5 life hacks som vil forandre din 17.mai

1. Hvem er ikke sykt lei av å ha på seg kjoler som sklir opp HELETIDEN??? Løsningen på dette er å spraye hårspray nederst på lårene dine, der kanten på kjolen er. Også brette kjolen over der du tok på hårsprayen. Da kommer kjolen din til å sitte som et skudd uten å skli opp og ned.

2.For større lepper på den store dagen så ta først på en ønsket farge med leppestift. Ta så på en lysere leppestift farge på midten av leppene dine. Både oppe og nede. Også ta på lipgloss deretter. Da får man effekten av fyldigere lepper.

3.Hvor vondt er det ikke å ha gnagsår i 17.mai toget eller iløpet av nasjonaldagen? Det er sååå vondt det. Mitt tips til dere der er å ta på deodorant/babyolje på innsiden av skoen. Helt bakerst i skoen der baksiden av helen din kommer til å være. Hvis dere gjør dette så unngår dere friksjon og gnagsår hele dagen :))

4.Dere mangler noe å pusse bunadskoene eller pumpsene deres med? Da fungerer neglelakk/ren alkohol kjempe bra. Ta en av disse på en klut eller bomullsdott og gnikk over misfargingen på skoen.

5. For å unngå å svette mye ute i den varme 17.mai solen så gjelder det å ha på deg et antrekk som puster. Stoff som polyester eller silke er din bestevenn på akkurat denne dagen.


Så, hva synes dere om disse life hacksene?

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg