Se meg uten sminke – ulovlig med sminke på trening?

God morgen, hey fredag! Tusen takk til alle dere som ønsket meg god bedring.

Formen min er bedre allerede. Noe dere lesere ikke visste før brukte jeg nesten aldri sminke.. Ja – sikkert tenker dere.

Det er faktisk sant, dere hehe. Nå føler jeg at jeg ”må” bruke sminke hver dag.

Er det ikke merkelig? I dag derimot skal jeg gå så langt utenfor min egen komfortsone som jeg får til. Lol. Ikke le av meg vær så snill 😀

Det stikker langt inni meg å poste disse bildene. Hva om jeg får hat? Jeg føler meg som flere av oss ukomfortabel uten sminke. Og det er igrunnen trist synes jeg. Det har blitt bedre men jeg har en lang vei og gå før jeg kunne ha gått uten sminke hvor som helst. #DIIIVA.

Ja, jeg har ikke den glatteste huden uten sminke men så fordelig ser jeg da ikke ut? Hahaha. Vi jenter er vår egne strengeste kritikere.

Og imens jeg skriver nå tenker jeg: Er det greit med sminke på trening da? Hva mener dere?

Se for deg følgende: Du står i garderoben og har akkurat skiftet. Du tar opp drikkeflasken din og skal til å gå ut for å trene.

Men så roper nærmest en av venninnene dine: ”Skal du gå sånn DER, med all den sminken??” Etterfulgt av et kritisk blikk fra hele vennegjengen rundt.

Altsååå… Stopp stopp stopp. Er vi nødt til å gni av oss sminken og male på noen krigsstriper for å ikke bli sett opp og ned på når man er på trening?

Som at du er den eneste i rommet som ikke fikk med deg at det ble innført en lov om forbud mot sminke på trening.

Jeg gjør da det samme som alle de andre gjør, gjør jeg ikke? Men med sminke på hvis jeg føler for å ha på det den dagen.

Jeg løfter markløft, gjør hipthrust med tunge vekter og løper på mølla til svetten spruter. Akkurat sånn som dere sminkefrie jentene gjør. Hvorfor er det da så innmari viktig om jeg har på meg sminke eller ikke?  :))

For å gå rundt og føle meg støøøgg imens jeg later som om at jeg har det helt fabulous med å løpe den mila på tredemølla er helt uaktuelt. Punktum.

Og til dere som kommer til å si at alle jenter kun har på meg sminke fordi det eller gutter tilstede. Det stemmer ikke i alle bestandig.

Jeg har på masken mest for min egen del, for å slippe å føle på usikkerheten.. Ooog fordi jeg ikke vil bli stirret ned imens jeg trener.

Vi med sminke dømmer ikke de som er sminkefrie eller har ansiktet dekt av urenheter på gymmet. Hvorfor dømmer dere oss som vil se fresh og pen ut selv når vi trener? Kan noen forklare meg dette fordi jeg forstår det ikke?

Let me do me, and you do you boo. Jeg skjønner ikke hva det provoserende ved at noen andre tar et valg du selv ikke er enig i er? La alle leve slik de selv vil så blir vi alle fornøyde hehe.

Phuh. Kommenter under hva deres meninger er om dette temaet. Gleder meg til å lese deres synspunkter.

Jeg irriterer meg grønn på folk som alltid er bedrevitere. Så derfor følte jeg bare for å skrive ned tankene mine. Og dere? Vær snill med meg i kommentarfeltet. Jeg er fersk på hele denne ”sminkefri” på bloggen greia HAHAH.

11 kommentarer
  1. Jeg kommenterer ikke andre. Nå, trener ikke jeg på studio heller , men folk må vel få lov til å ha på seg sminke eller ikke. Det er vel opp til hver enkelt å bestemme ? Venninna min fikk stygge blikk og kommentarer fordi hu trente i joggebukse 1 gang fordi hu ikke hadde trenings tigths så man kan få
   Kommentarer på hva man har på seg også. Det er tragisk at det er slik ! Ha en strålende dag ❤️

  2. Jeg syntes det er så unødvendig at andre legger seg borti om andre velger å sminke seg eller ikke, og jeg syntes selvfølgelig at man skal få lov til å ha på seg sminke på trening! Gjør akkurat som DU vil <3

  3. Ser ikke veldig stor forskjell på deg med og uten sminke. Tror vi føler at det er en større forskjell enn det egentlig er.
   Du ser så snill ut på det siste bildet <3

  4. kaosverden89: Herregud er det sant? Så spesielt at folk orker å kommentere hva andre har på seg.. Jeeses!

   Tusen takk! 🙂 Har hatt en kjempe fin dag i dag 🙂

   Håper du også har hatt en fin dag. Klem <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg