlegget viser at dette ikke er en tekst du og dine foresatte har lest gjennom for publisering) Dette er en avgjørelse som vil hente deg gjennom hele livet.

  137. Fikk tårer i øynene! Jeg ble også utsatt for voldtekt for 2 år siden.. Jeg holdte det inni meg i et halvt år før mamma å pappa fikk vite dette.men jeg hadde en god vennine som jeg fortalte dette med en gang til! Hun støttet meg hele tiden. Men til slutt så klarte jeg ikke å holde dette inni meg for mamma å pappa..for voldtekt mannen kom etter og truet meg. Jeg tenker på detter hver dag, men jeg er sterk og smiler for hver dag! Beundrer deg for at du skrev dette! Jeg har ikke klart det! Nå følte jeg at jeg ikke er den eneste..

  138. Kommentar til Tveita: det skremmende å lese om mennesker som setter andre i en bås fordi de ikke reagere likt på tilsynelatende like hendelser. Det er aldeles forkastelig å se hvordan det e mulig å håne et annet menneske for sine hendelser, som jeg forøvrig syns hun reagerer helt normalt på med tanke på en umenneskelig situasjon. Før dere allvitere uttaler dere, prøv, prøv å sett dere inn i situasjonen før dere angriper. Det er vel ikke opp til verken meg eller deg å dømme! Om det for ettertiden skal vise seg at dette er løgn, vel den eneste som må stå for det er denne jenta selv. Vi trenger ikke å ta den skammen det eventuelt fører med seg om så er tilfelle.. Men nå er iallefall jeg slik skrudd sammen at jeg velger å tro på det beste i menneske, å enda viktigere er det å ikke skape seg en annen sannhet enn den som er beskrevet. Å dessuten så er det uansett bare denne jenta som vet den hele og fulle sannhet!!! Ingen andre, å hun har prøvd å formidle sine hendelser og følelser….hvorfor spekulere i noe så absurd som at hun kun vil ha oppmerksomhet.. Det er både skammelig å skremmende!

  139. Utrolig sterk lesing. All respekt til deg for at du deler denne historien. Du må ha en utrolig sterk psyke for å klare å gå igjennom noe slikt uten å gå til grunne selv. Du er ei kjempenydelig jente med et stort hjerte. At du deler denne historien kan helt sikkert hjelpe andre som er eller har vært i en lignende situasjon. Du har rett i at ingen fortjener å oppleve noe slikt, og de som gjør slike ting må være syke i hodet sitt. Forstår virkelig ikke at du ikke får erstatning, og hvilken planet lever de som setter deg i samme klasse som sønnen til den ene overgriperen? Helt utrolig at det er mulig. Godt du kom til en snill familie til slutt og fikk slutt på dette, selv om du må leve med minnene så er det nettopp bare det de er. Vær stolt av deg selv og den du er, DET har du all grunn til. 🙂

  140. Tommelen opp for alle de tøffingene som IKKE tørr annet enn å være anonym! :p flotte folk som i mine øya e direkte lavmål.. Tøft å gjæm seg bak en pc skjerm å spy ut av seg eder og galle. Jeg håper at akkurat DU aldri opplever noe som helt i nærheten av det denne jenta har opplevd.. Det e mitt ønske for alle dere *som vet aller best*

  141. Blir skremt over alle de jævla idiotene som kommenterer her. Alle skjønner hva dere er, mannssjåvinistiske utlending-drittunger. Helt fryktelig at vi tar inn sånn SØPPEL. Og jeg er ikke rasist, bare så det er sagt, men kulturrasist er jeg nok, TÅLER ikke mannssjåvinister, og de er de mange av blant innvandrerbefolkningen.
   Når det er sagt, jeg skammer meg på vegne av alle de voksne menneskene som har sviktet deg, lille venn. Noe så AVSKYELIG grusomt som det du har blitt utsatt for, skulle man nesten ikke tro var mulig. Takker deg for at du fortalte historien din, og ønsker at resten av ditt liv blir fylt med kjærlighet. Husk at du kan gjøre hva du vil med ditt liv. Du fortjener det beste, men du må selv velge. Som du selv sier, det finnes mange fantastiske gutter og menn der ute. Velg de en av dem, ikke noe i nærheten av det menneskelige søppelet du har vært s uheldig å komme borti tidligere.
   Klem til deg <3

  142. Tusen takk for at du delte dette med oss, jeg kan ikke engang forestille meg hvor hardt det må ha vært for deg å skrive dette.. Håper din historie hjelper andre som opplever eller har opplevd overgrep. Det er forferdelig trist at voldtektsmennene slapp unna, da de fortjener å gå igjennom akkurat det samme som de påfører og i tillegg råtne i fengsel!
   Fortsett å vær sterk, du kommer til å komme langt i livet! Og til alle dere [email protected] you! Og håper karma kommer og biter dere og deres stygge kommentarer!! Seriøst tenk hvis dette hadde skjedd dere eller noen dere elsker, som f.eks ditt barn? Hadde dere da sagt til deres sønn eller datter; “slutt å overdriv!” Hvis svaret er ja, IKKE få barn og søk hjelp!
   Laurie, jeg heier på deg♡

  143. sykt sterk historie!
   leste noe av de andre kommentarene, og jeg VET at du ikke overdriver eller noe sånnt!
   INGEN JENTE BER OM Å BLI VOLDTATT..!!! det er noe av det mest skittne og ekkleste som kan skje en jente! uansett hvordan hun kler seg eller oppfører seg! det er de som voldtar som gjør noe galt, IKKE offeret!
   har selv opplevd lignende (gidder ikke skrive hva..) og kjenner andre som har blitt voldtatt.. hvert ord du skrev beskriver hvordan jeg følte det og veninnen min.. traff meg mitt i hjertet og fikk DEN klompen i magen..
   Du er en sterk person som klarer å skrive om dette å som klarte å si ifra!
   Det torte aldri jeg.. noe jeg angrer på hver eneste bidige dag, men tør fortsatt ikke si ifra om det..
   stå på å GI EN GOD FAEN i dritt kommentarene! de har ikke peiling på hvordan det er og føles å bli voldtatt og hvor vanskelig det er å si ifra og ikke minst å skrive om det!
   igjen.. sterkt men fantastisk blogginlegg og sykt mye respekt til deg!

  144. Stå på og vær sterk videre! Dette er grusomt, ingen burde bli behandlet slik. Og de som kommentere idiotiske kommentarer om at dette er overdrivelse osv. kan du bare ignorere, de er bare noen små drittsekker!

  145. Vêt ikke hva jeg skal si:stå på🆗 Kast disse dyrene i fengsel ,og la Dem dø ,(Sorry men har sterke meninger om sånne folk😷spyr nesten😷

  146. harreguuud! blir så utrolig kvalm av dere som skriver så utrolig stygge komentarer! det er helt utrolig hvor feige og tragiske dere er. plis kjære gud bare hold kjeften deres igjen ingen har spurt om deres meinger + ingen bedde dere og lese dette innlegget.
   her skriver en stakkars jente det hun har igjennomgått åsså skal dere hakke ned på det? unskyld meg men hvem FAEN er dere som skal skrive noe stygt! voks opp virkelig. blir kvalm av dere.
   tøft av deg og skrive historien din, du er en sterk jente, det skal du ha!

  147. At du står fram om voldtekten og at du har klart deg såpass bra i etterkant er helt utrlolig. Du er en flott og vakker jente, og et godt forbilde for andre voldtekts offere! Takk for at du delte historien din, stå på videre i livet. Jeg heier på deg!
   Xx

  148. Tøft av deg å være åpen om dette!
   Håper du har det bra med deg selv nå, du er en nydelig jente<3

  149. Hei
   du som skriver aldri glem dine røter
   Familien kommer ikke via blodd. Man velger selv hvem man vil kalle mamma og pappa man velger hvem man vil kalle venn man velger hvem man vil kalle bror og søster jeg har selv en søster som har gått igjennom mye men selvom vi ikke har samme blod kan jeg kan dø for henne. Så hva om det ikke er hum som føder henne som blir kaldt mor det er den man blir passet på av som man får omsorg av som man får trøst av når er har det leiseg ikke minst den mann får kjærlighet av og den som behandler deg som verdens beste menneske ♡ du er en sterk person stå på jeg beundrer deg ♡ ingen bloggere som er like sterk som deg

  150. Hvorfor i helvete hadde du falsk pass og falsk identitet? Det er straffbart i Norge. At politiet ikke gjorde noe med det, er fucked up. Ingen skal komme til Norge slik, håper med denne blåblå regjeringen at grensene blir stengt. Ikke alle mennesker kan være på samme sted, man ser jo hvordan det for eksempel er i midtøsten… Krig hele tiden. Religion er ondskapen til alt vondt!!

  151. Stakkars deg du fortjener virkelig ikke dette herregud. Du er en flott jente ikke la noen fortelle deg noe annet og stay strong vi er her og støtter deg. Du har opplevd mye forferdelig du fortjener virkelig ikke dette. Så fantastisk som du er. Du er modig som tør å dele dine historier med oss. At ingen tokk tak i det var bare helt idiotisk. Du er er en vakker jente fine deg. Det som har skjedd med deg sårer skulle ønske jeg kunne hjulpet hilsen oslojente<3

  152. Helt ærllig du anonyme som skriver vis respekt. Herregud stakkars så mye hun har vært i gjennom jeg får bare tårer av å lese dette. La henne være i fred om du skal skrive dritt om henne bare la vær ikke prøv å få bedre selvtilit av det. Gråter med deg vennen masse herlige klemmer til deg fine deg<3<3<3

  153. pffttt pppffftt pfffptptpfpfpfptt *rulling and crashing my taco* pffffffffffffffffffffffffffffffffffft

  154. Forferdlig trist historie, samtidig som jeg syntes den ender “godt”. Det å måtte bære på slik en belastning er ikke lett. Men som du skriver så prøver du hver dag å finne noe å smile for, og det er fantastisk. Uansett hva, så virker du som ei veldig sterk og oppegående jente, etter alt du har vært gjennom. Applaus for deg. Keep on smiling 🙂 Hilsen Kr. Sand jente <3

  155. Hallo. Det er ikke så uvanlig at slike episoder skjer igjen når man er barn.
   Jeg synes du laurie klarer deg bra.
   Om det hjelper så har jeg opplevd lignende og tror på deg.
   Be strong.
   Klem

  156. Wow, du er bare helt ubeskrivelig sterk. Du er et utrolig bra forblde for alle unge jenter som opplever det samme! Sender deg en klem! <3
   <3 <3 <3

  157. Anmeld disse stygge kommentarene. Det er tydeligvis sånne som synes voldtekt er greit eller holder på slik selv. De bør bli registrert hos politiet slik at hvis noen anmelder dem for slikt senere, så har de en sterkere sak. Ellers er det også mye sjalusi her ser jeg. Helt sykt å være sjalu på noen med en sånn forferdelig historie. Hvordan i helvete kan en 7 åring gjøre motstand på noe slaks måte?? Vent til dere får barn selv!! Hvis noen rører et av mine barn på den måten, da må vedkommede håpe at politiet tar ham før jeg får tak i ham. Flott at du fikk en fosterfamilie som støtter deg slik! Hvor i faen står det at du får masse penger fra dem?? (En kommentar fra en hjernedød person oppe her)

  158. Helt ærlig, jeg klarer ikke tro på deg.er noe med måten du skriver på som gjør at jeg ikke tror dette er slik. .

  159. Må si at det kan være vanskelig å tro på det du skriver, ikke at jeg sier at det er løgn.
   Høres ekstremt usannsynlig at både din “far”, “bror” og “vennen” til moren din. Beklager
   visst denne kommentaren gjorde noen sinte, mener ikke at hun lyver, men at jeg tviler!
   NoHate

  160. Gud!!!!! Jeg håper da virkelig det går bedre med deg nå❤️ Jeg har noen ting jeg sliter med, men det er ingenting i forhold til dette❤️❤️ Jeg har blitt mobbet av en den siste halvåret som lagde en video der hun håpte at jeg døde og at jeg ikke fortjente og leve. Jeg ble lei meg, men jeg lot hun ikke få noe makt. Jeg forsatte, satt i klasserommet og gren, med henne ved siden av meg. Jeg brydde meg ikke hva andre syntes. Hun har ikke sakt unnskyld, og tror forsatt vi er venner. Jeg tenker på sånne som deg når hun kommer bort til meg, og tenker at dette kunne vært mye verre❤️ Støtter deg til tusen og du inspirerer meg mye❤️❤️

  161. Har ikke ord! At du kan klare å stå frem og fortelle disse grusomme tingene som har hendt deg og klarer å beskrive både følelser og opplevelsen er helt ubegripelig! Bøyer meg i støvet for en jente/ kvinne som deg som har opplevd disse ubeskrivelige, grusomme tingene som liten og klarer i dag å stå på egne ben og har kjempet deg igjennom livet! Kjenner hvor vondt det gjør i meg hver gang jeg hører at små uskyldige barn blir utsatt for slike groteske handlinger av voksne som skal være trygghetspersoner og rollemodeller! Gud hjelpe meg! Beundrer deg!!!!! Håper du i dag lever under trygge omgivelser og har et liv du fortjener! <3

  162. Stakkars liten jente, så forferdelig vondt du må ha hatt det. Mammahjertet mitt gråter med tanken på hva du har gått igjennom. At mennesker kan behandle barn på den måten er meg fullstendig ubegripelig. Det er beundringsverdig at du er sterk nok til ikke å overgi deg til smerten. At den norske staten ikke kan straffe voldtektmenn som ødelegger livene til mennesker er ikke til å fatte og at du heller ikke skal få noen erstatning forstår jeg like lite av som deg. Det er bare tragisk. Jeg har selv tre gutter fra 18-27 år og tanken på at de har det vondt gjør også vondt for en mamma og med det følger også en smerte med når andre barn/ungdommer har det vondt. Du er ei aldeles nydelig jente og det skinner igjennom at du har en fin personlighet og er sterk tross alt. Jeg håper du får utnyttet erfaringen og styrken til beste for deg selv og andre. Klem til deg og masse kjærlighet fra et mammahjerte <3

  163. Du har min varmeste medfølelse og beundring. Tøff er du som står opp og fram! Nå er du en person som fronter en sak som mange kan se hjelp i. Du sitter på en ufattelig skjønnhet og visdom som få mennesker har, jeg gjør gode ønsker for deg. Fortsett å vær sterk, vakre menneske!!

  164. <3 Du er utrolig tøff og sterk! At mennesker kan ha hjerte til å voldta noen det skjønner ikke jeg! Du har min støtte! Stay strong pretty

  165. Still crying! I’m proud of you for bein so strong, though it’s hard but I hope you will never live to remember those years! 💜💜💜💜💜💜💜💜

  166. Hei, kjære Laurie.
   Du har en utrolig sterk historie. Akkuratt nå er jeg så utrolig glad for at du har blitt så sterk som du er den dag i dag! Det er godt du er i gode hender nå, og at det er noen der lytter og tror på det du forteller.
   Jeg ble fra fem til atten år misbrukt av min egen far. Jeg skal ikke si jeg vet akkuratt hva du har gått igjennom, men jeg vet sånn ca hvor mye du har bært med deg alene så langt. Jeg var for ung til å vite hva jeg skulle gjøre den gang jeg var fem. Jeg visste ikke hva min far gjorde med meg før jeg lærte om samliv på skolen. Min redsel var kun rundt min familie. Han truet meg med å skade resten av min familie. Jeg var samme tid redd over hva andre ville tro, hvis de fikk vite om det jeg har hvert gjennom.
   Jeg ventet på å at noen ville spørre meg om hvorfor jeg har det så vanskelig hjemme. Tvinge ut sannheten fra meg. Jeg ventet på å bli hørt og å bli trodd på. Hvordan kan en jenten gå til sin egen mor, og fortelle at faren har misbrukt sin egen datteren i så mange år.. Det er helt grusomt.
   Jeg ville skrike. Jeg ville fortelle hva som hadde hendt meg. Jeg ville så mye, men kunne ikke gjøre noe, for jeg følte at jeg var helt hjelpesløs. Jeg følte så mye skyld..
   Far har alltid vist en god side av han til alle andre. En altfor god side på jobb, blant familievenner osv. Familien min visste ikke hva som foregikk i rommet ved siden av stuen. Ingen visste hva der skjedde hjemme de gangene ingen var hjemme. Kun meg selv.
   Jeg gråt, og stod ved døren og spurte min mor om å bli med henne ut. Bli med hun på besøk, shopping, eller hva det måtte være. Jeg hadde så lyst til å fortelle hun at jeg ikke kan være hjemme alene med far, for han gjør meg vondt. Hun hadde ingen anelse i så mange år, om hva hennes datter gikk igjennom. Hun visste ikke hvorfor jeg stod ved døren og gråt hver gang hun skulle ut, hver gang hun forlot meg alene med et monster.
   Uansett hvor vanskelig situasjonen min var, ga jeg aldri opp håpet om at det en dag ville ta slutt. Marerittet tok først slutt da jeg var 19år. Jeg ble tvunget til å fortelle hva der foregikk meg, ettersom det oppstod problemer innad i familien. Og da brøt jeg sammen, og fortalte for første gang hva slags mareritt jeg akkuratt hadde kommet meg ut av.
   Jeg fikk hjelp. Jeg ble hørt. Jeg ble trodd på.
   Laurie, jeg tror på din historie!
   Jeg har aldri skrevet til noen om hva som hendte meg før. Jeg ville dele litt av min historie her med deg og dine lesere på din blogg, for å få flere til å forstå at det faktisk kan hende en der de kjenner sitter fast i samme situasjon, hvor han eller hun blir misbrukt av en i familien eller noen andre!
   Laurie, du har vært utrolig modig og stått opp og fram, for å hjelpe flere voldtektsoffere. Jeg håper flere får lest det du har skrevet, og ikke mister håpet om at det finnes hjelp å få. Stå på 🙂

  167. Når jeg leste dette.. skjente jeg meg selv igjen på noe av det, jeg har selv opplevd og bli voldtatt av min egen bror, jeg var 6 år gammel på den tiden. Så det er en god stund siden, jeg har enda problemer med og stole helt på gutter. Det er vanskelig, men det blir bedre. jeg har kommet meg langt siden den tid. Men du er utrolig sterk som klarer og skrive dette. Jeg hadde ikke klart det. Stå på videre, vennen. Jeg har trua på deg!

  168. Du er et fantastik menneske ❤️ vet ikke helt hva jeg skal si mere enn at det er forferdelig å høre at barn og unge skal oppleve slik. Du er et stort for bilde for meg ❤️ Du er utrolig sterk som klarer å stå fra og skrive dette ❤️ Jeg hadde aldri i livet klart det ❤️ du er fatastisk stå på videre jeg trur på deg ❤️

  169. Det her kjøper jeg ikke. Billig og lite gjennomtenkt historie for å få oppmerksomhet og sympati. Mennesker som dikter opp grove løgner til sin egen fordel har pskyiske problemer og burde få hjelp. Respektløst ovenfor de som faktisk har blitt voldtatt.
   Og til de som skriver at hun er så sterk og modig: Klisje, sier jeg bare.

  170. Dere søm sier det er kødd og overdrivelse;
   tror dere hun er skada? Dette er en populær blogg, og da åpenbart en populær jente. Hvis dette ikke var sant, tviler jeg på at hun hadde postet det, fordi såpass mange da kjenner henne. Pluss at hvis dette har skjedd – som egentlig er det som er nest sannsynlig, fordi det er så idiotisk å finne det på – så er det jævlig dårlig av dere. Da kan dere heller holde kjeft, for det er fuckings irriterende når folk ikke tror på deg når du velger å dele noe risky med folk. Skjerp dere!!

  171. Vis dette var sant hadde du aldri lagt ut bilde der du smilte. Du hadde heller ikke takla å sagt navn på de som gjor de. Hilsen en så vet va en voldtekt er

  172. Du er utrolig sterk! Stå på! Du virker som et utrolig fantastisk menneske som ikke fortjener all denne dritten du har vært gjennom. Det er utrolig viktig at folk som har vært gjennom slike ting står fram, snakker om det pga det hjelper deg men også andre som kan være i samme situasjon. Du er et forbilde❤️ Til personer som sier at dette ikke er ekte kan ikke dere bare la vær å kommentere? Du er vært gjennom nok! Stå på ok? Vær sterk, og husk at du har noen som bryr seg!

  173. Jeg sitter her å gråter! Jeg kan ikke forestille meg hvor vond du har hatt det, og hvor vond du har bare av å tenke på dette.

  174. All respekt til deg! Du høres ut som en herlig jente som har opplevd noe du absolutt ikke skulle gjordt! Jeg sitter her med tårer rennende nedover skinnene! Jeg er helt tom for ord, dette er ubeskrivelig! Sitter bå med en tanke, jeg skulle ønske jeg kunne gått tilbake og hjulpet deg! Visst om det slik at jeg kunne hjulpet til! Dette har inspirert meg til å finne ut mer om dette, og om det er noen i mitt nærmiljø som opplever noe av det samme i dag! Jeg skulle ønske jeg kunne relatere og forstå hva du har opplevd! Men det kan man ikke før man har opplevd det selv(noe ingen burde kunne!) ønsker deg alt godt fremover! Stå på!

  175. At du klarer a skrive om noe sa grusomt er utrolig, at du er aerlig er motverene, at du prover a hjelpe andre i steden for bare degselve er sterkt. Du er en idol for dette.

  176. At folk mener du over driver, drit i dem! Det er jo noen mennesker som opplever slikt i verden, og dessverre var du en av dem 🙁 syns du er utrolig sterk og du fortjener det beste!!!

  177. Vel, det kan oppleves rart at hun legger ut seksuelle bilder, men det er en bieffekt. Få mennesker som har blitt voldtatt føler at de har en større seksualitet. Det kan være på grunn av alt de tapte og det meste av seksuelle handlinger var tvunget. Da vil man ofte ta slike bilder for å vise at man bestemmer over sin egen kropp og kanskje har bygget seg opp, men det kan også være siden de ikke klarer å sette grenser for hva som er greit for dem for de har måtte levd med seksuelt misbruk så lenge.

  178. Utrolig stort gjort av deg å åpne deg opp å dele dette med oss! Det tar mye mot! Må bare si at du virker som en kjempe good person å alle som får ha deg i livet sitt burde være takknemlig. Du har viljestyrke, mot og håp. Ei jente med gode verdier!! Ikke nokk med det men du er også utroliig pen!
   Ønsker deg det beste livet har å by på , å at du finner en snill fyr som kan ta godt vare på deg for det fortjener du!!<3
   Hilsen ei som beundrer deg<3

  179. ble helt overrasket og fikk en vond følelse i e
   hele meg da jeg leste dette. ingen fortjener å ha det slik, helt forferdelig.
   du er utrolig sterk, stå på nydelige deg!

  180. Altså når unge jenter kler seg nakent, så appellerer det til voldtektsmenn. Jeg vil si at mange av de ofrene er offer for sin egen idioti. Dette har ingenting med 7-8 åringer, men jeg ville bare si min mening ang det 😛

  181. Kjære Laurie.
   Dette var utrolig tungt å lese.
   Jeg er usikker på om dette er sant eller ikke,uanesett om det er sant eller ikke sant får ikke folk kalle deg hore osv..
   Hvis dette ikke er usant kan dette rapoteres,hvis det er sant burde alle de folka som kaldte deg frekke ting å sa at du fortjente det få seg et slag på tryne.
   Jeg blir kvalm av å lese kommentarer der folk kaller noen for hore( folk er ikke horer hvis de har blitt voldtatt da kunne de ikke noe for det)
   Sier seg selv.. Å de som synes at hun/andre fortjener voldtekt burde de passa kjeften sin. Folk som ikke har opplevd voldtekt vett ikke hvordan det er.
   Jeg tipser deg på det sterkeste å legge ut bilde/bevis
   Og ikke ta undetøy/halvnakbe bilder av deg.
   Stay strong!

  182. Du er så utrolig sterk! ❤ Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere noe særlig når noen legger ut om slike ting på nettet, men du er så råå! Jeg ble utrolig trist da eg leste det, er nesten på gråten, men jeg er også utrolig glad for den gode foster-familien du kom til! Du er bare best, ble litt rørt også (?) ❤

  183. Nå har jeg lest gjennom en del av kommentarene og OH MY GOD og sinnsykt drittsekker mange er(unnskyld språket). For det første så selv om hun kler seg sånn hu gjør så betyr ikke det at det er greit det som har skjedd!!! La folk gå i det dem vil! Vi er i 2014 for faen, skjerp dere!
   Og at hun skriver det hun gjør, og smiler på bilder osv. Folk er så forskjellige så ingen har en fasit på hvordan mennesker blir etter en slik hendelse.
   OG dere som sier at det er usannsynlig at det har skjedd med 3 forskjellige folk, er det egentlig så usannsynlig? Vi bor i en syk verden, og det er absolutt ikke umulig at det har skjedd!!!! Vis litt respekt i stedet for å slenge med leppa.
   S

  184. Jeg fikk tårer i øynene av å lese dette, men det er utrolig modig gjort å stå fram om en slik ubeskrivelig fæl opplevelse. Stå på! Du er sterk! <3

  185. Uansett om jenta har opplevd noe av dette, alt som står skrevet eller alt diktet opp. Så spekulasjoner vil aldri ta slutt fra alle oss andre som står på utsiden, og kjenner ikke til den ekte sannheten.
   TIps til alle som snakker om klesstilen: Uansett om en jente er helt naken er ingen grunnlag til å voldta!.

  186. Du er sterk. Sitter så umåtelig stor pris på at du delte dette med oss. At du forteller om dine egne erfaringer for å hjelpe andre , hjelpe sånne som meg. Tusen takk for at du ønsker å rette lyset mot voldtektsofre. Vi har en stemme vi også. Vi vil bli hørt. Mennesker som deg klarer å realisere det. Tusen takk.

  187. Jeg sier ikke at du lyver,men det er mye som skurrer her i mine øyne både i innlegg og kommentarer.
   Har du kanskje skrevet noen (kanskje alle) de ufine anonyme kommentarene selv i håp om å piske opp stemningen ? Jeg bare lurer – ut i fra rein logikk under et sånt innlegg.
   Er dette fri fantasi og oppspinn så trenger du nok all den styrke både du og flere av kommentarene over her hevder at du har for da er DU virkelig ille ute.
   Falske forklaringer om såpass alvorlige ting kan fort sende DEG i fengsel,og det bør det gjøre – forutsatt at historien er løgn.
   Lykke til videre 🙂

  188. Omg laurie! Stakkars deg! Du måtte hatt det helt forferdelig😭 takk gud for at du er så sterk som du er..håper virkelig livet ditt har bedret seg😯 Lykke til videre på reisen, og stay strong😘💕❤❤❤❤

  189. Inner parts remodellings, General development– services that are actually delivered through several associations in Manhattan. However our provider stays the market innovator for years. On our profile, a big amount of instances of cooperation with both people and also corporations. General contractor

   High-grade Inside renovators are certainly not just an financial investment, it is an expenditure that increases the functions and also convenience of any sort of area – a cottage, office, house, condominium. To make hospitality interior design properly and also competently, it is necessary to utilize effective as well as remarkably sound products that observe all norms as well as technical standards. However the principal nuance is actually not also in the materials, but in exactly how and just how the right way they are actually utilized. As well as this is the work of the masters. Qualified skill-sets are an very vital situation. Merely through this method may business inner parts makeover be applied as planned.

   The company carries out internal remodellings NY homes, properties, rooms, managerial and also office grounds in NY on a turn-key manner at very competitive costs. Resorting to our company, you get Interior renovators New York City along with a assurance of premium, quick deadlines for fixings, stability and capability of internal options.

  190. Предположим, вы владелец нового сайта, который имеет приятный современный дизайн, удобную навигацию и полезную для гостей рекламную информацию. Но до сих пор нет гостей на интернет-сайте. Что делать? Те, кто имеют свой бизнес мы поможем вам создать веб-сайт. Ясное дело, ни одно действительное либо виртуальное предприятие не может продвигаться самостоятельно. Всякой специализированной компании надлежит подспорье в приобретении известности, а во Глобальной паутине без нее категорически не быть из-за бурной конкурентной борьбы.Мы занимаемся разработкой веб сервиса. Сотрудники нашей компании готовы запустить полновесный любой сайт в течение шести рабочих дней. Не беря в расчет оказания выполненных интернет-ресурсов, мы оказываем работы тех. службы: уместное продление хостинга и вашего домена, добавление содержания на интернет-проект, публикация новинок. Наши услуги помогают вам стать фаворитом на горизонтах инета.

   Как продвигать в буржунете

  191. Сайт electrotorg.ru продает качественный автомобильные аксессуары и многое другое по приятным ценам. Удобный каталог. Розничные шоу-румы в Москве и Самаре. Будем рады видеть вас!

  192. Астигматизм. Причины, ведущие к расстройству зрения.
   Подробности в этой правильной статье.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg